QUOTE(Gerbera @ 2007 12 14, 01:19) sherla, vaje tik cia netycia pastebejau, kad au leliuke turi  sveikinuu. Aciu  jau supuoju 3 savaiteles
miskinuke
2008 01 07, 12:08
Sveikos! esu viena iš daugelio  mums jau kaip ir 7 mėnesiukas, kasdien vis labiau panašėju į meškutę - nerangi tokia darausi..  norisi pajudėt šiek tiek, todėl susidomėjau baseinais. norėjau pasiteirauti besilankančių Vilijos baseine: ką reikia turėti su savim, einant į užsiėmimus? (gyd. pažymą/ būtinai vientisą maudomuką/ kepuraitę/ šlepetes/ t.t.?) ir ar reikia registruotis iš anksto? būčiau dėkinga už pagalbą!
QUOTE(miskinuke @ 2008 01 07, 14:08) Sveikos! esu viena iš daugelio  mums jau kaip ir 7 mėnesiukas, kasdien vis labiau panašėju į meškutę - nerangi tokia darausi..  norisi pajudėt šiek tiek, todėl susidomėjau baseinais. norėjau pasiteirauti besilankančių Vilijos baseine: ką reikia turėti su savim, einant į užsiėmimus? (gyd. pažymą/ būtinai vientisą maudomuką/ kepuraitę/ šlepetes/ t.t.?) ir ar reikia registruotis iš anksto? būčiau dėkinga už pagalbą!  Sveikute! Saunuole kad nusprendei pasiplaukioti - as labai ilgiuosi tu akimirku.... O tureti reikia savo nestukes kortele, kaip ir visur, maudomuka (nebutinai vientisa, tiesiog toki, kad tau butu patogu), slepetes, kepuraite jei nori, bet nebutina, prausimosi priemones, ranksluosti bei fena ir viskas  Registruotis is anksto nebutina, ateini, pasakai labas trenerei Daivai ir kitoms  , susimoki ir plaukioji. Smagaus pasilplaukiojimo!
miskinuke
2008 01 07, 21:53
QUOTE(niami @ 2008 01 07, 12:32) Sveikute! Saunuole kad nusprendei pasiplaukioti - as labai ilgiuosi tu akimirku.... O tureti reikia savo nestukes kortele, kaip ir visur, maudomuka (nebutinai vientisa, tiesiog toki, kad tau butu patogu), slepetes, kepuraite jei nori, bet nebutina, prausimosi priemones, ranksluosti bei fena ir viskas  Registruotis is anksto nebutina, ateini, pasakai labas trenerei Daivai ir kitoms  , susimoki ir plaukioji. Smagaus pasilplaukiojimo!  aciu aciu  galvojau nuo ryt pradet, bet kad gerkle kutena ir sloga kimba...  atidesiu iki 5dienio turbut
QUOTE(miskinuke @ 2008 01 07, 23:53) aciu aciu  galvojau nuo ryt pradet, bet kad gerkle kutena ir sloga kimba...  atidesiu iki 5dienio turbut  Uij, tik nesirk..  gerk daug arbatyciu, valgyk daug medaus ir citrinos ir busit su pilveliu sveikuteliai
krisstukas
2008 01 07, 22:54
As ir planuoju penktadieni gal prisijungti, jei slogyte praeis  Norisi jau prasimankstinti, per daug uzsisedejom su pilvuku
tai taip mergaitės super trenerė Daiva ir jos mankštelės man labai patiko visą vasarą teko lankyt labai ilgiusoi tų dienų  bet dabar turiu džiaugsmelį
QUOTE(deita @ 2008 01 09, 14:12) tai taip mergaitės super trenerė Daiva ir jos mankštelės man labai patiko visą vasarą teko lankyt labai ilgiusoi tų dienų  bet dabar turiu džiaugsmelį  Pritariu 100% ir del treneres Daivos, ir del super manksteliu, ir del to kad pasiilgau, ir del dziaugsmelio...
Rasytee
2008 01 09, 23:50
QUOTE(trenere @ 2007 12 07, 17:13) Dideli chloro kiekis, žinoma, gali pakenkti - kvepuoji oru, prisisotinusiu chloro, oda gauna tiesioginį kontaktą - gali atsirasti alerginės reakcijos ir t.t. Vilijos baseine vanduo filtruojamas moderniais filtrais, chloruojama tik aplinka - takai, kopetėlės ir pan. Teko lankytis baseinuose, kur akis griaužia nuo chloro, to tikrai nėra Vilijoje. Šį baseiną moterys renkasi dar ir dėl švaraus vandens  . Po baseino moterys išsidžiovina plaukus, o ir pačios nudžiūsta. Teko darbuotis ir kai lauke buvo -25, ir buvo nemažai nėštukių. Pasportavę čia nėštukės įgauna ne tik jėgų, bet ir geros nuotaikos, pabendrauja su kitomis bendramintėmis  . as ten lankiau nardymo kursus tai maciau kas ant dugno dedas  tai drysciau suabejot kad tai svariausias baseinas
Ir aš labai noriu... Radau internetinį puslapį, bet niekur nerašo apie nėštukių užsiėmimus o gal ne ten ieškojau. Gal galima smulkesnę info? Prašau
QUOTE(mamike @ 2008 04 30, 13:29) Ir aš labai noriu... Radau internetinį puslapį, bet niekur nerašo apie nėštukių užsiėmimus o gal ne ten ieškojau. Gal galima smulkesnę info? Prašau  cia rasoma apie baseinus  perskaityk tema ir tikrai issirinksi i kuri noretumei eiti
irmaliet
2008 04 30, 18:28
Pasidalinsiu informacija: Vilijos baseine renkamės antradieniais ir penktadieniais 11.45 val. Užsiėmimas prasideda 12 val. Kas apsispręsite - iki pasimatymo
Aciu uz info apie Vilijos baseina, o registruotis nebutina? Vietos uzteks?  O pazymu kokiu reikia?
QUOTE(mamike @ 2008 05 09, 12:42) Aciu uz info apie Vilijos baseina, o registruotis nebutina? Vietos uzteks?  O pazymu kokiu reikia? registruotis nereikia, nuvaziuoji ir iskarto prie iejimo yra kedes ir ten visu nestukiu, pries uzsiemima, laukia trenere Daiva. Vietos visada uztenka visoms nestukems. Trenere praso parodyti gimdyves knygute  Smagaus pasiplaukiojimo
Manau antradienį susitiksim Ačiū
QUOTE(mamike @ 2008 05 10, 18:46) Manau antradienį susitiksim Ačiū  iki susitikimo
Man patiko Linijos baseinas. mankšta gera. trenere faina.
rrrituliukas
2008 05 23, 19:57
LABUKAS NESTUKES,  NA VA PIRMA KARTA BUVAU BASEINELYJE MAZYLI,NA MAN TAI LABAI PATIKO,TRENERE FAINA,PUSE VALANDOS VEDA AKTYVIA MANKSTA NA O PASKUI PUSE VALANDOS SAVIVEIKLA GALIMA BASEINELYJE UZSIIMINETI.NORS IR MAZYLY TAS BASENELIS NEDIDELIS BET VISAI PAKANKA MANKSTAI ATLIKTI,O TO IR EINU TENAI .VILIJOS BASENE NEBUSI NES TIESIOG PER TOLI JAU MAN TEN,O MAZYLIS CENTRE.
QUOTE(indreu @ 2008 05 17, 15:34) Man patiko Linijos baseinas. mankšta gera. trenere faina. bet vanduo saltas
Jurgitar
2008 06 13, 13:31
QUOTE(irmaliet @ 2008 04 30, 18:28) Pasidalinsiu informacija: Vilijos baseine renkamės antradieniais ir penktadieniais 11.45 val. Užsiėmimas prasideda 12 val. Kas apsispręsite - iki pasimatymo  O ar Vilijos baseine reikia maudymosi kepuraite turet? Ir kaip su mokejimu: ar kiekviena karta reikia moket, ar kazkoks abonimentinis yra? Ta prasme, kiek pinigu pasiimt
QUOTE(Jurgitar @ 2008 06 13, 14:31) O ar Vilijos baseine reikia maudymosi kepuraite turet? Ir kaip su mokejimu: ar kiekviena karta reikia moket, ar kazkoks abonimentinis yra? Ta prasme, kiek pinigu pasiimt  kepurele nebutina. o susimoketi tikuz 1 karta pries uzsiemima
labai noreciau ir as i baseiniuka, taciau kiek skaiciau, tai vilijos baseinas vasarai uzsidares...  Idomu kur dar galima butu vasaros laiku pasipliuskenti?
drevinskiene
2008 08 12, 15:23
Sveikos busimos mamytės  , norėjau pradėti lankyti baseiną, manau jau kaip ir laikas būtų pradėt  . Gal žinot, kur šiuo metu vyksta užsiėmimai? Ar Vilijos baseine nepasikeitęs tvarkaraštis? gal galėtumėt suteikti informacijos , kolkas aš dar pasiklystu informacijos sraute
QUOTE(drevinskiene @ 2008 08 12, 16:23) Ar Vilijos baseine nepasikeitęs tvarkaraštis? gal galėtumėt suteikti informacijos , kolkas aš dar pasiklystu informacijos sraute  pasiskambink trenerei treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) ir jos viska issiklausinek  Labai sauni moteris - atsakys i visus tavo klausimus
drevinskiene
2008 08 13, 22:17
QUOTE(sherla @ 2008 08 13, 22:26) pasiskambink trenerei treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) ir jos viska issiklausinek  Labai sauni moteris - atsakys i visus tavo klausimus  aciu  , paskambinau ir suzinojau, kad grečiausiai jau nuo rugsėjo vyks, bet liepė mėnesio pabaigoje paskambinti, tada tiksliau žinos.
kepuryte
2008 08 14, 14:01
QUOTE(drevinskiene @ 2008 08 13, 23:17) aciu  , paskambinau ir suzinojau, kad grečiausiai jau nuo rugsėjo vyks, bet liepė mėnesio pabaigoje paskambinti, tada tiksliau žinos. o kokia kaina ir kada vyks uzsiemimai nieko neuzsimine?
QUOTE(kepuryte @ 2008 08 14, 15:01) o kokia kaina ir kada vyks uzsiemimai nieko neuzsimine? buvo 10 Lt vienas kartas, bet dabar nezinau  uzsemimai vyko antr ir penkt 12 val. trukme 1 val
snieguoliuke
2008 08 25, 09:32
hmmm labai ir as noreciau i tuos uzsiemimus pakliuti ... bet vat dabar - darbas ... tai darbo dienos viduryje - be sansu
QUOTE(snieguoliuke @ 2008 08 25, 10:32) hmmm labai ir as noreciau i tuos uzsiemimus pakliuti ... bet vat dabar - darbas ... tai darbo dienos viduryje - be sansu  Galima ir per pietu meta islekti
Aistuze
2008 08 25, 22:53
As lankiausi Mazylyje, man nepatiko kinezoterapeutes, pasijauciau kaip mokykloj per fizinio pamoka
Merginos o kokį maudomą dėvit baseine, vientisą ar atskirą (maikutę su šortukais)  nežinau kokį pirkti?
pirk tą, kuris tau patogiausias
priklausomybe
2008 08 31, 19:05
As galvojau, kad man cia vienai linijoj salta, bet pasirodo bendraminciu atsirado. As ten lankiau kol dar nebuvau  . Bet man atrodo, kad tokiam bendram baseine visi pensininkai (kuriu ten 80 proc.) tik i pilvukus ir spoksos, tai man nejauku, turbut reikes i Mazyli eiti  QUOTE(Chera @ 2008 05 23, 20:34) bet vanduo saltas 
Jurgitar
2008 09 01, 10:31
Jei, kas suzinosit kada uzsiemimai prasides "Vilijos" baseine, pasidalinkit informacija cia  .
QUOTE(Jurgitar @ 2008 09 01, 11:31) Jei, kas suzinosit kada uzsiemimai prasides "Vilijos" baseine, pasidalinkit informacija cia  . Juk galima pasiskambinti trenerei ir viska greitai bei is pirmu lupu suzinosi  tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva)  Labai sauni moteris - atsakys i visus tavo klausimus
extazi_
2008 09 13, 19:35
as lankau Daivos manksteles ir nuo 2dienio pradesim plaukti KKI baseine, nes Vilijos db remontuoja... labai patiko manksteles, tai speju patiks ir pasipliuskenti
extazi, kokiais laikais ir kokia kaina? Ir kokios mankštelės?
trenere
2008 09 16, 12:59
Sveikutės visos mano buvę auklėtinės  ir ačiū už gerus žodžius  , kuriais atsiliepiate apie mankštas. Jums ir visoms kitoms noriu pasakyti, kad nuo šiandien (antradienio) pradedam plaukioti LKKA baseine  . Plaukiosim antradieniais ir penktadieniais nuo 17 val. trečiadieniais 18 val jau renkames i sporto salę. Jei kas norite išsamesnės info, tai mano telefonas nurodytas, galite pasiskambinti  .
Jėga  Man labai tinka, kaip tyčia nedirbu tomis dienomis ir vyras namie būna nuo 10 ryto  Tai turėsiu Ugniuką kam palikt
Pookelis
2008 09 18, 15:16
O man, deja, toks laikas netinka  Galvojau gal į mankštas, bet klubus skauda, tai nežinau,ar verta juos dar labiau klibint
QUOTE(Pookelis @ 2008 09 18, 17:16) O man, deja, toks laikas netinka  Galvojau gal į mankštas, bet klubus skauda, tai nežinau,ar verta juos dar labiau klibint  pasiskambink ir su trenere pasikonsultuok gal tau kokius spec pratimus pritaikys kad tu klubu neisklibinti
QUOTE(Fay @ 2007 08 30, 11:30) Norėčiau sužinoti, kokiuose baseinuose Kaune vyksta užsiėmimai  Kokios kainos? Kokie tie užsiėmimai? Kas patinka/nepatinka? Nuo kelių savaičių pradėjote lankytis? Mes dar visai mažuliukai, o lengvai pasimankštint norėtusi, bet kurį baseiną pasirinkt?  Norėčiau sulaukt jūsų patarimų  sveiki  mes esam  27 savaites. pradejau eiti visai neseniai ir einu i P.Mazylio gimdymo namu baseiniuka. Baseinelyje buna 3  uzsiemimai vyksta kas valanda nuo 8 ryto iki 16 val., atrodo  vienas uzsiemimas 22 LTL, perkant abonementa - 200 LTL 10 kartu neribotam laikotarpiui  as labai patenkinta. super manstele.
QUOTE(IndreZ @ 2008 09 22, 17:22) sveiki  mes esam  27 savaites. pradejau eiti visai neseniai ir einu i P.Mazylio gimdymo namu baseiniuka. Baseinelyje buna 3  uzsiemimai vyksta kas valanda nuo 8 ryto iki 16 val., atrodo  vienas uzsiemimas 22 LTL, perkant abonementa - 200 LTL 10 kartu neribotam laikotarpiui  as labai patenkinta. super manstele. kaina
QUOTE(trenere @ 2008 09 16, 13:59) Sveikutės visos mano buvę auklėtinės  ir ačiū už gerus žodžius  , kuriais atsiliepiate apie mankštas. Jums ir visoms kitoms noriu pasakyti, kad nuo šiandien (antradienio) pradedam plaukioti LKKA baseine  . Plaukiosim antradieniais ir penktadieniais nuo 17 val. trečiadieniais 18 val jau renkames i sporto salę. Jei kas norite išsamesnės info, tai mano telefonas nurodytas, galite pasiskambinti  . Buvau Įspudis labai geras Ačiū trenerei, už pastangas ir atsidavimą darbui. Matosi, kad žmogus išmano savo darbą
aš lankaisui ir kol laukiausi ir paskui su savo mažium Mažylio baseiną, man labai patiko
QUOTE(populi @ 2008 09 23, 09:35) Buvau Įspudis labai geras Ačiū trenerei, už pastangas ir atsidavimą darbui. Matosi, kad žmogus išmano savo darbą  O kokios kainos?
pievu_kamane
2008 10 02, 15:44
Pasufleruokit, mamytės, kurios Linijos baseiną lankote, kokia ten padėtis dėl šildymo, nes jau kuris laikas nebegaliu ten lankytis dėl šalto vandens ir ypač vėsių persirengimo patalpų. Kol vasara, tai dar pakenčiama buvo, dabar pirty pasišildyt man nerekomenduojama, o be jos- brr..
CaraMela
2008 10 08, 16:38
Šiandien norėjau į baseiniuką nuiti, pasiskambinau į Šilianių baseiną ( esu girdėjus, kad trečiadieniais 13val vyksta), tai sužinojau, kad tokie užsiėmimai jau nebevyksta Na tada pasiskambinau į Mažylį, užsiregistravau ir nulėkiau ten. Įspųdis neblogas, tik baseiniukas man asmeniškai per mažas ir vanduo per šiltas Tai bandysiu dar nueiti į LKKA baseiną kurį penktadienį
QUOTE(CaraMela @ 2008 10 08, 17:38) Šiandien norėjau į baseiniuką nuiti, pasiskambinau į Šilianių baseiną ( esu girdėjus, kad trečiadieniais 13val vyksta), tai sužinojau, kad tokie užsiėmimai jau nebevyksta Na tada pasiskambinau į Mažylį, užsiregistravau ir nulėkiau ten. Įspųdis neblogas, tik baseiniukas man asmeniškai per mažas ir vanduo per šiltas Tai bandysiu dar nueiti į LKKA baseiną kurį penktadienį  LKKA smagu  Aš lankausi. Vyksta spec. treniruotės nėščiosioms antradieniais ir penktadieniais 17val.
|
|