Nesulaukus menesiniu, padariau nestumo testa, tai buvo neigiamas. visa savaite ramybes nedave, nes pas mane visada buvo reguliarios menstruacijos. pirkau dar viena testa, ta karta teigiama rezultata parode
suzinojau 6 savaiciu. dabar jau 12 sav. eina. o del odontologo, tai kaip tik buvau pries pora dienu. paziurejo, 4 skylutes (apsileidau kazkaip
Pirmą kartą pasirodžiau 6 sav, tiksliau, nuvažiavau tiesiai į ligoninę, nes pasijutau nelabai gerai ir jau galvojau, kad persileisiu
as buvau pries pora dienu, ka man buvo 5 sav ir kelios dienos. dabar eisiu po 2 sav, itrauks i iskaita, tyrimus priduosiu ir t.t.
sveikos mamytes
as irgi busiu naujai iskepta mamyte koki liepos menesiuka, aisku jei viskas gerai kad laukiuosi pirma karta nestumo testaukas parode spalio 30 diena. paskutines menesines buvo paskutine rugsejo savaite tai siandien vel keliausiu taigi, mano pirma perziura buvo ryskiai per anksti QUOTE(djusted @ 2007 11 05, 12:43) sveikos mamytes as irgi busiu naujai iskepta mamyte koki liepos menesiuka, aisku jei viskas gerai kad laukiuosi pirma karta nestumo testaukas parode spalio 30 diena. paskutines menesines buvo paskutine rugsejo savaite tai siandien vel keliausiu taigi, mano pirma perziura buvo ryskiai per anksti
Pirma karta apsilankiau pas gydytoja 6 savaiciu, t.y po 2 savaiciu, kai nepasirode mm
Norėčiau Jūsų paklausti, jei testas rodo, kad esi nėščia, ar gali iš karto registruotis pas ginekologę, ar vis tik reikia pirma eiti pas šeimos gydytoją, kad ji duotų siuntimą?
QUOTE(Guoda @ 2007 11 05, 18:19) Norėčiau Jūsų paklausti, jei testas rodo, kad esi nėščia, ar gali iš karto registruotis pas ginekologę, ar vis tik reikia pirma eiti pas šeimos gydytoją, kad ji duotų siuntimą? as ejau tiesiai pas ginekologe, nes ka tau gali pasakyti seimos gydytoja? ir visa nestuma eini juk pas ginekologe.
Geriausia lankytis pas tokią ginekologę, kuri vėliau galės priimti jūsų gimdymą. Todėl iš anksto reikia gerai pasvarstyti ir tinkamai pasirinkti.
Aš apsilankiau 8-10 savaitę (tiksliai kiek savaičių man iki pat nėštumo pabaigos gydytojai negalėjo pasakyti- net konsiliumą sukvietę buvo- susiginčijo...
Dėl ginekologo- taip smagu kai priima tas pats kuris ir prižiūri- tačiau realybė tokia, pačios pasiskaitykit- prižiūri- susitaria- ir bac- negali... o tada QUOTE(Klepesova @ 2007 11 06, 00:01) ... Dėl ginekologo- taip smagu kai priima tas pats kuris ir prižiūri- tačiau realybė tokia, pačios pasiskaitykit- prižiūri- susitaria- ir bac- negali... o tada Tai nėra dažni atvejai. Nėštumo metu tokius momentus su gydytoju taip pat reikia aptarti, jei negalėtų atvykti į gimdymą, ar neatsilieptų telefonu ir kokį variantą turėtumėte pasirinkti. O šiaip, jei lankausi nėštumo metu toje gydymo įstaigoje, kurioje gimdysi, yra daug privalumų: apsipranti su aplinka, apsipranti su personalu, daug geriau jautiesi psichologiškai, susipažįsti su ligoninės tradicijomis ir gydytojas, kuris stebi jus viso nėštumo metu turi tikrai daugiau patirties ir žinių nei poliklinikos ginekologė, kuri nepriiminėja gimdymų, ar šeimos gydytoja. Vėliau gali apsilankyti gimdymo palatose, tiesiogiai išsiaiškinti dėl visokiausių neaiškumų, ar abejonių. Aišku, tai yra pasirinkimo laisvė, turint savo motyvaciją, bei siekiant vienokių ar kitokių privalumų ir į tai žiūrint labai atsakingai, globaliai ir į ateitį, kad galbūt, dar reikės nekartą čia lankytis. Kuo geriausios sėkmės, tinkamo pasirinkimo linkiu visoms!
kai tik pamačiau II juosteles, kitą dieną pasiskambinau gydytojai, buvo kažkur 4,5 sava, sakė aukit stiprėkit ir pasirodysit 7 sav, tada kai atėjau tik tyrimus atliko, o tada išsiprašiau echo, tai pamačiau mažą mažą taškeliuką
QUOTE(Egzo @ 2007 11 05, 14:00) labutis, lygiai taip pat ir man nutiko, po ilgojo savaitgalio sekmadienio ryta pasidariau testuka ir pamaciau 2 juosteles, aisku dar netikejau, ir paniskai juos dariau, bet dabar jau pradejau patiketi, kad as laukiuosi Gal visos liepos men susitiksim gimdimo namuose Geros dienikes visom
Mane pirma kartą apžiūrėja kai buvao 7 savaičių
Ejau tas pacias dienas kai tik testai parode II.
As virs menesio nezinojau kad laukiuosi, tik itariau. Testas iki pusantro menesio rode neigiama rezultata ???
Bet kazkaip sirdele jaute, kad jau...
Sveikos!
matau, gauseja kartu atsakau i temos klausima: kai pasidarem testa ir pamatem II, palaukem dar kelias dieneles, paruosem pranesimus tevams
As pas gine keliavau, kai nestumas buvo 5 svaites ir 2 dienos. Buvau uzsirasiusi profilaktiskai apziurai, netikejau, kad pavyks per pirma planuota cikla pastot, uztai ir teko taip anksti keliaut
Aš pas gyvdytoją nuėjau po trijų savaičių po ovuliacijos nes pasidariau nėštumo testą ir jis teigiamas, tai gydytoja pasakė jog jei testas teigiamas tai tikrai laukiuosi nes ir gimda pabrinkus, na ir liepė gerti folio rūgštį, labai laukiu leliuko
QUOTE(Raudonplaukė @ 2007 11 10, 12:15) Aš pas gyvdytoją nuėjau po trijų savaičių po ovuliacijos nes pasidariau nėštumo testą ir jis teigiamas, tai gydytoja pasakė jog jei testas teigiamas tai tikrai laukiuosi nes ir gimda pabrinkus, na ir liepė gerti folio rūgštį, labai laukiu leliuko sveikinu QUOTE(miskinuke @ 2007 11 09, 11:56) Sveikos! matau, gauseja kartu atsakau i temos klausima: kai pasidarem testa ir pamatem II, palaukem dar kelias dieneles, paruosem pranesimus tevams Labas, na as irgi ka tik iskepta
Sveikutes
Na as tik viena diena nesulaukiau savo mm is karto sekancia diena testuka nusipirkau, na, pasidariau ir jis teigiamas buvo. Na ka, ta pacia diena pasiskambinau gydytojai ir uzsirasiau. Kita diena nuejau patikrino, sako na dar nelabai kas matosi, gimda padidejusi bet nestumo taip ir nepatvirtino (echo nedare) po keliu sav vel nuejau, paziurejo ant kedes ir patvirtino tada kad
O as nulekiau pas gydytoja iskart kai tik pasidariau testa ir buvo II, bet kadangi nebuvom tikri kiek laiko as nescia - tai daktare patare palaukti ir nelisti ten - netrukdyti isitvirtinimo procesui ir pan. - apytiksliais paskaiciavimais (musu su daktare) ji paskyre ateiti kai bus 7 savaites
Linkiu visom tai patirti
mane pirmąkart apžiūrėjo 7 sav.
Planuotas leliukas buvo, tai toliau gėriau folinę rūgštį ir laukiau pilvuko didėjimo...
Aš tai manau, kad per anksti eiti nėra prasmės, o pagal medicininę literatūrą - svarbiausia suspėti iki 12-os savaitės. Idealiausia,k atseit, 7-8-9 savaitėmis, nes tada tiksliai gali nustatyti gimdymo datą ir pan. Man asmeniškai pavyks nueiti tik šią savaitę (jei kokia savaite anksčiau būtų pavykę, būtų idealu), taip jau išėjo....
sveikutes, na as ir naujoji
Dar vis nesakom tevams laukiam echo patvirtinimo... nes vis dar bijau, o jei testas apgavo, nors tikrai zinau kad laukiuos... QUOTE(lauriukass @ 2007 11 14, 14:06) sveikutes, na as ir naujoji Dar vis nesakom tevams laukiam echo patvirtinimo... nes vis dar bijau, o jei testas apgavo, nors tikrai zinau kad laukiuos...
mane apžiūrėjo 5 savaitę ir iškart į ligoninę
mane tai apziurejo 8sav ir iskart echo padare, sake sveikinu turi burbuliuka
tai taip nuramino nors ir siurprizas buvo o mums dabar 30sav
Pirmą kartą pas ginę nuejom su vyru, kai buvo 7 sav. Antrą kartą vyras ėjo su manim į echo, kai jau buvo 21 sav.Tai negalėjo atsistebėti, kad vaikiukas jau toks didelis
Pas gine apsilankiau kita diena po to kai pamaciau II nestumo testuke, ty nestumas buvo 4,5sav.
kai tik pamačiau II, nuėjau pas pirmą pasitaikiusią, kad tik patvirtintų nėštumą. tada mane tik ant kėdės žiūrėjo, bet nieko tiksliai pasakyti dar negalėjo.
po savaitės (mum buvo jau 6 sav.) nuėjau pas kitą gydytoją. ši dar kartą žiūrėjo ant kėdės ir padarė echoskopiją. nėštumas buvo patvirtintas, bet ar jis vystosi ir ar vaisius gyvas daktarė pasakyti dar negalėjo. tad atėjau pas ją dar ir 7 sav. tada išgirdau verdiktą, kad "nėštumas gimdoje. vaikas gyvas ir gražus" dabar mano vaikinui jau 25 sav.
mane abziuredavo apie 5-6sav
Aš jaučiau, kad laukiuos, todėl neskubėjau
Lapkricio 28 pasidariau testa, parode teigiama rezultata. Irgi pergyvenau, kada apsilankyti pas gydytoja, bet dabar paskaiciau jusu atsielipimus ir nutariau palaukti. Nes jei istiesu esu
o as labai bijojau, kad tik viskas butu savo vietoje, suzinojau kad laukiuosi ir po savaites apsilankiau pas ginekologe, buvo 4sav ir 3d.dabar paskyre tik sausio men
Užsirašiau gruodžio 8d. Tada mums kaip tik bus 5 savaitės
Nulekiau pas gydytoja kai buvo 5 sav,bet ji nieko neapziurejo tik paklausinejo ,surase ir viskas(cia Londono gydytojai taip dirba),uzsirasiau i privacia lietuviu klinika ir vakar jau mus apziurejo,jau maciau maziuka savo,miegojo susirietes...
o as budama 6 savaiciu nuejau talona pasiimt, tai man gine liepe ateit tik 9 sav, tai apsilankiau kai jau buvo 9sav ir 5 dienos
Niu man lapkricio 28d. net du testukai parode vaiduokliuka, mmm veluoja jau savaite, tai pas gine einu rytoj
aš vakar pasidariau testą, ir II.tai galvoju penjtadienį eiti pas gine.nors bus maždaug 4sav.tai gal ir neverta.pasimečiau čia jūsų paskaičius. pilvą trupurį maudžia, tai vien dėl to galvoju eiti
Mane pirmakart apziurejo 6sav.
10 savaiciu
o sakykit ar echoskopu nustato pastojimo diena ar nelabai? beja ir ar kraujo tyrimas nustato tikslia diena? gal kas zinot?
QUOTE(Laukine25 @ 2007 12 05, 13:46) o sakykit ar echoskopu nustato pastojimo diena ar nelabai? beja ir ar kraujo tyrimas nustato tikslia diena? gal kas zinot? nenustato echoskopu tikrai, tik echo parodo kiek laiko mažyliui yra, o dėl kraujo tiksliai nežinau, bet man atrodo pastojimo dienos irgi negali nustatyti, numato gimdymo datą ir tiek
mane pirmą kartą apžiūrėjo, kai žirniukui buvo 4 savaitės, ėjau todėl, kad pasidariau nėštumo testą, jis buvo teigiamas, bet buvo rusvų išskyrų, kitą rytą iškart nulėkiau pas gydytoją, ji patvirtino mano nėštumą, ir išrašė Duphaston, dabar mums jau 14 sav.
|