Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siunčiamų drabužėlių dydžiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*rutuliukas*
QUOTE(Bugniukas @ 2007 08 22, 13:19)
na as tokia batu dydziu lentele susiradau Tavo vaiko zurnale  ax.gif
11,5 - 17
12,5 - 18
13,5 - 19
14,5 - 20
15,5 - 21
16,5 - 22
17,5 - 23

na o tu is patirties gal gali tada patarti?? blush2.gif kokio mums dydzio reikia, jei maziaus kojyte 12,5 cm ???
*

bet ji kaz kokia labai jau keista, jei 16,5 cm, tik 22 dydis, lotuliukas.gif maniskis toki dydi nesiojo metuku
*Lina*
QUOTE(Bugniukas @ 2007 08 22, 11:19)
na as tokia batu dydziu lentele susiradau Tavo vaiko zurnale  ax.gif
11,5 - 17
12,5 - 18
13,5 - 19
14,5 - 20
15,5 - 21
16,5 - 22
17,5 - 23

na o tu is patirties gal gali tada patarti?? blush2.gif kokio mums dydzio reikia, jei maziaus kojyte 12,5 cm ???
*

nu tikrai keista lentelė g.gif mano Ugnės pėdutė yra apie 14cm nešioja 24d.
*rutuliukas*
maniskio 16 ir 26 nesioja
*Lina*
QUOTE(tutifruti @ 2007 08 22, 12:24)
kiek turejom next keduku tai padas ne is minkstuju schmoll.gif ir kojites labai prakaituoja 4u.gif
Papildyta:

kokius cia batus nesiojat kad jusu kojite 14cm o batai 24 g.gif ,mes kiek batu turim ecco tai musu 14cm nesiojam 22d naturino basutes tai dar 21d nesiojam,o bartek irgi 22d adams tai 14cm tai irgi 21-22d ax.gif
*

firmos nepamenu,paprastas basutes pirktas vaikutyje,bet jau į žieminius bartekus 23 kojytė sunkiai lenda.Gal mums taip su batukais yra nes maniškės kojytė platoka g.gif
tutifruti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 22, 13:34)
maniskio 16 ir 26 nesioja
*

tai taip ir iseina jum tinka nes kas dydis dasideda po 0.5 cm,bartekose,ecco,naturino batukose,o kitose gal ir kitaip eina gal kas 1 cm su didesniu dydziu g.gif
tutifruti
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 22, 13:35)
firmos nepamenu,paprastas basutes pirktas vaikutyje,bet jau į žieminius bartekus 23 kojytė sunkiai lenda.Gal mums taip su batukais yra nes maniškės kojytė platoka g.gif
*

nu o mum 23 dar normalei dydoki.zieminukus bartekus turim nusipirke 23d tai ziemai bus gerai ax.gif
sabrina:)
Mergaites,o Next rubeliu dydziai atitinka?
tutifruti
QUOTE(salduke @ 2007 08 23, 20:03)
Mergaites,o Next rubeliu dydziai atitinka?
*

dydziai biski padidinti,reikia ziureti ne i dydi o pagal cm ax.gif
*Lina*
QUOTE(tutifruti @ 2007 08 23, 19:16)
dydziai biski padidinti,reikia ziureti ne i dydi o pagal cm ax.gif
*

ir į vaikučio sudėjimą
pvz., mano dukrytė yra 93cm,o maikutes iš nexto perku 12-18mėn ir tai biškutuką platokos
tutifruti
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 23, 20:41)
ir į vaikučio sudėjimą
pvz., mano dukrytė yra 93cm,o maikutes iš nexto perku 12-18mėn ir tai biškutuką platokos
*

nu mano dukryte ne storulike tikrai bet maikutes mum aptemtos buna,cia matyt irgi nuo modelio priklauso smile.gif o rankovytes biski ilgokos,nes mes esam beveik 18 men 82cm tai visos maikutes ir bliuskytes biski buna per ilgos smile.gif bet del plocio tai tikrai neskestam o normalei grazei aptemtos 4u.gif
dzinsiukai iki 18 men dar gerokai per ilg ,nesiojam dar iki 12 men tai kaip tik thumbup.gif ir visos kitos kelnytes ir kombinizuonai :ax:plosiuka next irgi nesiojam iki 12 men tai kaip tik 4u.gif
Migele
Mergaites, o Gymboree vaikiski rubeliai atitinka dydzius? Noriu savo vyriokui i darza kelis rubukus paimti, jis pas man prie mazesniu ir smulkesniu, dabar jam 3,5metu, jei imsiu 3T nebus per mazi?
Astee
QUOTE(Migele @ 2007 08 25, 12:00)
Mergaites, o Gymboree vaikiski rubeliai atitinka dydzius? Noriu savo vyriokui i darza kelis rubukus paimti, jis pas man prie mazesniu ir smulkesniu, dabar jam 3,5metu, jei imsiu 3T nebus per mazi?
*

is gymboree visad imu didesnius rubelius
dukrytei beveik 8men. uzsakineju 12-18men. nes 6-12 kai kurie jau mazoki.
aisku ir nuo vaikucio priklauso, maniske dicke smile.gif
Shopaholic
QUOTE(Enejuke @ 2007 08 25, 13:53)
is gymboree visad imu didesnius rubelius
dukrytei beveik 8men. uzsakineju 12-18men.  nes 6-12 kai kurie jau mazoki.
aisku ir nuo vaikucio priklauso, maniske dicke  smile.gif
*

Mano berniukui dar tik 6.5 men, bet 6-12 nesioja, ir maniskis palyginti nedidelis ax.gif
Kaštonė
QUOTE(Migele @ 2007 08 25, 13:00)
*

Man atrodo, turėtų tikti 3T. Maniškis tokio pat amžiaus, irgi iš smulkesnių (neseniai matavomės - 99 ūgis, 15,5 svoris), tai tik dabar baigiam išaugti 2T bliuzonus, kelnes ką tik 3T užsisakiau, tikuos nebus mažos unsure.gif .
Migele
QUOTE(Kaštonė @ 2007 08 25, 13:10)
Man atrodo, turėtų tikti 3T. Maniškis tokio pat amžiaus, irgi iš smulkesnių (neseniai matavomės - 99 ūgis, 15,5 svoris), tai tik dabar baigiam išaugti 2T bliuzonus, kelnes ką tik 3T užsisakiau, tikuos nebus mažos  unsure.gif .
*

Dekui visoms atsakiusioms mergaitems, bandysiu as 3T uzsakinet. O batuku neuzsakineajai?
madmuazele
QUOTE(Migele @ 2007 08 25, 12:00)
*

Manau neturetu... Palyginimui-Arnoldas nesioja 4 dydi, o jis siuo metu apie 108 cm...
Bonifacija
mergytes, kaip su adamsu didziais? mano mergina dabar nesioja 56cm, tai ar tiktu jai pats maziausias newborn 5lb? ax.gif
*rutuliukas*
jei noorii tik tik, tai turetu but geri, jei nori siek tiek didesniu tada manau jau reiktu
56-63 up to 3men
vilteee3
Merginos, o kaip su vaikisku batuku dydziais is next? Nezinau, koki reiktu uzsakyt, jei mes nesiojam 25 lietuviska? Tai kaip su next?Nerandu dydziu lenteles verysad.gif
Mona
QUOTE(vilteee3 @ 2007 08 26, 18:10)
Merginos, o kaip su vaikisku batuku dydziais is next? Nezinau, koki reiktu uzsakyt, jei mes nesiojam 25 lietuviska? Tai kaip su next?Nerandu dydziu lenteles verysad.gif
*

25 dydis - tai Next 8 4u.gif
ugniuke
Merginos, o kaip su Gap megztukų ir džemperiukų dydžiai? nepemažinti jie? 4u.gif
Kristtute
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 29, 07:46)
su batukais,praūoviau dydį verysad.gif o tokie faini kedukai verysad.gif  ėmiau 5 dydį.bet labai labai mažučiai batukai

*

Turbūt skaičiavot pagal angliškus dydžius, o užsakinėjot tai iš JAV smile.gif Reikėjo imt dydžiu didesnius negu angliškų smile.gif
besiba
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 29, 08:46)

su batukais,praūoviau dydį verysad.gif o tokie faini kedukai verysad.gif  ėmiau 5 dydį.bet labai labai mažučiai batukai

fainutė thumbup.gif
*

o koki Lt nesiojat dydi? rolleyes.gif
*Lina*
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 29, 08:53)
Turbūt skaičiavot pagal angliškus dydžius, o užsakinėjot tai iš JAV  smile.gif  Reikėjo imt dydžiu didesnius negu angliškų  smile.gif
*

kitą kart žinosiu smile.gif

Bonda. nešiojam 24
digi
svekos merginos, turiu klausimą, o ar atitinka nėra pamažinti/padidinti rūbeliai iš Childrensplace, mano mergina 76 cm yra, tai pasimečiau kokį tą dydį reikia imti, 12 mėn ligu iki 74 cm yra, o 18mėn. jau kokie 80 cm,ar taip suprantu (nu jei jie nepadidinti man kaip tik tas 18 men būtų manau rudeniui), dėkui tai kuri atsakysit notworthy.gif
Law
QUOTE(digi @ 2007 08 29, 14:46)
svekos merginos, turiu klausimą, o ar atitinka nėra pamažinti/padidinti rūbeliai iš Childrensplace, mano mergina 76 cm yra, tai pasimečiau kokį tą dydį reikia imti, 12 mėn ligu iki 74 cm yra, o 18mėn. jau kokie 80 cm,ar taip suprantu (nu jei jie nepadidinti man kaip tik tas 18 men būtų manau rudeniui), dėkui tai kuri atsakysit  notworthy.gif
*

tikrai 12men turetu but mazoki. nes mano pupa panasaus ugio tai dar nesiojam 12men bet jau perku 18men rudeniui mirksiukas.gif
Shopaholic

QUOTE(digi @ 2007 08 29, 14:46)
svekos merginos, turiu klausimą, o ar atitinka nėra pamažinti/padidinti rūbeliai iš Childrensplace, mano mergina 76 cm yra, tai pasimečiau kokį tą dydį reikia imti, 12 mėn ligu iki 74 cm yra, o 18mėn. jau kokie 80 cm,ar taip suprantu (nu jei jie nepadidinti man kaip tik tas 18 men būtų manau rudeniui), dėkui tai kuri atsakysit  notworthy.gif
*

Mano maziui ugis 70, svoris 8.500kg bodziai 12 men geri, megztukai silti 3-6 geri ir bliuskutes visokios ilgom rankovem, maikutes 6-9 geri 4u.gif Tai jei perki koki kombinezona dzinsini ar pan (nu kas per klyna segasi) tai imk 12-18, o tokius atskirus drabuzelius mazesnius mirksiukas.gif
sigmola
Labas mamytėms 4u.gif

Norėčiau paklausti koks childrensplace yra 10+ dydis ar pirkote kas pvz. džemperiuka koki?

Ačiūkas 4u.gif
day
Sveikos, merginos smile.gif
Gal galit padet (pinigine reik patuštint)
Maniškio ūgis 105, svoris apie 16 kg. Kokį dydį imt nexto - 3-4 ar 4-5 metams? Apžiūrėjau Kristupuko berniuką - labai jau dideli atrodo tie 4-5 rūbai. Ir šiaiap - gap maniškiui tinka maikutės 5 metų, kelnės kur 4 metams ilgokos, gymboree per vasara parsisiunčiau 5 metams, vaikinui grįžus iš kaimų pamatavaum tai gerokai per dideli megztukai ir maikutės. Va dabar mėtausi, ką su next daryt g.gif
*rutuliukas*
QUOTE(day @ 2007 08 30, 09:05)
Sveikos, merginos smile.gif
Gal galit padet (pinigine reik patuštint)
Maniškio ūgis 105, svoris apie 16 kg. Kokį dydį imt nexto - 3-4 ar 4-5 metams? Apžiūrėjau Kristupuko berniuką - labai jau dideli atrodo tie 4-5 rūbai. Ir šiaiap - gap maniškiui tinka maikutės 5 metų, kelnės kur 4 metams ilgokos, gymboree per vasara parsisiunčiau 5 metams, vaikinui grįžus iš kaimų pamatavaum tai gerokai per dideli megztukai ir maikutės. Va dabar mėtausi, ką su next daryt g.gif
*

mano vaikas mazesnis, keliais cm uz tavo mirksiukas.gif
jei nori as gali vakare ismatuot 3-4 metukams dzinsiuku ilgi, ir dzemperiuka koki nors
manau,kad taviskiui 3-4 bus kaip tik, bet ne "ant isaugimo" smile.gif
4-5 tai dideli mano vaikui tikrai, jei kalba eina apie kelnes su petnesom, tai as emiau 4-5 , nes 3-4 tai tikrai buciau neaprengus-neuzsegus kelniu, nes but buvusios per trumpos petnesos
day
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 30, 07:56)
mano vaikas mazesnis, keliais cm uz tavo mirksiukas.gif
jei nori as gali vakare ismatuot 3-4 metukams dzinsiuku ilgi, ir dzemperiuka koki nors
manau,kad taviskiui 3-4 bus kaip tik, bet ne "ant isaugimo" smile.gif
4-5 tai dideli  mano vaikui tikrai, jei kalba eina apie kelnes su petnesom, tai as emiau 4-5 , nes 3-4 tai tikrai buciau neaprengus-neuzsegus kelniu, nes but buvusios per trumpos petnesos
*

Ačiū 4u.gif
Jau ir Agnetos paklausinejau, jauciu imsiu vienus vieno kitus kito dydzio - man visai gerai bus ,,kaip tik", a tai dideliu jau prisirinkau smile.gif
inga76
Planuoju bandyti uzsisakineti is Next. Gal galite patarti su dydziais.
Mazoji mano 7,6 kg ir 70 cm, tai 9- 12 men?
Zana4
gal kas užsisakėt štai ką?user posted image
kokie atsiliepimai? kaip su dydžiais? bigsmile.gif
Kristtute
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 30, 16:06)
gal kas užsisakėt štai ką?user posted image
kokie atsiliepimai? kaip su dydžiais? bigsmile.gif
*

Pamažinti GAP'ai smile.gif
Maniškiui 3 metai su puse (106cm), jau reik 5T dydžio doh.gif Nes 4T jau mažoki rūbeliai.
Zana4
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 18:26)
Pamažinti GAP'ai  smile.gif
Maniškiui 3 metai su puse (106cm), jau reik 5T dydžio  doh.gif  Nes 4T jau mažoki rūbeliai.
*

blink.gif ogo, nu mes kiek turim, nes yra galimybė iš ten parsivežti, tai oastoviai ir su dydžiais nepataikau blink.gif tik atveze maike ilgom, tai pati maike ilga kaip ir, o rankoves jau trumpos g.gif tai vat bijau, nz koki dydį čia paprašyti kad nupirktų rolleyes.gif jai dabar 2,6 mėn, kokį imt?
"spindi"
QUOTE(inga76 @ 2007 08 30, 14:09)
Planuoju bandyti uzsisakineti is Next. Gal galite patarti su dydziais.
Mazoji mano 7,6 kg ir 70 cm, tai 9- 12 men?
*

zinok sunku ka ir patarti, manoji sveria 9kg, ugis 71cm, tai 9-12men rubeliai kai kurie geri, kai kurie per dideli stipriai...jei ne po daug priaugat per menesi, tai gal tada geriau imt 6-9men, nes kaip matau jum dar ir nera 9 menesiu g.gif o 9-12 men ugi ant kai kuriu raso 80cm...
Kristtute
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 30, 16:31)
blink.gif  ogo, nu mes kiek turim, nes yra galimybė iš ten parsivežti, tai oastoviai ir su dydžiais nepataikau  blink.gif  tik atveze maike ilgom, tai pati maike ilga kaip ir, o rankoves jau trumpos  g.gif  tai vat bijau, nz koki dydį čia paprašyti kad nupirktų  rolleyes.gif  jai dabar 2,6 mėn, kokį imt?
*

O koks ūgis taviškio?
Zana4
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 18:38)
O koks ūgis taviškio?
*

seniai matavomes buvo 93, ucb rūbelius perkam xxs bigsmile.gif
Kristtute
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 30, 16:44)
seniai matavomes buvo 93, ucb rūbelius perkam xxs  bigsmile.gif
*

Manau 3T taviškiui būtų kaip tik.. 4T jau ant kokių 98-100 eina g.gif Kiek iš savo praktikos galiu pasakyt ax.gif
O Benetton mes XS perkam, nors turim vieną treningiuką XXS rašo, bet dar laisvokas maniškiui g.gif Kažkaip su dyžiais Benettone įdomiai labai ax.gif
Zana4
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 18:52)
Manau 3T taviškiui būtų kaip tik.. 4T jau ant kokių 98-100 eina  g.gif  Kiek iš savo praktikos galiu pasakyt  ax.gif
O Benetton mes XS perkam, nors turim vieną treningiuką XXS rašo, bet dar laisvokas maniškiui  g.gif  Kažkaip su dyžiais Benettone įdomiai labai  ax.gif
*

o dabar išvis su nauja kolekcija ucb xxs dideli, turim dzinsus tai iki siol skesta juose, nauji taip ir guli , niu as ir galvojau 3T biggrin.gif ačiū
Kristtute
QUOTE(Mona @ 2007 08 30, 18:10)
Aš irgi esu girdėjus, kad GAP pamažinti, bet turim porą bliuskučių, kurių dydis 2T, o jos mums kaip tik, nors jau esam 2,5 metų  g.gif.
*

Ne pagal metus žiūrėt reik, o pagal sudėjimą vaiko ir ūgį... Jeigu mergytė vidutinio ūgio, kūdutė, o bliuskytės trumpom rankovėm arba 3/4 tai nieko keisto.
Mona
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 30, 20:45)
Ne pagal metus žiūrėt reik, o pagal sudėjimą vaiko ir ūgį... Jeigu mergytė vidutinio ūgio, kūdutė, o bliuskytės trumpom rankovėm arba 3/4 tai nieko keisto.
*

Tai va, kad mergytė kūdutė, bet aukštoka ir bliuskutės ilgom rankovėm mirksiukas.gif.
Pukė
QUOTE(Mona @ 2007 08 30, 20:10)
Mano mažiukės galvos apimtis 50 cm, o pirkau jai 3-4T dydį, tai šiek tiek didoka, bet nešioti tikrai galima  4u.gif - nuotrauką matėt  mirksiukas.gif
*

aciu, man to ir reikejo wub.gif
*rutuliukas*
kaip su kohls dydziais?gal galit pakomentuot 4u.gif
vilteee3
O kaip su children's batais vaikams? Gal kas pirkot? Kaip su dydziais? Ar atitinka, o gal pamazinti, ar padidinti? Ar yra kur dydziu lentele?
Zana4
QUOTE(editaite @ 2007 08 31, 09:46)
man atrodo pamazinti, nes mes 91cm tai sakem treninguti ant 3T, ten lenteleje ugis coliais, viena mamyte pamokino, kad colius padaugint is 2,54 ir suzinosim kiek cm mirksiukas.gif
*

o geras smile.gif ačiū už informaciją thumbup.gif
Papildyta:
o kur ta lentelė?
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 31, 11:03)
o geras smile.gif ačiū už informaciją  thumbup.gif
Papildyta:
o kur ta lentelė?
*

aga, ir man idomu, kur ta lentele, nerandu blush2.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 31, 10:08)
*

tai vat aš ir ieškau blink.gif idomų būtų, nes jau išsiunčiau užsakymą, tai nenoriu gaut mažesnio biggrin.gif
editaite
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 31, 10:08)
*

QUOTE(Zana4 @ 2007 08 31, 10:10)
tai vat aš ir ieškau  blink.gif  idomų būtų, nes jau išsiunčiau užsakymą, tai nenoriu gaut mažesnio  biggrin.gif
*

va cia lentele biggrin.gif
http://www.kohlscorporation.com/ecom/value...sizing.htm#kids
biscuit
klausykit, kad jau gemboree toks sale bigsmile.gif tai galvojau savo berna apipirkti, nes mano pana ir taip jau daugiau rubu ir batu uz mane turi, tai apsieis lotuliukas.gif
tik va galvoju koki dydi jamt kitai vasarai g.gif bus jam metukai. tai tas 12-18 months dydis ar pamazintas/padidintas. kaip manot ar bus geri?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.