Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Malibu likeris
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Gėrimai
Filia
Pasidalinkit receptėliais, kaip geriate Malibu kokosinį likerį?
Su ananasų sultimis+ledukais
Su Cola+ ledukais

Gal dar kokių ragavot ir patiko?
ingapoc
Man tai skaniausia su ananasu arba buna dar ananasu-apelsinu sultimis smile.gif
Irunia
Tai kad baruose būna Malibu su ananasų sultim ir giretinėlė mirksiukas.gif
Saldoka man. Daugiau vieno neįveikčiau ax.gif
*ssuzzi*
man tai visiskai neskanus likeris,persaldu beee.gif
Aasimah
nesenai ragavau su punica sultim , cia butu kaip multivitaminu , nesitikejau , kad patiks.
bet buvau maloniai nustebinta skoniu rolleyes.gif
minik
Na vieno Malibu tikrai negerciau, man jis irgi per saldus, taciau zinau keleta neblogu miksiuku, kurie geriasi itin skaniai thumbup.gif . Tai stai jie:

Malibu Breeze
3 dalys Malibu
3 dalys ananasu sulciu
1 dalis grenadino sirupo
Pirmiausia i stikline su ledukais pilamas Malibu, ant virsaus grenadinas, o ant jo ananasu sultys (gaunasi lb grazi spalva) mirksiukas.gif

Caribbean Breeze
2 dalys Bacardi romo
1 dalis Malibu
Ananasu ir spanguoliu sulciu lygiomis dalimis.
Visi ingredientai sumaisomi stiklineje su ledukais. Laaaabai skanu wub.gif

Malibu Sunset
1 dalis Malibu
3 dalys ananasu sulciu
3 dalys apelsinu sulciu
Siek tiek spanguoliu sulciu
Stiklineje su ledukais ant malibu kartu pilamos ananasu ir aplesinu sultys, ant virsaus uzpilama tik siek tiek spanguoliu sulciu.

Turiu dar begale receptu, bet visu dabar neatkapstau pavargusioje galvoje mirksiukas.gif
Auksesmama
malibu+coca-cola ir ledukai thumbup.gif
-Radė
malibu su spanguolių sultimis- man ne taip saldu ax.gif
Auksesmama
QUOTE(airara* @ 2008 03 18, 17:28)
malibu su spanguolių sultimis- man ne taip saldu  ax.gif
*

turiu spanguoliu sulciu thumbup.gif reiks pabandyti thumbup.gif
Lina R.
QUOTE(Irunia @ 2007 11 01, 23:26)
Tai kad baruose būna Malibu su ananasų sultim ir giretinėlė mirksiukas.gif
Saldoka man. Daugiau vieno neįveikčiau ax.gif
*

o man labai thumbup.gif thumbup.gif ,taciau daugiau vieno tikrai neiveikciau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
varhay
labai puikiai malibu dera su pienu suplakt ir ledukais, pienas tinka MU tokiam geltonam pokeli 1 proc riebumo thumbup.gif gal skamba keistai bet patikekit labai skanu ragavau Maljorkoj si kokteili -labai patiko tai namie isbandziau tas pats skonis gaunasi thumbup.gif
emrata
stovi pas mane saldytuve tas Malibu visu uzmirstas, cia pasirodo tiek skaniu kokteiliu is jo galima pasigaminti biggrin.gif
baltoji!
Tai fantastiskas likeris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Myliu Malibu uz jo skoni wub.gif wub.gif wub.gif
Bandziau su kola, na skanu, bet man zymiai skaniau su pienu, tooooks skonis... Dabar kaip tik akcija, sutaupiau 20lt pirkdama 0,7l bonke, jau ipusejau per kelias dienas, tiesiog nepastebimai susisiurbia... M.... wub.gif wub.gif wub.gif
Lovely-jurate
Mes tai su draugemis paprasta toki kokteiliuka pamegusios:

1 dalis Malibu
3 dalys colos
1/4 dalis laimo vaisiaus.
ledukai

supilam konponentus, pridedam ledo ir ispaudziam ketvirti laimo vaisiaus. mmm, tikras lengvas ir gaivus kokteliukas smile.gif

O kas megsta saldziai:

40 ml Malibu
2-3 arbat.sauksteliai plaktos grietineles (ptogiausia purskiamos)
20 ml karsto sokolado

supilam i taure Malibu, uzpilam istirpintu ( pvz. mikrobangeje) sokoladu ir uzpurskaime grietinele. Toks alkoholinis desertas iseina thumbup.gif

aga1
user posted image

Visada maniau, kad Malibu yra romas...
mamakarolina
O MAN LABAI PATINKA MALIBU SU ANANASŲ SULTIMIS SUMAIŠYTAS thumbup.gif PABANDŽIAU TOKĮ KOKTEILĮ, KAI PLAUKIOJAU KRUIZINIU LAIVU IR IKI ŠIOL MAN JIS LABAI PATINKA mirksiukas.gif
Simpatukas_
www.malibu-rum.com cia visokiausiu yra recepteliu ir nuotrauka sialia galima pamatyti mirksiukas.gif
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Rutukas111
QUOTE(Lovely-jurate @ 2009 03 26, 21:29)
Mes tai su draugemis paprasta toki kokteiliuka pamegusios:

1 dalis Malibu
3 dalys colos
1/4 dalis laimo vaisiaus.
ledukai

supilam konponentus, pridedam ledo ir ispaudziam ketvirti laimo vaisiaus. mmm, tikras lengvas ir gaivus kokteliukas smile.gif
O kas megsta saldziai:

40 ml Malibu
2-3 arbat.sauksteliai plaktos grietineles (ptogiausia purskiamos)
20 ml karsto sokolado

supilam i taure Malibu, uzpilam istirpintu ( pvz. mikrobangeje) sokoladu ir uzpurskaime grietinele. Toks alkoholinis desertas iseina  thumbup.gif
*

thumbup.gif
gladiole
Malibu-skaniausias vasaros gerimas-su ananasu sultimis/leduku;su kokosu pienu/leduku.
Boniss
QUOTE(gladiole @ 2011 04 30, 20:30)
Malibu-skaniausias vasaros gerimas-su ananasu sultimis/leduku;su kokosu pienu/leduku.
*

kas nemegstat saldziai, galit dar degtines ar romo truputi ipilti, prasiskiedzia labiau, nes tada ipilsit daugiau kazkokio nealkoholinio gerimo (colos ar sulciu) ir nebus taip saldu.
Beža
Malibu ir bananų nektaras wub.gif bet jau taaiip saldu būna,kad daug neišgersi blush2.gif
Dameri
Kazkas raset, malibu + pienas, nu gal ir idomu reiks pabandyt smile.gif
eliafam
QUOTE(Dameri @ 2012 01 14, 20:15)
Kazkas raset, malibu + pienas, nu gal ir idomu reiks pabandyt smile.gif
*

Kazkaip sakyciau nesiderina toks skonio duetas blink.gif
mistico
Su karštu šokoladu- nepakartojama! Iš esmės vienas skaniausių šią savaitę kokteilių, kurį labai rekomenduoju.
Bridz :)
mes tai karta per menesi darydavom kokteiliu vakareli ax.gif
su malibu dazniausiai budavo pina colada, mat visi produktai daug maz budavo ir mazai tereikdavo dasipirkt, bet siaip labai skanu yra
malibu likeri maisyti su grenadino sirupu(jo buna pirkti rimi , tokiose gana didelese bonkose stiklinese), ananasu sulciu ir citrinos sulciu arba jos griezineliu... niam wub.gif
Rutta77
QUOTE(mistico @ 2012 03 15, 01:54)
Su karštu šokoladu- nepakartojama! Iš esmės vienas skaniausių šią savaitę kokteilių, kurį labai rekomenduoju.
*

Ir man ir man,bet tik su baltuoju sokoladu drinks_cheers.gif
Bridz :)
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 11, 11:16)
Ir man ir man,bet tik su baltuoju sokoladu drinks_cheers.gif
*

ohoo... su sokoladu neteko net girdeti, kad zmones geria blush2.gif baisiai jau idomu kazin koks skonis ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.