Norėjau paklausti, ar jūsų kartais nekankina mėšlungio skausmai?
geriu Magni, bet nepadeda
Gal turit kokiu kitu budu?
Sveikos
Norėjau paklausti, ar jūsų kartais nekankina mėšlungio skausmai? geriu Magni, bet nepadeda Gal turit kokiu kitu budu?
sveika,
na patart negaliu, bet man per praeita nestuma kazkur nuo 18 sav irgi trauke, geriau magni kazkiek padedavo, bet vis vien iki pat nestumo pabaigos budavo naktimis... mano gine sake, kad nescioms normalu tai.
Kankina kankina. Bet gine mane buvau jau gal 17 sav. ispejus, kad taip buna. Geriu 2 tabl. KA-ZN-MG
Budavo ir labai skausmingi, kojas net pora dienu po to skaudedavo
Man irgi kojas traukia, nor dar tik nėštumo pradžia
Mane ir kankina geriu magni bet nelabai padeda
Merginos, skaitau, kad daugelis magni geriat. Tai cia papildomai pie vitaminu, ar nevartojat vitaminu nesciosioms?
man kiekviena nakty traukdavo meslungis....bet gine israse rusisku vitaminu...i ju sudety ieina kalcis, magnis, ir dar kazkas..tai as egriu vakare pries miega 3 tabletes ir man labai jis padeda
Man irgi labai traukdavo mėšlungis, tai gerdavau magnį, valgiau varškę ir pieną, nes ir nuo kalcio trūkumo traukia. Kažkas rašė apie burokėlius dėl geležies, tai manau irgi geras dalykas. Vitaminuose nėščiosioms tam tikrais momentais gali kažkokių medžiagų neužtekti, tai tenka pavartot papildomai. dabar man pvz pasireiškė kalio trūkumas.
Oj ir man teko pajust koks "malonus" sitas jausmas
pasiskundziau savo ginei, kad traukia, nors geriu Mg 350 ir Ca 500, tai sake kai labai traukia Ca doze padvigubinti
man taip pat naktimis kojas skauda, nors irgi Mg geriu
QUOTE(zipzip @ 2007 09 02, 14:26) man taip pat naktimis kojas skauda, nors irgi Mg geriu Man paskauda ryte, bet skustis labai negaliu, nes tik 2 kartus tikrai tikrai labai skaudejo. Pasivaiksciojimas tikrai padeda ir man, ir dar dusas saltas pakaitom su karstu
Rašoma, kad kojų mėšlungis antro trimestro "džiaugsmas"
Man gine israse vitaminu pagert, o kai pasakiau, kad kartais pakankina meslungis, tai liepe pagert ir magnio B6. Tikiuosi, jie pades
O kaip jums, kurios vartojat magni B6, ar padeda?
nei magnio, nei gelezies gert negaliu
Man irgi tas pats... Bijau ryte pasirąžyti
o jūs nieko nesate girdėjusios apie tai, kad į nėštumo pabaigą magnio geriau nebegert - kad gimdymo metu kaklelis lengvai atsidarinėtų. Aš vat irgi dar geriu Mg, Ca, Zn, nu bet gal jau nutraukti reikia? Šiaip kią savaitę pas gine einu, tai būtinai paklausiu
QUOTE(brilly @ 2007 09 06, 18:41) Man gine israse vitaminu pagert, o kai pasakiau, kad kartais pakankina meslungis, tai liepe pagert ir magnio B6. Tikiuosi, jie pades O kaip jums, kurios vartojat magni B6, ar padeda? as irgi geriu mg +B6. pries tai geriau tuos miltukus mg diasporal, bet gine patare mg+B6. Geriau 2 tab per diena, jauciu didinsiu iki3. Nes sia nakti jau trauke koja
Jei geriate Mg+B6 ir paprastus vitaminus atsargiai su Vit.B dozem! Pasiskaitykite ant pakuočių kokios ten dozės, kad neviršytumėte B vitamino dienos normos, nes tai nėštukei labai negerai. Dėl šventos ramybės pristabdykite multi vitaminų (ar nėštukių vitaminų) gėrimą.
Čia aprašyti pratimai tikrai labai geri, kai reikia lenkti pačią pėdą į save. Lenkite su ranka kuo stipriau ir stenkites tą lenkimą išlaužti kuo arčiau kulno. Šitaip nuimsite blužnies traukimą. O visokiu "baleto" padėčių stenkitės vengti - provokuojate mėšlungi QUOTE(Čičila @ 2007 09 01, 12:23) Merginos, skaitau, kad daugelis magni geriat. Tai cia papildomai pie vitaminu, ar nevartojat vitaminu nesciosioms? Man padejo MAGNIS su vit.B6.Po 3tabletes dienoj.Kartu su vit.nesciosioms bei paskutiniais menesiais dar ir gelezi geriau.
Mane irgi kamuoja tos pačios bėdos
Pastebejau, kad jei vakare ilgiau "pabaliavoju" - (buvo cia ir vestuves, ir gimtadienis), tai butinai ryte sutraukia. Matyt nereikia dabar raumenu perkraut ir laiku eiti miegot
mane mešlungis iki nėštumo labai vargindavo
būdavo, kad vienu metu abiejų kojų pirštus pradedavo riesti... oj, nesaldu man tada buvo... kai pastojau - viskas biškį aprimo, bet vis tiek kartais jaučiu, kaip kojos raumenys "spazmuoja". ginė liepė gerti magnio diasporalį, kad tad mešlungis nepersiduotų į gimdą. geriu. bet ar pagerėjo, dar nepastebėjau
Siandien pasinaudojau patarimu uzlenkti peda pajutus prasidedanti meslungi. Taip nustebau - kaip ranka nueme
Man irgi sutraukia, bet ne koja, o kojos pirstus ziauriai istempia
QUOTE(lili78 @ 2007 09 05, 21:59) Rašoma, kad kojų mėšlungis antro trimestro "džiaugsmas" labai labai aciu
Mano meslungis toks, kad nakti asaromis apsipylusi pabundu ir jokie lankstymai ar masaziukai nepadeda. Daktare pasiule magni gert, bet kad as turbut jau net slapinuosi grynu magniu - tiek jo isgeriu!
Antram trimestre pabusdavau nakti ir verkiau, tiesiog klykiau is skausmo tada vyras pradedavo masazuoti kojas, nors man skaudfedavo jei prisiliesdavo magnis irgi nelabai padedavo o treciam trimestre viskas dingo prasidejo kiti nemalonumai
QUOTE(Paulita @ 2007 10 16, 10:19) Mano meslungis toks, kad nakti asaromis apsipylusi pabundu ir jokie lankstymai ar masaziukai nepadeda. Daktare pasiule magni gert, bet kad as turbut jau net slapinuosi grynu magniu - tiek jo isgeriu! ir man tas pats,ir ne tik nakti,bet ir diena ,o po vakar net iki dabar skausmas nepraejes
labutis, oi as ana nakti tai kaip sokau, abi kojas is kart. ir lenk nelenkus prie abieju nespeju
Su meslungiu ir man problemos buvo. Naktim pabusdavau verkdama is skausmo. Jokie lankstymai nepadedavo. Daktare liepe gerti kalci ir magni. Padeda
Ir mane kankina meslungis,viena kart padeda lenkimai,kita kart -ne,kartais padeda koju gale pasidejus kruva pagalviu,tai greit uzsikeliu,tai nustoja traukt,sako reik suvalgyt banana kaip meslungi sutraukia,bet ne jaugi laikysi tuos vaisius prie lovos,gydytoja patare kaip uzeina uzdet slapia skuduriuka...As tai vis neatrandu ,kuris visa laik man padetu,kiekviena kart skirtingai..
mane kankina mėšlungis ir geriu magnį
ir man buvo, ir l. baisus. kad net rekiau. Kojas ir as uzlenkineju, man tada toks noras tiesiog kojas lenkt, ir lyg greiciau praeina.
padidinau magnio doze ir tokiu stipriu nera, o nestipruzs tai jau tegu. Galima gyvent
mane irgi vis dazniau naktimis aplanko meslungis...
Man dabar jau 25 nestumo savaite ir rytais meslungis blauzdose tampa nebepakenciamas. Su pirmu vaikuciu taip baisiai nebuvo. Geriu magni ir gelezi, nes kraujo tyrimai parode, kad ju truksta. Reikes pabandyt ta pratima padaryt ryte, gal pades:) Nes kartais taip sutraukia, kad nebegaliu ir atsikelti.
Mane kankindavo meslungis pries gera menesi gal net daugiau, uj vargelis buvo, o skausmas. pasinaudojau patarimu peda lennkti i save meslungio metu- tikrai nuima. paskutiniu metu jau senokai buvo tfu tfu tfu
QUOTE(Paulita @ 2007 10 16, 09:19) Mano meslungis toks, kad nakti asaromis apsipylusi pabundu ir jokie lankstymai ar masaziukai nepadeda. Daktare pasiule magni gert, bet kad as turbut jau net slapinuosi grynu magniu - tiek jo isgeriu! Aš pati irgi neatsilenkčiau
Man irgi vis rytais sutraukia desines kojos blauzdos raumeni. Geriu nesciosios vitaminus ir kol geriu magni papildomai, tol nieko, tik nustoju ir vel pradeda traukti. Nesuprantu net ka daryti ?
nuo mėšlungio geriu magnį, labai padeda, jei koją sutraukia lenkiu pėdą į save, o neištempiu kaip balerina
man niekada netraukdavo meslungio, bet pries pora savaiciu prasidejo
QUOTE(Raimute444 @ 2007 11 10, 16:50) man niekada netraukdavo meslungio, bet pries pora savaiciu prasidejo Man anksciau kazkada (kai dar nebuvau nescia) buvo prasideje naktiniai meslungiai, tuomet magnis padejo - 100proc. Dabar va mums jau tuoj prasides 19savaite ir si sestadieni apturejau naktini malonu, pabudau nakti nuo meslungio skausmo..... Bet kaltinu galbut tai, kad nuejau miegoti tik 4 ryto, nes baliukas buvo, tai gal del to - palauksiu dar - jei nesikartos, tai nekisiu i save magnio, o jei kartosis tada konsultuosiuos su gydytoja, nes magni is tikro galima gerti iki kazkurio ten menesio tik, treciam trimestre girdejau, kad jo negali gerti....Sekmes visoms kovoj su meslungiu
Mane šita problema irgi kankino,bet ačiū dievui viskas jau į pabaigą ,lygtai ir problemų mažėja...
sveikos busimos mamytes!!!!
mane ir kai laukiaus koju meslungis labai vargino, bet drauge patare Magne 24 nusipirkt, nes jai labai padedavo ir istikruju pagelbejo sis preparatas, sekmes mamytes!!! QUOTE(janina*** @ 2007 12 06, 18:51) sveikos busimos mamytes!!!! mane ir kai laukiaus koju meslungis labai vargino, bet drauge patare Magne 24 nusipirkt, nes jai labai padedavo ir istikruju pagelbejo sis preparatas, sekmes mamytes!!! sveikos! as ir kai laukiaus si magni gerdavau, man ir jis padedavo gerai jaustis
Mane irgi kankina meslungis, ypac nakti kai staigiai istiesinu koja, sutraukia zveriskai, pastebejau kad ta pacia koja sutraukia, plius netgi diena raumenys yra labiau isitempe, negu kitos kojos, keista
sveikos!!
as ir kai laukiausi Magne 24 gerdavau, man jis labai patikdavo ir meslungio koju nebudavo ir kazkaip raminanciai veikdavo
Kankindavo tuomet, kai gerdavau tik vitaminus nėščiosioms Prenatal, bet kai naudodavau papildomai Magnesium Diasporal, mėšlungis nepasirodydavo...
|