Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patrikas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
sandddra
Šiandien vaikų darželyje išgirdau neįprastą vaiko varduką - Patrikas. (Tokiu vardu ir kempiniuko draugas lotuliukas.gif ) Vardas kilęs iš Patricijaus ir reiškia kilmingąjį... Ką jūs manot apie šį vardą? Reikšmė nebloga g.gif Bet dar nebuvau sutikusi žmogaus tokiu vardu...
P.S. Bet kokių vardų tik dabar nėra doh.gif Mangas, Liuciferis, Soliaris...
Martyna
Mano sūnaus grupėj net 2 Patrikai biggrin.gif Lietuviškai šiaip jau būtų Petras tongue.gif
sandddra
QUOTE(Martyna @ 2007 08 29, 22:12)
Mano sūnaus grupėj net 2 Patrikai biggrin.gif Lietuviškai šiaip jau būtų Petras  tongue.gif
*

Oho blink.gif Tai gal čia tik aš tokio nebuvau girdėjusi g.gif
joločka
Nea schmoll.gif Galima ir lietuviškesnių gražiai skambančių rasti 4u.gif
Aliondra
Patrikas Swaizas geras aktorius ir talentingas sokejas. Amerikos. Kaip vardas lietuviskoj seimoj auganciam berniukui nelabai.
amelle
na man irgi nelabai...
Zylute1
schmoll.gif man negrazu.
MaršuA
Skamba graziai, bet man lietuviski vardai patinka!
kamileh
Kaip kartą girdėjau sakant, jei tėvai nori nubaust savo vaiką, pavadina Patriku;D
Burbulytis
QUOTE(sandddra @ 2007 08 29, 21:11)
Šiandien vaikų darželyje išgirdau neįprastą vaiko varduką - Patrikas.  (Tokiu vardu ir kempiniuko draugas  lotuliukas.gif ) Vardas kilęs iš Patricijaus ir reiškia kilmingąjį... Ką jūs manot apie šį vardą? Reikšmė nebloga g.gif Bet dar nebuvau sutikusi žmogaus tokiu vardu...
*

TAi jo, cia gi Petras, koks skirtuma sPeter, PAtrik, Petras ir panasiai, tik kad cia nelietuviskasi, tai man nepatinka.
muminukas
QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 30, 12:09)
TAi jo, cia gi Petras, koks skirtuma sPeter, PAtrik, Petras ir panasiai, tik kad cia nelietuviskasi, tai man nepatinka.
*

nono.gif iš sulotyninto airių Patricus, o šis iš lot. Patricius. šiaip gan nuo seniai Lt šis vardas, Kęstutis turėjo sūnų Patriką. ir dabar nemažai Patrikų žinau, bet man asmeniškai nepatinka schmoll.gif
Pangasija
iš principo visai nieko -- negriozdiškas ir nepretenzingas, nėr kokių tai ausį rėžiančių garsų ir sąskambių. tik kad žmonės, ypač senesni, gali tapatint su Petru.
bet aš už 4u.gif
dincek2006
Nepatinka schmoll.gif
Žanetyte
o man be galo gražus, netgi pagalvojau kad kai turėsiu berniuka, šis vardas bus saraso viršuje thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Jolita0526
QUOTE(sandddra @ 2007 08 29, 21:11)
Šiandien vaikų darželyje išgirdau neįprastą vaiko varduką - Patrikas.  (Tokiu vardu ir kempiniuko draugas  lotuliukas.gif ) Vardas kilęs iš Patricijaus ir reiškia kilmingąjį... Ką jūs manot apie šį vardą? Reikšmė nebloga g.gif Bet dar nebuvau sutikusi žmogaus tokiu vardu...
*

blush2.gif mant tai nekoks
Laurulka
Man tai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Pažinojau tikį, bet užsienetis dėdė buvo biggrin.gif Superinis žmogus, jo garbei galėčiau ir vaiką pavadinti 4u.gif
Meka Pinavija
na man nelabai g.gif schmoll.gif
Ice_Cold
kempiniukas kempiniukas ir dar karta kempiniukas biggrin.gif
Ridikute
man gražus cool.gif
lauksna
o man nelabai ax.gif
Domcė
Man visai patiktų....
Tik bėda,kad čia tas kempiniukas dabar atsirado mūsų ekranuose.... blush2.gif blush2.gif

Aš savo sūnų pavadinau Benu.Man gražu... ax.gif
Ir staiga išgirstu dainelę.... Benas Benas... mažas kaip žiurkėnas....
Kaip jums patinka? doh.gif doh.gif doh.gif
Dainelė sklinda iš televizoriaus ekrano,dainuoja ją ''Gustavo enciklopedijos'' laidelėj... ten pasirodo yra toks personažas.
Taip kad nepabėgsi,žmogau,nuo tokių visokių akibrokštų...

Arba dar.Kiek merginų ir moterų turi visai gražų vardą ALMA.
Dabar vos ne kas antros kalės vardas toks.... žiauru.... g.gif doh.gif
blink.gif blink.gif blink.gif ką daryti tokiu atveju.
Pavyzdžiui; Aš Alma ir mano kaimynų šuo.Žinoma,galima įžvelgti ir gerą pusę... kartu vardynas švest.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Bet aš jau čia visai į lankas nuvažiavau....
Man gražus vardas Patrikas..... blush2.gif tongue.gif
Žanetyte
QUOTE(Domcė @ 2007 08 31, 17:54)
Man visai patiktų....
Tik bėda,kad čia tas kempiniukas dabar atsirado mūsų ekranuose....  blush2.gif  blush2.gif

Aš savo sūnų pavadinau Benu.Man gražu...  ax.gif
Ir staiga išgirstu dainelę.... Benas Benas... mažas kaip žiurkėnas....
Kaip jums patinka?  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dainelė sklinda iš televizoriaus ekrano,dainuoja ją ''Gustavo enciklopedijos'' laidelėj... ten pasirodo yra toks personažas.
Taip kad nepabėgsi,žmogau,nuo tokių visokių akibrokštų...

Dabar vos ne kas antros kalės vardas toks.... žiauru....  g.gif  doh.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ką daryti tokiu atveju.
Pavyzdžiui; Aš Alma ir mano kaimynų šuo.Žinoma,galima įžvelgti ir gerą pusę... kartu vardynas švest....  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Bet aš jau čia visai į lankas nuvažiavau....
Man gražus vardas Patrikas.....  blush2.gif  tongue.gif
*

o to kempiniuko vardas Patrikas, as nezinojau lotuliukas.gif Va va tokiu vardu panaudojimu kitaip as irgi bijau, nesinori kad dukros vardas turetu dar ir kitu asociaciju, na bent jau suniuku tai gal neprades taip vadint doh.gif drinks_cheers.gif
Athena
Man tai gražus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Domcė @ 2007 08 31, 19:54)
Dabar vos ne kas antros kalės vardas toks.... žiauru....  g.gif  doh.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ką daryti tokiu atveju.
Pavyzdžiui; Aš Alma ir mano kaimynų šuo.Žinoma,galima įžvelgti ir gerą pusę... kartu vardynas švest....  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

Niekad nesugalvočiau šunį Alma vadint, visai šunims nedera schmoll.gif Pvz Aira, manau, kad dera rolleyes.gif
*Mulate*
man grazus good.gif
jurgitav
QUOTE(*Mulate* @ 2007 09 02, 13:55)
man grazus good.gif
*

Grazus vardas biggrin.gif
Plepė
Neblogas vardas, bet man jis nėra pats gražiausias-yra gražesnių.
lucja
Man patinka thumbup.gif bet mergaitiskas Patricija nepatinka, man asocijuojasi su pelargonija lotuliukas.gif biggrin.gif
retrospeka
Nepatinka schmoll.gif
Piktukė
baisu blink.gif taip ir iskyla is "Kempiniuko" ta juros zvaigzde g.gif
Gytarė
Nepatinka.
emb
Patrikas rusiskas vardas, man tai nelabai... Zinau viena panele Petra, gal mergaitiskas ir nieko. g.gif
SUNO
Negrazus man vardas. schmoll.gif
matine
Nu lietuviui tai NE! Asocijuojasi su patrikes, padrikas.
*kakava*
man irgi nepatinka schmoll.gif
NI-KO
labai gražus, švelnus vardas...ir reikšmė gera

Patrikas (03.17) – airių iš Patricijus lotynų: patricius „kilmingasis“
virve
grazus vardas
viliute555
negaliu neparašyt doh.gif Man labai gražus šis vardas, aišku, savo sūnaus taip nevadinčiau, bet dėl to, kad pusseserė sąvąjį jau taip pavadino wub.gif man gražu Patrikas, ir Patricija gražu wub.gif
needita
Jei gims kada nors antras sūnus, tai tikriausiai bus Patrikas smile.gif
lauksna
o man nelabai, bet čia tik mano nuomonė ax.gif
alinata
mano sunus vardu Patrikas ir beje vienas mieste 4u.gif vardas vaikui tinka ir mes esame labai patenkinti siuo vardu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(matine @ 2007 09 05, 10:47)
Nu lietuviui tai NE! Asocijuojasi su patrikes, padrikas.
*

kodel butinai su patrikes ar padrikas? man pvz su patrakes, patrakelis assa.gif nu bet cia kiekvieno nuomone ax.gif
ciuke
siaip grazus, bet reikia, kad pavarde prie jo nebutu per daug lietuviska, patrikas jonaitis, man butu nelabai g.gif . Pati svarsciau apie si varda pries gimstant sunui. Bet kazkaip neprilipo smile.gif .
l'eau
gražus, bet tik ne prie lietuviškos pavardės rolleyes.gif
Silvy
Ai man tai nekliuna,ner kazkoks labai labai,bet visumoj neblogas
Vaiiva
Kadangi su dukryte pažiūrim "Kempiniuką", tai man šis vardas ir tinka tik animacinio filmuko herojui.... doh.gif
mafifa
ax.gif labai grazus vardas... rolleyes.gif
Vijora
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 09 18, 19:33)
Kadangi su dukryte pažiūrim "Kempiniuką", tai man šis vardas ir tinka tik animacinio filmuko herojui....  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
zanau
labai grazus vardas.
negara
thumbup.gif
Valentine
man labai labai patinka wub.gif
nepavadinau savo jaunelio taip tik todel, kad netinka prie pavardes unsure.gif
tarsskute
o man pats graziausias vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ilgai galvojom su vyru arsavo sunui duoti si varda ar ne???ir apsisprendem duoti biggrin.gif esam be galo patenkinti drinks_cheers.gif ziurim kempiniuka ir visi kartu juokiames is juros zvaigzdes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o asociacijos su Petru kyla tik senyviems zmonems ax.gif bet aplink jau visi priprato ir atrodo mano vaikeliui kitoks vardas net negalejo tikti rolleyes.gif p.s. labai derinasi prie pavardes tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.