Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaičiuojam kalorijas- 4
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nute_Bitute
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 13, 20:31)
gal;voju kiek kaimiskas pienas turi kcal  g.gif kaimyne padovanavo 2l pieno is kaimo, tai as ji atsivirinau ir mislinu kiek kcal ten galetu buti  g.gif
*

aš duočiau ~70 kcal/100ml
Šelma
Pamiršau kiek kuskusas turi ckal ax.gif Ieškot negaliu, darbinis kompas toks lėtas, kad rasiu tik kitą savaitę, nors žinau Silra rašė neperseniausiai ax.gif
miau
Panos, kiek kcal duotumėt valgyklinei charčio sriubos porcijai? help.gif
Niekur nerandu verysad.gif
Alatuna
QUOTE(Šelma @ 2008 03 14, 11:07)
Pamiršau kiek kuskusas turi ckal  ax.gif
*

1/4 Puodelio sauso Kuskuso (43g) (3/4 Puodelio paruosto) - 160kcal
Papildyta:
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 13, 21:31)
galvoju kiek kaimiskas pienas turi kcal  g.gif
*

Puodelis (240ml) - 150kcal
Browny
QUOTE(Šelma @ 2008 03 14, 11:07)
Pamiršau kiek kuskusas turi ckal  ax.gif Ieškot negaliu, darbinis kompas toks lėtas, kad rasiu tik kitą savaitę, nors žinau Silra rašė neperseniausiai  ax.gif
*

100gr-350-360 kcal 4u.gif
burbuliuxxx
Kiek saldainis 1 turi kcal, tie paprasti, čiulpiami (bombonkes)? 4u.gif man kai užeina alkio priepuoliai, labai padeda atitolint valgymą, sučiulpus 1 saldainiuką nenoriu valgyt mažiausiai valandą.
Šelma
Ačiū už kuskusą mergaitės 4u.gif
Paprastas čiulpinis saldainis, bombonke apie 20 ckal, šokoladiniui apie 40-50 duodu smile.gif
LapėSnapė
4u.gif Sveikos!
nesupykit uz klausima - paaiskinkit kaip pradinukei blush2.gif (mat tokia ir esu svorio metime...)
Nusprendziau atsikratyt nereikalingais 5kg, taciau kadangi esu megeja pavalgyt blush2.gif , labai jau sunkiai man sekas iskest kazko nekramsnojant.... Tad kada uzsinoriu kazko labai labai, tai suvalgau ar obuoli, ar greipfruta, ar morku.. Zodziu, vaisiu ir darzoviu tongue.gif rolleyes.gif Mat gi, rodos, turetu but sveika ir nekaloringa...
Taciau dabar pasiskaiciau ir pagalvojau, kad pala pala, gal as per daug cia ju valgau? g.gif Gal ir nuo ju storejama?? blink.gif
Siandien pvz pusryciams sukirtau ukiskai 2 greipfrutus, 1 morka ir 1 obuoli... blink.gif Tai dbr patarkit merginos, ar as cia geram kely, ar per daug valgau... g.gif Kaip ten su tais vaisiais ir darzovem yra?? Ar galima valgyt vos ne kiek nori, ar reikia ir cia labai ribot? blink.gif doh.gif
meškutė_Nida
QUOTE(LapėSnapė @ 2008 03 18, 11:29)
Kaip ten su tais vaisiais ir darzovem yra?? Ar galima valgyt vos ne kiek nori, ar reikia ir cia labai ribot? blink.gif  doh.gif
*

Daržovių gali valgyti, praktiškai, iki soties (su sąlyga, kad jos be riebių padažų), o vat vaisius teks riboti. Iš akies- nes neaišku, kiek svėrė greifrutai ir obuolys- suvalgei apie 300-400 kcal. Išeina normalūs, sotūs, grūdiniai- košiniai pusryčiai...Nebent tu išties pasisotini vaisiais.
gvidaa
merginos kiek turi 100gr kaloriju visti makaronai.zinau ,kad grikiai virti 93kcal,tai tiek duot ir makaronams<>?nevirti raso 322
meškutė_Nida
QUOTE(gvidaa @ 2008 03 18, 12:10)
merginos kiek turi 100gr kaloriju visti makaronai.zinau ,kad grikiai virti 93kcal,tai tiek duot ir makaronams<>?nevirti raso 322
*

Daugiau, nei grikiams- apie 120 kcal/100 virtų gramų
LapėSnapė
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 03 18, 09:37)
Daržovių gali valgyti, praktiškai, iki soties (su sąlyga, kad jos be riebių padažų), o vat vaisius teks riboti. Iš akies- nes neaišku, kiek svėrė greifrutai ir obuolys- suvalgei apie 300-400 kcal. Išeina normalūs, sotūs, grūdiniai- košiniai pusryčiai...Nebent tu išties pasisotini vaisiais.
*

g.gif hmmm... o nera taip, kad pvz nuo tu grudu daugiau lasiniu auga? O vaisiai yra *lengvesni*, tad nenuseda taip ant kuno? rolleyes.gif blush2.gif Na nzn, cia tiesiog mano isvedziojimai... ax.gif
O kad valgyt nesinori... Isvis as nzn, kada man nrmliai valgyt noris! biggrin.gif man dazniausiai akys ir galva valgyt "nori" biggrin.gif jei bunu uzsiemus, tai ir po arbatos puoduko jauciuosi soti biggrin.gif
meškutė_Nida
QUOTE(LapėSnapė @ 2008 03 18, 13:19)
g.gif hmmm... o nera taip, kad pvz nuo tu grudu daugiau lasiniu auga? O vaisiai yra *lengvesni*, tad nenuseda taip ant kuno? rolleyes.gif 
*

Jokiais būdais schmoll.gif Susirask Minus 10 (Uups buvo įdėjusi) naujausią maisto piramidę. Vaisiai- užkandžiams, daržovės- rimtesniems valgymams, o grūdiniai- kaip buvo, taip ir lieka vieni iš pagrindinių valgymų...
LapėSnapė
g.gif O gal kuri zinot, kiek kcal turi virta nesudyta kukuruzo burbuole? Tokia didesne 4u.gif
Ir kaip ten su sultim? g.gif Daugumoj dietu aprasymu sakoma, kad negalima gerti nieko kito *nei vanduo* blink.gif Taciau negi tu kcal yra ir sultyse? Ir, pvz, koncentratuose?? Mat as pvz pamegus gerti koncentrata (angliskai - squash) ax.gif Negi jo teks atsisakyt jei noriu numest svorio?? unsure.gif
groovy
QUOTE(LapėSnapė @ 2008 03 18, 13:55)
Ir kaip ten su sultim?  g.gif Daugumoj dietu aprasymu sakoma, kad negalima gerti nieko kito *nei vanduo* blink.gif Taciau negi tu kcal yra ir sultyse? Ir, pvz, koncentratuose?? Mat as pvz pamegus gerti koncentrata (angliskai - squash) ax.gif Negi jo teks atsisakyt jei noriu numest svorio?? unsure.gif
*

Aišku, kad juose yra kalorijų mirksiukas.gif Žiūrint, kokios tu ten dietos laikaisi, šiaip kalorijas skaičiuojant, manau, niekas nedraudžiama, tik viskas su saiku drinks_cheers.gif
gvidaa
merginos gal zinot kiek kaloriju turi kiaulienos kepeneles<>? ax.gif
groovy
QUOTE(gvidaa @ 2008 03 19, 11:14)
*

Radau taip:

"kiaules kepenys 4,5 133".

Tai 133 kcal ir 4.5 rieb.
hifi
QUOTE(groovy @ 2008 03 19, 13:33)
Radau taip:

"kiaules kepenys 4,5 133".

Tai 133 kcal ir 4.5 rieb.
*

Nu ir aš panašiai radau, jog 100g kiaulienos kepenų 147kcal riebalų 5,71g
hifi
A gal pasakysit kiek medžiotojų dešrelės kcal turi?
Browny
QUOTE(hifi @ 2008 03 19, 17:09)
A gal pasakysit kiek medžiotojų dešrelės kcal turi?
*

as galvoju, kad apie 400-450/100gr, nes jos yra parukytos 4u.gif nu nzn, gal biski ir padauginau ax.gif
Utiuitiutė
QUOTE(gvidaa @ 2008 03 19, 11:14)
*

Žalios- 105kcal., virtos- 165kcal.
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 19, 18:24)
gal biski ir padauginau  ax.gif
*

Gal ir nepadauginai, gi riebios jos unsure.gif
saldu kaip du medu
Gal, mergaitės, kuri žinot kiek kcal turi vienas gabalelis (100g) keptos skorpionžuvės? g.gif 4u.gif
pepilota
Merginos, ar gali buti, kad laisisa turi tik 160kcal? g.gif kazkaip nerealiai man atrodo, bet as tiek randu.
hifi
Aš radau kad lašiša turi 217kcal. Manau imk vidurkį 200kcal/ 100g bus tas pats. O ir riebalai lašišoa yra sveika smile.gif
Browny
QUOTE(pepilota @ 2008 03 24, 15:22)
Merginos, ar gali buti, kad laisisa turi tik 160kcal? g.gif  kazkaip nerealiai man atrodo, bet as tiek randu.
*

pe3pilota krenta svoris? mirksiukas.gif cia del org. valymo? g.gif
Alatuna
QUOTE(pepilota @ 2008 03 24, 15:22)
Merginos, ar gali buti, kad laisisa turi tik 160kcal? g.gif  kazkaip nerealiai man atrodo, bet as tiek randu.
*

Ziurint kokia lasisa. Skiriasi kcal zalios, keptos, rukytos ax.gif
Mano lenteleje 100 gr.: Rukyta - 176 kcal
Sviezia - 202 kcal
Dar kazkur buvau skaiciusi, kad skiriasi kcal laukines lasisos ir zuvu fermoj augintos, mat pastarosios yra penimos. Reiktu internete paieskoti. g.gif
pepilota
Merginos, kiek kcal duotumet apvaliai tamsiu miltu bandelei su seklomis ant virsaus? As randu, kad 254kcal - 100g. Ka manot? Rytoj pusryciams planuoju valgyt, tai noreciau zinot ax.gif
Browny
kiek i 250gr stikline telpa dribsiu, mieziniu kruopu ir aviziniu dribsniu gal galit kas nors pasakyt arba pasvert, kas turi elektronines svarstykles, aciu 4u.gif
hifi
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 26, 14:35)
kiek i 250gr stikline telpa dribsiu, mieziniu kruopu ir aviziniu dribsniu gal galit kas nors pasakyt arba pasvert, kas turi elektronines svarstykles, aciu  4u.gif
*

Nugi pamatavau, dribsių avižinių telpa 90g, o miežinių kruopų195g smile.gif
Browny
QUOTE(hifi @ 2008 03 26, 17:11)
Nugi pamatavau, dribsių avižinių telpa 90g, o miežinių kruopų195g smile.gif
*

rimtai? g.gif i 250gr pilna stikline tik tie gramu? thumbup.gif aciu 4u.gif
Almantaitė
sveikos, gal pasakytumet kiek kaloriju turi sriubos?zinau kad jos nekaloringos ir mane domintu vistienos sultinio sriuba su ryziais,bulvemis,ir svogunais ir morkomis kurie buvo apkept aliejuje ir be vistos biggrin.gif
Alatuna
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 03 21, 19:41)
Gal, mergaitės, kuri žinot kiek kcal turi vienas gabalelis (100g) keptos skorpionžuvės? g.gif  4u.gif
*

Kepta sausam karstyje 180 kcal
hifi
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 26, 19:32)
rimtai?  g.gif i 250gr pilna stikline tik tie gramu?  thumbup.gif aciu  4u.gif
*

Ot durnas daigtas doh.gif , kadangi pati viriau perlines kruopas tai ir pamatavau perlines kruopas. Soryy ax.gif , tai miežinės tikrai mažiau turės, manau virš šimto. ryt pamatuosiu ir parašysiu.
groovy
O ta stiklinė ne 200g? g.gif
hifi
Nu aš matavau tokioj talpoje kuri yra sugraviruota ir yra lygiai 250ml. Tai miežinės kruopos sveria 180g
Browny
QUOTE(hifi @ 2008 03 27, 13:57)
Nu aš matavau tokioj talpoje kuri yra sugraviruota ir yra lygiai 250ml. Tai miežinės kruopos sveria 180g
*

aciu tau baisiausiai ax.gif imk baliona uz toki didi darba 4u.gif
hifi
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 28, 18:46)
aciu tau baisiausiai  ax.gif imk baliona uz toki didi darba  4u.gif
*

Nėra už ką, reikia viena kitai padėt. tongue.gif
Pusycat
gal kas galit pasakyti kiek duoti soprano ledų, lazdyno riešutų skonio, vieno kamuoliuko porcijai aciuks.gif
Mercredi
Sveikos 4u.gif
Kiek kcal duotumėt "Panevėžio filė" kumpiui? ax.gif Ačiū 4u.gif
Mercredi
Arba gal žinot kiek maždaug kcal turi Iki pyragas pavadinimu "Iki"? ax.gif blush2.gif
SilRa
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 30, 11:24)
Arba gal žinot kiek maždaug kcal turi Iki pyragas pavadinimu "Iki"?  ax.gif  blush2.gif
*

pyragams paprastai duodu apytikriai 500kcal mirksiukas.gif
Mercredi
QUOTE(SilRa @ 2008 03 30, 12:18)
pyragams paprastai duodu apytikriai 500kcal mirksiukas.gif
*

Aš manyčiau, kad ten daugiau, nes sluoksniuota tešla, plikytas kremas... blush2.gif
Bet supratau, ačiū 4u.gif
Utiuitiutė
Nauja tema čia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.