sveikinu
vadinas pirmos 3 vietos gavo
sveikinu dekui
na ką, ačiū, šiandien pašto dėžutėj radau marškinėlius..
Tik dabar reik ieškot kas s dydį dėvi, nes pas mus šeimoj tokių nerasta
aš irgi gavau. labai patiko
ne kaip paprasta maikė, o pusilgom rankovėm, o ant krūtinės užrašas - look hot every day
as irgi gavau - smagi, aciu
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 12, 21:51) as irgi gavau - smagi, aciu tikrai kad smagi. isibarskinau ir as i s dydi laisko prierase parasyta, kad kilus klausimams del sio konkurso kreiptis i ta berniuka QUOTE(laukine @ 2008 02 15, 16:20) tikrai kad smagi. isibarskinau ir as i s dydi laisko prierase parasyta, kad kilus klausimams del sio konkurso kreiptis i ta berniuka turejau ir as panasia minti - bet tiek to, tingiu uzsiimt. priedo jau pradejau nesiot, po kokia tunika trumpom rankovem man pats tas
Mergos užteks girtis marškinėliais, geriau pasirodykit su jais
seniai seniai pageidauti marskineliai
QUOTE(Rustė @ 2008 07 01, 23:23) o mano balti nerandu foto su jais, kad matytųsi normaliai va tokio modelio, ant krūtinės "look hot everyday" parašyta o geras, tai matai skirtingus siuntė, nes aš ir gavau tokius juodus, kaip pas tą vaikiuką.
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS! ![]() ![]() dėl prizų atsiėmimo tvarkos parašysiu visom asmenines žinutes ir profiliuose prisegsiu medalius
Dita 13
Tai jei gerai supratau Dita13 idejo ne savo nuotrauka? gaila man jos nuotraukos nerodo
QUOTE(Lera @ 2008 10 26, 11:58) ne tas, kad metų... aš neturiu tiek galios, kad iš karto suprasčiau ir žinočiau, kuri foto pasiskolinta, kuri ne. gavau informacijos, su nuoroda, kad pasižiūrėčiau (tskant kažkas netyčia rado ir suprato), ir moderatorių taryba pritarė, kad nuotrauka turi būti pašalinta, juolab autorė prisipažino, kad ne jos nuotrauka ir neprieštaravo pašalinimui.
o geras
QUOTE(Lera @ 2008 10 26, 12:54) o geras nepaskaito taisyklių ir tiek... pasižiūrėjus nuotraukas daug kam gali pasirodyti, kad su nesavom nuotraukom dalyvauja narės, nes daug ir profesionalių gi yra...
labai nudziugino tokia naujiena
QUOTE(Biglida @ 2005 02 18, 16:40) Supermama, sveikinu su pirma vieta Tikrai nieko nenoriu izeisti Labas Bigilda, viskas cia buvo teisingai ir be jokiu "pamaloninimu", kita kart bus kiti, o dabar belieka pasidziaugti. QUOTE(Rustė @ 2008 10 26, 16:10) nepaskaito taisyklių ir tiek... pasižiūrėjus nuotraukas daug kam gali pasirodyti, kad su nesavom nuotraukom dalyvauja narės, nes daug ir profesionalių gi yra... kazkada senei senei,kai tik prisijungiau,irgi imeciau foto i konkursa is ineterneto manau,kad daugelis nepaskaito, ir deda,bile kad ideti
kas per nesamone dalyvaut su svetima nuotrauka fotokonkurse
QUOTE(*Dita* @ 2009 02 06, 15:44) Bet kad kartais nuotrauką sąlyginai svetima:kalėdiniam konkurse pateikau savo vaikystės nuotrauką,bet paveikslavo tai mano tėvukas.Jei pateikaima nuotrtrauka kurią pats esi nufotkinęs,bet sakykim ne tavo šeimos nariai,tai svetima ar ne?
tokiu nuotrauku neskaitau svetimomis...kalba eina apie tokias, kurios vagiamos is interneto, o paskui dalyvauja konkurse kaip su savo.
QUOTE(*Dita* @ 2009 02 16, 19:31) tokiu nuotrauku neskaitau svetimomis...kalba eina apie tokias, kurios vagiamos is interneto, o paskui dalyvauja konkurse kaip su savo. aha, o vat man įdomu kaip su šeimos nuotraukom, kurias padaro samdytas profesionalus fotografas? slidi riba tos nuosavybės rodytųsi... QUOTE(Žanė @ 2009 02 20, 21:35) aha, o vat man įdomu kaip su šeimos nuotraukom, kurias padaro samdytas profesionalus fotografas? slidi riba tos nuosavybės rodytųsi... QUOTE 8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti.
Mano nuomone si karta laimetoju nuotraukos puikios
vertos savo priziniu vietu
pritariu, vienos geriausių, ypač antra. iš tiesų džiaugiuosi kiekvienąkart kai laimi nuotraukos į temą, ypač nepozuotos ir kai matyti jog balsuota ne už '
P.S. ...truputi iš kitos temos kuri jau pasibaigus
Didelis, Didelis Dėkui visiems įvertinusiems "obuoliuko" nuotrauką. Esu paprasta mamulė, kaip ir daugelis forumiečių , auginanti mažylį, o fotografijos padeda paįvairinti nuobodžią kasdienybę. Maniau, kad konkurso balsus lemia platus pažinčių ratas o ne pati nuotrauka ir smarkiai klydau. Dėkui moderatoriams ir ypatingai Rustei, kuriai atitenka didelis krūvis viską sudėlioti į savas vietas. |