Nikolia
2010 09 30, 21:58
IRIM paprasyk Mazylyje 'sparneliu' rishamu ant koju rieshu..gaila per velai kineziterapeutes pasake, kad tokie yra..butu ir man kruvis ten gavesis kiek padoresnis..nei vien tik lengvai pashokineti. QUOTE(IRIM @ 2010 09 29, 20:30) Siandien buvau Mazylio GN baseine. Labai sauniai pasimankstinau  Man gal tik kruvio siek tiek mazoka  Bet kuriuo atveju, tikiuosi karta-du per savate rasti laiko siam malonumui. Apie Vilija irg geru atsiliepimu girdejui, tik nzn ju tvarkarascio, ar speciau su darbu suderinti ji  Reik rasyti trenerei AZ 
sveikos, As irgi susigundziau apsilankyti vilijos baseine, noreciau paklausti ar reikia isanksto registruotis ir kiek laiko trunka uzsiemimas?
trupinelis
2010 10 06, 12:43
nereikia iš anksto registruotis, ateini penkiolikas min prieš treniruotę ir viskas. pirmą kartą atsinešk nėščiųjų kortelę. užsiėmimai vyksta antradieniais i rpenktadieniais nuo 12 val
QUOTE(trupinelis @ 2010 10 06, 13:43) nereikia iš anksto registruotis, ateini penkiolikas min prieš treniruotę ir viskas. pirmą kartą atsinešk nėščiųjų kortelę. užsiėmimai vyksta antradieniais i rpenktadieniais nuo 12 val  Aciu, reikes penktadieni nueiti  . Dar klausimelis ar reikia kokios pazymos (leidimo) is gines?
trupinelis
2010 10 07, 21:34
QUOTE(solma @ 2010 10 06, 19:04) Aciu, reikes penktadieni nueiti  . Dar klausimelis ar reikia kokios pazymos (leidimo) is gines? ne, tik pirmam kartui nėščiųjų kortelės
stirna_Liu
2010 11 26, 09:51
QUOTE(trupinelis @ 2010 10 06, 13:43) nereikia iš anksto registruotis, ateini penkiolikas min prieš treniruotę ir viskas. pirmą kartą atsinešk nėščiųjų kortelę. užsiėmimai vyksta antradieniais i rpenktadieniais nuo 12 val  O vakarinio laiko nera? Nelabai isivaizduoju kaip mamos darbo metu vaiksto i baseina  Ar cia baseinas tik jau isejusioms i dekreta?
suntea7
2011 02 03, 20:41
Kodėl tokia aptilus temelė, negi niekas nesportuoja? Ąš mastau nuo pavasario pradėti lankyti vandens aerobiką nėščiosioms, gal turit parekomenduoti, kas kam patiko, kokios kainos tvarkaraščiai ir t.t. ačiū
QUOTE(suntea7 @ 2011 02 03, 21:41) Kodėl tokia aptilus temelė, negi niekas nesportuoja? Ąš mastau nuo pavasario pradėti lankyti vandens aerobiką nėščiosioms, gal turit parekomenduoti, kas kam patiko, kokios kainos tvarkaraščiai ir t.t. ačiū  Ir as nuo pavasario noreciau  Bet be Linijos baseino ,daugiau nieko nesugalvoju
suntea7
2011 02 14, 11:37
QUOTE(Tensei @ 2011 02 11, 11:08) Ir as nuo pavasario noreciau  Bet be Linijos baseino ,daugiau nieko nesugalvoju  VIENA MAMYTĖ DAR RAŠĖ MAN Į AŽ, KAD LANKĖSI MAŽYLIO GN BASEINE, atsiliepimai buvo tik teigiami.
as lankausi mazylio GN baseine nors dar dirbu bet iseina susiderinti ir per pietu pertrauka karta i savaite sau leidziu atsipalaiduoti. Vanduo baseine labai siltas, uzsiemimai vyksta max su 3-4 nestukem, nes baseiniukas nedidelis. gera pusvalandi vyksta mankstele o likusi laika ijungia sroveles ,lengva muzika ir gali atsipalaiduoti. Man asmeniskai labai patinka, jei reikia kam dar issamesnes info rasykit butinai atrasysiu
Sonrisita
2011 02 20, 18:09
QUOTE(fylka @ 2011 02 19, 23:40) as lankausi mazylio GN baseine nors dar dirbu bet iseina susiderinti ir per pietu pertrauka karta i savaite sau leidziu atsipalaiduoti. Vanduo baseine labai siltas, uzsiemimai vyksta max su 3-4 nestukem, nes baseiniukas nedidelis. gera pusvalandi vyksta mankstele o likusi laika ijungia sroveles ,lengva muzika ir gali atsipalaiduoti. Man asmeniskai labai patinka, jei reikia kam dar issamesnes info rasykit butinai atrasysiu  Yra koks duotas tvarkaraštis? Kaip suprantu, reik is anksto užsiregistruot prieš ateinant? Labai noriu pradėt lankytis, bet laukiu, kol truputi nurims šalčiai
alionuska28
2011 02 20, 18:28
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 11 26, 10:51) O vakarinio laiko nera? Nelabai isivaizduoju kaip mamos darbo metu vaiksto i baseina  Ar cia baseinas tik jau isejusioms i dekreta? as todel taip velai ir pradejau lankyti... bet yra kitas budas, nuteikti savo bendradarbius tam, kad tu kiekviena penktadieni privalai tureti pora valandu baseinui  is pradziu kiek neiprasta, bet paskui jau belieka juokais klausti "kas siandien nori mane i baseina nuvezti?  " zinoma, jei darbo salygos leidzia.
Linutas
2011 03 15, 11:43
Gal kas lankesi Silainiu poliklinikoj: http://www.silainiupoliklinika.lt/?kur=skyriai&kas=fiz9  Kokie atsiliepimai?
[quote=Sonrisita,2011 02 20, 19:09] Yra koks duotas tvarkaraštis? Kaip suprantu, reik is anksto užsiregistruot prieš ateinant? Labai noriu pradėt lankytis, bet laukiu, kol truputi nurims šalčiai  reikia pasiskambint arba uzeiti ir uzsiregistruoti, priderins jum patogu laika, tureti kepuraite jei neturit ten uz 2lt galit nusipirkti vietoje.
snekute
2011 07 14, 19:58
Lankiau Vilijos Vilijampolej, labai patiko trenere ir baseinas didelis, gan siltas vanduo, lankiau pries 4metus, nezinau ar dar yra
QUOTE(Linutas @ 2011 03 15, 12:43) Gal kas lankesi Silainiu poliklinikoj: http://www.silainiupoliklinika.lt/?kur=skyriai&kas=fiz9  Kokie atsiliepimai?  man irgi idomu, gal kas lankot? skambinau, vasara salej uzsiemimai nevyksta, bet baseine vyksta. Kaina 22 lt. Gal kas lankot- kaip ten salygos? trenere?
...tuti...
2011 08 08, 15:53
sveikos:) gal kuri paskutiniu metu buvot "linijos" baseine? man jis netoli namų, dėl to ten ir noriu eiti. kiek paskaičiau atsiliepimus, prieš porą metų, rašėt kad ten šaltokas vanduo. gal yra kokių pakitimų, gal dabar šiltesnį leidžia?  kiek mamyčių sportuoja užsiėmimo metu? man dar tik porą mėnesiukų  , bet prieš pastojant aktyviai sportavau,tad ir dabar norėčiau šiek tiek pakrutėt  manau baseinas būtų puiku. gal yra daugiau norinčių eit į "liniją"?
lankiausi Mazylio GN tai labai patiko QUOTE(snekute @ 2011 07 14, 19:58) Lankiau Vilijos Vilijampolej, labai patiko trenere ir baseinas didelis, gan siltas vanduo, lankiau pries 4metus, nezinau ar dar yra  siuo metu remontai ten, tai nieko nevyksta
Sveikos  Kazin, kur dabar Kaune vyksta uzseimimai baseine nestukem ? Linijoj, silainiu poliklinikoj, o kur dar?
Cassiopeia
2011 08 11, 23:09
QUOTE(Keryda @ 2011 08 10, 19:35) Sveikos  Kazin, kur dabar Kaune vyksta uzseimimai baseine nestukem ? Linijoj, silainiu poliklinikoj, o kur dar?  Mažylio GN Praeitą savaitę pradėjau lankyti, po pirmo karto iškart abonementą nusipirkau, nes patiko. Tai jau tris kartus buvau Ten ir masažą nėščiosioms daro, galima užsiregistruoti, kad iškart po baseino mankštos išmasažuotų (dar neišbandžiau). Kaip čia jau ir daug kas minėjo, Mažylio GN baseinas nedidukas. Privalumas, kad ir sportuojančiųjų vos kelios. Vanduo labai šiltas, taip iškart įlipus net per šiltas atrodo, bet sportuojant gerai toks. Apie pusvalandį mankšta (šokinėjimai, pratimai rankoms, kojoms, pilvo presui ir pan.), tada 'laisvas laikas' plūduriuoti srovelėms. Čia kažkuri anksčiau minėjo, kad nėjo į baseiną, nes bijojo ant plytelių paslysti. Tai Mažylio GN baseine ne plytelės, o spec. grublėta danga.
Jennifer
2012 01 22, 20:39
Na kiek pasiskaičiau, tai didžiausi pliusai Mažylio GN baseiniukui, planuoju ir aš atsipalaiduoti baseine, bet nei plaukti nemoku, nei kada esu lankiusi baseino, nors visada traukė  dabar ypatingai  Bet ko gero lauksiu kad kiek atšiltų orai ir atostogų, nes suderinti su darbu niekaip nepavyks
lankau Vilijos baseina, esu labai patenkinta, vietos daug, vanduo siltas, labai smagu pasportuoti, palaukioti ir atsipalaiduoti, trenere tikrai nerealus zmogus, visada patars , o jie reikes ir kartu su tavim panardys  su pirmu nestumu lankiau si baseina ir dabar lankau
Man labai patinka sportuoti Vilijos baseine pas trenere Laima. Baseina lankau viso nestumo metu. Is treniruociu iseinu kaip ant sparnu, nors iki gimdymo beliko kiek daugiau nei menuo  Pati treniruote gan intensyvi, gerokai intensyvesne, nei Mazylyje, kuri lankiau, kai laukiausi pirmo leliuko. Bet man tai ir patinka. Asku, niekas nevercia daryti daugiau, nei tu pati sugebi. Baseino vanduo siltas net is salciausia diena. Zinoma, jei tikites ten isvysti auksto lygio sporto kluba, tai taip nera, nes spinteles tokios sudevetos, dusai irgi ne pirmos jaunystes  bet viskas tvarkinga ir tikrai smagiai laikas praeina, verta bandyti! Uz viena treniruote moku po 15 lt. Treniruotes vyksta antradieniais ir penktadieniais 12 val. Sekmes visoms sportuojant ir neuzsisedint ant minkstos sofkutes  Jegu po gimdymo tikrai prireiks, o sportas tam puikiai paruosia
renaciukea
2012 02 22, 11:13
QUOTE(IRIM @ 2012 02 07, 16:37) Man labai patinka sportuoti Vilijos baseine pas trenere Laima. Baseina lankau viso nestumo metu. Is treniruociu iseinu kaip ant sparnu, nors iki gimdymo beliko kiek daugiau nei menuo  Pati treniruote gan intensyvi, gerokai intensyvesne, nei Mazylyje, kuri lankiau, kai laukiausi pirmo leliuko. Bet man tai ir patinka. Asku, niekas nevercia daryti daugiau, nei tu pati sugebi. Baseino vanduo siltas net is salciausia diena. Zinoma, jei tikites ten isvysti auksto lygio sporto kluba, tai taip nera, nes spinteles tokios sudevetos, dusai irgi ne pirmos jaunystes  bet viskas tvarkinga ir tikrai smagiai laikas praeina, verta bandyti! Uz viena treniruote moku po 15 lt. Treniruotes vyksta antradieniais ir penktadieniais 12 val. Sekmes visoms sportuojant ir neuzsisedint ant minkstos sofkutes  Jegu po gimdymo tikrai prireiks, o sportas tam puikiai paruosia  jetau, kaip noreciau lankyti, ir arti namu butu, bet kad laikas netinka, as dirbu tokiu metu..... o kazin gal yra kokiu vakariniu seansu?
rutukas1985111
2012 04 18, 16:47
Sveikos mamytes, gal kas galite pasakyti kaip reikia uzsiregistruoti norint pradeti lankyti uzsiemimus Mazylio GN?
Jennifer
2012 04 18, 20:55
QUOTE(rutukas1985111 @ 2012 04 18, 16:47) Sveikos mamytes, gal kas galite pasakyti kaip reikia uzsiregistruoti norint pradeti lankyti uzsiemimus Mazylio GN? http://www.gimdymonamai.lt/departments.php?id=7 pasiskambini ir užsiregistruoji
rutukas1985111
2012 04 22, 20:08
QUOTE(Jennifer @ 2012 04 18, 21:55) dekui Jeniffer, butinai pasiskambinsiu
|
|