donna bella
2010 08 02, 07:22
QUOTE(maskanyte @ 2010 07 31, 21:10) hm.... kazi ar ne perdaug? As galvoju su gydytoja dar pasikonsultuosiu. Sia sav.tai viskas gerai, bet praeita tai du kart sutrauke, nors ir geriau magni  Aš kalbėjau per sm su viena mamytė tai jai net 3 pak buvo prirašę magnio, mat labai gimda traukinėjos, o jei magnio organizme pakanka, tai gal ir nereikia jo perduozuoti, man tai trūkumas juodas (dariausi magnio tyrimą), tai man ir rekomendavo gerti iki galo.
lauramal
2010 08 02, 19:02
Mane kankino, kartais net abi kojas sutrauke, tai vyra zadinau, kad masazuotu. Pageriau diasporal dvi dienas ir praejo
Oi, buvo pagaves meslungis blauzdas kelis kartus, bet pageriau magnio - nurimo
sandrijja1980
2010 08 21, 00:30
Geriau magni visa nestuma beveik,ir vistiek sutraukdavo kojas,o va pries menesi baigiau,nes gyditoja neleido ji vartoti,tai ir meslungiai baigesi.tfu tfu tfu dabar del sito ramiai miegu,ir cia neaisku ar del magnio trukumo butent tie meslungiai.Kartais jie manau atsiranda butent del kitu kazkokiu priezasciu.
Skaiste23
2010 08 24, 10:55
Nu man kartas nuo karto irgi sutraukia kuria blauzdą, bet daktarei dar nieko nesakiau - dar nėra taip įkyriai. Šiaip per pirmą nėštumą nereikėjo gert magnio, tai gal ir šį išsiversim be jo
VyteNemunelis
2010 08 24, 14:10
Man kartais traukia pedas..tai gydytoja prisake salia nesciosioms skirtu vitaminu dar gerti magnio kalcio vitaminu
angeliukas44
2010 08 24, 18:39
Geriu magni, nesutrauke ne kartelio
Su pirmu labiau kankino, su šiuo neštumu buna užeina, na bet dar nepabaiga, visko gali būt
maskanyte
2010 08 27, 09:25
Jetau jetau, kaip mane kankino meslungis, be magnio ne dienos  , taciau 36sav.dindo  ,netyciom pamirsau isgerti magnio ir nieko  . Tai ir nebegeriu. Turbut mano zirniukuj jau pakankamai magnio
Erinata
2010 09 01, 10:46
per pirma nestuma net nezinojau kas tai yra, o dabar vos ne kiekviena nakti kankindavo, pradejau gert magni liktais geriau dabar bet vistiek kartais buna
Spangalytė
2010 09 05, 19:48
man pirmojo nestumo metu trauke mazdaug nuo 18 sav. iki pat galo. dabar tas pats. traukia pedas, blauzdas. buna sutraukia viena koja, po kiek laiko ir anta. kartaissutraukia taip, kad po to dar atsikelusi ilgokai jauciu blauzdas lyg butu sumustos  geriu irmagni ir kalci, bet vistiek traukia.
Zachara
2010 09 06, 11:46
Man abiejų nėštumų metu labai kankino mėšlungis  Magnio B6 po dvi tabletes gerdavau, tai kažkiek aprimdavo.
Mane irgi kankina mešlungis.  Oi baisu naktį taip sutraukia, kad net pabundu iš skausmo, o ryte atsikėlus einu kaip su akmeninėm kojom. Antadienį esiu pas gydytoja pasitarti kaip kovoti su tuo nelemtu mešlungiu.
Dezdemona*
2011 05 15, 21:01
Siaubingai kankino, sutraukdavo kojas kiekviena nakti, ryte atsikelus visa diena dar slubuodavau del sutraukto raumens. Padejo tik magnis
pasiskaiciau, net baisu pasidare... na man kolkas tokiu dalyku nebuvo, ir tykiuosi nebus...  nes zianu ka tai reiskia, kai dirbau po 12-14 val. rytais keliausi su asarom akyse...
Simuute
2011 05 16, 13:14
Man kol kas tik kelis kartus naktį buvo sutraukę, tfu tfu tfu  O dieną būna, kad pajaučiu, kad jau gresia toks dalykas, tai pamankštinu koją ir praeina. Jokių magnių negeriu.
Newesta
2011 06 08, 14:44
ajajajjjj  siandien 4 nakties, kai sutrauke kojaaaaaaa, net pasokau is miego su tokiom akim --->  ... skausmas NEREALUS...anksciau esu girdejusi, kad rejkia tempti kojos pirstus i sawe, tada kazkiek paleidzia...bet si kart paleisdawo ir wel sutraukdawo...matyt organizmas gawo soko doze, todel vos nesupykino =[[[ ir ka galwojat? 7 ryto sutrauke kita koja.....esu 25 savaite nescia, ir sutrauke taip jau 2 kart...tokio skausmo daugiau nepakesiu...sake, kad jeigu nepraeina, galima su adata bandyt badyt, kad uztaikyt ant isitempusio raumens (blauzdu), tada atpalaiduoja, bet nepatartina.. Mamytes, kokius judesiukus ar ka darote Jus, kada tas nelemtas meslungis pasirodo? Ir kuri magni geriau pradeti gerti, ar magnis B6, ar kazkoks magnesium diasporal? Girdejau, kad Magni b6 galima gert iki 6 tableciu per para. Ir dar klausimas, jei israso gydytojas, ar wajstinese jis gaunasi pigiau, ar ta pati kaina, kaip ir be recepto?
saule19841984
2011 06 08, 15:14
Man ta pati beda prasidejo  o dievuliau..3 kartus buvo sutrauke...ir vis kita koja, pakaitom...irgi skauda blauzda net praejus kelioms dienoms, kaip kalade kokia, o ne koja..... as blauzdas po sutraukimo masazuoju, braukau, bet toks jausmas kad ne velnio nepadeda... O geriu magni, galvoju, gal nuo jo man cia ir prasidejo....bet drauge sako, reikia gerti 15-17val...gal ryte negerai, gal per diena jis isgaruoja Jau baime kiekviena ryta pabudus, ar nesutrauks sikart
Newesta
2011 06 08, 15:32
wa wa...bet nemanau, kad magnis kenkia, ir nuo jo prasidejo, kiek man sake, kad kaip tik rejkia magni gerti, kada meslungis traukia
astabil
2011 06 08, 17:42
QUOTE(Newesta @ 2011 06 08, 15:32) wa wa...bet nemanau, kad magnis kenkia, ir nuo jo prasidejo, kiek man sake, kad kaip tik rejkia magni gerti, kada meslungis traukia Nekenkia magnis,man gyd israse ji gert,kai pasiskundziau,kad traukia meslungis.As tik nedaug labai tegeriau,nes pykino mane nuo jo,bet ir kiek isgeriau padejo,nebetraukia taip.Na buna,kad tokie isitempe raumenukai,bet jau retai,ir tikrai ne meslungio sutraukimai
Newesta
2011 06 08, 19:19
pavydziu...nes as iki siolei atsargiai vaikstau...buwau prigulus, tai jauciau, kad vel kazkas kliba, tai keiciau padeti koju..skambinsiu ryt gydytojai...klausiu, nes as tik gale men. pas ja einu..eiles..
J-U-Š-A
2011 06 22, 15:08
mano ginė sakė, kad jei traukia mėšlungis reikia magni gerti, o jei dažnai traukia tai net pora kartų per dieną liepė gerti po tabletę. turiu nusipirkusi papildų "Kalcis, magnis, cinkas" tai kai pradėjo traukti mėšlungis geriu juos, ir traukimai apmažėjo, rytais jau nebepabundu su sutrauktais blauzdos raumenukais
Man prasidejo kai buvo 12 savaite...Jau savaite kiekviena nakti kenciu  . Jau ir suri ir varske valgau, nes visur raso, kad tai nuo kalcio trukumo. Reikes ir man Magne B6 nusipirkti..
mano jau treciasis nestumas. antrojo metu pradejau susivaldyti nuo razymosi, raumenu tempimo miegant. o dabar jau ismokau automatiskai, miegodama, tik pajutus, kad prasides meslugins, is visu jegu riesti koju pirstus aukstyn (man kojas traukia). ir padeda. tik svarbu nepasiduoti. riesti ir visu jegu. kuo stipriau traukia, tuo stipriau tuos pirstus riesti. PABANDYKIT  o, budavo, taip kentedavau, imdavau vyro prasyti, kad kaip nors padetu. o jis is miego prikeltas nesuvokdavo, kas vyksta: kas, kur, koks meslungis  net dauzydavau sutrauktus raumenis kumsciu, kad atleistu (budavo kieti, kaip akmuo). tik man niekas geriau, uz pirstu rietima, nepadeda. jei sutraukia miegant, koja istiesta, ir riest pirstus i virsu kiek isgali. tiksliau, nereikia laukti, kol sutraukia. tik pajutus, kad prasideda, iskart riest pirstus.
saule19841984
2011 06 30, 15:48
QUOTE(Newesta @ 2011 06 08, 13:32) wa wa...bet nemanau, kad magnis kenkia, ir nuo jo prasidejo, kiek man sake, kad kaip tik rejkia magni gerti, kada meslungis traukia Jei logiskai, tai magni pataria gerti meslungiui esant....na mano situacija kosmosas  Pasakysiu taip, nustojau gerti magni ir nei vieno meslungio daugiau.....man jis buvo priesas, o ne pagalbininkas  Gal atvirksciai, man to magnio per daug buvo
Linutas
2011 07 02, 19:33
Geriu magni ir net labai daug, bet ir jis ne visagalis Teisingai rase Hacone, kad reikia kelti pirkstus i virsu. As net razydamasi bijau pedas istempti pirmyn, tai visad pirstus keliu i virsu ir tada viskas
As irgi turiu tokia beda....kelis kartus sutrauke,nedaug,bet taip stipriai,pradejau nakti rekt, vyras pagalvojo,kad gimdau:DDDDteko net rankom tuos pirstus i virsu ,netgi visa peda traukti,nes suspaude ziauriai, o ir kita diena jauciau,kad ne iki galo dar paleido.... Bet, as kai gydytojos paklausiau,sake gerti KALCI:))) nieko negeriau, nes tik pora kartu buvo,galvojau pakentesiu,bet kiek zinau tai kalcio juk negalima nestumo metu daug:))))vaiko galvytes kaulai kieteja.... O dabar kai jau 39-40 savaite,tai meslungis pradejo uzpakali sutraukinet,tai ir galvoju gal cia tokie paruosiamieji buna:DDDlabai greitai pora sekundziu ir viskas....
martyna29
2011 07 29, 19:11
taigis dar viena sbudas del melsungio, kai pradeda traukti reikia toje vieotje stipriai ignybti, skamba keistokai, bet esu pati isbandziusi
juridine_kontora
2011 07 31, 16:59
Bjaurus tas meslungis. Gerai, kad tik kartais, o ne labai daznai uzeina.
krispuka
2011 08 02, 08:21
Keista kad visoms pradziai traukia meslungis, man tai buvo nesenai tik sutrauke apie 27 savaitele,  , bjaurus jausmas, kai soktelejau is lovos ta pacia sekunde, skausmas nerialus baluzdeles  , nulekiau tadien iskarta magnio b6 nusipirkt, tai daugiau nepasikartojo toksai dalykas
Viena naktele ir as ta ,,malonuma,,apturejau kaip sutrauke koja klykiau vaje galvojo vyras,kad gimdyt pradejau(mums 32 savaites) tuoj ismasazavo,praejo,bet lyg akmuo kojoj atrode likes.Kita diena dar slubavau...daktare magnio neisrase,liepe leda deti,masazuoti ir tonico stikline isgerti pries miega.Tonicas tikrai nepadeda,bet va masazas taip! Geriu as jau visa nestuma pregnecare,bet matyt nepakanka normu...
jovita07
2011 09 06, 15:09
mane irgi kankina meslungis naktimis, pabundu spiegdama  reiks isbandyt pirstu rietima i virsu  o gine man liepe gerti magni diasporal milteliais, nes meslungi traukai kai truksta magnio ir sake kalcio pagerti, jis irgi gerai
QUOTE(jovita07 @ 2011 09 06, 16:09) mane irgi kankina meslungis naktimis, pabundu spiegdama  reiks isbandyt pirstu rietima i virsu  o gine man liepe gerti magni diasporal milteliais, nes meslungi traukai kai truksta magnio ir sake kalcio pagerti, jis irgi gerai Puikus tas diasporal. Labai greit suveikia
blue_pixie
2011 09 06, 16:48
Kai laukiausi irgi labai traukė mėšlungis. Maniau, kad trūksta kalcio, magnio tai pasidariau mokamus tyrimus, bet rodė, kad netrūksta. Mano ginė sakė, kad naujausių tyrimų duomenimis mėšlungį nėštumo metu sukelia gimdos spaudžiami nervai, o ne mineralų trūkumai... ir iš tiesų kai pagimdžiau dar nė karto nebuvo sutraukę...
|
|