Ramunita
2006 07 16, 13:45
QUOTE(Natali @ 2006 07 16, 00:44) O aš pritariu Sandriuks  . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu  o koks piontas taip sakant? visitek žinos,kadtai žemiausias įvertinimas
la vita
2006 07 16, 14:13
QUOTE(Natali @ 2006 07 16, 00:44) O aš pritariu Sandriuks  . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu   juk tam ir yra konkursas kad išrinktų nugalėtojus. Ir man atrodo visai normalu kad lieka nepastebėtų nuotraukų.
Terija:)
2006 07 16, 14:17
Ramunita
2006 07 16, 14:32
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 15:17) bet jei gautu dirbtinį tašką būtų smagiau
Virdzinija
2006 07 16, 16:59
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 14:17) o už savo nuotrauką balsuoti negalima?  tada visi garantuotai po tą dirbtiną tašką turėtų.
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 14:17) Ikisiol dar nebuvo konkurso graziausiam vaikui, nes jie visi graziausi savo tevams  Tai yra didziausias prizas. Konkurse renkamos graziausios nuotraukos pagal tema, ne vaikai (bent tikiuos dauguma ziuri i tai), tad nusiminti tikrai nereikia.
Smiling
2006 07 16, 18:53
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 16, 12:45) o koks piontas taip sakant? visitek žinos,kadtai žemiausias įvertinimas  va todel as nuotraukas dedu labai retai (dejau karta  ), nes kai pvz sypsenu konkurse ju buvo keli simtai, man tikrai ant dusios butu nesmagu, kai mano vaikas liktu paskutinis, nors jo sypsenele ne prastesne todel as kai manau, kad nuotrauka nebus pastebeta, del kazkokio azarto nededu, man ant dusios ramiau o siaip vistik manau, kad daznai labiau pastebimi vaikai, kuriu mamos labai aktyvios forume, jos dazniau deda nuorodeles i savo foto ir paprasciausiai tie vaiku veideliai labiau isimine. Na nesakau, kad visada tai laimi, bet tai turi itakos
Smiling
2006 07 16, 19:48
o siaip va pagalvojau, tai siulyciau rezultatuose rasyti balsus ir vietas tik pvz pirmu 10 nuotrauku, likusias isdestyt atsitiktine tvarka. Jei nuotrauku labai daug, rasyt 20 pirmu po kiek balsu gavo, tokiu budu mamoms sirdies neskaudetu, kad va mano vaikas ne balso negavo
2006 07 16, 20:14
Va,va kazkas tokio galetu buti
Pinacea
2006 07 16, 20:59
O ash tai nematau problemos, jei mano nuotrauka liko nepastebeta  Nei man "dushios skauda", nei apmaudu.. Jei bijociau, nedeciau nuotraukos. Man tiesiog malonu dalyvauti. Ir tiek daug dejau, nei karto nelaimejau, ir net nesitikiu laimet, mat nuotrauku mene esu zalia, musu visos - megejishkos paprasta "klipse" nuspaustos... Man svarbu realiam gyvenime "neprakishti", virtualiam - uztenka tiesiog dalyvavimo
daliuxx
2006 07 16, 21:04
Konkursai vyksta pagal pasiula,bet sakyciau galetu buti savaite nuotrauku pasiula ir savaite vertinimai. Tiek balsuojantiems,tiek dalyvaujantiems butu paprasciau.
Lauryteb
2006 07 16, 21:16
Sveikos. O kodėl nepaskelbtas naujas konkursas? Aš taip norėčiau įdėt ir savo mažylio nuotraukytę, bet vis... pražioplinu. Tik žiūriu - jau baigėsi O gal ir gerai, kad vis nespėju. Iš Jūsų minčių matau, kad liūdna, kai vaikiukas negauna nei taško. Bet juk iš dalies taip jau yra - visi juk negali būti laimėtojai
Virdzinija
2006 07 16, 21:42
QUOTE(Eglute @ 2006 07 16, 20:59) Man svarbu realiam gyvenime "neprakishti", virtualiam - uztenka tiesiog dalyvavimo   labai sveikas požiūris
Smiling
2006 07 16, 21:54
QUOTE(Lauryteb @ 2006 07 16, 20:16) Iš Jūsų minčių matau, kad liūdna, kai vaikiukas negauna nei taško. Bet juk iš dalies taip jau yra - visi juk negali būti laimėtojai  va as todel praktiskai ir nededu fotkiu, kad man jis laimetojas be kitu ivertinimo ir siaip galetu atranka fotkiu konkursui but kiek grieztesne, na kad bent atitiktu tema, nes tikrai didele dalis buna, ai svarbu ka nors idet
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu
QUOTE(Smiling @ 2006 07 16, 19:48) o siaip va pagalvojau, tai siulyciau rezultatuose rasyti balsus ir vietas tik pvz pirmu 10 nuotrauku, likusias isdestyt atsitiktine tvarka. Jei nuotrauku labai daug, rasyt 20 pirmu po kiek balsu gavo, tokiu budu mamoms sirdies neskaudetu, kad va mano vaikas ne balso negavo  Pritariu 100 proc.  . Taip pat pritariu nuomonei, kad dažniau laimi labiau matyti veidai, aš tikrai pastebėjau tą tendenciją Manyčiau daugumai fotokonkursuose svarbu dalyvavimas, o ne didžiausias prizas, bet nei viena nesitiki ir nenori, kad jos vaiko nuotrauka būtų visiškai neįvertinta. Tad irgi siūlyčiau skelbti nugalėtojų taškus/balsus, o visus kitus palikti dalyviais, tada tikrai nebus nuoskaudų. Konkursuose tai ir būna: yra prizinės vietos, bet jei nelaimėjai, tiesiog dalyvavai ir tai jau laimėjimas
2006 07 17, 21:54
QUOTE(LAILA @ 2006 07 17, 07:20) o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu Labai gera mintis
vailija
2006 07 17, 22:46
Na, aš manau, kad reikia rodyt kiek balsų kas gavo. Juk kartais 2 ar 5 balsai. Na, nors ir vienas vis šioks toks įvertinimas. kai pirmą nuotrauką dėjau gavau mažiau balsų , paskui buvo daugiau. Tačiau kartą visai neatitiko temos nuotrauka, nors atrodė tiek daug ir visiškai neatitinkančių tos temos . Tai dabar labai seniai dėjau nuotraukas. Gal dar kada pabandysiu. Ir jokio noro į kitus žiūrėti juk savo turiu gražuolę.
lauricinaa
2006 07 18, 08:29
o man tai sirdies neskauda kai maniskis gavo tik 1 balsa,man labai gerai kad ir vienam kazkam patiko musu nuotraukyte  visi pirmi ne gali buti.tiktai esu skaiciusi,kad kai mamytes nezino uz kuria foto balsuoti,balsuoja uz pazystamas,nors gal yra ir vertesniu.va sito tai gal ir nereikia daryti  reikia objektyviai vertinti visus dalyvius,o ne pazystamus su kuriais draugaujate
rupestelis
2006 07 18, 09:43
QUOTE(LAILA @ 2006 07 17, 08:20) o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu labai labai gerai  moderatorėms reikėtų pranešti, nes idėja liuks
2006 07 18, 12:58
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 18, 07:29) o man tai sirdies neskauda kai maniskis gavo tik 1 balsa,man labai gerai kad ir vienam kazkam patiko musu nuotraukyte  visi pirmi ne gali buti.tiktai esu skaiciusi,kad kai mamytes nezino uz kuria foto balsuoti,balsuoja uz pazystamas,nors gal yra ir vertesniu.va sito tai gal ir nereikia daryti  reikia objektyviai vertinti visus dalyvius,o ne pazystamus su kuriais draugaujate  Nu kaip nebalsuosi uz pazystama  juk ir ji uz tavo mazuliuka prabalsuos  Kadangi neturiu cia daug pazystamu,tai objektyviai nuomonei tasku ir uztenka
lauricinaa
2006 07 18, 14:10
nu as irgi cia nieko nepazystu,tai mano nuomone taip pat objektyvi,ir balsu man tikrai uztenka  tik va sunku patiketi kad kitos mamos pyksta,kai gauna mazai balsu
2006 07 18, 15:43
2006 07 18, 15:41
As nemanau,kad cia yra pyktis  Tiesiog gal nesmagu,kai tavo grazumelis negauna nei vieno tasko.Dar nei karto nedalyvavom,bet kitam konkurse gal bandysi...
As nemanau,kad cia yra pyktis  Tiesiog gal nesmagu,kai tavo grazumelis negauna nei vieno tasko.Dar nei karto nedalyvavom,bet kitam konkurse gal bandysi...
rupestelis
2006 07 18, 15:51
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 18, 14:10)  tik va sunku patiketi kad kitos mamos pyksta,kai gauna mazai balsu  aš irgi nemanau, kad čia kas nors pyksta  man tai atrodo atvirkščiai -jei negauni daug taškų - tai kaip paskatinimas tobulėti, gerinti nuotraukų kokybę, gaudyti tikrai gerus kadrus QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 18, 15:43) nu sandriuks pavarei, gal ką reklamuoji?
QUOTE(rupestelis @ 2006 07 18, 15:51) aš irgi nemanau, kad čia kas nors pyksta  man tai atrodo atvirkščiai -jei negauni daug taškų - tai kaip paskatinimas tobulėti, gerinti nuotraukų kokybę, gaudyti tikrai gerus kadrus Pritariu  . Todėl nemanau, kad gera mintis, nerodyti, kas kiek balsų gauna (parodant tik prizines vietas). Aš, kai gavom tik 3 balsus, irgi nusiminiau nerealiai, nes tikėjausi daugiau, o paskui pasižiūrinėjau nuotraukas, kurios gavo daugiau balsų, ir tikrai didžioji jų dalis buvo vertingesnės. Ne, ne, ne vaikelio grožiu (maniškis vis tiek man pats gražiausias  ), bet tos nuotraukos tiesiog kažkuo patraukė. Iš klaidų mokausi ir vėliau geriau sekėsi  .
Nieko sau
2006 07 18, 16:32
Aš nemanau, kad gera mintis nerodyti kiek taškų gavo nuotrauka
2006 07 18, 22:44
Oi Mamytes... argi svarbu laimėti - teleloto ar t.t. irgi ne visi laimi ... Argi nesmagu žiūrinėti visas nuotraukėles ir džiaugtis?  Man smagu, linksma (ypač šypsenų konkursas nuostabus) gražu, įdomu ir miela. Visada laukiu nuotraukų, o ne vertinimų. Nenusiminkit, negavusios balsų - Jūsų nuotraukos, ir Mažyliai, ir Tėčiai, ir Jūs nuostabios
QUOTE(Jol7 @ 2006 07 19, 09:30) Oi Mamytes... argi svarbu laimėti - teleloto ar t.t. irgi ne visi laimi ... Argi nesmagu žiūrinėti visas nuotraukėles ir džiaugtis?  Man smagu, linksma (ypač šypsenų konkursas nuostabus) gražu, įdomu ir miela. Visada laukiu nuotraukų, o ne vertinimų. Nenusiminkit, negavusios balsų - Jūsų nuotraukos, ir Mažyliai, ir Tėčiai, ir Jūs nuostabios  Manyčiau nereikia raminti kažką, mes visi ir taip žinome, kad esame nuostabus  . O laukiame visi ir nuotraukų, ir vertinimų, na, nebent iš anksto numatote, kad jūsų nuotrauka bus niekam neįdomi ir nelaimės, arba laimėjimo troškimo jausmas neegzistuoja ar degradavęs  . Aš tikrai nesuprantu kaip galima dalyvauti konkurse nenorint nieko laimėti?  TAi gal geriau tieisog parodyti visiems savo nuotrauką, visi pasidžiaugs, pagirs, ir tiek? Juk konkursas tam, kad išrinkti geriausį? Ar aš klystu? Čia tik kiekvienas pasako savo nuomonę, kiek matau nuomonės išsiskyrė, tai gal reiėktų dėl įdomumo apklausą paskelbti? Kiek supermamų mano, kad reikia rodyti balsus ir kiek mano, kad nereikia?
rupestelis
2006 07 19, 11:01
QUOTE(Natali @ 2006 07 19, 10:21) kiek matau nuomonės išsiskyrė, tai gal reiėktų dėl įdomumo apklausą paskelbti? Kiek supermamų mano, kad reikia rodyti balsus ir kiek mano, kad nereikia? gera mintis
lauricinaa
2006 07 19, 11:46
manau butu teisinga,jei balsavimo budu butu ispresta si problema - rodyti gautus balsus ar ne
rupestelis
2006 07 19, 12:02
Sveikos/i mamyčių pageidavimu bandau skelbti apklausą dėl nuotraukų konkursų balsavimo rezultatų rodymo. Atsiliepkit, ką manot apie balsavimą?
rupestelis
2006 07 19, 12:20
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 19, 11:46) manau butu teisinga,jei balsavimo budu butu ispresta si problema - rodyti gautus balsus ar ne  na ką, tada balsuojam aktyviai apklausa
2006 07 19, 22:27
Labai jau neaktyviai.Mamos aūūūūūūūūūūū
2006 07 19, 23:31
Na tu Natali, niekada nepritrūksti idealių idejų.Jau daug kartų aš tau sakiau,kad sei šauniausia
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 19, 23:31) Na tu Natali, niekada nepritrūksti idealių idejų.Jau daug kartų aš tau sakiau,kad sei šauniausia  Ačiū, Sandriuks
Prabalsavau  , o rezultatai kol kas beveik lygus
lauricinaa
2006 07 20, 09:01
na stai ir as savo nuomone pareiskiau ....
Matelyk
2006 07 20, 09:03
man tai labiau patiktų matyti visų nuotraukų balsus tegu būna kaip buvo iki šiol
rupestelis
2006 07 20, 09:17
Aidairi
2006 07 20, 12:59
Na nežinau... rodyti tik 20 nuotraukų rezultatus ne kažin kas... Nebent reiktų nerodyti rezultatų kurios foto surinko 0 - 2 balsus...
Matelyk
2006 07 20, 15:27
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 20, 15:27) geriau reikia prašyti kad už 5 nuotraukas visada leistų balsuoti  arba kiekvienam 30 nuotrauku po balsa pasireiskiau ir as kaip ir dauguma
Duoti 83 aštuoniasdešimt trys balsus kiekvienam konkursui, keikvienai nuotraukai automatiškai duoti po balsą, po vieną balsą surinkusių nuotraukų nerodyt, pirmą vietą išskirt raudonai, antrą - geltonai, trečią - žaliai, apie laimėjimą konkurse pranešt el.paštu, sms žinute, paprastu paštu, iškabint plakatą ant Katedros varpinės, paskelbt Valstybės žiniose, apdovanot Ordinu už kiekvieną laimėjimą konkurse, apdovanojimą įteikti Prezidentūroje, dalyvaujant jo ekselencijai (kuris jis ten bebūtų tuo metu), įteikti piniginius prizus pirmas aštuoniasdešimt trys vietas užėmusioms nuotraukoms ir t.t. ir pan.  Kokių dar bus pageidavimų  ? Drąsiau, mes galim įvykdyt viską  :
mes irgi prabalsavom...
|
|