Gal kas žinote kur galima nupirkti geox vidpadukus Kaune ir kokios maždaug kainos?
QUOTE(Ugneo @ 2010 04 06, 14:00) Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie Geox. Nupirkau vaikui pavasarinius/rudeninius batus sios firmos is SM platintojos. Labai grazi ju isvaizda. Bet kai po pirmo pasivaiksciojimo su jais vaiko abi kojos buvo slapios tai buvo sokas man. Sumoketa 170Lt, o Š visiškas. Ne tik dregme praleidzia i vidu, bet ir dar prakaituoja pati koja. Jokiu aprašomu ir isgirtu privalumu mano pirktieji Geox neturi. Pasiskaiciau uzsienio saituose, tai taipogi radau daug tokiu skundu is pirkusiuju Geox avalyne. Tik jie visi galejo del ju kreiptis atgal i parduotuve, o SM platintoja jau nieko nepadarys ir nekompensuos. Nors pati esu Belgijoje isigijusi Geox'us sau ir jie man vis dar geri. Bet daugiau laimes su siuo batu gamintoju nebandysiu - per daug kainuoja. Ar impregnavote batukus, gal tai pagelbėtų
Mes jau 4 metus visa seima avim Geox batus. Nusiskundimu nera. Tiesiog ne kiekvienai kojai jie tinka. O jei ir slampa batai, tai ne per pacia pado membrana, o per tas vietas, kur ji prisiuta prie pado. Tose vietose buna "atsiknoja" ir tada patenka vanduo i vidu
Pagaliau priaugom prieš porą metų pirktus sūneliui GEOX kedukus
turejom primigi, armani, ir geoxus. Prisipirkau kaip kvailute batu mazylei, maniau sunesiosim. Ka galiu pasakyt- geoxai tikrai nuostabus ir nerealus, vaikas laisvai su jais vaiksto, na primigi irgi negaliu skustis, o vat vardiniai armani pasirodo niekam tike.... padas kietas, oda kieta, nors grazus, bet juk neleisi vaikui lauzytis kojyciu....
nupirkom sunuciui Geox B flex B rudeninius batukus su auliuku...tiesiog puikus...ziuresim kaip nesiosis ar "nesusibaigs" greitai,bet ir minksti,lankstus,platus,kas svarbu placiapedziui mano... negaila tiek ir moketi
Mamos gal galite patarti kur surasti geoxus zieminius tik kad kaina kosmine nebutu:) reiketu 26 d
Mes tai vargom su Geoxais, nera ko lyginti su ECCO ar Primigi. Ir koines specialias pirkom, vis tiek ziema koja budavo slapia ir prasmirdus, I ju puse nebeziuriu.
O gal kas zino kur Viking firmos batukus galima nusipirkti?
|