Arklių g. ir J. Jasinskio yra "Įdomybiu krautuve". Ten visko yra: baldu, interjero detaliu ir t.t.
žiūrim čia
Arklių g. ir J. Jasinskio yra "Įdomybiu krautuve". Ten visko yra: baldu, interjero detaliu ir t.t.
žiūrim čia QUOTE(loretas @ 2007 05 17, 12:26) Girdėjau, kad Marijampolėje yra gera naudotų baldų parduotuvė. Gal kas buvote, žinote kontaktus? Labai dėkui iš anksto. Sveiki. Is marijampoles esu, tai uzvaziuosiu ryt i sita parduotuve, paskui pasidalinsiu svieziais ispudziais kas ir kaip. Kaimyne telefona dave, sake neblogi, tai ziuresim Gal kas dar ka aplinkui zino?
Nu negi nieks naudotu baldu neiesko? hm... na del viso pikto parasysiu kad buvau as toj parduotuvej salia marijampoles kur link kauno vaziuojant. Tai visai nieko baldu yra. Parduoda jie ten daugiausia saliono ir miegamojo baldus. Jauciu toki odini pirksim, dar reiks mama nusivezti parodyt...
Jei kam numerio ar kordinaciu reiks rasykit i AZ. Papildyta: QUOTE(Lailatina @ 2008 06 09, 18:57) Nu negi nieks naudotu baldu neiesko? hm... na del viso pikto parasysiu kad buvau as toj parduotuvej salia marijampoles kur link kauno vaziuojant. Tai visai nieko baldu yra. Parduoda jie ten daugiausia saliono ir miegamojo baldus. Jauciu toki odini pirksim, dar reiks mama nusivezti parodyt... Jei kam numerio ar kordinaciu reiks rasykit i AZ. ai reciau dabar daug cia uzsuku, tai iskart parasysiu nr. tikiuosi moderatoriai nesupyks labai... taigi - 869961756.
Sveikos, Mamytės,
ieškau sofos-lovos arba kampo, kurį būtų galima paversti dvigule lova
R. Kalantos gatvėje yra tik nuo kalno nusileidus importinių padėvėtų baldų parduotuvė. Man t.p. rūpi ten užeiti, bet niekaip neprisiruošiu. Mačiau ten pirktus odinius ir natūralaus medžio baldus
Bet gal ten labai brangu
Gal atsirastų mamyčių, kurios netyčia pačios turėtų, ką pasiūlyti (kokį jau nusibodusį baldelį), arba atnaujinančių namų interjerą?
niu pasidalinkit kur tokiu rast kaune?
kas žino kur gaut naudotu bet ne tu senovinių ar sendintu o normaliu baldų? arba naujų pigiau m?
Prašom pasidalinti,kur tokie nauji panašia kaina. Visos norim
iš internetinių svetainių be jau minėtų dar kelias (jei kartosiuos, atleiskit) www.gutbaldai.lt www.galiboutique.com/lt/komplektai www.nbaldai.lt www.empire222.lt www.oldstyle.lt www.antikoscentras.lt. www.sendaikciai.lt
jei nera labai svarbu kad baldas butu kazkoks ypatingas, tai gal pabandykite savaitgali i aleksoto turgu nuvaziuoti, ten buna minkstu baldu atveztu. manau tikrai susitarite, kad jums uz ta pacia kaina ir atveztu, nes as pirkau foteliuka, veliau senovine lova, tai be problemu atveze. jei nerasite viena savaitgali, tai gal kita bus atvezta, juk jie pastoviai i uzsieni vazineja. dar maciau yra raudondvario pl. baldu isparduotuve, buvau, bet man tinkanciu neradau, taciau jei jusu reikalavimai nera kazkokie ypatingi, tai gal ten ka rasite. baldai nauji. vaziuojant nuo senamiescio puses, ivaziavimas i gatvele yra is desines , iskart uz degalines, ar ne Brastos gatve
kas dar žino pigiu parduotuvių? man b virtuves baldų reikia gaut lb pigiai ar naudotu ..
Na tai Kaune tik Savanoriuose yra? Ar vis darveikia?
Laba diena, moterys ir merginos. Prisijungsių prie jūsų pokalbio jei galima.
Buvau tam BALDŲ KOMISE www.augrita.lt , tai visai nieko ten, aišku yra ir šlamšto, bet gerai užtaikius galima gan gerą ir pigią prekę išsirinkt. Nusipirkom visai neblogą sekciją ir minkštą miegamą kampą. Tai už sekciją sumokėjom 380 Lt., o už kampą 600 Lt., prieš tai buvom žiūrėję Rumšiškėse, tai už labai panašų, netgi beveik tokį patį kampą du kart daugiau prašė. tiesa Rumšiškėse deklaruoja, kad atvežimas ale tai nemokamas, bet tai kaip paskaičiuoji, kad X 2 už baldus sumoki, tai tas nemokamas atvežimas netenka jokios prasmės.
Labas supermamytes!Uzbekite Kalantos gatveje i Domino baldus - ten radau puikius naujus azuolinius baldus uz labai teisingas kainas. Tokiu baldeliu niekur kitur Kaune nemaciau, nebent Medzio stiliuje, bet Stiliuje - nezmoniskai uzvyniotos kainos. Panasu, kad Domino nekaip sekasi, isikure jie nuosaleje, panasu, kad zmoniu mazai uzeina; pardaveja sake, kad pusvelciui atiduos - kad tik pirktu. Zodziu - man labai patiko, rekomenduoju. Jie ten, Ketaus Liejykloje isikure, priesais baznycia.
Is tiesu, Aleksoto turguje yra baldu komisas. Tai visai nieko baldu galima rasti.
Karmelavoi pries Tigrasa,nuosavam name.Ira ir minksti baldai ir sekcijos su spintom.Man daug kas ten patiko ir kaina gera
o gal kas neseniai lanketes tose parduotuvese- kalantos g., aleksoto tur., prie tigrasos.
kiek dabar mazdaug toks ale retro minkstas komplektas svetaines kainuoja?
Sveikos mamytes
Mane domina senove, spitos, kaimiski daiktai.
Gal kas gali patarti kur galima nupirkti, gal kam nereikalinga! Aciu! QUOTE(Retro_style @ 2009 06 10, 20:21) Mane domina senove, spitos, kaimiski daiktai. Gal kas gali patarti kur galima nupirkti, gal kam nereikalinga! Aciu! Kaune pirkau kelis Lietuviškus baldus iš www.dvylikakedziu.lt stoties rajone, kainos normalios likau patenkinta, taip pat, bet mažesnis pasirinkimas antikvariniai-baldai.lt aleksote, arba ieškoti turguje.
Mes nuomojamam butui pirkom baldus "Arbaldas" isparduotuveje, Vilniuje, Vytenio g. 50. Tikrai pigiai prasisukom. Ir draugams rekomendavom, nusipirko, patenkinti.
http://www.arbaldas.lt/produktai/46 Kam ten bele kiek moketi? Siaip, kol nezinojom kas issinuomos, tai sunkoka apsispresti buvo: jei seima su mazu vaiku (o tokiu nuomininku ir norejom, nes, paprastai, buna tvarkingiausi, nepaisant to, kad kartais "nukencia" tapetai ar dar kazkas), tai reikia praktisku baldu, lengvai nuvalomu. Ten gavom miegama kampa (mokejom 750 Lt, nugaroj buvo mazas defektas, bet ta puse prie sienos, tai nieko nesimato) kazkokios medziagos, is kurios tusinukas issivalo dregnu skudureliu. Kai pardaveja ta sake, galvojau, pasakok, pasakok, bet pabandem - akurat!
Zinau kad Kalvariju turguje yra tokia ,,parduotuvele" su naudotais baldais,kiek ziurejau tai kainos tikrai labai prieinamos
Žodyneliaikeliaujanties (senoviniai):
1. Langenscheidts Universal- Worterbuch Neugreichisch- Deutsch und Deutsch Neugreichisch. , 1967 2. Langenscheidts Universal- Worterbuch Englisch - Deutsch und Deutsch Englisch., 1976 3. Langenscheidt Universal Worterbuch Italiano Tedesco, Deutsch Italienisch (kišeninis), 1931 4. Deutsch Franzosisch Englishes Worterbuch 5. Kapesni slovni Nemecko- Česky, Česko-Nemecky, 1972 6. Junckers Worterbucher Slowakisch- Deutsch, Deutsch Slowakisch 7. Spanisch Worterbuch. Spanisch- Deutsch, Deutsch- Spanisch. 8. Reiseworterbuch Franzosisch Deutsch. Pons, 1986
Moletuose,Maximoje maciau neblogu senoviniu,azuoliniu baldu.Komoda pirkome.Gerai kainas derina
Dažniausiai perku Rietavo ir Kalvarijos turgus - į pastarąjį patogiausia užsukti sekmadieniais, vykstant į užsienį.
Po Rietavo turgaus pašoku iki Gargždų - ten toks Linas prekiauja prancūziškais ir vokiškais baldais. Kaune vyras susipažino su Dvylika kėdžių žmonėmis, tai retkarčiais nuperka šiek tiek taisytinų baldelių. Pasiremontuojame patys. Jų prekės reklamuojamos šioje svetainėje: http://www.dvylikakedziu.lt/. Reikia tik nebijoti šiek tiek tvarkytinų daiktų. Aišku, yra ir puikos būklės baldų, bet jie ir kainuoja atitinkamai brangiau. Kai būnu Kėdainiuose, užsuku į Dotnuvą (pagrindinė gatvė, nr.72). Čia nebrangūs švediški baldai. Tiesa, ne visi jie yra antikvariniai.
Naudotų baldų parduotuvių (net keletas) yra Šešuolėlių kaime, važiuojant link ukmergės (nuo vilniaus). Reikėtų žemėlapy pažiūrėt tiksliau, nes vieną kartą ten tebuvau. Bet galiu pasakyti, kad baldai tikrai nėra brangūs, pilna ažuolinių komplektų, senovinių kėdžių, stalų, veidrodžių etc. Ai, dar buitinė technika būna pas juos.
Yra ten ir tokių baldų, kuriem 70-90 metų, yra ir tokių, kuriem po 10. Žodžiu, platus pasirinkimas, atiduoda viską pigiai labai, ir dar nusiderint galima daug, nes jie skuba viską išparduoti, kadangi neturi normalių salygų laikyt tuos baldus. QUOTE(Wunderbar @ 2009 11 22, 01:09) Naudotų baldų parduotuvių (net keletas) yra Šešuolėlių kaime, važiuojant link ukmergės (nuo vilniaus). Reikėtų žemėlapy pažiūrėt tiksliau, nes vieną kartą ten tebuvau. Bet galiu pasakyti, kad baldai tikrai nėra brangūs, pilna ažuolinių komplektų, senovinių kėdžių, stalų, veidrodžių etc. Ai, dar buitinė technika būna pas juos. Yra ten ir tokių baldų, kuriem 70-90 metų, yra ir tokių, kuriem po 10. Žodžiu, platus pasirinkimas, atiduoda viską pigiai labai, ir dar nusiderint galima daug, nes jie skuba viską išparduoti, kadangi neturi normalių salygų laikyt tuos baldus. O galbut galetumet parasyti kuriuose Šešuolėliuose I ar II?
Kuriuose Šešuolėliuose? Ar ten yra kokios nors iškabos? Ar ten tikrai tos kėdės, stalai antikvariniai? Užsienio pokaris - dar ne antikvaras.
N kartų buvau Šešuolėlių I ir II dvaruose, bet panašios parduotuvės neįžiūrėjau. Gal kokiose buvusiose fermose slapstosi? O jei dar tų parduotuvių ne viena yra, tai ... nelabai lieka vietos paprastiems gyvenamiesiems namams. Gal ten kažkas ir buvo prieš kelerius metus, bet jei skubėjo išsiparduoti, tai kažkiek tą užduotį įvykdė ir tose patalpose tikriausiai neveikia.
Sveiki,
Kaune yra vilijampoleje, devetu baldu parduotuve raudondvario pl. O ta sesuoliu kaime esanti parduotuve nebloga, mes vaziuosim savaites begyje, galiu imest foto ka rasiu Tada zinosite ar verta vaziuoti QUOTE(Braske999 @ 2010 02 04, 18:53) Sveiki, Kaune yra vilijampoleje, devetu baldu parduotuve raudondvario pl. O ta sesuoliu kaime esanti parduotuve nebloga, mes vaziuosim savaites begyje, galiu imest foto ka rasiu Tada zinosite ar verta vaziuoti Oi butu labai smagu gaut nuotraukas
Nezinau gal ir zinot, kad Rumsiskese yra nebloga naudotu baldu parduotuve. Jie ir internetini puslapiuka turi kuriame yra visi baldai sudeti su kainomis,labai patogu kadangi sake, kai parduoda daiktus iskart isema juos is internetinio puslapio. O kai uzveza nauju, tai iskart fotkina ir deda i puslapi.Adresiukas :http://www.devetibaldai.lt
Sveikutes
Gal kas galite suteikti informacija kur dar Kaune (be Rumsiskiu) yra devetu baldu parduotuves? Domina ne antikvariniai baldai
naudotu baldu parduotuve taip pat yra elektrenuose, buvusiam perkunkiemio restorane, berods ten is vokieciu veza. jei ka domina rasykit, nusakysiu tikslesne vieta
QUOTE(Wunderbar @ 2009 11 22, 01:09) Naudotų baldų parduotuvių (net keletas) yra Šešuolėlių kaime, važiuojant link ukmergės (nuo vilniaus). Reikėtų žemėlapy pažiūrėt tiksliau, nes vieną kartą ten tebuvau. Bet galiu pasakyti, kad baldai tikrai nėra brangūs, pilna ažuolinių komplektų, senovinių kėdžių, stalų, veidrodžių etc. Ai, dar buitinė technika būna pas juos. Yra ten ir tokių baldų, kuriem 70-90 metų, yra ir tokių, kuriem po 10. Žodžiu, platus pasirinkimas, atiduoda viską pigiai labai, ir dar nusiderint galima daug, nes jie skuba viską išparduoti, kadangi neturi normalių salygų laikyt tuos baldus. Ten ir dabar yra angarai su baldais. Prieš porą mėnesiukų apsiprekinome.
drauge sake kazkur Aleksote yra parduotuve,tai ten komodu yra ir po simta litu,bet jinai tiksliai nepamena adreso,kadangi man paciai reik komodos tai bandysim vaziuot ieskoti
QUOTE(laurilija @ 2010 08 09, 11:14) drauge sake kazkur Aleksote yra parduotuve,tai ten komodu yra ir po simta litu,bet jinai tiksliai nepamena adreso,kadangi man paciai reik komodos tai bandysim vaziuot ieskoti gal galite nupasakoti kurioj vietoj mazdaug aleksote yra ta baldu parduotuve? reiktu patvarios komodos... Papildyta: QUOTE(Braske999 @ 2010 02 04, 19:53) Sveiki, Kaune yra vilijampoleje, devetu baldu parduotuve raudondvario pl. O ta sesuoliu kaime esanti parduotuve nebloga, mes vaziuosim savaites begyje, galiu imest foto ka rasiu Tada zinosite ar verta vaziuoti gal galit tiksliau parasyt kur raudondvary ta parduotuve randasi QUOTE(Wunderbar @ 2009 11 22, 01:09) Naudotų baldų parduotuvių (net keletas) yra Šešuolėlių kaime, važiuojant link ukmergės (nuo vilniaus). Reikėtų žemėlapy pažiūrėt tiksliau, nes vieną kartą ten tebuvau. Bet galiu pasakyti, kad baldai tikrai nėra brangūs, pilna ažuolinių komplektų, senovinių kėdžių, stalų, veidrodžių etc. Ai, dar buitinė technika būna pas juos. Yra ten ir tokių baldų, kuriem 70-90 metų, yra ir tokių, kuriem po 10. Žodžiu, platus pasirinkimas, atiduoda viską pigiai labai, ir dar nusiderint galima daug, nes jie skuba viską išparduoti, kadangi neturi normalių salygų laikyt tuos baldus. Tik kaimas klaidingai pavadintas sesuoleliais...Tos parduotuves - angarai yra sesuoliu k. ukmerges rajone. O sesuoleliai yra sirvintu rajone...ir juose devetu baldu angaru nera...
O kaip nuvažiuot į tuos šešuolius ? Gal galima tiksliau
Buvau Šešuoliuose, patiko, kainos padorios, ypač odinių baldų.
Gražesnieji jų baldai yra Kauna, Kalantos gatvėje, vadinasi Retro alėja. Dar ukmergėj prie turgaus nebloga parduotuvė. |