šiąnakt ir aš pajutau ką reiškia kojų mėšlungis
mane meslungis beveik visa nestuma iskankino, pabusdavau naktimis is skausmo su asarom
QUOTE(zaizytė @ 2008 01 10, 10:39) šiąnakt ir aš pajutau ką reiškia kojų mėšlungis magnio reikia. geriausia Diasporalio miltukai. tikrai padeda.
man viena nakti taip sutrauke koja,kad klykiau turbut visa mano gatve girdejo...poto mama prileido truputeli karsto vandens i vonia ir liepe kisti koja,padejo...
aš tai irgi nors geriu magnį, bet rytais vistiek kankina kojų mėšlungis
Beveik visą nėštumą su pertraukom gėriau magnį Diasporal, man jis geriausiai padedavo
Paskutinu metu pradejo kankinti, viena karta tai neblogai sutrauke, klykiau nakti net nepamenu kokiu garsu, bet kol dar daznai nepasikartoja priemoniu nesiimsiu
anksčiau, kai sutraukdavo koją mėšlungis, tai paprasčiausiai išlipdavau iš lovos ir tai kuo puikiausiai padėdavo. bet dabar man traukia ne raumenis, bet sąnarius....
ir niekas nepadeda... pavyzdžiui, jei pavaikštau daugiau nei kilometrą pėsčiomis, jau jaučiu, kaip po truputį pradeda traukti mėšlungis pėdos sąnarius, o paskui jau eiti nebegaliu ir niekas nepadeda...reikia tik iškentėti tą skausmingą su pertraukėlėmis laikotarpį ir tikėtis, jog tai - paskutinis sutraukimas... ir paskui, žinoma, nebevaikščioti tiek daug.. o dabar tai pradėjo "surakinėti" ir kelio sąnarius, ir tai įvyksta dažniausiai gulint.. šiandien jau net apsiverkiau iš beviltiškumo ir skausmo, nes nepadeda nei masažai, nei bandymas pakeisti padėtį..
oi koks bjaurus skausmas
geriu vitaminus tai nieko nebelieka, kaip kast sau i ranka ir iskentet ta skausma...
As nuo nestumo pradzios Diasporal magni geriau.tai neturejau jokiu problemu su meslungiu
O db jau nustojus gerti magni ir kalci taip pat nejauciu jokiu nemaloniu pojuciu,tai gal taip ir iki pabaigos nebus nesklandumu del to
As taip pat karts nuo karto magni pageriu-tai dar ne syk nebuvo meslungis sutraukes.
O su pirmu
Man uzvakar nakti taip sutrauke meslungis, ir dar abi kojas iskart, tai kai pasokau, net vyras issigando
Anksčiau aš net nežinojau, kas tai yra - mėšlungis. Tačiau šią naktį sužinojau: taip sutraukė abi kojas, kad pašokau iš lovos nuo skausmo ir iki šiol kojas skauda, kad vos paeinu
Sveikos, mane kankina mešlungis, jau trečia diena negaliu normaliai vaiksčiuoti, kojos taip skauda, net akmenines pasadare ir magni geriu bet nepadeda.....man budavo kad sutraukia koja ir praeina iskart, bet dabar nezinau kas pasidare
Mane taip pat neseniai naktinis koju meslungis buvo istikes... Po to dar pora dienu blauzdos buvo kaip medines
Na nuo pat nėštumo pradžios geriu vitaminus, bet būna retkarčiais, kad sutraukia tas mėšlungis. Kartais labai stipriai, kartais ne taip...
jooo
Nemalonus dalykėlis... Sianakt net kojos klubą sukt mešlungis vos nepradėjo tai nebežinojau kaip ir kokia padėti rasti, kad tik pareitu... Nieko gero ......
kankina kankina
Man koju meslungis jau lygtai praejo, bet dabar kazko po nakties vis klubus skauda... Nesuprantu, nuo ko...
O man kazkoks keistas koju traukimas prasidejo - ne meslungis, ne skauda, bet lyg kokie nerviniai spazmai kojose. Tokie erzinantys, negali ramiai pabut - kojas reik vis krutint judint. tai kai anksciau kartais vakarais uzeidavo trumpam, tai nieko, o dabar kad prasidejo - iki trecios ketvirtos ryto kelinta nakti duoduos, negaliu uzmigt nuo tu spazmu, atrodo jau stogas nuvaziuos
mane irgi kamuodavo meslungis
QUOTE(vaitjovi @ 2008 07 17, 13:56) O man kazkoks keistas koju traukimas prasidejo - ne meslungis, ne skauda, bet lyg kokie nerviniai spazmai kojose. Tokie erzinantys, negali ramiai pabut - kojas reik vis krutint judint. tai kai anksciau kartais vakarais uzeidavo trumpam, tai nieko, o dabar kad prasidejo - iki trecios ketvirtos ryto kelinta nakti duoduos, negaliu uzmigt nuo tu spazmu, atrodo jau stogas nuvaziuos Sveika.Man ir taip nuo pat nėštumo pradžios
Mėšlungis atsiranda dėl magnio trūkumo ypač nėštumo metu. Man naktimis taip pat sutraukdavo koją, net verkdavau.
Geriausias ir greičiausias yra MAGNESIUM DIASPORAL maišiukais parduodamas po 1 dozę. Po keletos pavartojimų (1pok./d) tikrai pradeda rimti arba visai praeina. Tik nereikia jo nutraukti pajautus efektą, tik galima gerti rečiau, kas 2 dienas.
Sveikutes,
Mane kankina tos pacios bedos, po meslungio sutraukimo po to slubuoju savaite, Mg B6 nepadeda visai, Mg diasporalis padeda, bet tik nutraukiu ir vel prasideda...
Ir as kankinuosi su koju meslungiu, buvo ziauru
Naktim as irgi jauciu, kaip pardeda traukt, bet staigiai pirstus su peda uzlenkiu i virsu ir meslungio kaip nebuta
sutraukt sutraukė vakar nakti, dar neatleidžia, bet baisiausia kad šianakt l.raižė pilvuka
man traukia naktim meslungis, ypac kaip pasimirstu ir pasitampyt lovoj bandau.
kartais padeda pirstu tempimas i virsu, bet kartais vis tiek meslungis visa blauzda sutraukia, tai kita diena nes slubuot tenka. as tai labiausiai bijau kad kojos nesutrauktu gimdymo metu, kazkokia durna fobija
Ir mane aplanko naktimis meslungis
kankino paskutiniais menesiais
QUOTE(lilayte @ 2009 05 16, 11:48) sutraukt sutraukė vakar nakti, dar neatleidžia, bet baisiausia kad šianakt l.raižė pilvuka nusirpik magnio tableciu ir pagerk. As geriu magni B6 du ryte ir du vakare ( ginekologe liepe tiek gerti- jei nepades net po 3 ryte ir po tris vakare). Mane taip pat ir meslungis kankina ir taip pat gimdos tonusas padidejes. Magnis atpalaiduoti turi. Kai tik gine grish is atostogu , nueik pas ja QUOTE(dovi @ 2009 05 16, 21:36) nusirpik magnio tableciu ir pagerk. As geriu magni B6 du ryte ir du vakare ( ginekologe liepe tiek gerti- jei nepades net po 3 ryte ir po tris vakare). Mane taip pat ir meslungis kankina ir taip pat gimdos tonusas padidejes. Magnis atpalaiduoti turi. Kai tik gine grish is atostogu , nueik pas ja dekui QUOTE(lilayte @ 2009 05 18, 12:33) dekui mane ir tas meslungis kankina,jauciu kaip pastoviai silpnai koja meslungis traukia,va o sendien taip sutrauke meslungis
Siandien nakty prisikankinau su tuo meslungiu
man irgi ziauriai traukia ir jei as neisgeriu osteocare bent kokia diena pamirsusi tai sakes kaip traukia vel, geriu viena tab. yte ir viena vakare tada kiek aprimsta bet turiu pastoviai gerti
Man nakti irgi koja kad sutrauke... Bijojau po to visan akti ir koja pajudinti. PAzadinau MB, sakau koja sutrauke meslungis, pamasazuok, tai jis per miegus peti man patapsnojo, tipo pamasazavo koja
meslungis pradejo kankinti nuo 23savaiciu, gine sako yra magnio trukumas, dabar geriu magni diasporali 2kart dienoje.
man net saremiukai uzeidavo, matyt irgi del magnio trukumo
kojytę atleido, dabar geriu magni diasparol
QUOTE(salomejka @ 2009 05 20, 13:38) meslungis pradejo kankinti nuo 23savaiciu, gine sako yra magnio trukumas, dabar geriu magni diasporali 2kart dienoje. man net saremiukai uzeidavo, matyt irgi del magnio trukumo QUOTE(Sandrozka @ 2009 05 20, 13:46) QUOTE(lilayte @ 2009 05 21, 14:47) Bet gydytoja turbūt pamiršo paminėti, kad vartojant magnį, gali būti sunkesnis gimdymas?
ir as turiu sia problemele
tai vakar nakti kaip sokau is lovos del to meslungio ... MB vos infarkto neivariau, jis jau beveik uz tases sukrautos nu panasiai gavosi kaip anekdotas, reikejo pamatyt... magnis man nepadeda..
Aš irgi magnį kasdien geriu, bet nepadeda
Man jau 20 savaite tai irgi kas ryta koja sutraukia, bet nematau cia nieko blogo. Toks jau tas nestumas.
Kiek supratau is jusu pasisakymu forume nei magnis nei kalcis per daug nepadeda. Siaip del pirstu lenkimo tai jo cia tiesa. Bet lenkiant susidaro toks jausmas, kad dar labiau skauda, bet neapsigaukyte tas skausmas nurimsta. Siaip daugumai zmoniu net ir ne nestukems traukia meslungis. Yra toks vienas senovinis budas nuo meslungio. Net nezinau as esu bandziusi lyg ir padejo. Siaip reikia paimti vieno kiausinio liuksta (gerai butu nusipirkti vistu is kaimo rudas) ir ji susmulkinti kaip imanoma smulkiau. Gerai smulkinasi su "blenderiu". Tada ant tu susmulkintu milteliu uzsipili vandens ir po truputi vis pamaisydama (nes milteliai nuseda) isgeri. Procedura nera konfortiska nes toks jausmas kad gertum smeli. Sia procedura gali kartoti nors ir kasdien. Manau ir chemijos maziau ir siaip maziau nerimo kad gali kazko perdozuoti ir taip pakenkti savo kudikiui.
Mane kankino mėšlungis, patarė gerti magnį, taip ir dariau- sąžiningai ne vieną ir ne du mėnesius kasdien iki paskutinės nėštumo dienos gėriau magnio miltelius... Bet- kai atėjo laikas gimdyti- kaklelis VISIŠKAI nperasivėrė. Buvo per daug tvirtas ir kietas. Taigi- mane pjovė... Tik daug vėliau iš kažkur sužinojau, kad kaklelio sukietėjimao (neatsipalaidavimo, tiksliau) priežastimi dažnai būna magnio preparatai. Nežinau ką reikės dabar rinktis per antrąjį nėštumą- ar besąlygiškai kentėti mėšlungius, ar vėl naudoti magnį ir "pasirašyti" cezariui...
Kartais ujujui kaip uzkankina, bet ir magni geriau - nepadeda
o ka daryti, kai nezinau, kaip pavadinti naktini koju skausma?Beda tame, kad negaliu guleti...skauda blauzdas..ir sanarius..ne meslungis, bet labai nemalonus, skausmingas, maudziantis skausmas...labai panasus, kai stipriai ir per daug pasportuoji, o kita ryt vos vertiesi is lovos...ir taip buna, kai ir diena prigulu...
Kol nebuvau
matau jog daugeli
|