Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Žemuogytės ir žirniukai!" II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Gustuke
sveikinam laimėtojus 4u.gif tik gaila mano prabalsuotos nuotraukos ne tarp nugalėtojų verysad.gif
kristina-buziene
Sveikinam "Nugaletojas" oro_buckis.gif blush-anim-cl.gif

clap_1.gif

Bet,kad ta nuotraukele first.gif vieta paims,tai mano sirdis tikrai jaute good.gif

heart.gif Taipogi dekojam kas musu nuotraukelei skyre balsiukus aciuks.gif friends.gif

Saunus konkurselis buvo ok.gif ,dar laukiam jau naujo ax.gif blush-anim-cl.gif
Noelle
4u.gif sveikinimai nugaletojams 4u.gif

Pirmoji vieta super 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif

Kelias nuotraukas tikrai tikejausi pamatyti jei ne top 5 tai top 10...

p.s. aciu uz mano nuotraukai skirtus balsus!
Vilika
Ir aš sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Balsavau už pirmą nuotrauką ir širdyje tikėjau, kad ji laimės ax.gif Džiaugiuosi, kad ji nugalėjo, nors šiek tiek liūdna, kad kitos mano favoritės liko žemai. Nežinau, ar tokia mano nuotaika po šokių eurovizijos, kur balsuoja kaimynai ir emigrantai, bet man čia balsavimo rezultatai irgi labai korupcija kvepia. Kai kiurios niekuo neypatingos ir nekokybiškos nuotraukos surinko nemažai taškų, o kitos kad ir kokybiškos, su mintim, atitnkančios temą gavo net mažiau už jas doh.gif
Onora
Sveikinu nugaletojus

retai kada, bet sikart sutapo mano nuomone su daugumos del pirmosios vietos, kitos mano favorites irgi zemai liko, tik vat neabejodama pasirinkau pirmaja foto, o kitas tik todel kad panaudociau taskus

Labai man nepatinka specialiai sukomponotos foto
Vilika
Šiaip labai smarkiai apsigavau dėl atroje vietoje esančios nuotraukytės blush2.gif Visą laiką galvojau, kad ten Meganos dukrytė ax.gif Tą mergytę esu įsiminusi iš kitų konkursų ax.gif
Onora
QUOTE(Vilika @ 2007 09 02, 00:31)
Šiaip labai smarkiai apsigavau dėl atroje vietoje esančios nuotraukytės blush2.gif Visą laiką galvojau, kad ten Meganos dukrytė ax.gif Tą mergytę esu įsiminusi iš kitų konkursų ax.gif
*

tai del to nebalsavai? lotuliukas.gif
Vilika
QUOTE(Onora @ 2007 09 02, 00:32)
tai del to nebalsavai?  lotuliukas.gif
*

Tikrai ne dėl to mirksiukas.gif Tiesiog man buvo kelios dar labiau patinkančios 4u.gif
c-girl
Sveikinu nugaletojus 4u.gif Pirma vieta neabejotinai to verta 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 09 01, 23:25)
Nežinau, ar tokia mano nuotaika po šokių eurovizijos, kur balsuoja kaimynai ir emigrantai, bet man čia balsavimo rezultatai irgi labai korupcija kvepia. Kai kiurios niekuo neypatingos ir nekokybiškos nuotraukos surinko nemažai taškų, o kitos kad ir kokybiškos, su mintim, atitnkančios temą gavo net mažiau už jas[/color] doh.gif
*

Gal ne korupcija, alia jau mada tokia balsuoti uz "paprastas"(labai "patinka" tas issireiskimas vis pasikartojantis konkursuose biggrin.gif g.gif ) nuotraukas biggrin.gif Nes tipo "tos grazios, kokybiskos visu aptartos ir taip daug balsu surinks..." biggrin.gif Taip ir gaunasi paskui, kad liekam nustebe tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 01, 23:12)
Taipogi dekojam kas musu nuotraukelei skyre balsiukus aciuks.gif  friends.gif
*

Tavo nuotrauka verta daugiau wub.gif , tikejaus pirmam penketuke pamatyti. Keista vistik.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 09 01, 23:40)
*

Vilika, vis noriu pagirti tavo avatara wub.gif wub.gif wub.gif
Elenele Raganele
4u.gif sveikinu nugaletojus ir labai dekoju,kas balsavo uz Rojaus obuoliukus smile.gif
mano nuotraukos-favorites priziniu vietu neleimejo... g.gif
Yell
Aciu toms 45 balsuotojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu Agotukas., Jolanccike, Eglute:} ir kitoms "photoshop'istems" uz puikia reklama lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!
I VIETA:Letta
Skaniausia žemuoges valgyt nuo smilgos... smile.gif

user posted image
II VIETA:Elina
Pirmoji žemuogė

user posted image
III VIETA:Yell
Skanusis geltonskruostis pomidoras

user posted image

Dėl prizų ir jų atsiėmimo tvarkos parašysiu jums asmenines žinutes.
sofili
sveikinimai nugaletojams 4u.gif

bigsmile.gif net dvi nuotraukytes uz kurias as balsavau pirmose vietose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
GieNa
Sveikinu ir as nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taip pat dekoju uz balsus mums mirksiukas.gif
Matelyk
sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif 4u.gif

labai ačiū visoms už mus balsavusioms aciuks.gif tikrai nesitikėjau
beja, nuotrauka tikrai nesurežisuota ir pati to vaiko ten nepakabinau (kaip kažkas išsireiškė) cool.gif kokybės tikrai trūksta pati pripažįstu ir nesiginčinu, tiesiog pamačius tokią situaciją nėra kada apie kokybę galvoti lotuliukas.gif
vampi...
4u.gif Nu belieka tik pasveikinti nugaletojus 4u.gif Nors ir nebalsavu uz tas nuotraukas blush2.gif bet va mano sirdis nujaute kas laimes blush2.gif blush2.gif
MaršuA
Sveikinam nugaletojus!!! victory.gif
MIKIENĖ
QUOTE(marsua @ 2007 09 02, 11:04)
Sveikinam nugaletojus!!! victory.gif
*

Aš balsavau pirmą kartą,bet kaip pirmam kartui man visai neblogai pasisekė.Viena nuotrauka užėmė pirmą vietą,antra mažai kuom atsiliko nuo nugalėtojų-4vieta.Tik trečia šiek tiek toliau.Bet vistiek smagu,kad laimėjo nors viena nuotrauka.
skarinka
Sveikiname nugaletojus. O mano paciausia nuotrauka 4 vietoje.
grange
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu šaunus konkursas, balsai verti pirmų vietų, kai kas nustebino,bet... smile.gif
Aidulia
Dėkui už balsus, nu tikrai nesitikėjau prizinės vietos unsure.gif . Labai ačiū visiems. Dukra kaip džiaugiasi smile.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 09 02, 00:31)
Visą laiką galvojau, kad ten Meganos dukrytė ax.gif Tą mergytę esu įsiminusi iš kitų konkursų ax.gif
*

Man Meganos dukrytė- tikra gražuolė, nuolat ją atpažįstu konkursuose smile.gif . Džiugu, kad manoji irgi kažkuo panaši į tą Meganos gražuolikę smile.gif
Fedes
4u.gif Sveikinam nugaletojas ir kitas arti ju, nes ir daugiau graziu nuotraukyciu si karta, visos netilpo i nugaletoju vietas... 4u.gif

aciu ir penkiolikai balseliu uz musu nuotraukyte 4u.gif
Vilika
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 02, 00:57)
Vilika, vis noriu pagirti tavo avatara wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Ačiū smile.gif 4u.gif

Atrodo visos aistros nurimo, nugalėtojai pasveikinti, tad belieka laukti naujo konkurso 4u.gif
Džinė
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif

ir ačiū už mum skirtus 6 balsiukus tongue.gif
Aidulia
Tiesa, tas murzilka (sukėlęs nemažas bangas ir įvairias emocijas) buvo mano sūnus smile.gif . Kai kurios smalsutės smile.gif nespėjo pamatyt, tai dabar jau galiu parodyti mirksiukas.gif
com
QUOTE(Elina @ 2007 09 02, 18:15)
*

Viena is tu nespejusiu buvau as. Nieko cia baisaus, netgi skaniai atrodo.

Ir beje, sveikinu nugaletojas, nors mano balsai ir nepateko smile.gif
MIKIENĖ
Tiesa, tas murzilka (sukėlęs nemažas bangas ir įvairias emocijas) buvo mano sūnus smile.gif . Kai kurios smalsutės smile.gif  nespėjo pamatyt, tai dabar jau galiu parodyti mirksiukas.gif
*

Aš irgi nespėjau pamatyt šitos nuotraukėlės.Bet ji man neigiamų emocijų nesukelia kaip ne kai kurioms mamoms. 4u.gif
Valerija
Tiesa, tas murzilka (sukėlęs nemažas bangas ir įvairias emocijas) buvo mano sūnus smile.gif . Kai kurios smalsutės smile.gif  nespėjo pamatyt, tai dabar jau galiu parodyti mirksiukas.gif
*

Aš irgi jos nemačiau, bet man ji neskani schmoll.gif , ne dėl to išsiterliojimo (labai gyvenimiška ir naturalu), o tik dėl tos šiukšlės ant ležuvio.
Letta
Oho, kokios naujienos thumbup.gif blush2.gif
Ačiū visoms ir visiems balsavusiems už mano Žvirblį wub.gif
Jei sakyčiau, kad nesitikėjau gauti balsų, tai meluočiau, bet kad pirmą vietą bigsmile.gif bigsmile.gif AČIŪ 4u.gif
*incognito*
QUOTE(Elina @ 2007 08 29, 17:13)
Tiesa, užsukit į naujajį SM fotokonkursą blush2.gif .
*

QUOTE(Elina @ 2007 09 02, 18:37)
Dėkui jums už balsiukus  smile.gif . Manot, nesuprantu? ax.gif
*

Valerija
QUOTE(*incognito* @ 2007 09 02, 20:13)
*

O kur čia tokie dalykai vyko?????? blink.gif, visdėlt man tai viasi nepanašu į agitaciją, greičiau kvietimas prabalsuoti, kad daugiau balsuotojų būtų (už visas)
Prasideda seklių klubas biggrin.gif
vampi...
QUOTE(Džinė @ 2007 09 02, 17:58)

ir ačiū už mum skirtus 6 balsiukus tongue.gif
*

4u.gif
blush2.gif Tavo pupos ir neatpazinau blush2.gif ... wub.gif
grange
QUOTE(Valerija @ 2007 09 02, 19:20)
O kur čia tokie dalykai vyko?????? blink.gif, visdėlt man tai viasi nepanašu į agitaciją, greičiau kvietimas prabalsuoti, kad daugiau balsuotojų būtų (už visas)
Prasideda seklių klubas biggrin.gif
*

paspausi ant rodyklės, pamatysi kur vyko..
Bet nieko nematau blogo, neagitavo balsuoti už jos foto.
kas norėjo, tas pažino taip, taip kad čia ne esmė..
Džinė
QUOTE(Letta @ 2007 09 02, 20:05)
AČIŪ 4u.gif
*

ji tikrai verta pirmos vietos mirksiukas.gif

QUOTE(vampi... @ 2007 09 02, 20:21)
4u.gif
blush2.gif Tavo pupos ir neatpazinau  blush2.gif ... wub.gif
*

vaikai auga ir keičiasi mirksiukas.gif
Ramunita
o aš žiuriu sistemingai iššsirengu aistesirjulijono vaikiukus biggrin.gif jau ne pirmam konkurse jiems atitenka mano balsas tongue.gif
Double Latte
Ačiū visiems už balsus 4u.gif
aciuks.gif nesitikėjom tokios aukštos vietos ax.gif , kaip ir kad liksim nuo apdovanojimų tik per plauką tongue.gif

Bet labiausiai mane šildė Jūsų gražūs atsiliepimai ir pagyrimai wub.gif Supratau, kad turėjom ištikimų gerbėjų thumbup.gif
Ačiū Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2007 09 02, 21:49)
o aš žiuriu sistemingai iššsirengu aistesirjulijono vaikiukus  biggrin.gif jau ne pirmam konkurse jiems atitenka mano balsas  tongue.gif

Nuoširdžiai dėkoju wub.gif wub.gif
mama22
*

as sios nuotraukytes irgi nemaciau. man tai visai grazi ax.gif tik pirmas vaizdas, kad liezuvyje auskaras lotuliukas.gif
Gitatuka
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 09 02, 00:44)
4u.gif sveikinu nugaletojus ir labai dekoju,kas balsavo uz Rojaus obuoliukus smile.gif
mano nuotraukos-favorites priziniu vietu neleimejo... g.gif
*

drinks_cheers.gif labai patiko man jūsų nuotraukytė....ir tiek sielių biggrin.gif ...net vyrą pašaukus parodžiau wub.gif

SVEIKINAM nugalėtojus ir dėkojam už mūsų mažiaus nuotraukytei atiduotus balsiukus....tsakant ...nesitikėjau tiek jų daug...ačiū
Papildyta:
QUOTE(Letta @ 2007 09 02, 19:05)
Ačiū visoms ir visiems balsavusiems už mano Žvirblį wub.gif
Jei sakyčiau, kad nesitikėjau gauti balsų, tai meluočiau, bet kad pirmą vietą bigsmile.gif  bigsmile.gif AČIŪ 4u.gif
*

mirksiukas.gif Labai jau gražus bernaitis....jau garbanos mane ir suviliojo balsuoti už jusų Žvirblaitį wub.gif
RESPECT...
4u.gif Sveikinam nugalėtujus 4u.gif Iš tiesų labai graži nuotraukytė, tikrai verta pirmos vietos biggrin.gif
vvvvv
sveikinimai patys silciausi wub.gif ypac pirmajai vietai wub.gif wub.gif wub.gif
gaila, kad kitos dvi liko zemiau.......... bet ir joms daug balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ingero
Sveikiname nugalėtojus
user posted image
Balasavau už nuotraukytę kuri laimėjo 2 vietą mirksiukas.gif
nengamo
Ir mes sveikinam nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš mano favoričių irgi tik viena užėmė prizinę vietą,bet čia labai daug puikių nuotraukėlių,tikrai neužtenka turimų balsų wub.gif

Taip pat dėkojam už mums skirtus balsiukus aciuks.gif 4u.gif

Laukiam naujo konkurso bigsmile.gif thumbup.gif
rasyte_
QUOTE(nengamo @ 2007 09 03, 10:17)
Taip pat dėkojam už mums skirtus balsiukus  aciuks.gif  4u.gif
*

nengamo, dekavone priimam hihihi.gif
nengamo
QUOTE(rasyte_ @ 2007 09 03, 10:20)
nengamo, dekavone priimam hihihi.gif
*

biggrin.gif friends.gif
Muskari
Sveikinam nugalėtojas. Labai gražios nuotraukytės 4u.gif
Dėkojam ir mes už netikėtus 4 balsus biggrin.gif
banginiukas
dekojam ir mes uz mums skirtus 6 balsus, na tikrai nesitikejom blush2.gif
ir zinoma sveikinam nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aidulia
QUOTE(Valerija @ 2007 09 02, 19:52)
o tik dėl tos šiukšlės ant ležuvio.
*

ten- uodas bigsmile.gif biggrin.gif
QUOTE(*incognito* @ 2007 09 02, 20:13)
*

*incognito*, nejuokink doh.gif . Neįvardijau savo nuotraukos konkrečiai. O kad pasiūliau panoms užsukt į konkursą, tai tik parodo, kad asmeniškai į AZ nė vienai nesakiau, kuri mano foto ( netgi nesakiau, kad dalyvauju konkurse) ir balsuoti nekviečiau nei žodžiu nei raštu ( beje, aš net nežinau ar tos, kurias kviečiau, užėjo į konkursą, už ką prabalsavo ir ar, apskritai, balsavo irgi nežinau.
Beje, nelengvą darbą atlikai mirksiukas.gif . Reikėjo netrumpai patriūsti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Valerija @ 2007 09 02, 20:20)
O kur čia tokie dalykai vyko?????? blink.gif, visdėlt man tai viasi nepanašu į agitaciją, greičiau kvietimas prabalsuoti
*

Kokie čia dalykai smile.gif . Balsuot nekviečiau, kviečiau užeit į konkursą 4u.gif . Aš irgi esu seklys morka, bet, kad demaskuočiau ir vieešai apie tai parašyčiau turi būti rimta priežastis ir konkretūs faktai tongue.gif . Mano atveju sekti ir kelti mano postus iš vienos temos į kitą, tikrai nebuvo jokio reikalo smile.gif .
Noelle
Saunuole Elina, kad pasiulei ir kitoms uzsukti i konkursa...
As va irgi norejau parasyti bendraamziuose "naujas konkursas, uzsukit, dalyvaukit", bet pagalvojau, kad sekliai morkos paskui kabinesis. Ir nutylejau.... O konkursas juk buvo toks, kad tikrai visos turim bent po viena tinkama nuotraukele.
Rituxx
dideliausi sveikinimai nugalėtojoms user posted image user posted image
dėkui už mums skirtus kelis balsus user posted image
*dzūkė*
Ir aš noriu prisijungti su sveikinimais nugalėtojoms, ypač pirmosios vietos 4u.gif

4u.gif ačiū už tokį gerą mano nuotraukytės įvertinimąmirksiukas.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.