Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Silkės patiekalai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Užkandžiai ir sriubos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
gytene
QUOTE(Merguzele @ 2005 12 23, 18:34)
Kaip pasidaryti elementarią silkę su actu? Nu niekur recepto nerandu. Ačiū už pagalbą!
*


silke su actu.Reikes,silkes file,svoguno,druskos,cukraus,acto.Silke dedi i gilesne silkine,ant jos dedi ziedais pjaustyta svoguna.Puse stiklines vandens,nubrauktas saukstelis druskos,2 sauksteliai cukraus istirpinti ir ipilti 9% procentu acto,kol bus saldziarugstis marinatas,ir uzpilti ant silkes,oant virsaus pabarstyti pipiru.SKANAUS.Jeigu ko nesupratai,klausk.As tik mokinuosi siusti zinutes ax.gif Jei noresi dar recepto su actu,klausk.
Astrėja
Nežinau ar kas rašė, tokį receptuką,
reikes:
silkes
kiausinio virto
pomidoro
majonezo (ant kiausinio)
Silkė kai yra taip ilgais gabaliukais, tai reikia supjaustyt y tris dalis (isilgai) bet palikt koki puse centimetro nedapjauto, ir supint kaip kasyte, isvirta kiausini papjaustyti, ir pomidoro papjaustyt, nu skanu tai sakes thumbup.gif
su duonyte valgyt, neaiskiai parasiau bet jei ka galesiu normaliau paaiskinti mirksiukas.gif
Laimuška
draugės mama man tokį receptuką pasakė, nežinau, gal kas jau rašė.Na čia tipo silkė rusiškai:

Silkės filė numirkyt vandeny, nulupt odą ,dėti į keptuvę ir kepti kol ji suirs mažais gabaliukais.Geriausia kepti svieste.Bekepant atsiranda daug skysčio, tai aš jį nupyliau.Tada tą silkę sukratyt į puodą, įtarkuot porą svogūnų ir užpilti kefyru,išmaišyti.Valgyti su neluptomis bulvėmis.Na skonis visai nieko.Skaniau kai kefyras šaltas.Aš dar įtarkavau žalio agurko, visai tiko.Skanaus kas mėgins taisyti
Nerytė
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 02, 23:41)
draugės mama man tokį receptuką pasakė, nežinau, gal kas jau rašė.Na čia tipo silkė rusiškai:

Silkės filė numirkyt vandeny, nulupt odą ,dėti į keptuvę ir kepti kol ji suirs mažais gabaliukais.Geriausia kepti svieste.Bekepant atsiranda daug skysčio, tai aš jį nupyliau.Tada tą silkę sukratyt į puodą, įtarkuot porą svogūnų ir užpilti kefyru,išmaišyti.Valgyti su neluptomis bulvėmis.Na skonis visai nieko.Skaniau kai kefyras šaltas.Aš dar įtarkavau žalio agurko, visai tiko.Skanaus kas mėgins taisyti
*



Labai keistas receptukas, bet gal nieko g.gif
Laimuška
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 03, 21:17)
Labai keistas receptukas, bet gal nieko  g.gif
*


Na as irgi nebuvau nei girdėjus nei valgius.Šiaip visa ta silkė panaši labiau į panaši į tirštą padažą nei į silkę.Nepadauginkit kefyro
magnifica
SILKĖ SU KIAUŠINIAIS
Silkę (skaniausia dūmų skonio) supjaustom mažais gabaliukais, gausiai aptepam majonezu ir gausiai apibarstom susmulkintu virtu kiaušiniu thumbup.gif

SILKĖ SU GRYBAIS
Pievagrybius (arba pavirtus džiovintus baravykus) apkepinam su svogūnu ir dedame ant supjaustytos silkės thumbup.gif
starbee
O gal kas žinote silkės su garstyčių padažu receptuką? ax.gif
Gricė
QUOTE(starbee @ 2006 02 16, 18:33)
O gal kas žinote silkės su garstyčių padažu receptuką?  :ax:
*


Aš tai paprasčiausiai supjaustau silkę ir užpilu garstyčiu padažu DIJONNAISE iš HELLMANNS. Galima dar ko nors pridėti, pavyzdžiui, marinuotų agurkėlių, supjaustytų kubeliais. Skanaus.
Nerytė
Teko pabūvoti krikštynose ir ten buvo patiekta silkė su obuoliais, labai skanu buvo....
kiek išsiaiškinau tai buvo kvadratėliais supjaustyta silkė, kvadratėliais - obuolys (kietokas), svogūnas kvadratėliais irgi ir viskas sumaišyta su majonezu, bet tas majonezas buvo toks švelnus, tai manau, kad gal su jogurtu dar buvo praskiesta (arba jogurtinis majonezas).
Gal ką nors panašiai gaminate ir pačios ir žinote originalų receptą?
starbee
zigmo silkė + kukurūzai + konservuotas ananasas + poras + šiek tiek svogūno + majonezas thumbup.gif


<br/>Papildyta:<br/>
QUOTE(Gricė @ 2006 02 16, 18:40)
Aš tai paprasčiausiai supjaustau silkę ir užpilu garstyčiu padažu DIJONNAISE iš HELLMANNS. Galima dar ko nors pridėti, pavyzdžiui, marinuotų agurkėlių, supjaustytų kubeliais. Skanaus.
*



ačiū Grice, reikės būtinai išbandyti biggrin.gif
gytene
Gal kas turit receptuka silke drebuciuose,labai lauksiu.
Furtado
Man skaniausia: silkes reikru marinuotos (man skaniau:)), kubeliais supjaustytos. Supjaustyti kubeliais pomidoru, papriku. Ideti konservuotu kukuruzu indeli. Ipjaustyti poru. Varskes (man kuo daugiau, tuo skaniau) ir grietines. Ismaisyti. Valgau su karsta bulve, skaniausia su lupena
Chikipiki
Nusprendziau ir as parasyti savo recepta. (Nekreipkite demesio i klaidas, nes esu ruse). ax.gif
Receptas laabai paprastas. Prireiks 5 vnt virtu bulviu, 4 virtu buroku (perku jau virtus), 4 morku, 5 kiausiniu, 3 siliu files gabaliuku (galima ir ne file, svarbiausia kad nebutu kuauliuku), 2 svogunu, majonezo (be prieskoniu), ir grietines. (Bet istikruju visko dekit pagal savo noziura nes darzoviu didis yra skirtingas, as tik apitiksliai parasiau wink.gif )
Darzoves smulkiai sutarkoju ir dedu i atskiras lekstes kad butu patogiau dariti sloksnius. Sike supjaustau nedideliais gabaliukais. Majoneza sumaisom su nedideliu kekiu grietines.
Kaip daryti:
Didele lekste padengiu majonezo sloksniu, paskui eina sloksnis buroku, sl. silkes, sl. svogunu (truputi druskos), vel majonezo sloksnis, sl. bulviu, sl. kiausiniu., sl. morku, vel sutepti majonezu, ir vel viskas nuo pradziu ( burokai, silke, ... it t. t. ). Uzbaigti reikia buruoku sluoksniu ir gerai sutepti virsu su majonezu. Padarita patiekala reikia padeti i saldituva ir duoti isigert, nors 4 val. (As padarau is vakaro, o rite skanaujam).
Forma turi buti panasi ne i torta, o kaip kalniuko, apvali.
Skanaus. essen.gif
Leksa
Zinau thumbup.gif Labai skanu, tik mes ja vadiname "silke po suba". Recepta mano tevai parsiveze dar is Rusijos platybiu, tik pati gamint nemoku, bet mamos vis paprasau, kad pagamintu, kai atvaziuoju. Aciu uz recepta, pameginsiu ir as pasidaryt.
dovy
Aš taip pat labai mėgstu tokią silkę,tik truputį kitokie produktai mano recepto.Na aišku,kad virti burokai,tada keptos morkos su svogūnais,rūgštus obuolys ir virti kiausiniai.Na sluoksniuoju aš juos kaip man išeina,omajonezo su grietine nemaišau,manau reiks pabandyti.
Chikipiki,o tavo recepte kaip paruostos morkos ir svogūnai? juk ne žalius tu juos dedi? biggrin.gif
Chikipiki
Leksa, taip taip, vadinasi istikruju "Seliodka pod shuboj" (rusiskai), as tik tai lietuviskai isverciau. smile.gif
dovy, burokai, bulves, morkos ir kiausiniai virti. Svogunai butent zali. Majoneza maisau su grietine, kad butu svelniasnis patiekalas. O tavo patekaliukas irgi igomus (reikes pabanditi), bet visiskai skirtingas nuo maniskio. bigsmile.gif
mercedes
Sitas patiekalas primena vaikystes Kaledas! Tik mociute vadino " Silke pataluose" essen.gif Laaaabai skanu
Utiuitiutė
Mergaitės, silkės patiekalų receptais dalijamės čia 4u.gif
Gerbkit moderatorių darbą ir prieš atidarydamos naują temą pasižiūrėkit, ar tokios nėra mirksiukas.gif
Leksa
Na, as tai silke pataluose ar silke po suba gal net perkelciau prie Kuciu valgiu. Nezinau, kaip pas jus, bet ant musu Kuciu stalo tai vienas is privalomu 12 patiekalu.
Tučka
QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 15:22)
Na, as tai silke pataluose ar silke po suba gal net perkelciau prie Kuciu valgiu. Nezinau, kaip pas jus, bet ant musu Kuciu stalo tai vienas is privalomu 12 patiekalu.
*



Na as tai manau, kad majonezas ir kiausiniai nelabai tinka Kuciu stalui schmoll.gif
Sonatina
Užkandinis tortas iš silkės

150 g duonos, skirtos skrudinti
50 g sviesto

Įdaras

580 g indelis silkės su padažu (svogūnų, garstyčių, vyno ir t. t.)
1 nedidelis raudonasis svogūnas
2 nedideli marinuoti agurkai
4 lapeliai želatinos (8 g)
200 g varškės
200 g neriebios grietinės arba jogurto
1 v. š. padažo nuo silkių
juodieji pipirai

. Nupjauti duonos plutą ir susmulkinti blenderyje.
. Dėti ištirpintą svietą ir išmaišyti.
. Plėvele ar kepimo popieriumi iškloti 22 cm skersmens atidaromą formą, sudėti duoną ir suspausti.
. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų
. Užmerkti želatiną šaltame vandenyje
. Susmulkinti silkę, svogūną, sutarkuoti agurkus
. Sumaišyti pertrintą varškę su grietine, dėti likusius ingredientus, pipirus ir kruopščiai išmaišyti.
. Nuspausti želatiną ir ištirpinti 1 v. š. karšto padažo nuo silkių.
. Sumaišyti želatiną su varškės mase..
. Dėti masę į formą ir pastatyti šaltai, kad sustingtų (mažiausiai 4 val.)
Antrame paveikslėlyje tas pats patiekalas, tik padarytas be duonos pagrindo...

user posted image

user posted image
Leksa
QUOTE(Danguole55 @ 2006 03 15, 15:35)
Na as tai manau, kad majonezas ir kiausiniai nelabai tinka Kuciu stalui  schmoll.gif
*



Na, pas mus per Kuciu vakariene nepateikiami tik mesos patiekalai (kiausiniu, majonezo, grietines, varskes ar dar ko panasaus tai neliecia).
Tučka
QUOTE(Leksa @ 2006 03 16, 22:12)
Na, pas mus per Kuciu vakariene nepateikiami tik mesos patiekalai (kiausiniu, majonezo, grietines, varskes ar dar ko panasaus tai neliecia).
*



Cia jau priklauso kaip kas tradiciju laikosi blush2.gif
Sonatina
Pamėginau pasigaminti užkandinį tortą su silke, tik be duonos pagrindo. Skonis tikrai geras ir įdomus 4u.gif Tik reikia pasirinkti išraiškingesnio skonio silkę... Aš dėjau daugiau marinuotų agurkų ir druskos, nes vis kažko trūko... Ir be reikalo išklojau formeles plėvele, nes užkandėlės gavosi "raukšlėtos" biggrin.gif Reikės įsigyti silikonines formeles ir tada bus thumbup.gif

user posted image
kaisa
Ačiū mergaitės už receptus, o tai buvau pritrūkus idėjų silkei ruošti aciuks.gif aciuks.gif
mano mylimiausias( nepyk sesut, nukopinau ir paviešinau)

SILKĖ SU PIEVAGRYBIAIS

Svarbiausia tai silkė-būna tik 1kg pakuotėse, skaidrus viršelis, aiškios firmos nesimato,parašyta-SILPNAI SŪDYTA SILKIU FILĖ ALIEJUJE( o manau klaida tiekėjų, kad taip)Maximoj arba Saulutėj yra.Tik su ta silke skaniausia thumbup.gif

Silkę ( 3 filė) pjaustom kubeliais
Pjaustytus pievagrybius(300g) kepinam, apkepus idedam šalia kepti svogūnus pjaustytus pusžiedžiais( 1 svogūna didoką), ir prieš pabaigiant kepti šaukštą gerą pomidorų padažo ant grybų. tada atvėsusius makaluojam su silkę ir vsio biggrin.gif
gytene
sonatina,gal tu zinai silke drebuciuosia recepta,nes tu tiek daug geru receptu zinai.
Sonatina
Gyteni, o kokiuose drebučiuose silkės tu ieškai? g.gif Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kas tai turėtų būti...
Asta
QUOTE(gytenis @ 2006 05 21, 20:07)
sonatina,gal tu zinai silke drebuciuosia recepta,nes tu tiek daug geru receptu zinai.
*




Jei nepyksite, įsiteprsiu ax.gif
Gal tiks šis silkės drebučiuose receptukas.... blush2.gif
gytene
[quote=Sonatina,2006 05 22, 05:04]
Gyteni, o kokiuose drebučiuose silkės tu ieškai? g.gif Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kas tai turėtų būti...
*

[/quokazkas labai panasaus ka asta parase,bet ten tik gabaliukais buvo pjaustyta silke.as kaip gyvenau lietuvoje prie 5 metus kazkokios firmos parsidavinejo parduotuvese ji labai skani buvo man atrodo ir dabar dar butu maximoje.labai aciu,kad padejot bandysiu pagal astos recepta pasidaryti. smile.gif
mazu-le
Mano turbūt pati mėgstamiausia silkė dar iš vaiksytės prisimenu, tai silkė po patalais. Ir deda kiek mačiau į ją daug kas ką tik sumasto ir labai skirtingai. Mama bent jau dėdavo virtas bulves, kiaušinį, lygtais dar obuolių, burokėlius ir ant galo majonezu viską apdengia. Kaip skaniai atrodo, kai per majonezą persisunkia burokėlių spalva, niam niam 4u.gif
Elena
QUOTE(mazu-le @ 2006 05 25, 00:06)
[font=Courier]Mano turbūt pati mėgstamiausia silkė dar iš vaiksytės prisimenu, tai silkė po patalais. Ir deda kiek mačiau į ją daug kas ką tik sumasto ir labai skirtingai.



[COLOR=darkviolet]Mano irgi...pati..pati thumbup.gif

Aš dažniausiai dedu sluoksniai: silkė, virtos tarkuotos bulvės, virtos morkos, virtas kiaušinis, rauginti agurkai, žali žirneliai, ir virti burokėliai...



Sonatina
Ir aš labai mėgstu silkę pataluose smile.gif

user posted image
mamyteRasyte
Silkė su slyvomis

Svogūnus, pjaustytus pusžiedžiais apkepiname su šlakeliu aliejaus, tada imame slyvų (geriausia raudonųjų, pas mus jos "myžnėm" vadinamos, nes prinokusios būna minkštos ir tokios "skystos", bet galima ir geltonųjų, tų, kaukazietiškų slyvelių), išimame kauliukus ir - į keptuvę. Kepame, kol slyvos "pasileidžia", tada barstome cukrumi, nes slyvos patampa laaaaabai rūgščios. Tuo padažu "užklojame" švelniai sūdytos silkės gabalėlius. Valgome su bulvėmis.
Vieniems šis patiekals dieviškai skanus (kaip man) ir tie laukia nesulaukia slyvų derliaus, kitiems - nepatinka nuo pirmo kąsnio. matyt, kad slyvų padažas rūgštokas gaunasi...
Gerai, kad nereik jokių pom. padažų ar majonezų.
Utiuitiutė
O jeigu imt džiovintas slyvas, jas išmirkyt ir ... ?
Paix
O aš taip par darau tik su džiovintomis slyvomis. Jas paverdu neilgai labai saldžiame sirupėly ir tada minkštos jos lengvai susipjausto. Su šviežiom niekad nebandžiau dar...
Elena
Siūlau pagaminti:
Reiks porą virtų morkų, 1 lydytas sūrelis, silkės filė ir 150 gr. sviesto.Sviestą paliekam kad suminkštėtų.Silkė ir morkas sumalam per mėsmalę.Sutarkuojam lydytą sūrelį.Kad lengviau būtų tarkuti prieš tai galima į šaldymo kamera padėti.Tada sudedam sviestą ir viską gerai išmaišom.Ai dar žalumynai.Tepam ant duonos baltos, juodos kokia patinka ir valgom mirksiukas.gif
Naktipele
Silkė su varške

1 pokelį varškės sumaišyti su smulkiai pjaustytais ridikėliais, svogūnų laiškais, prieskoniais ir uždėti ant gabalėliais pjaustytos silkės.
vailija
Šaunuolės, kad ati ppuikiai gaminat silkę. Aš irgi mėgstu silkės aptiekalus .O pirktinęės silkės nesu valgiusi skanios. Na, super skanios tai ne. gal merginos kurioms patinka pirktinė niekada savo negaminote. doh.gif
brashke77
Šiandien gaminau silkę pagal savo sugalvotą receptuką. Paprasta ir žiauriai skanu. Taigi, jums reikės:

2 silkių file,
1 raudonojo svogūno (tiks iš bėdos ir paprastas arba poras);
1 obuolio (ne rūgštaus),
2 arb. š. neriebaus majonezo,
4 šaukštai natūralaus jogurto,
maltų kvapiųjų pipirų.

Dubenėlyje išmaišome majonezą su jogurtu ir pipirais, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, po to kubeliais pjaustytą obuolį. Silkę pjausčiau normaliai- juostelėmis, kaip visada. Viską atsargiai permaišome ir paliekame pastovėti, kol išvirs šviežios bulvytės biggrin.gif
Na, labai skanu..... cool.gif
Serenity1980
darom silkę su kepintais svogūnais good.gif Labai skanu, dar su pakepintom morkyrtem arba su graikiskais riesutais first.gif Labai skanu, valgom ausys lapsi mirksiukas.gif
Naktipele
Silkė su varške

1 pokelį varškės sumaišyti su smulkiai pjaustytais ridikėliais, svogūnų laiškais, prieskoniais ir uždėti ant gabalėliais pjaustytos silkės.
*

[/quote]
Dar majonezo reikia - pamiršau parašyt.
Pasakaite30
Nežinau ar kas rašėt,bet aš darau silkių blynelius mirksiukas.gif

tai va paimu silkės file kokias 6 puseles jas sumali su mėsmale,kartu sumalu ir 2 svogūnus.O tuo laiku išverdu bulves su lupyna kokias 7-8 nesvarbu.kai atšala sumalu su ta pačia mėsmale. I berti kokius 3 šaukštus krakmo ar miltų,prieskonių.Viską išminkyti ir formuoti kotletukus. thumbup.gif Silkė gali būti ir dūmo skonio.Kepu keptuvėje.Skanu su grietine wub.gif
mutantė
Parasykit kaip silke marinuojasi, nezinau proporcijų ax.gif
starbee
QUOTE(Pasakaite30 @ 2006 09 08, 12:10)
Nežinau ar kas rašėt,bet aš darau silkių blynelius mirksiukas.gif

tai va paimu silkės file kokias 6 puseles jas sumali su mėsmale,kartu sumalu ir 2 svogūnus.O tuo laiku išverdu bulves su lupyna  kokias 7-8 nesvarbu.kai atšala sumalu su ta pačia mėsmale. I berti kokius 3 šaukštus krakmo ar miltų,prieskonių.Viską išminkyti ir formuoti kotletukus. thumbup.gif Silkė gali  būti ir dūmo skonio.Kepu keptuvėje.Skanu su grietine wub.gif
*


o kiaušinių jokių dėt nereik? ne per kieta tešla gausis? g.gif ir ar nereik pavoliot kokiuose džiuvesėliuose?
Naktipele
QUOTE(mutantė @ 2006 09 20, 17:49)
Parasykit kaip silke marinuojasi, nezinau proporcijų ax.gif
*



Turiu tokį receptėlį.

Marinuota silkė

2-3 sūdytos silkės su kaulais
1/2 butelio mineralinio vandens
1-2 morkos
1-2 mėlynųjų svogūnų
keli lauro lapeliai ir pipirų grūdeliai
kalendros grūdelių
3-4 šaukštų cukraus
3-4 šauktai acto
truputį smulkintos imbiero šaknies

Silkę nulupti, išimti kaulus, supjaustyti gabalais ir nakčiai pamerkti į mineralinį vandenį perpus atskiestą paprastu vandeniu. Ryte silkę išgriebti, mineralinį vandenį užvirinti, sudėti į jį žiedeliais supjaustytus svogūnus, morkas, lauro lapelius, pipirus, imbierą, kalendrą, cukrų ir supilti actą. Pavirti kelias minutes, atvėsinti ir supilti ant silkės. Laikyti šaltai 2-3 val. Užsukta stiklainiuke gali stovėti šaldytuve apie savaitę.
nerigus
wub.gif mano mėgstamiausia: silkė, koncervuoti ananasai, morkos, svogūnai, razinos. pirma tai kelis kart verdančiu vandeniu nuplikau razinas. susipjaustau silkę, morkas sutarkuoju burokine trintuve, svogūnus supjaustau ir pakepu keptuvėju su aliejumi. pakepintas morkas su svogūnais suverčiu i dubenį ant silkės su razinom. tuo metu pjaustau ananasus gabaliukais, man skaniau kai silkutė pabūna truputi po morku ir svogūnu karšta "anklode". kai pravėsta arba wisai atvėsta tai kas jau dubeny, sudedu ananasus. dar įpilu truputuka skysčio nuo ananasų... galima dar ir majonezo truputuka įsidėt...
eina sau, kaip užsimaniau berašydama... doh.gif
silsta
o aš niekad neperku tų plonai išpjaustytų silkių file, perku silkę be galvos, nuvaliusi ją pamirkau vandeny su rūgštele, tada turiu tokį indelį pailgą plastikinį, ant dugno pilu truputuką aliejaus, papjaustau svogūniuko, dedu silkės puselę, kelis lašus aliejuko, pipiriuko truputuką, maltos kalendros, svogūno, ir taip susluoksniuoju visas silkių puseles vis užlašindama aliejaus. Galima virtos morkos įdėti. Ant viršaus užpilu tokį užpilą: vanduo, citrinos rūgštelė, cukrus, aliejaus jau ten buvo užpilta. Ir į šaldytuvą. Tada imi kai reikia ir padarai su kuo nori. Jinai būna labai skani.
raimuxe
QUOTE(silsta @ 2006 10 20, 11:37)
o aš niekad neperku tų plonai išpjaustytų silkių file, perku silkę be galvos, nuvaliusi ją pamirkau vandeny su rūgštele, tada turiu tokį indelį pailgą plastikinį, ant dugno pilu truputuką aliejaus, papjaustau svogūniuko, dedu silkės puselę, kelis lašus aliejuko, pipiriuko truputuką, maltos kalendros, svogūno, ir taip susluoksniuoju visas silkių puseles vis užlašindama aliejaus. Galima virtos morkos įdėti. Ant viršaus užpilu tokį užpilą: vanduo, citrinos rūgštelė, cukrus, aliejaus jau ten buvo užpilta. Ir į šaldytuvą. Tada imi kai reikia ir padarai su kuo nori. Jinai būna labai skani.
*


IR AS TAIP DARAU. TIKRAI GERAS VARIANTAS drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2006 08 24, 20:32)
Šaunuolės, kad ati ppuikiai gaminat silkę. Aš irgi mėgstu silkės aptiekalus .O pirktinęės silkės nesu valgiusi skanios. Na, super skanios tai ne. gal merginos kurioms patinka pirktinė niekada savo negaminote. doh.gif
*


MANAU, KAD PIRKTINĖ TIKRA Š...., NES ten tiek tų koncervantų E prideda, kad net baisu doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonatina @ 2006 03 19, 21:10)
Pamėginau pasigaminti užkandinį tortą su silke, tik be duonos pagrindo. Skonis tikrai geras ir įdomus 4u.gif Tik reikia pasirinkti išraiškingesnio skonio silkę... Aš dėjau daugiau marinuotų agurkų ir druskos, nes vis kažko trūko... Ir be reikalo išklojau formeles plėvele, nes užkandėlės gavosi "raukšlėtos" biggrin.gif  Reikės įsigyti silikonines formeles ir tada bus  thumbup.gif

user posted image
*


kodėl? Išvaizda puiki, vieną akimirką pamaniau, kad tai pelėsinis sūris lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 25, 13:23)
Ir aš labai mėgstu silkę pataluose smile.gif

user posted image
*


niu be galo skaniai atrodo thumbup.gif Jau kaip uzsimaniau biggrin.gif lotuliukas.gif
magnifica
"Vici" dūmų skonio silkė su tokiu "garnyru": apkepinti pievagrybiai, virtas kiaušinis, riešutai (graikiški arba žemės) ir majonezas thumbup.gif
Paprasta ir skanu smile.gif
DITULE
QUOTE(magnifica @ 2006 10 24, 15:50)
"Vici" dūmų skonio silkė su tokiu "garnyru": apkepinti pievagrybiai, virtas kiaušinis, riešutai (graikiški arba žemės) ir majonezas  thumbup.gif
Paprasta ir skanu  smile.gif
*


ax.gif galiu pasiūlyti silkutę su žirneliais ,smulkintais graikiškais riešutais,porais ir majonezu. thumbup.gif laaaabai geras skonis gaunasi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.