Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "GEOX" avalyne
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
jurgitav
Neradau temeles apie "geox avalyna.
Ar perkat ja? As esu nupirkusi "geox" basutes ir kedukus thumbup.gif atnesiojo sia vasara. O kaip su batukais demisezoniniais,zieminiais. Klausiu nes jie kvepuojantys per pada ar nedregsta vaiku kojytes g.gif
Zana4
na mes turime kedukus geox labai patenkinti smile.gif nusiskundimu nera, ir labai įdomu buvo ką masto mamos apie geox zieminukus, kol kas tik gerus atsiliepimus girdėjau thumbup.gif
gera tema tongue.gif
nerko
mane irgi domina atsiliepimai apie zieminukus, labai jau fainus nusiziurejau vaikiskus, tai idomu ar tokie pat silti kaip ir ecco smile.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 21:00)
na mes turime kedukus geox labai patenkinti smile.gif nusiskundimu nera, ir labai įdomu buvo ką masto mamos apie geox zieminukus, kol kas tik gerus atsiliepimus girdėjau  thumbup.gif 
gera tema  tongue.gif
*

notworthy.gif vat mane domina butent zieminukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nerko @ 2007 09 02, 21:01)
mane irgi domina atsiliepimai apie zieminukus, labai jau fainus nusiziurejau vaikiskus, tai idomu ar tokie pat silti kaip ir ecco smile.gif
*

O kur nusiziurejot? Europoje geox parduotuveje?
nerko
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 02, 21:03)
notworthy.gif vat mane domina butent zieminukai thumbup.gif
Papildyta:

O kur nusiziurejot? Europoje geox parduotuveje?
*

ne, europoje dar nebuvau, bet praeita saveite rygoje buvom, tai ten parduotuveje maciau, idomu ar pasirinkimas bus toks pats g.gif nes pvz. ecco batu pasirinkimas ten, net ner ka lygint smile.gif
Zana4
QUOTE(nerko @ 2007 09 02, 21:05)
ne, europoje dar nebuvau, bet praeita saveite rygoje buvom, tai ten parduotuveje maciau, idomu ar pasirinkimas bus toks pats  g.gif  nes pvz. ecco batu pasirinkimas ten, net ner ka lygint smile.gif
*

manau nebus tokio pasirinkimo didelio, kaip Rygoi, EUROPOC PC jau yra žieminukai, mergaitiški gražūs wub.gif
nerko
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 21:30)
manau nebus tokio pasirinkimo didelio, kaip Rygoi, EUROPOC PC jau yra žieminukai, mergaitiški gražūs  wub.gif
*

reiks nueiti apziuret, man ten patiko, tokie neryskiai ruzavi, ilgesni, tik va idomu ar silti ir kokios kainos smile.gif
jurgitav
QUOTE(nerko @ 2007 09 02, 21:37)
reiks nueiti apziuret, man ten patiko, tokie neryskiai ruzavi, ilgesni, tik va idomu ar silti ir kokios kainos smile.gif
*

Kainos sakyciau nemazos basutes kainavo 219lt. tai aulinukai ne ka pigiau bus. Vat idomu kokybe ju g.gif
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 02, 21:46)
Kainos sakyciau nemazos basutes kainavo 219lt. tai aulinukai ne ka pigiau bus. Vat idomu kokybe ju g.gif
*

kad nesumeluočiau panašiai kaip ecco zieminukai
nerko
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 21:59)
kad nesumeluočiau panašiai kaip ecco zieminukai
*

nu matai, plesikai biggrin.gif rygoje, tai zieminiai 175lt
Zana4
QUOTE(nerko @ 2007 09 03, 11:06)
nu matai, plesikai biggrin.gif rygoje, tai zieminiai 175lt
*

aš tikrai nepamenu, bet matavom aulinukus kedukus tokius odinius, labai fainus smile.gif tai ju kaina buvo 179 lt, tai nemanau kad labai daug
enca
Mano dukra pernai nesiojo demisezoninius aulinukus Geox, tai nieko blogo negaliu pasakyti, kojos tikrai nedreko, bet jie nera labai silti. Del zieminiu siltumo/drekimo negaliu pasakyti.
Bet viena kuo isitikinau, tai kad neslaptu kojos, reikia batu is GORE-TEX, tai nebent jei sniego per virsu sugebetu prikristi, tada suslaptu ax.gif (kad ir tie patys Ecco, mes pirke Viking'us)
Yell
Aš pati nešioju šitos firmos batus. Atsiliepimai patys geriausi. Gaila, tik, kad LT labai sunku rasti mažų vaikiškų dydžių. Tenka iš ebay siųstis.
jurgitav
QUOTE(Yell @ 2007 09 04, 13:03)
Aš pati nešioju šitos firmos batus. Atsiliepimai patys geriausi. Gaila, tik, kad LT labai sunku rasti mažų vaikiškų dydžių. Tenka iš ebay siųstis.
*

Vilniuje tik Europoje yra "geox" baciuku.
minimaus
Mano pupsius nesioja kedukus ir rudeninius aulinukus geox, nu super baciokai thumbup.gif
Zana4
QUOTE(Yell @ 2007 09 04, 13:03)
*

yra europos pc vilniuje, tikrai gražių wub.gif
Laura
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 06, 11:02)
Vilniuje tik Europoje yra "geox" baciuku.
*

Zygio batuose dabar geox keduku ispardavimai, kainavo 100, dabar 50. Yra ir mazu dydziu. Tiesa ne visu spalvu, ir kiekvienoj pardoj vis kitokius maciau, savam vienoki, mole kitokie, draugystes maximoj dar kitokie 4u.gif
Zana4
QUOTE(Laura @ 2007 09 06, 13:52)
Zygio batuose dabar geox keduku ispardavimai, kainavo 100, dabar 50. Yra ir mazu dydziu. Tiesa ne visu spalvu, ir kiekvienoj pardoj vis kitokius maciau, savam vienoki, mole kitokie, draugystes maximoj dar kitokie 4u.gif
*

bigsmile.gif tikrai? ryt varysiu į maxima wub.gif ačiū
krauda
As kaip tik vakar nupirkau savo vaikuciams GEOX avalyne thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tikrai labai kokybiska, naturali odyte, ir ateityja pirksiu sita avalyne wub.gif
tigrebuzka
Nezinau, kas jums ten tas super. Buvom dickiui savo nupirke ir zieminius ir kedus. Tai zieminiai tikrai nesilti, jie gal nepritaikyti musu ziemom, kai taip keiciasi oras. O del kedu - tai uzkniso istraukineti akmenukus is vidpadziu. Ar jums neprilisdavo? Maniskiui tai istisai durdavo kojas. Tai kelis kartus, su adata abu vidpadzius kol isbadai akmenukus - tai uzsiknisti galima. Tad eilini karta grisim prie Ecco, jie kol kas musu nepavede drinks_cheers.gif
Zana4
QUOTE(tigrebuzka @ 2007 09 07, 14:06)
Nezinau, kas jums ten tas super. Buvom dickiui savo nupirke ir zieminius ir kedus. Tai zieminiai tikrai nesilti, jie gal nepritaikyti musu ziemom, kai taip keiciasi oras. O del kedu - tai uzkniso istraukineti akmenukus is vidpadziu. Ar jums neprilisdavo? Maniskiui tai istisai durdavo kojas. Tai kelis kartus, su adata abu vidpadzius kol isbadai akmenukus - tai uzsiknisti galima. Tad eilini karta grisim prie Ecco, jie kol kas musu nepavede drinks_cheers.gif
*

niu akmenukai prilenda biggrin.gif bet nemanau kad tai didelė bedą blush2.gif na kol maniškis mažas, tai gal nejaučia tų akmenukų, nes aš kelis ištraukiau biggrin.gif ecco aš ir labai mėgstu, geox tik kedukus perkam.

na merginos, buvau aš Žygio batuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nustebau, pamačiusi geox kedukus mergaitėms ir berniukams, kiek nori, čia buvau PC MEGA biggrin.gif aš pradėjau domėtis, kodėl tokios kainos 59 lt
išnagrinėjau bačiukus, ištraukiau vidpady vos vos, ir ką gi aš matau :
o gi ten tas vidpadis iš atvirkštinės pusės kaip padevėtas, su tušinuku prirašyti vardai kažkokie blink.gif blink.gif galvojau kad viena pora tokia, patikrinau kokias 4 poras, tas pats blink.gif blink.gif
na išvada:
fufliakas unsure.gif
kad iki galo isitikinčiau pasikviečiau konsultantę, sakau ar galite man parodyti geox kedukų dėžutę g.gif ji atkirto, kad dėžučių nėra lotuliukas.gif blink.gif tai vat, ar gi gali būti taip,? kad naujų batų parduotuvėje batus pardavinėtų be dėžiu?
na ir aplamai kokybė jų palygint su mano sūnaus geoxai nieko gero doh.gif
*rutuliukas*
drinks_cheers.gif tuos kurios as maciau zygio batuose, tai blink.gif blink.gif ziuredama juos , niekaip nesupratau, kodel juos taip giria, man eiliniai turgianiai kedai, su sios firmos pavadinimu doh.gif
gal todel ir man jie pasirode visiskai nekokubiski,kad jie neaiskios kilmes
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 09:08)
drinks_cheers.gif tuos kurios as maciau zygio batuose, tai blink.gif  blink.gif ziuredama juos , niekaip nesupratau, kodel juos taip giria, man eiliniai turgianiai kedai, su sios firmos pavadinimu doh.gif
gal todel ir man jie pasirode visiskai nekokubiski,kad jie neaiskios  kilmes
*

drinks_cheers.gif bent jau pal;yginau su turimais vaiko kedais, tuo metu jis devėjo juos, nu nėra ką lyginti, o dar dėžutės nebuvo, ir ant kai kurių keduku ant padukų skylučių nebuvoi, nu žodžiu, ne kas. tikrai manau kad ten ne originalas o turginiai batukai g.gif
migliux
Vasarai pirkau vaikams Geox basutes. Dukrai Salamander parduotuvėje o sūnui iš Ita-mos. Dukros basutės atlaikė kuo puikiausiai o sūnaus suplyšo schmoll.gif Pati irgi turiu Geoxus - tikrai labai kokybiški, pirkau Salamander parduotuvėje. Dukrai nupirkus esu kedukus, bet dar nebuvo apsiavus. O Žygio batuose mačiau tokių kedukų kokių ir Geox parduotuvėje PC Europa. Taik kad abejoju kad ten kitokios kokybės g.gif Manau kad ten tiesiog išparduoda ankstesnių kolekcijų galbūt kažkiek brokuotus batukus. Beje, Salamander ir Žygio batai parduotuvės yra tos pačios firmos - UAB "Armitana".
Bet vistik Geoxų turbūt daugiau nepirksiu, nebent kedus, nes Ecco man labiau patinka. O akmenukų prilysdavo tik į basutes, o į mano batelius beveik ne - iš vidinės pusės prilysdavo o ne iš išorinės

Va tokie sūnui suplyšo:
user posted image

Žiemai tai tikrai Geoxų nepirkčiau, nes vistik italai gamina
migliux
O šitos geros kokybės thumbup.gif
user posted image
migliux
Va tokius pirkau Žygio batuose, tik ružavus bet dar nenešiojo:
user posted image
Zana4
gražiai atrodo, bet kiek žiūrėjau ten ne oda blush2.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 13:06)
gražiai atrodo, bet kiek žiūrėjau ten ne oda  blush2.gif
*

Kurie? Kedai? Šiaip tai oda, o berniukiškų buvo daugiausia neodinių
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 17:43)
Kurie? Kedai? Šiaip tai oda, o berniukiškų buvo daugiausia neodinių
*

aga apie kedukus aš blush2.gif niu berniukams buvo daugiau tekstile, versta oda, o kur odos elementai isiūti buvo, tai tikrai negryna blink.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 20:22)
aga apie kedukus aš  blush2.gif  niu berniukams buvo daugiau tekstile, versta oda, o kur odos elementai isiūti buvo, tai tikrai negryna  blink.gif
*

šitie kur pirkau tai tikrai odiniai, nes aš neodinių net nebūčiau pirkus. Odinis viršus pilnai, o vidus vidpadis odinis. Tikrai labai dailūs ir gražiai pasiūti batukai. Mačiau ir kitų gražių modelių bet tik mergaitėms
Papildyta:
QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 12:17)
user posted image
*

Būtent šitą modelį aš dar mačiau PC Europa Geox parduotuvėje. Tik kaina ten buvo didesnė
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 22:32)
šitie kur pirkau tai tikrai odiniai, nes aš neodinių net nebūčiau pirkus. Odinis viršus pilnai, o vidus vidpadis odinis. Tikrai labai dailūs ir gražiai pasiūti batukai. Mačiau ir kitų gražių modelių bet tik mergaitėms
Papildyta:

Būtent šitą modelį aš dar mačiau PC Europa Geox parduotuvėje. Tik kaina ten buvo didesnė
*

tai aš tikiu kad tokiu yra pc europoi, tik va nesuprantu kodėl juos parduota vaikiškomis kainomis žygio batuose g.gif ir kodėl nėra dėžutės prie jų blink.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 21:36)
tai aš tikiu kad tokiu yra pc europoi, tik va nesuprantu kodėl juos parduota vaikiškomis kainomis žygio batuose  g.gif  ir kodėl nėra dėžutės prie jų  blink.gif
*

Sunku pasakyt g.gif Bet apžiūrėjus normaliai atrodo ir tikrai matosi kokybiški. Turim kitus Geox kedus tai kokybė tokia pat atrodo. Žiūrėsim kaip nešiosis. O šiaip galvoju kad šita kaina yra normali kaip išpardavimui, nes geox parduotuvėje kainos tikrai labai užkeltos. Dėžutės nebuvo bet buvo firminis maišelis. Panešiosim pavasarį ir žiūrėsim kaip kokybė bus. Mačiau kad Žygio batuose ir rudeninė kolekcija Geox yra vaikams. Kainos taip pat mažesnės nei kitur
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 22:43)
Sunku pasakyt  g.gif  Bet apžiūrėjus normaliai atrodo ir tikrai matosi kokybiški. Turim kitus Geox kedus tai kokybė tokia pat atrodo. Žiūrėsim kaip nešiosis. O šiaip galvoju kad šita kaina yra normali kaip išpardavimui, nes geox parduotuvėje kainos tikrai labai užkeltos. Dėžutės nebuvo bet buvo firminis maišelis. Panešiosim pavasarį ir žiūrėsim kaip kokybė bus. Mačiau kad Žygio batuose ir rudeninė kolekcija Geox yra vaikams. Kainos taip pat mažesnės nei kitur
*

aš ir mačiau, mergaitėm gražūs labai buvo rūžavi 69 lt bigsmile.gif
Loretoidas
Aš irgi saviškei nupirkau "Žygio batuose" ilgus purvinai rausvos spalvos aulinius. Rinkausi tarp šitų ir ecco labai panašių. Kaip bebūtų keista, dukra nusprendė, kad geox patogesni ir tiesą pasakius ant kojos gražiau atrodė. Nors kaina labai jau įtartinai maža. Bet kai turim ne vieną porą batų... ax.gif
Zana4
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 08, 23:00)
Aš irgi saviškei nupirkau "Žygio batuose" ilgus purvinai rausvos spalvos aulinius. Rinkausi tarp šitų ir ecco labai panašių. Kaip bebūtų keista, dukra nusprendė, kad geox patogesni ir tiesą pasakius ant kojos gražiau atrodė. Nors kaina labai jau įtartinai maža. Bet kai turim ne vieną porą batų... ax.gif
*

niu va man kaina ir užkliuvo labiausiai ir dar tas vidpadis (nž gal čia man taip pakliuvo tos poros kai žiūrėjau ant kitos pusės vidpadžio su tušinuku prirašinėta buvo, patikrinkit savo )
Loretoidas
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 23:02)
niu va man kaina ir užkliuvo labiausiai ir dar tas vidpadis (nž gal čia man taip pakliuvo tos poros kai žiūrėjau ant kitos pusės vidpadžio su tušinuku prirašinėta buvo, patikrinkit savo )
*

Mačiau ir aš, kad prirašinėta. Aišku, kad kažkokie įtartini, bet nedarau problemų, 150 lt. ne 400 : mirksiukas.gif
Gaziulka
Mes sia vasara turejom Geox vasarines basutes berniukui. Irgi nusprendziau kita karta grizti prie Ecco ar net Barteku. Nesuplyso, bet susinesiojo tai labai. Gal ir normalu, nes vasariniai batai visada tokie istisom dienom avimi buna. bet pernai tureti Ecco vis tiek siek tiek geresni pasirode.
migliux
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 08, 22:38)
Mačiau ir aš, kad prirašinėta. Aišku, kad kažkokie įtartini, bet nedarau problemų, 150 lt. ne 400  :  mirksiukas.gif
*

Pas mane parašyta 36 ar tai 30. Sakau gal čia dydis, nes batai 30 dydžio. Aš irgi dėl to nedariau problemų kaip už tokią kainą, tai bus tikrai ne vieninteliai dukros batai smile.gif
krauda
Nu nemanau kad parduotuve kaip zygio batai noretu tersti savo varda ir pardavineti padirbta avalyne su rimtos firmos vardu kaip GEOX g.gif
migliux
QUOTE(krauda @ 2007 09 09, 08:51)
Nu nemanau kad parduotuve kaip zygio batai noretu tersti savo varda ir pardavineti padirbta avalyne su rimtos firmos vardu kaip GEOX  g.gif
*

drinks_cheers.gif
Aš irgi nemanau, todėl ir nedvejojau
Zana4
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 08, 23:38)
Mačiau ir aš, kad prirašinėta. Aišku, kad kažkokie įtartini, bet nedarau problemų, 150 lt. ne 400  :  mirksiukas.gif
*

būtų 150 ir aš susigundyčiau, o čia po 69 lt. ir neparašyta jų tikra kaina. aš lieku prie savo nuomonės mirksiukas.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 09, 09:41)
būtų 150 ir aš susigundyčiau, o čia po 69 lt. ir neparašyta jų tikra kaina. aš lieku prie savo nuomonės  mirksiukas.gif
*

O kaip tada suprast kad tokį patį modelį pardavinėja Geox parduotuvė?
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 09, 11:13)
O kaip tada suprast kad tokį patį modelį pardavinėja Geox parduotuvė?
*

tikrai nž kaip suprasti smile.gif bet yra ir ecco ir geox kinietiški smile.gif
aš tikrai nenoriu kažką irodinėti biggrin.gif ne ne, man tiesiog nepatiko tai ką mačiau biggrin.gif o tokio modelio nemačiau kaune, kaip pirkai mergaitei savo bigsmile.gif todėl ir nieko nesakau smile.gif)) mačiau kitokių rūšių, bet buvau geoxe vilniuje gi neperseniausiai tai nemačiau nieko panašau blush2.gif
Loretoidas
Aš kai pirkau, mėginau aiškintis, kodėl taip pigu, bet pardavėjos tik pažiūrėjo į mane kaip į beprotę, kuriai batai ne per brangūs, o per pigūs ir pagūžčiojo pečiais doh.gif Nieko jos nežino, nei kas tie geox'ai, nei kokios jų kainos schmoll.gif
Zana4
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 09, 11:24)
Aš kai pirkau, mėginau aiškintis, kodėl taip pigu, bet pardavėjos tik pažiūrėjo į mane kaip į beprotę, kuriai batai ne per brangūs, o per pigūs ir pagūžčiojo pečiais  doh.gif  Nieko jos nežino, nei kas tie geox'ai, nei kokios jų kainos  schmoll.gif
*

hihihi.gif kas tiesa tas tiesa, aš to paties klausiau, o kai užklausiau ar originalas, nustebo ir pasimetė mastau.gif
krauda
O as manau kad zygio batuose ispardavimas senos kolekcijos, tiesa pasakius kaina isties juokinga blink.gif
Papildyta:
Ka tik isnagrinejau batus pirktus zygio batuose, parasyta kad pagaminti vietname, naturli oda tai tikrai, yra tas zenkliukas, istrauliau paduka, nieko ten neprirasyta g.gif , nebezinau ka ir galvoti 4u.gif
Zana4
QUOTE(krauda @ 2007 09 09, 11:44)
O as manau kad zygio batuose ispardavimas senos kolekcijos, tiesa pasakius kaina isties juokinga  blink.gif
Papildyta:
Ka tik isnagrinejau batus pirktus zygio batuose, parasyta kad pagaminti vietname, naturli oda tai tikrai, yra tas zenkliukas, istrauliau paduka, nieko ten neprirasyta  g.gif , nebezinau ka ir galvoti  4u.gif
*

nikeo negalvokit biggrin.gif nešiokite ir tiek smile.gif))) aš jai būčiau nupirkusi nesukčiau galvos tongue.gif batukai gražūs ir viskas biggrin.gif
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 13:17)
user posted image
*

turbūt lyginat su šitais geox? ane?
user posted image

tai labai skiriasi, nes kitos rūšies geox tokio tipo nera blink.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 09, 15:26)
turbūt lyginat su šitais geox? ane?
user posted image
tai labai skiriasi, nes kitos rūšies geox tokio tipo nera  blink.gif
*

Ne ne su šitais. Aš pirkau lygiai tokius pat kaip tie chaki tik rūžavus. Va tokios spalvos:

geox

Beje dabar žiūrėjau kad yra juodi tik jau kaip supratau suaugusiems ar tai paaugliams. O kaina jų parašyta 199 o paskui pasidarė 69 arba 99. Kaip tik šiandien pažiūrėjau. O Geox parduotuvėje yra kedukai su tokiu pačiu paduku bet jau modelis kitas:
user posted image
Iš mergaitiškų modelių beveik jau nieko nelikę, visi gražūs išpirkti. Anksčiau buvo modelių tokių kurių gali dar ebay rast
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 09, 18:08)
Ne ne su šitais. Aš pirkau lygiai tokius pat kaip tie chaki tik rūžavus. Va tokios spalvos:

geox

Beje dabar žiūrėjau kad yra juodi tik jau kaip supratau suaugusiems ar tai paaugliams. O kaina jų parašyta 199 o paskui pasidarė 69 arba 99. Kaip tik šiandien pažiūrėjau. O Geox parduotuvėje yra kedukai su tokiu pačiu paduku bet jau modelis kitas:
user posted image
Iš mergaitiškų modelių beveik jau nieko nelikę, visi gražūs išpirkti. Anksčiau buvo modelių tokių kurių gali dar ebay rast
*

rolleyes.gif įdomiai tongue.gif
be ja, kaune su tokiu paduku nemačiau smile.gif mačiau tik be skilučiu todel nustebau, nes geox kvepuojantys bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.