Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno baseinai būsimai mamytei
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Jasumi
QUOTE(Gerbera @ 2007 12 14, 01:19)
sherla, vaje tik cia netycia pastebejau, kad au leliuke turi smile.gif sveikinuu.
*

Aciu 2.gif jau supuoju 3 savaiteles
miskinuke
Sveikos!

esu viena iš daugelio nestuke.gif smile.gif mums jau kaip ir 7 mėnesiukas, kasdien vis labiau panašėju į meškutę - nerangi tokia darausi.. doh.gif norisi pajudėt šiek tiek, todėl susidomėjau baseinais. norėjau pasiteirauti besilankančių Vilijos baseine: ką reikia turėti su savim, einant į užsiėmimus? (gyd. pažymą/ būtinai vientisą maudomuką/ kepuraitę/ šlepetes/ t.t.?) ir ar reikia registruotis iš anksto? būčiau dėkinga už pagalbą! blush2.gif 4u.gif
niami
QUOTE(miskinuke @ 2008 01 07, 14:08)
Sveikos!

esu viena iš daugelio  nestuke.gif smile.gif mums jau kaip ir 7 mėnesiukas, kasdien vis labiau panašėju į meškutę - nerangi tokia darausi.. doh.gif norisi pajudėt šiek tiek, todėl susidomėjau baseinais. norėjau pasiteirauti besilankančių Vilijos baseine: ką reikia turėti su savim, einant į užsiėmimus? (gyd. pažymą/ būtinai vientisą maudomuką/ kepuraitę/ šlepetes/ t.t.?) ir ar reikia registruotis iš anksto? būčiau dėkinga už pagalbą!  blush2.gif  4u.gif
*

Sveikute!

Saunuole kad nusprendei pasiplaukioti - as labai ilgiuosi tu akimirku.... ax.gif

O tureti reikia savo nestukes kortele, kaip ir visur, maudomuka (nebutinai vientisa, tiesiog toki, kad tau butu patogu), slepetes, kepuraite jei nori, bet nebutina, prausimosi priemones, ranksluosti bei fena ir viskas smile.gif

Registruotis is anksto nebutina, ateini, pasakai labas trenerei Daivai ir kitoms nestuke.gif , susimoki ir plaukioji.

Smagaus pasilplaukiojimo! mirksiukas.gif
miskinuke
QUOTE(niami @ 2008 01 07, 12:32)
Sveikute!

Saunuole kad nusprendei pasiplaukioti - as labai ilgiuosi tu akimirku....  ax.gif

O tureti reikia savo nestukes kortele, kaip ir visur, maudomuka (nebutinai vientisa, tiesiog toki, kad tau butu patogu), slepetes, kepuraite jei nori, bet nebutina, prausimosi priemones, ranksluosti bei fena ir viskas smile.gif

Registruotis is anksto nebutina, ateini, pasakai labas trenerei Daivai ir kitoms  nestuke.gif , susimoki ir plaukioji.

Smagaus pasilplaukiojimo!  mirksiukas.gif
*

aciu aciu notworthy.gif notworthy.gif galvojau nuo ryt pradet, bet kad gerkle kutena ir sloga kimba... doh.gif atidesiu iki 5dienio turbut ax.gif
niami
QUOTE(miskinuke @ 2008 01 07, 23:53)
aciu aciu notworthy.gif  notworthy.gif galvojau nuo ryt pradet, bet kad gerkle kutena ir sloga kimba... doh.gif  atidesiu iki 5dienio turbut ax.gif
*

Uij, tik nesirk.. doh.gif gerk daug arbatyciu, valgyk daug medaus ir citrinos ir busit su pilveliu sveikuteliai thumbup.gif
krisstukas
As ir planuoju penktadieni gal prisijungti, jei slogyte praeis smile.gif Norisi jau prasimankstinti, per daug uzsisedejom su pilvuku smile.gif
deita
tai taip mergaitės super trenerė Daiva ir jos mankštelės man labai patiko visą vasarą teko lankyt thumbup.gif
labai ilgiusoi tų dienų wub.gif bet dabar turiu džiaugsmelį ax.gif
niami
QUOTE(deita @ 2008 01 09, 14:12)
tai taip mergaitės super trenerė Daiva ir jos mankštelės man labai patiko visą vasarą teko lankyt  thumbup.gif
labai ilgiusoi tų dienų  wub.gif bet dabar turiu džiaugsmelį  ax.gif
*

Pritariu 100% drinks_cheers.gif
ir del treneres Daivos, ir del super manksteliu, ir del to kad pasiilgau, ir del dziaugsmelio... ax.gif
Rasytee
QUOTE(trenere @ 2007 12 07, 17:13)
Dideli chloro kiekis, žinoma, gali pakenkti - kvepuoji oru, prisisotinusiu chloro, oda gauna tiesioginį kontaktą - gali atsirasti alerginės reakcijos ir t.t. Vilijos baseine vanduo filtruojamas moderniais filtrais, chloruojama tik aplinka - takai, kopetėlės ir pan. Teko lankytis baseinuose, kur akis griaužia nuo chloro, to tikrai nėra Vilijoje. Šį baseiną moterys renkasi dar ir dėl švaraus vandens thumbup.gif . Po baseino moterys išsidžiovina plaukus, o ir pačios nudžiūsta. Teko darbuotis ir kai lauke buvo -25, ir buvo nemažai nėštukių. Pasportavę čia nėštukės įgauna ne tik jėgų, bet ir geros nuotaikos, pabendrauja su kitomis bendramintėmis 4u.gif  ax.gif .
*

as ten lankiau nardymo kursus tai maciau kas ant dugno dedas doh.gif tai drysciau suabejot kad tai svariausias baseinas
Vestya
mirksiukas.gif va siandien turejau galimybe pirma syki apsilankyti "Vilijos" baseine nestukiu mankstoj vandeny, nu ir super viskas ir trenere super ir vandenukas siltas, visas carinis baseino vaizdelis nublanksta pries silta bendravima ir puikia prieziura treneres bei silta vandenuka, nu tikrai viskas super galeciau girti ir girti ir tikrai patarciau visoms eiti i "Vilijos" baseina nepasigailesite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Katukė
Ir aš labai noriu...
Radau internetinį puslapį, bet niekur nerašo apie nėštukių užsiėmimus blink.gif
o gal ne ten ieškojau. Gal galima smulkesnę info? Prašau 4u.gif
Jasumi
QUOTE(mamike @ 2008 04 30, 13:29)
Ir aš labai noriu...
Radau internetinį puslapį, bet niekur nerašo apie nėštukių užsiėmimus blink.gif
o gal ne ten ieškojau. Gal galima smulkesnę info? Prašau 4u.gif
*

cia rasoma apie baseinus thumbup.gif perskaityk tema ir tikrai issirinksi i kuri noretumei eiti thumbup.gif
irmaliet
Pasidalinsiu informacija:
Vilijos baseine renkamės antradieniais ir penktadieniais 11.45 val. Užsiėmimas prasideda 12 val.

Kas apsispręsite - iki pasimatymo 4u.gif
Katukė
Aciu uz info apie Vilijos baseina, o registruotis nebutina? Vietos uzteks? biggrin.gif

O pazymu kokiu reikia?
Jasumi
QUOTE(mamike @ 2008 05 09, 12:42)
Aciu uz info apie Vilijos baseina, o registruotis nebutina? Vietos uzteks? biggrin.gif

O pazymu kokiu reikia?
*

registruotis nereikia, nuvaziuoji ir iskarto prie iejimo yra kedes ir ten visu nestukiu, pries uzsiemima, laukia trenere Daiva. Vietos visada uztenka visoms nestukems. Trenere praso parodyti gimdyves knygute mirksiukas.gif Smagaus pasiplaukiojimo
Katukė
biggrin.gif
Manau antradienį susitiksim 4u.gif
Ačiū
Vestya
QUOTE(mamike @ 2008 05 10, 18:46)
biggrin.gif
Manau antradienį susitiksim 4u.gif
Ačiū
*

thumbup.gif iki susitikimo bigsmile.gif
indreu
Man patiko Linijos baseinas. mankšta gera. trenere faina.
rrrituliukas
LABUKAS NESTUKES, 4u.gif NA VA PIRMA KARTA BUVAU BASEINELYJE MAZYLI,NA MAN TAI LABAI PATIKO,TRENERE FAINA,PUSE VALANDOS VEDA AKTYVIA MANKSTA NA O PASKUI PUSE VALANDOS SAVIVEIKLA GALIMA BASEINELYJE UZSIIMINETI.NORS IR MAZYLY TAS BASENELIS NEDIDELIS BET VISAI PAKANKA MANKSTAI ATLIKTI,O TO IR EINU TENAI .VILIJOS BASENE NEBUSI NES TIESIOG PER TOLI JAU MAN TEN,O MAZYLIS CENTRE.
Jasumi
QUOTE(indreu @ 2008 05 17, 15:34)
Man patiko Linijos baseinas. mankšta gera. trenere faina.
*

bet vanduo saltas doh.gif
Jurgitar
QUOTE(irmaliet @ 2008 04 30, 18:28)
Pasidalinsiu informacija:
Vilijos baseine renkamės antradieniais ir penktadieniais 11.45 val. Užsiėmimas prasideda 12 val.

Kas apsispręsite - iki pasimatymo  4u.gif
*

O ar Vilijos baseine reikia maudymosi kepuraite turet? Ir kaip su mokejimu: ar kiekviena karta reikia moket, ar kazkoks abonimentinis yra? Ta prasme, kiek pinigu pasiimt biggrin.gif
Jasumi
QUOTE(Jurgitar @ 2008 06 13, 14:31)
O ar Vilijos baseine reikia maudymosi kepuraite turet? Ir kaip su mokejimu: ar kiekviena karta reikia moket, ar kazkoks abonimentinis yra? Ta prasme, kiek pinigu pasiimt biggrin.gif
*

kepurele nebutina. o susimoketi tikuz 1 karta pries uzsiemima rolleyes.gif
kytia
labai noreciau ir as i baseiniuka, taciau kiek skaiciau, tai vilijos baseinas vasarai uzsidares... verysad.gif Idomu kur dar galima butu vasaros laiku pasipliuskenti? ax.gif
drevinskiene
Sveikos busimos mamytės 4u.gif ,

norėjau pradėti lankyti baseiną, manau jau kaip ir laikas būtų pradėt biggrin.gif . Gal žinot, kur šiuo metu vyksta užsiėmimai? Ar Vilijos baseine nepasikeitęs tvarkaraštis? gal galėtumėt suteikti informacijos , kolkas aš dar pasiklystu informacijos sraute ax.gif
Jasumi
QUOTE(drevinskiene @ 2008 08 12, 16:23)
Ar Vilijos baseine nepasikeitęs tvarkaraštis? gal galėtumėt suteikti informacijos , kolkas aš dar pasiklystu informacijos sraute  ax.gif
*

pasiskambink trenerei treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) ir jos viska issiklausinek mirksiukas.gif Labai sauni moteris - atsakys i visus tavo klausimus rolleyes.gif
drevinskiene
QUOTE(sherla @ 2008 08 13, 22:26)
pasiskambink trenerei treneres tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) ir jos viska issiklausinek  mirksiukas.gif Labai sauni moteris - atsakys i visus tavo klausimus  rolleyes.gif
*

aciu smile.gif, paskambinau ir suzinojau, kad grečiausiai jau nuo rugsėjo vyks, bet liepė mėnesio pabaigoje paskambinti, tada tiksliau žinos.
kepuryte
QUOTE(drevinskiene @ 2008 08 13, 23:17)
aciu  smile.gif, paskambinau ir suzinojau, kad grečiausiai jau nuo rugsėjo vyks, bet liepė mėnesio pabaigoje paskambinti, tada tiksliau žinos.
*

o kokia kaina ir kada vyks uzsiemimai nieko neuzsimine?
Jasumi
QUOTE(kepuryte @ 2008 08 14, 15:01)
o kokia kaina ir kada vyks uzsiemimai nieko neuzsimine?
*

buvo 10 Lt vienas kartas, bet dabar nezinau rolleyes.gif uzsemimai vyko antr ir penkt 12 val. trukme 1 val mirksiukas.gif
snieguoliuke
hmmm labai ir as noreciau i tuos uzsiemimus pakliuti ... bet vat dabar - darbas ... tai darbo dienos viduryje - be sansu sad.gif
Jasumi
QUOTE(snieguoliuke @ 2008 08 25, 10:32)
hmmm labai ir as noreciau i tuos uzsiemimus pakliuti ... bet vat dabar - darbas ... tai darbo dienos viduryje - be sansu sad.gif
*

Galima ir per pietu meta islekti blush2.gif
Aistuze
As lankiausi Mazylyje, man nepatiko kinezoterapeutes, pasijauciau kaip mokykloj per fizinio pamoka doh.gif
Okei
Merginos o kokį maudomą dėvit baseine, vientisą ar atskirą (maikutę su šortukais) g.gif nežinau kokį pirkti? g.gif
Isila
pirk tą, kuris tau patogiausias mirksiukas.gif
priklausomybe
As galvojau, kad man cia vienai linijoj salta, bet pasirodo bendraminciu atsirado. As ten lankiau kol dar nebuvau nestuke.gif . Bet man atrodo, kad tokiam bendram baseine visi pensininkai (kuriu ten 80 proc.) tik i pilvukus ir spoksos, tai man nejauku, turbut reikes i Mazyli eiti smile.gif

QUOTE(Chera @ 2008 05 23, 20:34)
bet vanduo saltas  doh.gif
*

Jurgitar
Jei, kas suzinosit kada uzsiemimai prasides "Vilijos" baseine, pasidalinkit informacija cia ax.gif .
Jasumi
QUOTE(Jurgitar @ 2008 09 01, 11:31)
Jei, kas suzinosit kada uzsiemimai prasides "Vilijos" baseine, pasidalinkit informacija cia ax.gif .
*

Juk galima pasiskambinti trenerei ir viska greitai bei is pirmu lupu suzinosi mirksiukas.gif tel.nr 8-686-06176 (vardas Daiva) mirksiukas.gif Labai sauni moteris - atsakys i visus tavo klausimus
extazi_
as lankau Daivos manksteles ir nuo 2dienio pradesim plaukti KKI baseine, nes Vilijos db remontuoja...
labai patiko manksteles, tai speju patiks ir pasipliuskenti smile.gif
Horo
extazi, kokiais laikais ir kokia kaina? Ir kokios mankštelės?
trenere
Sveikutės visos mano buvę auklėtinės nestuke.gif ir ačiū už gerus žodžius 4u.gif , kuriais atsiliepiate apie mankštas. Jums ir visoms kitoms noriu pasakyti, kad nuo šiandien (antradienio) pradedam plaukioti LKKA baseine thumbup.gif . Plaukiosim antradieniais ir penktadieniais nuo 17 val. trečiadieniais 18 val jau renkames i sporto salę. Jei kas norite išsamesnės info, tai mano telefonas nurodytas, galite pasiskambinti bigsmile.gif .
Horo
Jėga thumbup.gif Man labai tinka, kaip tyčia nedirbu tomis dienomis ir vyras namie būna nuo 10 ryto biggrin.gif Tai turėsiu Ugniuką kam palikt thumbup.gif
Pookelis
O man, deja, toks laikas netinka verysad.gif Galvojau gal į mankštas, bet klubus skauda, tai nežinau,ar verta juos dar labiau klibint g.gif
Vestya
QUOTE(Pookelis @ 2008 09 18, 17:16)
O man, deja, toks laikas netinka  verysad.gif Galvojau gal į mankštas, bet klubus skauda, tai nežinau,ar verta juos dar labiau klibint g.gif
*

pasiskambink ir su trenere pasikonsultuok gal tau kokius spec pratimus pritaikys kad tu klubu neisklibinti mirksiukas.gif
IndreZ
QUOTE(Fay @ 2007 08 30, 11:30)
Norėčiau sužinoti, kokiuose baseinuose Kaune vyksta užsiėmimai  nestuke.gif Kokios kainos? Kokie tie užsiėmimai? Kas patinka/nepatinka? Nuo kelių savaičių pradėjote lankytis?

Mes dar visai mažuliukai, o lengvai pasimankštint norėtusi, bet kurį baseiną pasirinkt?  g.gif Norėčiau sulaukt jūsų patarimų  4u.gif
*

sveiki smile.gif mes esam nestuke.gif 27 savaites. pradejau eiti visai neseniai ir einu i P.Mazylio gimdymo namu baseiniuka. Baseinelyje buna 3 nestuke.gif smile.gif uzsiemimai vyksta kas valanda nuo 8 ryto iki 16 val., atrodo 4u.gif vienas uzsiemimas 22 LTL, perkant abonementa - 200 LTL 10 kartu neribotam laikotarpiui smile.gif as labai patenkinta. super manstele.
Jasumi
QUOTE(IndreZ @ 2008 09 22, 17:22)
sveiki smile.gif mes esam  nestuke.gif  27 savaites. pradejau eiti visai neseniai ir einu i P.Mazylio gimdymo namu baseiniuka. Baseinelyje buna 3  nestuke.gif  smile.gif uzsiemimai vyksta kas valanda nuo 8 ryto iki 16 val., atrodo  4u.gif vienas uzsiemimas 22 LTL, perkant abonementa - 200 LTL 10 kartu neribotam laikotarpiui smile.gif as labai patenkinta. super manstele.
*

kaina doh.gif
populi
QUOTE(trenere @ 2008 09 16, 13:59)
Sveikutės visos mano buvę auklėtinės nestuke.gif  ir ačiū už gerus žodžius 4u.gif , kuriais atsiliepiate apie mankštas. Jums ir visoms kitoms noriu pasakyti, kad nuo šiandien (antradienio) pradedam plaukioti LKKA baseine thumbup.gif . Plaukiosim antradieniais ir penktadieniais nuo 17 val. trečiadieniais 18 val jau renkames i sporto salę. Jei kas norite išsamesnės info, tai mano telefonas nurodytas, galite pasiskambinti bigsmile.gif .
*

Buvau thumbup.gif
Įspudis labai geras thumbup.gif
Ačiū trenerei, už pastangas ir atsidavimą darbui. Matosi, kad žmogus išmano savo darbą 4u.gif
ssanta
aš lankaisui ir kol laukiausi ir paskui su savo mažium Mažylio baseiną, man labai patiko
Izolda
QUOTE(populi @ 2008 09 23, 09:35)
Buvau  thumbup.gif
Įspudis labai geras  thumbup.gif
Ačiū trenerei, už pastangas ir atsidavimą darbui. Matosi, kad žmogus išmano savo darbą  4u.gif
*

O kokios kainos?
pievu_kamane
Pasufleruokit, mamytės, kurios Linijos baseiną lankote, kokia ten padėtis dėl šildymo, nes jau kuris laikas nebegaliu ten lankytis dėl šalto vandens ir ypač vėsių persirengimo patalpų. Kol vasara, tai dar pakenčiama buvo, dabar pirty pasišildyt man nerekomenduojama, o be jos- brr..
CaraMela
Šiandien norėjau į baseiniuką nuiti, pasiskambinau į Šilianių baseiną ( esu girdėjus, kad trečiadieniais 13val vyksta), tai sužinojau, kad tokie užsiėmimai jau nebevyksta verysad.gif

Na tada pasiskambinau į Mažylį, užsiregistravau ir nulėkiau ten. Įspųdis neblogas, tik baseiniukas man asmeniškai per mažas ir vanduo per šiltas ax.gif

Tai bandysiu dar nueiti į LKKA baseiną kurį penktadienį smile.gif
populi
QUOTE(CaraMela @ 2008 10 08, 17:38)
Šiandien norėjau į baseiniuką nuiti, pasiskambinau į Šilianių baseiną ( esu girdėjus, kad trečiadieniais 13val vyksta), tai sužinojau, kad tokie užsiėmimai jau nebevyksta  verysad.gif

Na tada pasiskambinau į Mažylį, užsiregistravau ir nulėkiau ten. Įspųdis neblogas, tik baseiniukas man asmeniškai per mažas ir vanduo per šiltas  ax.gif

Tai bandysiu dar nueiti į LKKA baseiną kurį penktadienį smile.gif
*

LKKA smagu thumbup.gif Aš lankausi. Vyksta spec. treniruotės nėščiosioms antradieniais ir penktadieniais 17val. thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.