Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno baseinai būsimai mamytei
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Fay
Norėčiau sužinoti, kokiuose baseinuose Kaune vyksta užsiėmimai nestuke.gif Kokios kainos? Kokie tie užsiėmimai? Kas patinka/nepatinka? Nuo kelių savaičių pradėjote lankytis?

Mes dar visai mažuliukai, o lengvai pasimankštint norėtusi, bet kurį baseiną pasirinkt? g.gif Norėčiau sulaukt jūsų patarimų 4u.gif
Mazius_
jau yra daug temų apie baseinus. bet negaliu pasakyti apie visus Kauno baseinus, su pirmu nėštumu lankaiu linijos sporto klube nėščiųjų mankštą man buvo thumbup.gif
Fay
QUOTE(Mazius_ @ 2007 08 30, 13:44)
jau yra daug temų apie baseinus. bet negaliu pasakyti apie visus Kauno baseinus, su pirmu nėštumu lankaiu linijos sporto klube nėščiųjų mankštą man buvo  thumbup.gif
*

kokios kainos linijoj? va kad apie baseinus temų dauk tai tiesa, bet konkrečiai apie kauno baseinus temos nemačiau schmoll.gif Nebent aš žliba blush2.gif Bet tose temose kiek skaičiau tai diskutuojama verta/neverta, o tuo klausimu aš turiu savo nuomonę, tik neįsivaizduoju kokie baseinai kaune ruošia užsiėmimus nestuke.gif kokios kainos juose ir pagal mamyčių pasakojimus norėčiau išsirinkti sau geriausią, nes vis tik gyvas patyrimas (pasakojimas iš pirmų lūpų) yra geriau, nei kad mano draugės draugė pasakojo, kaip jos kaimynės marti... doh.gif lotuliukas.gif Tokių pasakų dauk girdėjau, tokių pasakų nemažai ir čia forume, todėl norėčiau naudingą info sukoncentruot vienoje vietoje, bet kaip jau minėjau gal aš nedamačiau, gal jau yra tokia konkreti tema, o ne verta/neverta, sveika/nesveika, kol kas tik tiek esu skaičius
pliusiukas
mano maziukui 19 sav. jau buvome viena karta baseine "mazylyje" man labai patiko, bet po to siek tiek sona skaudejo. gal cia nieko tokio,nes jau esu atpratusi nuo fizinio kruvio.
pusvalandi buvo intensyvi manksta o kita pusvalandi plepejome su kitois mamytemis ir pluduriavome vandenyje.
kaina 10 kartu 150 Lt, tai nusipirkau abonenta, manau verta.
beje baseinas nedidelis, bet jame uzsiemimai vyksta 3 - 4 mamytem
Fay
o tai čia visai nebrangu thumbup.gif ir manau tikrai naudingiau kai užsiėmimai vyksta su mažiau mamyčių, nes tada visas geriau gali pastebėt ir sužiūrėt ar nestuke.gif tikrai gerai atlieka pratimus, ar nepersitemps ir t.t.
Catrin
As lankausi Linijoj, man patinka, prisiverciu netgi per puse Kauno nuvaziuot tongue.gif va ir dbr varau thumbup.gif
Čili
aš lankiau "Vilijos" baseiną Vilijampolėj, tikrai kažkur tema turi būti apie jį blush2.gif Kaina dabar manau pakilusi, seniau buvo 8lt/1k. Pats baseinas tarybinių laikų, bet vanduo švarus,dušai tvarkingi, o užsiėmimai išvis pasaka - ne vien makaluojiesi mažam baseiniuke, o darai pratimus keičiant su plaukimu, nardymu,pabaigoje meditacija. Apie tai rešė neseniai kažkuris mamų žurnalas smile.gif Super trenerė ir atmosfera,jei gyvenčiau Kaune vėl ten eičiau smile.gif
Beje, bent jau ten prieš lankant būtina turėti pažymą iš gyd., kad leidžiama lankyti baseiną, na, maža ką smile.gif
Papildyta:
nepatingėjau ir atradau temą analogišką va čia 4u.gif
Minlina
Isbandziau Linija ir Mazylio baseina. Po Linijos apskritai pagalvojau, kad baseinas besilaukiant ne man, nes buvo neigiamos emocijos:
persiregimo kambariuose salta (buvau liepos men)
baseino vanduo per saltas (kol judi dar puse velnio, bet po uzsiemimo nei viena mamyte neliko paplaukioti)
pacia manksta vede vaikinukas, ir jei saziningai ir nurodytu tempu viska darai, o ne tik makaluojiesi po vandeniu, manksta akivaizdziai per sunki (tas man buvo labiausiai netiketa, nes as pati sportuojanti, iki penkto menesio aktyviai tebelankiau porinius sokius)
O Mazylyje islankiau visa kursa smile.gif Vandenukas siltutis, esi gydytoju priziurimas, manksta pritaikyta pagal to laikotarpio fiziologija, uzsiemimai vyksta tik po tris zmones, zodziu super. Minusas tik tas, kad ten nera vietos paplaukioti, nes baseinas nedidelis.
Dar girdejau gerus atsiliepimus ir apie Vilijampole, tik pati negaliu nieko pasakyti.
O patarimas vienas - su vienkartiniu abonementu apsilankyk pati keliose vietose ir issirink butent SAU priimtiniausia, sekmes mirksiukas.gif
Beje, kainos labai panasios, vienkartinis 15-17 Lt, desimt kartu 130-150 Lt.
Papildyta:
O del laikotarpio, tai rekomenduojama 4-8 menesiuka, intensyvuma pasirenki pati pagal norus wink.gif
Fay
QUOTE(Čili @ 2007 09 03, 13:07)
aš lankiau "Vilijos" baseiną
Beje, bent jau ten prieš lankant būtina turėti pažymą iš gyd., kad leidžiama lankyti baseiną, na, maža ką smile.gif
Papildyta:
nepatingėjau ir atradau temą analogišką va čia  4u.gif
*

Aš šiaip buvus ne kartą vilijos baseine, tai aplinką žinau. Na reikės pasidomėt kas ir kaip, tik bėda kad aš plaukt nemoku lotuliukas.gif

QUOTE(Minlina @ 2007 09 03, 17:21)
O del laikotarpio, tai rekomenduojama 4-8 menesiuka, intensyvuma pasirenki pati pagal norus wink.gif
*

tai aš kaip tik jau ir galėčiau pradėt lankyt thumbup.gif Eisiu kitą savaitę pas gyditoją tai pasiklausiu ar man galima ax.gif
trenere
Sveikutės besidominčios nestuke.gif ir jau mamytės, po vasaros atostogų grįžtam į Vilijos baseiną. Jau ateinantį antradienį plauksim. Kas norite pasidomėti plačiau, rašykit į mano dėžutę arba skambinkit tel. 8-686-06176. thumbup.gif
Čili
QUOTE(trenere @ 2007 09 06, 20:48)
Sveikutės besidominčios nestuke.gif ir jau mamytės, po vasaros atostogų grįžtam į Vilijos baseiną. Jau ateinantį antradienį plauksim. Kas norite pasidomėti plačiau, rašykit į mano dėžutę arba skambinkit tel. 8-686-06176.  thumbup.gif

ech, kaip gaila, trenere, kad aš nebe Kaune gyvenu, lankyčiau būtinai.. verysad.gif
rutaškina
Sveikutės besidominčios nestuke.gif ir jau mamytės, po vasaros atostogų grįžtam į Vilijos baseiną. Jau ateinantį antradienį plauksim. Kas norite pasidomėti plačiau, rašykit į mano dėžutę arba skambinkit tel. 8-686-06176.  thumbup.gif
*

parašiau jums į až..noriu plaukti 4u.gif
Fay
*

deja labai netinkamas laikas verysad.gif

Čia trenerės atsakymas:
baseine plaukiojam antrad ir penktad nuo 12 val. Renkames 11.45 baseino "Vilijos" baseino foje, Demokratų g. 34. Trečiadienį 18 val mankšta Šeimos klinikoje Studentų 25. Vieno užsiėmimo kaina ir ten ir ten - 10 litų.

Gal kam pravers 4u.gif
Jasumi
QUOTE(Minlina @ 2007 09 03, 17:21)
Po Linijos apskritai pagalvojau, kad baseinas besilaukiant ne man, nes buvo neigiamos emocijos:
persiregimo kambariuose salta, baseino vanduo per saltas (kol judi dar puse velnio, bet po uzsiemimo nei viena mamyte neliko paplaukioti)
*

pritariu siai busimai mamytei doh.gif as irgi turiu abonenta i "Linija", bet buvau tik 3 kartus ir labai nenoriu eiti daugiau tik gaila pinigeliu isleistu. As po kiekvieno uzsiemimo stoviu po karstu dusu koki puse valandos, kad atitirpciau verysad.gif nors baseine bandau judeti daug intensyviau, nei reikalauja trenere/-is, bet as taip susalu, kad sloga uzpuola.... cray.gif
ravesa
Šiandien einu į Mažylį pirmą kartą- pagaliau sulaukiau, kai jau galima biggrin.gif
Catrin
Sveikos, pilvuziukes wink.gif

Ir as i Linija ejau kol galejau, dabar jau per sunku ko tai darosi..dar 7 kartu liko abonementas... ax.gif
Mičiolita
Sveikos nestukes. As lankausi Mazylio baseine, super thumbup.gif Vanduo tikrai siltas, malonu jame buti, manksta ne per sunki, pusvalandis greitai prabega. Tik baseiniukas mazas, tai paplaukiot neimanoma, tik papluduriuoti. Bet pliusu tikrai daugiau nei minusu. Kiekvieno karto laukiu su malonumu. Pirmadieniui uzsirasiau ir masaza iskart po baseino,tikiuosi kad irgi bus thumbup.gif
niami
Sveikutes nestuke.gif !

Jau pasisakiau sporto tema nestukems kitame paplepejime, bet noriu dar pasikartoti.. ax.gif
Mano pilvelio dieneles jau labai tiksi tiksi, bet negaliu atsidziaugti ir nepasisakyti apie sporta nestukems (Kaune)... blush2.gif vat ka tik grizau is Vilijos baseino ir jei ne baseinas, manau kad man butu buve zymiai sunkiau visa nestuma, nes jau ir nugara paskaudendavo (darbas prie kompo) ir t.t. Jau dabar jauciu, kaip pasiilgsiu.... wub.gif
Lankau dar ir manksta / aerobika (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi mirksiukas.gif ). Mankstas ir baseina veda kvalifikuota trenere, visada po prieziura, visada pakomentuoja kas kaip ir kam daroma - SUPER! tikrai geru zodziu tik galiu pagirti trenere ir treneres prieziuroj jautiesi tikrai sauniai, saugiai, smagiai, laisvai.. thumbup.gif
Ir kas dar faina, kad vien sportu draugyste neuzsibaigia, kartas nuo karto daromi nestukiu pasisedejimai - kur susirenka visos nestukes lankancios manksta ar baseina ir prie gausaus vaisiu stalo (kuri pacios pasiruosia), prisibendrauja visoms aktualiom temom drinks_cheers.gif (cia didelis aciu taip pat trenerei, nes ji ir yra iniciatore viso sito gerio 4u.gif )
nors mano asmeniskai kg auga doh.gif , bet jei ne sportas, nezinia kokia tada buciau buvusi g.gif be to, lankau ne tik del kg, bet del bendros savijautos, del vaikelio savijautos, del pasiruosimo gimdymui ir dar milijonai kitu pliusu.. bigsmile.gif

jei turite nors trupuciuka noro ir laiko, labai labai rekomenduoju - tikrai nepasigailesite! tongue.gif

p.s. jei reikes daugiau info - rasykit, mielai pasidalinsiu.. smile.gif
Rugsti bambonke
o man Linijoj visai nieko buvo, nors kitur nebuvau g.gif
Deja tik keleta kartu buvau, nes su atvaziavimu i Kauna tikrai nepigus malonumas gaunasi...
niami
QUOTE(niami @ 2007 10 06, 23:44)
Sveikutes  nestuke.gif !

Jau pasisakiau sporto tema nestukems kitame paplepejime, bet noriu dar pasikartoti..  ax.gif
Mano pilvelio dieneles jau labai tiksi tiksi, bet negaliu atsidziaugti ir nepasisakyti apie sporta nestukems (Kaune)...  blush2.gif  vat ka tik grizau is Vilijos baseino ir jei ne baseinas, manau kad man butu buve zymiai sunkiau visa nestuma, nes jau ir nugara paskaudendavo (darbas prie kompo) ir t.t. Jau dabar jauciu, kaip pasiilgsiu....  wub.gif 
Lankau dar ir manksta / aerobika (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi  mirksiukas.gif  ). Mankstas ir baseina veda kvalifikuota trenere, visada po prieziura, visada pakomentuoja kas kaip ir kam daroma - SUPER! tikrai geru zodziu tik galiu pagirti trenere ir treneres prieziuroj jautiesi tikrai sauniai, saugiai, smagiai, laisvai..  thumbup.gif
Ir kas dar faina, kad vien sportu draugyste neuzsibaigia, kartas nuo karto daromi nestukiu pasisedejimai - kur susirenka visos nestukes lankancios manksta ar baseina ir prie gausaus vaisiu stalo (kuri pacios pasiruosia), prisibendrauja visoms aktualiom temom  drinks_cheers.gif (cia didelis aciu taip pat trenerei, nes ji ir yra iniciatore viso sito gerio  4u.gif )
nors mano asmeniskai kg auga  doh.gif , bet jei ne sportas, nezinia kokia tada buciau buvusi  g.gif be to, lankau ne tik del kg, bet del bendros savijautos, del vaikelio savijautos, del pasiruosimo gimdymui ir dar milijonai kitu pliusu..  bigsmile.gif

jei turite nors trupuciuka noro ir laiko, labai labai rekomenduoju - tikrai nepasigailesite!  tongue.gif

p.s. jei reikes daugiau info - rasykit, mielai pasidalinsiu.. smile.gif
*

Papildymas:
Baseinas apie kuri kalbu, vadinasi "Vilija", adresas Demokratu g. 44 - uzsiemimai vyksta antradieniais ir penktadienias 12val., bet renkames 11:45 (uztrunka 1val.), o mankstos vedamos adresu Studentu g. 25, treciadieniais 18val. (uztrunka taip pat 1val.). o ir kaina nediduke.. thumbup.gif

nestuke.gif - naudokites proga!!! mirksiukas.gif
Giedrė
Noriu pradet lankyt "Mazylio" baseina smile.gif .Noreciau paklausti ar pirmam kartui,pabandymui reikia pazymos is savo ginekologes ten einant plaukioti ? O galima telefonu uzsisakyti paplaukiojima ir atejus tada susimoketi,ar pirma reik "i vieta" vaziuoti ? Jei galit,kam nesunku dar imeskit "Mazylio" telefona blush2.gif 4u.gif
LauraB
Kaip supratau, finansai spaudzia tą mamytę, kuri pasivadinusi rūgscia bambyte smile.gif tai galeciau pasiulyti pigesni ir nė kiek ne prastesni varianta. Kaune Silainiu baseine (adr.: baltų pr. 8) irgi vyksta mankstos nesciosioms vandenyje, tik ten daug pigiau - 10 lt. Uzsiemimai vyksta kiekviena trečiadienį 12 val. Labai faina mankšta, su muzika, tik būsimų mamycių mažoka, susirenka kokios 3, liūdnoka. Taigi, kvieciu prisijungti į mūsų gretas, kuo daugiau, tuo linksmiau bus clap.gif
black
QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 14:54)
Kaip supratau, finansai spaudzia, tai galeciau pasiulyti pigesni ir nė kiek ne prastesni varianta. Kaune  Silainiu baseine irgi vyksta mankstos nesciosioms vandenyje, tik ten daug pigiau - 10 lt.
*

O aš net nežinojau, kad Šilainiuose yra užsiėmimai nestuke.gif. thumbup.gif Šiaip galvoju ten lankytis (nes gyvenu visai šalia), bet kai išeisiu į dekretą. Nes turbūt laikas kaip ir visur nepatogus dirbančiai nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 14:54)
Kaip supratau, finansai spaudzia tą mamytę, kuri pasivadinusi rūgscia bambyte smile.gif  tai galeciau pasiulyti pigesni ir nė kiek ne prastesni varianta. Kaune  Silainiu baseine (adr.: baltų pr. 8) irgi vyksta mankstos nesciosioms vandenyje, tik ten daug pigiau - 10 lt. Uzsiemimai vyksta kiekviena trečiadienį 12 val. Labai faina mankšta, su muzika, tik būsimų mamycių mažoka, susirenka kokios 3, liūdnoka. Taigi, kvieciu prisijungti į mūsų gretas, kuo daugiau, tuo linksmiau bus  clap.gif
*

Oi, būtinai eičiau, jeigu tik laikas būtų kitoks verysad.gif Tad teks laukti iki sausio mėn. verysad.gif
LauraB
QUOTE(black @ 2007 10 19, 16:05)
O aš net nežinojau, kad Šilainiuose yra užsiėmimai  nestuke.gif. thumbup.gif  Šiaip galvoju ten lankytis (nes gyvenu visai šalia), bet kai išeisiu į dekretą. Nes turbūt laikas kaip ir visur nepatogus dirbančiai nestuke.gif

Papildyta:
Oi, būtinai eičiau, jeigu tik laikas būtų kitoks verysad.gif Tad teks laukti iki sausio mėn. verysad.gif
*

12 val. tinka ir dibancioms (jeigu netoli baseino) per pietų pertrauką thumbup.gif
black
QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 15:24)
12 val. tinka ir dibancioms (jeigu netoli baseino) per pietų pertrauką thumbup.gif
*

Neee, jeigu jau eiti i baseina, tai be jokiu lekimu ir skubejimu. Po tokiu maloniu pojuciu vel sest prie kompo schmoll.gif O ir niekaip nespeciau.... verysad.gif
Jasumi
sveikos busimos mamytes wub.gif as tai esu isbandziusi 3 baseinus Kaune - tai "linija", "Mazylis" ir "Vilijos" Man labiausiai "Vilijos" baseinas, nes ten galima paplaukioti thumbup.gif kas megsta ir moka plaukti - tai tik i "Vilija" siulau bigsmile.gif o jei norite papluduriuoti - tai i "Mazyli". "Linijos" baseinas pilnas chlorkalkiu ir dar beproto saltas vanduo sad.gif
Dar kazkoks baseinas Silainiuosle yra - bet palyginti negaliu g.gif
niami
QUOTE(sherla @ 2007 11 06, 17:25)
sveikos busimos mamytes  wub.gif  as tai esu isbandziusi 3 baseinus Kaune - tai "linija", "Mazylis" ir "Vilijos" Man labiausiai "Vilijos" baseinas, nes ten galima paplaukioti  thumbup.gif  kas megsta ir moka plaukti - tai tik i "Vilija" siulau  bigsmile.gif o jei norite papluduriuoti - tai i "Mazyli". "Linijos" baseinas pilnas chlorkalkiu ir dar beproto saltas vanduo sad.gif
Dar kazkoks baseinas Silainiuosle yra - bet palyginti negaliu  g.gif
*

100% pritariu! drinks_cheers.gif
LauraB
O as tai galiu palyginti ir Silainiu baseina, nes maciau ir Vilijos, ir Linijos, ir Silainiu baseinus. Linijoj brangu, o Vilijoj ir Silainiuose kaina ta pati, tik Silainiuose su ivairiom priemonem, t. y. kamuoliais, "makaronais", lentom ir su muzika...
ishiri
QUOTE(LauraB @ 2007 10 19, 13:54)
Kaip supratau, finansai spaudzia tą mamytę, kuri pasivadinusi rūgscia bambyte smile.gif  tai galeciau pasiulyti pigesni ir nė kiek ne prastesni varianta. Kaune  Silainiu baseine (adr.: baltų pr. 8) irgi vyksta mankstos nesciosioms vandenyje, tik ten daug pigiau - 10 lt. Uzsiemimai vyksta kiekviena trečiadienį 12 val. Labai faina mankšta, su muzika, tik būsimų mamycių mažoka, susirenka kokios 3, liūdnoka. Taigi, kvieciu prisijungti į mūsų gretas, kuo daugiau, tuo linksmiau bus  clap.gif
*

man sis baseinas patiko, jame ismokau plaukti. Kai bus 4 menesiukai butinai pasimatysim. As ismeginsiu Mazylio , Vilijos, visus iskyrus Linija, nes man ten nepatika. O tada jau apsispresiu kuriame noriu lankytis pastoviai mirksiukas.gif

Beje imeskite tel. nr. baltu pr baseino ,gal net pacios treneres / io. aciu
vilbur
Sveikutės,
gal galėtumėt pasakyt kur Kaune Demokratų g., ieškau Vilijos baseino ax.gif ax.gif
niami
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 11 13, 21:42)
Sveikutės,
gal galėtumėt pasakyt kur Kaune Demokratų g., ieškau Vilijos baseino ax.gif  ax.gif
*

Laba!

Demokratu g. 44, nuo krantines kai reikia sukti, ant kampo stovi Maxima(mazute), reikia siek tiek toliau pavaziuoti ir ten mokykloj, paskutiniam priestate renkasi nestuke.gif
Gali pasiskambinti trenerei Daivai, jei ka.. ax.gif jos tel.: 868606176
Kaip jau zinai tikriausiai, baseinas Vilijoj vyksta antradieniais ir penktadieniais nuo 12val.

sekmes 4u.gif
Jasumi
QUOTE(LauraB @ 2007 11 07, 14:05)
O as tai galiu palyginti ir Silainiu baseina, nes maciau ir Vilijos, ir Linijos, ir Silainiu baseinus. Linijoj brangu, o Vilijoj ir Silainiuose kaina ta pati, tik Silainiuose su ivairiom priemonem, t. y. kamuoliais, "makaronais", lentom ir su muzika...
*

o Silainiu baseinas irgi toks didelis kaip ir Vilijos? Ar plaukiama per visa baseina ar tik tripciojama vienoje vietoje? kokio pobudzio manksteles Silainiu baseine? g.gif
LauraB
QUOTE(ishiri @ 2007 11 13, 15:03)
man sis baseinas patiko, jame ismokau plaukti. Kai bus 4 menesiukai butinai pasimatysim. As ismeginsiu Mazylio , Vilijos, visus iskyrus Linija, nes man ten nepatika. O tada jau apsispresiu kuriame noriu lankytis pastoviai  mirksiukas.gif

Beje imeskite tel. nr. baltu pr baseino ,gal net pacios treneres / io.  aciu
*

Treneres tel. 8 612 83641
Papildyta:
QUOTE(sherla @ 2007 11 16, 13:06)
o Silainiu baseinas irgi toks didelis kaip ir Vilijos? Ar plaukiama per visa baseina ar tik tripciojama vienoje vietoje? kokio pobudzio manksteles Silainiu baseine?  g.gif
*

Silainiu baseino ilgis toks pat kaip ir Vilijos - 25 m., tik ne 6, o 4 takai, bet nesciosioms visada skiriamas vienas atskiras takas. Mankšta labai įvairi: yra apsilimas (ptatimai daugiau vietoje), po to pratimų kompleksas plaukiant iki puses baseino, po to plaukiama per visa baseina ir gale treniruotės - atsipalaidavimo bei tempimo pratimai.
Beiker
Nutariau eit i baseina, nes labai skauda nugara, tai gal vanduo kiek atpalaiduotu. Paskaiciau atsiliepimu, tai labiausiai vilioja Vilijos baseinas bet arciausiai namu yra Silainiu baseinas, tai ir mastau, kuri cia pasirinkt. O kaip silainiu baseine, ten biuna pasaliniu zmoniu, kai nestuke.gif sportuoja?
Jasumi
QUOTE(Beiker @ 2007 11 20, 14:04)
Nutariau eit i baseina, nes labai skauda nugara, tai gal vanduo kiek atpalaiduotu. Paskaiciau atsiliepimu, tai labiausiai vilioja Vilijos baseinas bet arciausiai namu yra Silainiu baseinas, tai ir mastau, kuri cia pasirinkt. O kaip silainiu baseine, ten biuna pasaliniu zmoniu, kai  nestuke.gif  sportuoja?
*

as tai visgi "Vilijos" baseina pasirinkciau thumbup.gif kazkaip manes visai nevilioja tie visi tempimo pratimai doh.gif juk visgi nera didelis tempas ir nemanau kad reiktu kazkokiu paruosiamuju pratimu....vanduo bet kokiu atveju veikia raminanciai, jei viska atlieki su saiku ir pagal galimybes
niami
QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 18:25)
as tai visgi "Vilijos" baseina pasirinkciau  thumbup.gif  kazkaip manes visai nevilioja tie visi tempimo pratimai  doh.gif juk visgi nera didelis tempas ir nemanau kad reiktu kazkokiu paruosiamuju pratimu....vanduo bet kokiu atveju veikia raminanciai, jei viska atlieki su saiku ir pagal galimybes
*

as taip pat rinkciausi Vilijos baseina drinks_cheers.gif
isbandziau pati ir drasiai rekomenduoju kitoms nestuke.gif
LauraB
QUOTE(Beiker @ 2007 11 20, 15:04)
Nutariau eit i baseina, nes labai skauda nugara, tai gal vanduo kiek atpalaiduotu. Paskaiciau atsiliepimu, tai labiausiai vilioja Vilijos baseinas bet arciausiai namu yra Silainiu baseinas, tai ir mastau, kuri cia pasirinkt. O kaip silainiu baseine, ten biuna pasaliniu zmoniu, kai  nestuke.gif  sportuoja?
*

Silainiu baseine tuo paciu metu kai vyksta uzsiemimai nesciosioms dar sportuoja ir zmones su fizine negalia, bet nesciosios kaip jau sakiau turi atskira taka. O jeigu neapsisprendziate kuri baseina lankyti, tai uztenka viena karta nueiti i viena baseina, kita karta i kita ir bus viskas aisku biggrin.gif
Jasumi
QUOTE(LauraB @ 2007 11 21, 09:20)
Jeigu neapsisprendziate kuri baseina lankyti, tai uztenka viena karta nueiti i viena baseina, kita karta i kita ir bus viskas aisku biggrin.gif
*

thumbup.gif
LauraB
QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 18:25)
as tai visgi "Vilijos" baseina pasirinkciau  thumbup.gif  kazkaip manes visai nevilioja tie visi tempimo pratimai  doh.gif juk visgi nera didelis tempas ir nemanau kad reiktu kazkokiu paruosiamuju pratimu....vanduo bet kokiu atveju veikia raminanciai, jei viska atlieki su saiku ir pagal galimybes
*

Drįsciau tamstai paprieštarauti.
Taip, vanduo veikia raminanciai, jeigu tik atsipalaiduoti ir nusiraminti norit, bet jeigu dar ir naudos siekiat t. y. sustiprint raumenis, kad lengviau gimdymas praeitu, manau reikalingi ir įvairūs pratimai. O paruošiamieji pratimai būtini, kad raumenys apšiltu ir nepatemtumem ju, kad netrauktų meslungis. O dėl tempo, tai kiekviena nestuke.gif mankštinasi intensyvumu atitinkanciu jos pajeguma.
Man nėštukių mankštos baseine "ŠILAINIAI" labai patinka thumbup.gif
Jasumi
QUOTE(LauraB @ 2007 11 21, 10:40)
paruošiamieji pratimai būtini, kad raumenys apšiltu ir nepatemtumem ju, kad netrauktų meslungis

g.gif meslungis raumenis sutraukia kada truksta organizmui magnio, o ne del apsilimo-tempimo pratimu nebuvimo mirksiukas.gif raumenys puikiai apsyla tuomet kai zemiausiu intensyvumu keliata kartu perplaukiama per baseina ir toliau tesiamas uzsiemimas smile.gif uzsiemimo pabaigoje gali buti atpalaiduojantys pratimai, jie pades susikaupti pries kitus dienos darbus...
Baseina reikia rinktis pagal save ir pagal tai ko reikia, kaip jautiesi nestumo metu - jei jautiesi gerai, galima tik plaukioti blush2.gif jei yra kokiu nestumo komplikaciju, geriau butu tik manksta ir priziurint specialistui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LauraB @ 2007 11 21, 10:40)
Man nėštukių mankštos baseine "ŠILAINIAI" labai patinka thumbup.gif

o kas liecia baseinus Kaune - tai yra geriausiai po viena karta isbandyti visus ir issirinkti kuris labiausiai patinka thumbup.gif nesu buvusi "Silainiu" baseine - todel apie ji negaliu nei gero nei blogo ka pasakyti
*dela*
Labai norėčiau i Vilijos baseina pabandyti. Bet jeigu plaukti nemoku, ar verta ten eiti?
Jasumi
QUOTE(*dela* @ 2007 11 21, 13:25)
Labai norėčiau i Vilijos baseina pabandyti. Bet jeigu plaukti nemoku, ar verta ten eiti?
*

g.gif visiskai nemoki? galima kazkiek bandyti plaukti iki puses baseino (cia nera gilu)... arba tiesiog siuo klausimu gali pasiteirauti pacios treneres arba ateiti vienam kartui... blush2.gif kazkoks labai jau sunkus tavo klausimas

treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva)
*dela*
QUOTE(sherla @ 2007 11 21, 13:36)
g.gif visiskai nemoki? galima kazkiek bandyti plaukti iki puses baseino (cia nera gilu)... arba tiesiog siuo klausimu gali pasiteirauti pacios treneres arba ateiti vienam kartui... blush2.gif kazkoks labai jau sunkus tavo klausimas

treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva)
*

Dekui. Reikes paskambinti.
krisstukas
Sveikutes,

O kokios dabar kainos tu manksteliu tarkim, kad ir "Vilijoj" ar "Silainiuose"? smile.gif
Ir kokiomis dienomis bei valandomis tie uzsiemimai vyksta? smile.gif
ishiri
Turiu klausima.. skaiciau kad chlorkalkes gali pakenkti , tik nesuprantu kaip.. ir aplamai kad tai nera gerai mirkti valanda vandenyje kuiame pilna bkteriju, kad blogai nesciai eiti saltu metu laiku, nes kunas atsiplaiduoja ir permirkes , galva slapia, kad nuotokios staigios temeraturu kaitos net inkstu uzdegima galima pasigauti
o taip noriu plaukti, gal kiek lengviau jausiuosi, noriu mankstintis
Jasumi
QUOTE(krisstukas @ 2007 12 05, 16:14)
Sveikutes,

O kokios dabar kainos tu manksteliu tarkim, kad ir "Vilijoj" ar "Silainiuose"? smile.gif
Ir kokiomis dienomis bei valandomis tie uzsiemimai vyksta?  smile.gif
*

ir ten ir ten po 10 lituku uz viena karta. Vilijoje vyksta antradieni ir penktadieni 12 val. O silainiuose, kiek zinau, treciadieniais 12 val
trenere
QUOTE(ishiri @ 2007 12 06, 12:29)
Turiu klausima.. skaiciau kad chlorkalkes gali pakenkti , tik nesuprantu kaip.. ir aplamai kad tai nera gerai mirkti valanda vandenyje  kuiame pilna bkteriju, kad blogai nesciai eiti saltu metu laiku, nes kunas atsiplaiduoja ir permirkes , galva slapia, kad nuotokios staigios temeraturu kaitos net inkstu uzdegima galima pasigauti
o taip noriu plaukti, gal kiek lengviau jausiuosi, noriu mankstintis
*

Dideli chloro kiekis, žinoma, gali pakenkti - kvepuoji oru, prisisotinusiu chloro, oda gauna tiesioginį kontaktą - gali atsirasti alerginės reakcijos ir t.t. Vilijos baseine vanduo filtruojamas moderniais filtrais, chloruojama tik aplinka - takai, kopetėlės ir pan. Teko lankytis baseinuose, kur akis griaužia nuo chloro, to tikrai nėra Vilijoje. Šį baseiną moterys renkasi dar ir dėl švaraus vandens thumbup.gif . Po baseino moterys išsidžiovina plaukus, o ir pačios nudžiūsta. Teko darbuotis ir kai lauke buvo -25, ir buvo nemažai nėštukių. Pasportavę čia nėštukės įgauna ne tik jėgų, bet ir geros nuotaikos, pabendrauja su kitomis bendramintėmis 4u.gif ax.gif .
Jasumi
QUOTE(trenere @ 2007 12 07, 17:13)
Pasportavę čia nėštukės įgauna ne tik jėgų, bet ir geros nuotaikos, pabendrauja su kitomis bendramintėmis 4u.gif  ax.gif .

"Vilijoje" sportuodama dar ir draugiu susiradau...su kuriomis ir dabar mielai bendraujame kai jau turime leliukus friends.gif Aciu trenerei, jog moka taip suvienyti nestuke.gif ir pati trenere mielai dalyvauja diskusijose
nelli
As lankiausi Linijos baseine ir man labai patiko thumbup.gif Visa laika gyvenau aktyviai, todel kai pastojau net baisu pasidare pagalvojus, kad reiks vaikscioti kaip kiausiniui.. ax.gif As labai norejau judeti, todel Linijos baseinas ir treneres man labai tiko ir patiko, nes ir patardavo ir profesionaliai ismankstindavo, nebijodamas duoti ir siek tiek kruvio, kuri vistiek dar kiekviena pagal save ismatuodavo.. tongue.gif
Gerbera
sherla, vaje tik cia netycia pastebejau, kad au leliuke turi smile.gif sveikinuu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.