Atsikraustem i uzmiesti ir kiek domejausi Priekulej yra vienas lopselis-darzelis. Labai idomu butu suzinoti ka manote apie ji
Sveiki
Atsikraustem i uzmiesti ir kiek domejausi Priekulej yra vienas lopselis-darzelis. Labai idomu butu suzinoti ka manote apie ji
labutis. mes irgi is to rajono. ten sake dirba nuo 8 ar nuo8.30 valandu. siaip blogu atsiliepimu negirdejau
o jus irgi lankete si darzeli...?
Mes irgi neseniai atsikraustem i sias apylinkes,vaikuciui 10men.
siaip ir as girdejau, kad vietos nelabai yra, snekejau su viena is aukletoju, tai minejo, kad priima tik 2010 metams... mes pradesim lankyti darzeli tik kita rudeni, perrasiau, nes zadejom nuo 1,5 metu leisti, bet kazkaip gaila mazes, tai pusmeti dar pabusim kartu
o darzelis sia vasara buvo remontuojamas siek tiek, langai nauji sudeti, sioks toks kosmetinis remontas, silta bus maziams
as uzsirasiau i si darzeli si pavasari tai mano eile ateis tik 2011 rugsejo menesi , nezinau taip nepakeliu man i klaipeda vesti , o tiek sedeti namie negaliu juolab kad ir uz miesto darzelius jai teks moketi 3 kart brangiau tai siaubas isvis . Na pirmas ispudis nuejus i darzeli tikrai buvo geras labai grazus tvarkingas , o ir maloniai prieme
O i Drevernos darzeli nebandei nuvaziuoti, kiek zinau irgi geras darzelis, labai su vaikais ten uzsiima....ar irgi nepakeliui?
QUOTE(pakabukas4 @ 2008 11 21, 12:59) Dreverna yra uz Priekules, nepakeliui i Klaipeda
o ai nebandei su vedeja sneketi Priekules darzelio, gal kaip nors bus galimybe....
bandysiu pirmadieni vaziuoti dar karta , snekesiu nezinau gal kokia dovane pasiruost del viso piktas
Maaanau dovanele butu veiksminga....pokalbio pradziai
jooo, gaila, tai teks Klaipedoj ieskoti, aisku nepatogu bus, bet ka darysi...
OHO ....
nu o del Drevernos neapgalvojai, nesnekejai su vyru nepaaiskino kur yra...as bandyciau dar ten nuvaziuoti...
tai jau tikrai
Nejau tiek norinciu i darzeli,as irgi pavasari rasiausi,tai 2010 priims.Pakabuk kiek supratau ir tu pavasari ejai rasyt,ir jau vietu nebebuvo
QUOTE(xairax @ 2008 11 26, 21:01) Nejau tiek norinciu i darzeli,as irgi pavasari rasiausi,tai 2010 priims.Pakabuk kiek supratau ir tu pavasari ejai rasyt,ir jau vietu nebebuvo Taip as rasiausi pavasari ir mus uzrase tik 2011 rugsejo menesiu Va man dar toks klausimas iskilo kodel i darza priima tik nuo rugsejo men pvz kaip man tai nelabai kaip cia gaunasi jai tik kova i darba tai nei anksciau nei veliau vest QUOTE(pakabukas4 @ 2008 12 01, 17:12) Taip as rasiausi pavasari ir mus uzrase tik 2011 rugsejo menesiu Va man dar toks klausimas iskilo kodel i darza priima tik nuo rugsejo men pvz kaip man tai nelabai kaip cia gaunasi jai tik kova i darba tai nei anksciau nei veliau vest Sito ir as nesuprantu
Sveikos. Atsiprasau kad as ne i tema,bet gal kas zinote kur Klaipedoje yra tokiu darziuku namudiniu-kur viena mamyte priziuri po kelis vaikucius namuose savo?noretumem pabandyti
|