Teko pasimušti ir dėl draugės, ir dėl kreivo žvilgsnio, ir dėl telefono. Tiesa, pastarasis atvejis ne taip linksmai baigėsi.
Konfliktus ne kumščiais reikia spręsti, bet juk pasitaiko ir tokių, kurie ilgesnio nei 3 žodžių sakinio nesupranta
Teko pasimušti ir dėl draugės, ir dėl kreivo žvilgsnio, ir dėl telefono. Tiesa, pastarasis atvejis ne taip linksmai baigėsi.
Konfliktus ne kumščiais reikia spręsti, bet juk pasitaiko ir tokių, kurie ilgesnio nei 3 žodžių sakinio nesupranta QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 17, 19:45) Teko pasimušti ir dėl draugės, ir dėl kreivo žvilgsnio, ir dėl telefono. Tiesa, pastarasis atvejis ne taip linksmai baigėsi. Konfliktus ne kumščiais reikia spręsti, bet juk pasitaiko ir tokių, kurie ilgesnio nei 3 žodžių sakinio nesupranta ne tik,kad nesupranta,bet ir nesulaukia,kol tu ka nors pasakysi...Gauni i galva ir galvoji,kaip daugiau paciam negaut ir ,kiap padaryt,kad ir tas sausas neiseitu :Dsukandi dantis ir puoli atgal...O tolimesnes pasekmes buna policijoje.Laimi tas kuris pirmas paraso pareiskima
Muštynės - dalykas, kurio geriau nebūtų, žinoma, bet jei reikia - tai reikia. Paskutinį kartą, prieš 3 metus puoliau ginti draugo : jo seseriai (mano buvusiai meilei) taisėm skalbenkę. Nu pataisėm, išbandėm, jo sesuo mums alaus pastatė. Išgėrėm po dvi skarbonkes, nu ką - norisi pakartot. Draugas išėjo nupirkt pakartojimo, o jam grįžtant prie laiptinės prisikniso trys `ereliai`: - Duok ir mums alaus, ką tau gaila ? ir pan. Aš pamačiau pro langą, kai jau du puolė. Daug negalvodamas (o ką čia galvot !) šokau aš per tą langą (pirmas aukštas) - net nenusileidęs vienam žąsinui iš kojos į nugarą ( tiek ir užteko), kitas, nespėjęs iki galo pasakyti ``nori?! nori?! nu dabar tau šakės !`` tokią pačią bankę gavo į krūtinę ar pilvą
Tik vėliau ne juokais išsigandau, nes pamaniau, kad tą - pirmąjį invalidu padariau, nes keista buvo kodėl po smūgio į nugarą kraujas iš burnos pasirodė. Tada galvojau, kad man kapiec - grotos... O kai viskas baigėsi gerai (mums), linksmai, be jokio sąžinės graužimo besidalinant įspūdžiais akyse atsigamino tie smūgiai, tai pagalvojau, kad tą pirmąjį galėjau du kartus užmušti. Nes prisiminiau, kad smūgis į galvą su koja - buvo iš šono į ausį (blemba, juk beveik į smilkinį). Reziumė būtų dviprasmiškas : nesimuškit, nes ir laimėtojui pasekmės gali būti labai liūdnos (juk per muštynes nėra laiko apskaičiuoti savo jėgas ar pasverti savo veiksmus), bet matant tokioje padėtyje draugą, moterį, vaiką ar bet kurį kitą žmogų reikėtų pamiršti šio sakinio pirmąją dalį. Aš nė kiek nesigailiu dėl to įvykio, nes tie šiuolaikiniai dvidešimtmečiai jau visiškai nebejaučia ribų. Ir jeigu jie kitaip nesupranta - nu tai ką, gerai - tada daužysim galvas. QUOTE(A Z @ 2010 02 24, 00:39) Muštynės - dalykas, kurio geriau nebūtų, žinoma, bet jei reikia - tai reikia. Paskutinį kartą, prieš 3 metus puoliau ginti draugo : jo seseriai (mano buvusiai meilei) taisėm skalbenkę. Nu pataisėm, išbandėm, jo sesuo mums alaus pastatė. Išgėrėm po dvi skarbonkes, nu ką - norisi pakartot. Draugas išėjo nupirkt pakartojimo, o jam grįžtant prie laiptinės prisikniso trys `ereliai`: - Duok ir mums alaus, ką tau gaila ? ir pan. Aš pamačiau pro langą, kai jau du puolė. Daug negalvodamas (o ką čia galvot !) šokau aš per tą langą (pirmas aukštas) - net nenusileidęs vienam žąsinui iš kojos į nugarą ( tiek ir užteko), kitas, nespėjęs iki galo pasakyti ``nori?! nori?! nu dabar tau šakės !`` tokią pačią bankę gavo į krūtinę ar pilvą Tik vėliau ne juokais išsigandau, nes pamaniau, kad tą - pirmąjį invalidu padariau, nes keista buvo kodėl po smūgio į nugarą kraujas iš burnos pasirodė. Tada galvojau, kad man kapiec - grotos... O kai viskas baigėsi gerai (mums), linksmai, be jokio sąžinės graužimo besidalinant įspūdžiais akyse atsigamino tie smūgiai, tai pagalvojau, kad tą pirmąjį galėjau du kartus užmušti. Nes prisiminiau, kad smūgis į galvą su koja - buvo iš šono į ausį (blemba, juk beveik į smilkinį). Reziumė būtų dviprasmiškas : nesimuškit, nes ir laimėtojui pasekmės gali būti labai liūdnos (juk per muštynes nėra laiko apskaičiuoti savo jėgas ar pasverti savo veiksmus), bet matant tokioje padėtyje draugą, moterį, vaiką ar bet kurį kitą žmogų reikėtų pamiršti šio sakinio pirmąją dalį. Aš nė kiek nesigailiu dėl to įvykio, nes tie šiuolaikiniai dvidešimtmečiai jau visiškai nebejaučia ribų. Ir jeigu jie kitaip nesupranta - nu tai ką, gerai - tada daužysim galvas. Tai gerai, kad supranti situacijos rimtuma. O siaip mustis suaugusiaum zmogui pateisinciau tik 1 atveju: ginti kita, kuomet nera galimybes pabegti (abiem). Nes antraip situacijos tokios seka: 1. Sumusi uzpuolika. 2. Uzpuolikas sumus tave. 3. Suluosinsi (uzmusi) uzpuolika. 4. Uzpuolikas suluosins (uzmus) tave. 5. Sumusi uzpuolika, o jis veliau tave pagaus su draugais. Kaip matosi tik 2 is 5 situaciju nesibaigia didelem problemom.
Kai jaunesnis buvau teko muštis, daba stengiuos tokiu situaciju išvengt, jie reikia išsikraut yra kitu budu daug smagesniu ir malonesniu. bet jei jau tokia situacija neišvengiama tai reikia savo garbe atstovet.......
Iki kokiu 23 metu amziaus tekdavo sudalyvaut bent karta per menesi. Yra teke ir arestinej ne karta pasedet, ir viena bara remontuot
As pati esu megeja pasiauteti, tai dziaugiuos kad vyra turiu supratinga kuris irgi nepescias, todel abu labai neblogai kartais padukstam. Jaunysteje teko daznokai pasidraskyti, o vyrui net dabar akys blizga jei klaba eina apie mustynes vyriskas (gaujom)
Kuo daugiau gyvenam, tuo ramiasiais pasidarom:)
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 03 15, 23:38) As pati esu megeja pasiauteti, tai dziaugiuos kad vyra turiu supratinga kuris irgi nepescias, todel abu labai neblogai kartais padukstam. Jaunysteje teko daznokai pasidraskyti, o vyrui net dabar akys blizga jei klaba eina apie mustynes vyriskas (gaujom) Labai tikiuosi,kad jus ne musu kaimynystej gyvenat Atsakant i temos klausima:paskutini kart vyras dave i snuki tokiam tipui,kuris klube bande man graibyt papus
Tema ne apie gerai tai ar blogai, bet kiek dažnai tenka.
O "senos geros" muštynės iki pirmo kraujo kartai profilaktiškai visai gerai. Nekalbant apie žiaurybes trypimus ir x prieš 1.
Man užtenka kriaušę salėj palamdyt..
Bet jei kas kada gatvėj... Kodėl ne? QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 19, 22:35) pas mus irgi toks durnelis i sale ateina. Tai jis kriause ne dauzo, o apsikabina ir lamdo... Buna labai juokinga. Nejuokingi tavo pokštai. Nemanai kad reikėtų liautis iš savęs idiotą darius ir jaust savo vietą. Tikiu kad tai tau vienintelė vieta pasireikšti nes realybėj matyt esi totalus dūchas (nepilnavertiškas asocialus outkastas), bet būk žmogus, nešokinėk aukštai, nes tavo užuojautos vertos negalios akivaizdžios net ir tada kai tu sėdi už kažkokio menkavertiškai sutaškyto monitoriaus.. Būk ramus. siandien atejom i treniruote ir netekom zado. Visur metosi drabuziai, trys buteliai sampano, o kampe, meiliai apsikabines bokso kriause, nuogas miega tas pats trenktas naujokas...
normaliai viskas yra, tikras vyras turi duot i snuki, aisku reikia ivertint situacija jei esi su zmona ar vaiku geriau susilaikyt, geriau kad zmona, vaikas nematytu tevo besimusancio, idealus variantas izeidusi ar uzkabinusi surast poto ir duot pizdiulei kad atsimintu ilgam, kadangi esu fiziskai nelabai galingas galeciau patraiskyt skriaudika su masina
Dėl nelemto išdidumo, ego :-)
Berods provoslavų religijoje išdidumas laikomas viena didžiausia nuodėmių. QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 17:58) QUOTE(tykrasis pyratū vadas @ 2010 04 23, 00:46) Nes pries tave toks pats uzpakaliu myletojas kaip tu treniruosis ir paliks tau valyt. Savaime suprantama, kad tu 2 x 5kg disku irgi i vieta nepades... Bet kaip subtiliai čia save pateikei.. Jau net masčiau, jog kalbi ne apie save,o apie savo podrūškę blondiną.
Kodėl? Veikiausiai pavydi jaunystės ir potencijos..
PS šyvi - čia ne valsas, o dar vienas ligos simptomas. Daraisi nebevaldomas... QUOTE(due drops @ 2010 04 23, 17:50) Na gerai, manau priešistorė yra tokia, kad neapsikentęs jo bjauraus egzistavimo, kažkokiu būdu jį įžeidžiau- ir ne tai kad įžeidžiau, bet tiesiog išsakiau nuomonę apie jį kaip apieinternetine kauke besislapstantį belytį organizmą.. Ir jis, paverkęs kažkur giliai kampe, išgėręs dar vieną dozę kraujospūdį mažinančių vaistų, bei įtraukęs mane į sarašą "žmonės kuriuos norėčiau nužudyti po savo žmonos, celės draugo, gaujos vaikų kurie nuolatos tyčiodavosi ir t.t." ėmė paniškai puldinėti. Beeet neatmetu ir prieš tai buvusio posto.. Po galais pripažinkim, jog vyras turintis tiek neapykantos moterims, vaikams, absoliučiai žmonėms, gyvenimui, kuris dar nėra pasakęs praktiškai nė vienos normalios , nepiktybinės minties negali būti laikomas sveiku (pagal pilną žodžio sveikas medicininį atitikmenį), atsižvelgiant net į tai, jog tai yra internetinė erdvė. QUOTE(Kasaras @ 2010 04 23, 17:57) Na gerai, manau priešistorė yra tokia, kad neapsikentęs jo bjauraus egzistavimo, kažkokiu būdu jį įžeidžiau- ir ne tai kad įžeidžiau, bet tiesiog išsakiau nuomonę apie jį kaip apieinternetine kauke besislapstantį belytį organizmą.. Ir jis, paverkęs kažkur giliai kampe, išgėręs dar vieną dozę kraujospūdį mažinančių vaistų, bei įtraukęs mane į sarašą "žmonės kuriuos norėčiau nužudyti po savo žmonos, celės draugo, gaujos vaikų kurie nuolatos tyčiodavosi ir t.t." ėmė paniškai puldinėti. Jeigu Blondinas uzpuldinetu forume visus,su kuriais buvo susipjoves,jis neturetu ne sekundes laisvo laiko net i tulika nueit,nekalbant apie miega.O jus tikrai nematote savo temose nieko keistino?
Atleiskit, papildžiau savo postą.
Keistino savo temose - pokalbiuose su juo? Ar abskritai temose, kurias aš sukūriau? Jei temose su juo, tai aš išvis nematau, apie ką būtų galima su tokiu asmeniu šnekėti, nes jam visų pirma reikia psichologinės pagalbos, o tik poto socializacijos proceso. Jei temose abskritai tai taip, pripažinsiu (jau seniau pripažinau) jog matau, kad kai kurias temas sukūriau praktiškai be reikalo. Tik vat matot esmė tame, jog sukūrus temą apie darbą ES institucijose gavau 0 atsakymų, o štai tema apie kvapus turi ne vieną puslapį, nepaisant to, jog ten šnekama visiškai ne apie tai.. Na ir be abejo iškyla klausimas, tai kam tuomet išvis prisijungti prie šio forumo, jeigu ne dėl to, kad pasijuokt iš žmogaus, kuris nė nesugeba atstovėt už tai ką pasako. QUOTE(Kasaras @ 2010 04 23, 18:11) Atleiskit, papildžiau savo postą. Keistino savo temose - pokalbiuose su juo? Ar abskritai temose, kurias aš sukūriau? Jei temose su juo, tai aš išvis nematau, apie ką būtų galima su tokiu asmeniu šnekėti, nes jam visų pirma reikia psichologinės pagalbos, o tik poto socializacijos proceso. Jei temose abskritai tai taip, pripažinsiu (jau seniau pripažinau) jog matau, kad kai kurias temas sukūriau praktiškai be reikalo. Tik vat matot esmė tame, jog sukūrus temą apie darbą ES institucijose gavau 0 atsakymų, o štai tema apie kvapus turi ne vieną puslapį, nepaisant to, jog ten šnekama visiškai ne apie tai.. Na ir be abejo iškyla klausimas, tai kam tuomet išvis prisijungti prie šio forumo, jeigu ne dėl to, kad pasijuokt iš žmogaus, kuris nė nesugeba atstovėt už tai ką pasako. Nu jomajo..Jus gyvenime-irgi-vat ateinat i nepazystamu zmoniu kompanija-ir puolat svaidytis angliskomis frazemis, girtis,kokius kvepalus naudojat, koks fainas ir kietas jusu telef? Nesuprantu, kokio galo reik taip stipriai atskirt-kad vat gyvenime esu toks,o forume-galiu but vyriskos lyties tralialia pupulis? Tai ir elgiamasi su jumis atitinkamai-kaip su pupuliu, o ne su normaliu vyru.. Dar tas avataras.. Nu pupulis ir nieko daugiau.. Fyfiukas , jei taip graziau..
1 atėjęs į normalią realią kompaniją aš visų pirma susipažįstu
2 kai kurie posakiai geriausia skamba orginalo kalba 3 ar aš gyriausi kokius kvepalus naudoju bei telefoną, ar jums neužteko argumentų rašant? 4 aš esu toks pat gyvenime kaip ir čia. 5 taip, aš rūpinuosi savo išvaizda, tačiau nemažesnį dėmesį skiriu ir savo išsilavinimui bei dvasiniam penui, kūrybai ir panašiems dalykams. Ir skirkite mano bendravimą su idiotu ir mano bedravimą su kitais nariais čia. Gero vakaro. QUOTE(Kasaras @ 2010 04 23, 19:31) 1 atėjęs į normalią realią kompaniją aš visų pirma susipažįstu 2 kai kurie posakiai geriausia skamba orginalo kalba 3 ar aš gyriausi kokius kvepalus naudoju bei telefoną, ar jums neužteko argumentų rašant? 4 aš esu toks pat gyvenime kaip ir čia. 5 taip, aš rūpinuosi savo išvaizda, tačiau nemažesnį dėmesį skiriu ir savo išsilavinimui bei dvasiniam penui, kūrybai ir panašiems dalykams. Ir skirkite mano bendravimą su idiotu ir mano bedravimą su kitais nariais čia. Gero vakaro. 1.del to susipazinimo.. kipisas didziausias kilo del to, kad tas tamstos vadinamas idijotas ner toks jau didelis inkognito nariams,kurie forume bendrauja siek tiek ilgiau.. Ir nekurie jau suprantam, kad Blondinas tiesiog pabaksnoja -gal ir nelabai maloniai - i dalykus, kuriuos dalis forumo dalyviu pratyli - bukuma sioki toki,savimyla, pasipuikavima lygioj vietoj, pasiputima.. Tiesiog daznai anas drebteli tai, ko kiti nedrysta butent del audringos atgalines reakcijos-ka jus cia ir pademonstravote.. O jei butumet siek tiek ismintingesnis - ziuretumet ne i Blondino postu tona,o i turini,i tai,kas yr tarp eiluciu.. Nesat kvailas - pabandykit zvilgtelet i viska salciau, su ironija, jei jau savikritiskai neiseina.. Gero vakaro ir jums. Tiesa - man dar ir berniukiska konkurencija vaidenasi QUOTE(Kasaras @ 2010 04 23, 19:31) paaiskinkit,gerbiamasis,kas slypi po savoka"normali reali kompanija" P.S.pasistenkite be izeidinejimu.nes tam tikruose sluoksniuose zodziu junginys"normalus-realus"skamba kaip izeidimas,nes normalumo ribos skirtingos kiekvienam-kas vienam atrodo normalu,kitam jau iskrypimas |