Mes dar visai mažuliukai, o lengvai pasimankštint norėtusi, bet kurį baseiną pasirinkt?
Norėčiau sužinoti, kokiuose baseinuose Kaune vyksta užsiėmimai
Mes dar visai mažuliukai, o lengvai pasimankštint norėtusi, bet kurį baseiną pasirinkt?
jau yra daug temų apie baseinus. bet negaliu pasakyti apie visus Kauno baseinus, su pirmu nėštumu lankaiu linijos sporto klube nėščiųjų mankštą man buvo
QUOTE(Mazius_ @ 2007 08 30, 13:44) jau yra daug temų apie baseinus. bet negaliu pasakyti apie visus Kauno baseinus, su pirmu nėštumu lankaiu linijos sporto klube nėščiųjų mankštą man buvo kokios kainos linijoj? va kad apie baseinus temų dauk tai tiesa, bet konkrečiai apie kauno baseinus temos nemačiau
mano maziukui 19 sav. jau buvome viena karta baseine "mazylyje" man labai patiko, bet po to siek tiek sona skaudejo. gal cia nieko tokio,nes jau esu atpratusi nuo fizinio kruvio.
pusvalandi buvo intensyvi manksta o kita pusvalandi plepejome su kitois mamytemis ir pluduriavome vandenyje. kaina 10 kartu 150 Lt, tai nusipirkau abonenta, manau verta. beje baseinas nedidelis, bet jame uzsiemimai vyksta 3 - 4 mamytem
o tai čia visai nebrangu
As lankausi Linijoj, man patinka, prisiverciu netgi per puse Kauno nuvaziuot
aš lankiau "Vilijos" baseiną Vilijampolėj, tikrai kažkur tema turi būti apie jį
Beje, bent jau ten prieš lankant būtina turėti pažymą iš gyd., kad leidžiama lankyti baseiną, na, maža ką Papildyta: nepatingėjau ir atradau temą analogišką va čia
Isbandziau Linija ir Mazylio baseina. Po Linijos apskritai pagalvojau, kad baseinas besilaukiant ne man, nes buvo neigiamos emocijos:
persiregimo kambariuose salta (buvau liepos men) baseino vanduo per saltas (kol judi dar puse velnio, bet po uzsiemimo nei viena mamyte neliko paplaukioti) pacia manksta vede vaikinukas, ir jei saziningai ir nurodytu tempu viska darai, o ne tik makaluojiesi po vandeniu, manksta akivaizdziai per sunki (tas man buvo labiausiai netiketa, nes as pati sportuojanti, iki penkto menesio aktyviai tebelankiau porinius sokius) O Mazylyje islankiau visa kursa Dar girdejau gerus atsiliepimus ir apie Vilijampole, tik pati negaliu nieko pasakyti. O patarimas vienas - su vienkartiniu abonementu apsilankyk pati keliose vietose ir issirink butent SAU priimtiniausia, sekmes Beje, kainos labai panasios, vienkartinis 15-17 Lt, desimt kartu 130-150 Lt. Papildyta: O del laikotarpio, tai rekomenduojama 4-8 menesiuka, intensyvuma pasirenki pati pagal norus QUOTE(Čili @ 2007 09 03, 13:07) aš lankiau "Vilijos" baseiną Beje, bent jau ten prieš lankant būtina turėti pažymą iš gyd., kad leidžiama lankyti baseiną, na, maža ką Papildyta: nepatingėjau ir atradau temą analogišką va čia Aš šiaip buvus ne kartą vilijos baseine, tai aplinką žinau. Na reikės pasidomėt kas ir kaip, tik bėda kad aš plaukt nemoku QUOTE(Minlina @ 2007 09 03, 17:21) tai aš kaip tik jau ir galėčiau pradėt lankyt
Sveikutės besidominčios
QUOTE(trenere @ 2007 09 06, 20:48) Sveikutės besidominčios ech, kaip gaila, trenere, kad aš nebe Kaune gyvenu, lankyčiau būtinai.. QUOTE(trenere @ 2007 09 06, 20:48) Sveikutės besidominčios deja labai netinkamas laikas Čia trenerės atsakymas: baseine plaukiojam antrad ir penktad nuo 12 val. Renkames 11.45 baseino "Vilijos" baseino foje, Demokratų g. 34. Trečiadienį 18 val mankšta Šeimos klinikoje Studentų 25. Vieno užsiėmimo kaina ir ten ir ten - 10 litų. Gal kam pravers QUOTE(Minlina @ 2007 09 03, 17:21) Po Linijos apskritai pagalvojau, kad baseinas besilaukiant ne man, nes buvo neigiamos emocijos: persiregimo kambariuose salta, baseino vanduo per saltas (kol judi dar puse velnio, bet po uzsiemimo nei viena mamyte neliko paplaukioti) pritariu siai busimai mamytei
Šiandien einu į Mažylį pirmą kartą- pagaliau sulaukiau, kai jau galima
Sveikos, pilvuziukes
Ir as i Linija ejau kol galejau, dabar jau per sunku ko tai darosi..dar 7 kartu liko abonementas...
Sveikos nestukes. As lankausi Mazylio baseine, super
Sveikutes
Jau pasisakiau sporto tema nestukems kitame paplepejime, bet noriu dar pasikartoti.. Mano pilvelio dieneles jau labai tiksi tiksi, bet negaliu atsidziaugti ir nepasisakyti apie sporta nestukems (Kaune)... Lankau dar ir manksta / aerobika (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi Ir kas dar faina, kad vien sportu draugyste neuzsibaigia, kartas nuo karto daromi nestukiu pasisedejimai - kur susirenka visos nestukes lankancios manksta ar baseina ir prie gausaus vaisiu stalo (kuri pacios pasiruosia), prisibendrauja visoms aktualiom temom nors mano asmeniskai kg auga jei turite nors trupuciuka noro ir laiko, labai labai rekomenduoju - tikrai nepasigailesite! p.s. jei reikes daugiau info - rasykit, mielai pasidalinsiu..
o man Linijoj visai nieko buvo, nors kitur nebuvau
Deja tik keleta kartu buvau, nes su atvaziavimu i Kauna tikrai nepigus malonumas gaunasi... QUOTE(niami @ 2007 10 06, 23:44) Sveikutes Jau pasisakiau sporto tema nestukems kitame paplepejime, bet noriu dar pasikartoti.. Mano pilvelio dieneles jau labai tiksi tiksi, bet negaliu atsidziaugti ir nepasisakyti apie sporta nestukems (Kaune)... Lankau dar ir manksta / aerobika (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi Ir kas dar faina, kad vien sportu draugyste neuzsibaigia, kartas nuo karto daromi nestukiu pasisedejimai - kur susirenka visos nestukes lankancios manksta ar baseina ir prie gausaus vaisiu stalo (kuri pacios pasiruosia), prisibendrauja visoms aktualiom temom nors mano asmeniskai kg auga jei turite nors trupuciuka noro ir laiko, labai labai rekomenduoju - tikrai nepasigailesite! p.s. jei reikes daugiau info - rasykit, mielai pasidalinsiu.. Papildymas: Baseinas apie kuri kalbu, vadinasi "Vilija", adresas Demokratu g. 44 - uzsiemimai vyksta antradieniais ir penktadienias 12val., bet renkames 11:45 (uztrunka 1val.), o mankstos vedamos adresu Studentu g. 25, treciadieniais 18val. (uztrunka taip pat 1val.). o ir kaina nediduke..
Noriu pradet lankyt "Mazylio" baseina
Kaip supratau, finansai spaudzia tą mamytę, kuri pasivadinusi rūgscia bambyte
QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 14:54) Kaip supratau, finansai spaudzia, tai galeciau pasiulyti pigesni ir nė kiek ne prastesni varianta. Kaune Silainiu baseine irgi vyksta mankstos nesciosioms vandenyje, tik ten daug pigiau - 10 lt. O aš net nežinojau, kad Šilainiuose yra užsiėmimai Papildyta: QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 14:54) Kaip supratau, finansai spaudzia tą mamytę, kuri pasivadinusi rūgscia bambyte Oi, būtinai eičiau, jeigu tik laikas būtų kitoks QUOTE(black @ 2007 10 19, 16:05) O aš net nežinojau, kad Šilainiuose yra užsiėmimai Papildyta: Oi, būtinai eičiau, jeigu tik laikas būtų kitoks 12 val. tinka ir dibancioms (jeigu netoli baseino) per pietų pertrauką
sveikos busimos mamytes
Dar kazkoks baseinas Silainiuosle yra - bet palyginti negaliu QUOTE(sherla @ 2007 11 06, 17:25) sveikos busimos mamytes Dar kazkoks baseinas Silainiuosle yra - bet palyginti negaliu 100% pritariu!
O as tai galiu palyginti ir Silainiu baseina, nes maciau ir Vilijos, ir Linijos, ir Silainiu baseinus. Linijoj brangu, o Vilijoj ir Silainiuose kaina ta pati, tik Silainiuose su ivairiom priemonem, t. y. kamuoliais, "makaronais", lentom ir su muzika...
QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 13:54) Kaip supratau, finansai spaudzia tą mamytę, kuri pasivadinusi rūgscia bambyte man sis baseinas patiko, jame ismokau plaukti. Kai bus 4 menesiukai butinai pasimatysim. As ismeginsiu Mazylio , Vilijos, visus iskyrus Linija, nes man ten nepatika. O tada jau apsispresiu kuriame noriu lankytis pastoviai Beje imeskite tel. nr. baltu pr baseino ,gal net pacios treneres / io. aciu
Sveikutės,
gal galėtumėt pasakyt kur Kaune Demokratų g., ieškau Vilijos baseino QUOTE(Zivilkaa @ 2007 11 13, 21:42) Laba! Demokratu g. 44, nuo krantines kai reikia sukti, ant kampo stovi Maxima(mazute), reikia siek tiek toliau pavaziuoti ir ten mokykloj, paskutiniam priestate renkasi Gali pasiskambinti trenerei Daivai, jei ka.. Kaip jau zinai tikriausiai, baseinas Vilijoj vyksta antradieniais ir penktadieniais nuo 12val. sekmes QUOTE(LauraB @ 2007 11 07, 14:05) O as tai galiu palyginti ir Silainiu baseina, nes maciau ir Vilijos, ir Linijos, ir Silainiu baseinus. Linijoj brangu, o Vilijoj ir Silainiuose kaina ta pati, tik Silainiuose su ivairiom priemonem, t. y. kamuoliais, "makaronais", lentom ir su muzika... o Silainiu baseinas irgi toks didelis kaip ir Vilijos? Ar plaukiama per visa baseina ar tik tripciojama vienoje vietoje? kokio pobudzio manksteles Silainiu baseine? QUOTE(ishiri @ 2007 11 13, 15:03) man sis baseinas patiko, jame ismokau plaukti. Kai bus 4 menesiukai butinai pasimatysim. As ismeginsiu Mazylio , Vilijos, visus iskyrus Linija, nes man ten nepatika. O tada jau apsispresiu kuriame noriu lankytis pastoviai Beje imeskite tel. nr. baltu pr baseino ,gal net pacios treneres / io. aciu Treneres tel. 8 612 83641 Papildyta: QUOTE(sherla @ 2007 11 16, 13:06) o Silainiu baseinas irgi toks didelis kaip ir Vilijos? Ar plaukiama per visa baseina ar tik tripciojama vienoje vietoje? kokio pobudzio manksteles Silainiu baseine? Silainiu baseino ilgis toks pat kaip ir Vilijos - 25 m., tik ne 6, o 4 takai, bet nesciosioms visada skiriamas vienas atskiras takas. Mankšta labai įvairi: yra apsilimas (ptatimai daugiau vietoje), po to pratimų kompleksas plaukiant iki puses baseino, po to plaukiama per visa baseina ir gale treniruotės - atsipalaidavimo bei tempimo pratimai.
Nutariau eit i baseina, nes labai skauda nugara, tai gal vanduo kiek atpalaiduotu. Paskaiciau atsiliepimu, tai labiausiai vilioja Vilijos baseinas bet arciausiai namu yra Silainiu baseinas, tai ir mastau, kuri cia pasirinkt. O kaip silainiu baseine, ten biuna pasaliniu zmoniu, kai
QUOTE(Beiker @ 2007 11 20, 14:04) Nutariau eit i baseina, nes labai skauda nugara, tai gal vanduo kiek atpalaiduotu. Paskaiciau atsiliepimu, tai labiausiai vilioja Vilijos baseinas bet arciausiai namu yra Silainiu baseinas, tai ir mastau, kuri cia pasirinkt. O kaip silainiu baseine, ten biuna pasaliniu zmoniu, kai as tai visgi "Vilijos" baseina pasirinkciau QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 18:25) as tai visgi "Vilijos" baseina pasirinkciau as taip pat rinkciausi Vilijos baseina isbandziau pati ir drasiai rekomenduoju kitoms QUOTE(Beiker @ 2007 11 20, 15:04) Nutariau eit i baseina, nes labai skauda nugara, tai gal vanduo kiek atpalaiduotu. Paskaiciau atsiliepimu, tai labiausiai vilioja Vilijos baseinas bet arciausiai namu yra Silainiu baseinas, tai ir mastau, kuri cia pasirinkt. O kaip silainiu baseine, ten biuna pasaliniu zmoniu, kai Silainiu baseine tuo paciu metu kai vyksta uzsiemimai nesciosioms dar sportuoja ir zmones su fizine negalia, bet nesciosios kaip jau sakiau turi atskira taka. O jeigu neapsisprendziate kuri baseina lankyti, tai uztenka viena karta nueiti i viena baseina, kita karta i kita ir bus viskas aisku QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 18:25) as tai visgi "Vilijos" baseina pasirinkciau Drįsciau tamstai paprieštarauti. Taip, vanduo veikia raminanciai, jeigu tik atsipalaiduoti ir nusiraminti norit, bet jeigu dar ir naudos siekiat t. y. sustiprint raumenis, kad lengviau gimdymas praeitu, manau reikalingi ir įvairūs pratimai. O paruošiamieji pratimai būtini, kad raumenys apšiltu ir nepatemtumem ju, kad netrauktų meslungis. O dėl tempo, tai kiekviena Man nėštukių mankštos baseine "ŠILAINIAI" labai patinka QUOTE(LauraB @ 2007 11 21, 10:40) paruošiamieji pratimai būtini, kad raumenys apšiltu ir nepatemtumem ju, kad netrauktų meslungis Baseina reikia rinktis pagal save ir pagal tai ko reikia, kaip jautiesi nestumo metu - jei jautiesi gerai, galima tik plaukioti Papildyta: QUOTE(LauraB @ 2007 11 21, 10:40) Man nėštukių mankštos baseine "ŠILAINIAI" labai patinka o kas liecia baseinus Kaune - tai yra geriausiai po viena karta isbandyti visus ir issirinkti kuris labiausiai patinka
Labai norėčiau i Vilijos baseina pabandyti. Bet jeigu plaukti nemoku, ar verta ten eiti?
QUOTE(*dela* @ 2007 11 21, 13:25) treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) QUOTE(sherla @ 2007 11 21, 13:36) treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) Dekui. Reikes paskambinti.
Sveikutes,
O kokios dabar kainos tu manksteliu tarkim, kad ir "Vilijoj" ar "Silainiuose"? Ir kokiomis dienomis bei valandomis tie uzsiemimai vyksta?
Turiu klausima.. skaiciau kad chlorkalkes gali pakenkti , tik nesuprantu kaip.. ir aplamai kad tai nera gerai mirkti valanda vandenyje kuiame pilna bkteriju, kad blogai nesciai eiti saltu metu laiku, nes kunas atsiplaiduoja ir permirkes , galva slapia, kad nuotokios staigios temeraturu kaitos net inkstu uzdegima galima pasigauti
o taip noriu plaukti, gal kiek lengviau jausiuosi, noriu mankstintis QUOTE(krisstukas @ 2007 12 05, 16:14) Sveikutes, O kokios dabar kainos tu manksteliu tarkim, kad ir "Vilijoj" ar "Silainiuose"? Ir kokiomis dienomis bei valandomis tie uzsiemimai vyksta? ir ten ir ten po 10 lituku uz viena karta. Vilijoje vyksta antradieni ir penktadieni 12 val. O silainiuose, kiek zinau, treciadieniais 12 val QUOTE(ishiri @ 2007 12 06, 12:29) Turiu klausima.. skaiciau kad chlorkalkes gali pakenkti , tik nesuprantu kaip.. ir aplamai kad tai nera gerai mirkti valanda vandenyje kuiame pilna bkteriju, kad blogai nesciai eiti saltu metu laiku, nes kunas atsiplaiduoja ir permirkes , galva slapia, kad nuotokios staigios temeraturu kaitos net inkstu uzdegima galima pasigauti o taip noriu plaukti, gal kiek lengviau jausiuosi, noriu mankstintis Dideli chloro kiekis, žinoma, gali pakenkti - kvepuoji oru, prisisotinusiu chloro, oda gauna tiesioginį kontaktą - gali atsirasti alerginės reakcijos ir t.t. Vilijos baseine vanduo filtruojamas moderniais filtrais, chloruojama tik aplinka - takai, kopetėlės ir pan. Teko lankytis baseinuose, kur akis griaužia nuo chloro, to tikrai nėra Vilijoje. Šį baseiną moterys renkasi dar ir dėl švaraus vandens QUOTE(trenere @ 2007 12 07, 17:13) Pasportavę čia nėštukės įgauna ne tik jėgų, bet ir geros nuotaikos, pabendrauja su kitomis bendramintėmis "Vilijoje" sportuodama dar ir draugiu susiradau...su kuriomis ir dabar mielai bendraujame kai jau turime leliukus
As lankiausi Linijos baseine ir man labai patiko
sherla, vaje tik cia netycia pastebejau, kad au leliuke turi
|