P.S. Bet kokių vardų tik dabar nėra
Šiandien vaikų darželyje išgirdau neįprastą vaiko varduką - Patrikas. (Tokiu vardu ir kempiniuko draugas
P.S. Bet kokių vardų tik dabar nėra
Mano sūnaus grupėj net 2 Patrikai
Nea
Patrikas Swaizas geras aktorius ir talentingas sokejas. Amerikos. Kaip vardas lietuviskoj seimoj auganciam berniukui nelabai.
na man irgi nelabai...
Skamba graziai, bet man lietuviski vardai patinka!
Kaip kartą girdėjau sakant, jei tėvai nori nubaust savo vaiką, pavadina Patriku;D
QUOTE(sandddra @ 2007 08 29, 21:11) Šiandien vaikų darželyje išgirdau neįprastą vaiko varduką - Patrikas. (Tokiu vardu ir kempiniuko draugas P.S. Bet kokių vardų tik dabar nėra TAi jo, cia gi Petras, koks skirtuma sPeter, PAtrik, Petras ir panasiai, tik kad cia nelietuviskasi, tai man nepatinka. QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 30, 12:09) TAi jo, cia gi Petras, koks skirtuma sPeter, PAtrik, Petras ir panasiai, tik kad cia nelietuviskasi, tai man nepatinka.
iš principo visai nieko -- negriozdiškas ir nepretenzingas, nėr kokių tai ausį rėžiančių garsų ir sąskambių. tik kad žmonės, ypač senesni, gali tapatint su Petru.
bet aš už
Nepatinka
o man be galo gražus, netgi pagalvojau kad kai turėsiu berniuka, šis vardas bus saraso viršuje
QUOTE(sandddra @ 2007 08 29, 21:11) Šiandien vaikų darželyje išgirdau neįprastą vaiko varduką - Patrikas. (Tokiu vardu ir kempiniuko draugas P.S. Bet kokių vardų tik dabar nėra
Man tai superinis
na man nelabai
kempiniukas kempiniukas ir dar karta kempiniukas
man gražus
o man nelabai
Man visai patiktų....
Tik bėda,kad čia tas kempiniukas dabar atsirado mūsų ekranuose.... Aš savo sūnų pavadinau Benu.Man gražu... Ir staiga išgirstu dainelę.... Benas Benas... mažas kaip žiurkėnas.... Kaip jums patinka? Dainelė sklinda iš televizoriaus ekrano,dainuoja ją ''Gustavo enciklopedijos'' laidelėj... ten pasirodo yra toks personažas. Taip kad nepabėgsi,žmogau,nuo tokių visokių akibrokštų... Arba dar.Kiek merginų ir moterų turi visai gražų vardą ALMA. Dabar vos ne kas antros kalės vardas toks.... žiauru.... Pavyzdžiui; Aš Alma ir mano kaimynų šuo.Žinoma,galima įžvelgti ir gerą pusę... kartu vardynas švest.... Bet aš jau čia visai į lankas nuvažiavau.... Man gražus vardas Patrikas..... QUOTE(Domcė @ 2007 08 31, 17:54) Man visai patiktų.... Tik bėda,kad čia tas kempiniukas dabar atsirado mūsų ekranuose.... Aš savo sūnų pavadinau Benu.Man gražu... Ir staiga išgirstu dainelę.... Benas Benas... mažas kaip žiurkėnas.... Kaip jums patinka? Dainelė sklinda iš televizoriaus ekrano,dainuoja ją ''Gustavo enciklopedijos'' laidelėj... ten pasirodo yra toks personažas. Taip kad nepabėgsi,žmogau,nuo tokių visokių akibrokštų... Arba dar.Kiek merginų ir moterų turi visai gražų vardą ALMA. Dabar vos ne kas antros kalės vardas toks.... žiauru.... Pavyzdžiui; Aš Alma ir mano kaimynų šuo.Žinoma,galima įžvelgti ir gerą pusę... kartu vardynas švest.... Bet aš jau čia visai į lankas nuvažiavau.... Man gražus vardas Patrikas..... o to kempiniuko vardas Patrikas, as nezinojau
Man tai gražus
Papildyta: QUOTE(Domcė @ 2007 08 31, 19:54) Arba dar.Kiek merginų ir moterų turi visai gražų vardą ALMA. Dabar vos ne kas antros kalės vardas toks.... žiauru.... Pavyzdžiui; Aš Alma ir mano kaimynų šuo.Žinoma,galima įžvelgti ir gerą pusę... kartu vardynas švest.... Niekad nesugalvočiau šunį Alma vadint, visai šunims nedera
man grazus
Neblogas vardas, bet man jis nėra pats gražiausias-yra gražesnių.
Man patinka
Nepatinka
baisu
Nepatinka.
Patrikas rusiskas vardas, man tai nelabai... Zinau viena panele Petra, gal mergaitiskas ir nieko.
Negrazus man vardas.
Nu lietuviui tai NE! Asocijuojasi su patrikes, padrikas.
man irgi nepatinka
labai gražus, švelnus vardas...ir reikšmė gera
Patrikas (03.17) airių iš Patricijus lotynų: patricius kilmingasis
grazus vardas
negaliu neparašyt
Jei gims kada nors antras sūnus, tai tikriausiai bus Patrikas
o man nelabai, bet čia tik mano nuomonė
mano sunus vardu Patrikas ir beje vienas mieste
Papildyta: QUOTE(matine @ 2007 09 05, 10:47) kodel butinai su patrikes ar padrikas? man pvz su patrakes, patrakelis
siaip grazus, bet reikia, kad pavarde prie jo nebutu per daug lietuviska, patrikas jonaitis, man butu nelabai
gražus, bet tik ne prie lietuviškos pavardės
Ai man tai nekliuna,ner kazkoks labai labai,bet visumoj neblogas
Kadangi su dukryte pažiūrim "Kempiniuką", tai man šis vardas ir tinka tik animacinio filmuko herojui....
labai grazus vardas.
man labai labai patinka
nepavadinau savo jaunelio taip tik todel, kad netinka prie pavardes
o man pats graziausias vardas
|