Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Žemuogytės ir žirniukai!" II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
daluta
Sveikiname ir mes nugalėtojus-tikrai šaunios nuotraukytės!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Norim visiems labai padėkoti ir už mūsų nuotraukytei skirtus balsiukus!!!Esam tikrai labai patenkinti ir laimingi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Jau laukiame kito konkurso!!!
O kas dėl nuotraukyčių, kurios gavo nedaug balsų ar visai negavo...---MAMYTĖS, NENUSIMINKIT-JUK SVARBIAUSIA NE LAIMĖTI (nors to tikimės kiekviena smile.gif ), O SUDALYVAUTI mirksiukas.gif Argi ne taip?
Medona
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gabanne
QUOTE(daluta @ 2007 09 03, 12:10)
Sveikiname ir mes nugalėtojus-tikrai šaunios nuotraukytės!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Norim visiems labai padėkoti ir už mūsų nuotraukytei skirtus balsiukus!!!Esam tikrai labai patenkinti ir laimingi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Jau laukiame kito konkurso!!!
O kas dėl nuotraukyčių, kurios gavo nedaug balsų ar visai negavo...---MAMYTĖS, NENUSIMINKIT-JUK SVARBIAUSIA NE LAIMĖTI (nors to tikimės kiekviena  smile.gif ), O SUDALYVAUTI mirksiukas.gif Argi ne taip?
*

drinks_cheers.gif

Sveikinimai laimetojams ir Aciu uz balsus mums thumbup.gif
Elenele Raganele
[quote=Gitatuka,2007 09 02, 22:51]
drinks_cheers.gif labai patiko man jūsų nuotraukytė....ir tiek sielių biggrin.gif ...net vyrą pašaukus parodžiau wub.gif

ax.gif Gitatuka aciu,juk zinai,kad mamai labai malonu tokius zodzius girdet blush2.gif 4u.gif
*incognito*
QUOTE(Elina @ 2007 09 03, 11:20)
*incognito*, nejuokink doh.gif . Neįvardijau savo nuotraukos konkrečiai. O kad pasiūliau panoms užsukt į konkursą, tai tik parodo, kad asmeniškai į AZ nė vienai nesakiau, kuri mano foto ( netgi nesakiau, kad dalyvauju konkurse) ir balsuoti nekviečiau nei žodžiu nei raštu ( beje, aš net nežinau ar tos, kurias kviečiau, užėjo į konkursą, už ką prabalsavo ir ar, apskritai, balsavo irgi nežinau.
Beje, nelengvą darbą atlikai mirksiukas.gif . Reikėjo netrumpai patriūsti smile.gif
*

Matai, visai kitaip atrodytų, jei būtum kvietusi užeiti tada, kai dar vyko nuotraukų priėmimas. Tačiau Tu kvietei jau vykstant balsavimui ir pati žinai, kad toje temoje Tau nereikia sakyt, kuri nuotrauka Tavo, nes visos ir taip atpažįsta.

Anyway, nenoriu leistis į diskusiją šia tema ir nesiekiu įrodyti, kad Elina nusikaltėlė smile.gif Man pasirodė negražu, todėl ir paviešinau, o kiekviena lai traktuoja taip, kaip jai atrodo 4u.gif

Apmaudu vienok, kad nemaža dalis balsų atiduodama „už savus", bet nėra ko norėti visiškai išvengti šališko balsavimo tokiame konkurse. Vis dėlto, noriu pasidžiaugti, kad nemažai mergaičių dalyvauja be „palaikymo komandos" (ką akivaizdžiai įrodo praėjusio konkurso nugalėtojų šiame konkurse gauti balsai).
Tasira
As taip pat noriu padekot uz balsus mano nuotraukytei-nesitikejau tiek blush2.gif
kristina-buziene
Labai idomu kada sulauksime naujo fotokonkurso bigsmile.gif blush-anim-cl.gif

Brangiosios moderatores aciuks.gif ,nors uzuomina mestelkit ax.gif
Zvaigzdziuke

aciu uz mums skirtus balsus 4u.gif
gaila tik, kad pirmaja konkurso foto teko isimti ...buvo mergaite su vysnia smile.gif
Noelle
Oi, Zvaigzdziuke, tai ten jusu tagrazuole nuotrauka. Kaip man ji patiko!!!!!!!
Valerija
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 03, 23:49)
aciu uz mums skirtus balsus  4u.gif
          gaila tik, kad pirmaja konkurso foto teko isimti ...buvo mergaite su vysnia  smile.gif
*

O man šita su pyragu daug įdomesnė ir natūralesnė, todėl ir atidaviau savo balsą pamaivai biggrin.gif 4u.gif
Zvaigzdziuke
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 04, 08:00)
Oi, Zvaigzdziuke, tai ten jusu ta grazuole nuotrauka. Kaip man ji patiko!!!!!!!
*

ačiū , mūsų foto buvo ši 4u.gif

user posted image
ačiū valerija ..., na turiu pamaivą , ką čia ir pridursi doh.gif
serinka
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 04, 08:50)
ačiū , mūsų foto buvo ši  4u.gif

user posted image
ačiū valerija ..., na turiu pamaivą , ką čia ir pridursi  doh.gif
*

Superine nuotrauka! O kodel teko isimt? blink.gif
Valerija
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 03, 23:11)
Labai idomu kada sulauksime naujo fotokonkurso  bigsmile.gif  blush-anim-cl.gif

Brangiosios moderatores aciuks.gif  ,nors uzuomina mestelkit  ax.gif
*

drinks_cheers.gif: labai jau smalsu, kada naujo konkurso sulauksime ir kokia maždaug tema bus, kad spėtumėme pasiruošti mirksiukas.gif ax.gif
GieNa
QUOTE(Valerija @ 2007 09 04, 09:57)
drinks_cheers.gif: labai jau smalsu, kada naujo konkurso sulauksime ir kokia maždaug tema bus, kad spėtumėme pasiruošti mirksiukas.gif  ax.gif
*

manau kad kažkas su rudeniu turėtų būt, su grybais ax.gif kažką moderatorė buvo užsiminus biggrin.gif
Gitatuka
QUOTE(GieNa @ 2007 09 04, 11:06)
manau kad kažkas su rudeniu turėtų būt, su grybais ax.gif kažką moderatorė buvo užsiminus biggrin.gif
*

4u.gif taip esu irgi apie tokį konkursą skaičius....Tik, kad visai neturiu tokių nuotraukų, nebent 3m.senumo
Papildyta:
QUOTE(serinka @ 2007 09 04, 08:14)
Superine nuotrauka! O kodel teko isimt?  blink.gif
*

g.gif mha, kodel? Labai graži...net nebuvau pastebėjus, kada ji buvo pasirodžius konkurse
Zvaigzdziuke
Nuosirdziai sveikinu laimetojus 4u.gif mano favorites pirmoje - antroje vietoje smile.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2007 09 04, 12:43)
g.gif mha, kodel? Labai graži...net nebuvau pastebėjus, kada ji buvo pasirodžius konkurse
*

pradžioje konkurso buvo , nusprendžiau pakeisti dėl šarkų patarškų tauškalų smile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 04, 15:59)
pradžioje konkurso buvo , nusprendžiau pakeisti dėl šarkų patarškų tauškalų  smile.gif
*

Tik daugiau jų reikia klausyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Delija

pradžioje konkurso buvo , nusprendžiau pakeisti dėl šarkų patarškų tauškalų smile.gif
*

[/quote]
Nu jau taip! Jau ka ka, bet komentuot kai kurios cia skaudziai moka.... As ir pasalinau nuotrauka is vieno konkurso, neapsikentusi komentaru verysad.gif
vampi...
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 04, 08:50)

user posted image
*

wub.gif labai grazi nuotrauka wub.gif
vvvvv
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 04, 07:50)

user posted image
*

nepaprastai grazi foto... kazkaip nepamenu jokiu neigiamu komentaru g.gif
gal demesio neatkreipiau...
bet kad si foto butu buvus tarp favoriciu tai 100%
o ji tikrai neapdorota jokia programele???
tokios spalvos superines isgautos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elenele Raganele
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 04, 21:55)
nepaprastai grazi foto... kazkaip nepamenu jokiu neigiamu komentaru  g.gif
tokios spalvos superines isgautos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

beveik visi fotomeninkai naudoja fotosopa,bent as supratau konkurso taisykles taip-kad nebutu ten su jokiais kvailais remeliais,zmogaus iskirpimais is aplinkos,kaip kad buvo pletkinama nuotraukelej su pomidoru ir t.t.Fotosopu galima paprasciausiai paryskinti kontrasta,sudaryta blura ir pan.Nuotrauka be fotoshopo kaip moteris be makiazo ;)bet juk grozio konkursuose makiazo sunaudojama ne maziau nei kilogramas biggrin.gif
Valerija
*

Konkurse ji buvo pateikta truputį kitokia, spalvos visia ne tokios šviesios ir berods mažiau apkarpyta. Tai iš tikrųjų (bent jau man) ji nelabai žiūrėjosi.
Yell
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 09 04, 22:36)
beveik visi fotomeninkai naudoja fotosopa
*

yra dar krūva kitų gerų programų, net už fotoshop'ą geresnių mirksiukas.gif
mama22
*

as matyt irgi praziopsojau tuos komentarus, bet jei neklystu tai si nuotraukyte ilga laika buvo zvaigzdziukes avatare, tai gal del to buvo prikibta g.gif blush2.gif
darbsti
O kaip i eti i nauja konkursa?
mama22
QUOTE(darbsti @ 2007 09 04, 22:52)
O kaip i eti i nauja konkursa?
*

tai kad siuo metu joks naujas nevyksta ax.gif
kristina-buziene
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 04, 19:55)

*

Nu kur jau tau neapdorota biggrin.gif ... Jau ir taip paziurejus aisku,kad neorginalas hihihi.gif Man net siektiek per dauk tas veidukas nublukintas g.gif
vampi...
Jeigu šnekant apie nuotraukas tai visos yra čia šiek tiek apdirbtos ax.gif O ši mergaite butu gavusi nemažai balsu blush2.gif juk dauguma balsavo už pažįstamus veidus , o ne už veiksmą ax.gif įduoti vaikui ir nutaikyti reikalinga poza , bet kas sugebėtu iš musu visu ax.gif bet man asmeniškai prie širdies tokios nuotraukos rolleyes.gif ,kurios buvo darytos netyčiom 4u.gif ax.gif
Zvaigzdziuke
QUOTE(mama22 @ 2007 09 04, 22:51)
as matyt irgi praziopsojau tuos komentarus, bet jei neklystu tai si nuotraukyte ilga laika buvo zvaigzdziukes avatare, tai gal del to buvo prikibta  g.gif  blush2.gif
*

na karksėkit karksėkit , kas dar g.gif ??? bigsmile.gif

p.s. jei neklystu mama22 savo pusnuogę foto į avatarą buvo įsidėjusi , bet išsiėmė kai buvo nekaip pakomentuota avatarų skyrelyje g.gif ar aš klystu ? tongue.gif
Letta
Galiu drąsiai sakyti, kad mano nuotrauka neapdorota jokiom programom (tik Paint'u sumažinta, nes to reikalauja konkursas). Nuotrauka taip pat ir nepozuota, jei ką mirksiukas.gif Jei būtų pozuota, nemanot, kad tuomet vaikas žiūrėtų į objektyvą? mirksiukas.gif Tokio amžiaus vaikai dar nemoka pozuoti nežiūrėdami į objektyvą biggrin.gif 4u.gif Sėkmės toliau ieškant kabliukų 4u.gif
Noelle
realiai vaikstau be makiazo, tai ir mano nuotrauka "nemakiazinta" smile.gif O toks isblukintas veidas, kaip kad nuotraukoje su vysnia, gali gautis ir per klaida - nebutina su kokiom apdirbimo programom zaisti... O ta klaida, labai graziai ziurisi.

Kaip beja ir del balsavimas. Nepazistu ne vienos mamyts uz kuriu nuotraukas balsavau. o ir siaip, balsuoju uz man patikusia nuotrauka.

Kartais juokinga skaityti "viska ismananciu" aptarimus...
GieNa
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 05, 00:51)
na karksėkit karksėkit , kas dar  g.gif  ??? bigsmile.gif

p.s. jei neklystu mama22 savo pusnuogę foto į avatarą buvo įsidėjusi , bet išsiėmė kai buvo nekaip pakomentuota avatarų skyrelyje  g.gif  ar aš klystu ?  tongue.gif
*

cia tikrai ne vieta tą aiškintis, mama22 tik norejo kitom paaiškint dėl ko tikriausiai išėmei foto, o tu šitaip doh.gif negražu........... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 05, 10:16)

Kaip beja ir del balsavimas. Nepazistu ne vienos mamyts uz kuriu nuotraukas balsavau. o ir siaip, balsuoju uz man patikusia nuotrauka.

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nepažystu nei Yell, nei she, nei kristinos-buzienes biggrin.gif o butent jų nuotraukos man pasirode gražiausios cool.gif
Letta
O as tikrai neturiu SM tiek daug pazistamu bigsmile.gif lotuliukas.gif 4u.gif wub.gif Aciu visoms balsavusioms dar karta 4u.gif
Gitatuka
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 05, 09:16)
Nepazistu ne vienos mamyts uz kuriu nuotraukas balsavau. o ir siaip, balsuoju uz man patikusia nuotrauka.
*

As taip pat 4u.gif nepazistu, nei vienos mamos, nei esu macius gyvai koki vaikiuka. Balsuoju visada, kas man labiausiai patinka drinks_cheers.gif
mama22
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 05, 00:51)
na karksėkit karksėkit , kas dar  g.gif  ??? bigsmile.gif

p.s. jei neklystu mama22 savo pusnuogę foto į avatarą buvo įsidėjusi , bet išsiėmė kai buvo nekaip pakomentuota avatarų skyrelyje  g.gif  ar aš klystu ?  tongue.gif
*

ar as kazka blogo pasakiau? blink.gif

o prie ko cia mano foto avatare, su ja juk nedalyvavau jokiam konkurse g.gif taip tu neklydai, buvo mano "pusnuoges" foto ideta (nuoga nugara, ot daug nuogumo doh.gif )
Zvaigzdziuke
QUOTE(GieNa @ 2007 09 05, 10:21)
cia tikrai ne vieta tą aiškintis, mama22 tik norejo kitom paaiškint dėl ko tikriausiai išėmei foto, o tu šitaip doh.gif negražu........... schmoll.gif

rašiau, kad pati išėmiau foto, priežastys taip pat buvo nurodytos , taigi tas kitom aiškinimas ir spėliojimas dėl ko , gal, kas kur kaip su kuo ir už ką manau nebereikalingas ... tongue.gif
o negražu kas ? g.gif juk čia skyrelyje kiek pastebėjau kuo daugiau vienas ant kito "pavarai" tuo gražiau ir linksmiau ................ ne tiesa ? wink.gif

QUOTE(mama22 @ 2007 09 05, 12:58)
[color=yellow]o prie ko cia mano foto avatare, su ja juk nedalyvavau jokiam konkurse  g.gif

aš taip pat su foto avatare konkurse nedalyvavau tai kaip ir prie to pačio .. wink.gif
Aidulia
QUOTE(*incognito* @ 2007 09 03, 14:23)
Tačiau Tu kvietei jau vykstant balsavimui ir pati žinai, kad toje temoje Tau nereikia sakyt, kuri nuotrauka Tavo, nes visos ir taip atpažįsta.

*

Kviečiau UŽEITI, bet nekviečiau BALSUOTI, p. smalsute *incognito*. Nepažeidžiau jokių taisyklių. Beje, šioje foto, mano vaiką net ir geriausiai draugei būtų sudėtinga atpažinti smile.gif ,: matosi uoga, kepurės dalis ir nosytė lotuliukas.gif .
Negražu būt skundike, *incognito*. O šiuo atveju tu man panaši į tokią tongue.gif
Beje, kodėl ir iš kur žinai, kad mano vaiką visi atpažįsta g.gif . Gyvai, mano vaikus matė trys forumietės. Bet ar pažintų konkursuose...abejoju biggrin.gif .
*incognito*
Aš nesakau, kad Tu pažeidei taisykles. Mano nuomone, Tu jas apėjai tongue.gif
Akcentuoju, kad tai tik mano nuomonė ir nesiekiu nieko nuteikti konkrečiai prieš Tave. Aš tik noriu, kad balsavimas konkurse būtų kuo objektyvesnis. Todėl manau, kad tokie "paskundimai" tik į gera 4u.gif
cameja
sveikinu nugaletojas 4u.gif.... bigsmile.gif ...dziugu,matyti 1 ir 2 vietose tas nuotraukytes,uz kurias ir prabalsavau thumbup.gif
aistushka
QUOTE(cameja @ 2007 09 05, 21:24)
sveikinu nugaletojas  4u.gif.... bigsmile.gif ...dziugu,matyti 1 ir 2 vietose tas nuotraukytes,uz kurias  ir prabalsavau  thumbup.gif
*

Gal galit man durnai "išduoti", kur tie nugalėtojai yra skelbiami??? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
AgnėM
QUOTE(aistushka @ 2007 09 05, 22:57)
Gal galit man durnai "išduoti", kur tie nugalėtojai yra skelbiami??? Būčiau labai dėkinga  4u.gif
*

Čia mirksiukas.gif
Elenele Raganele
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 05, 10:16)
realiai vaikstau be makiazo, tai ir mano nuotrauka "nemakiazinta"  smile.gif O toks isblukintas veidas, kaip kad nuotraukoje su vysnia, gali gautis ir per klaida - nebutina su kokiom apdirbimo programom zaisti... O ta klaida, labai graziai ziurisi.

*

jo,kai toks isblukimas,vadinama "perdegimu" nes galbut suveike blykste,arba veliau apdirbant programele toks efektas susidare wink.gif
nengamo
Nu jau kiek emocijų po šio konkurso blink.gif Greičiau kitas prasidėtų,būtų kur akis paganyt biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.