Sveikos mamytes!Ar jusu vaikiukai atpazysta savo kuno dalis,ar parodo kur yra nosyte,burnyte ir t.t.
Mano mazylei pusantru metuku,bet dar neparodo tiksliai kur kas yra.Atrodo vis bandau rodyti ir supazindyt.
Sveikos mamytes!Ar jusu vaikiukai atpazysta savo kuno dalis,ar parodo kur yra nosyte,burnyte ir t.t.
Mano mazylei pusantru metuku,bet dar neparodo tiksliai kur kas yra.Atrodo vis bandau rodyti ir supazindyt.
sveika.Aš tai manau kad kiekvienas vaikelis išmoksta individualiai.Pvz mano mažoji kur yra kūno dalys jau senokai parodo.gal buvo kokiu 1m ir keliu mėn.Bet kaip ir sakau kiekvienas daro savo laiku.manau nereik pergyventi.
Aš manau nereikia dar pergyventi...nors manoji yra 1.3 metų,bet jau parodo kas kur, pasitaiko jog ir supainioja...
Dažniau kartok kur kas, rodyk ir išmoks
Aš irgi pritariu čia rašiusioms, kad nereikia taip jaudintis, nes ateis laikas ir parodys dar daugiau
mano zujkis jau nuo ~ 1.4 m parodo visas kuno dalis. specialiai tikrai nemokiau, tiesiog savaime taip gavosi. gal tiesiog imlus zmogelis
As savo mazaja kartas nuo karto pamokydavau kur ausytes,nosyte burnyte ir t.t..Bet kazkodel labiausiai patike zodziai yra;bamba,kojos ir papuciai
O,kad Jusu mergyte dar nemoka,tai tikrai neverta pergyvent
Maniškei metukai, bet dar nemoka rodyt. Iš tikro jai nelabai ir įdomios tos kūno dalys.
o mes jau nuo metuku mokam parodyt kur akys nosys dantys ausys plaukai rankos pirstai koja babma ir uzpakalis ir papai ir pute
maniskis atpazysta tik savo kojytes ir rankytes.ismoks dar ir burnyte ir nosyte ...parodyt, viskam savas laikas, ne visi vaikai vienodi juk
Rodo ir kur nosyte ir kur akytes, ausytes... bet labiausiai patinka rodyti bamba
Manoji jau parodo ir pasako kur akytės, nosytę tik parodo,o ausytes sunkiau randa kur jos yra
atpažįsta gal nuo 1,3 m,kai paprašai visada parogo kur nosytė,ausytės, akytė, burnytė ,dantukai,plaukučiai ,rankytės ir t.t kai paprašau parodyti kur tėvėlio nosis ar pan, irgi parodo
sveikos mamytes,mano dukrytei 1.5m paprašyta taip pt parodo visas kuno vietas
Mano dukrytei 1.10m jau senokai parodo kur kas pas ja yra: akytes, ausytes, rankytes, kojytes ir labiausiai megsta demonstruoti bamba
QUOTE(olivija1981 @ 2007 09 05, 22:42) kojytes ir labiausiai megsta demonstruoti bamba Mums 1,3metukų.Viską moką parodyt,bet pirmaiusiai taip pat išmoko rodyt bamba,net maišydavo,kai paklausdavau ,kur baba,tuoj keldavo suknytę
Nu maniske jau parodo daugmas viska kas kur yra
musu bernoiukas 1.6 men parodo beveik viska..tik ausytes maiso su akytem
Kur nosite tai musiskis ismoko seniausiai nes nositei darop "pip"
O kitas kuno vietas kartais ir dabar painioja
Musu mazoji tai moka jau parodyt kur yra ausyte ,nosyte...
Va "pyp" tai lengviausiai randa
truputi virs metuku maniskis pradejo rodyti, o apie antrus pats manes klausdavo, tikslindamasis ar as zinau
QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 00:31) mano Mažyliui 1m ir 3 mėn. Bet kai paprašau duoti rankytę - duoda, kai paprašau ištiesti kojytę - ištiesia, ir galvytę duoda paglostyti... Gal tiesiog neparodo, nes nemokinome? Reiks pradėti mokyti.
Mums 1m. ir 7 mėn. jau kokius 3-4 mėn. rodo kojytes, rankytes, nosytę, akytes, ausytes, dantukus, galvą, bambą ir ne tik savo turi parodyti, bet ir visų esančių tuo metu kambaryje
Viskas aišku irgi prasidėjo nuo "pyp", jau senokai, net nepamenu
Mes kol kas geriausiai zinome BAMBA
Mūsų mažė tai gana anksti pradėjo skirti savo kūno dalis. Gal kokių 8 mėn. buvo, kai paklausta: kur tavo nosytė? kur rankytė? kur kojytė? Rodė viską iš eilės ir pati plačiausia šypsena šypsodavosi.
Manau todėl, kad jau nuo pat mažens ją prausdama vis kalbėjau: nuprausim dabar vieną rankytę, kitą, prausim pilvuką, valysim ausytes, šukuosim plaukučius. Tai vaikas labai gerai įsisąmonino, kur ir kas.
Mano maziuke 21men ir moka visas kuno dalis
Kiekvienas vaikas yra individualus ir nereikia pergyventi,jei mazylis ismkta veliau QUOTE(Sypsena @ 2007 09 26, 11:25) Mano maziuke 21men ir moka visas kuno dalis Kiekvienas vaikas yra individualus ir nereikia pergyventi,jei mazylis ismkta veliau Bet mokyti vistiek reikia...
Atpažįsta ir parodo. Pradėjo nuo bambos, net nepamenu, kiek jam tada buvo. Radęs saviškę, ieškojo ar tėvai ir ar žaisliukai ją turi
Manasis nelabai nori rodyti kur kas, bet kai yra nuotaika parodo ir kur akytės ir kur nosytė ir bamba
Maniske visas kuno dalis parodydavo budama 15 menesiu. bet ji pati labai domejosi ir klausinedavo kas cia?
Namano sunutis jam dabar 1,6men tai jau puikiai parodo kur nosytemkur akytes,kur bamba,kur pimpaliukas,kur kojytes daugiau dar nemokam bet greit ismoksime
Mano dukryte kazkur nuo 1m parodydavo kur akyte ir nosyte,o va jau dabar zino visas kuno dalis
Manoji 1m.9mėn. ir puikiai atpažįsta, net antakius ir blakstienas rodo
Užtenka kartą parodyt.. vaikai labai greitai įsimena
maniškis taip pat jau žino kur rankytės su kojytėm,dar nosytė ir dantukai
mano zino kur rankytes,nosyte akytes,burnyte
Ką jau ką, bet rankytes mes pažįstam
o mes dar nieko nepazystam
mes, tai mokam parodyti kur akytes, ausytes, nosyte, dantukai, liezuvis, bamba, pilvukas, rankytes, pirstukai, kojytes, plaukuciai.
Maniškis atpažysta
Maniske jau visas kuno dalis atpazysta
didžąją daugumą jau žino
Lyg ir zino, bet nelabai nori parodyti, kai prasai, labiau patinka mamos klausineti: parodo pati ant manes ar saves ir laukia kol pasakysiu kas cia per dalis
|