Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ramunita
QUOTE(Natali @ 2006 07 16, 00:44)
O aš pritariu Sandriuks  ax.gif . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu  tongue.gif
*

o koks piontas taip sakant? visitek žinos,kadtai žemiausias įvertinimas g.gif
la vita
QUOTE(Natali @ 2006 07 16, 00:44)
O aš pritariu Sandriuks  ax.gif . Tikrai labai šaunios nuotraukos ir nuostabus vaikai, o būna nei vieno balso negauna. O gal galima ir nuliniams po vieną balsą priraįinėti? Nes labai nesmagiai jaučiasi tėveliai, o savimeilė čia neturi nieko bendro su šiuo jausmu  tongue.gif
*

schmoll.gif juk tam ir yra konkursas kad išrinktų nugalėtojus. Ir man atrodo visai normalu kad lieka nepastebėtų nuotraukų.
Terija:)
Tai viska suprantu konkursas yra konkursas,bet jie visi tokie saunus tie vaikuciai...Man butu labai nesmagu kai mano saunioji mergyte liktu be tasko....Juk jie musu kiekvienos sauniausi,mylimiausi,graziausi ir patys paciausi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ramunita
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 15:17)
Tai viska suprantu konkursas yra konkursas,bet jie visi tokie saunus tie vaikuciai...Man butu labai nesmagu kai mano saunioji mergyte liktu be tasko....Juk jie musu kiekvienos sauniausi,mylimiausi,graziausi ir patys paciausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

bet jei gautu dirbtinį tašką būtų smagiau g.gif
Virdzinija
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 14:17)
Tai viska suprantu konkursas yra konkursas,bet jie visi tokie saunus tie vaikuciai...Man butu labai nesmagu kai mano saunioji mergyte liktu be tasko....Juk jie musu kiekvienos sauniausi,mylimiausi,graziausi ir patys paciausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

o už savo nuotrauką balsuoti negalima? g.gif tada visi garantuotai po tą dirbtiną tašką turėtų.
bsgess
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 16, 14:17)
*

Ikisiol dar nebuvo konkurso graziausiam vaikui, nes jie visi graziausi savo tevams wub.gif Tai yra didziausias prizas. Konkurse renkamos graziausios nuotraukos pagal tema, ne vaikai (bent tikiuos dauguma ziuri i tai), tad nusiminti tikrai nereikia.
Smiling
QUOTE(Ramunita @ 2006 07 16, 12:45)
o koks piontas taip sakant? visitek žinos,kadtai žemiausias įvertinimas g.gif
*

va todel as nuotraukas dedu labai retai (dejau karta unsure.gif ), nes kai pvz sypsenu konkurse ju buvo keli simtai, man tikrai ant dusios butu nesmagu, kai mano vaikas liktu paskutinis, nors jo sypsenele ne prastesne schmoll.gif
todel as kai manau, kad nuotrauka nebus pastebeta, del kazkokio azarto nededu, man ant dusios ramiau tongue.gif
o siaip vistik manau, kad daznai labiau pastebimi vaikai, kuriu mamos labai aktyvios forume, jos dazniau deda nuorodeles i savo foto ir paprasciausiai tie vaiku veideliai labiau isimine. Na nesakau, kad visada tai laimi, bet tai turi itakos 4u.gif
Smiling
o siaip va pagalvojau, tai siulyciau rezultatuose rasyti balsus ir vietas tik pvz pirmu 10 nuotrauku, likusias isdestyt atsitiktine tvarka. Jei nuotrauku labai daug, rasyt 20 pirmu po kiek balsu gavo, tokiu budu mamoms sirdies neskaudetu, kad va mano vaikas ne balso negavo mirksiukas.gif
Va,va kazkas tokio galetu buti rolleyes.gif
Pinacea
O ash tai nematau problemos, jei mano nuotrauka liko nepastebeta schmoll.gif Nei man "dushios skauda", nei apmaudu.. Jei bijociau, nedeciau nuotraukos. Man tiesiog malonu dalyvauti. Ir tiek daug dejau, nei karto nelaimejau, ir net nesitikiu laimet, mat nuotrauku mene esu zalia, musu visos - megejishkos paprasta "klipse" nuspaustos...
Man svarbu realiam gyvenime "neprakishti", virtualiam - uztenka tiesiog dalyvavimo mirksiukas.gif
daliuxx
Konkursai vyksta pagal pasiula,bet sakyciau galetu buti savaite nuotrauku pasiula ir savaite vertinimai. Tiek balsuojantiems,tiek dalyvaujantiems butu paprasciau.
Lauryteb
Sveikos. O kodėl nepaskelbtas naujas konkursas? Aš taip norėčiau įdėt ir savo mažylio nuotraukytę, bet vis... pražioplinu. Tik žiūriu - jau baigėsi verysad.gif
O gal ir gerai, kad vis nespėju. Iš Jūsų minčių matau, kad liūdna, kai vaikiukas negauna nei taško. Bet juk iš dalies taip jau yra - visi juk negali būti laimėtojai g.gif
Virdzinija
QUOTE(Eglute @ 2006 07 16, 20:59)

Man svarbu realiam gyvenime "neprakishti", virtualiam - uztenka tiesiog dalyvavimo mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif labai sveikas požiūris cool.gif
Smiling
QUOTE(Lauryteb @ 2006 07 16, 20:16)
Iš Jūsų minčių matau, kad liūdna, kai vaikiukas negauna nei taško. Bet juk iš dalies taip jau yra - visi juk negali būti laimėtojai g.gif
*

va as todel praktiskai ir nededu fotkiu, kad man jis laimetojas be kitu ivertinimo tongue.gif
ir siaip galetu atranka fotkiu konkursui but kiek grieztesne, na kad bent atitiktu tema, nes tikrai didele dalis buna, ai svarbu ka nors idet unsure.gif
LAILA
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu
Natali
QUOTE(Smiling @ 2006 07 16, 19:48)
o siaip va pagalvojau, tai siulyciau rezultatuose rasyti balsus ir vietas tik pvz pirmu 10 nuotrauku, likusias isdestyt atsitiktine tvarka. Jei nuotrauku labai daug, rasyt 20 pirmu po kiek balsu gavo, tokiu budu mamoms sirdies neskaudetu, kad va mano vaikas ne balso negavo  mirksiukas.gif
*

Pritariu 100 proc. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Taip pat pritariu nuomonei, kad dažniau laimi labiau matyti veidai, aš tikrai pastebėjau tą tendenciją smile.gif

Manyčiau daugumai fotokonkursuose svarbu dalyvavimas, o ne didžiausias prizas, bet nei viena nesitiki ir nenori, kad jos vaiko nuotrauka būtų visiškai neįvertinta. Tad irgi siūlyčiau skelbti nugalėtojų taškus/balsus, o visus kitus palikti dalyviais, tada tikrai nebus nuoskaudų. Konkursuose tai ir būna: yra prizinės vietos, bet jei nelaimėjai, tiesiog dalyvavai ir tai jau laimėjimas smile.gif

QUOTE(LAILA @ 2006 07 17, 07:20)
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu  isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu
*

Labai gera mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vailija
Na, aš manau, kad reikia rodyt kiek balsų kas gavo. Juk kartais 2 ar 5 balsai. Na, nors ir vienas vis šioks toks įvertinimas. kai pirmą nuotrauką dėjau gavau mažiau balsų , paskui buvo daugiau. Tačiau kartą visai neatitiko temos nuotrauka, nors atrodė tiek daug ir visiškai neatitinkančių tos temos . Tai dabar labai seniai dėjau nuotraukas. Gal dar kada pabandysiu. Ir jokio noro į kitus žiūrėti juk savo turiu gražuolę.
lauricinaa
o man tai sirdies neskauda kai maniskis gavo tik 1 balsa,man labai gerai kad ir vienam kazkam patiko musu nuotraukyte rolleyes.gif visi pirmi ne gali buti.tiktai esu skaiciusi,kad kai mamytes nezino uz kuria foto balsuoti,balsuoja uz pazystamas,nors gal yra ir vertesniu.va sito tai gal ir nereikia daryti g.gif reikia objektyviai vertinti visus dalyvius,o ne pazystamus su kuriais draugaujate blush2.gif
rupestelis
QUOTE(LAILA @ 2006 07 17, 08:20)
o as siuliciau skelbti tik pirmu penkiu vietu rezultatus, o kitu  isvis nerodyti:0 Ir jokiu obidu neliktu
*

labai labai gerai thumbup.gif moderatorėms reikėtų pranešti, nes idėja liuks
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 18, 07:29)
o man tai sirdies neskauda kai maniskis gavo tik 1 balsa,man labai gerai kad ir vienam kazkam patiko musu nuotraukyte  rolleyes.gif visi pirmi ne gali buti.tiktai esu skaiciusi,kad kai mamytes nezino uz kuria foto balsuoti,balsuoja uz pazystamas,nors gal yra ir vertesniu.va sito tai gal ir nereikia daryti  g.gif reikia objektyviai vertinti visus dalyvius,o ne pazystamus su kuriais draugaujate  blush2.gif
*

Nu kaip nebalsuosi uz pazystama ax.gif juk ir ji uz tavo mazuliuka prabalsuos 4u.gif Kadangi neturiu cia daug pazystamu,tai objektyviai nuomonei tasku ir uztenka wub.gif wub.gif
lauricinaa
nu as irgi cia nieko nepazystu,tai mano nuomone taip pat objektyvi,ir balsu man tikrai uztenka rolleyes.gif tik va sunku patiketi kad kitos mamos pyksta,kai gauna mazai balsu g.gif
As nemanau,ka cia yra pyktis g.gif Tiesiog gal nesmagu,kai tavo grazumelis negauna nei vieno tasko.Dar nei karto nedalyvavom,bet kitam konkurse gal bandysi... ax.gif ax.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ir gerai man cia isejo.Labai atsiprasau.
As nemanau,kad cia yra pyktis g.gif Tiesiog gal nesmagu,kai tavo grazumelis negauna nei vieno tasko.Dar nei karto nedalyvavom,bet kitam konkurse gal bandysi... ax.gif ax.gif
As nemanau,kad cia yra pyktis g.gif Tiesiog gal nesmagu,kai tavo grazumelis negauna nei vieno tasko.Dar nei karto nedalyvavom,bet kitam konkurse gal bandysi... ax.gif ax.gif
rupestelis
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 18, 14:10)
rolleyes.gif tik va sunku patiketi kad kitos mamos pyksta,kai gauna mazai balsu  g.gif
*

aš irgi nemanau, kad čia kas nors pyksta bigsmile.gif man tai atrodo atvirkščiai -jei negauni daug taškų - tai kaip paskatinimas tobulėti, gerinti nuotraukų kokybę, gaudyti tikrai gerus kadrus thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 18, 15:43)
As nemanau,ka cia yra pyktis g.gif Tiesiog gal nesmagu,kai tavo grazumelis negauna nei vieno tasko.Dar nei karto nedalyvavom,bet kitam konkurse gal bandysi... ax.gif  ax.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu ir gerai man cia isejo.Labai atsiprasau.
*

nu sandriuks pavarei, gal ką reklamuoji? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Natute
QUOTE(rupestelis @ 2006 07 18, 15:51)
aš irgi nemanau, kad čia kas nors pyksta bigsmile.gif man tai atrodo atvirkščiai -jei negauni daug taškų - tai kaip paskatinimas tobulėti, gerinti nuotraukų kokybę, gaudyti tikrai gerus kadrus thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif . Todėl nemanau, kad gera mintis, nerodyti, kas kiek balsų gauna (parodant tik prizines vietas). Aš, kai gavom tik 3 balsus, irgi nusiminiau nerealiai, nes tikėjausi daugiau, o paskui pasižiūrinėjau nuotraukas, kurios gavo daugiau balsų, ir tikrai didžioji jų dalis buvo vertingesnės. Ne, ne, ne vaikelio grožiu (maniškis vis tiek man pats gražiausias wub.gif ), bet tos nuotraukos tiesiog kažkuo patraukė. Iš klaidų mokausi ir vėliau geriau sekėsi tongue.gif .
Nieko sau
Aš nemanau, kad gera mintis nerodyti kiek taškų gavo nuotrauka cool.gif
Aha!Vis per kompa atrode,kad nesisiuncia tai spustelejau kelis kart blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Atsiprasau.
Jol7
Oi Mamytes... argi svarbu laimėti - teleloto ar t.t. irgi ne visi laimi ... lotuliukas.gif
Argi nesmagu žiūrinėti visas nuotraukėles ir džiaugtis?smile.gif Man smagu, linksma (ypač šypsenų konkursas nuostabus) gražu, įdomu ir miela. Visada laukiu nuotraukų, o ne vertinimų. Nenusiminkit, negavusios balsų - Jūsų nuotraukos, ir Mažyliai, ir Tėčiai, ir Jūs nuostabios 4u.gif
Natali
QUOTE(Jol7 @ 2006 07 19, 09:30)
Oi Mamytes... argi svarbu laimėti - teleloto ar t.t. irgi ne visi laimi ... lotuliukas.gif
Argi nesmagu žiūrinėti visas nuotraukėles ir džiaugtis?smile.gif Man smagu, linksma (ypač šypsenų konkursas nuostabus) gražu, įdomu ir miela. Visada laukiu nuotraukų, o ne vertinimų. Nenusiminkit, negavusios balsų - Jūsų nuotraukos, ir Mažyliai, ir Tėčiai, ir Jūs nuostabios  4u.gif
*

Manyčiau nereikia raminti kažką, mes visi ir taip žinome, kad esame nuostabus thumbup.gif . O laukiame visi ir nuotraukų, ir vertinimų, na, nebent iš anksto numatote, kad jūsų nuotrauka bus niekam neįdomi ir nelaimės, arba laimėjimo troškimo jausmas neegzistuoja ar degradavęs g.gif . Aš tikrai nesuprantu kaip galima dalyvauti konkurse nenorint nieko laimėti? g.gif TAi gal geriau tieisog parodyti visiems savo nuotrauką, visi pasidžiaugs, pagirs, ir tiek? Juk konkursas tam, kad išrinkti geriausį? Ar aš klystu? g.gif

Čia tik kiekvienas pasako savo nuomonę, kiek matau nuomonės išsiskyrė, tai gal reiėktų dėl įdomumo apklausą paskelbti? Kiek supermamų mano, kad reikia rodyti balsus ir kiek mano, kad nereikia?
rupestelis
QUOTE(Natali @ 2006 07 19, 10:21)
kiek matau nuomonės išsiskyrė, tai gal reiėktų dėl įdomumo apklausą paskelbti? Kiek supermamų mano, kad reikia rodyti balsus ir kiek mano, kad nereikia?
*

gera mintis thumbup.gif
lauricinaa
manau butu teisinga,jei balsavimo budu butu ispresta si problema - rodyti gautus balsus ar ne thumbup.gif
rupestelis
Sveikos/i 4u.gif
mamyčių pageidavimu bandau skelbti apklausą dėl nuotraukų konkursų balsavimo rezultatų rodymo. Atsiliepkit, ką manot apie balsavimą?
rupestelis
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 19, 11:46)
manau butu teisinga,jei balsavimo budu butu ispresta si problema - rodyti gautus balsus ar ne  thumbup.gif
*

na ką, tada balsuojam aktyviai 4u.gif biggrin.gif
apklausa
Labai jau neaktyviai.Mamos aūūūūūūūūūūū
Na tu Natali, niekada nepritrūksti idealių idejų.Jau daug kartų aš tau sakiau,kad sei šauniausia thumbup.gif
Natali
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 19, 23:31)
Na tu Natali, niekada nepritrūksti idealių idejų.Jau daug kartų aš tau sakiau,kad sei šauniausia thumbup.gif
*

Ačiū, Sandriuks wub.gif wub.gif wub.gif
Natali
Prabalsavau thumbup.gif , o rezultatai kol kas beveik lygus biggrin.gif
lauricinaa
na stai ir as savo nuomone pareiskiau ....
Matelyk
man tai labiau patiktų matyti visų nuotraukų balsus ax.gif
tegu būna kaip buvo iki šiol mirksiukas.gif
rupestelis
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 20, 09:03)
man tai labiau patiktų matyti visų nuotraukų balsus  ax.gif
tegu būna kaip buvo iki šiol  mirksiukas.gif

*

tai žinoma, mes perversmų nesiruošiam daryti, tiesiog smalsu ir manau, kad sveika žinoti supermamų nuomonę thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aidairi
Na nežinau... rodyti tik 20 nuotraukų rezultatus ne kažin kas... Nebent reiktų nerodyti rezultatų kurios foto surinko 0 - 2 balsus... unsure.gif
Matelyk
QUOTE(Aidairi @ 2006 07 20, 13:59)
Na nežinau... rodyti tik 20 nuotraukų rezultatus ne kažin kas... Nebent reiktų nerodyti rezultatų kurios foto surinko 0 - 2 balsus...  unsure.gif
*

tai paskui gavusios 2 balsus liūdės galvodamos, kad negavo nieko doh.gif

arba rodyti viską arba nerodyti nieko biggrin.gif

geriau reikia prašyti kad už 5 nuotraukas visada leistų balsuoti rolleyes.gif
Medona
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 20, 15:27)

geriau reikia prašyti kad už 5 nuotraukas visada leistų balsuoti  rolleyes.gif

*

drinks_cheers.gif arba kiekvienam 30 nuotrauku po balsa rolleyes.gif

pasireiskiau ir as kaip ir dauguma smile.gif
Board
Duoti 83 aštuoniasdešimt trys balsus kiekvienam konkursui, keikvienai nuotraukai automatiškai duoti po balsą, po vieną balsą surinkusių nuotraukų nerodyt, pirmą vietą išskirt raudonai, antrą - geltonai, trečią - žaliai, apie laimėjimą konkurse pranešt el.paštu, sms žinute, paprastu paštu, iškabint plakatą ant Katedros varpinės, paskelbt Valstybės žiniose, apdovanot Ordinu už kiekvieną laimėjimą konkurse, apdovanojimą įteikti Prezidentūroje, dalyvaujant jo ekselencijai (kuris jis ten bebūtų tuo metu), įteikti piniginius prizus pirmas aštuoniasdešimt trys vietas užėmusioms nuotraukoms ir t.t. ir pan. hihihi.gif

Kokių dar bus pageidavimų laugh.gif ? Drąsiau, mes galim įvykdyt viską thumbup.gif drinks_cheers.gif:
insk
mes irgi prabalsavom... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.