Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujuju stebuklas
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
banginiukas
Paskaiciau ir nutariau cia parasyti ir savo istorija:

wub.gif ... as su savo dabartiniu vyru, tai pykdavomes, tai skirdavomes,bet viskas tik trumpam... o kartu jau tuo metu buvome apie 8 metus...Gyvenome kuri laika toli vienas nuo kito, nes jis buvo mokymuose...ir kaip tik tuo metu as pajutau, kad uzsimezge nauja gyvybe....Buvau be galo laiminga, isimylejusi,ir ketinau kuo greiciau apie tai pranesti savo brangiajam....Sakyciau jis nustebo, labai pasimete,bet jau kita diena buvo ne ka laimingesnis uz mane... wub.gif

ir stai artejo didziosios sventes....buvo naujuju metu vakaras....laikrodis kaip tik tuo metu ismuse 12,visi puolem vieni kitus sveikint,o mano vyras pasikviete mane i kita kambari,isjunge sviesa....
.....paeme mano ranka,apriso aplink savo ir mano pirstus paprasta siula (pirstai tie ant kuriu turi buti ziedai),ir paklause ar svarbu gyvenime kazkokie auksai, sidabrai?ar svarbiau yra tvirti santykiai?Zinoma atsakiau kad santykiai, tada jis pasake,tegul musu santykiai buna tokie pat tvirti kaip sitas siulas (ir patampe uz jo) ir niekada nenutruksta.....ir tada pasislepes jo delne ziedas nuslinko siulu tiesiai man ant pirsto... wub.gif mus gaube tyla ir tamsa, o mano skruostu riedejo laimes asara.....

s.m.liepos 20d. mes susituokem baznycioje... wub.gif
Wedi
QUOTE(banginiukas @ 2007 08 29, 12:52)
.....paeme mano ranka,apriso aplink savo ir mano pirstus paprasta siula (pirstai tie ant kuriu turi buti ziedai),ir paklause ar svarbu gyvenime kazkokie auksai, sidabrai?ar svarbiau yra tvirti santykiai?Zinoma atsakiau kad santykiai, tada jis pasake,tegul musu santykiai buna tokie pat tvirti kaip sitas siulas (ir patampe uz jo) ir niekada nenutruksta.....ir tada pasislepes jo delne ziedas nuslinko siulu tiesiai man ant pirsto... wub.gif mus gaube tyla ir tamsa, o mano skruostu riedejo laimes asara.....

kokie teisingi zodziai.
Labai sveikinu grazu wub.gif
Aime
Kaip miela wub.gif
Vilmoshka
Labai gražu, banginiuk. Sėkmės jums smile.gif
Irmoškė
Graži istorija drinks_cheers.gif
Sela:)
Oi kaip grazu 4u.gif
kvepia liepos
labai gražu 4u.gif
Jaunuolis
reikės nepamiršt šito bajerio ir pasitreniruoti kam nors taip žiedą uždėt, prie peršantis smile.gif
Irmoškė
Šaunu, Jaunuoli, pasitreniruok ir nustebink savo išrintąją 4u.gif
sssvaja
Protingas vyras:)
Astuliukas21
Labai grazi istorija smile.gif Visiems tokios laimes linkiu ir ypac tokio pasipirsimo ir dar Per Naujuosius Metus
Aurėja
QUOTE(Jaunuolis @ 2007 10 29, 16:30)
reikės nepamiršt šito bajerio  ir  pasitreniruoti kam nors taip žiedą uždėt, prie peršantis smile.gif
*

ir išsinuomok filmą "Pamotė" su Julia Roberts mirksiukas.gif - ten tokia scena yra piršlybų, kai Jis apvynioja jai aplink pirštą siūlą kalbėdamas gražius žodžius ir žiedas nuslysta siūlu Jai ant bevardžio pirštelio wub.gif superinė scena wub.gif
Apvalute
labai grazu. buciau labai laiminga, jei man taip pasipirstu wub.gif
Šypsenėlė24
labai gražus wub.gif
Pliukšt
labai gražu ir miela
simona0405
mirksiukas.gif graži istorija........... wub.gif
vitutea
kaip miela .grazi istorija
123pabandom
Romantiska... Tokias akimirkas prisimenam visa gyvenima... Labai dziaugiuosi, kad esate tokia romantiska, puiki pora!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Shopaholic
labai grazu wub.gif
astriuke
labai romantiska sekmes jums
Jaunuolis
QUOTE(Jaunuolis @ 2007 10 29, 16:30)
reikės nepamiršt šito bajerio  ir  pasitreniruoti kam nors taip žiedą uždėt, prie peršantis smile.gif
*

Velnias doh.gif
pamirsau...
Lotyna
QUOTE(Jaunuolis @ 2009 02 11, 20:10)
Velnias doh.gif
pamirsau...
*

Nu va ax.gif Ir kaip ivyko tos pirslybos? g.gif
Jaunuolis
nelabai romantiskai, esme kad turejau but kitame mieste,bet paskambinau pries atvaziuodamas kelias min, kad ateitu pasitikt...su gelem laukiau,taip iskart vietoj pasisveikinimo vosne pasipirsau, tai tiek blush-anim-cl.gif galejau ir romantiskiau, bet bent netiketa labai buvo
Miglee
labai grazu wub.gif
Sisi
Ale koks romantikas, kaip faina... wink.gif
neringulia
saunuolis vyras 4u.gif
milam
labai grazu 4u.gif
karole31
koks saunuolis taviskis,juk taip mazai dabar romantiku,sekmes jums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
OksanaKi
na vyrams gyvenime didele uzduotis pasipirksti ipatingai ir romantiskai:) bet saunuoliai tie,kurie sugalvoja kaip tai padaryti orginaliai:)
*woman*
thumbup.gif isimintini naujieji 4u.gif
Angeliuxxx
Miela wub.gif
egle-kristina
Banginiuk, labai grazu... wub.gif
*visterija*
4u.gif wub.gif
portobella
wub.gif
Tora 5
QUOTE(banginiukas @ 2007 08 29, 13:52)
Paskaiciau ir nutariau cia parasyti ir savo istorija:

wub.gif ... as su savo dabartiniu vyru, tai pykdavomes, tai skirdavomes,bet viskas tik trumpam... o kartu jau tuo metu buvome apie 8 metus...Gyvenome kuri laika toli vienas nuo kito, nes jis buvo mokymuose...ir kaip tik tuo metu as pajutau, kad uzsimezge nauja gyvybe....Buvau be galo laiminga, isimylejusi,ir ketinau kuo greiciau apie tai pranesti savo brangiajam....Sakyciau jis nustebo, labai pasimete,bet jau kita diena buvo ne ka laimingesnis uz mane... wub.gif

ir stai artejo didziosios sventes....buvo naujuju metu vakaras....laikrodis kaip tik tuo metu ismuse 12,visi puolem vieni kitus sveikint,o mano vyras pasikviete mane i kita kambari,isjunge sviesa....

s.m.liepos 20d. mes susituokem baznycioje... wub.gif
*

Tuo momentu tikriausiai jauteisi,kaip toj dainoj :" Eiline diena rojuj, su ta pacia viltim..." wub.gif
zbara
4u.gif drinks_cheers.gif
Puppy
Fainei wub.gif
Velniukste;)))
wub.gif
79asta
cia tai romantika wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.