Ką manote apie fotokonkursų rezultatus? Pasidalinkite savo nuomonėmis ir mintimis, emocijomis.
as tai siaip maloniai nustebinta kazkaip nesitikejau, kad papulsiu taip aukstai ypac su vestuvine foto
AS kazkaip nesupratau, kodel fotokonkurse "linksmieji seimos pietus" nuotraukos neatitiko temos pavadinimo. Turejau labai geru nuotrauku, kur mano mazule visa apsiterlinusi taip, kad tikrai neliktu nepastebeta
Supermama, sveikinu su pirma vieta
Tikrai nieko nenoriu izeisti QUOTE(Mute @ 2005 02 18, 15:49) AS kazkaip nesupratau, kodel fotokonkurse "linksmieji seimos pietus" nuotraukos neatitiko temos pavadinimo. Turejau labai geru nuotrauku, kur mano mazule visa apsiterlinusi taip, kad tikrai neliktu nepastebeta nu as lygiai taip pat: turiu savo sunaus foto kur jis su teciu valgo, bet kazkaip seima ir seimyninius pietus kitais isivaizduoju, tad ir foto dejau ne su mazuoju murziuku
As tai tikrai nezinojau, kad ten SM nuotrauka ir nenorejau nieko pamaloninti - balsavau uz ja, nes ji man patiko
O siaip rengiant konkursa ateityje butu gerai apsvarstyti visus niuansus... na, kad visi galetu dalyvauti konkurse. Kad ir konkursas "Mamyte, tu man skaniausia" - man paciai nei silta, nei salta - neturiu dar QUOTE(viltele @ 2005 02 18, 18:59) Be to, pagalvojau, o kaip jaustis toms, kurios vaikiuku neturi, jug jos su savo seimom taip pat pietauja, bet nepastebejau tokiu nuotrauku... itariu, kad tos moterys-merginos nedalyvauja tokiuose konkursuose... Nu kaip jaustis? Paprastai. Cia juk mamu forumas, tai kas cia keisto, jei konkursu temos yra apie vaikus? Pvz kaip ir kokiu fantastu forume irgi gali atsirast nemegstantis fantastikos zmogus, bet neprades jis jaustis blogai nuo to, kad ten konkursai, pvz. parasyt kurini fantastikos tema, o ne ekologine kokia... QUOTE(Noa @ 2005 02 18, 18:50) Nu kaip jaustis? Paprastai. Cia juk mamu forumas, tai kas cia keisto, jei konkursu temos yra apie vaikus? Pvz kaip ir kokiu fantastu forume irgi gali atsirast nemegstantis fantastikos zmogus, bet neprades jis jaustis blogai nuo to, kad ten konkursai, pvz. parasyt kurini fantastikos tema, o ne ekologine kokia... Tai kad tik pavadinimas belikes SUPERMAMA.LT
Nu blyn, miergos, taip galvojant, tai gi bet kokia fotokonkurso tema gali ka nors skaudint
Vestuviniu nuotrauku konkursas skaudins tas, kurios vienos augina vaikus arba ka tik issiskyre. Valganciu vaiku nuotrauku forumas skaudins tas, kuriu vaikai prastai valgo. Begiojanciu vaiku konkursas skaudins tas, kuriu vaikai prastai vaiksto, o jau laikas. Mieganciu vaiku nuotrauku konkursas skaudins tas, kuriu vaikai nemiega kiauras naktis, nes jiems skauda pilveli... Visos vaiku nuotraukos skaudins tas, kuros negali ju tureti. Vyresniu zmoniu nuotrauku konkursas skaudins naslaicius ir tuos, kas bijo pasenti. Naminiu gyvuneliu nuotrauku konkursas skaudins tas, kurioms padvese naminiai gyvuneliai. Buities nuotrauku fotokonkursas skaudins tas, kurios neturi pinigu tokiai buiciai. Bikini nuotrauku konkursas skaudins tas, kurios sveria daugiau, negu 45 kg. Gamtos grozio nuotrauku konkursas skaudins tas, kurios uzsikase darbu, mokslais ir neturi laiko geretis gamtos groziu. Bet koks fotokonkursas skaudins ta, kuris dalyvavo, bet nelaimejo, arba ta, kuris neturi fotoaparato Taigi ka fotokonkursai skaudina, ir geriausia i juos is viso neit QUOTE(Noa @ 2005 02 18, 19:02) Sakyciau labai jau primityvus tevu apibrezimas
Niekas cia jokiu diskriminaciju neivedineja - leist, neleist, priimt, nepriimt. Tiesiog kam patinka ir priimtinos sito forumo vertybes, tie cia ir dalyvauja, ir niekas ju neizeidzia... O kam tos vertybes nepriimtinos, tai tie cia is viso ir nesilanko. O eina kitur ir kalba apie kitka...
Sitas formas tiesiog yra TOKS, o ne kitoks. Bet ir TOKS budamas, kazkodel nariu turi pakankamai daug. Tai gal nelabai ka izeidzia kudikeliu nuotraukytes, ka? QUOTE(Noa @ 2005 02 18, 19:21) Niekas cia jokiu diskriminaciju neivedineja - leist, neleist, priimt, nepriimt. Tiesiog kam patinka ir priimtinos sito forumo vertybes, tie cia ir dalyvauja, ir niekas ju neizeidzia... O kam tos vertybes nepriimtinos, tai tie cia is viso ir nesilanko. O eina kitur ir kalba apie kitka... Sitas formas tiesiog yra TOKS, o ne kitoks. Bet ir TOKS budamas, kazkodel nariu turi pakankamai daug. Tai gal nelabai ka izeidzia kudikeliu nuotraukytes, ka? Man tai visiskai vienodai - faina uzeiti ir pasiziureti. Tik kazkaip pagalvoju apie kitus QUOTE(Noa @ 2005 02 18, 19:00)
Hereja, visiems neitiksi niekada
Jei skaudina kazkokie konkursai, tai galima ten nosies nekist ir nesierzint be reikalo
Beje, dar neturincioms vaiku,viskas dar priesaky, gali sau dziaugtis i sveikata savo jaunyste ir kitais malonumais As irgi turiu pareiksti, kad mane ypac siuo metu skaudina visokie "Grozio ir stiliaus" skyreliai,visokie VICTORIA SECRET ir kiti bla-bla-bla,nes vis labiau nebeitelpu i jokius remus su savo didejanciu pilvu Reikalauju kuo greiciau juos uzdrausti,bent jau iki kito rudens QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 16:41) Tikrai nieko nenoriu izeisti Prie nuotraukos nebuvo slapyvardzio zmogaus, kuris atsiunte nuotrauka konkursui. Tad dauguma atveju balsuoji ir nezinai uz ka, t.y. uz patikusia nuotraukyte, o ne uz slapyvardi. Man tai ir nuotraukyte grazi, ir pavadinimas
Nors nedalyvavau nei vienam konkurse, bet jie tikrai
QUOTE(viltele @ 2005 02 18, 17:59) nu as lygiai taip pat: turiu savo sunaus foto kur jis su teciu valgo, bet kazkaip seima ir seimyninius pietus kitais isivaizduoju, tad ir foto dejau ne su mazuoju murziuku o tu rugsteli, kokia diskusija issirutuliojo QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 09:41) Supermama, sveikinu su pirma vieta Tikrai nieko nenoriu izeisti sakai nenori izeisti, o izeidi ta nuotrauka verta pirmos vietos, niekas nieko neverte uz ja balsuoti, jokiu reklamu irgi neskleide. beje, jei butu uz Supermamos nuotrauka balsave vien del to, kad ji supermamos, ji butu ir vestuviu konkursa laimejus taigi manau, kad visgi ne pica siais laikais zmones stebina, o aplinka aplink ta pica. beto, neturi laimejusi nuotrauka patikti apsoliuciai kiekvienam. Supermama
Man apskritai sita diskusija-kvaila
QUOTE(hereja @ 2005 02 18, 18:50) Kad ir konkursas "Mamyte, tu man skaniausia" - man paciai nei silta, nei salta - neturiu dar hereja cia is tos pacios operos kai mes diskutavom apie vestuvines nuotraukas...mano nuomone reikejo leisti dalyvauti su meiles nuotraukomis, o ne vestuvinemis, nes myleti galima ir nesusituokus, tada tavo nuomone nuo manosios skyresi o dabar tu jau visai kitaip sakai Gal nesusituokusius taip pat zeide, kad buvo galima patalpinti tik vestuvines nuotraukas... anyway, visi ziuri is savo varpines p.s konkurse skaniausi pietus balsavau uz vaikuti su dyyydele pica
Manau, kad diskusijos kodel, kaip, uz ka, kazkas kazkokia vieta uzeme - visai nevietoj...Leiskim zmonems dziaugtis, o ne svarstykim, kas kaip ir uz kiek
P.S. ir isvis prie ko cia Supermama ir jos foto, jug sautuvo i smilkini niekas neistate, kad balsuotu uz sia nuotrauka, o beto ir SM negrasino, kad taikys sankcijas kurios uz jos foto nebalsuos QUOTE(Tomuko mamukas @ 2005 02 18, 18:20) QUOTE(hereja @ 2005 02 18, 19:59)
beje, ši tema "Ką manote apie fotokonkursų rezultatus" yra kiek siauresnė, nei joje išsivysčiusi diskusija, tad geriau pastabas apie būsimus fotokonkursus, patarimus skelbti šiame pačiame skyrelyje esančioje kitoje temoje, kur jūs patys siūlote būsimų fotokonkursų temas, balsuojate už jas.
Nu tikras bobu turgus
MAMYTES
GYVENKIME DRAUGISKAI... Man labai patinka fotokonkursai,nors dar nespejau sudalyvauti. Manau,ne tik del prizu mes ten dalyvaujam(gal ir klystu)!!! Va,praziopsojau,nepabalsavau paskutiniame konkurse... QUOTE(Cikadele @ 2005 02 18, 23:19) hereja cia is tos pacios operos kai mes diskutavom apie vestuvines nuotraukas...mano nuomone reikejo leisti dalyvauti su meiles nuotraukomis, o ne vestuvinemis, nes myleti galima ir nesusituokus, tada tavo nuomone nuo manosios skyresi o dabar tu jau visai kitaip sakai Gal nesusituokusius taip pat zeide, kad buvo galima patalpinti tik vestuvines nuotraukas... Tai kad nediskutavau as apie tai
o dabar pagalvojau, gal padaryti konkursą kur nėra autoriaus vardo. t.y. prie nuotraukos parašyti tik jos pavadinimą, o kieno tas vaikiukas, nuotrauka nerašyti. ir tada bus balsuojama TIK už nuotrauką, o ne už KAŽKIENO nuotrauką.
kad paskui nebūtų taip: "Tikrai nieko nenoriu izeisti , bet man atrodo merginos balsavo ir norejo Tave pradziugint Tavo dukrele nepaprastai sauniai atrodo, bet didele pica siais laikais nieko per daug nenustebinsi Cia, aisku, tik mano nuomone"
Krika, kad balsuojant vardų ir nebūna, tik nuotraukos pavadinimas. Niekas nežino už kieno nuotraukėlę balsuoja, nebent pažįsta.
o man tos nuotraukeles, kurios uzeme pirmasias vietas tikrai yra superines (ypac ta mergaite su pica ) tikrai jos to vertos
QUOTE(marfa @ 2005 02 20, 15:57) visi fotokonkursai skelbiami ir nuotraukos talpinamos adresu www.supermama.lt/fotoarba galima paspausti Forumo lange dešinėje pusėje pačiame viršuje, kampe esantį užrašą: Fotokonkursai
Ka reikia manyti apie konkursu rezultatus? Nugi nieko,- kas kam patiko uz ta ir isbalsavo
Teisingai...mano grazulka nieko neislose, bet as ir nesitikejau su ta nuotrauka per daug...visvien ji man pati pati... O galiausiai ir pasidziaugt kitu vaikais - didelis dalykas. Mano mergos vien i savo nuotrauka tarp kitu graziu vaiku matydamos dziaugesi... Smagu aisku laimet, bet ir ismokt kitais pasidziaugt butina СКАЖУ ПО ПОПОВОДУ РЕЗУЛЬТАТОВ КОНКУРСА- Я ЧЕЛОВЕК ОБЪЕКТИВНЫЙ ДЕВОЧКИ- ДАЖЕ СОБАКА НЕ КУСАЕТ КОРМЯЩУЮ РУКУ
rezultatai lieka rezultatais, ale paaiškinkit man,kaimietei, kodėl antroms ir trečioms vietoms prizų nebeduoda net simbolinių?
Kaip neduoda?
tikrų tikriausias pats virtualiausias vertingiausias apdovanojimas.
Taigi medalį gavai
ai man kad ir lipdukas būtų buvęs geras prizas, vis kažkoks atminimas
O tu, Cilli, gavai visai neblogą dovaną - proga vadinasi
Namiokas vadinasi
O man kazkaip labai gaila tu vaikuciu kurie dalyvauja konkurse ir negauna nei vieno balo.Jie visi tokie saunus,taip noretusi visiems po pirmos vietos medaly uzkabint.
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 12:23) O man kazkaip labai gaila tu vaikuciu kurie dalyvauja konkurse ir negauna nei vieno balo.Jie visi tokie saunus,taip noretusi visiems po pirmos vietos medaly uzkabint. o man atrodo kad tiems vaikuciams vienodai rodo
Na ir mamytei liudna kai jos mylimiausias vaikelis lieka neyvertintas
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 12:23) O man kazkaip labai gaila tu vaikuciu kurie dalyvauja konkurse ir negauna nei vieno balo.Jie visi tokie saunus,taip noretusi visiems po pirmos vietos medaly uzkabint. O aš pritariu Sandriuks |