Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nesveikai pradėtas vaikelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
filomena|
Sveikos,reikalinga jusu nuomone del nestumo,jei leliaus norejai,tik ne siuo metu,nes geri antidepresantus stiprius g.gif didele tikimybe,kad gydytojai sakytu darytis valyma,tik neaisku ar kazkada nesigailetum,juk gyvybe tai buvo unsure.gif Aisku,tai rizika del apsigimimu,bet jei viskas ok....is kur zinoti kada bus klaida padaryta..Sis atvejis ko gero pasitaikantis daug kam,tiesiog idomi jusu nuomone 4u.gif
nendre
Turiu toki nerima sirdeleje, esu nescia 8 savaites, gerai jauciuosi, viskas gerai, lyg ir viskas puiku... Bet pries suzinant apie nestuma, sirgau puline angina ir geriau antibiotikus... Ir dabar vel pries keleta dienu persirgau angina unsure.gif aisku antibiotikus vartojau, nes manau, kad labiau kenkia tas virusas ar infekcija nei vaistai unsure.gif bet is gerkles nenyksta tas pulinukas man, nezinau ka daryti, taip iseina ta puline angina vis dar tuno tyliai manyje unsure.gif ka daryti? Siuo metu esu Anglijoje...
kiwi82
QUOTE(nendre @ 2010 06 27, 17:29)
Turiu toki nerima sirdeleje, esu nescia 8 savaites, gerai jauciuosi, viskas gerai, lyg ir viskas puiku... Bet pries suzinant apie nestuma, sirgau puline angina ir geriau antibiotikus... Ir dabar vel pries keleta dienu persirgau angina unsure.gif aisku antibiotikus vartojau, nes manau, kad labiau kenkia tas virusas ar infekcija nei vaistai unsure.gif bet is gerkles nenyksta tas pulinukas man, nezinau ka daryti, taip iseina ta puline angina vis dar tuno tyliai manyje unsure.gif ka daryti? Siuo metu esu Anglijoje...
*

man gydytoja sakydavo, ir as jai pritariu, jei vaisiui pakenke virusas ar kita liga, ar vartoti vaistai, paprasciausiai vyksta persileidimas, vaisius nustoja vystytis. Todel neisinervink ir nepanikuok anksciau laiko. Ramumo delei pasiklausk, ar vartoti vaistai skiriami netsumo metu, o jei ir veikia vaisiu, nebutinai pakenke. Taciau pasidaryk tyrimus ir echoskopija, kad esant neigiamiem padarniam galetum laiku priimti sprendima smile.gif
nendre
QUOTE(kiwi82 @ 2010 06 27, 16:59)
man gydytoja sakydavo, ir as jai pritariu, jei vaisiui pakenke virusas ar kita liga, ar vartoti vaistai, paprasciausiai vyksta persileidimas, vaisius nustoja vystytis. Todel neisinervink ir nepanikuok anksciau laiko. Ramumo delei pasiklausk, ar vartoti vaistai skiriami netsumo metu, o jei ir veikia vaisiu, nebutinai pakenke. Taciau pasidaryk tyrimus ir echoskopija, kad esant neigiamiem padarniam galetum laiku priimti sprendima smile.gif
*

Cia Anglijoje pas gydytoja del nestumo taip nepateksi, tik tuomet kai sueina 12 savaiciu jie jau priima, na nebent vaziuociau i ligonine ir panikuociau g.gif vaistai tai turbut ir nekenkia, nes skaiciau kazkur, kad tik keletas rusiu antibiotiku gali sukelti anomalijas. Mane labiau neramina ta infekcija pulines anginos, nes ji vis dar tuno manyje... ir bijau, kad tunodama ji man kenkia ir tikriausiai vel greitu laiku paumes unsure.gif
vilke_ziema
Mno draugei, kuri maitino krutimi, buvo ta pati problema, ir jai skyre tokiu purskiamu antibiotiku, jei ta infekcija yra butinai kreipkis pas gydytoja ir ji parinks kitokiu vaistu.. 4u.gif O kitai pazistamai irgi buvo infekcija, ji net ligoninej gulejo ir antibiotikus gere, nors buvo nescia, o ka daryt..tik ji taip pat bijojo del vaikelio ir isgere nevisa kursa, todel ta infekcija neisnyko, teko kartot..zodziu doh.gif bet gime sveikas berniukas, viskas ok 4u.gif taip kad nebijok, viskas bus gerai, svarbiausia gydykis 4u.gif Dar girdejau, kad nesciosios ir maitinancios moters organizmas labai susitelkia, kad vaikeli apsaugot ir pats kovoja su visokiom ligom 4u.gif
taniai
QUOTE(Angel1203 @ 2010 06 14, 00:29)
Jo as skaiciau apie tai kad vaikas nieko neima is organizmo kol neprisitvirtina bet matot cia yra viena kaip uzbalevoji budama nescia kai to nezinai bet as kalbejau apie tai kaip padaro vaikeli abu girti ir  juk vyras girtas ir vaisius girtas ir zinai kad pastojai butent ta karta, labai noriu pastoti bet aciu dievui tas nenutiko tokiom aplinkybem nors jau buvau isigandus ir pradejau skaityti kas ir kaip.
*

Spermogineze (spermos gaminimas) viksta 70 dienu, o ne ta pacia minute.
besteller
QUOTE(taniai @ 2010 08 27, 07:55)
Spermogineze (spermos gaminimas) viksta 70 dienu, o ne ta pacia minute.
*

vadinasi, dar pora menesiu pries pastojant reiktu ne tik moteriai, bet ir vyrui laikytis itin sveiko gyvenimo budo...bet turbut mazai kam siais laikais taip pavyksta...
Weronika24
Laba diena,

Oi kaip pažystama situacija nežinau kad laukiesi ir baliavoji kaip tyčia.Abiejų nėštumų nežinojau kad laukiuosi ir buvau išgėrusi.Su antru neštumu kai sužinojau kad laukiuosi buvau labai isigandudi.Nes kaip tik tuomet buvau prasigursi gripu su komplikacijos ir geriau antibus.Visą nėštumą labai nervavausi ar tik nebus pakenkta mažiukui.Bet viskas buvo gerai gimė sveikas gražus mažiukas.man ginė sakė gamta atrenka jai kas būtų netaip vargu ar būtų tesesis nėštumas.Mamytės nebijokit nesigazdinkit mirksiukas.gif Jai kas neaišku iškart tarkites su gydytoju manau jis paskirs tyrimus kad tik jums butų ramiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.