QUOTE(vikce333 @ 2011 03 12, 14:43) tikrai taip.  kokios dabar savijautos?  Sveikos,na jauciuosi neblogai,bet buna ,kad dar papykina,silpna  mane nuo 5 savaites pykint pradejo ir taip tasydavo,kad oi,paskui ir vemt pradedavau,bet dabar kaip ir sakiau,aprimo  Nors maista gaminti sunku,tie kvapai ui,ui.....
laurete
2011 03 15, 16:36
Sveikutes as taip pat noriu prisijungti prie jusu  gyvenu ispanijoj ,ir man jau 6 savaiteles
QUOTE(laurete @ 2011 03 15, 15:36) Sveikutes as taip pat noriu prisijungti prie jusu  gyvenu ispanijoj ,ir man jau 6 savaiteles  Sveikute prisijungus  Kaip savijautos?  Kaip daktarai Ispaninoj?
laurete
2011 03 15, 21:07
QUOTE(aromat @ 2011 03 15, 17:25) Sveikute prisijungus  Kaip savijautos?  Kaip daktarai Ispaninoj?  na pirmosios trys savaites buvo labai sunkios  labai pykino ,ir naktimis sunkiai miegodavau ... bet dabar savijauta kuo puikiausia  o pas gyd.lankysiuosi tik kita savaituke
QUOTE(laurete @ 2011 03 15, 20:07)  na pirmosios trys savaites buvo labai sunkios  labai pykino ,ir naktimis sunkiai miegodavau ... bet dabar savijauta kuo puikiausia  o pas gyd.lankysiuosi tik kita savaituke  Dziugu,kad viskas gerai  ,kad ir toliau sklandziai viskas klostytusi  O as jau siandien keliauju pas daktarus
laurete
2011 03 16, 13:17
QUOTE(aromat @ 2011 03 16, 10:19) Dziugu,kad viskas gerai  ,kad ir toliau sklandziai viskas klostytusi  O as jau siandien keliauju pas daktarus   Aciu uz palaikyma ,labai  Na ir kaip sekesi pas daktarus ?
QUOTE(laurete @ 2011 03 16, 12:17)  Aciu uz palaikyma ,labai  Na ir kaip sekesi pas daktarus ?  Na,as jau po UK daktaru....Apziuros kaip ir nebuvo,daug poperizmo,slapimo tyrima padare,spaudima pamatavo,pasvere,pamatavo,o kraujo tyrima vaziavom i pacia ligonine,tai ten greitai atliko...rezultatai tik kita vizita,o jis man geguzes men,tuomet ir papasakos viska...Mums 9 savaites  tuo dziaugiames  pasakiau,kad galva skauda,svaigsta ir isskyru yra,bet ta vadinama,,midwife,,sako,kad tai viskas normalu...na,gal??? Tai tokie UK daktarai,na zodziu storek,valgyk ir viskas bus gerai,ir prie to pacio maziau nervuokis,cia pagal juos....Tikiuosi,kad viskas ir bus gerai
laurete
2011 03 16, 22:20
QUOTE(aromat @ 2011 03 16, 18:43) Na,as jau po UK daktaru....Apziuros kaip ir nebuvo,daug poperizmo,slapimo tyrima padare,spaudima pamatavo,pasvere,pamatavo,o kraujo tyrima vaziavom i pacia ligonine,tai ten greitai atliko...rezultatai tik kita vizita,o jis man geguzes men,tuomet ir papasakos viska...Mums 9 savaites  tuo dziaugiames  pasakiau,kad galva skauda,svaigsta ir isskyru yra,bet ta vadinama,,midwife,,sako,kad tai viskas normalu...na,gal??? Tai tokie UK daktarai,na zodziu storek,valgyk ir viskas bus gerai,ir prie to pacio maziau nervuokis,cia pagal juos....Tikiuosi,kad viskas ir bus gerai  Kaip saunu ,kad viskas gerai  Pas mane isskyru irgi truputely yra ,bet manau ,kad cia nieko blogo  O daktarai manau visur ta paty sako kad ,nesinervuoti ir dziaugtis besivystancia gyvybe po sirduke,bet kiekviena besilaukianti jaudinasi ,kad viskas butu gerai  Na ka kuo didziausios sekmes auginant pilvuka
QUOTE(laurete @ 2011 03 16, 21:20) Kaip saunu ,kad viskas gerai  Pas mane isskyru irgi truputely yra ,bet manau ,kad cia nieko blogo  O daktarai manau visur ta paty sako kad ,nesinervuoti ir dziaugtis besivystancia gyvybe po sirduke,bet kiekviena besilaukianti jaudinasi ,kad viskas butu gerai  Na ka kuo didziausios sekmes auginant pilvuka  Na,mes moterys,ipratusios jaudintis,o dar  tai ka jau  Aciu uz palaikyma  linkiu ir paciai lengvo
Sveikos  sveikinimai visoms, cia esancioms  as taip pat jau nekantrauju pasigirti pirmomis savo gyvenime DVIEM JUOSTELEMIS ir prisijungti prie Jusu
Neapsakomas jausmas pamatant DU BRUKSNELIUS ar DIDELI PLIUSA  Linkiu kuo greiciau tai pamatyti
whiterose
2011 03 24, 09:21
Sveikos  nortejau paklausti,ar is karto ejote pas ginekologe, ar pas seimos gydytoja?  ))
Sveika,na as pati esu UK tai cia is kart pas gine nepapulsi,pradziai pas sesele,paskui pas vidaus daktare,o ji duoda siuntima pas gine,o LT paprasciau,manau tiesiai pas savo gine registruojies
QUOTE(whiterose @ 2011 03 24, 10:21) Sveikos  nortejau paklausti,ar is karto ejote pas ginekologe, ar pas seimos gydytoja?  )) Sveika, aš kadangi esu baisiai nekantri, nulėkiau iš karto  aišku, gydytoja dar nieko nematė, tik bendrus organizmo pakitimus  bet vistiek džiaugiuos nuėjus, nes daug apkalbėjom, paskaičiavom ir paplanavom  keliausiu vėl greitai, kad pažiūrėtume, ar sėkmingai mažylis į naujus namus "įsikraustė"
Sveikos, aš jau tiksliai žinau kad lygiai 4sav kaip turiu pilvuke leliuka Bet jau kokios 2-3dienos kaip pilvuko apacia maudžia, nugara Tai nuejau užsiregistruot šiandien pas šeimos gydytoją, bet siunte tiesiai pas ginekologe Na tai ketvirtadieni sužinosiu ar mažiukas auga sekmingai, ar viskas gerai, labai jau neramu
QUOTE(DuokDurniuiKelia @ 2011 03 28, 17:35) Sveikos, aš jau tiksliai žinau kad lygiai 4sav kaip turiu pilvuke leliuka Bet jau kokios 2-3dienos kaip pilvuko apacia maudžia, nugara Tai nuejau užsiregistruot šiandien pas šeimos gydytoją, bet siunte tiesiai pas ginekologe Na tai ketvirtadieni sužinosiu ar mažiukas auga sekmingai, ar viskas gerai, labai jau neramu  Sveikinu  pilvo apacia dar paskaudesmbent man taip budavo,as pati labai pergyvenau,kad visks butu gerai,bet mums jau 11 savaiteliu ir sekmingai augam  Suprantu,kad nerimauji,bet pradzioj buna daugumai  ,svarbu,kad kraujingu isskyru nebutu.Bet ir tai pasitaiko.Na,greitai pas daktarus,nepergyvenk,viskas bus gerai ir pamatysi savo zirniuka
DoNataNataDo
2011 03 29, 10:26
Sveikos visos busimos  ir aisku esamos mamytes  as irgi jungiuosi prie jusu  anksciau nedrisau nieko parasyti tik skaiciau skaiciau skaiciau...o dabar kai jau 100% garantuota kad ir as  jungiuosi i jusu pokalbius  Tad pirma dienele kai nulekiau pas ginekologe, man paeme tepineli o sekanti karta kraujo ir slapimo tyrima dariausi (ir dar viena mokama). Tad vakar jau suzinojau visus atsakymus  Labai nudziugau, kai pranese, kad visi atsakymai geri  Va norejau paklausti, o gydytojos is kur suzino kiek jau laiko esam  ? pagal musu pasakyta paskutine menesiniu diena ir tada paskaiciuoja? galvodavau, kad gal kaip nors is kraujo tyrimo imanoma tiksliai pasakyti...  , bet kai paklausiau vakar savo ginekologes, tai ji atsake, kad as cia jai tureciau pasakyti tiksliai kiek laiko as nescia o ne ji
QUOTE(DoNata1987 @ 2011 03 29, 09:26) Sveikos visos busimos  ir aisku esamos mamytes  as irgi jungiuosi prie jusu  anksciau nedrisau nieko parasyti tik skaiciau skaiciau skaiciau...o dabar kai jau 100% garantuota kad ir as  jungiuosi i jusu pokalbius  Tad pirma dienele kai nulekiau pas ginekologe, man paeme tepineli o sekanti karta kraujo ir slapimo tyrima dariausi (ir dar viena mokama). Tad vakar jau suzinojau visus atsakymus  Labai nudziugau, kai pranese, kad visi atsakymai geri  Va norejau paklausti, o gydytojos is kur suzino kiek jau laiko esam  ? pagal musu pasakyta paskutine menesiniu diena ir tada paskaiciuoja? galvodavau, kad gal kaip nors is kraujo tyrimo imanoma tiksliai pasakyti...  , bet kai paklausiau vakar savo ginekologes, tai ji atsake, kad as cia jai tureciau pasakyti tiksliai kiek laiko as nescia o ne ji  Sveikinu  Siaip pasako pati daktare,paskaiciavusi paskutiniu menesiniu pirmos dienos ir aisku,bet tiksliausia,kai padaro ultragarsa...Na,bandyk pati pasiskaiciuoti ir mazdaug zinosi...Sveikinu tapus
DoNataNataDo
2011 03 29, 11:05
Aciu  ech niekaip negaliu atsidziaugti  labai jaudinuosi, kad viskas tik butu gerai
QUOTE(DoNata1987 @ 2011 03 29, 10:05) Aciu  ech niekaip negaliu atsidziaugti  labai jaudinuosi, kad viskas tik butu gerai  Na,daugiau teigiamu minciu,saugok save ir tikrai viskas bus gerai  Glostyk savo  pilvuka
J.Evute
2011 03 29, 12:42
merginos o jei tarkim nezinai tiksliai kada mm buvo kazin ka tada? na ta prasme dėl nėštumo laiko nustatymo ka ginė sako
QUOTE(J.Evute @ 2011 03 29, 11:42) merginos o jei tarkim nezinai tiksliai kada mm buvo kazin ka tada? na ta prasme dėl nėštumo laiko nustatymo ka ginė sako Sveika,na gal apytiksliai zinai?O siaip padarys echoskopa ir pasakys kiek laiko
J.Evute
2011 03 29, 13:07
QUOTE(aromat @ 2011 03 29, 14:03) Sveika,na gal apytiksliai zinai?O siaip padarys echoskopa ir pasakys kiek laiko  aciukas
DoNataNataDo
2011 03 29, 14:23
QUOTE(aromat @ 2011 03 29, 13:36) Na,daugiau teigiamu minciu,saugok save ir tikrai viskas bus gerai  Glostyk savo  pilvuka  Glostau, bet kad dar nera ka istiesu ir glostyti  dar jis visai plokscias  dar nei kilo nepriaugau Papildyta:QUOTE(aromat @ 2011 03 29, 14:03) Sveika,na gal apytiksliai zinai?O siaip padarys echoskopa ir pasakys kiek laiko  o man apie echoskopija nieko nesneka  o pas mane 6 savaitele ir tai tiksliai nz,apytiksliai...ir jauciu reiks keisti ginekologe, nes nervuoja truputi mane...paklausiau jos, tai ar as tikrai nescia, laukiuosi vaikucio???o ji atsake: as pasakysiu tik tada kad tu nescia kai jau rankose turesi vaikuti, o dabar ka as galiu pasakyti, nestumo testas tau parode kad laukiesi,simptomai irgi kaip nescios tai taip ir jauciasi nescios... Negali normaliai pasakyti...tai del to ji mane gazdina...supratau, kad tikrai  is to, kad pasvere, visa ismatavo, dave nestumo kalendoriu ir pasizymejo,kad jau 6 menesiai....jauciu paciai teks echoskopijos prasytis ...
J.Evute
2011 03 29, 15:13
QUOTE(DoNata1987 @ 2011 03 29, 15:23) Glostau, bet kad dar nera ka istiesu ir glostyti  dar jis visai plokscias  dar nei kilo nepriaugau Papildyta:o man apie echoskopija nieko nesneka  o pas mane 6 savaitele ir tai tiksliai nz,apytiksliai...ir jauciu reiks keisti ginekologe, nes nervuoja truputi mane...paklausiau jos, tai ar as tikrai nescia, laukiuosi vaikucio???o ji atsake: as pasakysiu tik tada kad tu nescia kai jau rankose turesi vaikuti, o dabar ka as galiu pasakyti, nestumo testas tau parode kad laukiesi,simptomai irgi kaip nescios tai taip ir jauciasi nescios... Negali normaliai pasakyti...tai del to ji mane gazdina...supratau, kad tikrai  is to, kad pasvere, visa ismatavo, dave nestumo kalendoriu ir pasizymejo,kad jau 6 menesiai....jauciu paciai teks echoskopijos prasytis ... kokia keista ginė  manau kad keiska ja nes cia tokia ... nesuprasi ar tyčiojasi ar kas jai ..  jug pasirinkimas didelis šiais laikais
DoNataNataDo
2011 03 29, 15:26
na taip didelis, tik kai testas parode, kad laukiuosi, tai iskarto skubejau i poliklinika ir norejau zut but patekti pas kokia gine:) dar buvau vilniuje cia niekur neprisireginus(neseniai i vln atsikraustem), tai pabandziau patekti i seskines poliklinika....bet ten pasake, kad tik po menesio yra laisvu vietu  tad isskubejau i centro poliklinika ir ta pacia diena mane priieme...na ziuresiu toliau kaip cia bus...siaip maloni atrodi tik kartais kaip pasako tai griuk negyvas
Tikrai keista gine,as tikriausiai ieskociau kitos,o pas ja neiciau  konkretumo nulis,o saltumo su kaupu...o pilveli reikia glostyti nuo tada kai jau zinai,kad laukiesi  man pati gine sake ir dauguma pazystamu kurios jau turi po vaikeli,nuo pirmu dienu gloste...ir nesvarbu,kad nieko nejauti,nesimato,bet givybe uzsimezgusi Papildyta:QUOTE(J.Evute @ 2011 03 29, 14:13) kokia keista ginė  manau kad keiska ja nes cia tokia ... nesuprasi ar tyčiojasi ar kas jai ..  jug pasirinkimas didelis šiais laikais Kraujo tyrimas ir slapimas parode,kad laukiesi,tai ir labai gerai,o echskopa gal veliau,kaip 8 savaiteles bus,be to privaciai gali pasidaryti ir zinosi tiksliai kiek laiko ir paciai bus ramu  man kai buvo 4sav ir 6 dienos nulekiau pas gine padare echo,kad ramiau butu,nes ir pilva skaudejo,iskyru rusvu buvo,bet paskui viskas praejo,ramu,augam jau 11 savaiteliu
DoNataNataDo
2011 03 29, 16:49
na ziuresiu, pasiklausiu del echoskopijos kita kart kai esiu,o jei nedarys, tai begsiu privaciai  matai as kai nesusidurus su ginekologais, tai net nz kokie jie turetu buti  ....pripratus prie seimos gydytoju, kurie tikrai salciau elgiasi ir 0 demesio tau rodo...tai jinai visai nieko pasirode  tik va didziausias minusas tas ir buvo, kai paklausiau del nestumo ir jau kaip atsake  o seskines poliklinikoje kai bandziau patekti, tai registraturoje isviso pasake, kad pagal viska mes registruojam ir ten i kazkokias nestumo bylas ar nz i ka itraukiam tik po 3menesiu...tai ateik vos ne kai tau bus 3 menesiai...
vaidag.
2011 03 29, 22:52
O mums irgi neramu, nes gyvename ne Lietuvoje ir pirmiausia reikia nueiti pas seimos gydytoja, kad ji issiustu laiska i kita poliklinika, is kurios tureciau gauti atvykimo data, kad padarytu ultragarsa. Pas gydytoja buvome kovo 16d. ir vis dar laukiame ultragarso, jau pyktis ima, kad neaisku kada pakvies. Mums jau 11 sav.  oi, kaip norisi pamatyti mazyli
QUOTE(DoNata1987 @ 2011 03 29, 15:49) na ziuresiu, pasiklausiu del echoskopijos kita kart kai esiu,o jei nedarys, tai begsiu privaciai  matai as kai nesusidurus su ginekologais, tai net nz kokie jie turetu buti  ....pripratus prie seimos gydytoju, kurie tikrai salciau elgiasi ir 0 demesio tau rodo...tai jinai visai nieko pasirode  tik va didziausias minusas tas ir buvo, kai paklausiau del nestumo ir jau kaip atsake  o seskines poliklinikoje kai bandziau patekti, tai registraturoje isviso pasake, kad pagal viska mes registruojam ir ten i kazkokias nestumo bylas ar nz i ka itraukiam tik po 3menesiu...tai ateik vos ne kai tau bus 3 menesiai... Mat daug kur kol nera 12 savaiciu neskaito,kad nescia...uz tai jie taip ir sako.Na,linkiu sekmes,viskas bus gerai Papildyta:QUOTE(vaidag. @ 2011 03 29, 21:52) O mums irgi neramu, nes gyvename ne Lietuvoje ir pirmiausia reikia nueiti pas seimos gydytoja, kad ji issiustu laiska i kita poliklinika, is kurios tureciau gauti atvykimo data, kad padarytu ultragarsa. Pas gydytoja buvome kovo 16d. ir vis dar laukiame ultragarso, jau pyktis ima, kad neaisku kada pakvies. Mums jau 11 sav.  oi, kaip norisi pamatyti mazyli  Sveika,taip uzsieny tokia tvarka,as pati gyvenu UK,tai kol pripratau prie ju laisku siutinejimu,taip pat laukiau ilgai priemimo laisko,bet sulaukiau  Suprantu tave,laukiam ir mes susitikimo su mazyliu,bet jau greitai balandio 8d vaziuojam i ligonine darys tyrima del dauno sindromo,cia sako visom daro,privaloma.Sulauksi,kantrybes  Kaip savijauta pacios?Man taip pat 11 savaiciu,jau 12 greitai  ,bet dar vakarais gerokai papykina
vaidag.
2011 04 06, 23:02
QUOTE(aromat @ 2011 03 30, 10:49) Mat daug kur kol nera 12 savaiciu neskaito,kad nescia...uz tai jie taip ir sako.Na,linkiu sekmes,viskas bus gerai Papildyta:Sveika,taip uzsieny tokia tvarka,as pati gyvenu UK,tai kol pripratau prie ju laisku siutinejimu,taip pat laukiau ilgai priemimo laisko,bet sulaukiau  Suprantu tave,laukiam ir mes susitikimo su mazyliu,bet jau greitai balandio 8d vaziuojam i ligonine darys tyrima del dauno sindromo,cia sako visom daro,privaloma.Sulauksi,kantrybes  Kaip savijauta pacios?Man taip pat 11 savaiciu,jau 12 greitai  ,bet dar vakarais gerokai papykina  Merginos, as vakar gryzau is ligonines ir kuriam laikui su jumis atsisveikinsiu, nes musu seima istiko nelaime, jau antras nesivystantis nestumas (po 4 metu pertraukos), vel netekome mazylio. Dabar mums reikes laiko atsigauti, bet mes nenuleisime ranku ir zengsime tik i prieki, kad ir kokio didumo asaros sia minute rieda per skruosta. Visoms linkiu atidziai reaguoti i visus signalus ir saugoti save. Sveikatytes ir stiprybes visoms, tikiuosi, kad organizmas sparciai atsigaus ir mes vel susisieksime, pasidalinsime smagiomis mintimis
QUOTE(vaidag. @ 2011 04 06, 22:02) Merginos, as vakar gryzau is ligonines ir kuriam laikui su jumis atsisveikinsiu, nes musu seima istiko nelaime, jau antras nesivystantis nestumas (po 4 metu pertraukos), vel netekome mazylio. Dabar mums reikes laiko atsigauti, bet mes nenuleisime ranku ir zengsime tik i prieki, kad ir kokio didumo asaros sia minute rieda per skruosta. Visoms linkiu atidziai reaguoti i visus signalus ir saugoti save. Sveikatytes ir stiprybes visoms, tikiuosi, kad organizmas sparciai atsigaus ir mes vel susisieksime, pasidalinsime smagiomis mintimis Stiprybes dideles,palaikymas didziausias!!!!! Lauksim sugriztancios!!!!! Buk stipri!!!! Neabejoju juk tokia ir esi!!!!!
vaidag.
2011 04 08, 19:45
QUOTE(aromat @ 2011 04 07, 10:12) Stiprybes dideles,palaikymas didziausias!!!!! Lauksim sugriztancios!!!!! Buk stipri!!!! Neabejoju juk tokia ir esi!!!!! Aciu uz palaikyma! Net ir stipriausieji paluzta  Bet mes turime vienas kita ir atlaikysime si ziauru gyvenimo isbandyma
marielina
2011 05 09, 15:59
Sveikos merginos  stai ir as prisijungiau prie sio puslapiuko, esu busima nestuke, tai pirmas mano nestumas, dar visai nedaug tik pirmas menuo  bet butu labai idomu suzinoti koki buna pirmi menesiukai besilaukiant?
QUOTE(marielina @ 2011 05 09, 15:59) Sveikos merginos  stai ir as prisijungiau prie sio puslapiuko, esu busima nestuke, tai pirmas mano nestumas, dar visai nedaug tik pirmas menuo  bet butu labai idomu suzinoti koki buna pirmi menesiukai besilaukiant? Sveikos merginos, ir sveika Marielina.  As kaip ir tu taip pat ka tik prisjungiau prie sio forumo. Ir beje, kaip ir tu laukiuosi tik penkta savaite.  , nestumas taip pat pirmas  Jauciuosi gerai, kazkokiu ypatingu organizmo pokyciu nera, bet turbut taip ir turi buti, juk nestumas labai ankstyvas
oi! mano ginekologe tikrai superine moteris, Centrineje poliklinikoje Vilniuje dirba, Skaisgiriene.  Labai griezta, bet visada jauti, kad jai is tikruju rupi tavo sveikata ir savijauta. Ir tikrai nepriraso jokiu nereikalingu vaistu kaip mano buvusi gine, paskire zvakes nuo viduriu uzkietejimo kai man gresiantis buvo... p.s. tik jokiu budu pas ja nesciai su dzinsais nereikia eiti, nes velniu bus
Per pirmą vizitą pas GN apžiūra buvo daroma echoskopu. Parodė kur leliukas, toks mažas taškiukas, tai buvo miela pamatyti jau užsimezguse givybę  Poto išrašė siuntimus kraujo tyrimams ir šlapimo. Ir paaiškina kas kaip ir kur. Ir susitarėm dėl sekančio vizito. Tad sekmės visoms
Sveikos  ir as jungiuosi prie jusu  esu naujoke ir man dar tik 7 sav ir kelios dieneles...  vos tik suzinojusi , kita diena lekiau pas gine, padare echoskopa, bet nieko nemate, liepe ateiti po savaites , tai kai nuejau dare vaginalini echo tai gavau ir nuotraukyte  isjau is kabineto issisiepus  o dabar laukiu 18 dienos , busiu oficiali nestuke
renn@t@
2011 05 17, 13:25
Sveikos. Prisijungiu prie Jūsų  . Mums penkios savaitės ir 2 dienos. Savijauta gera. Pas gydytoją buvau šiandien. Apžiūrėjo echoskopu ir paėmė tepinėlį. Dabar eisiu po 2 sav, žiūrės ar plaka širdutė  . Sveikinu visas
QUOTE(renn@t@ @ 2011 05 17, 14:25) Sveikos. Prisijungiu prie Jūsų  . Mums penkios savaitės ir 2 dienos. Savijauta gera. Pas gydytoją buvau šiandien. Apžiūrėjo echoskopu ir paėmė tepinėlį. Dabar eisiu po 2 sav, žiūrės ar plaka širdutė  . Sveikinu visas  didziausi sveikinimai su geromis ziniomis  ir istojus i saunu bury mamuku  lauksim naujienu
Martyna85
2011 05 24, 18:38
Sveikutes busimos mamytes vis pasiskaitineju jusu laimingas zinutes skyriuje "as nescia" ir net paciai smagiau tampa Noreciau ir as pasakyti, kad prisijungiu prie jusu laimingu  burio, bet dar nesu tikra... esme ta, kad parode ir man II  bet ryt einu pas gine isitikint... nes buvo man visokiu fokusu su tom II... Beje, dekui uz info, ko mazdaug tiketis Dar nenoriu niekam nieko sakyti (isskyrus vyra aisku, jis zino  ) todel labai smagu, kad galiu bent cia parasyt, nes truputeli jaudinuosi, bet tuo paciu tikiuosi, kad sikart viskas bus super  ir taip norisi tuo pasidalint
QUOTE(Martyna85 @ 2011 05 24, 19:38) Sveikutes busimos mamytes vis pasiskaitineju jusu laimingas zinutes skyriuje "as nescia" ir net paciai smagiau tampa Noreciau ir as pasakyti, kad prisijungiu prie jusu laimingu  burio, bet dar nesu tikra... esme ta, kad parode ir man II  bet ryt einu pas gine isitikint... nes buvo man visokiu fokusu su tom II... Beje, dekui uz info, ko mazdaug tiketis Dar nenoriu niekam nieko sakyti (isskyrus vyra aisku, jis zino  ) todel labai smagu, kad galiu bent cia parasyt, nes truputeli jaudinuosi, bet tuo paciu tikiuosi, kad sikart viskas bus super  ir taip norisi tuo pasidalint  na pas mane panaisiai viskas, manasis uzsieny tai kai suzinojau tik jam ir pasakiau, o kadangi netveriau dziaugsmu pasidalinti su kazkuo , tai nusprendziau cia ateiti ir dabar kuo puikiausiai vaikstau su cia dziaugia naujiena, laukiu kol gris brangiausias tuomet visiems ir pasakysim...  gerai kad yra tokiu sauniu forumu...
Perloja
2011 05 28, 19:46
Labas mamytes! kiek Jusu cia daug. As jungiuosiu i jusu gretas Esu nestuke jau 5 savaiteles. Dabar tik po menesio eisiu pas ginekologe, labai ilgos eiles  ar nieko tokio jei nepasirodysiu aksciau? truputi del to jaudinuosi..
QUOTE(Perloja @ 2011 05 28, 20:46) Labas mamytes! kiek Jusu cia daug. As jungiuosiu i jusu gretas Esu nestuke jau 5 savaiteles. Dabar tik po menesio eisiu pas ginekologe, labai ilgos eiles  ar nieko tokio jei nepasirodysiu aksciau? truputi del to jaudinuosi.. sveika prisijungus smagu kad musu daugeja  na siaip sako iki 8 savaiciu butinai jau reikia pasirodyt tad nevelu dar  as nuejau sesiu , bet tik del saves nuraminimo
Tiffany
2011 05 30, 18:09
jungiuos ir as su savo 8 sav. nestumu  mano pirmasis, ilgai lauktas ir issvajotas nestumas  tik buvo labai jau netiketas - laukiau mm, o nesulaukus kelias dienas pasidariau testa ir ka - vos koju nepakirto is netiketumo pamacius II  nes esu isgyvenus 5 nesekmingas IUI (6 metai laukimo), isiskyriau su pirmu vyru, dabar jau greit turesiu nauja seima, o ir plius sita puiki zinia kas liecia tyrimus - jau pasidariau visus reikiamus - krauja (ZIV, RPR, CMV, TOXO, BKT), tepineli - viskas idealu  jau matem savo stebukleli echoskopo pagalba  zinoma, labai mazytis su plazdenancia sirdute  ech, vis dar negaliu patiketi
Matrioska777
2011 06 02, 15:57
labas mamytės ir besilaukiančios, turiu klausimėlį , gal ne į temą, pamečiau pasa i reikia nueiti užsiregistr pas ginekologę, nes jau kaip ir laikas 5 mėn, prieš tai privačiai echosk pasidariau ir wsio, o dabar reikia jau konkrečiai kad istoriją užvestų ir į sodrą duomenis išsiųstų, ar bus problemų su tuo, ar priims? gal užteks Sodros pažymėjimo? ir apskritai jei registr Privačioj klinikoje, jiems reikia kazkokiu dokumentų is savo poliklinikos? ar jie uzveda pas save knygute ir wiskas ..??
rediska
2011 06 05, 18:26
sveikos mamytės ir busimos ir esančios aš taip pat įsirašiau į jūsų gretas  8 savaitės, didelis džiaugsmas ir ilgai lauktas. pirmas apsilankymas buvo prieš 4 dienas - super širdelė plaka
lialiuncik
2011 06 07, 17:42
irgi noriu pasidziaugti su visom.... jau mum 7-a savaite  ... lauktas stebuklelis...
admin*1
2011 06 07, 17:42
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|