Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "GEOX" avalyne
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Amica
Gal kas žinote kur galima nupirkti geox vidpadukus Kaune ir kokios maždaug kainos? 4u.gif
ostė
QUOTE(Ugneo @ 2010 04 06, 14:00)
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie Geox. Nupirkau vaikui pavasarinius/rudeninius batus sios firmos is SM platintojos. Labai grazi ju isvaizda. Bet kai po pirmo pasivaiksciojimo su jais vaiko abi kojos buvo slapios tai  buvo sokas man. Sumoketa 170Lt, o Š visiškas. Ne tik dregme praleidzia i vidu, bet ir dar prakaituoja pati koja. Jokiu aprašomu ir isgirtu privalumu mano pirktieji Geox neturi.  verysad.gif  O jau taip dziaugiausi juos nupirkusi..! O pinigai, tai kaip ismesti i bala. Siuos batus isdziovinau ir vel kita diena vaikui apmoviau - vistiek tas pats.

Pasiskaiciau uzsienio saituose, tai taipogi radau daug tokiu skundu is pirkusiuju Geox avalyne. Tik jie visi galejo del ju kreiptis atgal i parduotuve, o SM platintoja jau nieko nepadarys ir nekompensuos. 

Nors pati esu Belgijoje isigijusi Geox'us sau ir jie man vis dar geri. Bet daugiau laimes su siuo batu gamintoju nebandysiu - per daug kainuoja.
*

Ar impregnavote batukus, gal tai pagelbėtų g.gif Vaikai sunesioję ne vieną porą, bet nieko panasaus nebuvo nutikę. Beje sūnus žiemą taip pat pasiskundė, kad sušlapo kojos, bet as buvau jau senai impregnavus, tai ispurskiau ir bėdos neliko.
catory
Mes jau 4 metus visa seima avim Geox batus. Nusiskundimu nera. Tiesiog ne kiekvienai kojai jie tinka. O jei ir slampa batai, tai ne per pacia pado membrana, o per tas vietas, kur ji prisiuta prie pado. Tose vietose buna "atsiknoja" ir tada patenka vanduo i vidu verysad.gif
migliux
QUOTE(catory @ 2010 04 17, 20:47)
O jei ir slampa batai, tai ne per pacia pado membrana, o per tas vietas, kur ji prisiuta prie pado. Tose vietose buna "atsiknoja" ir tada patenka vanduo i vidu verysad.gif
*

Šiaip jau pvz ecco padas yra vulkanizuotas. Todėl tokių problemų neiškyla
graimonda
Pagaliau priaugom prieš porą metų pirktus sūneliui GEOX kedukus smile.gif , esam petenkinti mirksiukas.gif
Deimantes mama
turejom primigi, armani, ir geoxus. Prisipirkau kaip kvailute batu mazylei, maniau sunesiosim. Ka galiu pasakyt- geoxai tikrai nuostabus ir nerealus, vaikas laisvai su jais vaiksto, na primigi irgi negaliu skustis, o vat vardiniai armani pasirodo niekam tike.... padas kietas, oda kieta, nors grazus, bet juk neleisi vaikui lauzytis kojyciu....
dolly`
nupirkom sunuciui Geox B flex B rudeninius batukus su auliuku...tiesiog puikus...ziuresim kaip nesiosis ar "nesusibaigs" greitai,bet ir minksti,lankstus,platus,kas svarbu placiapedziui mano... negaila tiek ir moketi smile.gif
bambukas*
Mamos gal galite patarti kur surasti geoxus zieminius tik kad kaina kosmine nebutu:) reiketu 26 d 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(bambukas* @ 2010 10 11, 12:43)
Mamos gal galite patarti kur surasti geoxus zieminius tik kad kaina kosmine nebutu:) reiketu 26 d 4u.gif
*

parduotuvei neuzmaciau, gal atsiusti geriau 4u.gif
mes anais metais nesiojome Geox zieminukus, siaip faini ,i ecco panasus
sharike78
Mes tai vargom su Geoxais, nera ko lyginti su ECCO ar Primigi. Ir koines specialias pirkom, vis tiek ziema koja budavo slapia ir prasmirdus, I ju puse nebeziuriu.
TomaKa
O gal kas zino kur Viking firmos batukus galima nusipirkti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.