Lotosas
2005 02 14, 19:14
Sveikos, Gal galite patarti, kaip sumažinti MP maitinimų skaičių per parą? Mano mažius MP geria 1 kartą naktį ir 4 kartus per dieną. As nesugebu jo uzmigdyti be pieno. O ir siaip jis burzgia, nes nori pieno. Kaip jus tvarkotes? Labai aciu uz patarimus.
Kaštonė
2005 02 16, 14:49
Maniškis irgi mamos pieno mylėtojas  : dieną - 3 kartai, naktį irgi kokie 3. Bandžiau naktį neduoti -  . Dieną bandžiau "nuimti" pavakarių pienelį, tai tada nevalgo košės (pasilieka vietos pienui  ). Nežinau, ką daryti  . Taip dažnai pieną valgydamas dorai nė nepraalksta ir prastai valgo "rimtesnį" maistą  .
Voriuke
2005 02 16, 17:03
Na diena tai mums visai neskausmingai pavyko nuimti maitinimus MP. O nuemiau tai po 1 kas kelias savaites. Is pradziu nuo pietu, nes po darzoviu su mesa MP lyg ir nelabai tinka. Po keliu sav. jau nedaviau vakarienei po koses. Neseniai atsisakem pavakariams, tai liko ryte ir vakare pries miega. Nu ir aisku nakti. Va cia tai ir as toliau nebezinau, kaip baigsim naktinius valgymus Taigi mums kol kas neblogai sekesi. Kazkaip mano  diena pats niekad nereikalaudavo, tai ir sunku nebuvo
As irgi nezinau, kaip ja diena uzmigdyti be MP, jei esam ne lauke. Nakti irgi valgo kokius 3 kartus. Bet jei ji negertu mamos pieno, tai gal skysciu jai butu mazai, nes is buteliuko negeria, o is puoduko tiek neisgertu
Lotosas
2005 02 20, 09:20
Va, pasigirsiu, nakti mes nebevalgom. Tikrai, tie naktiniai valgymai tokio amziaus vaikui (10 men. mano) jau is iprocio. Mano tik karta nakti valgydavo, tai as tiesiog nesikeldavau, leisdavau jam paverkti ir jis uzmigdavo. verkdavo max 10 min. poto nugriudavo ant sonelio ir uzmogdavo. Tiesa, laukdavau dar 10 min, kad imigtu ir galeciau uzkloti. Taip po truputi nuo 3-4 nakties pritempem laika iki 6-7 ryto. Sian is viso 7.30 pabudo:) O deina dar pastebejau, kai labai isvarges, nuluzta ir be pieno, bet labai jau burzgia iki to...
Kaštonė
2005 02 22, 12:11
QUOTE(Lotosas @ 2005 02 20, 07:21) Va, pasigirsiu, nakti mes nebevalgom. Tikrai, tie naktiniai valgymai tokio amziaus vaikui (10 men. mano) jau is iprocio. Mano tik karta nakti valgydavo, tai as tiesiog nesikeldavau, leisdavau jam paverkti ir jis uzmigdavo. verkdavo max 10 min. poto nugriudavo ant sonelio ir uzmogdavo. Tiesa, laukdavau dar 10 min, kad imigtu ir galeciau uzkloti. Taip po truputi nuo 3-4 nakties pritempem laika iki 6-7 ryto. Sian is viso 7.30 pabudo:) O deina dar pastebejau, kai labai isvarges, nuluzta ir be pieno, bet labai jau burzgia iki to...  Aišku, iš įpročio. Ir dar nusiraminimas čiulpiant. Aš tai vat pripratinau miegoti pas mus lovoj, tai matyt, jaučia pieno kvapą ir prasibudęs trinasi trinasi pašonėj, zirzia zirzia, galiausiai (jei neduočiau) dūdas paleidžia ir taip nugali mamą  .
 Na mes ir 10 men. ir neuzmiega be mamos MP  ramesnes migdymo apeigos negu kaipbuvo supirmu. Ir nakti N kartu ima MP na ir ka dabar, jam to reik ir manau kad pats zinos kada uzteks. O papildomai jau daugeli dalyku valgom, o nieko negeriam  ir esu girdejus, kad kol kudykis nepradeda vartoti normaliai skysciu, jis yra nepasiruoses nujunkymui  Ir maniskis Mp visoki kitoki maista uzsigeria
lengvute
2005 08 12, 16:10
aš tai 3
Visa nakti
zuikispuikis
2005 08 12, 17:48
nakti kas pusantros val, nzn kiek dar temsiu  ,diena irgi pagal pareikalavima
Turiu gimdyt spalio mėn. ir kaiptik prasideda mokslai, labai nenoriu imti akademiniu, nes visi metai veltui nuplauktu,kolegijoj galesiu pasimt laisva lankyma ir i paskaitas isbegt 4-6valandom. O vaikiuka maitint nutrauktu pienuku. Tik va galvoju ar bus taip imanoma? Kas kiek laiko tie mazyliai valgo?
jaučiu, kad kiekvienas vaikiukas skirtingai. iš mano patirties: pirmas 2 savaites visą dieną miegodavo, o visą naktį kas valandą valgydavo  po to pradėjo visą parą valgyt kas valandą, kas 2, o kažkur nuo mėnesio laiko iki dabar valgo maždaug kas 3 valandas
Indrijana
2005 08 14, 09:18
Mano leliukui jau 5 mėn., o jis valgo kas 3-2 valandas. Kartais ir po valandos nori truputį atsigerti. O nutraukti pienuko man visai nepavyko. Bandžiau įvairiais būdais (pientraukis, rankom), bet tik vaikelis moka kažkaip iš ten pienuką išsivilioti  . Galvojau, kad galėsiu bent jau porai valandų kam nors vaikelį palikti, bet nepavyko. Dabar tik kol miega galiu kur nors išlėkti. O šiaip tai palauk ir neskubėk nieko spręsti. Kai pagimdysi pamatysi, kaip ten seksis. Gal ir pati norėsi pasiimti akademines atostogas , nes niekur nesinorės trauktis nuo tokio mažuliuko  .
Man irgi pienelio nepavykdavo nusitraukt ir nepavyksta iki šiol  - taigi, bet koks išėjimas labai ribotas, max trys valandos. O neseniai gimę mažyliai kiekvienas valgo labai individualiai. Mano mažoji valgydavo kas 2,5-3 val. , o vienos mano draugės mažoji kas 2 val., kitos - kas 1,5 val. Taip kad kažkokios taisyklės tikrai nėra  .
Diena as jau stengiuosi nemaitinti ir vaikas nereikalauja. Bet nakti, tai kazkoks kosmaras, keliasi ir verkia baisiausiai kokius 5-6 kartus. Nors man atrodo, kad jam labiau rupi prisiglausti, nei maisto. Labai jau noriu atpratinti nuo tokiu naktiniu valgymu, bet vis nesiryztu. Bet teks, kadandi nuo rugsejo mokslai, o nemiegojus bus oi kaip sunku  .
Paryčiais kokį kartelį mano mergelė užsinori pieno.  O dieną, kai nori, tai ir duodu krūtį, net neskaičiuoju kiek kartų.
*Samanė*
2005 08 15, 19:27
Du kart naktį ir dieną pagal poreikį, turi šešius dančius ir pavalgius įprato pakramsnoti..., ką jūs darote, ar jūsų bedančiai?pirmajam į nosį sprigtuodavau, o šiai netinka , pabarus , taip graudžiai pravirko ,kad gaila pasidarė.
oj daug... pagal pareikalavimą -tai net neskaičiuoju. Naktį kas 3 val. turbūt, net nebežiūriu į laikrodį  Dieną stengiuosi daryt tarpus - bent 2 val. Bet kai karšta - geria dažniau. Jokių arbatėlių neduodu, retai - vandenuko. Aišku, pavalgęs tyrelės ar košės išbūna ilgiau.
Alchemie
2005 08 16, 09:54
maniskis irgi budavo nakti vos ne kas 15 min, o diena mesa kramto  Tai paskui neapsikentusi palikau miegoti su teciu tris naktis, tik is vakaro ir ryto duodavau arba diena, jei noredavo, tai atprato naktimis valgyti, nebemate reikalo keltis, jei vis tiek vandens gauna. Svarbiausia, kad mamos kvapo nebutu salia, nes kartais tai tiesiog vietoj ciulptuko nori, o ne is bado. O maitnimai vakare ir ryte tai paskui gali ir du metus ir tris taip maitnti.
QUOTE(xaiva @ 2005 08 15, 20:27) Du kart naktį ir dieną pagal poreikį, turi šešius dančius ir pavalgius įprato pakramsnoti..., ką jūs darote, ar jūsų bedančiai?pirmajam į nosį sprigtuodavau, o šiai netinka , pabarus , taip graudžiai pravirko ,kad gaila pasidarė. Maniškė dar kai dantų neturėjo, jau sugebėdavo skadžiai sugnybti su dantenom.
Mano mažylis valgė kas 3 val. Bet visko gali būti gali ir anksčiau užsimanyti. Man tekdavo jį kartais palikti, tai maitindavo mišinuku. Tik man didesnė bėda buvo ne tame, kada vaikas valgys, jis alkanas nelikdavo, bet pienas tai gaminasi... Va čia jau rimčiau  , papus visus skauda kai jo prisirenka ir pačiai norisi, kad greičiau mažylis pavalgytų. O čia galėsi prie didelio noro nusitraukinėti kurnors nuėjusi. Žinok, mokytis galima, tik reikia labai didelio noro ir aplinkinių pagalbos. Sekmės  . Va man rugsėjį reiks eit mokytis, bet net nežinau kaip bus, nors akademinių irgi labai nenoriu imti, bet nežinau
Tirli pirli
2005 08 21, 20:35
Mano maziukui dar tik dvi savaites, o jau visokiu bedu apturejom. Is pradziu mane smarkiai apkramte. Todel keleta dienu as gydziausi zaizdas ir pienuka nutraukdavau pientraukiu ir sumaitindavai is buteliuko. Po to nusipirkau antspenius ir su jais tikejausi sekmingai toliau maitinti be buteliuko pagalbos. Bet nieko gero neiseina. Mazylis papuka ima bet visa valgymo ceremonija is pradziu truko apie valanda, dabar jau issitese iki triju. Is pradiu jis valgo kaip priklauso aie 20 min ciulpia ir ryja, po to uzsnusta, bet vos tik padedu i lovyte is kart atsibunda ir vel praso valgyti. ir taip tesiasi dabar visas tris valandas. Is pradziu galvojau jam tiesiog norisi paciulpti, ir kad isitikinciau pabandziau po viso valgymo dar duoti papildomai nutraukto pieno is buteliuko ir jis ramiai sau suvalgo apie 50-60 ml. nesuprantu kas cia darosi ar ji neistraukia pieno, ar pas mane jo per mazai. Nors atrodo paspaudiu lyg ir bega. Daktare liepe nusitraukineti likusi piena ir girdyti is buteliuko, bet bijau kad taip visai atpratinsiu nuo papuku. Visiskai pasimeciau nezinau kaip man pasielgti, patarkit, labai prasau.
Visų pirma : keisk savo gydytoją. Patarsti nusitraukti likutinį pieną gali tik nieko apie žindymą nesuprantantis žmogus. Beja,99,99 proc. gydytojų apie žindymą visiškai nenusimano. 2. pradėk gydyti spenelius. Tepk prieš ir po maitinimo su kremais. Geriausias Garmastan 3. Atsipalaiduok, beveik visoms moterims skauda spenelius pirmas 4 savaites. Tik būtina juos prižiūrėti ir gydyti. 4. Vaiko valgymo ritmas būna visoks. Ne visi pavalgo ir užmiega trim valandom. Maitinimosi ritmas susitvarkys apie 4 -5 savaitę. 5. Ar vaikas sotus rodo mažiausiai 6 šlapios sauskelnės per parą. Jeigu taip yra,tai vaikučiui pienuko tikrai užtenka. Pamatysi,pasversi mėnesio ir nsutebsi : kaip jis galėjo kilogramą priaugti
Meškutė
2005 08 28, 10:43
QUOTE(Tirli pirli @ 2005 08 21, 20:35) Mano maziukui dar tik dvi savaites, o jau visokiu bedu apturejom. Is pradziu mane smarkiai apkramte. Todel keleta dienu as gydziausi zaizdas ir pienuka nutraukdavau pientraukiu ir sumaitindavai is buteliuko. Po to nusipirkau antspenius ir su jais tikejausi sekmingai toliau maitinti be buteliuko pagalbos. Bet nieko gero neiseina. Mazylis papuka ima bet visa valgymo ceremonija is pradziu truko apie valanda, dabar jau issitese iki triju. Is pradiu jis valgo kaip priklauso aie 20 min ciulpia ir ryja, po to uzsnusta, bet vos tik padedu i lovyte is kart atsibunda ir vel praso valgyti. ir taip tesiasi dabar visas tris valandas. Is pradziu galvojau jam tiesiog norisi paciulpti, ir kad isitikinciau pabandziau po viso valgymo dar duoti papildomai nutraukto pieno is buteliuko ir jis ramiai sau suvalgo apie 50-60 ml. nesuprantu kas cia darosi ar ji neistraukia pieno, ar pas mane jo per mazai. Nors atrodo paspaudiu lyg ir bega. Daktare liepe nusitraukineti likusi piena ir girdyti is buteliuko, bet bijau kad taip visai atpratinsiu nuo papuku. Visiskai pasimeciau nezinau kaip man pasielgti, patarkit, labai prasau.  pas mane lygiai tas pats, valgom po 2-3 val., nežinau jau ką ir daryti?
Žinau tą jausmą,kaip lelius neramus,ir vis žysti nori.Su savo maže pirmus du mėnesius taip pražaidžiau.Po pietų kaip atsigulu apie 16 ,17val,ir taip iki 12val.nakties niekur negaliu pasitraukti,nešioji nepatinka,žaidi nepatinka ir t.t.Galvojau pieno trūksta,kaip nueinam pasisverti virš normos priaugusi,žandai pūtėsi kaip balionėliai  ,o nerami vistiek,buvo besotė užpuolusi  .Nuo dviejų mėnesių kaip ranka nuėmė,visa naktį išmiegodavo,pavalgo paričiais ir vėl miegot iki 9val.kartais ilgiau.Daktarė sakė gulėkit kartu kiek tik ji nori,nes kūdikėliams būna taip,užpuola neramumai. Taip ir nežinau ar tai vakarinis kūdikių nerimas  ,ar tai pieno trūkumas(pagal svorį nemanau)  .Atvargau,bet dabar  .Ir pienuko nenutraukinėk,gulėk su vaikiukų,kiek jis nori,gal jam neramu ir reikia jausti mamos šilumą,svarbu nesinervuoti  ir kantrybės. O su daktare man pasisekė,ji pati augina vaikiuką.Sulaukiau iš jos daug patarimų  ,jos dėka dabar sėkmingai maitinu jau penki mėn.ir stengsiuos kuo ilgiau.Be to,kaip pasakiau kad dabar valgo po 20min,sakė tau pasisekė.O ji apie 3val. maitindavo,miega 1,5val.
svetima
2005 08 29, 09:15
Pagrindinis kriterijus parodantis, ar užtenka pieno-vaiko svoris, jei auga, tai viskas susireguliuos  Tiesiog nuvežkit pasvert savo leliukus-net trijų savaičių jau matysit-turi būt bent atgavęs gimimo svorį Man su pirmu vaiku visko buvo-atrodė trūksta to pieno, dažnai ir ilgai valgo ir pan., bet svoris augo ir viskas susireguliavo.. Deja su antru, nors buvau labiau patyrus, bet per tą patyrimą vos vaiko visai badu nenumarinau, nes buvau įsitikinus, kad ištisai žindant pieno atsiras..Deja-neatsirado jo ir viskas (po mastito), leliuko svoris diena iš dienos pradėjo krist-mėnesio laiko svėrė mažiau negu, kad gimė  Gerai, kad laiku atsitokėjau ir pradėjau primaitint..
as savo vaikina iskaitant rytini ir vakarini maitinima maitinu 3 kartus , o nakti tai neskaiciuoju.  Ziuriu as ne viena tokia nusibaigus, bet niekaip negaliu apsispresti pora naktu palikt su teciu, kad atprastu. o kandziojasi nors dar dantu neturim. jam tai zaidimas jei as dar sureaguoju.
Kokius 8 kartus per parą.  Maniškė negeria nei sulčių, nei arbatėlių tik MP. Ir dar - negeria iš jokio buteliuko (turim jau neblogą jų kolekciją  ). Bandžiau iš šaukštelio - tai pirmąjį paragauja, o daugiau ir neįsiūlysi.  Naktimis keliasi 3-4 kartus.
Galvojau,kad aš viena tokia,kad naktį kelesi valgyti,kas valanda  .O diena tai tik prieš miegelį,o taip tai viską kramsnoja ir pamiršta,kad yra mamos pienas  .Jau beveik 9mėn.manau reikėtų biški atpratinti nuo mp naktimis,bet kaip gal dar kas kokių patarimų turi.Arbatėlių negeriame,kartais vandenuko,o palik ją prie tėčio naktį,tai visi kaimynai pabus nuo triukšmo  .Bet naktį kelesi nevisada norėdama valgyti,svarbu kad šalia būčiau
Hmmm...
2006 01 17, 14:52
Sveikos, Va, man iškilo klausimas - kaip dažnai jūsų mažiukai valgo (valgė) MP? Mano vaikutis nuo dviejų mėnesių valgo kas 2 - 2,5 val, man atrodo, kad kažkaip dažnokai  Šiaip tai būtų nieko tokio, bet kad jis pastaruoju metu ir naktį pradėjo taip pat dažnai keltis, tai va ir galvoju, gal jau primaitint reikia  O taip buvau nusiteikusi iki pusės metų tik MP maitinti... Pasidalinkit patirtim
nu maniske irgi valgydavo lygiai kas dvi valandas tiek diena tiek nakti, taip kad manau, cia normalu, juolab, kad man pieno niekad netruko, maitinu iki siol:) Vaikiukas matyt po maziau, bet dazniau megsta pieneliu lepintis
Hmmm...
2006 01 17, 16:18
Šiaip tai ir man netrukdo, bet galvojau bent iki metų maitinti, tai negi ir vėliau, jau pradėjus duoti normalaus maisto po truputį, vis tiek taip dažnai reikės?...
Mano mazoji valgo irgi kas pora valandu, o nakti kartais ir dazniau pakelia. Lygiai taip buvo ir su pirma dukra, kuria maitinau iki metu ir dvieju menesiu. Panasiai nusiteikiau maitinti ir sita. Svarbu nekreipti demesio, kas kiek laiko valgo, nes kai uzsiciklinsi ant to, tai ir pieno sumazes. Iki puses metu krutimi maitinamam vaikui nieko papildomo nereikia, tik vit. D, tad nusiramink ir toliau sekmingai maitink. Sekmes.
Hmmm...
2006 01 17, 19:12
Tai aš nesinervinu, bet buvo laikas, kai bent jau naktimis rečiau valgydavo, tik pora kartų, o dabar vėl prasidėjo... Nu ką, teks apsišarvuoti kantrybe, juk ne visą gyvenimą taip  Ech... kartais taip pavydžiu (baltai  ) tom, kurios visą naktį išsimiega
persikas
2006 01 17, 20:41
As jau 8 menesius joms pavydziu... Ech, toks jau tas musu mamyciu gyvenimelis....
ladybird20
2006 01 17, 23:48
mums jau 4 men ir dar valgom kas 2 val, gal delto ismiega visa nakti kad tiek daug prisivalgo diena
Emperatriz
2006 01 18, 00:06
QUOTE(Ievius @ 2006 01 17, 14:52) Sveikos, Va, man iškilo klausimas - kaip dažnai jūsų mažiukai valgo (valgė) MP? Mano vaikutis nuo dviejų mėnesių valgo kas 2 - 2,5 val, man atrodo, kad kažkaip dažnokai  Šiaip tai būtų nieko tokio, bet kad jis pastaruoju metu ir naktį pradėjo taip pat dažnai keltis, tai va ir galvoju, gal jau primaitint reikia  O taip buvau nusiteikusi iki pusės metų tik MP maitinti... Pasidalinkit patirtim  Maniškė valgo irgi kas 2 val, kartais net kas 1,5, kartais 2,5 ištempiam - ir naktį tas pats, o svorio kaip mažai taip mažai. Liepia gydytoja košes duot, bet dar vis laikomės ant pienelio.
Hmmm...
2006 01 18, 08:52
QUOTE(katiliukas @ 2006 01 18, 01:06) Maniškė valgo irgi kas 2 val, kartais net kas 1,5, kartais 2,5 ištempiam - ir naktį tas pats, o svorio kaip mažai taip mažai. Liepia gydytoja košes duot, bet dar vis laikomės ant pienelio. Nu, pas mus bent svorio normaliai. Laikykitės, jau greit laikas kai bet kokiu atveju primaitinti reikės
Maniskis iki 5 menesio valge diena kas 1 val.  , as maitinau kada panoredavo, nakti ismiegodavo 3-4 val. Dabar staigiai rezimas pasikeite diena ir nakti valgo kas 2-3 val., nakti ivairiai buna ismiega 4 val., kartais keliasi kas valanda. Svoris auga gerai, bet jau pradejau duoti po sauksta kosiu (forume mamos pasakoja kad jei susivelinsi tai sunkiai pripras), nuo ju maitinimo daznumas nesikeicia.
Emperatriz
2006 01 22, 23:07
QUOTE(Ievius @ 2006 01 18, 08:52) Nu, pas mus bent svorio normaliai. Laikykitės, jau greit laikas kai bet kokiu atveju primaitinti reikės  Nu gal dar biški anksti? Planuoju iki pusės metų datempti - nežinau kaip gausis  . Nors jau ne už kalnų švesim kovo 8
Negalvok kad reikes datempti, pati pavalgyk pailsek, iseik i lauka (aisku ne per situs salcius) pamatysi kai pieno padauges O ir koses ne is karto prades valgyt pilna burna, mes jau antra savaite po kelis saukstus kose valgom, tai siandien jau puse stiklines suvalge. Jei dabar pradesi pratint tai gal tik 5 men. ir valgys tas koses. Gal dabar ir MP kokiu vienu kitu maitinimu sumazejo.
Emperatriz
2006 01 23, 00:24
QUOTE(Dukra @ 2006 01 22, 23:39) Negalvok kad reikes datempti, pati pavalgyk pailsek, iseik i lauka (aisku ne per situs salcius) pamatysi kai pieno padauges O ir koses ne is karto prades valgyt pilna burna, mes jau antra savaite po kelis saukstus kose valgom, tai siandien jau puse stiklines suvalge. Jei dabar pradesi pratint tai gal tik 5 men. ir valgys tas koses. Gal dabar ir MP kokiu vienu kitu maitinimu sumazejo. kad to pieno dabar lyg ir užtenka, tik labai nenoriai valgo  . O ar dabar tavo lialius galvytės nesukalioja kaip kad anksčiau? O kiek vitamino geriat dabar?
Dabar viskas gerai, vitamino d geriam po 2 lasus.
shiaushia
2006 01 23, 16:03
Maniske iki kokiu 5 men dienom MP valge kas 2-2,5 val., naktimis irgi panasiai. Siaip panele buvo patenkinta, nezirze, tad nemaniau, kad reikia primaitinti. TAciau nuo 5 men. dienomis isvis nebegerdavo pienuko, tik truputuka atsigerdavo. Taip tesesi apie savaite - tada nusprendziau ivesti darzoviu, veliau ir mesyte su darzovemis. Dabar mazyle MP dienomis geria tik 2-3 kartus  naktimis kaip anksciau ir viskas yra ok
na visas tas maitinimas gražu, ir visai nėra taip baisu keltis ir maitinti, juk tikrai ne visam gyvenimui. bet ką tik perskaičiau kad kenkia dantims  na parašyta jog reikia valyti, bet koks tikslas jei valgo naktį kelis kartus gal kas galit man paaiškint kaip daryt
Jo su tuo dantu valymu tai idom,u. Maniskiui isdygo ketuiriu menesiu ir savaites du dantukai. Dabar mums 5 men. Tai tikrai idomu kaip cia juos valyti tokiam mazuliui. O del valgymo laiko. Tai labai skirtingai ir man buvo. Pradzioj is vis valgydavo belekaip ir belekada. Paskiau mazdaug kas 3 val. kartais kas 4. O dabar tai kas tris val. valgo ir nakti panasiai. Nors kai buvo du men. tai miegodavo astuonias valandas nakti. Ech geri laikai buvo... ir manau, kad kas dvi valandas normalu, kad valgo. zinau ne viena mamyte taip maitinusia iki6 men., paskiau savaime sureteja pertraukos tarp maitinimu,.
Hmmm...
2006 02 01, 16:04
Na, jei iki kokių šešių mėnesių, tai dar nieko tokio, nedaug liko, bet jei taip iki metų  nežinau... nežinau... reiks žiūrėti, kai primaitinti pradėsiu kaip bus, gal geriau Ir dar, man kartais atrodo, kad naktį vaikas keliasi ne todėl, kad nori labai valgyti, o šiaip sau, nes kai duodu valgyti, tai jis truputį patraukia, ir po minutėlės jau vėl saldžiai miega  Net nežinau ką jam galėčiau pasiūlyti, kad nesikeltų be reikalo  ... čiulptuko neima, iš buteliuko gerti nemoka, tai jokio vandens ar arbatytės negaliu pasiūlyti
As gal ne i tema bet paklausiu... Ar jusu mazyliai pavalge laimingi ar pikti? Mano tai valgo, valgo ir beveik visada su labai retom isimtim, pradeda zirsti, verkti... Man atrodo, kad pavalgius turi apimti malonus jausmas, o pas ja atvirksciai... Kodel idomu? Sakyciau gal jau pilvukas ima kankinti, bet ar gali buti, kad visada tas pilvas kaltas??? Kai verkia, as ja pakeliu, uzsimetu ant peties, panesioju ir lyg apsiramina. Nes jei pilvuka skaudetu, tai ilgiau nerami butu, o cia po puses minutes, vel lyg viskas ok... Tai kasd jai nepatinka kai pavalgo??
sportininke
2006 02 05, 19:12
mums jau 5 menesiai ir savaite o valgom tiek diena tiek nakti kas 2 val. maniskis diena kai pavalgo irgi kartais buna zirzlus, kol atsirugsta ar atpila, o nakti bevalgydamas uzmiega. iki 6 men tenpsim tik su MP o po to jau kaip mums Semeta aiskino pirmas ko turi vaikas paragauti tai paprasto vandens, o tik po to arbatos ir kosiu. aisku maitinant misinuku daug patogiau, viena nakti tu, kita gali vyras, ir iseit visur gali ir valgyt viska gali, betgi vis galvoji kas geriausiai maziui...
QUOTE(Nordex @ 2006 02 05, 00:35) As gal ne i tema bet paklausiu... Ar jusu mazyliai pavalge laimingi ar pikti? Mano tai valgo, valgo ir beveik visada su labai retom isimtim, pradeda zirsti, verkti... Man atrodo, kad pavalgius turi apimti malonus jausmas, o pas ja atvirksciai... Kodel idomu? Sakyciau gal jau pilvukas ima kankinti, bet ar gali buti, kad visada tas pilvas kaltas??? Kai verkia, as ja pakeliu, uzsimetu ant peties, panesioju ir lyg apsiramina. Nes jei pilvuka skaudetu, tai ilgiau nerami butu, o cia po puses minutes, vel lyg viskas ok... Tai kasd jai nepatinka kai pavalgo??  Man is tavo pasakojimo susidaro ispudis kad ji nervuojasi, tik reikia atsekti kas jai tuos nervus gadina. Pvz. mano mazius valgo kose ir pyksta, pasirodo as ta kose jam dazniau kisti turiu t.y. greiciau, o kita karta pyksta kad nenori valgyti o as kisu  O gal ji sedi nepatogiai
|
|