Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas sako "tete",o ne "mama".
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
egvi
Dukryte kol kas tik uz zodi "tete" biggrin.gif gal kad pasiilgsta per diena, o paprasius pasakyti mama savo "teti" ir juokiasi lotuliukas.gif
GraziDiena123
Musu dukryte tai tik teti ir teti taria , o prasai kad mama sakytu tai tada taip graziai taria tety ir ziuri i ji .tai jau tetis musu wub.gif
BlueFlower
visi tris pirmiau pradejo sakyti "mama" wub.gif o tik veliau "tete" smile.gif
Hemera_
mane dukra iki kokiu 1,5 m isvis nevadino mama, tiesiog sauke kitaip, as zinojau kad mane kviecia kiti nesuprasdavo, paskui persilauze ir normaliai taria mama. o teti labai anksti ir labai graziai taria.
Kreizy
Maniskes pradejo nuo zodzio mama, bet greit atsirado ir tete wub.gif O kai paprasau pasakyt mama, tai isdykaudamos sako tete lotuliukas.gif
geeta
Maniske irgi pirma pasake tete, o dabar tik mamaaa,mama,mama, mamyciukas mano wub.gif
Gaske
Mano pupa pradėjo skiemenuot te-te-te, nieko panašaus į "mama" nesako, aiškiausias žodis dabartiniame jos žodyne - "ate" (pamato, kad atnešu drabužius rengtis ar pati rengiuosi, ir sako rodydama "ate, ate, ate"). Mažajai dabar metai ir keturi mėnesiai.
tigrin
Maniškės pirmas žodis taip pat tiatia, o db jau ir tėti sako.
laimalaima3132
pas mus nuo gimimo daugiau laiko prabūdavau aš su vaikučiu nes vyras gryšta tik savaitgaliais, bet vaiko pirmas žodis buvo "tete " o ne mama ir dabar sakau sakyk mama vistiek sako tete. smile.gif
didile
maniskiu abieju pirtasis zodis buvo tete.. o mama gal po puses metu tepasake... matyt del to, kad visada kalba apie teti sukasi.. laukiame tecio, pareis tetis, kur tetis.. dazniau girdi tete nei mama... blush2.gif smile.gif
Eglita_L
pirmas zodis buvo mama. ir greiciausiai todel, kad tetis retai prie vaiko buvo
didile
QUOTE(Eglita_L @ 2012 03 28, 16:01)
pirmas zodis buvo mama. ir greiciausiai todel, kad tetis retai prie vaiko buvo
*

na as visada su dukrytem, bet pirmais zodis buvo ne MAMA... g.gif
Coliukelyte
Nesamoningai pirma istare MAMA, veliau TETE. O dabar nei tete, nei mama nera, o oficialus pirmas samoningas zodis buvo AU, kai pamato suni, arba kai jis loja lotuliukas.gif
pilkoji28
pas mus pirmas žodis buvo tete po to baba, o mama pasakė tik prieš kokį mėnesiuką lotuliukas.gif
Lafe
mano mazius isvys pirma zodeli pasake baba nors ta baba mato tik kai atvaziuojam pas ja i svecius lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.