Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siunčiamų drabužėlių dydžiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
laimakp
Gal galite patarti? blush2.gif Noriu is SM mamytes pirkti vaikiska kombinezona. Firmos nezinau. Dydis 11 arba 12. Mamyte sako, kad tai vaikui iki 1,5 metuku. O koks cia gali buti tas dydis 11 - 12? Kokiam ugiui? Niekur nerandu... verysad.gif
nerara
QUOTE(mamakarolina @ 2008 09 27, 15:02)
o gal kas nors man galit pasakyt koks butu lietuviskas batuku dydis, jei raso UK 4?  g.gif  nes nupirkau savo mazajai tapkutes NEXTE ir dideles mums, o jau tokios grazios, be netinka  doh.gif  reiks pardavinet  verysad.gif
*

20 -21 euro
UREJA
gal kam prireiks - GAP striuke S dydzio ugiui 122 cm.
ka ka du
QUOTE(evja @ 2008 09 17, 09:56)
Patarkite ar GAP rubu dydis atitinka vaiko amziu? Tarkime, jei vaikui 12men, rinktis dydi
12-18men ar 18-24men? Remiantis GAP dydziu lentele, mano metinukui reiketu 18-24men dydzio. Ar tikrai pamazinti GAP dydziai?
*

Kiek siunčiau, tai man pasirodė GAP pamažinti. Nors čia dar ir nuo vaiko priklauso, maniškė ne iš kūdūjų cool.gif
Alaja
O kaip su GAP vaikiskom kepurem,kurios nesitampo.Ten yra s/m,l.Koks dydis S,koks M?
Delfija
labas mamytes...pamokinkit uzsisakyt is to scildren place...kokia ten sistema viskas vyksta? g.gif
Lunulla
koks cia dydis 2T??kokio amziaus vaikui?
triule
QUOTE(zyzlute @ 2008 11 02, 00:02)
koks cia dydis 2T??kokio amziaus vaikui?
*

2 metai (T- toddler:pradedantis vaikščioti kūdikis) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfija @ 2008 10 29, 16:55)
labas mamytes...pamokinkit uzsisakyt is to scildren place...kokia ten sistema viskas vyksta? g.gif
*

eikite i SM gala, ten yra skyrelis Internetines parduotuves- atsiverskit bet kurios mamos tema,kuri uzsako is jav ir paskaitykit jos 1-ma psl. viskas bus aisku smile.gif
deltadu
Gap turiu 18-24(vaikiui 18 men.),tai manau,kad atitinka, nors yra drabuzeliu,kurie tik tik. Jei norisi ilgiau pasidziaugt drabuzeliu, geriau imti dydziu didesnius. 4u.gif
IngridG
QUOTE(laimakp @ 2008 09 30, 14:16)
Gal galite patarti? blush2.gif Noriu is SM mamytes pirkti vaikiska kombinezona. Firmos nezinau. Dydis 11 arba 12. Mamyte sako, kad tai vaikui iki 1,5 metuku. O koks cia gali buti tas dydis 11 - 12? Kokiam ugiui? Niekur nerandu... verysad.gif
*

Kiek is patirties teko susidurti, tai jei parasyta pvz. 12M, tai atitikdavo man mazdaug 6-9 men.
Papildyta:
QUOTE(evja @ 2008 09 17, 08:56)
Patarkite ar GAP rubu dydis atitinka vaiko amziu? Tarkime, jei vaikui 12men, rinktis dydi
12-18men ar 18-24men? Remiantis GAP dydziu lentele, mano metinukui reiketu 18-24men dydzio. Ar tikrai pamazinti GAP dydziai?
*

Jei norite pirkti striukyte, tai dydziai tikrai pamazinti mirksiukas.gif
miilunela
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 09 11, 18:43)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*

ax.gif
prkciau 18-24 men is GAP
QUOTE(UREJA @ 2008 10 20, 10:30)
gal kam prireiks - GAP striuke S  dydzio ugiui 122 cm.
*

berniukui ar mergytei g.gif
sraiges
Sveikos mamytes 4u.gif
Nu niekaipnesuprantu su tais batuku dydziais,jei mano mazes pedute 11-12cm tai koks via LT dydis? g.gif is anksto aciu visoms uz atsakyma
sraiges
Radau internete tokius dydzius, gal kam pravers 4u.gif
http://www.muminukas.lt/puslapis.php?psl=5
skristyn
Prasau patarimo del next, naujagimiui geriau sliaustukus pirkti iki 1 menesio ar new baby?
GrazinaIva
QUOTE(skristyn @ 2009 03 04, 18:08)
Prasau patarimo del next, naujagimiui geriau sliaustukus pirkti iki 1 menesio ar new baby?
*

new baby tai vaikuciui iki 50 cm ir iki 3,4 kg, tai jei manote, kad gims didesnis, tai tikrai manau neverta tokio mazycio pirkti mirksiukas.gif
o tas iki 1 menesio tai vaikuciui 56 cm ugiui ir 4,5 kg. 4u.gif
skristyn
QUOTE(GrazinaIva @ 2009 03 04, 19:40)
new baby tai vaikuciui iki 50 cm ir iki 3,4 kg, tai jei manote, kad gims didesnis, tai tikrai manau neverta tokio mazycio pirkti  mirksiukas.gif
o tas iki 1 menesio tai vaikuciui 56 cm ugiui ir 4,5 kg.  4u.gif
*

Aciukas 4u.gif
Babaa
QUOTE(mamakarolina @ 2008 09 27, 15:02)
o gal kas nors man galit pasakyt koks butu lietuviskas batuku dydis, jei raso UK 4?  g.gif  nes nupirkau savo mazajai tapkutes NEXTE ir dideles mums, o jau tokios grazios, be netinka  doh.gif  reiks pardavinet  verysad.gif
*

mamakarolina, o kiek viduj tapkuciu cm?
Gal nuotraukyte galima?
jaukuciukas
UK 4 YRA MAN RODOS LIETUVISKAS 20 DYDIS.
Papildyta:
DEL GAP DYDZIU TAI JIE PAMAZINTI YRA. GERIAU RINKTIS DIDESNIUS. MUMS MA TUOJ METUKAI BUS O EMEM BLIUSKES 18-24.
Lavinia
*

as irgi imciau 18-24 ! ir vaikui patogiau ir panessios ilgiau !
Babe
Jeigu vaiko kojyte 16 cm, koks cia Next dydis butu? Aciu 4u.gif
lo-lo
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 21, 14:17)
Jeigu vaiko kojyte 16 cm, koks cia Next dydis butu? Aciu  4u.gif
*

Gal padės kam 4u.gif
Batų dydžiai
UK - Euro
1 yra 16
2 yra 18
3 yra 19
4 yra 20
5 yra 22
6 yra 23
7 yra 24
8 yra 25
9 yra 27
10 yra 28
11 yra 29
12 yra 30
13 yra 32
1 yra 33
2 yra 35
3 yra 36
4 yra 37
5 yra 38
6 yra 39

alinata
sveikos mamos 4u.gif neskaiciau visos temos todel nepykit jei toks klausimas jau buvo ax.gif blush2.gif
norejau paklaust kokio dydzio crocsiukus pirkti jei vaiko kojyte 13,5cm?gal kas pirko? gal zinot? 4u.gif
miilunela
QUOTE(alinata @ 2009 04 30, 19:38)
sveikos mamos 4u.gif  neskaiciau visos temos todel nepykit jei toks klausimas jau buvo ax.gif  blush2.gif
norejau paklaust kokio dydzio crocsiukus pirkti jei vaiko kojyte 13,5cm?gal kas pirko? gal zinot? 4u.gif
*

7 dyd turim su kailiuku 13,5cm mirksiukas.gif
jaukuciukas
klausimas kas pirkot is laredoute ar atitinka dydziai vaikams?
dontstop
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 10, 11:31)
klausimas kas pirkot is laredoute ar atitinka dydziai vaikams?
*

Mum atitinka, jei žiūrėti pagal cm 4u.gif
rainaake
Jei labai abejojat, patarciau visada imti geriau didesnius, nes tarkim Early Days visada yra i mazaja puse, o Next padidinti gerokai. Pagal etikete lyg Gap daug maz atitinka. Neseniai atradau moteryte, kuri pardavineja angliskus rubelius (devetus), ir yra labai kruopsciai ismatavusi kiekviena rubeli!!! thumbup.gif va cia jinai: http://www.public.fotki.com/deveti-rubeliai/ Beje, jau gavau siuntinuka ir esu labai patenkinta! Busim vyrai Nextiniai ir uz nebrangiai cool.gif cool.gif
GaDina
Sveikos mamos. Nesu nieko užsisakinėjusi iš interneto, norėjau užsakyti Next striukę, bet neišėjo prisiregistruoti nexto puslapyje. Ten reikalauja angliško tlf numerio ir adreso. Kaip Jūs tai darot???? Prašau padėkit!!!! 4u.gif
marselina
QUOTE(GaDina @ 2009 09 24, 14:06)
Sveikos mamos. Nesu nieko užsisakinėjusi iš interneto, norėjau užsakyti Next striukę, bet neišėjo prisiregistruoti nexto puslapyje. Ten reikalauja angliško tlf numerio ir adreso. Kaip Jūs tai darot???? Prašau padėkit!!!!  4u.gif
*

Aš asmeniškai pati nieko neužsisakinėju ir nesiregistruoju, o tik per tarpininkes viską. Next'ą irgi. 4u.gif

Gal kas žinote kaip ten su ta GAP'o dydžių lentele..? g.gif
Konkrečiai su mažiukų dydžiais. Iš kiek ten reikia dauginti tą amerikonišką svorį, kad gauti kg.? ax.gif
Su dičkių ūgiais tai sako reikia dauginti iš 2,54 ir gaunasi cm rolleyes.gif
dolly`
gal kas yra pirke is VERBAUDET?maniskio pagal ugi dydis butu 2Y (2metu).ar atitinka?aciu 4u.gif
dolly`
niekas nieko nepakomentavo,tai apti pasakysiu biggrin.gif
gavom mes rubelius is verboudet,tai dydiz 2Y mano spokui siek tiek ilgokas g.gif na,bet palenkiau kelnytes,megztuku rankovytes ir thumbup.gif uzteks iki pat vasaros,jei ne ilgiau... mazo ugis83cm,tai juk nepirksiu dydzio 81cm g.gif
Mikė
O kaip su Childrens place batų dydžiais? kiek maždaug cm kokį dydį atitinka? Padėkit tos kur turite kokius batukus šios firmos 4u.gif
Carevna

! 
Mielos mamytės,

noriu priminti, kad tema vadinasi "Siunčiamų drabužėlių dydžiai...." todėl žinutės neatitinkančios temos šalinamos be įspėjimo. Neapkraukite temos nereikalingomis rašliavomis, visada pasinaudokite paieška, forume yra galybė temų, kuriose aptariamos įvairių el. parduotuvių subtilybės ir kiti siuntimo ypatumai.

Malonaus bendravimo

Bubumka+
mes NEW BABY dydį dar vis nešiojam, nors jau beveik du mėnesiai g.gif

gimė mergaitė 53 cm ir 3350 g., škart NEW BABY vilkom, tai dar truputį didoki buvo.
1 mėnuo - 54,5 cm ir 4100 g., tai NEW BABY visiškai kaip tik, nors nuo skalbimo jau ir pasitraukė kažkiek šliaužtai.

dabar jau greit 2 mėnesiai, dar nežinau, kiek priaugo, bet UP TO 1 MTH dar tikrai didelis mums doh.gif

QUOTE(skristyn @ 2009 03 04, 18:08)
*

♠♠Ernesta♠b
Sveikos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Domintu sios avalynes ismatavimai 7 ir 8 dydziu (paduko ilgio viduje). Jei turite ir nesunku pamatuoti rasykite i az. aciu 4u.gif
’·٠•●Sandrita●
NB dydis iki kiek cm galima drasiai sakytis gal zinot?
Tina*
Merginos, noriu kad skubiai patartumet del situ sortu. Laukiau visa vasara ju nukainavimo bigsmile.gif O gal kuri jau turi ir zino dydi?
user posted image

Liemuo - 76, klubai 97. Imti 10 ar 12 dydi?
*

ruta55511
http://public.fotki.com/ruta555111/my-first-album/
Turiu rubeliu mergaitems nuo gimimo iki į metu is Amerikos-labai geros kokybes, zinomu firmu. thumbup.gif
Unruuly
QUOTE(ruta55511 @ 2011 11 29, 14:53)
http://public.fotki.com/ruta555111/my-first-album/
Turiu rubeliu mergaitems nuo gimimo iki į metu is Amerikos-labai geros kokybes, zinomu firmu. thumbup.gif
*

Ne i ta tema papuolet doh.gif
Rūtkė
laba diena, paskaitinėjau temutę bet noriu pasitikslinti, jai noriu iš next batukų 15 - 15,5 cm vidpaduko, tai reikia imti 8 dydi? smile.gif ir drabužėlių jai nešojam 92 dydi tai bus 2-3metų? smile.gif nedidinti nemažinti? Ačiū
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.