labas
QUOTE(Laurite @ 2007 09 01, 10:23) labas Man pries pora dienu toks kaip ir meslungis trauke pedu raumenis. Vaistineje norejau igyti magnio b6, bet vaistininke sake, kad tokie dalykai taip pat gali buti ir nuo kraujotakos nepakankamumo, ji atsiranda nuo nepatogios padeties sedint, ilgai stovint, arba gali buti nestumo pozymis
nu man kartais irgi trūkčioja pilvo raumenys, dabar jau nustojo, bet buvo apie 12-14 sav, tai tikrai negalėjo būti lelius, kojų raumenys irgi kartais trūkčioja, gal ir trūksta kokio magnio, bet kažkaip nesijaudinu dėl to, kol labai netrūkčioja.
Tik vat miegant tirpsta dažnai rankos, rytoj eisiu pas gydytoją, reiks pasiklausti ar nereikia papildomai pagert ko.
na, man po gimdymo pradėjo trūkčiot. Jau 6 mėn praėjo, o vis dar trūkčioja.Gal čia su hormonais susiję?
Man 25 sav ir vis dazniau jauciasi,kai pilve trukcioja,tai vienam,tai kitam sone,man visai nepanasu i leliuko spardymasi
mano ginekologe man per pirma apsilankyma israse foline rugsti gerti ir Magni B6 (kad meslungis netrauktu) mat daugumai pradeda traukti meslungis nestumo metu
QUOTE(megule @ 2007 12 07, 13:14) mano ginekologe man per pirma apsilankyma israse foline rugsti gerti ir Magni B6 (kad meslungis netrauktu) mat daugumai pradeda traukti meslungis nestumo metu sveikos! meslungis nemalonus dalykas
Aktuali temute!
sia nakti ir man taip eme kruteti virsuje pilvo raumenukai, kad nezinojau kokia padeti pasirinkti. Pries diena tyriausi ir kali, ir magni kraujyje - buvo norma! O is ties, kad vienas is keisciausiu nestumo pozymiuai galejo ir buti , kad man labai trukciojo vienos akies vokas. Na taip ikyriai dar niekad nebuvo trukciojes QUOTE(Linutas @ 2010 12 19, 19:15) Aktuali temute! sia nakti ir man taip eme kruteti virsuje pilvo raumenukai, kad nezinojau kokia padeti pasirinkti. Pries diena tyriausi ir kali, ir magni kraujyje - buvo norma! O is ties, kad vienas is keisciausiu nestumo pozymiuai galejo ir buti , kad man labai trukciojo vienos akies vokas. Na taip ikyriai dar niekad nebuvo trukciojes trukcioti aki ir man pradejo, reikia magni pagert
Mamytes gelbekit...
Jau nuo trecio nestumo menesio trauke labai ir skaudejo kojas,bet geriau Magne B6 ir padedavo,bet dabar jau ne velnio...uzeina ant nakties ir nepraeina,tais traukia,kad pamiegot neimanoma...kokie vitaminai dar padetu? praejusi menesi kraujas buvo geras,kiti tyrimai tik sausio vidury... Bet kai ir geri tie tyrimai budavo,tai man vistiek labai traukdavo koju raumenis,tai ne nebesuprantu ar gali ka parodyt kai darys vel... QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2010 12 23, 07:51) Mamytes gelbekit... Jau nuo trecio nestumo menesio trauke labai ir skaudejo kojas,bet geriau Magne B6 ir padedavo,bet dabar jau ne velnio...uzeina ant nakties ir nepraeina,tais traukia,kad pamiegot neimanoma...kokie vitaminai dar padetu? praejusi menesi kraujas buvo geras,kiti tyrimai tik sausio vidury... Bet kai ir geri tie tyrimai budavo,tai man vistiek labai traukdavo koju raumenis,tai ne nebesuprantu ar gali ka parodyt kai darys vel... As siulyciau pasidaryti biocheminius kraujo tyrimus, pasiziureti, kiek yra kalio ir kiek magnio. Svarbu ir kalcis. Taigi issitirk siuos tris elementus, kad ir privacioj laboratorijoj. Jei matysi, kad kokio truksta ar per daug, nors ir bet kokiu atveju - kreipkis i gyd!
Man aki tampo, tai man panasu, kad man magnio truksta, reiks su gydytoja pasitarti
|