Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cukraus pudra
vadinas pirmos 3 vietos gavo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
AgnėM
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 02 06, 18:21)
vadinas pirmos 3 vietos gavo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*

tikrai taip .

labai smagu user posted image
Rustė
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 02 06, 17:01)
o kas gavo medalius?  g.gif
nei Agnė, nei Elina kaip matau neturi  g.gif

*

ajazau doh.gif , tuoj prikabinsiu visus smile.gif
AgnėM
QUOTE(Rustė @ 2008 02 06, 20:20)
ajazau doh.gif , tuoj prikabinsiu visus smile.gif
*

user posted image
GinCherry

dekui 4u.gif
grange
na ką, ačiū, šiandien pašto dėžutėj radau marškinėlius..

Tik dabar reik ieškot kas s dydį dėvi, nes pas mus šeimoj tokių nerasta blush2.gif
tomas1979
drinks_cheers.gif viskas kas grazu yra grazu drinks_cheers.gif
Scarlett
aš irgi gavau. labai patiko thumbup.gif
ne kaip paprasta maikė, o pusilgom rankovėm, o ant krūtinės užrašas - look hot every day thumbup.gif
Gaziulka
as irgi gavau - smagi, aciu 4u.gif dydis tai toks ant ribos (kazin kodel nusprende, kad visos supermamos S dydzio? g.gif biggrin.gif ), bet gal pritaikysiu kaip nors.
laukine
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 12, 21:51)
as irgi gavau - smagi, aciu 4u.gif dydis tai toks ant ribos (kazin kodel nusprende, kad visos supermamos S dydzio? g.gif  biggrin.gif ), bet gal pritaikysiu kaip nors.
*

tikrai kad smagi. isibarskinau ir as i s dydi unsure.gif
laisko prierase parasyta, kad kilus klausimams del sio konkurso kreiptis i ta berniuka smile.gif gal uzklausima parasyt, ar negalima butu ismainyt i m dydi maikute blush2.gif
Gaziulka
QUOTE(laukine @ 2008 02 15, 16:20)
tikrai kad smagi. isibarskinau ir as i s dydi  unsure.gif
laisko prierase parasyta, kad kilus klausimams del sio konkurso kreiptis i ta berniuka smile.gif gal uzklausima parasyt, ar negalima butu ismainyt i m dydi maikute  blush2.gif
*

turejau ir as panasia minti - bet tiek to, tingiu uzsiimt. priedo jau pradejau nesiot, po kokia tunika trumpom rankovem man pats tas biggrin.gif
laukine
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 16, 16:48)
turejau ir as panasia minti - bet tiek to, tingiu uzsiimt. priedo jau pradejau nesiot, po kokia tunika trumpom rankovem man pats tas biggrin.gif
*

tai vat as irgi galvoju po kazkuo detis blush2.gif
baltė
Mergos užteks girtis marškinėliais, geriau pasirodykit su jais smile.gif
Tinar
QUOTE(baltė @ 2008 03 02, 23:26)
*

drinks_cheers.gif
Fenomenali
QUOTE(baltė @ 2008 03 02, 21:26)
*

Laukiam vaizdzeliųųųų !!!! bigsmile.gif
Gaziulka
seniai seniai pageidauti marskineliai biggrin.gif ant mamos, aisku, atrodo kiek kitaip tongue.gif

user posted image
Rustė
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 21:27)
seniai seniai pageidauti marskineliai biggrin.gif ant mamos, aisku, atrodo kiek kitaip tongue.gif

user posted image
*

o mano balti blink.gif trumpom rankovėm ohmy.gif

nerandu foto su jais, kad matytųsi normaliai

va tokio modelio, ant krūtinės "look hot everyday" parašyta

user posted image
grange
QUOTE(Rustė @ 2008 07 01, 23:23)
o mano balti  blink.gif  trumpom rankovėm ohmy.gif

nerandu foto su jais, kad matytųsi normaliai

va tokio modelio, ant krūtinės "look hot everyday" parašyta

o geras, tai matai skirtingus siuntė, nes aš ir gavau tokius juodus, kaip pas tą vaikiuką.
Rustė

i 
patikslinimas praėjusio rudens konkurso "Auksaspalvis ruduo" laimėtojoms

SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

first.gifvilniussuser posted image
second.gif Nerytėuser posted image
third.gif ramzis69 user posted image

dėl prizų atsiėmimo tvarkos parašysiu visom asmenines žinutes ir profiliuose prisegsiu medalius thumbup.gif

! 
šita nuotrauka pašalinama iš laimėtojų, paaiškėjus faktui, kad yra pasiskolinta iš interneto štai čia

http://www.fotolia.com/id/1387456

Dita 13 user posted image
Elenele Raganele
g.gif tai diskutuot dabar cia reik ar kaip ? nesupratau
Rustė
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 26, 10:55)
g.gif tai diskutuot dabar cia reik ar kaip ? nesupratau
*

na po tokių atvejų būna žmonės nori kažką pasakyti, todėl ir parašiau, kad geriau komentarai čia, o ne dabartinio konkurso temoje.
ich
Tai jei gerai supratau Dita13 idejo ne savo nuotrauka? gaila man jos nuotraukos nerodo g.gif
Rustė
QUOTE(ich @ 2008 10 26, 11:51)
Tai jei gerai supratau Dita13 idejo ne savo nuotrauka? gaila man jos nuotraukos nerodo g.gif
*

kodėl nerodo?

gi įdėta kuri pašalinta ir tinklapis iš kurio pasiskolinta nuotrauka.
Omrum
QUOTE(Rustė @ 2008 10 26, 10:37)
komentuoti prašau anoje temoje.
*

Prireike metu kad išaiškėtu tiesa? blink.gif

Bet kokių atvėju Ramzis buvo to verta sveikinu clap.gif:
ich
QUOTE(Rustė @ 2008 10 26, 12:58)
kodėl nerodo?

gi įdėta kuri pašalinta ir tinklapis iš kurio pasiskolinta nuotrauka.
*

Aga, dabar jau matau blush2.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2008 10 26, 11:58)
Prireike metu kad išaiškėtu tiesa?  blink.gif

*

ne tas, kad metų...
aš neturiu tiek galios, kad iš karto suprasčiau ir žinočiau, kuri foto pasiskolinta, kuri ne.

gavau informacijos, su nuoroda, kad pasižiūrėčiau (tskant kažkas netyčia rado ir suprato), ir moderatorių taryba pritarė, kad nuotrauka turi būti pašalinta, juolab autorė prisipažino, kad ne jos nuotrauka ir neprieštaravo pašalinimui.
Omrum
o geras doh.gif gerai kad prisipažino kitaip kiltu diskusijos kad kažkur kitur galbut ji pati ir patalpino doh.gif bet kodėl žmonėms patinka apgaules? kaip jaustis laimėt ne su savo foto?...
Rustė
QUOTE(Lera @ 2008 10 26, 12:54)
o geras doh.gif gerai kad prisipažino kitaip kiltu diskusijos kad kažkur kitur galbut ji pati ir patalpino doh.gif bet kodėl žmonėms patinka apgaules? kaip jaustis laimėt ne su savo foto?...
*

nepaskaito taisyklių ir tiek... pasižiūrėjus nuotraukas daug kam gali pasirodyti, kad su nesavom nuotraukom dalyvauja narės, nes daug ir profesionalių gi yra...
ramzyte
QUOTE(Rustė @ 2008 10 26, 09:36)
patikslinimas praėjusio rudens konkurso "Auksaspalvis ruduo" laimėtojoms

SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

first.gifvilniussuser posted image
second.gif Nerytėuser posted image
third.gif  ramzis69 user posted image

Nudžiugino mane tokia žinia,nelaukta ir be galo maloni wub.gif

QUOTE(Lera @ 2008 10 26, 11:58)
*

Dėkui Lerut wub.gif
Nerytė
labai nudziugino tokia naujiena bigsmile.gif
Rustė
QUOTE(ramzis69 @ 2008 10 26, 17:38)
Nudžiugino mane tokia žinia,nelaukta ir be galo maloni  wub.gif
Dėkui Lerut  wub.gif
*

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 26, 18:25)
labai nudziugino tokia naujiena  bigsmile.gif
*

na su prizais tai abejoju ar labai gausis, bet medalius visom pakeičiau/prisegiau smile.gif
Dominykos
QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 16:40)
Supermama, sveikinu su pirma vieta  4u.gif

Tikrai nieko nenoriu izeisti wink.gif , bet man atrodo merginos balsavo ir norejo Tave pradziugint biggrin.gif  Tavo dukrele nepaprastai sauniai atrodo, bet didele pica siais laikais nieko per daug nenustebinsi mirksiukas.gif Cia, aisku, tik mano nuomone ax.gif
*

Labas Bigilda, viskas cia buvo teisingai ir be jokiu "pamaloninimu", kita kart bus kiti, o dabar belieka pasidziaugti. biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Rustė @ 2008 10 26, 16:10)
nepaskaito taisyklių ir tiek... pasižiūrėjus nuotraukas daug kam gali pasirodyti, kad su nesavom nuotraukom dalyvauja narės, nes daug ir profesionalių gi yra...
*

drinks_cheers.gif
kazkada senei senei,kai tik prisijungiau,irgi imeciau foto i konkursa is ineterneto lotuliukas.gif nesugebejau taisykliu paskaityti, doh.gif

manau,kad daugelis nepaskaito, ir deda,bile kad ideti doh.gif
*Dita*
kas per nesamone dalyvaut su svetima nuotrauka fotokonkurse doh.gif
Lady Dy
QUOTE(*Dita* @ 2009 02 06, 15:44)
kas per nesamone dalyvaut su svetima nuotrauka fotokonkurse doh.gif
*

Bet kad kartais nuotrauką sąlyginai svetima:kalėdiniam konkurse pateikau savo vaikystės nuotrauką,bet paveikslavo tai mano tėvukas.Jei pateikaima nuotrtrauka kurią pats esi nufotkinęs,bet sakykim ne tavo šeimos nariai,tai svetima ar ne?
*Dita*
tokiu nuotrauku neskaitau svetimomis...kalba eina apie tokias, kurios vagiamos is interneto, o paskui dalyvauja konkurse kaip su savo. doh.gif
Žanė
QUOTE(*Dita* @ 2009 02 16, 19:31)
tokiu nuotrauku neskaitau svetimomis...kalba eina apie tokias, kurios vagiamos is interneto, o paskui dalyvauja konkurse kaip su savo. doh.gif
*

aha, o vat man įdomu kaip su šeimos nuotraukom, kurias padaro samdytas profesionalus fotografas? g.gif jos ne mūsų darytos, bet "visos teisės priklauso mums" kaip sakoma...
slidi riba tos nuosavybės rodytųsi...
l'eau
QUOTE(Žanė @ 2009 02 20, 21:35)
aha, o vat man įdomu kaip su šeimos nuotraukom, kurias padaro samdytas profesionalus fotografas?  g.gif  jos ne mūsų darytos, bet "visos teisės priklauso mums" kaip sakoma...
slidi riba tos nuosavybės rodytųsi...
*

8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti. 
Žanė
QUOTE(l'eau @ 2009 02 20, 22:57)

*

ačiū. einu pasiskaityt taisykles, nes jau gėda blush2.gif
VI-VA-VI
Mano nuomone si karta laimetoju nuotraukos puikios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vertos savo priziniu vietu thumbup.gif
l'eau
pritariu, vienos geriausių, ypač antra. iš tiesų džiaugiuosi kiekvienąkart kai laimi nuotraukos į temą, ypač nepozuotos ir kai matyti jog balsuota ne už ' wub.gif ', o už nuotrauką smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(l'eau @ 2009 04 15, 21:34)
pritariu, vienos geriausių, ypač antra. iš tiesų džiaugiuosi kiekvienąkart kai laimi nuotraukos į temą, ypač nepozuotos ir kai matyti jog balsuota ne už ' wub.gif ', o už nuotrauką smile.gif
*

As ne balsavau uz 2,ir 3 nuotrauka blush2.gif bet jos puikios thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
o pirma vieta laimetojo wub.gif 4u.gif
iKavali
P.S. ...truputi iš kitos temos kuri jau pasibaigus

Didelis, Didelis Dėkui visiems įvertinusiems "obuoliuko" nuotrauką. Esu paprasta mamulė, kaip ir daugelis forumiečių , auginanti mažylį, o fotografijos padeda paįvairinti nuobodžią kasdienybę.

Maniau, kad konkurso balsus lemia platus pažinčių ratas o ne pati nuotrauka ir smarkiai klydau. blush2.gif blush2.gif

Dėkui moderatoriams ir ypatingai Rustei, kuriai atitenka didelis krūvis viską sudėlioti į savas vietas. 4u.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.