QUOTE(Zana4 @ 2007 09 09, 17:17)
be ja, kaune su tokiu paduku nemačiau
Geoxų be skylučių išvis nebūna
QUOTE(migliux @ 2007 09 09, 18:40) Bet gi Geoxų be skylučių išvis nebūna tai vat kad nebūna, maniškis gi turi geoxus kedukus, dabar nešioja o ten kai žiūrėjau ant kai kurių buvo o ant kitų ne tai tiek
Mačiau ir aš tuos Geox Žygio batuose, bet labai jų nenagrinėjau, tik palanksčiau, bet pasirodė kieti, nelankstūs ir tiek. Maniškė dabar kaip tik avi, tai nėra net ko lyginti. Bet, jei reikėtų sportinių batukų, tikrai pirkčiau.
čia jau kiekviena mamytė teisi
Nupirkau ir aš savo vaikiui Geox kedus iš Žygio batų. Kažkokie įtartini,
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 11, 11:30) Aš tai galvoju kad toli gražu ne visi Geox modeliai kokybiški, kad ir kur juos pirktum. Nes aš esu pirkus nekokybiškas basutes kurias atsiuntė viena iš SM mamyčių (tikrai jos nekaltinu) ir mokėjau aš už jas ne tiek jau mažai - 165 Lt. Taigi už 70 Lt nusipirkus gal irgi bus panašios kokybės. Žiūrėsim. Kol kas jie mums didoki tai nenešiojam. Laukiam ir kitų mamyčių įspūdžių QUOTE(Dyna @ 2007 09 11, 13:29) Nupirkau ir aš savo vaikiui Geox kedus iš Žygio batų. Kažkokie įtartini, Kvapas buvo ir mano pirktuose batukuose, bet va sekmingai juos nesiojam
aš gerai pamenu kai ištraukiau vidpadi, negana to kad prirašinėta buvo, tai dar ir padukas iš kitos puses (vidpadžio) buvo kaip jau panešiota, švarum bet vaizdas toks kad venadenį pabuvojo
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 11, 13:16) aš gerai pamenu kai ištraukiau vidpadi, negana to kad prirašinėta buvo, tai dar ir padukas iš kitos puses (vidpadžio) buvo kaip jau panešiota, švarum bet vaizdas toks kad venadenį pabuvojo Tai čia tau tokie papuolė, man tai normalūs papuolė ir visai be kvapo, švaručiai gražučiai kedukai
mums močiutė nupirko Žygio batuose nes nuolaidos nerealios buvo, bet va pana nerodo didelio susižavėjimo juos nešioti, dydis tikrai geras bet ar perkieti ir kojai nepatogu...ji įvardina kad negerai jai
tai gerai kad 50 sumokėta už juos o ne 200 QUOTE(ciocia @ 2007 09 14, 16:28) mums močiutė nupirko Žygio batuose nes nuolaidos nerealios buvo, bet va pana nerodo didelio susižavėjimo juos nešioti, dydis tikrai geras bet ar perkieti ir kojai nepatogu...ji įvardina kad negerai jai tai gerai kad 50 sumokėta už juos o ne 200 uz 200 manau tikrai noretu, ne del kainos o del kokybes
as ir nulekiau, galvojau mazjam rasiu kokiu grazius kedukus, bet tikrai palygint su geoxais kuriuos turime - nepanasu visai
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 14, 19:21) as ir nulekiau, galvojau mazjam rasiu kokiu grazius kedukus, bet tikrai palygint su geoxais kuriuos turime - nepanasu visai Papildyta: QUOTE(migliux @ 2007 09 14, 19:00) QUOTE(Zana4 @ 2007 09 14, 18:24) Papildyta: O mes būtent ir turime iš naujos kolekcijos
Tai ka, parduotuveje, pvz. zygio batuose galima nusipirkti neoriginalius batus?
Zygio batuose buvau paskuti karta pries keleta metu, ju nei batu,nei kainu nezinau, betgi geoxai apie 200lt. kainuoja ir kokybe ju tikrai gera QUOTE(SuperDuper @ 2007 09 14, 23:34) Tai ka, parduotuveje, pvz. zygio batuose galima nusipirkti neoriginalius batus? Zygio batuose buvau paskuti karta pries keleta metu, ju nei batu,nei kainu nezinau, betgi geoxai apie 200lt. kainuoja ir kokybe ju tikrai gera Nemanau kad padirbinėja. Čia kažkas jau gandą paleido. Gal ten tiesiog šiek tiek brokuotų užvežė ar kaž-kas panašaus. Tokia parduotuvė kaip Žygio batai ir Salamander o taip pat step top (tas pats savininkas), tikrai padirbtų nevež, netikiu
Va parodau savo Geoxus:
![]() ![]() ![]()
QUOTE(migliux @ 2007 09 15, 07:51) O čia labai panašus modeliukas: geox Padukas lygiai toks pats ir spalva vienoda. Tik čia jau labiau rudeninis variantas QUOTE(Zana4 @ 2007 09 15, 09:57) Nematei, nes mergaitiškų nežiūrėjai. Lygiai tokie pat, bet tik žali buvo PC Europa dar vasaros pabaigoje. Kaina tada jų buvo berods 129 ar tai 139 Lt. Jei atvirai, man jau vienodai kas ką sako ir galvoja apie juos QUOTE(migliux @ 2007 09 15, 14:09) Nematei, nes mergaitiškų nežiūrėjai. Lygiai tokie pat, bet tik žali buvo PC Europa dar vasaros pabaigoje. Kaina tada jų buvo berods 129 ar tai 139 Lt. Jei atvirai, man jau vienodai kas ką sako ir galvoja apie juos P.S ir į mergaitiškus žiūriu
Vilniuje pirkau sunui 24 dydzio kedukus, tai nei aprasineti, nei seni, nei smirda pelesiu ir su skylutem
QUOTE(Vita_Z @ 2007 09 21, 12:22) Vilniuje pirkau sunui 24 dydzio kedukus, tai nei aprasineti, nei seni, nei smirda pelesiu ir su skylutem kaina pirmine per ispardavimus tai galima uzklijuoti kokia tik nori. o Geox'ai is zygio batu tai tikrai itartini. pvz man jie itin uzkliuvo, nes kieti, nelankstus, kazkokie nu baisiai nekokybiski batai. buvo vieni ale verstos odos kedukai, kaina juokinga - 40 lt, visur aprasineta Geox ant visu lipuku, pado, dar visai minkstas man tas vienas batas pasirode, paprasiau pardavejos kad atnestu antra, tai kai atnese, tai anas kitas batas kietas visiskai, o be to ir siules skiriasi nusiutos, vienur daugiau palikta, kitur maziau, salia sustacius - skirtingi batai. sakau, ar jums tie batai vienodi? pardaveja ziuri kaip i durna, sako - jo, vienodi. sakau, nu paziurekit, taigi vienas vienaip nusiutas, kitas kitaip, sako, nu gal biski skirias sakau, gal turit kita pora, sako, isvis tik viena dydi ir viena pora situ batu gavom. nu kur tai girdeta....zodziu...geriau jau sumoket 5 x brangiau bet uz gera daikta. QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 22, 10:33) Oi kiek aš jau batų esu nusipirkus 5 x brangiau bet, deja, už paskutinį š... Gaila, bet nevisuomet ši taisyklė galioja Man rodos čia Kaunui labai su tais Geoxai nepasisekė. Nes atsiliepimų buvo ir gerų apie šiuos batukus QUOTE(migliux @ 2007 09 22, 11:50) Oi kiek aš jau batų esu nusipirkus 5 x brangiau bet, deja, už paskutinį š... Gaila, bet nevisuomet ši taisyklė galioja Man rodos čia Kaunui labai su tais Geoxai nepasisekė. Nes atsiliepimų buvo ir gerų apie šiuos batukus gali but. is viso is vaikisku tai tik Bartek, Primigi ir Ecco esu pirkus, niekada nenusivyliau, tik skundziaus tuo, kad Bartekai sunkus. O Geox norejau kedukus vaikui, bet ka Kaune teko matyt, tai visiskas s**as. QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 22, 10:54) gali but. is viso is vaikisku tai tik Bartek, Primigi ir Ecco esu pirkus, niekada nenusivyliau, tik skundziaus tuo, kad Bartekai sunkus. O Geox norejau kedukus vaikui, bet ka Kaune teko matyt, tai visiskas s**as. Aš Bartekų kokybe jau nusivyliau. Bet kokybė nuo modelio priklauso. Geox basutes turėjom labai prastas, o aš Geox turiu bateliu - superiniai. Suprasti čia Atvirai pasakius retas Geox modelis atitinka tą kainą, už kurią reikia mokėti Lietuvoje - 200 ar 300 Lt. Čia kainos jų tikrai nerealiai užkeltos. Už tokią kainą geriau Ecco pirkt. Ko norėt, juk Geoxus gamina italai beros ar tai ispanai, o ecco - danai. Va tau ir paaiškina kodėl ecco geresni.
Na, va, vakar pirmą kartą apaviau tuos pigiuosius geox'us iš "Žygio batų":čia
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 10:05) Niu labai labai grazus....
Koks grozis tu geox batuku
Vakar mačiau vieną italų šeimą su tokiais pat batukais kaip ir mano dukros
Papildyta: QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 09:05) Gražūs QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 10:05) |