Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyrų muštynės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Maironis
Klausimas čia besilankantiems vyrams ir besilankančioms moterims apie jų vyrus... Ar dažnai yra tekę (o gal tenka) konfliktus spręsti kumščiais? Kalbu apie "senas geras" vyrų muštynes gatvėje, bare ir t.t. Tiesiog laukiu įdomių istorijų ir tiek, neturiu tikslo skatinti jokios agresijos ar proteguoti problemų sprendimą smurtu.
Kas liečia mane, tai aš gana taikus žmogus ir visokie tokio pobūdžio konfliktai baigiasi apsižodžiavimu, pasisiuntinėjimais ar gestais.
Medinis
Teko, bet jau senokai... Paskutinis kartas gal prieš penkmetį buvo... Po to labai norisi gyventi. Geras jausmas.
Amanika
QUOTE(Maironis @ 2007 08 31, 14:00)
Klausimas čia besilankantiems vyrams ir besilankančioms moterims apie jų vyrus... Ar dažnai yra tekę (o gal tenka) konfliktus spręsti kumščiais? Kalbu apie "senas geras" vyrų muštynes gatvėje, bare ir t.t. Tiesiog laukiu įdomių istorijų ir tiek, neturiu tikslo skatinti jokios agresijos ar proteguoti problemų sprendimą smurtu.
Kas liečia mane, tai aš gana taikus žmogus ir visokie tokio pobūdžio konfliktai baigiasi apsižodžiavimu, pasisiuntinėjimais ar gestais.
*

Muštis pradeda tas, kuriam nebeužtenka proto ką nors bepasakyti biggrin.gif
com
Mano vyras, mums gyvenant santuokoj, i "kumstines" mustynes isiveles nebuvo.
Bet jaunysteje flirt.gif, vaikinai, tai ojojoj kiek visko buvo ir iki ligoniniu, siuvimu, tvarstymu, ir iki susisaudymu blink.gif
alter ego
QUOTE(com @ 2007 08 31, 15:29)
Bet jaunysteje flirt.gif, vaikinai, tai ojojoj kiek visko buvo ir iki ligoniniu, siuvimu, tvarstymu, ir iki susisaudymu blink.gif
*

Čia tavo vyrui taip buvo ar kitiems draugams?
com
QUOTE(alter ego @ 2007 08 31, 15:33)
Čia tavo vyrui taip buvo ar kitiems draugams?
*

Kitiems. Vyras kiek pasakojo irgi buvo isiveles i mustynes. Bet labai seni laikai, nebuvom pazistami dar.
kice
aga, jei suauges vyras konflikta sprendzia gatvej kumsciais - psichas jis.. neprognozuojamas.. ner garantijos, kad pati kada negausi..
Medinis
Jeigu vyras bijo gauti "į lempą", tai ... na nežinau. Kalbu apie tuos, kurie bijo. Žinoma konfliktus geriaus pręsti taikiai.
GalBut
Chmm...manau kiekvienas vyrukas kasdien daužytų visų aplink snukučius...jei tik galėtų...genetiškai tai užprogramuota...ale vieną močiutė auklėjo nuo mažumės,"atsuk kitą skruostą"...krikščionis...kitas per riebus...norėtų,ale raumenų nėr...kitas galėtų,ale baimė kausto...kitas gali ir tvatija,bet nevisiem sekas...Pravieniškėse ribotas vietų skaičius...silpni vyrai šiandie...o būdavo seniau kaime šokiai...lenciūgai,plytos,akmenai,peiliai...
alter ego
Aha, buvau vienam provincijos miestelyje futbolo rungtynėse. blink.gif blink.gif Įspūdžių blink.gif Prisižiūrėjau, kaip provokuojamos muštynės smile.gif Ale tiksliai, bailiai, taip ir nesusimušė biggrin.gif

Tai dėl ko vyrai dažniausiai mušasi?
Medinis
QUOTE(alter ego @ 2007 08 31, 16:43)

Dėl garbės.
GalBut
QUOTE(Medinis @ 2007 08 31, 16:48)
Dėl garbės.

Ir kas tai yr?...abejoju...nemanau...iškrova...orgazmas...onanizmas...adrenalinas...
Medinis
QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 16:58)
Ir kas tai yr?...abejoju...nemanau...iškrova...orgazmas...onanizmas...adrenalinas...

Čia jau pasekmės...
Agotukas.
QUOTE(kice @ 2007 08 31, 15:46)
aga, jei suauges vyras konflikta sprendzia gatvej kumsciais - psichas jis.. neprognozuojamas.. ner garantijos, kad pati kada negausi..
*

Nesąmonė cool.gif Turbūt turėčiau tada kaip vinigretas jau vaikščiot hihihi.gif Nebuvo ir nėra vyras muštukas, bet tiesiog porą kartų pasitaikė.

Dėl ko vyksta muštynės? Dažniausiai pavartojus alkoholio. Kažkas panašaus į "o tu mane kerpi?" Nu vat jei nekerpa, tai užeina... laugh.gif
incia
Mano vyras jaunysteje buvo isiveles i mustynes kelis kartus.
galiu papasakoti dar viena istorija ta tema (bet iki mustyniu nepriejo reikalas):
tada dar tik draugavom, gyvenom atskirai. Vaziuoju spas ji namo, sustojau prie kiosko nupirkti mineralinio. Stoviu, skaiciuoju pinigus, prie manes prisoka kazkoks alkasas ir praso lito. Sakau, neturiu, atsikabink. Tai tas bando tiesiai is ranku lupt, pradeda grabineti. kaip tik tuo metu pardaveja paduoda man buteli mineralinio (1.5l), tai ilgai negalvojusi, su tuo buteliu tvoju jam per galva ir begu i masina. Jis vejasi ir pries man isvaziuojant dar speja spirt i galini bamperi. papasakojau vyrui, tai tas ilgai nelaukes, mane uz rankos ir i masina. Sako, vezk, parodyk man ji. As bandau atkalbinet, bet jis pats seda uz vairo ir veza prie kiosku. Ten jo nebuvo. Prie kitu kiosku stovi alkasai, geria. Tai parodziau kuris, jis nueina, atitempia ji prie masinos, parklupdo ir liepia atsiprasyti. Kai tas atsipraso, paleido. Sako, ka su tokiu chliupiku prasidet, dar ir ant koju vos pastovi...
belosneska
ka cia kalbeti apie vyrus ,as pati jaunysteje esu susimususi lotuliukas.gif prisimenu "jaunimo sode" laukiau ant suoliuko gryztancios puskes su draugu,buvau su sijonu ilgu ir bliuzele balta ,na tvarkinga ,paaugle is kaimo vidurio lotuliukas.gif prisedo prie manes dvi mergiotes,viena is vienos puses kita is kitos,issitrauke pastaroji peili(su buku galu lotuliukas.gif )ismeige man prie sono ir sako,mauk visus ziedus nuo ranku kiek turi doh.gif na turejau du auksinius ziedus,viena mamos su raudona akim,kita dovanota tetos auksine gyvatele tais laikais madinga.nieko sau galvoju,net nesiruosiu,o ji sako ,mes is psichuskes pabegom ,man nieko nereiskia tave pripjauti doh.gif visa laime pamaciau priesais ateinancia puske su draugu,ir tada parodziau as joms is kur mano kojos ir nagai dygsta,neveltui lankiau lengvaja atletika ir turejau kandidata i sporto meistrus blush2.gif na sijonas aisku man nepamaise o tik padejo kelti auksciau kojas,likau be nagu vienintelis mano kuno suzalojimas ax.gif na ir ka, vienai nuroviau kuoksta plauku ir suspardziau,o kiita isisgandusi pabego,pagailo mums jos ir nepridavem i cype cool.gif ka reiskia sportuoti ir augti su broliais,ir dar tokiu atveju yra buve ne vienas,esu bachura su paciuzomis suspardziusi(gyniau savo jauneli broli),vos akies vienam vaikiui neismusiau irgi gyniau broli,uztai buvau nubausta ir klupejau viduryje kiemo (kokia geda buvo) verysad.gif doh.gif bet dabar esu svelni ,rupestinga ir gera mama,bet jei kas skriaustu mano vaikus tai nezinau.... box.gif
_Atlantė_
Šlykštu
Man tokie vyrai , kur mušasi , kabinejasi, tai kas ne taip paziurejo, tai gal is vis nepaziurejo , ai vienu žodžiu , man tai yra žemas lygis, kada problemos yra sprendžiamos kumščiais
Madam x
taip...kada reikalas sprendziamas mustynemis-tai is karto parodo zema vyro lygi...kas kita kai tai yra butinybes reikalas...tai yra apsigynimas saves ar silpnesnio apgynimas... rolleyes.gif
kice
na suprantu kai bernai kaime musasi 16- 18 metu, gaidziukai savo jegas bando.. Bet jei vyras jau kokiu 25 ir jam gyvenime yra proga kumsti pakelti - kazkas su juo netvarkoj.. Visada uztenka tvirto pasitikejimo savimi, salto proto - jei matai kad kitas durnius, negi soksi jam i akis? Tiesiog elgiesi kaip su durnium ir viskas..
Mano vyras nors neaukstas, bet dievas(o gal sportas) jam dave gelezinius raumenis, pakankamai pasiutimo (jaunystej ant kedes uzsokdavo kad kam i galva pasiektu ispirt..), bet siuo metu konfliktus sprendzia taikiai, sako, gi matosi kad as kietas, kam man mustis, ir taip atsoka.. Na praktika parode, kad jis teisus wink.gif)
pussycat
QUOTE(belosneska @ 2007 08 31, 23:01)
ka cia kalbeti apie vyrus ,as pati jaunysteje esu susimususi lotuliukas.gif
*

NU tu žiauroka smile.gif bet taip joms ir reikia smile.gif Tik manau reikėjo butinai policija iškviesti, nes tai buvo tikrai ne jų paskutinis kartas. Būtum visuomenei paslaugą padariusi.
Tetis2005
QUOTE(kice @ 2007 08 31, 15:46)
*

As ble bijau gauti i aki. Todel visada stengiuosi duoti pats. Na tik nereikia apie tuos laukinius vyro instinktus. Nu susimuse du vyriskiai, paskui sugere ir ramu.
alter ego
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 09 01, 23:44)
Nu susimuse du vyriskiai, paskui sugere ir ramu.
*

Aha, to moterys niekada nesupras mirksiukas.gif
Nors taip perkračius atmintį, neatsimenu atvejo, kad po muštynių draugiškai sugertų. Aišku, ir muštynių ne tiek daug teko matyt biggrin.gif biggrin.gif
SIMPL
QUOTE(Medinis @ 2007 08 31, 15:53)
Jeigu vyras bijo gauti "į lempą", tai ... na nežinau. Kalbu apie tuos, kurie bijo. Žinoma konfliktus geriaus pręsti taikiai.
*

Nezinau, bet as bijau pasamonej agresijos is zmoniu puses, tikriausiai psichologines auklejimo problemos. Apsigint ir apgint galiu, bet i konfliktus lysti bijau. Paauglysteje visko budavo. Kituose dalykuose baimes nejauciu, gyvunu irgi nebijau.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 09 04, 11:11)

Nors taip perkračius atmintį, neatsimenu atvejo, kad po muštynių draugiškai sugertų. biggrin.gif  biggrin.gif
*

As girdejes tokiu atveju. Mano aplinkoje niekas isgeres tarpusavyje nesimusa ir i konfliktus su kitais nelenda, apie apsigynima nuo girtu butu kita kalba.
GalBut
Daba rimtai šneku...juokas duot ar gaut į nosį...buvo ir to ir ano kažkada...bet kiti laikai...daug vargo turėjau,kol įtikinau vaikį-paauglį savo,kad nenešiotų peilio kišenėj...sako nebijau nieko,ale kuo didesnis suslikas,tuo riebesnį peilį išsitraukia konflikto metu...čia jau nebe kumštis...sako,jei tada ir aš išsitraukiu,pas aną tik padai rūksta...kol įtikinau,kad užšoks kažkada dalgis ant akmens...kad bus situacija,kai vienas bus lavonas,antras kalėjimas...kad geriau kitą sykį padus parodyt...bet daugumos vaikiai maži...kai paaugs,gal teks ir šautuvėlius iš kišenių krapštyt...šiais laikais kumščiai nebe madoj...
com
QUOTE(GalBut @ 2007 09 05, 16:51)
bet daugumos vaikiai maži...kai paaugs,gal teks ir šautuvėlius iš kišenių krapštyt...šiais laikais kumščiai nebe madoj...
*

Man irgi neramu, labai unsure.gif
vartotojas
QUOTE(alter ego @ 2007 08 31, 16:43)
*

Kaip tai del ko?? del moteru aisku biggrin.gif visi karai del ju biggrin.gif jei vyrai musasi ieskok moters rasi ir priezasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SIMPL
QUOTE(vartotojas @ 2007 09 06, 16:00)
Kaip tai del ko?? del moteru aisku  biggrin.gif  visi karai del ju  biggrin.gif  jei vyrai musasi ieskok moters rasi ir priezasti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

na viena karta ir as gavau paauglystej, kad svetima suviliojau smile.gif
mykolė
Tikrai, šiais laikais garbingų muštynių nebebūna..
Vat dar mokykloj iš vis būdavo: visi žinodavo, kad per pertrauką ten ar ten mušis tas ir tas, stebėdavo, kad būtų vienas ant vieno, be "įrankių", iki pirmo kraujo..
O dabar muštynės-kai pulkas gaidžių su peiliais užšoka ant beginklio vieno, be jokio perspėjimo..
aguonele
Siaip turiu "nemustuka", bet pati esu adrenalino fane clap.gif . Dirbau ilgai bare, tai jau tiek visokiu mustyniu esu prisiziurejus jog ne bet kas man ir patinka , o jei labai mane kas uznervuoja budavo tai laistau vandeniu dazniausiai hah.gif , bo kaip kitaip moteris gali save issireiksti . Tik kas mane nervuoja siuo metu, tai internetiniuos puslapiuos surezisuotos mustynes, kur nekalti itraukiami yra.tai jau man nelabai patinka schmoll.gif
prekestolen

QUOTE(mykolė @ 2007 09 09, 19:26)
Vat dar mokykloj iš vis būdavo: visi žinodavo, kad per pertrauką ten ar ten mušis tas ir tas, stebėdavo, kad būtų vienas ant vieno, be "įrankių", iki pirmo kraujo..
O dabar muštynės-kai pulkas gaidžių su peiliais užšoka ant beginklio vieno, be jokio perspėjimo..
*

Taip taip- nebebūna...Provincijos miesteliuose ypač..Puola keliese ant vieno ir dar sako- "Vikingų laikai, kai ėjo vienas prieš vieną- baigėsi"... verysad.gif
Smalizius
Nepamenu kada teko paskutinį kartą muštis... Kai užgėręs tai visiškai neagresyvus. Kai blaivus, kartais būna situacijų, kai iki kraštutinumų prieinama, bet pavyksta konfliktą išspręsti taikiai.
Alchemist
QUOTE(mykolė @ 2007 09 09, 19:26)
*

Būna būna irnesakyk.gif gal tik retas atvejis smile.gif ir būna, kad moterį apgint nuo kokio debilo nori, ir dėl tos garbės mušasi. bet matyti tokius dalykus man ojojoi kaip nemiela wacko.gif
Arsua32
Mustynes - kazkas baisaus doh.gif As visada uz tai, kad butu galima susitarti civilizuotai mirksiukas.gif Bet gyvenime yra tokiu situaciju, kad atrodo ir pati ka nors priluptum...
fotopuka-s
QUOTE(Maironis @ 2007 08 31, 14:00)
*

snukio dauzymas (tarp tikru vyru) visada duoda atsakymus i neuzduotus klausimus... lengvina bendravimo barjerus.... artina santykius.... greitai supazindina..... yra vienas is kominikavimo budu.... nieko nekainuoja....
paprastas
ko gero visi patinai gamtoje musasi. Taig ir moteru patineliai taip pat smile.gif

Pats musiausi senokai,gal pries pora metu. Ir tai buvo del ilgalaikio tycinio kolegos erzinimo. O jei rimtai,tai kalbetis reikia tais budais,kuriuos oponentas geriausiai suranta. Ir nemzai yra musu mieste (Siauliai) tokiu su dryzuotais treningais,kuriems kitaip ir neisaiskinsi,kad "peridegt" neturi rolleyes.gif
alashka
Kai mes susipazinom tai man buvo ~ 20m, o vyrui 25m. Pasakojimus is audringos jaunystes labai megdavau klausytis ir del visu ispudziu norejau pamatyti, bet neteko... O dabar ir dziaugiosi tongue.gif
xglobus
O mes neseniai dalyvavom vestuvese. Tai vyrai ten susimuse. Po to atsiprasinejo venas kito. Po valandos negalejo prisiminti del ko susimuse.
Manau alkogolis mustinese reiskia nepaskutini vaidmieni. lotuliukas.gif
Smalizius
Tai gerai, kad tik pasimuša ir nenaudoja papildomų priemonių bash.gif arba gun_rifle.gif , po kurių gali tekti gailėtis, kad iš viso vyko muštynės g.gif
karol
Man tai visai patiktų jei mano vaikinas susimuštu ,tik aišku be jokios policijos.Bet aišku jeigu klausimas kitaip negalėtu būti išsprendžiamas.Aš net kai žiūriu filmus tai man labai patinka ,aki pagrindiniams herojams kas nors nutinka.Aš kažkaip jaučiu šiokį tokį Adrenaliną.biggrin.gif
Juk reikia gyvenime patirti visko.
egzigo
QUOTE(karol @ 2007 11 11, 21:41)
Man tai visai patiktų jei mano vaikinas susimuštu ,tik aišku be jokios policijos.Bet aišku jeigu klausimas kitaip negalėtu būti išsprendžiamas.Aš net kai žiūriu filmus tai man labai patinka ,aki pagrindiniams herojams kas nors nutinka.Aš kažkaip jaučiu šiokį tokį Adrenaliną.biggrin.gif
*

nu kazkoks keistokas noras blink.gif
GalBut
Man tai visai patiktų jei mano vaikinas susimuštu.Aš kažkaip jaučiu šiokį tokį Adrenaliną.biggrin.gif

Labai nesunku gaut to adrenalino...reikia tik tinkamu momentu paprovokuot situaciją...iš pradžių vaikinas gaus adrenalino,poto tu gausi dozę...jei labiau pasistengsi,gali net gipso gaut ar siūlę kokią chirurginę...
Hmmm...
*

hihihi.gif kaip vaikiška doh.gif Tai jei Jums reikia Adrenalino smile.gif tai pati ir susimuškite, vaikinas čia prie ko? Suraskite prie ko prikibt - ir pirmyn biggrin.gif Adrenalino (ir tikriausiai dar ko nos) bus per akis smile.gif

O šiaip - pats absurdiškiausias būdas problemas spręsti kumščiais smile.gif Čia mano nuomonė.
egzigo
QUOTE(GalBut @ 2007 11 20, 13:35)
Labai nesunku gaut to adrenalino...reikia tik tinkamu momentu paprovokuot situaciją...iš pradžių vaikinas gaus adrenalino,poto tu gausi dozę...jei labiau pasistengsi,gali net gipso gaut ar siūlę kokią chirurginę...
*

prajuokinai biggrin.gif cia tai tiksliai

QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 20, 14:06)
hihihi.gif kaip vaikiška doh.gif Tai jei Jums reikia Adrenalino smile.gif tai pati ir susimuškite, vaikinas čia prie ko? Suraskite prie ko prikibt - ir pirmyn biggrin.gif Adrenalino (ir tikriausiai dar ko nos) bus per akis smile.gif

O šiaip - pats absurdiškiausias būdas problemas spręsti kumščiais smile.gif Čia mano nuomonė.
*

drinks_cheers.gif ir adrenalino daug daugiau butu,jei pati i nosi gautum.Ir nuotykiu... hihihi.gif
Smalizius
QUOTE(XXXXXX @ 2007 11 20, 23:46)
drinks_cheers.gif ir adrenalino daug daugiau butu,jei pati i nosi gautum.Ir nuotykiu... hihihi.gif
*

lotuliukas.gif išbėgtų adrenalinas kartu su krauju iš nosies, kitą kartą būtų noras - "Žmonės, gyvenkime draugiškai!"
skaiciukas
Aš kažkaip nelinkęs į smurtą... unsure.gif gal vaikystėj pakankamai prisižiūrėjau... g.gif
haronas
Nezinau ka tu ten gero sudauzituose liuliose matai bet matyt tave tai uzveda.Sekmes.
Mimuke
neteko ir tikiuos, kad neteks unsure.gif
jau ko ko, bet sitokiu dalykiu daugiau nei nemegstu, negaliu tiesiog ziuret ir nesuprantu kitu, kurie taip konfloktus sprendzia... schmoll.gif
GalBut
QUOTE(Mimuke @ 2008 04 09, 14:48)
neteko ir tikiuos, kad neteks 

Teks...jei ne tik internete,bet ir gyvenime visus užpili savo protingais komentarais...
kristis
rimtai mustis neteko, bet situaciju provokuojanciu iskyla,

gerai pasistumiam per fule smile.gif tik daznai prireikia fastumgelio po to
Manto mama
Moterys pamastykim:mes kiekviena menesi apsivalom!Tampam ramesnem(gal ne visos...)O stai vyrai kaip kitaip apsivalys?Tik per mustynes!Nuleido truputeli kraujo ir,ziurek,jau gerai!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.