Sveikos merginos.Norejau paklausti,gal žinote kur būtų galima isygyti kaune tokį dangtį ant tualeto,kad vaikas galėtų atsisėsti,nes ant puoduko nesėdi
na negi niekas nenaudoja vaikams skirtu dangciu ant tualeto?
kad suzinotum ar tokiu reikmiu yra, tiesiog reiktu uzeit i vaiku parduotuve... yra pries hyperi vaiku miestas ar kaip ta parduotuve - uzvakar maciau.
tai ir kotrynoj turetu but, it toy's market ir visur... o vaikas ant puoduko neseda gal todel, kad skaito kad dar nelaikas? vienas nuo 6 men mielai puoduka naudoja, kitam nesinori... o gal tesiog reik kitokio puoduko?
Mačiau Klaipėdoje Akropolyje Hyper Maximoje vaikiškų prekių skyriuje yra tokių su MikėPukotuku
yra pirkti tu dankciu,bet mes nenaudojam
aciu merginos uz informacija,na mano sunelis pasedi truputi ant puoduko ir supranta ka ten reik daryti,bet ji labai vilioja sestis ant tualeto,todel nusprendziau isbandyti tualeto dangti
o gal urme matet kuriam sandelyj? QUOTE(gustule22 @ 2007 09 01, 20:33) aciu merginos uz informacija,na mano sunelis pasedi truputi ant puoduko ir supranta ka ten reik daryti,bet ji labai vilioja sestis ant tualeto,todel nusprendziau isbandyti tualeto dangti o gal urme matet kuriam sandelyj? vadinas reikalas rimtas zinok ir parduotuvese ner bbrangu... o bazej tai vaiku skyriu yra keletas - turetu but. bet taip konkreciai tai net nzn
tokiu dangciu maciau maximoj
dekui dekui mergytes
akropolyje maciau, toys market parduotuveje
vilniuje tai beveik kiekvienoj parduotuvėje mačiau,o pirkau norfos parduotuvėje toki minkštuti,nes visur kitur plastmasinius tik maciau
QUOTE(GvG @ 2007 09 02, 21:12) vilniuje tai beveik kiekvienoj parduotuvėje mačiau,o pirkau norfos parduotuvėje toki minkštuti,nes visur kitur plastmasinius tik maciau maniskis mikes pukuotuko gerbejas tai pamenu laksciau po Vilniu ieskojau su mike o kai nupirkau pasake nepatogu sedeti
na ir mes jau isigyjome dangti,radau molo maximoje,pirmas ispudis,sunui patiko sedeti ant tualeto
vilniui tai rimi maciau,bet dar nenupirkom.idomu ar sestu,nes siaip i toleta bijo eit.
Dar vakar uzmaciau maximoi pramones Kaune, labai grazus su disnejaus animaciniai herojais
pirkau akropolyje ermitaže
Mes irgi nusipirkom su mike pukuotiku. Bet va kad sisioja stovedamas, o rimtesnio reikalo vis tiek tempiasi puoduli
Mes pirkom Senukuose, bet beveik nenaudojam, nes mūsų klozetas kažkoks nestandartinis, nesilaiko gerai tas dangtis. O labai gaila, nes merginai visai patiko. Tai dabar bijau daugiau ir pirkti, gali ir netikti.
Pirkom kažkada Tindi rindi, BBC firmos
Mūsų vaikų darželyje vaikiški klozetai tualetuose be dangčių
Ėh
QUOTE(oregano @ 2007 11 21, 19:17) Mūsų vaikų darželyje vaikiški klozetai tualetuose be dangčių Nu nieko sau!!! QUOTE(Smulkmena @ 2007 11 22, 14:49) Nu nieko sau!!! Tai kad tie vaikiški klozetai pirkti prieš n metų Vat, jei kuri nors mama pasiteirautų savo darže iš kur jie gavo dangčių vaikų klozetams, tai būtų jėga
sveikos,zinokit maciau pirkti maksimoj ar tai rimi
Mes irgi naudojom BBC
as irgi maciau maksimoj alytuje,labai grazus su miki pukuotukais
As kazkada toki daikta maciau Kaune urmo bazej. Jeigu tiksliau, tai 5 sandely, kur yra ukiniu prekiu skyrius, salia normaliu klozetu dangciu buvo pakabinti maziukai, tokie minksti, apvilkti ta vadinama "klijonke"
O gal jau radai?
Mes irgi Bebe Comfort naudojam.
super...reikes ir man pasiziureti
O kas turite, kokiu budu tie "daikciukai" tvirtinasi? Manau perkant gan svarbu i tai atsizvelgti
QUOTE(pyyp @ 2008 04 17, 10:19) O kas turite, kokiu budu tie "daikciukai" tvirtinasi? Manau perkant gan svarbu i tai atsizvelgti Bandysiu paaiškinti koks pas mus ir kaip tvirtinasi. Jis toks kaip puodukas tik su tokiu aplinkui kaip "skrybėlės bryliu" taigi reikia atkelti tą klozeto dangtį po to padėti vaikišką ir nuleisti klozeto dangtį taip prispaudžiamas tas brylius ir lieka maža skylutė vaikiįkam užpakaliukui, nu nežinau ar aiškiai aš čia parašiau.
O tai vaikiskas dangtis prisiklijuoja ar prisispaudzia tik virsutiniu "suaugusiuju"? Jei prisiklijuoja, tai kaskart patiems prireikus lupt... Mano vaikis gan daznai ant puoduko varineja as net nepastebiu , o ziuriu puodukas ir vel "pilnas", ir vis bando prasmukkti i WC ir uzsiropsti, manau pats laikas isigyti vaikiska dangciuka, bet va noretusi, kad pats galetu ten susitvarkyti...
Gal kas galite pasidalinti patirtim , kaip dar prisitvirtina dangciukai? Kokie pliusai ir minusai itvirtinimo budu...
musu fisher-price
Nuo kada jus vaika pretinate sestis ant to dangcio?
QUOTE(Lahja @ 2008 04 20, 09:37) Mes sėdime jau nuo 1 metukų 9 mėn., Turim šį dangtį jis mum super, bet manyčiau reikia labai žiūrėti, nes nevisi dangčiukai tinka ypač tiems senesnio modelio klozetams
chicco pirkau, pinigus ismeciau, netinka musu WC...mazas kartu su dankciu i vidu darda
Vakar maciau maximoj. tik nezinau ar tinka ant didelio klozeto, bet ant kazkokio tai tikrai tinka apie 25lt kainavo
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 02, 22:13) maniskis mikes pukuotuko gerbejas tai pamenu laksciau po Vilniu ieskojau su mike o kai nupirkau pasake nepatogu sedeti Mes irgi sita buvom nuziureje, bet tetis isbrokavo. Sake, kad bernui bus nepatogus. Gal kas toki turit? Ar nera prnelyg mazas (trumpas)? QUOTE(wikonda @ 2008 04 24, 20:31) Turim šį dangtį jis mum super, bet manyčiau reikia labai žiūrėti, nes nevisi dangčiukai tinka ypač tiems senesnio modelio klozetams ![]() O šitas dangtis vientisas plasmasinis, ar yra koks paminkštinimas. Mūsų skaitovas ilgai užsisėdi QUOTE(a79 @ 2008 05 28, 12:13) Jisai visas minkštutėlis, kaip suprantu ten paralonas kažkokstai aptrauktas tokia minkštute cerata, nu nežinau kaip pavadinti, tokia lyg švelni odelė
O mes pirkom paprastą Senukuose ir
maciau yra pirkti.....
sveikutes..esu siuo metu aglijoje..tai cia tikrai yra tu dangciu pirkti...
mes isigyjome Beby center parduotuveje, Bebejou firmos
as irgi pirkau wc dangti savo sunui,bet problema tame,kad jis pats dar neuzlipa ant tualeto,ji reikia pastoviai pasodinti ir nukelti
QUOTE(jeteiko @ 2008 07 31, 14:57) as irgi pirkau wc dangti savo sunui,bet problema tame,kad jis pats dar neuzlipa ant tualeto,ji reikia pastoviai pasodinti ir nukelti ir aš šiuo metu ieškau tokio pasilypėjimo vaikui.Babycenter parduotuvėje radau,bet pasirodė kiek brangokas -apie 70Lt QUOTE(Bitute @ 2008 08 20, 18:13) ir aš šiuo metu ieškau tokio pasilypėjimo vaikui.Babycenter parduotuvėje radau,bet pasirodė kiek brangokas -apie 70Lt as jau radau,pirkau irgi Babycenter parduotuveje,ten yra ir brangiu ,ir pigesniu (as mokejau 37 lt.),vakar ten buvau,tai dar ju ten yra nemazai,visokiu spalvu.tik beda tame,kad jis vistiek atsistojes ant sio laiptelio nelabai pasiekia tualeto,reikia dar paciai padeti jam uzlipti,truksta ugio dar,bet ateiciai bus gerai QUOTE(jeteiko @ 2008 08 20, 20:49) as jau radau,pirkau irgi Babycenter parduotuveje,ten yra ir brangiu ,ir pigesniu (as mokejau 37 lt.),vakar ten buvau,tai dar ju ten yra nemazai,visokiu spalvu.tik beda tame,kad jis vistiek atsistojes ant sio laiptelio nelabai pasiekia tualeto,reikia dar paciai padeti jam uzlipti,truksta ugio dar,bet ateiciai bus gerai Matyt žioploka buvau ir tą vieną brangų temačiau.reiks vėl kurią dieną apsilankyti ir įsigyti.Ačiū |