Sveikos,reikalinga jusu nuomone del nestumo,jei leliaus norejai,tik ne siuo metu,nes geri antidepresantus stiprius
Turiu toki nerima sirdeleje, esu nescia 8 savaites, gerai jauciuosi, viskas gerai, lyg ir viskas puiku... Bet pries suzinant apie nestuma, sirgau puline angina ir geriau antibiotikus... Ir dabar vel pries keleta dienu persirgau angina
QUOTE(nendre @ 2010 06 27, 17:29) Turiu toki nerima sirdeleje, esu nescia 8 savaites, gerai jauciuosi, viskas gerai, lyg ir viskas puiku... Bet pries suzinant apie nestuma, sirgau puline angina ir geriau antibiotikus... Ir dabar vel pries keleta dienu persirgau angina man gydytoja sakydavo, ir as jai pritariu, jei vaisiui pakenke virusas ar kita liga, ar vartoti vaistai, paprasciausiai vyksta persileidimas, vaisius nustoja vystytis. Todel neisinervink ir nepanikuok anksciau laiko. Ramumo delei pasiklausk, ar vartoti vaistai skiriami netsumo metu, o jei ir veikia vaisiu, nebutinai pakenke. Taciau pasidaryk tyrimus ir echoskopija, kad esant neigiamiem padarniam galetum laiku priimti sprendima QUOTE(kiwi82 @ 2010 06 27, 16:59) man gydytoja sakydavo, ir as jai pritariu, jei vaisiui pakenke virusas ar kita liga, ar vartoti vaistai, paprasciausiai vyksta persileidimas, vaisius nustoja vystytis. Todel neisinervink ir nepanikuok anksciau laiko. Ramumo delei pasiklausk, ar vartoti vaistai skiriami netsumo metu, o jei ir veikia vaisiu, nebutinai pakenke. Taciau pasidaryk tyrimus ir echoskopija, kad esant neigiamiem padarniam galetum laiku priimti sprendima Cia Anglijoje pas gydytoja del nestumo taip nepateksi, tik tuomet kai sueina 12 savaiciu jie jau priima, na nebent vaziuociau i ligonine ir panikuociau
Mno draugei, kuri maitino krutimi, buvo ta pati problema, ir jai skyre tokiu purskiamu antibiotiku, jei ta infekcija yra butinai kreipkis pas gydytoja ir ji parinks kitokiu vaistu..
QUOTE(Angel1203 @ 2010 06 14, 00:29) Jo as skaiciau apie tai kad vaikas nieko neima is organizmo kol neprisitvirtina bet matot cia yra viena kaip uzbalevoji budama nescia kai to nezinai bet as kalbejau apie tai kaip padaro vaikeli abu girti ir juk vyras girtas ir vaisius girtas ir zinai kad pastojai butent ta karta, labai noriu pastoti bet aciu dievui tas nenutiko tokiom aplinkybem nors jau buvau isigandus ir pradejau skaityti kas ir kaip. Spermogineze (spermos gaminimas) viksta 70 dienu, o ne ta pacia minute.
Laba diena,
Oi kaip pažystama situacija nežinau kad laukiesi ir baliavoji kaip tyčia.Abiejų nėštumų nežinojau kad laukiuosi ir buvau išgėrusi.Su antru neštumu kai sužinojau kad laukiuosi buvau labai isigandudi.Nes kaip tik tuomet buvau prasigursi gripu su komplikacijos ir geriau antibus.Visą nėštumą labai nervavausi ar tik nebus pakenkta mažiukui.Bet viskas buvo gerai gimė sveikas gražus mažiukas.man ginė sakė gamta atrenka jai kas būtų netaip vargu ar būtų tesesis nėštumas.Mamytės nebijokit nesigazdinkit |