Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Žemuogytės ir žirniukai!" II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Džinė
Kviečiame į patį skaniausią, kvapniausią ir labiausiai vitaminizuotą fotokonkursą metuose –
„Žemuogytės ir žirniukai!“

user posted image user posted image

Visą vasarą mūsų mažyliai ir mes patys stengėmės valgyti kuo daugiau uogyčių ir daržovių, vaisių, kaupėm vitaminų atsargas, džiaugėmės daržo ir miško gėrybėmis. Tad kviečiam siųsti nuotraukas, kuriose jūsų vaikai (arba ir visa šeimynėlė) valgo, renka/skina, gamina, darosi iš jų natūralias veido „kaukes“ ir visaip kitaip džiaugiasi uogomis, vaisiais ir daržovėmis. O gal šiemet pavyko patiems užauginti kokią didžiulę daržovę rekordininkę?! - Pozuokite! Tikimės sulaukti labai „gardžių“ nuotraukų!

Nuotraukos su pačiais mažiausiais kūdikėliais, aplink kuriuos bus tik išdėliotos uogos/daržovės, nebus tvirtinamos!

Sugalvokite nuotraukai smagų šmaikštų pavadinimą, galite jį sueiliuoti, ir nepamirškite rašyti jį lietuviškomis raidėmis: ąęėįšųūž.

Prieš siųsdami nuotrauką konkursui, nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų taisyklėmis
Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2007 08 13 – 2007 08 26.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime nuo 2007 08 27 iki 2007 09 02.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia čia
Dalyvaukite ir laimėkite šaunių prizų!

user posted image user posted image user posted image
banginiukas
QUOTE(banginiukas @ 2007 08 28, 20:08)
mano paciausios
user posted image
user posted image
user posted image
*

MaršuA
man tai super, kad ryskiu favoriciu nera thumbup.gif
vvvvv
Banginiukas, man virtuves komplektas patiko thumbup.gif hihihi.gif
Gitatuka
4u.gif parodysiu savo prabalsuotą trijulę, jau tikrą, daugiau nesimėtysiu biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 08 28, 22:33)
Banginiukas, man virtuves komplektas patiko  thumbup.gif  hihihi.gif
*

rolleyes.gif nesupratau, prie ko, ten tas virtuvinis komplektukas...siaip dailiai atrodo thumbup.gif
*PM*
QUOTE(Gitatuka @ 2007 08 28, 14:51)

rolleyes.gif nesupratau, prie ko, ten tas virtuvinis komplektukas...siaip dailiai atrodo thumbup.gif
*

Ai nu zmogus matyt pacitavo kitoj temoj, poto nepasisake, o sitoj temoj pasisake apie fotkes ir kai numygo atsakyti ir ta virtuve pasimaise biggrin.gif buna visiem juk pasitaiko wink.gif

O mane labiausiai "kabina" sitos ir viskas, kazkaip as i foto kokybiskuma irgi atsizvelgiu, megstu profesionaluma rolleyes.gif
.........first.gif ....................... second.gif .................... third.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
c-girl
QUOTE(marsua @ 2007 08 28, 21:50)
man tai super, kad ryskiu favoriciu nera thumbup.gif
*

O man atrodo (nors bijau prognuozuoti), kad zavingasis garbanius su zemuogelem yra daugumos "favorite" wub.gif
Gaziulka
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 29, 00:15)
O man atrodo (nors bijau prognuozuoti), kad zavingasis garbanius su zemuogelem yra daugumos "favorite" wub.gif
*

ir braskiu matematikai kai ka progozuoti galima mirksiukas.gif
c-girl
QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 29, 00:34)
ir braskiu matematikai kai ka progozuoti galima mirksiukas.gif
*

Gal biggrin.gif Bet manes ji "nekabina" blush2.gif Balsavau uz sviesias, lengvas, su vasariska nuotaika nuotraukas ax.gif
Sapokliaka
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 29, 02:12)
Gal biggrin.gif  Bet manes ji "nekabina" blush2.gif  Balsavau uz sviesias, lengvas, su vasariska nuotaika nuotraukas ax.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi ta nuotrauka nelabai......

As si karta norejau balsuoti uz nuotraukas, kur ne tik veidukas nufotografuotas, o nuotraukoj matosi veiksmas :

Sita man labai miela wub.gif
user posted image

Sita seniai patiko
user posted image

O cia gal veiksmo ir nedaug, bet mergytes grozis mane papirko wub.gif
user posted image
grange
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 29, 07:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Man irgi ta nuotrauka nelabai......
As si karta norejau balsuoti uz nuotraukas, kur ne tik veidukas nufotografuotas, o nuotraukoj  matosi veiksmas :

uz pirma ir antra ir as balsavau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir uz sita.. labai patiko israiska veiduko
Valerija
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 29, 01:15)
*

Aš tai nebijau prognozuoti, kad šis žavingas garbanius bus arba pirmas, arba antras mirksiukas.gif
Fanni
QUOTE(Valerija @ 2007 08 29, 10:36)
Aš tai nebijau prognozuoti, kad šis žavingas garbanius bus arba pirmas, arba antras mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Man irgi taip atrodo mirksiukas.gif Nors gražių ir kokybiškų, vertų pirmų vietų yra nemažai nuotraukyčių thumbup.gif
Medona
Jau uz sias 2 prabalsavau, o del 3-cios negaliu apsisprest doh.gif Reiktu man kokiu 5 balsu biggrin.gif butu paprasciau...

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13429

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13638
innguta
man asmeniskai sita mergyte labai graziai atrodo wub.gif
user posted image
Noelle
dar nebalsavau, bet turiu kelias mane kerincias nuotraukas smile.gif
Biufka
Prabalsavau už šias nuotraukytes:

Patiko spalvos, apšvietimas, nuotrauka neperkrauta, tiesiog geras šiltas vaizdelis su vaiku ir daržove.

user posted image

Patiko ir siužetas, ir pavadinimas, ir vyksmas, ir vaikų išraškos prie tiekos daug braaaaškių.

user posted image

Man tiesiog labai patinka, kai vaikai kepa vaisinius pyragus.

user posted image

Ir dar daug gražių nuotraukų mačiau bigsmile.gif , tikrai nepakanka 3 balsų. ax.gif Visiems dalyviams po balioną. 4u.gif
MaršuA
As tau jau seniai - pirma balsavimo diena prabalsavau. Man sitos graziausios, silciausios ir visokios "iausios" pasirode:
Krisliukas
QUOTE(vvvvv @ 2007 08 28, 23:33)
Banginiukas, man virtuves komplektas patiko  thumbup.gif  hihihi.gif
*

laba,
Ar avatare tavo vaikutis? Pasakiskai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
vvvvv
QUOTE(Krisliukas @ 2007 08 30, 10:37)
laba,
Ar avatare tavo vaikutis? Pasakiskai grazus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ACIU wub.gif mano biggrin.gif
laukine
o man dabar va klausimas iskilo....
jei balsuoji uz foto, kuria veliau tarkim del taisykliu pazeidimo isima is konkurso, ar grazina ta balsa, ar jau taip ir lieka smile.gif
na cia prisiminiau apolono fotke ax.gif kai ji buvo isimta jau vykstant balsavimui g.gif
Džinė
QUOTE(Biufika @ 2007 08 30, 10:21)
Prabalsavau už šias nuotraukytes:

Patiko ir siužetas, ir pavadinimas, ir vyksmas, ir vaikų išraškos prie tiekos daug braaaaškių.

user posted image
*

aš už šitą irgi prabalsavau smile.gif
Idda
o man sita nu tokia naturali thumbup.gif
user posted image
Eeelita
o aš balsavau už šitą,nu nereali ji man,sėdi sau vyrukas atsipūtęs wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Letta
QUOTE(Eeelita @ 2007 08 30, 15:27)
o aš balsavau už šitą,nu nereali ji man,sėdi sau vyrukas atsipūtęs wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

O aš visą laiką galvojau, kad čia mergaitė doh.gif blush2.gif
grange
QUOTE(Letta @ 2007 08 30, 15:37)
O aš visą laiką galvojau, kad čia mergaitė doh.gif  blush2.gif
*

tai visko gali buti kad ir mergaite rolleyes.gif pati mama kada jau pasibaigs konkursas pasakys
Gustuke
QUOTE(Letta @ 2007 08 30, 16:37)
*

aš visąlaik galvojau, kad čia berniukas, dabar net nebežinau, gal čia ir mergaitė blush2.gif šita foto man pati gražiausia wub.gif
Eeelita
QUOTE(Letta @ 2007 08 30, 16:37)
*

QUOTE(grange @ 2007 08 30, 16:52)
tai visko gali buti kad ir mergaite  rolleyes.gif  pati mama kada jau pasibaigs konkursas pasakys
*

QUOTE(Gustuke @ 2007 08 30, 17:11)
aš visąlaik galvojau, kad čia berniukas, dabar net nebežinau, gal čia ir mergaitė blush2.gif šita foto man pati gražiausia wub.gif
*

Berniukas tikras vyrukas wub.gif wub.gif wub.gif
MaršuA
QUOTE(Eeelita @ 2007 08 30, 21:41)
Berniukas tikras vyrukas wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

As net nesuabejau, kad cia berniukas!!! smile.gif
liusė
QUOTE(Eeelita @ 2007 08 30, 16:27)
o aš balsavau už šitą,nu nereali ji man,sėdi sau vyrukas atsipūtęs wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(Eeelita @ 2007 08 30, 21:41)
Berniukas tikras vyrukas wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Tai vien tik uz pazistamos fotke prabalsavai? Juk uz 3 galima bigsmile.gif
vampi...

va mano trejetukas ax.gif wub.gif
user posted image , user posted image ,user posted image . thumbup.gif
Eeelita
QUOTE(Aila @ 2007 08 30, 23:54)
Tai vien tik uz pazistamos fotke prabalsavai? Juk uz 3 galima bigsmile.gif
*

Prabalsavau ne tik už šitą mirksiukas.gif
liusė
QUOTE(Eeelita @ 2007 08 31, 14:24)
Prabalsavau ne tik už šitą mirksiukas.gif
*

Vis suspeju pamatyt neredaguotas zinutes hihihi.gif
Eeelita
QUOTE(Aila @ 2007 08 31, 14:43)
Vis suspeju pamatyt neredaguotas zinutes hihihi.gif
*

tai tu greita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elenele Raganele
g.gif nesuprantu,kodel paspaudusi ant naujos zinutes visuomet atsiduriu kazkur per puse temos ir negaliu pilnai jos perziuret?Tarkim siuo maetu pastoviai pataikau ant Jolancikes komentaro
MaršuA
Nu greiciau, greiciau tie rezultatai, laukiu nesulaukiu tos 2 dienos... smile.gif
Vilika
Nebedaug jau liko laukti mirksiukas.gif Tik iki vidurnakčio clap.gif Nors man labiau įdomu ne balsavimo rezultatai, o koks bus naujas konkursas blush2.gif
vampi...
QUOTE(marsua @ 2007 09 01, 12:19)
Nu greiciau, greiciau tie rezultatai, laukiu nesulaukiu tos 2 dienos... smile.gif
*

blush2.gif nu taip butu idomu sulaukti rolleyes.gif ,bet as jau nujauciu ,kas laimes blush2.gif ax.gif
jėga
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 09 01, 12:06)
g.gif nesuprantu,kodel paspaudusi ant naujos zinutes visuomet atsiduriu kazkur per puse temos ir negaliu pilnai jos perziuret?Tarkim siuo maetu pastoviai pataikau ant Jolancikes komentaro
*

O aš nesuprantu, kodėl man paspaudus ant naujos žinutės, išmeta tik patį galą g.gif Turiu grįžt atgal ir ieškot, ko dar esu neskaičius... unsure.gif
Kitose temose to nėr schmoll.gif
Gustuke
QUOTE(Vilika @ 2007 09 01, 12:30)
Nebedaug jau liko laukti mirksiukas.gif  Tik iki vidurnakčio  clap.gif Nors man labiau įdomu ne balsavimo rezultatai, o koks bus naujas konkursas blush2.gif
*

tai jau po vidurnakčio bus rezultatai? unsure.gif
Gulia
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 01, 13:08)
tai jau po vidurnakčio bus rezultatai? unsure.gif
*

Taip.Jau po vidurnakcio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
MIKIENĖ
QUOTE(jėga @ 2007 09 01, 12:46)
O aš nesuprantu, kodėl man paspaudus ant naujos žinutės, išmeta tik patį galą g.gif Turiu grįžt atgal ir ieškot, ko dar esu neskaičius...  unsure.gif
*

Beje,man irgi tas pats.Tik šitoj temoj numeta į naujausią žinutę,o kurių neskaičiau turiu ieškot.Įdomu dėl ko g.gif
Nieko sau
QUOTE(jėga @ 2007 09 01, 11:46)
O aš nesuprantu, kodėl man paspaudus ant naujos žinutės, išmeta tik patį galą g.gif Turiu grįžt atgal ir ieškot, ko dar esu neskaičius...  unsure.gif
*

Ir man tas pats g.gif
grange
QUOTE(Vilika @ 2007 09 01, 11:30)
Nebedaug jau liko laukti mirksiukas.gif  Tik iki vidurnakčio  clap.gif Nors man labiau įdomu ne balsavimo rezultatai, o koks bus naujas konkursas blush2.gif
*

as ir drinks_cheers.gif bet gal dar negreit bus

QUOTE(jėga @ 2007 09 01, 11:46)
*

man buvo taip anskciau, klausiau vienos moderatores, bet ne sio skyrelio, sake jai normaliai... nzn. po to man vel pasidare gerai g.gif
Vilika
QUOTE(grange @ 2007 09 01, 22:45)
as ir  drinks_cheers.gif  bet gal dar negreit bus
*

Tikrai kažkaip labai ilgos pertraukos tarp konkursų būna verysad.gif Na bet atėjo ruduo, baigėsi atostogų metas, tad gal ir konkursų bus daugiau ir nereikės taip ilgai laukti ax.gif
Stebukle
clap.gif clap.gif clap.gif sveikinimai nugaletojams thumbup.gif nuotraukos pagaliau siame konkurse vertos siu vietu thumbup.gif
mama22
sveikinam labai nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir aciu kas balsavot uz mus 4u.gif tiek kritikos sulaukus, maniau nei vieno balselio negausim ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.