Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano vyras dirba užsienyje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
Pasiausa Veronika
QUOTE(janneta @ 2011 12 14, 14:43)
mazai ziuriu mamyciu "laikinai" likusiu be vyru unsure.gif
*

papildysiu jūsų gretas - maniškis Skandinavijoje.... Jau antri metai ten važinėja.... O mudvi su mažaja vis laukiam, laukiam, laukiam
janneta
QUOTE(Pasiausa Veronika @ 2011 12 15, 11:06)
papildysiu jūsų gretas - maniškis Skandinavijoje.... Jau antri metai ten važinėja.... O mudvi su mažaja vis laukiam, laukiam, laukiam
*

Kai smagu kad kazkas atsiliepe ax.gif O kas kiek jusu tevelis gryzta?Kur tiksliau randasi? musiskis Norveguose darbuojasi,bet jau ryt gryzta sventems wub.gif
agota.gina
QUOTE(janneta @ 2011 12 15, 12:09)
Kai smagu kad kazkas atsiliepe ax.gif O kas kiek jusu tevelis gryzta?Kur tiksliau randasi? musiskis Norveguose darbuojasi,bet jau ryt gryzta sventems wub.gif
*

Sveikos. jau manasis grizes. Noriu jusu paklausti-kaip elgiasi jusu vyrai grize. Ar ilgai miega, ar kalbasi ilgai su jumis, ar kiekviena vakar alu pliumpia... manasis butent - -jau ketvirtas vakaras ir pliumpia alu kibirais-nebezinau nei ka sakyti-nei ka galvoti. Tiesiog pavargau nuo tokio ,,atsipalaidavimo''.
Ka patartumete? doh.gif
janneta
QUOTE(agota.gina @ 2011 12 19, 11:28)
Sveikos. jau manasis grizes. Noriu jusu paklausti-kaip elgiasi jusu vyrai grize. Ar ilgai miega, ar kalbasi ilgai su jumis, ar kiekviena vakar alu pliumpia... manasis butent - -jau ketvirtas vakaras ir pliumpia alu kibirais-nebezinau  nei ka sakyti-nei ka galvoti. Tiesiog pavargau nuo tokio ,,atsipalaidavimo''.
Ka patartumete? doh.gif
*

Labas 4u.gif Maniskis jau irgi gryzes wub.gif Na net nezinau ka ir atsakyti i jusu klausima nes maniskis tai visiskai priesingai elgiasi nei jusiskis, miega trumpiau uz mane,kyla anksciausiai ir jau imasi kazka daryti,pvz.remontuoja kas sugede kol jo nebuvo,daro mums abiems kava, rengia,maitina vaika vienu zodziu tada atostogauju as biggrin.gif klabames mudu daug kol viska issipasakojame,ta vakara kai gryzta pagurksnojame kokteiliuku, romantiskai praleidziame vakara, o kas liecia alu tai jis atsigeria jo ka nors besidarbuodamas ar koki filma beziuredamas bet as asmeniskai tame nieko blogo neizvelgiu wub.gif
Kotenok123
Sveikos mamos. Jungiuosi prie Jusu. Maniskis irgi dirba toli, net per šventes negriš.
Kotenok123
Nejaugi tik maniskis negrizta sad.gif?

janneta
QUOTE(Kotenok123 @ 2011 12 20, 11:31)
Sveikos mamos. Jungiuosi prie Jusu. Maniskis irgi dirba toli, net per šventes negriš.
*

Labas,niu kaip nefaina jums verysad.gif
alvydele33
mano vyras taip pat dirba uzsienyje.. dukryte labai jo pasiilgsta unsure.gif labai gerai, kad nors per sventes pavyko grizti namo.. drinks_cheers.gif
Mess
as deje ir esu gyvanasle manasis DK doh.gif liudna be jo as su dviem leleis namuose sventes be jo liudna labai bet nieko nepadarysi blush2.gif
Kotenok123
Sveikos mamos

Kaip uzpildot ta tuscia laika, kai viskas padaryta, sutvarkita ir sedi viena tarp keturiu sienu?

AngelinaJolie:)
Sveikos, neseniai pranešė manasis "puikią" naujieną.. kad irgi ruošiasi išvykti.. tai kaip ankščiau pergyvenau dėl gimdymo, taip dabar pergyvenu, kaip reikės gyvent be jo.. kai kiekvieną dieną visur kartu.. nebent jis būna darbe.. ir taip nuolat.. ir taip man visai gerai.. aišku vienas pliusas tai finanasinė situacija pagerėtų stipriai.. bet dabar turi gimti lelius sad.gif tai visai viduj nesmagu .. atrodo, nesinori nieko sad.gif
Kotenok123
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 01 03, 14:51)
Sveikos, neseniai pranešė manasis "puikią" naujieną.. kad irgi ruošiasi išvykti.. tai kaip ankščiau pergyvenau dėl gimdymo, taip dabar pergyvenu, kaip reikės gyvent be jo.. kai kiekvieną dieną visur kartu.. nebent jis būna darbe.. ir taip nuolat.. ir taip man visai gerai.. aišku vienas pliusas tai finanasinė situacija pagerėtų stipriai.. bet dabar turi gimti lelius sad.gif tai visai viduj nesmagu .. atrodo, nesinori nieko sad.gif
*

Labas

Suprantu tave labai gerai, nes irgi visur buvom su vyru dviese, o dabar jau 4 menesiai kaip viena. Bet nera nieko amzina, sugris musu vyreliai, ir busim kartu ir su vyrais ir su vaikais smile.gif
QUOTE(Kotenok123 @ 2012 01 03, 20:06)
Labas

Suprantu tave labai gerai, nes irgi visur buvom su vyru dviese, o dabar jau 4 menesiai kaip viena. Bet nera nieko amzina, sugris musu vyreliai, ir busim kartu ir su vyrais ir su vaikais smile.gif
*

Bet kada tai bus? sad.gif jei nerodytų per TV ir kitur.. kad va šeimos taip griūva, o kaip tik daugiau optimistinių pavyzdžių tai gal nebūtų taip prastai.. o dabar ... rodo, kaip jei ten antrus gyvenimus darosi ir t.t. tuo labiau, kai žinau, kad ne pats švenčiausias yra kad ir ką kalbėtų tai... sad.gif taip ir norisi atrodo iš karto ant visko tada spjauti sad.gif plius dar iš seniau patirtis tokia bjauri, kad laukiau laukiau, o grįžęs iš tos didybės, kad jau bapkių daug turi .. rūpėjo draugai, baliai, panos.. ir galų gale išsiskyrėm, tai baisu, kad nepasikartotų... sad.gif nes jau važiuos ilgam sad.gif ir sutartis ilgam... košmarą kažkokį drakonas atnešė 4u.gif
Ksesanko
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 01 03, 23:51)
Bet kada tai bus? sad.gif jei nerodytų per TV ir kitur.. kad va šeimos taip griūva, o kaip tik daugiau optimistinių pavyzdžių tai gal nebūtų taip prastai.. o dabar ... rodo, kaip jei ten antrus gyvenimus darosi ir t.t. tuo labiau, kai žinau, kad ne pats švenčiausias yra kad ir ką kalbėtų tai... sad.gif taip ir norisi atrodo iš karto ant visko tada spjauti sad.gif plius dar iš seniau patirtis tokia bjauri, kad laukiau laukiau, o grįžęs iš tos didybės, kad jau bapkių daug turi .. rūpėjo draugai, baliai, panos.. ir galų gale išsiskyrėm, tai baisu, kad nepasikartotų... sad.gif nes jau važiuos ilgam sad.gif ir sutartis ilgam... košmarą kažkokį drakonas atnešė  4u.gif
*

Reikia vaziuoti kartu su vyru smile.gif Mano vyras irgi daznokai pamasto apie uzsieni. net jau kelis kartus sekmingai praejo interviu, bet vis atsisako. Tai as net neisivaizduoju, kad galeciau vien vyra isleisti, o pati cia su vaiku likti. jei jau vaziuosime, tai visi kartu smile.gif Nors kol kas neisivaizduoju ka ten veiksiu. bet manyciau Lietuvoje dar ilgai nieko gero nebus. Norisi, ir apie vaiku ateiti pagalvoti. Gal geriau jiems nuo mazens kitoje salyje gyventi.
janneta
Sveikos, su Naujais 4u.gif Mes vakar gryzome is uk, lekem nauju atsvesti, siaip pasizmoneti ir nuo visko pailseti, bet sekmadieni vel maniskis isvaro i darbus ir liksime su mazyliu dviese,man visad pries jam isvykstant prasideda kazkokia depresija nezinau cia man vienai ar ir jums taip uzeina? g.gif As aisku to laiko labai nepajuntu kai nebuna jo namie nes pati dirbu,mazius i darzeli tai veiklos pakankamai bet vistiek kazkaip liudna nes dabar taip smagu gryzti i namus kai kazkas laukia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 01 03, 22:51)
Bet kada tai bus? sad.gif jei nerodytų per TV ir kitur.. kad va šeimos taip griūva, o kaip tik daugiau optimistinių pavyzdžių tai gal nebūtų taip prastai.. o dabar ... rodo, kaip jei ten antrus gyvenimus darosi ir t.t. tuo labiau, kai žinau, kad ne pats švenčiausias yra kad ir ką kalbėtų tai... sad.gif taip ir norisi atrodo iš karto ant visko tada spjauti sad.gif plius dar iš seniau patirtis tokia bjauri, kad laukiau laukiau, o grįžęs iš tos didybės, kad jau bapkių daug turi .. rūpėjo draugai, baliai, panos.. ir galų gale išsiskyrėm, tai baisu, kad nepasikartotų... sad.gif nes jau važiuos ilgam sad.gif ir sutartis ilgam... košmarą kažkokį drakonas atnešė  4u.gif
*

Manau tau dar didele itaka liudesiui daro tai kad tu laukiesi, nes i viska jautriau reaguoji,bet gi nera taip blogai, gims mazylis turesi kuom rupintis, vel namai prisipildys didelio dziaugsmo 4u.gif O kas liecia antrus gyvenimus, tai daug ir man kas megsta uzmesti tipo kodel nevaziuoji pas ji gal jis turi kita seima ir panasiai, bet as manau kad jei lemta jog susirastu kita tai ir buvimas kartu cia nepades, pasitikiu as saviskiu ir nesuku galvos del kitu nuomones wub.gif
mama_x2
QUOTE(meshkutea @ 2011 11 19, 18:25)
sveikos siandien siandien islydejau vyra i anglija isvaziavo dirbt... likau viena nestuke su dukryte.. labai sopa sirdi ,asaru pakalne.... labai sunku ,bet manau su laiku bus lengviau... unsure.gif  verysad.gif
*

as išleidau vyrą vos pastojus...
po mėnesio ten, jis pasakė, kad nebegryš į LT... dar buvom nesusituokę. po pusmečio grįžo kad susituokt savaitei ir vėl išvarė... tada kai gimdžiau grįžo ir vėl atgal... nuo dukros gimimo buvom 4 kart pas jį išlėkę, bet nuomojas būstą su kitais žmonėm... aš taip nenoriu. pykstamės daug... tai kol nebus mūsų būsto, tol nebevažiuosiu, lengviau dabar bendrauti, kai nereik taikstytis vis nuvažiavus doh.gif
nu ir ką, mes jau 17 mėnesių taip gyvenam smile.gif
Kotenok123
QUOTE(Kotenok123 @ 2012 01 03, 20:06)
Labas

*

Varik tokias bjaurias mintis lauk. Man irgi tokie "geri" zmones kartais sako, kad gali surast, sakau kad uzsiciauptu smile.gif, ir rupintusi savo seima. Man irgi dar maziausiai 4 menenius laukt, o gal net ir 8. Ir nuvazuot negaliu, nes jis ne kokioj skandinavijoj ar Anglijos o Kinijos. Reikia dziaugtis tuo ka turi cia ir dabar.
mama_x2
QUOTE(Kotenok123 @ 2012 01 04, 12:27)
Varik tokias bjaurias mintis lauk. Man irgi tokie "geri" zmones kartais sako, kad gali surast, sakau kad uzsiciauptu smile.gif, ir rupintusi savo seima. Man irgi dar maziausiai 4 menenius laukt, o gal net ir 8. Ir nuvazuot negaliu, nes jis ne kokioj skandinavijoj ar Anglijos o Kinijos. Reikia dziaugtis tuo ka turi cia ir dabar.
*

ir užsieny ir neužsieny visi gali susirast... manau kad stiprios šeimos neišskirs atstumas.
QUOTE(janneta @ 2012 01 04, 11:35)
bet as manau kad jei lemta jog susirastu kita tai ir buvimas kartu cia nepades, pasitikiu as saviskiu ir nesuku galvos del kitu nuomones wub.gif
*

Tai aišku, kad ir čia LT gali susirasti ..tik tiek, kad čia kol yra atrodo valdai situacija.. o išvažiuos ir turės visišką laisvę ir kol viskas gerai kol jis čia - baisu, kad ta laisvė nepavogtų jo smile.gif Kai žmogus rūpi tai norisi viską neigti ir ta baimė perdėtai padidinta, nors puikiai suvokiu, kad nuo likimo nepabėgsim, bet..... smile.gif 4u.gif blush2.gif Geriau jau ko nors prisidirbtų, tada būtų lengviau pasiųsti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o gero atsisakyt visada sunkiau..kai rūpinasi ypač dbr kai laukiuosi ir šiaip.. prakeikta ta LT, kad nesudaro galimybių šeimoms laimigai gyventi kartu čia sad.gif
janneta
Sveikos 4u.gif tylu cia ax.gif
janneta
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Iewutee
Noreciau prisijunkti ir as i Gyvanasliu kampely lotuliukas.gif
ar priimsit?
nors ziuriu truputi numirus temute, reikia kelti i virsu 4u.gif
janneta
QUOTE(Iewutee @ 2012 02 13, 23:59)
Noreciau prisijunkti ir as i Gyvanasliu kampely lotuliukas.gif
ar priimsit?
nors ziuriu truputi numirus temute, reikia kelti i virsu  4u.gif
*

sveika mirksiukas.gif zinoma priimsime 4u.gif
janneta
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.