Gal galite patarti?
gal kam prireiks - GAP striuke S dydzio ugiui 122 cm.
QUOTE(evja @ 2008 09 17, 09:56) Patarkite ar GAP rubu dydis atitinka vaiko amziu? Tarkime, jei vaikui 12men, rinktis dydi 12-18men ar 18-24men? Remiantis GAP dydziu lentele, mano metinukui reiketu 18-24men dydzio. Ar tikrai pamazinti GAP dydziai? Kiek siunčiau, tai man pasirodė GAP pamažinti. Nors čia dar ir nuo vaiko priklauso, maniškė ne iš kūdūjų
O kaip su GAP vaikiskom kepurem,kurios nesitampo.Ten yra s/m,l.Koks dydis S,koks M?
labas mamytes...pamokinkit uzsisakyt is to scildren place...kokia ten sistema viskas vyksta?
koks cia dydis 2T??kokio amziaus vaikui?
QUOTE(zyzlute @ 2008 11 02, 00:02) 2 metai (T- toddler:pradedantis vaikščioti kūdikis) Papildyta: QUOTE(Delfija @ 2008 10 29, 16:55) eikite i SM gala, ten yra skyrelis Internetines parduotuves- atsiverskit bet kurios mamos tema,kuri uzsako is jav ir paskaitykit jos 1-ma psl. viskas bus aisku
Gap turiu 18-24(vaikiui 18 men.),tai manau,kad atitinka, nors yra drabuzeliu,kurie tik tik. Jei norisi ilgiau pasidziaugt drabuzeliu, geriau imti dydziu didesnius.
QUOTE(laimakp @ 2008 09 30, 14:16) Gal galite patarti? Kiek is patirties teko susidurti, tai jei parasyta pvz. 12M, tai atitikdavo man mazdaug 6-9 men. Papildyta: QUOTE(evja @ 2008 09 17, 08:56) Patarkite ar GAP rubu dydis atitinka vaiko amziu? Tarkime, jei vaikui 12men, rinktis dydi 12-18men ar 18-24men? Remiantis GAP dydziu lentele, mano metinukui reiketu 18-24men dydzio. Ar tikrai pamazinti GAP dydziai? Jei norite pirkti striukyte, tai dydziai tikrai pamazinti QUOTE(GrazinaIva @ 2008 09 11, 18:43) QUOTE(evja @ 2008 09 17, 09:56) Patarkite ar GAP rubu dydis atitinka vaiko amziu? Tarkime, jei vaikui 12men, rinktis dydi 12-18men ar 18-24men? Remiantis GAP dydziu lentele, mano metinukui reiketu 18-24men dydzio. Ar tikrai pamazinti GAP dydziai? prkciau 18-24 men is GAP QUOTE(UREJA @ 2008 10 20, 10:30) berniukui ar mergytei
Sveikos mamytes
Nu niekaipnesuprantu su tais batuku dydziais,jei mano mazes pedute 11-12cm tai koks via LT dydis?
Prasau patarimo del next, naujagimiui geriau sliaustukus pirkti iki 1 menesio ar new baby?
QUOTE(skristyn @ 2009 03 04, 18:08) new baby tai vaikuciui iki 50 cm ir iki 3,4 kg, tai jei manote, kad gims didesnis, tai tikrai manau neverta tokio mazycio pirkti o tas iki 1 menesio tai vaikuciui 56 cm ugiui ir 4,5 kg.
UK 4 YRA MAN RODOS LIETUVISKAS 20 DYDIS.
Papildyta: DEL GAP DYDZIU TAI JIE PAMAZINTI YRA. GERIAU RINKTIS DIDESNIUS. MUMS MA TUOJ METUKAI BUS O EMEM BLIUSKES 18-24. QUOTE(evja @ 2008 09 17, 09:56) Patarkite ar GAP rubu dydis atitinka vaiko amziu? Tarkime, jei vaikui 12men, rinktis dydi 12-18men ar 18-24men? Remiantis GAP dydziu lentele, mano metinukui reiketu 18-24men dydzio. Ar tikrai pamazinti GAP dydziai? as irgi imciau 18-24 ! ir vaikui patogiau ir panessios ilgiau !
Jeigu vaiko kojyte 16 cm, koks cia Next dydis butu? Aciu
sveikos mamos
norejau paklaust kokio dydzio crocsiukus pirkti jei vaiko kojyte 13,5cm?gal kas pirko? gal zinot?
klausimas kas pirkot is laredoute ar atitinka dydziai vaikams?
Jei labai abejojat, patarciau visada imti geriau didesnius, nes tarkim Early Days visada yra i mazaja puse, o Next padidinti gerokai. Pagal etikete lyg Gap daug maz atitinka. Neseniai atradau moteryte, kuri pardavineja angliskus rubelius (devetus), ir yra labai kruopsciai ismatavusi kiekviena rubeli!!!
Sveikos mamos. Nesu nieko užsisakinėjusi iš interneto, norėjau užsakyti Next striukę, bet neišėjo prisiregistruoti nexto puslapyje. Ten reikalauja angliško tlf numerio ir adreso. Kaip Jūs tai darot???? Prašau padėkit!!!!
QUOTE(GaDina @ 2009 09 24, 14:06) Sveikos mamos. Nesu nieko užsisakinėjusi iš interneto, norėjau užsakyti Next striukę, bet neišėjo prisiregistruoti nexto puslapyje. Ten reikalauja angliško tlf numerio ir adreso. Kaip Jūs tai darot???? Prašau padėkit!!!! Aš asmeniškai pati nieko neužsisakinėju ir nesiregistruoju, o tik per tarpininkes viską. Next'ą irgi. Gal kas žinote kaip ten su ta GAP'o dydžių lentele..? Konkrečiai su mažiukų dydžiais. Iš kiek ten reikia dauginti tą amerikonišką svorį, kad gauti kg.? Su dičkių ūgiais tai sako reikia dauginti iš 2,54 ir gaunasi cm
gal kas yra pirke is VERBAUDET?maniskio pagal ugi dydis butu 2Y (2metu).ar atitinka?aciu
niekas nieko nepakomentavo,tai apti pasakysiu
gavom mes rubelius is verboudet,tai dydiz 2Y mano spokui siek tiek ilgokas
O kaip su Childrens place batų dydžiais? kiek maždaug cm kokį dydį atitinka? Padėkit tos kur turite kokius batukus šios firmos
mes NEW BABY dydį dar vis nešiojam, nors jau beveik du mėnesiai
gimė mergaitė 53 cm ir 3350 g., škart NEW BABY vilkom, tai dar truputį didoki buvo. 1 mėnuo - 54,5 cm ir 4100 g., tai NEW BABY visiškai kaip tik, nors nuo skalbimo jau ir pasitraukė kažkiek šliaužtai. dabar jau greit 2 mėnesiai, dar nežinau, kiek priaugo, bet UP TO 1 MTH dar tikrai didelis mums QUOTE(skristyn @ 2009 03 04, 18:08)
Sveikos
![]() ![]() ![]() Domintu sios avalynes ismatavimai 7 ir 8 dydziu (paduko ilgio viduje). Jei turite ir nesunku pamatuoti rasykite i az. aciu
NB dydis iki kiek cm galima drasiai sakytis gal zinot?
http://public.fotki.com/ruta555111/my-first-album/
Turiu rubeliu mergaitems nuo gimimo iki į metu is Amerikos-labai geros kokybes, zinomu firmu. QUOTE(ruta55511 @ 2011 11 29, 14:53) http://public.fotki.com/ruta555111/my-first-album/ Turiu rubeliu mergaitems nuo gimimo iki į metu is Amerikos-labai geros kokybes, zinomu firmu. Ne i ta tema papuolet
laba diena, paskaitinėjau temutę bet noriu pasitikslinti, jai noriu iš next batukų 15 - 15,5 cm vidpaduko, tai reikia imti 8 dydi?
|