gal kuriai is mamyciu teke susidurt su pedu niezuliu nestumo metu? esu 35 savaites nescia ir jau kokio savaite kenciu beprotiska pedu ir koju pirstu niezuli, kuris vakarop suintensyveja. tuoj visa oda nukasysiu
QUOTE(loona666 @ 2007 08 31, 09:45) gal kuriai is mamyciu teke susidurt su pedu niezuliu nestumo metu? esu 35 savaites nescia ir jau kokio savaite kenciu beprotiska pedu ir koju pirstu niezuli, kuris vakarop suintensyveja. tuoj visa oda nukasysiu Jeigu pedos ir rankos patine ir dar stipriai niezti, butinai kreipkis i gydytoja. "Del padidejusio estrogeno lygio nestumo metu gali pradeti niezeti delnai ir padai. Jeigu niezejimas vargina, pasakykite savo gydytojui, nes tai gali buti cholestazes (kepenu funkcijos sutrikimo) simptomas" ("Nestumo biblija"). Sis sutrikimas lemia tai, kad motinos kraujyje susikaupia tulzies drusku. Nors del to atisrades niezulys nesukelia jokio pavojaus motinai ir, kudikiui gimus, isnyksta, si bukle pavojinga dar negimusiam kudikiui. Tu labai neissigask, gal cia ir nieko rimto nera, bet del sventos ramybes nueik pas gydytoja.
Na man rankytes irgi paniezti, bet negaliu sakyti kad siaubingai
Man tai kai lauke būna karšta, pradeda labai tinti ir niežėti delnai. Toks jausmas, kad tuoj susprogs oda. Tokiu atveju bent jau man labai padeda šaltis. Kartą net bėgau į parduotuvę ir kišau rankas į šaldiklį su koldūnais
butinai,butinai lek pas daktara,o geriausia tiesiai i ligonine ,kad kraujuka patikrintu,nes su kepenim gali buti negerai......man pries dvi savaites niezejo visa kuna,tai is ligonines neisleido 8val. kol nepadare visu kraujo,slapimo ir t.t. tyrimu (dare londone,bet manau lietuvoje tai pat reaguotu).....viskas tvarkoj,nustate nezymia alergija,bet man oda ir niezejo ,ne pedas ar delnus
QUOTE(linasky @ 2007 09 04, 21:22) butinai,butinai lek pas daktara,o geriausia tiesiai i ligonine ,kad kraujuka patikrintu,nes su kepenim gali buti negerai......man pries dvi savaites niezejo visa kuna,tai is ligonines neisleido 8val. kol nepadare visu kraujo,slapimo ir t.t. tyrimu (dare londone,bet manau lietuvoje tai pat reaguotu).....viskas tvarkoj,nustate nezymia alergija,bet man oda ir niezejo ,ne pedas ar delnus vaje negazdink
Aš tai tiksliai žinau, kad man pradeda niežėti nuo šilto oro ir kai norisi į tuliką
Man irgi rankas labai niezti, tik nezinau ar cia del
Mergaitės, tai gali būti rimta. BŪTINAI pasakykite savo gydytojui ir kuo greičiau
sveikos
o man dar keisciau buna... QUOTE(milen @ 2007 09 10, 01:49) sveikos o man dar keisciau buna... Man irgi taip būna, kai kojas ne tai kad mėšlungis traukia, o taip tempia, skauda
Na,o man niezti visa kuna jau antra diena.Kazkodel manau,kad padauginau kakavos.Dabar jos negersiu ir ziuresiu kas bus.
Ziuresiu kas bus sia nakti,nes nestumas jau i pabaiga ir jei nesumazes niezejimas,tai keliausiu pas gydytoja. QUOTE(Simiva @ 2007 09 06, 11:12) Man irgi rankas labai niezti, tik nezinau ar cia del man tai ant pirštų galiukų tokios pūslytės. iš pradžių duria taip lyg būčiau kaktusą paglosčius, o paskui po kokios dienos jau toj vietoj pūslytės pasidaro ir labai niežti o pėdas irgi paniežti irgi būtent vakarais kraujas nieko apie kepenis blogo nesako... ryt dar eisiu tyrimų pasiimti, tfu tfu tfu, tikiuosi viskas bus gerai
Man visai nedaug nieztejo kuna, bet del visa ko pasakiau daktarei. Ji ta pacia diena nusiunte patikrinti kraujyje esanciu kepenu fermentu kieki. Kita diena atejau, maniau, kad turbut bus viskas gerai, bet dar ta pati vakara isikuriau ligonineje. Dabar jau mane paleido, bet truputi niezti iki siol. Sake, kad jei nepageres, reiks vel tirtis, o tada daktarai spres, ar negimdyti anksciau laiko, nes vaikeliui labai kenkia. Kepenys nesusitvarko su tulzimi, si patenka i krauja - mama gali ir pakenteti, nes po gimdymo viskas praeina, o vaikeliui sie toksinai gali buti net mirtini. Todel nelaukite ne dienos tos, kurioms niezti, ypac delnus ir pedas, ypac naktimis.
QUOTE(Fixa @ 2007 09 10, 19:44) man tai ant pirštų galiukų tokios pūslytės. iš pradžių duria taip lyg būčiau kaktusą paglosčius, o paskui po kokios dienos jau toj vietoj pūslytės pasidaro ir labai niežti o pėdas irgi paniežti irgi būtent vakarais kraujas nieko apie kepenis blogo nesako... ryt dar eisiu tyrimų pasiimti, tfu tfu tfu, tikiuosi viskas bus gerai Buvau pas daktara, kraujo tyrimai geri. sake, kad buna taip nesciosioms. o man dabar taip kaip ir Fixai, oda pedu ir ranku issausejo ir pradejo luptis. tikriausiai del to ir niezejo.nors ir dabar vakarais prasedziu gera pusvalandi besikasydama tai pedas, tai delnus.
sveikos nestukes...vakar man patvirtino nestuma
QUOTE(Blakstiena @ 2007 10 16, 20:32) sveikos nestukes...vakar man patvirtino nestuma Nejuokauk ir lek pas gydytoja, kas cia gali buti per nepatogumai pries gydytoja, tai jos darbas ir jau ji turejo pacia pirma diena paimti tepineli, juk tai gali buti pienlige, ar kas nors panasaus, patariu nerizikuoti nestumu... JUk manau jis tau svabesnis uz bet ka.... Sekmes!
Koks cia lindimas i akis? Tu esi nescia ir tau blogai, o gydytoja tam ir yra, kad padetu tau. Taigi nelaukdama dumk pas savo ginekologe ir destyk problema. Tegul kuo greiciau ima tepineli ir daro tyrimus. Sekmes tau
Tikrai nelauk ir skubek pas savo ginekologa. Tikriausiai bus pienlige. Kuo greiciau israsys vaistuku,tuo greiciau issigydysi. Taip maziau pakenkdama vaisiui. Nejuokauk su savo sveikata. Nepamirsk,kad dabar esi atskinga uz dar viena gyvybe!
Aš ir pritariu visoms, kad turi kuo greičiau pasirodyti gydytojai
QUOTE(Blakstiena @ 2007 10 16, 20:32) sveikos nestukes...vakar man patvirtino nestuma na tai kaip sekasi? kaip sveikata? ar buvai pas gydytoja?
As ta pacia problema dabar turiu
mano mamai buvo persileidimas nuo 2 apžiūrų,nenorėkit lipti ant tos kėdės iki 3 mėn...
man irgi pradejo nuo 30 sav.siaubingai niezteti rankas ir pedas! rankos atrodo biski patinusios
Man 35 sav taip pat ziauriai pradejo niezteti delnus ir pedas, du vakarus pasikankinau, paskambinau ginei. Ji iskart liepe susikraut tase i ligonine ir vaziuot pas ja. padare tyrimus, tai kepenu fermentacija nesutrikus, tik siek tiek sarmu perdaug rado. o paskui kelias dienas jau visa kuna po truputi niezejo, taciau praejo.
Reikia butinai kreiptis, jei tokie dalykai pasireiskia. Sekmes visoms QUOTE(igneta @ 2008 02 27, 07:18) Man 35 sav taip pat ziauriai pradejo niezteti delnus ir pedas, du vakarus pasikankinau, paskambinau ginei. Ji iskart liepe susikraut tase i ligonine ir vaziuot pas ja. padare tyrimus, tai kepenu fermentacija nesutrikus, tik siek tiek sarmu perdaug rado. o paskui kelias dienas jau visa kuna po truputi niezejo, taciau praejo. Reikia butinai kreiptis, jei tokie dalykai pasireiskia. Sekmes visoms O man taip ir budavo gal 20 sav. taip uzniestedavo, kad ka as zinau norejosi sienom lipti kasydavau kaip zveris, o jos tik labaiu tindavo. Tai suradau metoda pakeldavau rankas i virsu ir praeidavo kazkiek palaikius
Per pirmą nėštumą nežinojau irgi kenčiau tuos niežėjimus gal nuo kokios 30 sav.
sake greiciausiai sita liga bus ri natra nestuma, taip kad dabar tik suniesti ir darausi tuos fermentus, nes jau nebenoriu tiek uztesti kad net naktim negali miegoti, o kepenu fermentu norma virsija desimtim kartu QUOTE(wilike @ 2008 04 19, 09:12) Per pirmą nėštumą nežinojau irgi kenčiau tuos niežėjimus gal nuo kokios 30 sav. sake greiciausiai sita liga bus ri natra nestuma, taip kad dabar tik suniesti ir darausi tuos fermentus, nes jau nebenoriu tiek uztesti kad net naktim negali miegoti, o kepenu fermentu norma virsija desimtim kartu
Sveikos.
O man niezti tik koju padus irgi nuo kokios 30 savaites ir kartais atrodo, kad dega koju apacia visa. Bet rankos neniezti. As maniau, kad cia gali buti koks koju grybelis prasidejes, nes i baseina vaiksciojau. Kaip Jus manote? Eiti man pas gydytoja? Dekui.
Eik, man ir taip pat niešti ir kaista, gavau siuntimą pasidaryti kepenų fermentus.Eisiu po švenčių darytis. Irgi 30 sav eina.
QUOTE(wilike @ 2008 04 30, 19:42) Eik, man ir taip pat niešti ir kaista, gavau siuntimą pasidaryti kepenų fermentus.Eisiu po švenčių darytis. Irgi 30 sav eina. mielosios, butinai reaguokite i siuos simptomus, tai gali buti tikrai rimta - nesciuju cholestaze, t.y. kepenu veiklos sutrikimas. As savaite laiko del to praleidau ligonineje. Simptomai tokie, ka jus visos cia vardinate: niezti padus, delnus, pilvo nieztejimas tarp kitko taip gali buti priezastis (o dazna juk i tai labai nekreipiame demesio, neva kaip ir normalu...), gali niezteti visa kuna. Ir cia jau salciu ir panasiai nesigydykite - pasakykite apie tai butinai gydytojui, nes reikia tirti krauja ir ziureti kepenu veikla, ar nera padidejusi sarmine fosfataze. taigi, saugokite save ir stebekite, kas vyksta su jusu kunu! sekmes
buvau susidurus su niezejimu viso kuno
|