Dvi mano rankos judviem priglausti.
Dvi mano ausys jūsų klausyti.
Dvi mano lūpos barti ir bausti.
Dvi mano kojos paskui lakstyti.
Dvi mano godos, kurias godoju.
Dvi mano ugnys šviesti ir šildyt.
Ir - kaip stebuklas: brangiausios pasauly
Dvi mano mažos, mylinčios širdys
Antrosios dukreles gimimo istorija
Taigi nakti is 9 i 10 atsikeliu su skausmais nugaroj, 3h nakties viskas prasidejo, kadangi su pirmaja saremiu nebuvo, buvo vandenys nubege, nesuprantu ar cia saremiai ar cia kas. Bandau skaiciuot laika, 3 skausmai nugaroj kas 12min. Hm, sakau vyrui einu pagulesiu vonioj, jei nepraeis, vaziuosim. Pries vonia dar paleido vidurius, gerai taip pora kartu, as aisku drasiai ejau i tualeta, nes tikrai netikejau kad kaskas vyksta, vonioj paskaiciau zurnala, buvo 2 skausmai tie patys nugaroj, tarpu 7min. Islindau is vonios, sakau vyrui, einam miegot, cia nesamone kaskokia vyksta. Alia tas paziurejes i mano veida (kaip tik buvo uzejes skausmas), sako zinai vaziuojam. Mum iki ligonines pusvalandis su masina, sako jei ka grisim, dar spesiu ir i darba nueit. Pries vaziuojant reikia pasiskambint, kad lauktu, vyras skambina, nes man toks juokas ima kad negaliu prasneket tlf. Atgal kelio nebera, pusiaukelyje uzeina skausmas per kuri dainuot bandau ir juoktis. Netikiu kad kaskas vyksta. Nuvarom i ligonine: paziurejo i mano besisypsanti veida, budinti sesele sako nemanau kad tau cia kas vyksta, bet tegu pajungia aparatus pamatuoja toniukus. Matuoja, aparatas fiksuoja 30b saremius, o man toks juokas, sakau akuserei leiskit mane namo, nes tikrai negimdau. Akusere sako, nu jo, neskauda tau cia, pagulesi palatoj - tegu gydytojai apziuri. tas viskas vyko 6h ryte. Apziuri kakleli - 5cm !!! pasirodo vyksta kaskas. As is laimes apsiverkiu, ir vis juokauju kad noriu namo pas dukryte. O akusere sako: as noriu sita leliuka pirmiau pamatyt. As aisku, reikalauju epiduro, nes zinau kad skaudes daugiau. Jos man siulo oro dujas ir vonia, alia atsisakau nes sakau bijau skausmo. Suleidzia epidura, matuoja saremius kurie suretejo kas 10min. Akusere sako nu popiet turesi tikriausiai, nes leteja veikla. Keiciasi pamaina 8h, ateina kita akusere matuoja kakleli - ogi 8cm!!! cia tai geras patiket negaliu, ir jauciu kad spaudzia man apacioj - sakau akuserej noriu stumt, ji man nu dar anksti, as juokiuos kad jei neleis tai pati veliau gales stumt
9h leidzia stumt, biski parekiau del vaizdo (nu nebutu gimdymas ) - 9:30 gimsta mano dukriukas , 9/10 apgar, sveikute grazute verkianti visa gerklyte Biski plysau per ta pacia vieta kur su pirmaja, 3dygsniai ir vsio, laisva. pasimaitinam, akuseres nustebusios is kur mano Andrea moka paimt teisingai krutine, zodziu, viskas tiesiog puikiai puikiai. Nakti kelias du kartus pavalgyt, valgo 20min - vadovelinis vaikas
P.S. mano pasodinta roze prazydo ta ryta