Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mobilūs telefonai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Selija
Net neinojau,kur daugiau sita tema det, tai va problema tokia,kad niekaip neina kompo su mobiliaku surist per bluetooth, pora sykiu pavyko,o dabar jau niekaip blink.gif Gal kas galetu padet?Pasakyt kaip tiksliai turi buti telefonas nureguliuotas,kad eitu jungtis? Labai Aciu smile.gif
Vytautas :)
QUOTE(Selija @ 2007 03 12, 21:58)
Net neinojau,kur daugiau sita tema det, tai va problema tokia,kad niekaip neina kompo su mobiliaku surist per bluetooth, pora sykiu pavyko,o dabar jau niekaip blink.gif  Gal kas galetu padet?Pasakyt kaip tiksliai turi buti telefonas nureguliuotas,kad eitu jungtis? Labai Aciu smile.gif
*

LG kartais būna sudėtinga suporuoti su kitais įrenginiais. Neapdirbta programinė įranga. Kokį BT įrenginį naudojate? Kokia OS?
Selija
Hm zinokit nezinau nei,kas tas BT,nei kas Os blush-anim-cl.gif2:Gal galetumet isversti? tIk kakziap keista,nes pora sykiu puikiai jungesi,o dabar vis kai bandau sujun gt raso,kad time is out, o kodel nejungia neraso unsure.gif
QUOTE(Selija @ 2007 03 13, 15:40)
Hm zinokit nezinau nei,kas tas BT,nei kas Os blush-anim-cl.gif2:Gal galetumet isversti? tIk kakziap keista,nes pora sykiu puikiai jungesi,o dabar vis kai bandau sujun gt raso,kad time is out, o kodel nejungia neraso unsure.gif
*

OS -- operacinė sistema;
BT -- Bluetooth įrenginys;
Kokią programą naudojate prisijungimui?
jufka
QUOTE(Selija @ 2007 03 13, 14:40)
*

BT irenginys - tai bluetooth 5renginys
OS- operacine sistema, kuri yra kompiuteryje tikriausiai bus Windows
Selija
Pas mane windows XP,o apie bluetooth knygutej raso: supported Bluetooth software (Bluetooth stacks) for DUN: WIDCOMM Bluetooth for windows 1.4 and 3.0) net nzn kas cia galetu but?
QUOTE(Selija @ 2007 03 13, 21:50)
Pas mane windows XP,o apie bluetooth knygutej raso: supported Bluetooth software (Bluetooth stacks) for DUN: WIDCOMM Bluetooth for windows 1.4 and 3.0) net nzn kas cia galetu but?
*

Neatsakėte į klausimą. Kokią programą naudojate prisijungimui (gal elementarią, Windows integruotą? Jei pas Jus yra Service Pack 2).
Selija
Programa tai instaliavau is kompakto,kuris buvo kartu su telefonu tai LG PC sync EN Ver 1.0 KG245
QUOTE(Selija @ 2007 03 13, 22:26)
Programa tai instaliavau is kompakto,kuris buvo kartu su telefonu tai LG PC sync EN Ver 1.0 KG245
*

Reikia nurodyti tinkamą virtualųjį BT COM portą programai smile.gif
Kad sužinoti kokį portą naudoja Jūsų telefonas, device manager`yje pasižiūrėkite prie Modems -- ten turėtų būti Jūsų telefonas. Pasirinkę jo ypatybes, pamatysite reikalingą porto numerį "COMxx". Tą porto numerį turite nurodyti LG programoje.

Jei pas Jus yra Service Pack 2 -- praktiškai jokios programinės įrangos dėl BT nereikia (ji yra integruota OS).
Taktas
Jau treti metai naudoju SE. Pirma turejau t630 dabar k750.Jokiu problemų nei su vienu neturiu.
Makalius
O aš jau keturis metus turiu SIEMENS wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai gaila, kad bankrutavo... CX65 mano geriausias, su juo ir po internetą landžioju, žaidžiu, fotkinu, žodžiu, nėr geresnio schmoll.gif

Dabar jau užsimaniau Sony Ericssono ax.gif
Calaquendi
QUOTE(Taktas @ 2007 08 31, 08:48)
Jau treti metai naudoju SE. Pirma turejau t630 dabar k750.Jokiu problemų nei su vienu neturiu.
*

MB turi SE K750 ir aš tokio noriu :/ Nerealus telefonas.
Pas mane dabar paprastesnis - Motorola Peble U6..
Mona187
O aš turiu Samsungą (SGH) X700. Labai geras, ir nuotraukų kokybė, ir susikalbėti įmanoma biggrin.gif Tik tiek, kad laiko tik 2 - 3 dienas. Bet jau įpratau krauti thumbup.gif
Tik dabar paskolinau broliui.

Bet vis dėlto liksiu ištikima NOKIA telefonams.
Pat turiu Nokia 6230. Jau senas. biggrin.gif Bent bateriją reiktų pasikeisti. Yra žaidimų, kamera. Bet kadangi jį jau seniai turiu, tai truputį telefone vaizdas liejasi. Yra blooetooth funkcija. Pardavime šio senuko lotuliukas.gif jau nėra.

Ir dar turiu Nokia 3100. Ilgai laiko (6-7 dienas). Funkcijos kaip normalaus telefono, tik nėra kameros. Mažoka funkcijų, bet kolkas pakanka mirksiukas.gif

Gal kas žinot dabar "rinkos" kainas? Kiek šiuo metu kainuoja Nokia5300 XpressMusic telefonas? Internete neberandu informacijos verysad.gif

Ar tikrai tie SonyEricsson'ai tokie geri kaip čia sakot? Nes ir aš jau ėmiau krėstis lotuliukas.gif jais. O kaip jų baterija, ar ilgai laiko? g.gif
Calaquendi
Sony Ericsson K750 imčiau, jei turėčiau daug pinigų smile.gif
Mona187
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 01, 21:45)
Sony Ericsson K750 imčiau, jei turėčiau daug pinigų smile.gif
*

Jis ne taip brangiai ir kainuoja. Tik 650Lt, jei perkant nepasirašius sutartį su kokia telekomunikacijų firma. Va kai jau 900 telefonas kainuoja, tai čia jau brangu. O štai ką aš pastebėjau - kad šie telefai laikui bėgant pinga yahoo.gif
Papildyta:
Dar viena pastabėlė - prašau negadinti nei jums, nei man akių lotuliukas.gif - t.y. kai kurio teksto nerašykit geltonu šriftu, pasirinkit kokią ryškesnę spalvą, kuri matytųsi fone, o ne kad reikėtų tekstą "užjuodint" norint perskaityti, kas ten parašyta blush2.gif mirksiukas.gif
Mona187
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 31, 10:29)
MB turi SE K750 ir aš tokio noriu :/ Nerealus telefonas.
*

Ir kas ten tokio nerealaus? g.gif biggrin.gif
Calaquendi
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 03, 00:11)
Ir kas ten tokio nerealaus? g.gif  biggrin.gif
*

Iš tų „navarotų“ yra geros kokybės fotikas (su filmavimo galimybe, jei neklystu), integruotas MP3. Galima laisvai prisijungt prie kompo, susikelt theme's, paveiksliukus, muziką, žaidimus (iškart laidas būna duotas, kaip nedaugumoj telefonų), bluetooth yra. Šiaip grafika ir valdymas man patinka.

Oficialus šio telefono puslapis
R'mint
Šiuo metu geriausia telefonai yra Sony ericsson smile.gif Garso, vaizdo kokybe, budėjimu ir t.t ax.gif

Na ankščiau tikrai buvo nk verti ir dažnai gesdavo... tie seni modeliai... Bet va db visi nauji yra tikrai lb geri, kas turi nesiskundžia tikrai, telefonai ne vieneriems metams. Db jie net nokia pralenkė rolleyes.gif cool.gif bigsmile.gif ax.gif Aišku aš nesakau, kad samsung yra blogi, gal pora modelių ir nk... bet kad turėjo atlenkiamus, tai ekranai greitai pareidavo lb....
Mona187
Dar norėčiau sužinot jūsų nuomonę apie Nokia 5300 XpressMusic telefoną. Kaip jums jis? g.gif Apie jį šiuo metu galvoju smile.gif
user posted image
Taktas
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 07, 20:24)
Dar norėčiau sužinot jūsų nuomonę apie Nokia 5300 XpressMusic telefoną. Kaip jums jis? g.gif Apie jį šiuo metu galvoju smile.gif
user posted image
*

Stumdomas dangtelis... Įdomu kiek laiko atlaikys kontaktai, ar po pusmečio neteks nešti remontui.
Mona187
QUOTE(Taktas @ 2007 09 07, 21:31)
Stumdomas dangtelis... Įdomu kiek laiko atlaikys kontaktai, ar po pusmečio neteks nešti remontui.
*

Jei su garantiniu, tai ir neščiau. Kiek atsiliepimų girdėjau, tai muzika per jį gerai skamba. Be to, reiks ir pasaugot jį žinoma. Bet reikia imt jį, kol vėl nepakeičiau nuomonės, o tai su manim visko gali būt biggrin.gif
Taktas
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 07, 23:39)
Jei su garantiniu, tai ir neščiau. Kiek atsiliepimų girdėjau, tai muzika per jį gerai skamba. Be to, reiks ir pasaugot jį žinoma. Bet reikia imt jį, kol vėl nepakeičiau nuomonės, o tai su manim visko gali būt biggrin.gif
*

Na telefonas skirtas darbui ir bendravimui. O klausytis muzikos g.gif .
R'mint
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 07, 23:39)
*

Aš turiu atstumiamą telefoną daugiau nei metus ir aišku jį naudoju lb daug, bet dar nesugedo smile.gif Tik ten ne Nokia ax.gif
o dėl muzikos galiu pasakyt, kad geriausia muzika turi tik Sony Ericsson ax.gif mirksiukas.gif
Makalius
Kas del muzikos, tai rekomenduoju SE walkmana w610. Dziaugiuos, kad ji pasirinkau, muzikos kokybe superine! thumbup.gif
Calaquendi
Jei SE K750 gera muzikos kokybė, tai walkmano dar geresnė smile.gif Bravo, Makaliau smile.gif Ir aš tokio telefo norėčiau, jei MP3 neturėčiau smile.gif

Mona, dar neišsirinkai telefono? smile.gif Beje, kaimynės universitete esam, kaip tavo saite paskaičiau ax.gif blush2.gif
Mona187
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 22, 19:07)
Jei SE K750 gera muzikos kokybė, tai walkmano dar geresnė smile.gif Bravo, Makaliau smile.gif Ir aš  tokio telefo norėčiau, jei MP3 neturėčiau smile.gif

Mona, dar neišsirinkai telefono? smile.gif Beje, kaimynės universitete esam, kaip tavo saite paskaičiau  ax.gif  blush2.gif
*

Na, aš kaip ir apsistojus ties tuo pačiu Nokia 5300. Bet kolkas man dar jo nenuperka. Aceit, po metų kai baigsis mobilaus tel. ryšio sutartis, tai tada pasirašius kitą galėsiu gaut jį neva nemokamai. Bet juk aš tiek tai neišlauksiu. O aš kažką ligtai esu girdėjusi, kad perkant pagal sutartį iš operatoriaus, ta firma gali apriboti kai kurias telefono funkcijas g.gif Ar teisingos mano žinios?

Calaquendi, o ką studijuoji, kuriam fakultete?
Calaquendi
Po metų jau bus geresnių telefų biggrin.gif biggrin.gif Man kai pirko telefonus, neradau jokių apribojimų smile.gif

Mona, aš studijuoju Vadybos Informacines Sistemas Ekonomikos fakultete smile.gif
Taktas
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 22, 19:25)
Na, aš kaip ir apsistojus ties tuo pačiu Nokia 5300. Bet kolkas man dar jo nenuperka. Aceit, po metų kai baigsis mobilaus tel. ryšio sutartis, tai tada pasirašius kitą galėsiu gaut jį neva nemokamai. Bet juk aš tiek tai neišlauksiu. O aš kažką ligtai esu girdėjusi, kad perkant pagal sutartį iš operatoriaus, ta firma gali apriboti kai kurias telefono funkcijas g.gif Ar teisingos mano žinios?

Calaquendi, o ką studijuoji, kuriam fakultete?
*

Apie apribojimus pirmą kartą girdžiu. Vienas niuansas - tel gali būti pririštas prie operatoriaus tinklo.
Calaquendi
QUOTE(Taktas @ 2007 09 22, 21:43)
Apie apribojimus pirmą kartą girdžiu. Vienas niuansas - tel gali būti pririštas prie operatoriaus tinklo.
*

O dabar nėra kokio įstatymo, ar kažko panašaus, kad draudžia pririšt telefoną? Kažką panašaus girdėjau..
Taktas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 22, 22:12)
O dabar nėra kokio įstatymo, ar kažko panašaus, kad draudžia pririšt telefoną? Kažką panašaus girdėjau..
*

Nežinau, bent praeitai metais rudenį kai rinkausi tel, tai kai kurie modeliai buvo "pririšti". O kai reikalų neturi su tuo, tai ir informacijos nerenki.
Gratis
Už SE geresnių nėra thumbup.gif Turiu k800i ir w850i, pirmojo labai gera vaizdo kokybė, o antrajam muzika labai labai gerai groja, ir tikrai dėl garso SE neturi jokių konkurentų drinks_cheers.gif O čia mano pirkinys po pusmečio wub.gif
Mona187
QUOTE(Taktas @ 2007 09 22, 21:43)
*

O ką tas "pririšimas" duoda ar draudžia? Juk visvien nors telefonas pirktas iš tam tikro tinklo ir turi kažkokius jo nustatymus, bet įsidėjus kitą kortelę tuos nustatymus galima keisti, ir tai, kad būna parašyta, naudokite tik šio tinklo SIM kortelę ar kažkas panašaus juk neužblokuoja telefono ax.gif g.gif
Kalbant apie telefonus, pats naudojuosi trimis (Nokia N95, HTC TyTN, Motorola F3). Pastarąjį pirkau prieš savaitę -- negaliu atsidžiaugti jo paprastumu. Visiems rekomenduoju, kam patinka paprasti telefonai.
Taigi, pats jau senokai užsiimu telefonų taisymu laisvalaikiu, pačiam nemažai jų teko išbandyti, tad -- klauskite.
Makalius
Taip, tikra tiesa, jau pririštų telefonų (naujų) nebebūna, nebent užsilikę nuo 2006 metų antrojo ketvirčio thumbup.gif
Mona, o kodėl tau būtinai Nokia? Pasižiūrėk, pas mane toks:

user posted image

Labai labai fainas, koks ekranas ryškus, net pasimažinau ryškumą lotuliukas.gif Kątik persikėliau į jį muziką, labai gera kokybė, superinė schmoll.gif bent jau kaip telefonui...kolkas esu viskuo viskuo patenkintas thumbup.gif Ir dar ausinės stereofoninės, ten kur giliai į ausį kišasi ( hihihi.gif ), labai gera kokybė ax.gif

user posted image

Tik dar nesupratau, kodėl neveikia pas mane tas mygtukas prie ausinių, gal reikia kažką nustatyt......
Taktas
QUOTE(Makalius @ 2007 09 23, 16:07)

Tik dar nesupratau, kodėl neveikia pas mane tas mygtukas prie ausinių, gal reikia kažką nustatyt......
*

Čia laisvų rankų įranga. kai tau skambina su juo gali atsiliepti.
Mona187
O gal kas žinot, kelintais metais buvo išleista Nokia 6230, kada buvo prekyboje Lietuvoj pirmą kartą pasirodžiusi? Labai jau skaitosi senas telefonas? g.gif
Calaquendi
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 23, 23:31)
O gal kas žinot, kelintais metais buvo išleista Nokia 6230, kada buvo prekyboje Lietuvoj pirmą kartą pasirodžiusi? Labai jau skaitosi senas telefonas? g.gif
*

Mona, studijuoji Bibliotekininkystę ir Informaciją, o pati tos informacijos negali susirast? smile.gif Ko jūsų tame KomFake moko? biggrin.gif
Beje, nežinau daugiau nieko, kam rūpėtų telefono pasirodymo data smile.gif Negi vaikaisi madų? Jei telefonas „senas“, tai nenaudosi? smile.gif Taigi žiūri į dizainą bei funkcijas ir renkiesi. O ne į išleidimo datą smile.gif

Internete rašo, kad šitas telefonas buvo išleistas 2004 m. Greičiausiai metų gale, jei tas įdomu smile.gif Nes vienam forume metų pradžioje skundėsi, jog plnavo 2004 m., o dar nėra išleistas smile.gif
Kada Lietuvoje pasirodė nebeieškosiu, einu miegoti smile.gif
Mona187
QUOTE(Makalius @ 2007 09 23, 16:07)
Taip, tikra tiesa, jau pririštų telefonų (naujų) nebebūna, nebent užsilikę nuo 2006 metų antrojo ketvirčio thumbup.gif
Mona, o kodėl tau būtinai Nokia? Pasižiūrėk, pas mane toks:

user posted image

Labai labai fainas, koks ekranas ryškus, net pasimažinau ryškumą  lotuliukas.gif Kątik persikėliau į jį muziką, labai gera kokybė, superinė  schmoll.gif bent jau kaip telefonui...kolkas esu viskuo viskuo patenkintas thumbup.gif Ir dar ausinės stereofoninės, ten kur giliai į ausį kišasi ( hihihi.gif ), labai gera kokybė ax.gif

user posted image

*

O Čia koks pas tave, Makaliau? SE w610i, ar koks?
Aš irgi truputį galvoju apie SonyEricsson telefonus g.gif Jei žvelgiant į telefono išorinį grožį, tai patinka SE w850. Tik jis, gali būti, ten meniu anglų kalba, tai net galvoti neapsimoka apie tokį ax.gif
Štai toks:
user posted image

Ir dar visai nieko man se k618 modelis, kurio prekyboj nemačiau g.gif
Gal vaizdo kokybė ekrano geresnė būtų pas eriksonus? Nes vienos nokijos pas mane kažkaip keistai ekranas mirguliuoja unsure.gif
Mona187
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 26, 16:33)
Jei žvelgiant į telefono išorinį grožį, tai patinka SE w850. Tik jo, gali būti, ten meniu anglų kalba, tai net galvoti neapsimoka apie tokį ax.gif
Štai toks:
user posted image

Ir dar visai nieko man se k618 modelis, kurio prekyboj nemačiau g.gif
Gal vaizdo kokybė ekrano geresnė būtų pas eriksonus? Nes vienos nokijos pas mane kažkaip keistai ekranas mirguliuoja unsure.gif
*

O ką jūs manot apie šiuos 2 telefonus? g.gif
Mona187
Tai taip išeina, kad pririštas ir atrištas telefonas nelabai kuo skiriasi, ar ne? Bet tai kodėl kai kas patarinėja neimt telefono pagal sutartį, nors taip būtų žymiai pigiau nei iš kokio platintojo, nesuprantu g.gif
odetee
prasau patarkite,nusipirkau nauja tel ir noriu isideti is seno tel sim korta,kaip padaryti kad nedingtu visa info,foto is seno tel,nes kai pabandziau perdeti viskas dingo verysad.gif verysad.gif
Mona187
Jau negaliu iš piktumo doh.gif Kažkur turiu jį išlieti, ir tai padarysiu čia tongue.gif
Tai va... Jau negaliu kaip mūsų operatorius apgaudinėja visus iš eilės. Vietoj sudaužyto telefono, dėl jo negali atlyginti žalos ar kažko padaryti, ir nekeičia kitu telefonu.
Šiaip garantinis gal ir apsiimtų tvarkyti, bet abejoju, įskilusį korpusą reiktų pačiai pasikeisti, ar ne?
Nors šiaip aš čia nirštu dėl to, kad labai norėjau vieno telefono papigiai biggrin.gif , tačiau nei taip, nei taip neparduoda.
Kad naują būtų galima gauti dar turi praeiti metai. Nežinau, ar ištversiu. cry.gif
Taktas
QUOTE(Mona187 @ 2007 11 13, 12:42)
Jau negaliu iš piktumo doh.gif Kažkur turiu jį išlieti, ir tai padarysiu čia tongue.gif
Tai va... Jau negaliu kaip mūsų operatorius apgaudinėja visus iš eilės. Vietoj sudaužyto telefono, dėl jo negali atlyginti žalos ar kažko padaryti, ir nekeičia kitu telefonu.
Šiaip garantinis gal ir apsiimtų tvarkyti, bet abejoju, įskilusį korpusą reiktų pačiai pasikeisti, ar ne?
Nors šiaip aš čia nirštu dėl to, kad labai norėjau vieno telefono papigiai biggrin.gif , tačiau nei taip, nei taip neparduoda. 
Kad naują būtų galima gauti dar turi praeiti metai. Nežinau, ar ištversiu. cry.gif
*

Tai kad mechaninių pažeidimu niekas garantiniam nemokamai netaiso. O juolabiau nekeičia kitu tel. O su nuolaida parduodami tik su sutartimi. Ir jeigu tavo sutartis nepasibaigusi... kagi.

P.S. O kas neleidžia nusipirkti naują už pilną kainą?
Tyli
O gal pas ką nors yra Nokia6267. Jau kelias dienas maigau jį, bet niekaip negaliu surasti, kur dingo toks smagus garselis atidarant ir uždarant telefoną sad.gif
insi
QUOTE(odetee @ 2007 10 31, 09:48)
prasau patarkite,nusipirkau nauja tel ir noriu isideti is seno tel sim korta,kaip padaryti kad nedingtu visa info,foto is seno tel,nes kai pabandziau perdeti viskas dingo verysad.gif  verysad.gif
*

neiseis. jei abiejuose yra ir jungtis - perkelinek per ja.
Mona187
QUOTE(insi @ 2007 11 14, 20:55)
neiseis. jei abiejuose yra ir jungtis - perkelinek per ja.
*

Bet tai kaip per IR jungtį įmanoma kažką perkelti? Man amžinai nieks nesigauna, kai bandžiau su keliais telefonais ir aš schmoll.gif
W*S:*
As tai noriu NOkia 7373 tik vat nezinau ar kas turi ar pasiteisino ar geras telefonas esu laikius ir rankose patogus malonus
Mona187
Turiu aš dar tokį Nokia 3310. Viskas lyg ir turėtų būti gerai, baterija laiko kelias dienas... Bet... Vos tik kas skambina ir kai tik atsiliepiu, telefonas atsijungia. Kas čia galėtų būti. O rodo dar 3 padalas blush2.gif
Ar baterijos čia senumas kaltas, ar pačio telefono? g.gif
Palemonas
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 06, 20:05)
Turiu aš dar tokį Nokia 3310. Viskas lyg ir turėtų būti gerai, baterija laiko kelias dienas... Bet... Vos tik kas skambina ir kai tik atsiliepiu, telefonas atsijungia. Kas čia galėtų būti. O rodo dar 3 padalas blush2.gif
Ar baterijos čia senumas kaltas, ar pačio telefono? g.gif
*

Keisk batarkę. Bet aš keisčiau ir telefoną.
Mona187
Kaip ką padaryti, kad mano telefone nebebūtų mobiliojo interneto (wapo), o tai jis "suvalgo" mano pinigus lotuliukas.gif Ai, žodžiu... doh.gif
Kad galėčiau naudotis internetu, siunčiausi nustatymus, o dabar ką daryt? Žinau, kol nebus atjungtas nuo šio mobo wapas, tol aš ir neatsispirsiu pagundai po jį palandžioti.
Telefono modelis: Samsung (sgh)x700. Ryšys: TELE2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.