Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Julijanavos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3
Kyskis Pyškis-didysis mokytojas
to grrr (B

Ko dabar apstojot?
Ko kojelėm trypiat?
Ko mane sodinat
Blizgančion mašinon?

Aš dar padainuosiu
Jums gražių dainelių,
Jūs tik nemosuokit
Sausosiom lazdelėm.

Jūs geriau atremkit
Čia mane į sieną -
Tos lazdelės jūsų
Nežaliuos vis viena.

wub.gif
Šiaurė
QUOTE(Kyskis Pyškis-didysis mokytojas @ 2008 09 28, 01:31)
to grrr (B
Ko dabar apstojot?
Ko kojelėm trypiat?
Ko mane sodinat
Blizgančion mašinon?

Aš dar padainuosiu
Jums gražių dainelių,
Jūs tik nemosuokit
Sausosiom lazdelėm.

Jūs geriau atremkit
Čia mane į sieną -
Tos lazdelės jūsų
Nežaliuos vis viena.
wub.gif
*

В Юлианавос есть такой учитель извращенец-- ну как ВЫ похожи на него - lotuliukas.gif lotuliukas.gif (ШУТКА-ПОЧТИ)

Оценки ставим-- КАКОЙ ПРОГРЕСС doh.gif Немного больше порядка, ДА --ТУАЛЕТ МАЛЬЧИКОВ-- ЕЩЕ РАЗ НАПОМИНАЮ drinks_cheers.gif И ДАВАЙТЕ РАДОВАТЬСЯ, ЧТО ДЕПУТАТА В ШКОЛЕ- РАКОМ НЕ СТАВИЛА mirksiukas.gif

И ЕСЛИ ЕЩЕ РАЗ ЗАВЕДУЩАЯ ПОШЛЕТ МЕНЯ НА Х..., В ЛУЧШЕМ СЛУЧАЕ ПРИДЕТ МОЙ МУЖ doh.gif И если мой сын защищает страршеклассников, которых обижают -- так это виновата ПАНЕМУНЕС НАЧАЛЬНАЯ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
varenė
Kartais kai pagalvoji tai labai gaila, kad mano mieloj mokyklėlėj betvarkė po šiai dienai. Bet kas gali būti gero, jei dalis po šiai dienai dirbančių mokytojų mano tėvus mokė, o kai aš baiginėjau mokyklą jau buvo nukvakę. Neįsivaizduoju kaip pasikeitus mokymo sistemai, strategijoms egzaminams gali paruošti Pečkaitytė, Šatienė, Kaminskienė ir t.t. gaila, kad kai kurie žmonės nesupranta, jog reikia laiku pasitraukti. verysad.gif
Ievut
Pati vis dar tebesimokinu Julijanavos mokykloje. Esu mokiniu aktyve ir drasiai galiu teigti, kad nusiskundimu neturiu. Zinoma, daug kas priklauso nuo mokytoju ir mokinio..
Jeigu asmuo (mokinys) aktyvus - saves realizavimo galimybes uztikrintos smile.gif
Na, tikrai yra tokiu mokytoju, kurie galetu drasiai zygiuoti ir palikti mokykla...
Taciau mano pagrindiniu dalyku mokytojai isties geri savo striciu zinovai mirksiukas.gif

Tarp Jurgio Dopkeviciaus ir Julijanavos mokyklu jau seniai kilo karai, tad galima prisiklausyti nebutu pletku.
meva
QUOTE(Rykute @ 2008 09 25, 17:29)
As ir rasiau keletas mokytju, o ne, kad vienas. Skaitykit atidziau  4u.gif
Del nurasymo, nekalbu vien apie elgesy, kalbu ir apie ivertinimus, sugebejimus mokintis. Juk nera, kad visi gabus ir vieniem vienas dalykas geriau sekasi, kitiems kitas. Bet jei tu nesupranti tai nebus paaiskinta, skirta daugiau demesio. O turetu taip buti.
Brolio klase kai baige 9 klases, i 10 perejo 4 ar 5 vaikai  doh.gif  Kities buvo pasiulyta iseiti i profesine "Nes jie vis vien nebaigs 12 " Gal tai ir tiesa, bet ne jau is 16 mokiniu per 9 metus sugebejo paruosti tik 5 pusetinai kad patektu i 10 klase ??? (visi mokinosi nuo pradines )
*

Rykute
Sveiki,

dėkoju visiems, suradusiems laiko pasisakyti.

Idomu ar kitose mokyklose irgi prasoma paremti mokyklas taip ??? g.gif

Norintiems paremti mokyklą savo 2%:

Bankas: Swedbank

Banko kodas: 7300

Mokykla: Kauno Julijanavos vidurinė mokykla

Kodas: 190135447

Sąskaitos Nr: LT26 7300 0100 0222 6708

Ačiū aukletoja Aušra
Žiūrėti nuotraukas
Žiūrėti draugus
Kviesti draugauti
Kviesti į pokalbį
Rašyti žinutę

Šiaurė
Ačiū aukletoja Aušra 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Говорят директор последние дни в школе-- это правда ax.gif

Сходила я на уроки doh.gif -- девочки doh.gif если бы я была учителем-- меня посадили бы за убийство малолетних 2-х и более лиц, в первые 15 минут урока doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievut @ 2008 10 21, 18:08)
Pati vis dar tebesimokinu Julijanavos mokykloje. Esu mokiniu aktyve ir drasiai galiu teigti, kad nusiskundimu neturiu. Zinoma, daug kas priklauso nuo mokytoju ir mokinio..
Jeigu asmuo (mokinys) aktyvus - saves realizavimo galimybes uztikrintos smile.gif
Na, tikrai yra tokiu mokytoju, kurie galetu drasiai zygiuoti ir palikti mokykla...
Taciau mano pagrindiniu dalyku mokytojai isties geri savo striciu zinovai mirksiukas.gif 

Tarp Jurgio Dopkeviciaus ir Julijanavos mokyklu jau seniai kilo karai, tad galima prisiklausyti nebutu pletku.
*

O Jus dainujojate blush2.gif Если так то маме привет mirksiukas.gif
auklikė
Aga, nelengvas tas mokytojo darbas biggrin.gif Gerai, jei dar kokį žodį geresnį išgirsti, o jei ne - iš viso pasijauti gyvenimo atmata doh.gif
Rykute
QUOTE(auklikė @ 2008 11 14, 20:14)
Aga, nelengvas tas mokytojo darbas biggrin.gif Gerai, jei dar kokį žodį geresnį išgirsti, o jei ne - iš viso pasijauti gyvenimo atmata doh.gif
*

Jei zmogus gerai dirba tai apie ji gerai ir kalbes, bet jei savo darba atliks prastai ir kaip zmogus bus ne kas tai ir atitinkami atsiliepimai bus smile.gif
As asmeniskai pedagogu nesugebeciau buti ir tam kantrybes tiek netureciau, bet as sios spec ir nesirinkau tongue.gif
Šiaurė

Меня очень волнует , поведение учителей начальной школы g.gif
Особенно учителя английского языка g.gif

Реагирование школы, благодаря сайту радует lotuliukas.gif вызывают теперь, даже когда нас бьют blush2.gif
la_bamba
QUOTE(auklikė @ 2008 11 14, 19:14)
*

galiu perduoti gerų žodžių 4u.gif Jei jau su tokia klase susitvarkot, ieškot sprendimų būtų ir sugebat juos mokinti, tuomet jums reikia žemai nusilenkti aciuks.gif

tiesa, o kokios čia permainos gresia?
auklikė
QUOTE(la_bamba @ 2008 11 19, 18:58)
galiu perduoti gerų žodžių  4u.gif Jei jau su tokia klase susitvarkot, ieškot sprendimų būtų ir sugebat juos mokinti, tuomet jums reikia žemai nusilenkti  aciuks.gif

tiesa, o kokios čia permainos gresia?
*

Oi, kaip ačiū aciuks.gif Nežinau, ar susitvarkau, bet labai stengiuosi ax.gif Šiaip iki šiol labai skųstis negaliu, turiu ir problematiškesnių klasių doh.gif Nėra blogi vaikai, tiesiog labai energingi. Beje, aš asmeniškai labai džiaugiuosi, kad auklėtoja mokytoja Skrabulienė. Kad jūs žinotumėte, kaip ji gina ir saugo savo vaikus mirksiukas.gif Gal stengiasi to neparodyti (apsimeta labai griežta biggrin.gif ), bet geriau įsižiūrėjus, labai rūpinasi. Tikriausiai dar nebuvo dienos, kad nepaklaustų, kaip sekėsi pamoka. Jai tai tikrai reikėtų pasakyti didelį ačiū 4u.gif
Šiaurė

Все мы гиперактивные g.gif

Проблема в неуважении к учителям, слишком много прав у детей, а учителя козлы отпушений среди отморозков, я поражаюсь как среди начинающих отморозков и проститок можно сохранять хладнокровие, как их еще можно учить doh.gif
В Ангии до сих пор есть школы, где розги применяются lotuliukas.gif
Я до пустим не против, чтоб приструнили гиперактивного моего сына 4u.gif
Если, в детстве, не будут бить свои, то потом будут бить чужие rolleyes.gif
Эти права детей-- еще нашу страну под монастырь подведут g.gif

Papildyta:

Наша учительница-- ушла в декретный отпуск doh.gif

Дай бог, чтоб она вернулась быстреееееееееее alc.gif , а то перпения нетууу больше ее ждать doh.gif
doremifasolasi
Sveiki. Planuoju dėl tam tikrų priežasčių nuo kitų metų leisti savo atžalą į šios mokyklos 3 klasę. Gal kas galėtumėte pakomentuoti apie dabartinių antrokų klases, mokytojas.Norėčiau daugiau sužinoti ir klasę pasirinkti g.gif
la_bamba
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 01 15, 21:20)
Sveiki. Planuoju dėl tam tikrų priežasčių nuo kitų metų leisti savo atžalą į šios mokyklos 3 klasę. Gal kas galėtumėte pakomentuoti apie dabartinių antrokų klases, mokytojas.Norėčiau daugiau sužinoti ir klasę pasirinkti g.gif
*

bijau ka nors apsmeizti ar izeisti, bet maniskiai dabr mokosi 6 klaseje. Pradinwe baige kitoje mokykloje. Tai klase, i kuria papuole, tikrai silpna. Net mano vaikai patys tai pripažįsta. Jei negausite kitos informacijos, galėsiu sužinoti, kurios mokytojos tai buvo mokiniai (ji kaip tik dabar antrokus ir turi)
tewux
lankė vaikas - nepergeriausi atsiliepimai
Aistika
Sveikos, mamos smile.gif
Tiesiog negalėjau "praeiti" pro šią temą .. Baigiau šią mokyklą visai neseniai, anais metais. Ir mano prisiminimai tikrai nekokie. Ačiū Dievui, įstojau į universitetą ir studijuoju tai, apie ką svajojau . Bet kitiems tikrai nepatariu mokytis šitoj įstaigoj. Visi profesionalūs, objektyvūs mokytojai pabėgo į gimnazijas ar kitas mokyklas, o jei ir ateina koks naujas, jaunas mokytojas,tai jį iškart "užpjudo" senbuviai. Pensininkai, save laikantys mokslų daktarais,laikosi įsikibę ir moko sovietmečio stiliumi. Na, visiškas bukinimas. Tikra tiesa, kad mokykla priimdavo visus, išmestus iš kažkur ar tiesiog atėjusius iš profesinių mokyklų. Apie mokinių kultūrą tarpusavy aš išvis patylėsiu. Jeigu mokiniai namo "po pamokų" keliauja 10-11h ryto , tai jau atsiprašau... Na, vienu žodžiu, noriu pasakyt tik tiek, kad tiems , kas planuoja ten leisti mokytis vaikučius - tikrai nepatariu. Iki šiol gailiuos,kad po 4kl. neišėjau kitur, į kokią nors gimnaziją... Apie mažąją mokyklėlę aš nieko labai blogo negaliu pasakyt, viskas buvo gana gerai, tik tiek, kad , žinoma, amžinai buvo reikalaujama tai arbatinuko, tai kavos servizo, tai žaliuzių ir .t.t , bet čia turbūt visur taip smile.gif Tai va, mano draugiškas ir nuoširdus patarimas - šitai mokyklai - NE.
la_bamba
QUOTE(Aistika @ 2009 01 22, 17:27)
Sveikos, mamos smile.gif
Tiesiog negalėjau "praeiti" pro šią temą ..  Baigiau šią mokyklą visai neseniai, anais metais. Ir mano prisiminimai tikrai nekokie. Ačiū Dievui, įstojau į universitetą ir studijuoju tai, apie ką svajojau . Bet kitiems tikrai nepatariu mokytis šitoj įstaigoj. Visi profesionalūs, objektyvūs mokytojai pabėgo į gimnazijas ar kitas mokyklas, o jei ir ateina koks naujas, jaunas mokytojas,tai jį iškart "užpjudo"  senbuviai. Pensininkai, save laikantys mokslų daktarais,laikosi įsikibę ir moko sovietmečio stiliumi. Na,  visiškas bukinimas. Tikra tiesa, kad mokykla priimdavo visus, išmestus iš kažkur ar tiesiog atėjusius iš profesinių mokyklų. Apie mokinių kultūrą tarpusavy aš išvis patylėsiu. Jeigu mokiniai namo "po pamokų" keliauja 10-11h  ryto , tai jau atsiprašau...  Na, vienu žodžiu, noriu pasakyt tik tiek, kad tiems , kas planuoja  ten leisti mokytis vaikučius - tikrai nepatariu. Iki šiol gailiuos,kad po 4kl. neišėjau kitur, į kokią nors gimnaziją... Apie mažąją mokyklėlę aš nieko labai blogo negaliu pasakyt, viskas buvo gana gerai, tik tiek, kad , žinoma, amžinai buvo reikalaujama tai arbatinuko, tai kavos servizo, tai žaliuzių ir .t.t , bet čia turbūt visur taip smile.gif Tai va, mano draugiškas ir nuoširdus patarimas - šitai mokyklai - NE.
*

na, dėl pradinių mokyklėlių - tikrai ne visur reikia arbatinuko ir pan, o kad ši mokyklėlė "brangi" - girdžiu nebe pirmą kartą doh.gif
"Po pamokų" vaikai 11 val. keliauja ir kitose mokyklose irnesakyk.gif Ačiū Dievui, kol kas čia ne nepilnamečių kolonija, teritorija neaptverta ir mokytojai su "bananais" vaikų negano.
Kiek žinau, yra ir šioje mokykloje jaunų mokytojų, mylinčių savo darbą ir vaikus. O "pensininkų-profesorių" kitur ir daugiau.
Beje, gimnazijos dabar tik nuo 9 klasės, o ir kalbant su kitų mokyklų pedagogais, tai kai kuriose iš jų toks lygis, kad doh.gif
Manau, kad į gimnaziją verta eiti tik tuo atveju, jei vaikas tikrai kažkam super gabus ar žino, ko nori. Tuomet rinktis tam tikros pakaripos gimnaziją verta. O jei ne - ir ten su šaukštu niekas galvytėn žinių neįdės ax.gif
Riva
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 01 15, 19:20)
*

Patarčiau pas mokytoją Karčiauskienę - tikrai atsidavusi savo darbui mokytoja.
Šiaurė
Как открыла так и хочу закрыть эту тему школы lotuliukas.gif

Даже не стоит schmoll.gif

Я желаю, хорошим педагогам выжить и не умереть 4u.gif
Я хочу сказать спасибо, за то что ВАС МАЛО, НО ВЫ В ТЕЛЬНЯШКАХ, и очень жалко что быдлО, ИМЕЕТ ТАКОЙ ПРОЦЕНТ В ЭТОЙ ШКОЛЕ

Никого не хотели пугать blush2.gif , просто спросили, почему такой бардак в школе doh.gif На работу во время не приходим, документы подделываем, счета завышаем, в столовой бардак, в туалетах - помолчим blush2.gif Почему систематически твориться беспредел в школе

Ни с подлогом, ни с чем я не буду разбираться, кто подделал документы на моего ребенка, мы конечно все знаем - пусть разбираются с этим крестные, они мусульмане, они по демократически рассудят lotuliukas.gif Извинений я не услышала, если начнут болеть члены семьи педагогических уродов, в мои двери не стучатся, пусть деньги наших детей, вам через горло вылезут drinks_cheers.gif
Šiaurė
QUOTE(Aistika @ 2009 01 22, 18:27)
Sveikos, mamos smile.gif
Tiesiog negalėjau "praeiti" pro šią temą ..  Baigiau šią mokyklą visai neseniai, anais metais. Ir mano prisiminimai tikrai nekokie. Ačiū Dievui, įstojau į universitetą ir studijuoju tai, apie ką svajojau . Bet kitiems tikrai nepatariu mokytis šitoj įstaigoj. Visi profesionalūs, objektyvūs mokytojai pabėgo į gimnazijas ar kitas mokyklas, o jei ir ateina koks naujas, jaunas mokytojas,tai jį iškart "užpjudo"  senbuviai. Pensininkai, save laikantys mokslų daktarais,laikosi įsikibę ir moko sovietmečio stiliumi. Na,  visiškas bukinimas. Tikra tiesa, kad mokykla priimdavo visus, išmestus iš kažkur ar tiesiog atėjusius iš profesinių mokyklų. Apie mokinių kultūrą tarpusavy aš išvis patylėsiu. Jeigu mokiniai namo "po pamokų" keliauja 10-11h  ryto , tai jau atsiprašau...  Na, vienu žodžiu, noriu pasakyt tik tiek, kad tiems , kas planuoja  ten leisti mokytis vaikučius - tikrai nepatariu. Iki šiol gailiuos,kad po 4kl. neišėjau kitur, į kokią nors gimnaziją... Apie mažąją mokyklėlę aš nieko labai blogo negaliu pasakyt, viskas buvo gana gerai, tik tiek, kad , žinoma, amžinai buvo reikalaujama tai arbatinuko, tai kavos servizo, tai žaliuzių ir .t.t , bet čia turbūt visur taip smile.gif Tai va, mano draugiškas ir nuoširdus patarimas - šitai mokyklai - NE.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pagyvenus
QUOTE(la_bamba @ 2009 01 22, 23:07)
na, dėl pradinių mokyklėlių - tikrai ne visur reikia arbatinuko ir pan, o kad ši mokyklėlė "brangi" - girdžiu nebe pirmą kartą  doh.gif
"Po pamokų" vaikai 11 val. keliauja ir kitose mokyklose  irnesakyk.gif Ačiū Dievui, kol kas čia ne nepilnamečių kolonija, teritorija neaptverta ir mokytojai su "bananais" vaikų negano.
Kiek žinau, yra ir šioje mokykloje jaunų mokytojų, mylinčių savo darbą ir vaikus. O "pensininkų-profesorių" kitur ir daugiau.
Beje, gimnazijos dabar tik nuo 9 klasės, o ir kalbant su kitų mokyklų pedagogais, tai kai kuriose iš jų toks lygis, kad  doh.gif
Manau, kad į gimnaziją verta eiti tik tuo atveju, jei vaikas tikrai kažkam super gabus ar žino, ko nori. Tuomet rinktis tam tikros pakaripos gimnaziją verta. O jei ne - ir ten su šaukštu niekas galvytėn žinių neįdės  ax.gif
*

Mokinosi vaikas Julijanavos - mano subjektyvia nuomone prastai ten ir su mokslais, ir su bendra atmosfera. Nuo rugsėjo eis į kitą - turėsiu su kuo palyginti. Šiek tiek neramu, koks bus lygis po Julijanavos, ar sugebės pasivyti klasiokus, ar prisitaikys prie kitokių elgesio normų. Bet kol kas vaikas nusiteikęs mokintis, jei reikės, ir papildomai. Pagyvensim, pamatysim ko ten trūko - ar galvos pas vaiką, ar šaukšto žiniom sukrėsti.
Šiaurė

Хоть свастику повесь, нет бога в сердце этой школы schmoll.gif
Rykute
QUOTE(pagyvenus @ 2009 08 29, 21:38)
Mokinosi vaikas Julijanavos - mano subjektyvia nuomone prastai ten ir su mokslais, ir su bendra atmosfera.  Nuo rugsėjo eis į kitą - turėsiu su kuo palyginti. Šiek tiek neramu, koks bus lygis po Julijanavos, ar sugebės pasivyti klasiokus, ar prisitaikys prie kitokių elgesio normų. Bet kol kas vaikas nusiteikęs mokintis, jei reikės, ir papildomai.  Pagyvensim, pamatysim ko ten trūko - ar galvos pas vaiką, ar šaukšto žiniom sukrėsti.
*

Idomu kaip jusu vaikui sekasi naujoje mokykloje ? 4u.gif
P.S. Man asmeniskai labai buvo sunku pasivyti ta lygi, o kai kurie dalykai ir teliko su "spraga" po siai dienai doh.gif
pagyvenus
QUOTE(Rykute @ 2009 10 02, 20:13)
Idomu kaip jusu vaikui sekasi naujoje mokykloje ?  4u.gif 
P.S. Man asmeniskai labai buvo sunku pasivyti ta lygi, o kai kurie dalykai ir teliko su "spraga" po siai dienai  doh.gif
*

Diagnostinių testų ir pirmo mėnesio vidurkiai praktiškai visuose dalykuose 2-4 balais žemesni nei metiniai pažymiai doh.gif Ypač didelės spragos anglų kalbos, kiek mažesnės lietuvių kalbos, matematikos. Bendrą vidurkį gelbsti du naujai prasidėję dalykai ir fizinis biggrin.gif
Kol kas pakankamai sunku mokintis, ypač anglų ir lietuvių kalbas - nes užduoda daug pasikartoti, o jam nemažą dalį tenka naujai išmokti. Tikiuosi, kad per metus kaip nors prisivys turimas spragas ir bus ateityje lengviau.

Rykute
QUOTE(pagyvenus @ 2009 10 06, 03:31)
Diagnostinių testų ir pirmo mėnesio vidurkiai praktiškai visuose dalykuose 2-4 balais žemesni nei metiniai pažymiai doh.gif Ypač didelės spragos anglų kalbos, kiek mažesnės lietuvių kalbos, matematikos. Bendrą vidurkį gelbsti du naujai prasidėję dalykai ir fizinis  biggrin.gif
Kol kas pakankamai sunku mokintis, ypač anglų ir lietuvių kalbas - nes užduoda daug pasikartoti, o jam nemažą dalį tenka naujai išmokti. Tikiuosi, kad per metus kaip nors prisivys turimas spragas ir bus ateityje lengviau.
*

Nepagailekit pinigeliu ir papildomai pasamdyti mokytoja... Manau net su to dalyko mokytoja galima susitarti, kad po pamoku dar valandele su juo uzsiimtu, nes bus lengviau pries egzaminus. As privaciai per tris men turejau pasiruosti chemijos egzaminui, nes mokejau tik etanas, propanas... ta lentele ir viskas, tai paruose mane sausai, egzamina islaikiau 6 b. savarankiskai, bet jei buciau pries metus pasistengus gal butu kokie 7-8. Bet kadangi buvau pasirinkusi kita egzamina ir tik trys men man pranese, kad negalesiu jo laikyti (keitesi kazkokie reikalavimai ) tai taip ir gavosi doh.gif
Dabar jau turiu ta aukstaji ir profesija, bet nepagailekit kol nevelu mokslam pinigeliu.... 4u.gif Sekmes
doremifasolasi
Jau lyg ir pradedu įžvelgti betvarkę šioje mokykloje, elementarus dalykas, kaip apšvietimas...kalsėje dvi elektros lemputės šviečia... ir tai viena mirksi... doh.gif
lemlike
visai netycia radau tema apie savo buvusia mokykla,matau jau ji senai uzvesta,bet kadangi as cia najoke,tai net nustebau pamaciusi,o kaip pradejau skaityti tai l.ydomu pasidare...ir atsiliepimai kokie...apie mokutojus man gerai zinomus,jie dyrbo kaip as mokinausi,o dabar tiek metu praejo kaip as baigiau,nu kr ten jau mano sunus baigs greitai vidurine,o jie dar dyrba.vasara buvau uzsukusi i rastine,visos pazystamos merginos ten dyrba,maciau mokytoja LINKSMUTE,ji tokia kaip ir buvo,visiskai nepasikeitusi,o mokykla seip buvo gera tol kol jai vadovavo Smaja Baronas,Sabaitis insp.tvarka buvo ziaurei griezta,nors mes mokiniai vistiek pridyrbdavom visko,kaip ir visose mokyklose,bet mano pvz.atsiminimai,geri,nors apie mane mokytojai gal ir nekokiu prisiminimu,buvau hiper aktyvus vaikas,paziuriu i knygyte su pastabom,savotiskai ir juokas paima,prisimenu kiek nuo barono velniu gaudavau...ir savotiskai nusijuokiu,seip tai mano prisiminimai geri,o kad su Dubkeviciaus mokykla karas,tai cia turbut is kartos i karta jis eina,per diskotekas jie mum langus dauzydavo,o kada pas juos diskoteka tai mes atsikersydavom(aisku berniukai).Istikruju kas dabar ten vyksta,tai nelabai as ir zinau,tik tiek kad negalejau nieko neparasyt paskaicius... ax.gif
Koksas
Taigi, blogai, kai vaikai niekur nepritampa. Mano tai jau 2 vaikai baigė šią mokyklą, abu baigė universitetus ir labai gerai prisimena ir mokykla ir mokytojus. thumbup.gif
lemlike
as dabar ziurejau 60-mecio nuotraukas,pasakysiu atvirai,siurpas kunu laksto,kiek prisiminimu!!!ziuriu tesiog su nastalgija,o dar vasara kaip buvau uzsukusi,direktorius(as jo nezinau)kviete mane dalyvauti sventeje,tikrai gailiuosi kad nesudalyvavau! verysad.gif
Sever

2 детей выросло и профессора такие lotuliukas.gif lotuliukas.gif тут первое сообщение именно на этой школе оставили

Перестаньте lotuliukas.gif

Как избивали моего ребенка у социальной кабинета, а мы ЧО чай пили, просили выйти, а может выложить все видео вашей школы или тендеры поднять g.gif

А как подделывать документы,подписи, характеристику ручка не дрогнула lotuliukas.gif

Испугались мужа, плакали, боялись, что застрелит, он же просто руки в карманах держал А что ж вы не плачете когда избиваю детей под вашими окнами Ах нет -- может видео g.gif

Может я и успоюсь, только после публичного извинения социальногго работника[COLOR=red]
Riva
Rusiškai tarsi suprantu, bet ši žinutė pritrenkė...
auklikė
QUOTE(Sever @ 2009 12 07, 04:16)
2  детей выросло и профессора такие  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  тут первое сообщение именно на этой школе оставили

Перестаньте lotuliukas.gif

Как избивали моего ребенка у социальной кабинета, а мы ЧО чай пили, просили выйти, а может выложить все видео вашей школы или тендеры поднять g.gif

А как подделывать документы,подписи, характеристику ручка не дрогнула lotuliukas.gif

Испугались мужа, плакали, боялись, что застрелит, он же просто руки в карманах держал А что ж вы не плачете когда избиваю детей под вашими окнами Ах нет -- может видео g.gif

Может я и успоюсь, только после публичного извинения социальногго работника[COLOR=red]
*

Manau, kad ieškantys objektyvios informacijos apie mokyklą pirmiausiai nepatingės pasidomėti, kas apie Julijanavos mokyklą rašo. Kaip gerai, kad aš ne viena apie Jus tam tikros nuomonės http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry32782357 ax.gif
O kad situacija taptų kiek aiškesnė, įtariu, reikėtų ir dalyvės žodžių. Kadangi sudalyvavau jūsų minamame įvykyje (gėriau arbatą, kai jūsų vaiką mušė), manau, turiu teisę papildyti jūsų pasakojimą. Visai nebijau prisipažinti, kad verkiau. Taip, verkiau, nes jūsų vyras tikrai nelaikė rankų kišenėse, jau nekalbant apie žodžių papliūpą. Tikriausiai mokytoja, tuo metu neprivalanti budėti jokioje vietoje (yra grafikas, kada kas turi budėti) ir leidžianti sau 15 minučių prisėsti darbe yra nusikaltėlė. Daugiau nerasite nė vienos tokios mokyklos Kaune.

Bet tikriausiai ne čia esmė. Esmė ta, kad kažkodėl neminite, jog Jūsų vyras prašė, kad nerašytume pareiškimų policijoje, kad pasikarščiavo, kad supainiojęs mane su socialine darbuotoja leido sau įžeidinėti kaip tik sugebėjo... Neminite, kad kitą dieną atėjusi atsiprašinėjote už savo vyrą (jei tai gali būti laikoma atsiprašymu), nešėte tortus, gėles ir butelius, nes, anot Jūsų, to mums turėjo ir papakti. Neminite ir to, kad jūsų "dovanos" buvo nepriimtos... Negana to, kad mes (buvau ne viena, be socialinės dar dalyvavo dvi bendradarbės) pabuvome kvailelių vietoje, nusileidome ir niekam nepasiskundusios nurijome šią karčią patirtį, jūs dar drįstate šitaip rašyti...
Žinote, gerbiamoji ponia, norėčiau pažvelgti jums į akis ir paklausti, ar turite nors truputėlį sąžinės? unsure.gif
Riva
Kadangi tema apie mokyklą, o ne apie Sever, tai daug nesiplėsiu. Paskaičius jos pasisakymus nutariau, kad... neverta remtis tokiu emociniu šlamštu.
Kažink kodėl staiga nebe Šiaurė, o Sever? Gal gėdos stulpas paveikė?
doremifasolasi
QUOTE(auklikė @ 2009 12 08, 00:18)
Manau, kad ieškantys objektyvios informacijos apie mokyklą pirmiausiai nepatingės pasidomėti, kas apie Julijanavos mokyklą rašo. Kaip gerai, kad aš ne viena apie Jus tam tikros nuomonės http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry32782357  ax.gif
O kad situacija taptų kiek aiškesnė, įtariu, reikėtų ir dalyvės žodžių. Kadangi sudalyvavau jūsų minamame įvykyje (gėriau arbatą, kai jūsų vaiką mušė), manau, turiu teisę papildyti jūsų pasakojimą. Visai nebijau prisipažinti, kad verkiau. Taip, verkiau, nes jūsų vyras tikrai nelaikė rankų kišenėse, jau nekalbant apie žodžių papliūpą. Tikriausiai mokytoja, tuo metu neprivalanti budėti jokioje vietoje (yra grafikas, kada kas turi budėti) ir leidžianti sau 15 minučių prisėsti darbe yra nusikaltėlė. Daugiau nerasite nė vienos tokios mokyklos Kaune.

Bet tikriausiai ne čia esmė. Esmė ta, kad kažkodėl neminite, jog Jūsų vyras prašė, kad nerašytume pareiškimų policijoje, kad pasikarščiavo, kad supainiojęs mane su socialine darbuotoja leido sau įžeidinėti kaip tik sugebėjo... Neminite, kad kitą dieną atėjusi atsiprašinėjote už savo vyrą (jei tai gali būti laikoma atsiprašymu), nešėte tortus, gėles ir butelius, nes, anot Jūsų, to mums turėjo ir papakti. Neminite ir to, kad jūsų "dovanos" buvo nepriimtos... Negana to, kad mes (buvau ne viena, be socialinės dar dalyvavo dvi bendradarbės) pabuvome kvailelių vietoje, nusileidome ir niekam nepasiskundusios nurijome šią karčią patirtį, jūs dar drįstate šitaip rašyti...
Žinote, gerbiamoji ponia, norėčiau pažvelgti jums į akis ir paklausti, ar turite nors truputėlį sąžinės?  unsure.gif
*

Tai kaip gi čia su tuo vaiku mušamu buvo? g.gif PERTRAUKA NE PERTRAUKA, NE JEI MOKYTOJ, AR NE, NE SVARBU KAS BUVO, MATO TOKĮ ĮVYKĮ MOKYKLOJE YPAČ,IR NEREAGUOJA, TAI ATSIPRAŠAU VIS TIK... manau gatvėje bet kas pamatęs vaikų muštynes kažką darytų... NORĖTŲSI SAUGUMO SAVO VAIKUI MOKYKLOJE g.gif
lemlike
as zinokit skaitau,ir man piktumas ima... doh.gif as nesuprantu del tos Siaures,ar dabar jau Server,tokia slyksti mokykla,tai kodel jos neatsisako?kodel vaikai vistiek ja lanko...?AR DAUGIAU NERA MOKYKLU KAUNE? as nezinau,nepazystu,ir nesenai pradejau sita tema skaityt,bet mano nuomone,jei seimoj visi panasaus budo kaip ir pasnekove(siaure turiu omeni)tai tikrai jiem sunku bus visur pritapti...ne vien tik Julijanavos mokykloj...
auklikė
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 12 08, 23:46)
Tai kaip gi čia su tuo vaiku mušamu buvo?  g.gif  PERTRAUKA NE PERTRAUKA, NE JEI MOKYTOJ, AR NE, NE SVARBU KAS BUVO, MATO TOKĮ ĮVYKĮ MOKYKLOJE YPAČ,IR NEREAGUOJA, TAI ATSIPRAŠAU VIS TIK... manau gatvėje bet kas pamatęs vaikų muštynes kažką darytų... NORĖTŲSI SAUGUMO SAVO VAIKUI MOKYKLOJE g.gif
*

Nežinau, ar dar reikia aiškinti, bet visai nesinori, kad kam nors liktų klausimų... ax.gif
Čia ir esmė, kad socialinė pedagogė lakstė po mokyklą aiškindamasi, kas nutiko, kai gerbiamas mokinio globėjas įsiveržė į jos kabinetą, kuriame sėdėjau aš su kolegėmis. Kadangi šiek tiek turiu kultūros, tai atsistojau ir paklausiau mokinio, kas nutiko (mokinį pažinojau, nes mokinau). Už mokinį atsakė globėjas. Prasiveržė rusiškų žodžių papliūpa. Turiu prisipažinti, kad dar šiek tiek suprantu rusiškai, tačiau tikrai negaliu ta kalba kalbėti. Kai bandžiau paaiškinti, kad šiuo metu socialinė pas direktorių, pasakė, kad užsičiaupčiau ar kažką panašaus. Manau, natūralu, kad paprašiau, jog ant manęs nerėktų, nes aš apskritai buvau nė prie ko... Tuo metu į kabinetą įpuolė pakviesta socialinė pedagogė. Kai paprašė nuleisti toną ir nerėkti, vos negavo į veidą - užsimota buvo gan plačiai doh.gif Tikriausiai reiktų pasakyti ir tai, kad tas pats žmogus sau leido įsiveržęs pas direktorių trenkti su kumščiu į stalą, tas pats žmogus sau leido kolioti ir grasinti mokiniams, stovėjusiems prie rūbinių (buvo pertrauka).
Visai nesinorėjo išpilti viso šio šlamšto į virtualią erdvę, nes, manau, yra daug gražesnių ir prasmingesnių dalykų, tačiau kai šitaip žmonės sau leidžia teršti visos mokyklos vardą - jau bjauru...

Papildyta:
QUOTE(lemlike @ 2009 12 09, 10:24)
as zinokit skaitau,ir man piktumas ima... doh.gif as nesuprantu del tos Siaures,ar dabar jau Server,tokia slyksti mokykla,tai kodel jos neatsisako?kodel vaikai vistiek ja lanko...?AR DAUGIAU NERA MOKYKLU KAUNE? as nezinau,nepazystu,ir nesenai pradejau sita tema skaityt,bet mano nuomone,jei seimoj visi panasaus budo kaip ir pasnekove(siaure turiu omeni)tai tikrai jiem sunku bus visur pritapti...ne vien tik Julijanavos mokykloj...
*

Vaikai jau nebelanko, bet vis tiek širdis nerimsta biggrin.gif
lemlike
atvirai pasakius...man truksta zodziu...nesenai sia tema pradejau skaityt,nezinau kad jos vaikai jau nebelanko,sunku jai ir manau aplinkiniams kurie yra salia...
Rykute
Mustynes manau visose mokyklose vyko ir vyks, juk paaugliai. Kol as mokinausi tai buvo bene kasdienybe, kad kas nors susikibtu, buvo mano broliui ir nosy sulause ir merginos pesdavosi. Buvo atvejis, kad mokytojas uz plauku vaiko galva i stala trenke, na nestipriai, bet juk pedagogas nors ir laikinas....
Buvo ir geru mokytoju, bet vis vien si mokykla man prasto lygio.... Nors Siaures ir jos vyro veiksmu tikrai neteisinu, bet savo vaikus sakiau tik per savo lavona ten leisiu tongue.gif
Riva
Viskas šiam gyvenime keičiasi, mokyklos, beje, taip pat. Ir tvarka jose, ir dėstantys mokytojai, ir klasės. Tik štai įvaizdis ne taip greitai pasikeičia. Buvo toks metas, kai "julijankėje" išties trūko tvarkos. O dabar ir kolektyvas pasikeitęs, ir mokymo lygis stipriai pakilęs. Matyt paprasčiausiai reikia, kad kiek laiko praeitų, kol žmonės pamatys, kad ne viskas čia blogai. Valstybinius vaikai išsilaiko puikiai (kalbu apie tuos, kurie mokosi), vyksta tarptautiniai projektai.
Taip, nuo gimnazijos mokykla skiriasi... nes vaikų neatsirenka, o moko visus, kurie gyvena tame rajone. O gyvena visokiausių gabumų vaikai - vieni puikūs sportininkai, menininkai, kiti - į mokslus kimba. Yra ir tokių, kurie niekur nekimba, ir į mokyklą ateina tik todėl, kad ta pati išpeiktoji socialinė moka ir priglausti, ir užjausti ir sausainį duoti.
Idealių sąlygų niekur nebūna, ir tose pačiose išgirtose gimnazijose matau nemažai trūkumų...
O mano pačios vaikas vis dar mokosi, nors buvo metas, kada abejojau, ar neverta pabegti. Dabar tokių minčių kažkaip neliko - gal net fizikos korepetitoriaus samdyt nereikes...
Kiekvieno teisė rinktis, tik keista, kai sprendimai priimami remiantis kelių ar net keliolikos metų senumo faktais ar patyrimais.
Ievut
I mokyklos mokytoju gretas priimta daug nauju bei jaunu mokytoju - kompetetingu ir ismananciu savo destoma dalyka.
Mokyklos soc. pedagoge - nuostabus zmogus! Pati ne karta regejau, kuomet vaikai eina skustis ne pas savo aukletojas o pas Ja. Visada ko tik bepaprasytu - pades ir patars.
Juolab pati net stebiuosi, kaip sparciai mokykla progresuoja - durys yra rakinamos, sudetos vaizdo stebejimo kameros, senos sviesos lempos pakeistos naujomis, pamoku metu net nemegink iskisti nosies i koridoriu, veikia daug bureliu.
ESu pakraupusi jaunesniu vaiku kultura.Pirmas issilavinimas, MANDAGUMAS, supratimas del moklo bei kultura yra diegiama seimoje is tevu puses. Negalima perleisti mokyklai visos vaiko atsakomybes.

P.s. Siuo metu mokinuosi VšĮ Kauno Julijanavos katalikiškoje mokykloje.
lemlike
thumbup.gif smagu girdeti apie savo buvusia mokykla!(nors kaip kuriem ji LABAI nepatinka)
Sever
QUOTE(auklikė @ 2009 12 07, 23:18)
Manau, kad ieškantys objektyvios informacijos apie mokyklą pirmiausiai nepatingės pasidomėti, kas apie Julijanavos mokyklą rašo. Kaip gerai, kad aš ne viena apie Jus tam tikros nuomonės http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry32782357  ax.gif

Žinote, gerbiamoji ponia, norėčiau pažvelgti jums į akis ir paklausti, ar turite nors truputėlį sąžinės?  unsure.gif
*

Конечно, ВЫ не социальный работник, а может учитель литовского....-- но перед богом все едины, за зверское избиение моего сына, поверьте мне ответят ваши отроки drinks_cheers.gif

А, что Вам мой муж, Я вас защищала- дура doh.gif твари есть твари-- ВЫ СИДЕЛИ БУХАЛИ, ребенка избивали, а вы мило просили выйти его за двери, где его дальше избивали, что мой муж ВАс пристрелил, хотя за это, в мусульманских странах убивают lotuliukas.gif А, то, что ВЫ, подделали характеристику, на другого моего сына(копии всех журналов есть, не все такие уроды как социальный работник) -- КРУТО

И знаете, мой муж нашел в себе силы, извинится (дурак lotuliukas.gif ) за ваше чаепитие, которое выливается скорой помощью-- ПОГОВОРИМ ОБ ЭТОМ ИЛИ КАК

Или розы простые были, или торт или Арарат хреновый

Да у вас смертность детского самоубийства, скоро превысит смертность учителей от пьянства и педофилии--хочешь обсудить

И не надо мне теперь про глаза говорить, я была на все собраниях школы и я поднимала непонятные вопросы, и срать я хотела на ВАС потому, что вы подделываете документы и от таких ПЕДагов попахивает ПЕДО...

А, что там нашли тему 4u.gif - слава богу, теперь пожалуйста, дальше, ждемс lotuliukas.gif
А вот сколько ко мне прислушается людей rolleyes.gif , вот я не послушала в свое время нормальных педагогов, и повела своих детей к ВАМ

У Вас то теперь воообще кровная война mirksiukas.gif , ушла то я к ВАшим врагам, а вот представьте, я тему открою об этой школе, а я этой школой очень довольна, особенно педагогами wub.gif
Где Вы будете, и сколько будут стоить подлость социального работника
Меня-то знают как человека прямого откровенного, и кого к столбу прибьют потом blush2.gif

И можете дальше ссылки давать, меня-то знают, а добро знаете с какими кулаками drinks_cheers.gif а вам, что надо от этих детей g.gif

Я кое- что оставила про запас, с вами такими порядочными, ну ни как нельзя откровенно nestuke.gif
lemlike
QUOTE(Sever @ 2010 01 17, 05:11)
Конечно, ВЫ не социальный работник, а может учитель литовского....-- но перед богом все едины, за зверское избиение моего сына,  поверьте мне ответят ваши отроки drinks_cheers.gif

А, что Вам мой муж, Я вас  защищала- дура doh.gif  твари есть твари-- ВЫ СИДЕЛИ БУХАЛИ, ребенка избивали, а вы мило просили выйти его за двери, где его дальше избивали, что мой муж ВАс пристрелил, хотя за это, в мусульманских странах убивают lotuliukas.gif А, то, что ВЫ, подделали характеристику, на другого моего сына(копии всех журналов есть, не все такие уроды как социальный работник) -- КРУТО

И знаете, мой муж нашел в себе силы, извинится (дурак lotuliukas.gif ) за ваше чаепитие, которое выливается  скорой помощью-- ПОГОВОРИМ ОБ ЭТОМ ИЛИ КАК

Или розы простые были, или торт или Арарат хреновый

Да у вас смертность детского самоубийства, скоро превысит  смертность учителей от пьянства и педофилии--хочешь обсудить

И не надо мне теперь про глаза говорить, я была на все собраниях школы и я поднимала непонятные вопросы, и срать я хотела на ВАС потому, что вы подделываете документы и от таких ПЕДагов попахивает ПЕДО...

А, что там нашли тему 4u.gif - слава богу, теперь пожалуйста, дальше, ждемс lotuliukas.gif
А вот сколько ко мне прислушается людей rolleyes.gif , вот я не послушала в свое время нормальных педагогов, и повела своих детей к ВАМ

У Вас то теперь воообще кровная война mirksiukas.gif , ушла то я к ВАшим врагам, а вот представьте, я тему открою об этой школе, а я этой школой очень довольна, особенно педагогами wub.gif
Где Вы будете, и сколько будут стоить подлость социального работника
Меня-то знают как человека прямого откровенного, и кого к столбу прибьют потом blush2.gif

И можете дальше ссылки давать, меня-то знают, а добро знаете с какими кулаками drinks_cheers.gif  а вам, что надо от этих детей g.gif

Я кое- что оставила про запас, с вами такими порядочными, ну ни как нельзя откровенно nestuke.gif
*

is kur pas moteri tiek pagiezos,piktumo?mano normaliu protu yra nesuvokiama,ir tuo paciu uzjauciu,turbut turetu but labai sunku gyvent tokiam zmogui,kuris nieko aplinkui nemato tik pykti,neapykanta,vien keiksmazodziai...o JUS ESATE JUK MOTERIS,kaip sakoma SVELNIOJI LYTIS......ir jus kaip suprantu jau esate ne jaunikle,o moteris turinti suaugusius vaikus,norejau paklausti ar jum ne geda?jus cia rasote visokias nesamones,keikiates,nepazinodama zmoniu izeidinejate,nejau jum tai patinka?cia moterys dalinasi savo patarimais ir t.t o jus vien tik koliojates,izedinejat,as nemaciau nei vienos normalios zinutes jusu rasytos,kaip paskaitai tai net plaukai piestu pasistoja,as jusu vietoje visai nieko sitam klube nerasyciau,jus cia vistiek bendros kalbos nerandat.tik nevuojates pati ir kitas moteris nervuojat....nenuostabu kad dabar ir man graziu savo zodziu nepagailesit mirksiukas.gif
Rykute
QUOTE(lemlike @ 2010 01 23, 18:14)
is kur pas moteri tiek pagiezos,piktumo?mano normaliu protu yra nesuvokiama,ir tuo paciu uzjauciu,turbut turetu but labai sunku gyvent tokiam zmogui,kuris nieko aplinkui nemato tik pykti,neapykanta,vien keiksmazodziai...o JUS ESATE JUK MOTERIS,kaip sakoma SVELNIOJI LYTIS......ir jus kaip suprantu jau esate ne jaunikle,o moteris turinti suaugusius vaikus,norejau paklausti ar jum ne geda?jus cia rasote visokias nesamones,keikiates,nepazinodama zmoniu izeidinejate,nejau jum tai patinka?cia moterys dalinasi savo patarimais ir t.t o jus vien tik koliojates,izedinejat,as nemaciau nei vienos normalios zinutes jusu rasytos,kaip paskaitai tai net plaukai piestu pasistoja,as jusu vietoje visai nieko sitam klube nerasyciau,jus cia vistiek bendros kalbos nerandat.tik nevuojates pati ir kitas moteris nervuojat....nenuostabu kad dabar ir man graziu savo zodziu nepagailesit  mirksiukas.gif
*

Nepateisinu sios moters leksikono, bet tiesa pasakius kai iseidinejau is sios mokyklos pykau ne ka maziau blush2.gif Teisybe pradzioje pykau tik su kuo kilo konfliktai t.y. "linksmute" istorine asmenybe.... Velaiu pykau ant visos mokyklos, jos sistemos ir t.t. Tikiuosi, kad po 10 metu jau pasikeite mokyklos mokytojai ir ju poziuris i mokinius... Nes ten jei tu silpnesnis tai busi nurasytas, o jei tavo tevai dar alkoholokai ir tavim nesirupina tai mokytojai tuo labiau tave atstums ir dar sugebes pazeminti...
Turejau geru klasioku ir geri mokytojai keli buvo, bet bendras lygis prastas ir prisiminimai ne kokie schmoll.gif

lemlike
QUOTE(Rykute @ 2010 01 24, 20:36)
Nepateisinu sios moters leksikono, bet tiesa pasakius kai iseidinejau is sios mokyklos pykau ne ka maziau  blush2.gif  Teisybe pradzioje pykau tik su kuo kilo konfliktai t.y. "linksmute" istorine asmenybe.... Velaiu pykau ant visos mokyklos, jos sistemos ir t.t. Tikiuosi, kad po 10 metu jau pasikeite mokyklos mokytojai ir ju poziuris i mokinius... Nes ten jei tu silpnesnis tai busi nurasytas, o jei tavo tevai dar alkoholokai ir tavim nesirupina tai mokytojai tuo labiau tave atstums ir dar sugebes pazeminti...
Turejau geru klasioku ir geri mokytojai keli buvo, bet bendras lygis prastas ir prisiminimai ne kokie  schmoll.gif
*

as ir baigiau sita mokykla,atsimenu ir ta linksmute,ji mum nedeste,bet zinau as ja gerai,vasara buvau uzsuksi i mokykla,netgi maciau as ja,visai nepasikeitusi,tokia kaip buvo taip ir yra,mano prisiminimuose yra visokiu tu prisiminimu,buvau padauza,isejau is 11 klases,kai kurie mokytojai vadino pasilikt,pabaigt mokykla,kaip kurie isvis galvojo kad kuo greiciau as ja palikciau,nebuvo ir tais laikais mokykla is geriausiu,bet gi kam tada leist vaikus i ta mokykla,o paskui visom penkiom drapstyt s....,ir mokykla,ir mokytojus kurie ten desto?yra mokyklu,gimnaziju,gali juk leisti ir kitur,as sutinku kad jei arti namu tai patogu ir tevam,kad vaikai arti mokinasi,ir tiem musu vaikuciam kad toli kazkur nereikia belstis,jei mano seimoj butu taip nutike,tarp mano vaiku ir pedagogu,as tikrai buciau savo vaikus perkelus i kita mokykla,tikrai buciau neleidus taip su jais elgtis,o cia vaikus vistiek leido,vaikai baige julijanavos vidurine,ir moteris draskosi jau po laiko,visus izedineja,reikejo tuo metu,ne vyra kaip i koki rynga isleist,o kitaip savo seimos bedas tvrakyt
Riva
Kai baigiau (prieš dvidešimt metų) irgi baisiai pykau ant tos pačios minimos Linksmutės, kad fizikos neišmokė. Bet tai jau visai niekaip nesusiję su nuomone apie tai, kas vyksta dabar. Keista, kai apie mokyklą sprendžiama remiantis ne paskutiniųjų metų laimėjimais, pasiekimais, vykstančia kaita, o išankstine nuomone, ar nelaimingais nutikimais, kurių visur pasitaiko.
lemlike
QUOTE(Riva @ 2010 01 25, 16:43)
Kai baigiau (prieš dvidešimt metų) irgi baisiai pykau ant tos pačios minimos Linksmutės, kad fizikos neišmokė. Bet tai jau visai niekaip nesusiję su nuomone apie tai, kas vyksta dabar. Keista, kai apie mokyklą sprendžiama remiantis ne paskutiniųjų metų laimėjimais, pasiekimais, vykstančia kaita, o išankstine nuomone, ar nelaimingais nutikimais, kurių visur pasitaiko.
*

.....as ja ir baigiau panasei pries tiek metu... g.gif ,bet man kas keisciause sitoj istorijoj,kad buvo sitaip negerai toj JULIJANKEJ,bet vaikai vistiek ja lanke,as tikrai suprantu kad nesinori vaiku metyt po mokyklas,o juk ir poziuris buna kitoks kaip i NAUJOKUS,nu bet vaikai baige ja,o mama niekaip negali pamirst tos praeities,reikejo tada daryt isvadas,o ne po laiko savo "komplimentus "metyt pedagogam,ir mokyklai...
auklikė
QUOTE(lemlike @ 2010 01 25, 18:04)
.....as ja ir baigiau panasei pries tiek metu... g.gif  ,bet man kas keisciause sitoj istorijoj,kad buvo sitaip negerai toj JULIJANKEJ,bet vaikai vistiek ja lanke,as tikrai suprantu kad nesinori vaiku metyt po mokyklas,o juk ir poziuris buna kitoks kaip i NAUJOKUS,nu bet vaikai baige ja,o mama niekaip negali pamirst tos praeities,reikejo tada daryt isvadas,o ne po laiko savo "komplimentus "metyt pedagogam,ir mokyklai...
*

Jau žadėjau nebesireikšti, bet neišlaikiau - matyt, mokytoja iki kaulų smegenų blush2.gif
Reikia patikslinti - minimos mamos mokiniai nebaigė, vienas mokėsi tik pradinėje, kitas pagrindinėje mokymosi pakopoje. Istorija nesena ir nuoskaudos dar tikriausiai nepamirštos... Visai tikėtina, kad tų nuoskaudų buvo, tik niekaip nesuprantu, prie ko čia aš ir visa mokykla... Iš pradžių buvo kaltinama socialinė darbuotoja, dabar jau nauja versija... doh.gif Iš Sever atsakymo (beje, yra ir geroji pusė - tuoj prisiminsiu rusų kalbą lotuliukas.gif ) galiu spėti, kad jau čia ta niekadėja, kuri ne tik išvarė iš kabineto (atsistojusi paklausiau, kas nutiko ir bandžiau pasakyti, kad socialinės pedagogės šiuo metu kabinete nėra ir teks jos palaukti. Tikriausiai reikėjo atsiprašyti, kad negebėjau pasakyti to rusų kalba doh.gif ), bet ir dokumentus klastojo blink.gif O ir kiti posakiai švelniai tariant "neglosto širdies"... Et... dievui garbė ir gerbiamos mamos sąžinės reikalas. Mano sąžinė visiškai švari 4u.gif
lemlike
QUOTE(auklikė @ 2010 01 25, 17:40)
Jau žadėjau nebesireikšti, bet neišlaikiau - matyt, mokytoja iki kaulų smegenų  blush2.gif
Reikia patikslinti - minimos mamos mokiniai nebaigė, vienas mokėsi tik pradinėje, kitas pagrindinėje mokymosi pakopoje. Istorija nesena ir nuoskaudos dar tikriausiai nepamirštos... Visai tikėtina, kad tų nuoskaudų buvo, tik niekaip nesuprantu, prie ko čia aš ir visa mokykla... Iš pradžių buvo kaltinama socialinė darbuotoja, dabar jau nauja versija... doh.gif  Iš Sever atsakymo (beje, yra ir geroji pusė - tuoj prisiminsiu rusų kalbą lotuliukas.gif ) galiu spėti, kad jau čia ta niekadėja, kuri ne tik išvarė iš kabineto (atsistojusi paklausiau, kas nutiko ir bandžiau pasakyti, kad socialinės pedagogės šiuo metu kabinete nėra ir teks jos palaukti. Tikriausiai reikėjo atsiprašyti, kad negebėjau pasakyti to rusų kalba doh.gif ), bet ir dokumentus klastojo  blink.gif O ir kiti posakiai švelniai tariant "neglosto širdies"... Et... dievui garbė ir gerbiamos mamos sąžinės reikalas. Mano sąžinė visiškai švari  4u.gif
*

mano mergyte kaip pradejo eiti i nulinuku klase,buvo ir nesusipratimas su mokytoja,as kaip leidau jau ja i mokykla,zinojau kad gali but nesusipratimu,uztai kad mokytoja jau buvo praradus kelias darbo vietas uz bloga elgesi su vaikais,is darzelio netgi buvo ISMESTA....mergaite mano budavo su asarom keliasi,nes reikia eit i mokykla,budavo klausi kodel nenori sakydavo "bijau mokytojos"kelis kartus as nutylejau,nebegau iskarto aiskintis,galvoju is darzelio isejus,pirmi metai,sako vaikam sunku adaptuotis,nu zodziu tylejau kol mergaite neparejo raudonu zandu,va tada jau mano nervai neislaike,as nuejau i mokykla,ramiai,pas direktore,iskviete mano mergyte,mokytoja kartu ir mes tada isiaiskinom,bet nepuoliau mustis,keiktis,koliotis,ramiai,kaip sakoma CIVILIZUOTAI,o mokytoja pasiaiskino tuom,kad didele klase,maziukai,sunku su jais susitvarkyt ir t.t.,zodziu tuom ir baigesi,ta mokytoja netgi musu galima sakyt kaimyne,gyvena musu name,tik kitoj laiptinej,tai tokiu atveju juk galejau ir pas ja i namus nubegt,ir vyra nusiust,bet kam to viso reikia?mes po sei dienai su sveikinames,paklause kaip mano mergaitei sekasi,mokykloj ir mano dukra jai labas pasako,viskas,mes isiaiskinom,tuo ir pabaigem,nu o sita mama,net forume negali savo piktumo suvaldyt,ydomu kaip butu jai taip daznai matytu taip kaip as tuos BAISIUIS mokytojus? g.gif tiesa,kalbu ne apie julijanavos mokykla.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.