Dukryte kol kas tik uz zodi "tete"
Musu dukryte tai tik teti ir teti taria , o prasai kad mama sakytu tai tada taip graziai taria tety ir ziuri i ji .tai jau tetis musu
visi tris pirmiau pradejo sakyti "mama"
mane dukra iki kokiu 1,5 m isvis nevadino mama, tiesiog sauke kitaip, as zinojau kad mane kviecia kiti nesuprasdavo, paskui persilauze ir normaliai taria mama. o teti labai anksti ir labai graziai taria.
Maniskes pradejo nuo zodzio mama, bet greit atsirado ir tete
Maniske irgi pirma pasake tete, o dabar tik mamaaa,mama,mama, mamyciukas mano
Mano pupa pradėjo skiemenuot te-te-te, nieko panašaus į "mama" nesako, aiškiausias žodis dabartiniame jos žodyne - "ate" (pamato, kad atnešu drabužius rengtis ar pati rengiuosi, ir sako rodydama "ate, ate, ate"). Mažajai dabar metai ir keturi mėnesiai.
Maniškės pirmas žodis taip pat tiatia, o db jau ir tėti sako.
pas mus nuo gimimo daugiau laiko prabūdavau aš su vaikučiu nes vyras gryšta tik savaitgaliais, bet vaiko pirmas žodis buvo "tete " o ne mama ir dabar sakau sakyk mama vistiek sako tete.
maniskiu abieju pirtasis zodis buvo tete.. o mama gal po puses metu tepasake... matyt del to, kad visada kalba apie teti sukasi.. laukiame tecio, pareis tetis, kur tetis.. dazniau girdi tete nei mama...
pirmas zodis buvo mama. ir greiciausiai todel, kad tetis retai prie vaiko buvo
Nesamoningai pirma istare MAMA, veliau TETE. O dabar nei tete, nei mama nera, o oficialus pirmas samoningas zodis buvo AU, kai pamato suni, arba kai jis loja
pas mus pirmas žodis buvo tete po to baba, o mama pasakė tik prieš kokį mėnesiuką
mano mazius isvys pirma zodeli pasake baba nors ta baba mato tik kai atvaziuojam pas ja i svecius
|