Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priekulė, Klaipėdos rajonas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
ausrikee
Sveiki 4u.gif

Atsikraustem i uzmiesti ir kiek domejausi Priekulej yra vienas lopselis-darzelis. Labai idomu butu suzinoti ka manote apie ji ax.gif
renata.ad.z
labutis. mes irgi is to rajono. ten sake dirba nuo 8 ar nuo8.30 valandu. siaip blogu atsiliepimu negirdejau
ausrikee
o jus irgi lankete si darzeli...? ax.gif
xairax
Mes irgi neseniai atsikraustem i sias apylinkes,vaikuciui 10men. smile.gif Buvau uzrasyt i darzeli 2010m.Kazkas pasakojo,kad gali but daug norinciu,gali ir vietos nelikt.Nzn. g.gif .Na, atsarga gedos nedaro smile.gif
ausrikee
siaip ir as girdejau, kad vietos nelabai yra, snekejau su viena is aukletoju, tai minejo, kad priima tik 2010 metams... mes pradesim lankyti darzeli tik kita rudeni, perrasiau, nes zadejom nuo 1,5 metu leisti, bet kazkaip gaila mazes, tai pusmeti dar pabusim kartu ax.gif
o darzelis sia vasara buvo remontuojamas siek tiek, langai nauji sudeti, sioks toks kosmetinis remontas, silta bus maziams smile.gif
pakabukas4
as uzsirasiau i si darzeli si pavasari tai mano eile ateis tik 2011 rugsejo menesi , nezinau taip nepakeliu man i klaipeda vesti , o tiek sedeti namie negaliu juolab kad ir uz miesto darzelius jai teks moketi 3 kart brangiau tai siaubas isvis . Na pirmas ispudis nuejus i darzeli tikrai buvo geras labai grazus tvarkingas , o ir maloniai prieme smile.gif
ausrikee
O i Drevernos darzeli nebandei nuvaziuoti, kiek zinau irgi geras darzelis, labai su vaikais ten uzsiima....ar irgi nepakeliui? smile.gif
pakabukas4
QUOTE(ausrikee @ 2008 11 21, 12:54)
O i Drevernos darzeli nebandei nuvaziuoti, kiek zinau irgi geras darzelis, labai su vaikais ten uzsiima....ar irgi nepakeliui? smile.gif
*

o kur ta dreverna randasi matai vyras dirba tauralauki o as pati sanitex kur ermitazas
ausrikee
QUOTE(pakabukas4 @ 2008 11 21, 12:59)
o kur ta dreverna randasi matai vyras dirba tauralauki o as pati sanitex kur ermitazas
*

Dreverna yra uz Priekules, nepakeliui i Klaipeda smile.gif bet gali pasidometi, paklausk vyro pasakys kur ta Dreverna gal bus geriau nei i Klaipeda, o ai nebandei su vedeja sneketi Priekules darzelio, gal kaip nors bus galimybe....
pakabukas4
o ai nebandei su vedeja sneketi Priekules darzelio, gal kaip nors bus galimybe....

bandysiu pirmadieni vaziuoti dar karta , snekesiu nezinau gal kokia dovane pasiruost del viso piktas
ausrikee
Maaanau dovanele butu veiksminga....pokalbio pradziai wink.gif
pakabukas4
QUOTE(ausrikee @ 2008 11 21, 14:01)
Maaanau dovanele butu veiksminga....pokalbio pradziai  wink.gif
*

o kazi na nesti gal geriausiai kokia simtine duoti ir viskas ax.gif
pakabukas4
QUOTE(pakabukas4 @ 2008 11 21, 14:36)
o kazi na nesti gal geriausiai kokia simtine duoti ir viskas  ax.gif
*

na negavau as ten vietos nera ju verysad.gif
ausrikee
jooo, gaila, tai teks Klaipedoj ieskoti, aisku nepatogu bus, bet ka darysi...
pakabukas4
QUOTE(ausrikee @ 2008 11 24, 16:04)
jooo, gaila, tai teks Klaipedoj ieskoti, aisku nepatogu bus, bet ka darysi...
*

tai klaipedoj mes vieta turim tik va jai reiks uz ja mokrti kaip paskaiciuota 680 lt man berbrangu , negaliu sau to leisti verysad.gif
ausrikee
OHO .... blink.gif

nu o del Drevernos neapgalvojai, nesnekejai su vyru nepaaiskino kur yra...as bandyciau dar ten nuvaziuoti...
laizanika
QUOTE(pakabukas4 @ 2008 11 25, 13:05)
tai klaipedoj mes vieta turim tik va jai reiks uz ja mokrti kaip paskaiciuota 680 lt man berbrangu , negaliu sau to leisti verysad.gif
*

ogo, uz 700 geram pusdieniui ir aukle gali rasti doh.gif
ausrikee
tai jau tikrai smile.gif
xairax
Nejau tiek norinciu i darzeli,as irgi pavasari rasiausi,tai 2010 priims.Pakabuk kiek supratau ir tu pavasari ejai rasyt,ir jau vietu nebebuvo g.gif .
pakabukas4
QUOTE(xairax @ 2008 11 26, 21:01)
Nejau tiek norinciu i darzeli,as irgi pavasari rasiausi,tai 2010 priims.Pakabuk kiek supratau ir tu pavasari ejai rasyt,ir jau vietu nebebuvo g.gif .
*

Taip as rasiausi pavasari ir mus uzrase tik 2011 rugsejo menesiu g.gif Drevernoje ir pilna vietu nera , taip kad gal dar ka musu valdzia nutars , gal susitvarkys tarpusavyje su tais pinigais , Tiesa Priekuleje sake gal priims ateinanti rudeni tai kaip nors ta pusmeti pratemsim nes kova mums jau du metukai 4u.gif

Va man dar toks klausimas iskilo kodel i darza priima tik nuo rugsejo men pvz kaip man tai nelabai kaip cia gaunasi jai tik kova i darba tai nei anksciau nei veliau vest g.gif
xairax
QUOTE(pakabukas4 @ 2008 12 01, 17:12)
Taip as rasiausi pavasari ir mus uzrase tik 2011 rugsejo  menesiu  g.gif Drevernoje ir pilna vietu nera , taip kad gal dar ka musu valdzia nutars , gal susitvarkys tarpusavyje su tais pinigais , Tiesa Priekuleje sake gal priims ateinanti rudeni tai kaip nors ta pusmeti pratemsim nes kova mums jau du metukai 4u.gif

Va man dar toks klausimas iskilo kodel i darza priima tik nuo rugsejo men pvz kaip man tai nelabai kaip cia gaunasi jai tik kova i darba tai nei anksciau nei veliau vest g.gif
*

Sito ir as nesuprantu g.gif ,as irgi savaji norejau leist kitamet,bet jam bus tik 1,9men.sake,kad per mazas dar,tai dabar net nzn.kaip bus,nes kita gruodi jau 2metukai bus,tai i darba grist be sansu,teks prabut namie iki 2,9 men.Ne kas schmoll.gif
samanaa
Sveikos. Atsiprasau kad as ne i tema,bet gal kas zinote kur Klaipedoje yra tokiu darziuku namudiniu-kur viena mamyte priziuri po kelis vaikucius namuose savo?noretumem pabandyti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.