Может у кого дети ходят эту школу
Объеденимся поговорим
Может у кого дети ходят эту школу Объеденимся поговорим
Eina... kol kas. Pradinę labai šauniai pabaigėm, o dabar vis galvoju, kad kitur pasižvalgyti reikėtų.
Daug kas priklauso nuo to į kokią klasę patenka vaikas. O šiemet ir mokytojų daug pasikeitė, taip kad galvosim ką toliau daryti ДЕВОЧКИ ДАВАЙТЕ ДРУЖИТЬ ЕСЛИ НИ КАК НЕ ОТПРАВИТЬ В ДРУГУЮ ШКОЛУ, ТАК И МЫ СМОЖЕМ, ЧТО НИ-БУДЬ СДЕЛАТЬ И ТУТ, ЕСЛИ НИ МЫ ТО КТО ЖЕ aifa - как пойдешь так и поймешь, если учителей нельзя упросить оценки писать в пажимю книгелю , у них времени - нет Надеемся поймать на рождество педсовет школы QUOTE(aifa @ 2007 10 26, 22:17) Kodėl taip siūlote? Sūnus šiemet baigia pradinę ir Julijanavos vid. mums artimiausia mokykla. Todėl tikrai labai aktualu, kas joje negerai. Mano sūnus lanko pradinę mokyklą ir viskas puiku, bet visi "pataria" neleisti į vidurinę Gal galėtumėte mamos, kurių vaikai lanko šią mokyklą pasidalinti įspūdžiais. Gal nėra taip jau viskas blogai
Tikrai ne iš piršto laužti tie pletkai
Tarkim, faktas, kad iš mūsų mokyklos visi padugnės, kuriuos išmesdavo, labai drąsiai pereidavo į julijankę QUOTE(katuka @ 2008 02 19, 09:20) Tikrai ne iš piršto laužti tie pletkai Tarkim, faktas, kad iš mūsų mokyklos visi padugnės, kuriuos išmesdavo, labai drąsiai pereidavo į julijankę Ačiū už Jūsų nuomonę Man teko girdėti, kad dabar yra atėję naujų, gerų mokytojų Gal yra pasikeitimų ir į gerąją pusę. Labai laukiu nuomonių iš "dabar" QUOTE(Lina @ 2008 02 19, 13:13) Ačiū už Jūsų nuomonę Man teko girdėti, kad dabar yra atėję naujų, gerų mokytojų Gal yra pasikeitimų ir į gerąją pusę. Labai laukiu nuomonių iš "dabar" Na, maniškiai abu šiemet pradėjo 5 klasę šioje mokykloje. Buvo šiek tiek bėdų su lietuvių kalbą, bet dabar pasikeitė mokytoja, tai viskas normaliai. Nors, kaip ir vcaikams sakiau - nei vienoje mokkloje nei viena mokytoja su šauktu žinių neįkrės - patys turit makintis ir stengtis. Kol kas nesigailiu. Planavau perkeltiį kokią Dariaus ir Girėno, bet kai pasiskaičiau, tai persigalvojau labai greitai. O nuo 9 klasės patiemas vaikams jei bus noras, galės bandyti į kokią nors gimnaziją. O dėl Dobkevičiaus - yra tekę laaabai nemažai tiesiogiai susidurti QUOTE(la_bamba @ 2008 02 26, 21:15) Na, maniškiai abu šiemet pradėjo 5 klasę šioje mokykloje. Buvo šiek tiek bėdų su lietuvių kalbą, bet dabar pasikeitė mokytoja, tai viskas normaliai. Nors, kaip ir vcaikams sakiau - nei vienoje mokkloje nei viena mokytoja su šauktu žinių neįkrės - patys turit makintis ir stengtis. Kol kas nesigailiu. Planavau perkeltiį kokią Dariaus ir Girėno, bet kai pasiskaičiau, tai persigalvojau labai greitai. O nuo 9 klasės patiemas vaikams jei bus noras, galės bandyti į kokią nors gimnaziją. O dėl Dobkevičiaus - yra tekę laaabai nemažai tiesiogiai susidurti Aš esu baigus Julijanavos mokyklą, baigiau super gerais pažymiais, o kai įstojau į universitetą supratau, kad nieko nemoku. Kiek žinau, jos kaip mokyklos reitingai Kaune yra vieni žemiausių. QUOTE(varenė @ 2008 03 30, 11:50) Aš esu baigus Julijanavos mokyklą, baigiau super gerais pažymiais, o kai įstojau į universitetą supratau, kad nieko nemoku. Kiek žinau, jos kaip mokyklos reitingai Kaune yra vieni žemiausių. aš baigiau kitą mokyklą, irgi baigiau medaliu, bet aukštojoje buvo tas pats. taip kad tai ne vienos mokyklos problema. o šiaip tai gal čia man atrodo (kaip kiekvienai mamai QUOTE(varenė @ 2008 03 30, 12:50) Aš esu baigus Julijanavos mokyklą, baigiau super gerais pažymiais, o kai įstojau į universitetą supratau, kad nieko nemoku. Kiek žinau, jos kaip mokyklos reitingai Kaune yra vieni žemiausių. Papildyta: ДА И ВООБЩЕ- МОЖЕТ МЕНЯ НЕ БУДУТ ОБВИНЯТЬ С ВЫХОДОМ ГУГОЛ , НО НЕ БИТЬ ЛЕЖАЧЕГО - ЧЕСТЬ--СИЛА--ЭТО СПАСИБО ПАНЕМУНЕС ПРАДИНЕС
Dievuliau, dievuliau... aš ir galvoju, na kaip dar tokias baisias mokyklas tas švietimas ir laiko...
Jei supratot, apie ką aš, vadinasi, ne Julijankę baigę
Nei uz ka gyvenime neleisiu savo vaiko i sia mokykla
Mokytojai yra geri tik keletas, bet visi kiti apgailetini, kaip kas sake jei vaikas pats nesimoko tai ir nesimokins, bet mokytojai privalo stengtis vaika skatinti mokslui o ne ji gniuzdyti, vadinti debilu ir t.t. bet kokiu atveju is jos isejes spragu tures daugiau nei is bet kurios kitos mokyklos. As esu pasakius visiems "TIK PER MANO LAVONA, O IR GRABE APSIVOZCIAU JEI TAIP NUTIKTU" QUOTE(auklikė @ 2008 05 10, 17:24) Dievuliau, dievuliau... aš ir galvoju, na kaip dar tokias baisias mokyklas tas švietimas ir laiko... Jei supratot, apie ką aš, vadinasi, ne Julijankę baigę as visada galvojau, kad tevu cia tevu pareiga
kai auklikės žinutę paskaitai su ironija, tai viskas stoja į savo vietas
nei vienoje mokykloje 5-8 klasėm nebus taip, kad visi mokytojao būtų tik geri arba tik blogi. Aš manau, kad mums pasisekė - imant pagrindinius dalykus aš šiek tiek nepasitikiu tik 1 mokytoja. visom kitom tikrai patenkinta tiek aš, tiek vaikai. o jei tėvai nežino, kurios durys į mokyklą veda, ypač jei vaikas ne pirmi metai mokos, tai ir komentuot nelabai yra ką... QUOTE(la_bamba @ 2008 08 14, 15:00) kai auklikės žinutę paskaitai su ironija, tai viskas stoja į savo vietas nei vienoje mokykloje 5-8 klasėm nebus taip, kad visi mokytojao būtų tik geri arba tik blogi. Aš manau, kad mums pasisekė - imant pagrindinius dalykus aš šiek tiek nepasitikiu tik 1 mokytoja. visom kitom tikrai patenkinta tiek aš, tiek vaikai. o jei tėvai nežino, kurios durys į mokyklą veda, ypač jei vaikas ne pirmi metai mokos, tai ir komentuot nelabai yra ką... Liuks pasisakymas QUOTE(Crazy @ 2008 08 25, 14:46) Liuks pasisakymas As asmeniskai pirma kalbu kaip buves tos mokyklos mokinys, o dabar jau kaip mama. Isejus man i kita mokykla 11 klaseje man reikejo mokintis 5 kartus daugiau, vien tam, kad pasivyciau bent truputi savo tuometiniu klasioku, veliau aukstojoj man trukgydavo spragos likusios nuo vidurines. Nereikia ten vaikams net begti is tu pamoku, ju ir taip nebudavo. Pastoviai tai 2 ar 3 nebudavo tada jungdavo, nesujungdavo, mokytojai i gala pamokos tik sugebedavo ateiti nes aisku tuo metu turedavo kita pamoka. Apie "linksmute" tai is vis nekalbu kur uz 10 lempuciu rasydavo pazymius, o lygis ten beveik ir liko tas pats O labiausiai nepatina ten poziuris i vaikus, nes ne man vienai aiskindavo kokie mes esam nevykeliai, niekam tike ir nieko nesugebantys. Kad is musu nieko nebus "valkatos" tiesiog busimi. Manau daug metu tai kartojant vaikai tuo ir patiki. Dziaugiuosi, kad uzteko proto is ten iseiti ir pabaigti mokslus, istoti i aukstaji ir dabar sekmingai dirbu, bet tikrai viskas butu man lengviau sekesi jei ne tos spragos mokslu ir sugniuzdytas pasitikejimas
НУ ЧТО ТАМ ЗА ЛИНКСМУТЕ
В ЭТОЙ ШКОЛЕ, Я УЖЕ КАК СВОЛОЧА И СТЫДНО МНЕ СКАЗАТЬ МНЕ ДРУЗЬМ СКАЗАТЬ--ЧТО МОИ ОБОЛТЫСЫ УЧАТСЯ ТАМ Я МНОГОВО НЕ ПРОШУ, Я ПРОСТО ХОЧУ ЧТО ДЕТЯМ СТАВИЛИ ОЦЕНКИ В КНИГЯЛИСЫ, И В ТУАЛЕТЕ, МАЛЬЧИКОВ БЫЛИ ДВЕРИ И ЧТОБ СТОЛОВАЯ БЫЛА НОРМАЛЬНАЯ, В НАШЕЙ СТОЛОВОЙ ПОСТУПИЛИ ЖЕЛАНИЯ РОДИТЕЛЕЙ ЧТОБ ПРОДАВАЛИ КОНФЕТЫ, ЧИПСЫ.... Я ЖЕ МОЛЧУ О КОМПЬТЕРАХ
Linksmute - fizikos mokytoja
Учителя хорошие- математика, литовский, рускиий, биология, физика, гамта.. Но если нет единения коллектива, нет переживания, до серца-- коллективного Ничего не будет А сердца, я не вижу - в этой школе Я понимаю, что с такими детками, как с нашего района--тяжко и страшно Но ведь всегда есть решение - разделение классов... Нет родительских собраний-- даже денег не собирают А если не МЫ, ТО КТО ЖЕ
nelabai supratau, kurie tada mokytojai negeri
Tuo labaiu kad tiek lietuvių, tiek matematikos, rusų, anglų ir dar gal kurių dalykų ne po vieną mokytoją mokykloje yra O dėl vieningo kolektyvo - nelabai įsivaizduoju, ką MOKYKLA galėtų padaryti Nežinau, kaip kam su kokia klase, bet pas mus tikrai neblogi susirinkę. Yra keletas tikrai sunkių vaikų. Bet parodykit nors vieną kolektyvą, kuriame nebūtų sutarimų, nemėgiamų žmonių ir pan... Pradėkime patys pozityviau į viską žiūrėti, perduokim tokį požiūrį vaikams, gal tada kas ir pasikeis. Vo, kaip gudriai pasakiau QUOTE(la_bamba @ 2008 09 19, 17:41) nelabai supratau, kurie tada mokytojai negeri Tuo labaiu kad tiek lietuvių, tiek matematikos, rusų, anglų ir dar gal kurių dalykų ne po vieną mokytoją mokykloje yra O dėl vieningo kolektyvo - nelabai įsivaizduoju, ką MOKYKLA galėtų padaryti Nežinau, kaip kam su kokia klase, bet pas mus tikrai neblogi susirinkę. Yra keletas tikrai sunkių vaikų. Bet parodykit nors vieną kolektyvą, kuriame nebūtų sutarimų, nemėgiamų žmonių ir pan... Pradėkime patys pozityviau į viską žiūrėti, perduokim tokį požiūrį vaikams, gal tada kas ir pasikeis. Vo, kaip gudriai pasakiau Dieve, kaip gerai, kad yra dar TAIP mąstančių QUOTE(la_bamba @ 2008 09 19, 16:41) Pradėkime patys pozityviau į viską žiūrėti, perduokim tokį požiūrį vaikams, gal tada kas ir pasikeis. Vo, kaip gudriai pasakiau Vaikui įtrūko kojos raiščiai (mokykloje). Teks namuose praleisti 6 savaites. Paršokavo namo ant vienos kojos - niekas to nepastebėjo Nors ko norėti - auklikė taip aiškiai išsakė Julijanavos mokyklos pedagogų požiūrį - nesimokantis, iš pamokų bėgantis vaikas yra tėvų rūpestis, o namuos su sugipsuota koja sėdintis - ko gero yra tėvų džiaugsmas Šiaip tai smulkmena visa tai. Sugis, grįš į mokyklą, bus kaip ir anksčiau. Ir į mokyklą eina gana noriai, ir mokinasi visai normaliai, ir klasės pasilgo. Bet tokių "smulkmenų" viena prie kitos ir visos jos rodo, kad vaikas toje mokykloje NIEKAM NERŪPI. Todėl Šiaurė pasisakymus ir jausmus puikiai suprantu QUOTE(la_bamba @ 2008 09 19, 16:41) nelabai supratau, kurie tada mokytojai negeri Tuo labaiu kad tiek lietuvių, tiek matematikos, rusų, anglų ir dar gal kurių dalykų ne po vieną mokytoją mokykloje yra O dėl vieningo kolektyvo - nelabai įsivaizduoju, ką MOKYKLA galėtų padaryti Nežinau, kaip kam su kokia klase, bet pas mus tikrai neblogi susirinkę. Yra keletas tikrai sunkių vaikų. Bet parodykit nors vieną kolektyvą, kuriame nebūtų sutarimų, nemėgiamų žmonių ir pan... Pradėkime patys pozityviau į viską žiūrėti, perduokim tokį požiūrį vaikams, gal tada kas ir pasikeis. Vo, kaip gudriai pasakiau В КАЖДОМ БУКЕТЕ- ВСЕ ЦВЕТЫ ПРЕКРАСТНЫ, В КАЖДОЙ МЕЛОДИИ- ВСЕ НОТЫ ХОРОШИ --НАДЕЮСЬ ВЫ ПОНЯЛИ-- ГЛАВНОЕ КОМПОЗИЦИЯ И СОПОСТАВЛЕНИЕ И УМЕНИЕ ЭТО СДЕЛАТЬ И НЕ НАДО ЛОХМАТИТЬ БАБУШКУ МНОГИЕ ПОДТВЕРДЯТ, ЧТО Я ОЧЕНЬ ЛОЯЛЬНЫЙ ЧЕЛОВЕК, НО КОГДА В ШКОЛЕ, ПРОСТО ПИ...ЕЦ
Turiu draugę, kurios vaikinas šiemet šuoliuoja į šios mokyklos 1 ą klasę. Būtent tos 1a klasės mokytoja pareiškė tėnų susirinkimo metu, kad sekantis susirinkimas bus su kavute isu [B]Šampanu.[/B] . Tik įdomu kas statys, gal mokykla iš mokinio krepšellio?
sesers vaikai lanko šią mokyklą, tai vakar mergička gyrėsi, kad iš fizikos gavo 10, nes atnešė popierinių rankšluosčių
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 09 20, 13:30) Turiu draugę, kurios vaikinas šiemet šuoliuoja į šios mokyklos 1 ą klasę. Būtent tos 1a klasės mokytoja pareiškė tėnų susirinkimo metu, kad sekantis susirinkimas bus su kavute isu [B]Šampanu.[/B] . Tik įdomu kas statys, gal mokykla iš mokinio krepšellio? Mano vaikai taip pat lanko šią, pradinę, mokyklą. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Mokytojai labai geri, aplinka taip pat. Nematau nieko blogo ir tame, jog mokytoja pasiūlė kavos ar šampano... O ką negalima?? Juk ne pamokų metu, o susirinkimo. O jūs pačios darbe per susirinkimus kavos negeriate? niekada? Prie ko čia mokytojos rengimosi stilius ??? Pačios mamos irgi kartais susirinkime kaip kalėdinės eglutės sėdi Blogo visur galime pamatyti, mane gal irgi nervina, kad turiu čia atsisėdusi šifruoti rusiškus heroglifus... bet tai kas, čia mano bėdos... nors, manau, vertėtų mamai suprantančiai lietuviškai pabandyti rašyti lietuviškai Mokykla, bent jau pradinė, tikrai gera. Ir siūlyčiau rašyti ir gerus komentarus, o ne tik visokias agentūros VBS (viena boba sakė) nuogirdas QUOTE(Lina @ 2008 09 23, 11:45) Mano vaikai taip pat lanko šią, pradinę, mokyklą. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Mokytojai labai geri, aplinka taip pat. Nematau nieko blogo ir tame, jog mokytoja pasiūlė kavos ar šampano... O ką negalima?? Juk ne pamokų metu, o susirinkimo. O jūs pačios darbe per susirinkimus kavos negeriate? niekada? Prie ko čia mokytojos rengimosi stilius ??? Pačios mamos irgi kartais susirinkime kaip kalėdinės eglutės sėdi Blogo visur galime pamatyti, mane gal irgi nervina, kad turiu čia atsisėdusi šifruoti rusiškus heroglifus... bet tai kas, čia mano bėdos... nors, manau, vertėtų mamai suprantančiai lietuviškai pabandyti rašyti lietuviškai Mokykla, bent jau pradinė, tikrai gera. Ir siūlyčiau rašyti ir gerus komentarus, o ne tik visokias agentūros VBS (viena boba sakė) nuogirdas Rasau ne is nuogirdu o is faktu O del aprangos kai 60 mete uzsideda mineka su rastuotom pedkelnem ir prisisega i plaukus spalvotu drugeliu O del to, kad pazymiai gaunami ne uz zinias taip pat labai dazas variantas ir cia ne "nuogirdos vienos bobos". Rasyti gerus atsiliepimus ? Is visu mokytoju per tuos metus kuriuos praleidau buvo tik keli, visi kiti neverti net mokytojo vardo QUOTE(Rykute @ 2008 09 25, 10:51) Rasyti gerus atsiliepimus ? Is visu mokytoju per tuos metus kuriuos praleidau buvo tik keli, visi kiti neverti net mokytojo vardo Tai dabar taip išeina, kad kai Jūs mokėtės viskas buvo TAIP, tai taip ir liks. Na, kiek suprantu, jau mokyklą baigėte, tai gal ir po 20 m. tą patį rašysite?? Manau, viskas keičiasi, tai gal yra pasikeitimų ir į gerąją pusę? Paskaičius tokius komentarus, manau, patiems mokytojams nebekyla rankos nieko keisti ir patiems keistis. Kam ką nors daryti, jei vistiek visi mato tik blogo iš tai kas buvo?? QUOTE(Lina @ 2008 09 25, 12:14) Tai dabar taip išeina, kad kai Jūs mokėtės viskas buvo TAIP, tai taip ir liks. Na, kiek suprantu, jau mokyklą baigėte, tai gal ir po 20 m. tą patį rašysite?? Manau, viskas keičiasi, tai gal yra pasikeitimų ir į gerąją pusę? Paskaičius tokius komentarus, manau, patiems mokytojams nebekyla rankos nieko keisti ir patiems keistis. Kam ką nors daryti, jei vistiek visi mato tik blogo iš tai kas buvo?? As vis dar gyvenu tame rajone ir sekanti karta eina i sia mokykla. Kiek zinau mokytojai like tie patys, o jie juk dar ir sensta QUOTE(Rykute @ 2008 09 25, 12:51) Rasyti gerus atsiliepimus ? Is visu mokytoju per tuos metus kuriuos praleidau buvo tik keli, visi kiti neverti net mokytojo vardo O kodėl apie juos neparašote QUOTE(Lina @ 2008 09 25, 13:14) Paskaičius tokius komentarus, manau, patiems mokytojams nebekyla rankos nieko keisti ir patiems keistis. Kam ką nors daryti, jei vistiek visi mato tik blogo iš tai kas buvo?? Kažin ar TIE mokytojai skaito QUOTE(Rykute @ 2008 09 25, 13:36) Na, jei mokytojas visada pastebėtų tik tai, ką mokinys daro blogai ir niekada nepasakytų apie jį nė vieno gero žodžio, kaip manote, kokios būtų pasekmės QUOTE(auklikė @ 2008 09 25, 14:06) O kodėl apie juos neparašote Kažin ar TIE mokytojai skaito Na, jei mokytojas visada pastebėtų tik tai, ką mokinys daro blogai ir niekada nepasakytų apie jį nė vieno gero žodžio, kaip manote, kokios būtų pasekmės Apie tai ir kalbu, kad kai as mokinausi mokytojai mate tik bloga mokiniuose ir juos "nurasydavo" ir t.t. Apie gerus mokytojus ? Man asmeniskai geri prisiminimai apie Satiene biologijos mokytoja ( griezta, bet puikiai deste), Pauliukiene matematikos mokytoja ( labai gera, svelni mokytoja), Cirkelis istorijos mokytojs ( kiek girdejau isejo su skandalais, bet jis istorija mylejo QUOTE(Rykute @ 2008 09 25, 15:32) Apie tai ir kalbu, kad kai as mokinausi mokytojai mate tik bloga mokiniuose ir juos "nurasydavo" ir t.t. Apie gerus mokytojus ? Man asmeniskai geri prisiminimai apie Satiene biologijos mokytoja ( griezta, bet puikiai deste), Pauliukiene matematikos mokytoja ( labai gera, svelni mokytoja), Cirkelis istorijos mokytojs ( kiek girdejau isejo su skandalais, bet jis istorija mylejo Na va, pasirodo net ne vienas mokytojas visai panašus į mokytoją O jei manote, jog tik "nuraštyti" nesistengiant įžvelgti nieko gero, nėra labai gerai, tai gal nereikia elgtis taip, kaip elgdavosi "anais laikais" QUOTE(auklikė @ 2008 09 25, 15:18) Na va, pasirodo net ne vienas mokytojas visai panašus į mokytoją O jei manote, jog tik "nuraštyti" nesistengiant įžvelgti nieko gero, nėra labai gerai, tai gal nereikia elgtis taip, kaip elgdavosi "anais laikais" As ir rasiau keletas mokytju, o ne, kad vienas. Skaitykit atidziau Del nurasymo, nekalbu vien apie elgesy, kalbu ir apie ivertinimus, sugebejimus mokintis. Juk nera, kad visi gabus ir vieniem vienas dalykas geriau sekasi, kitiems kitas. Bet jei tu nesupranti tai nebus paaiskinta, skirta daugiau demesio. O turetu taip buti. Brolio klase kai baige 9 klases, i 10 perejo 4 ar 5 vaikai QUOTE(Lina @ 2008 09 23, 11:45) Mano vaikai taip pat lanko šią, pradinę, mokyklą. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Mokytojai labai geri, aplinka taip pat. Nematau nieko blogo ir tame, jog mokytoja pasiūlė kavos ar šampano... O ką negalima?? Juk ne pamokų metu, o susirinkimo. O jūs pačios darbe per susirinkimus kavos negeriate? niekada? Prie ko čia mokytojos rengimosi stilius ??? Pačios mamos irgi kartais susirinkime kaip kalėdinės eglutės sėdi Blogo visur galime pamatyti, mane gal irgi nervina, kad turiu čia atsisėdusi šifruoti rusiškus heroglifus... bet tai kas, čia mano bėdos... nors, manau, vertėtų mamai suprantančiai lietuviškai pabandyti rašyti lietuviškai Mokykla, bent jau pradinė, tikrai gera. Ir siūlyčiau rašyti ir gerus komentarus, o ne tik visokias agentūros VBS (viena boba sakė) nuogirdas Jūsų nuomonė, matau, tvirta.Jūs turbūt viena iš šios mokyklos darbuotojų ir dirbate gerai jums pikta, kad taip rašo visi apie jūsų įstaigą...spėju QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 09 25, 17:00) Jūsų nuomonė, matau, tvirta.Jūs turbūt viena iš šios mokyklos darbuotojų ir dirbate gerai jums pikta, kad taip rašo visi apie jūsų įstaigą...spėju Parašiau taip, nes esu labai patenkinta pradine mokykla. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Vaikas lanko ir prailgintą grupę, kai nueinu, visada randu mokytoją apspitusią mokinių. Tikrai nemanau, kad blogas pedagogas mokėtų taip bendrauti su mokiniais... Vaikas ne kartą yra sakęs, kad mokytoja jiems ir arbatos padaro... Aišku, gal čia tik smulkmena Tiesiog norėjosi palaikyti "mokytojų pusę". Aišku, galbūt ir jos padaro klaidų, bet kas jų nedaro... Net nedvejodama leisiu ir kitą savo vaiką į šią mokyklą... Apie vidurinę mokyklą kol kas tvirtos nuomonės neturiu,,, taigi kažko konkretaus nesinori ir sakyti Bet žiūrėkite, atsirado bent keletas gerų prisiminimų ir apie vidurinę mokyklą
oho, atgijo ir mūsų mamos
Prajuokino pasakymas apie 10 iš fizikos už pop. rankšluosčius. Jo šiais laikais pigiau - aš kai mokiausi (ne 14-oje vid. m-kloje), fizikei turėjau kabineto užuolaidas išskalbti Taip kad nereikia varyti ant vienos mokyklos - visur buvo ir bus dirbančių "nuo dūšios" ir tik ateinančių į darbą. Ir čia ne tik mokyklose. Visuose kolektyvuose Ai, dar norėjau paklausti tų, kurios labai nepatenkintos - kelios pasisiūlėte ar priklausote mokyklos ar bent klasės tėvų komitetui? Ten, manau, jūsų visos pastabos būtų labai vietoje, išklausytų ir gal net pabandytų kaip nors atsižvelgti
tiesa, aš nesu tos mokyklos mokytoja
QUOTE(la_bamba @ 2008 09 26, 12:47) Ai, dar norėjau paklausti tų, kurios labai nepatenkintos - kelios pasisiūlėte ar priklausote mokyklos ar bent klasės tėvų komitetui? Ten, manau, jūsų visos pastabos būtų labai vietoje, išklausytų ir gal net pabandytų kaip nors atsižvelgti Labai protinga mintis
La_bamba, žinau, vesk
|