Man nuo ankstyvos paauglystes (kai pradejo meiles rupet - 11-12m.) imponuoja vyresni vyrai. Tiesiog dazniausiai kreipdavau demesi ne i draugus, o i ju tevus
Ar yra kazkokiu rimtu priezasciu, kodel merginas traukia vyresni vyrai? Dazniausiai tai paaiskinama pasamoniniu tevo ieskojimu: jei santykiai su tevu geri, atseit, norima to paties saugumo is vyresnio vyro, jei blogi - norima "tevisko" demesio kompesnacijos... O "normali" priezastis yra? Juk tikrai ne visos zvalgosi i vyresnius vyrus, jei santykiai su tevu pagarbus ir draugiski... Kaip paaiskinti tai?
Man nuo ankstyvos paauglystes (kai pradejo meiles rupet - 11-12m.) imponuoja vyresni vyrai. Tiesiog dazniausiai kreipdavau demesi ne i draugus, o i ju tevus
Nepergyvenk su metais praeis.... O sako i senatve jaunesni pradeda traukt....
o jei ir nepraeis! argi tai trukdo tau gyvenime? bendrauk su tais, su kuriais tau norisi ir gera ir nekreipk demesio i visuomenes normas....!..
mano vyras uz mane gerokai vyresnis ir tai tikrai man patinka.
o kodel tu ieskai atsakymo i toki klausima? tu blogai jautiesi? jei esi laiminga su vyresniu-tai ciki
QUOTE(Ramunita @ 2005 02 17, 21:32) o kodel tu ieskai atsakymo i toki klausima? tu blogai jautiesi? jei esi laiminga su vyresniu-tai ciki Ieskau atsakymo todel, kad paprastai toks rysys paverciamas "tevo-dukros" santykio harmonijos troskimu, dar kazkokiais "uzfiksvimais", jei patyrei smurta vaikystej. O jei santykiai su tevu normalus, smurtas nepatirtas, kas tada? Paauglystej tokia trauka naturaliai keldavo problemas (mociutei pasipasakodavau, mama nujausdavo). Veliau lyg ir normaliai klostesi, kazkokiu kompleksu ar nepatogumu del amziaus nebudavo. O mano vyras yra vienintelis jaunas vyras (4 metu skirtumas), su kuriuo galejau save isivaizduot.. tai ir istekejau O ar su metais praeis, paziuresiu, bet susidomejimas vyresniais vyrais prasidejo ankstyvoj paauglystej
na,jei tave paguos,galiu pasakyt,kad mano mamos sesuo iki kokiu 30 metu negalejo saves isivaizduot su jaunu vyru-visi jos kavalieriai buvo vyresni bent 10 metu, bet galiausiai laime surado su 2 metais vyresniu
Aciu!
Manau, kad gal vyresnis vyras daug kam atrodo stabiliau, patikimiau.... na kaip tetis...
O vat man jie slykstus... Nu persiprasau uz toki kategoriskuma. Bet as kai pamatau sena vyra, na vyresni gerokai, ji traktuoju iskart kaip teva, dede, seneli o ne kadra. Ir vis galvoju - kaip jis atrodys dar po 10 metu... ir ar "stoves" jam ar jau nebe... O jei nebe, tai ka as jauna, grazi motera darysiu... Man geriausias variantas tai +/- 2 ar 3 metai.
Atsiprasau, bet as taip pat kaip Akva, negaleciau saves isivaizduot salia daug vyresnio vyro. Paprasciausiai netraukia
Na, bet jei tau gerai, nejauti jokio diskomforto, o netgi atvirksciai - trauka. Taigi viskas ok!
Kazkada buvau "isivedusi" principa - kad ir kiek vyresnis vyras, svarbu, kad butu jaunesnis uz teva
QUOTE(Akva @ 2005 02 17, 23:06) Manau, kad gal vyresnis vyras daug kam atrodo stabiliau, patikimiau.... na kaip tetis... O vat man jie slykstus... Nu persiprasau uz toki kategoriskuma. Bet as kai pamatau sena vyra, na vyresni gerokai, ji traktuoju iskart kaip teva, dede, seneli o ne kadra. Ir vis galvoju - kaip jis atrodys dar po 10 metu... ir ar "stoves" jam ar jau nebe... O jei nebe, tai ka as jauna, grazi motera darysiu... Man geriausias variantas tai +/- 2 ar 3 metai. Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti. Visuotinai zinoma, kad vyrai subresta zymiai veliau uz moteri. Taigi, neisvengiamai STATISTINIS jaunas vyras, lyginant su moterimi, yra kvailokas. Ir ne kiekvienam seima, vaikai ankstyvuosiuose metuose pagrindine vertybe, ir ne kiekvienas is tikruju zino, ko gyvenime nori ir siekia. QUOTE(nemo @ 2005 02 18, 13:55) Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti. Visuotinai zinoma, kad vyrai subresta zymiai veliau uz moteri. Taigi, neisvengiamai STATISTINIS jaunas vyras, lyginant su moterimi, yra kvailokas. Ir ne kiekvienam seima, vaikai ankstyvuosiuose metuose pagrindine vertybe, ir ne kiekvienas is tikruju zino, ko gyvenime nori ir siekia. Brangioji, protingoji NEMO - nu nusisneki kaip retas Juk as parasiau, kad man jie nepatinka, o jei kam patinka - tai viskas liuks! Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas. Kazkodel randu kalba su jaunais vyrais... Be to, kaip kinai sako: gerbtinas yra ne tas zmogus, kuris ilgesni gyvenima nugyvenes, o tas, kuris geriau ismano savo amata (daugiau pasiekes)... As vertinu prota... Ir esu isitikinus, jog jauni zmones taip pat verti demesio! Be to, kas tokia busi, kad leidi sau spresti kas "kvailokas" o kas ne? QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 14:43) Brangioji, protingoji NEMO - nu nusisneki kaip retas Juk as parasiau, kad man jie nepatinka, o jei kam patinka - tai viskas liuks! Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas. Kazkodel randu kalba su jaunais vyrais... Be to, kaip kinai sako: gerbtinas yra ne tas zmogus, kuris ilgesni gyvenima nugyvenes, o tas, kuris geriau ismano savo amata (daugiau pasiekes)... As vertinu prota... Ir esu isitikinus, jog jauni zmones taip pat verti demesio! Be to, kas tokia busi, kad leidi sau spresti kas "kvailokas" o kas ne? Snekedama tokiu stiliumi kaip "man nepatinka seniai" ir "gerokai vyresni vyrai man slysktus" neatrodai labai subrendusi, o prota, kaip pati deklaruoji - vertini. Kazkaip zodziai nesiderina su tavo vertybiu sistema. O del sekso manijos ir idotizmo nesu visiskai tikra, to lyg ir nesakiau QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 14:43) Nu as negaliu ziuret i seni kuris eina su jaunute pana salia ir vaidina jauna erzila. Pinigus as galiu uzdirbt ir uzdirbu pati, del to man joks pensininkas salia nereikalingas. Akva, uzvedziau tema ne tam, kad svarstytumem apie "seniu slykstuma" ir kalbam ne apie jaunos merginos "meile" piniguociui pensininkui. Apie pinigus cia isvis nera kalbos, tiesiog noriu isgirst forumieciu pasvarstymus, kodel traukia vyresni vyrai (normalias protingas merginas, kurios taip pat moka uzsidirbti). Ir skaudoka taska pajudinai - visuomenes poziuri i skirtingo amziaus poras. Kazkodel daugumai tai asocijuojasi su merginos noru ilipt i pinigu bala. Kartais isgirsti, kad "tokia jau visai beviltiska, kad tik seni paimt galejo"
Ka tik diskutavom namie sia tema... Pacituosiu vyro zodzius: ar pazistat jauna siu laiku moteri (pvz 25-30m) istekejusia ar siaip draugajancia su gerokai vyresniu vyru, kuris teuzdirba 1000 Lt arba tegauna menkute 300 Lt pensija, vazineja senu moskvicium ir turi vieno kambario buteli. Ka?
Labai lauksiu pavyzdziu. NEMO jai man slykstu ir sakau, kad slykstu. O tau jei vyresni patinka, tai pirmyn! Neesk manes uz tai, jog turiu savo nuomone ir nepuoliau lyst i viena vieta vien tam, kad itikciau jums visoms! Be to ne tau, brangioji, spresti apie mano brandzia ar ne siela. Praset nuomones - nuomone ir gavot!
Gerai agneklimjan pastebejo, visai ne pinigu cia klausimas, o tamsta Akva, net neisivaizduojate, kuo slykstites. Netolerancija niekaip nesiderina su brandzia siela, nors tu ka.
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 17:22) Ka tik diskutavom namie sia tema... Pacituosiu vyro zodzius: ar pazistat jauna siu laiku moteri (pvz 25-30m) istekejusia ar siaip draugajancia su gerokai vyresniu vyru, kuris teuzdirba 1000 Lt arba tegauna menkute 300 Lt pensija, vazineja senu moskvicium ir turi vieno kambario buteli. Ka? Labai lauksiu pavyzdziu. Pritariu, kad daugiausia vyresni vyrai yra apsirupine (vis delto kai ka susikuri per savo 40-50 metu). Pavyzdi buvau pateikusi, galiu pasikartoti (nors man buvo "siek tiek" maziau nei 25m.) . Mano "rimtesnis" ex buvo vyresnis 15metu. Masinas dvi turejo (jau tikrai ne geriausiu metu), o nei buto, nei namo, uzdirbdavo visai normaliai (ne verslas - paprastas neblogai apmokamas darbas), bet jokiu dovaneliu ir "fintikliusku" nedovanodavo, kaip kad priprasta manyti. Kitas, kuris man labai brangus (vyresnis 19metu), paprastas zurnalistas, masinos neturejo ir neturi, butas po skyrybu liko zmonai, jis nuomoja mini butuka, sunus gyvena tai pas ji, tai pas motina, tuo laiku daug gere. Vis delto mielai buciau sutikusi but su juo ir net isteket, pasyvumas, zmoniu nuomone, baime but nasta, etc buvo is jo puses (sioks toks "pliusas" man, kad daug veliau pripazino klaida).
Na nežinau, aš irgi vien pagalvoju apie save ir žymiai vyresnį vyrą ir man pasidaro šlykštu
oi,mergaites,kaip tema isvyste...baikit pyktis! pvz manes vyresni vyrai netrukia,bet nemerkiu tu,kurias traukia! kas cia tokio? beje,kai kurie 40meciai tikrai nerealiai atrodo
ka gi... isiterpsiu ir as.
as irgi is tu, kuriai patinka vyresni. ir as taip pat turiu kriteriju, kad nebutu vyresnis uz teva... bet vyras vyrui irgi nelygu. buna jauni labai greit "sugriuva" ir susensta, o buna "seniai", kuriems jaunimas tik pavydet galetu. as suprantu cia issakyta poziuri, kam "seniai slykstus". Bet tarkime, vyras, atrodantis kaip Harrisonas Fordas (na, tokio amziaus ir taip neblogai issilaikes)... ar labai keltu pasibjaurejima??
na as taip pat is tu moteru, kurioms patinka zymiai vyresni vyrai
tiesiog traukia butent prie brandziu. ir taip buvo nuo pat pauglystes. esu draugavus ir su savo vienmeciais. bet patinka vyresni nors tu ka. vyriausias mano kadras buvo uz mane vyresnis 21 m. fantastiski prisiminimai, jam beje taip pat. kiek save prisimenu, visada megau bendrauti su tevo draugais, univere su destytojais (ypac praktikos metu sededavau ne prie lauzo su kursiokais o su kokiu prof o kai galvoju kodel taip kas man labai patinka vyresniuose vyruose - patirtis
[quote=nemo,2005 02 18, 13:55]
Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti. Atsakyk man, Nemo, kaip tu manai, kokiais kriterijais vadovaudamiesi, vyresni vyrai (na vyresnis tai tarkim kažkur nuo + 15 metų) renkasi jaunutes mergičkas a? Jos žinoma mano, jog dėl to, kad jiems įdomu su jomis kalbėtis O atsakant i agneklimjan klausimą, kodėl vyresni vyrai patinka, tai manyčiau jei ne dėl finansinės pusės, tai dėl to, jog jie, turėdami daugiau patirties, geriau žino moterų silpnąsias vietas ir tuos kabliukus ant kurių jos "kimba".
[quote=artev,2005 02 18, 20:24]
[quote=nemo,2005 02 18, 13:55] Matai, Akva, kas ka labiau vertina... Akivaizdu, kad rinkdamasi partneri vadovaujiesi kriterijais: ispuoseleta veido oda ir "stovintis" galas. Na, ir jei galvoje vejai svilpauja ir vienintelis gyvenimo tikslas - nueiti I visas tusovkes, tai tikrai turi pagrindo slykstetis vyresniais vyrais, ir visai tiketina ir netgi nenuostabu, kad nesurastum apie ka su jais kalbeti. Atsakyk man, Nemo, kaip tu manai, kokiais kriterijais vadovaudamiesi, vyresni vyrai (na vyresnis tai tarkim kažkur nuo + 15 metų) renkasi jaunutes mergičkas a? Jos žinoma mano, jog dėl to, kad jiems įdomu su jomis kalbėtis O atsakant i agneklimjan klausimą, kodėl vyresni vyrai patinka, tai manyčiau jei ne dėl finansinės pusės, tai dėl to, jog jie, turėdami daugiau patirties, geriau žino moterų silpnąsias vietas ir tuos kabliukus ant kurių jos "kimba". [/quote] Nu va, nors vienas protingas zmogus atsirado - brandi siela, tskant! Matai, kiek anksciau mano keliukyje pasitaikydavo normaliu vyru - visi mano metu budavo ar +/- 2 metai. Visa laika zvengdavau is fifochku, kurios uz parankiu su tokiais jau prazilusiais vyriokais vaiksciodavo. Nu ir ka galiu pasakyt, tskant...prisizvegiau tikriausia... istekejau uz 8 metais vyresnio... taip kad moralas - zhek neprisisnekek, o tai sekantis vyras bus 20 metu vyresnis
Kad 8 metai tai dar ne 15
Ai, dar kadangi jau speta paliesti brandumo klausima - pazistu ne viena 40-50 metu dedule, kuriam sirdy 18-23 ir ka tu jam...
Aha mano vyrui jau seniai, oj seniai ne -niolika, o jam žile uodegon i ka tu jam
Nors manes netraukia vyresni, neturiu nieko pries tokias draugystes isskyrus viena atveji- jei mano dukra susiras vyresni, va tada ir pasidarysiu kategoriska
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 22:04) mano tevui jau 60, bet jis taip ir nespejo subresti:) jau turbut ir nebespes;))) o kas link vyresniu vyru, tai ash nieko priesh, jei vyresnis, na sakykim 10 metu, man tai atrodo, netgi privalumas, ogi todel, kad mano galva moterys greiciau pasensta (ir fizishkai ir vidum), o vyrams tada uzsireikia malalietku. Daznai tenka pastebeti vienmeciu pagyvenusiu zmoniu sheimas, tai nu ka tu - vyras dazniausiai paciam jegu zydejime, pasitempes, tvarkingas, o moterele kokia nors gyvenimo ishkankinta, vaikus uzauginus, formos nesuper, veidelis irgi... na zodziu... aishku tai nera taisykle, bet sutikit daznai taip buna... kai moteris uz vyra jaunesne 30 metu, tai man jau QUOTE(Meg @ 2005 02 18, 21:24) Daznai tenka pastebeti vienmeciu pagyvenusiu zmoniu sheimas, tai nu ka tu - vyras dazniausiai paciam jegu zydejime, pasitempes, tvarkingas, o moterele kokia nors gyvenimo ishkankinta, vaikus uzauginus, formos nesuper, veidelis irgi... na zodziu... aishku tai nera taisykle, bet sutikit daznai taip buna... Na taip, neretai tokie atvejai pasitaiko, tai paziurim kas pagal tokia taisykle-netaisykle gautusi: vyras erzilas issilaksto jaunas budamas, subrendes susiranda jaunute zmona, su ja pasensta ir palieka sia asaru pakalne... O moteriai ne taip fainai - isteka jaunute uz brandaus vyro - viskas ok, bet kai jis pasensta ir iskeliauja anapilin, ji lieka vienisa sena moteruke, o dar pasitelkus ta nelemta statistika moterys ilgiau nei vyrai gyvena, tai visai QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 17:22) Ka tik diskutavom namie sia tema... Pacituosiu vyro zodzius: ar pazistat jauna siu laiku moteri (pvz 25-30m) istekejusia ar siaip draugajancia su gerokai vyresniu vyru, kuris teuzdirba 1000 Lt arba tegauna menkute 300 Lt pensija, vazineja senu moskvicium ir turi vieno kambario buteli. Ka? Labai lauksiu pavyzdziu. as manau kad tu ja pazysti... QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 21:30) Na taip, neretai tokie atvejai pasitaiko, tai paziurim kas pagal tokia taisykle-netaisykle gautusi: vyras erzilas issilaksto jaunas budamas, subrendes susiranda jaunute zmona, su ja pasensta ir palieka sia asaru pakalne... O moteriai ne taip fainai - isteka jaunute uz brandaus vyro - viskas ok, bet kai jis pasensta ir iskeliauja anapilin, ji lieka vienisa sena moteruke, o dar pasitelkus ta nelemta statistika moterys ilgiau nei vyrai gyvena, tai visai QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 21:46) aga nurausi chia...kai liksi sitoj asaru pakalnej su kruva vaiku tai kazi kas i tokia sena tarka ziures? QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 21:48) Ne nu dabar galvoju - ir velnias mus nese i sita galera? ai dar pastoviai aiskina, kad McDonaldo maistas kenkia sveikatai QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 21:52) Ne nu dabar galvoju - ir velnias mus nese i sita galera? ai dar pastoviai aiskina, kad McDonaldo maistas kenkia sveikatai hm... maniskis tai ir miniamus leidzia nesioti ( ale dabar kai +30kg, tai biski negraziai ziurisi jie ant manes) ir klube galiu buti kie nori... svarbu kad ryte rastu salia saves QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 20:58) Ai, dar kadangi jau speta paliesti brandumo klausima - pazistu ne viena 40-50 metu dedule, kuriam sirdy 18-23 ir ka tu jam... Šiaip tokius aš pavadinčiau ne jaunatviškais, o nebrendylom.
Visu pirma: RUDENIUKES - persikraustet i kita skyriu
, cia ka jumi per mazai puslapiu pasirode prikalbeta VICTORY, aik cia dabar tu ir klausyk mano sielos kalbos : 8 metai - tai vieni niekai!!! Gali but rami. Be to milijonierius vyras nesimeto . As kalbejau apie skirtuma virs 15m... Turiu gi viena drauge: jai 28 o jam jau sukakojo 49... Meila buvo nereali cielus 3 metus. Kai jis susirado jaunesne, 16 metu pana, ir dar salia viso to jam bizniukas kazikaip nilabai sekesi, jie abu issiskyre... Tai mergina liudejo visas 3dienas... O be to as juk ne pries tokias draugystes ir zenatves. Tik sakau, jog pati taip nigaleciau. NA, nebent jau laaaaaaabai bagotas butu. Bet man gi galima, mano siela kol subres dar daaaaaug laiko praeis
akva, o 18m skaitosi ? ir vyras uzdirbantis ne daugiau 1000lt/men
|