Ar perkat ja? As esu nupirkusi "geox" basutes ir kedukus
Neradau temeles apie "geox avalyna.
Ar perkat ja? As esu nupirkusi "geox" basutes ir kedukus
na mes turime kedukus geox labai patenkinti
gera tema
mane irgi domina atsiliepimai apie zieminukus, labai jau fainus nusiziurejau vaikiskus, tai idomu ar tokie pat silti kaip ir ecco
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 02, 21:00) na mes turime kedukus geox labai patenkinti gera tema Papildyta: QUOTE(nerko @ 2007 09 02, 21:01) mane irgi domina atsiliepimai apie zieminukus, labai jau fainus nusiziurejau vaikiskus, tai idomu ar tokie pat silti kaip ir ecco O kur nusiziurejot? Europoje geox parduotuveje? QUOTE(jurgitav @ 2007 09 02, 21:03) ne, europoje dar nebuvau, bet praeita saveite rygoje buvom, tai ten parduotuveje maciau, idomu ar pasirinkimas bus toks pats QUOTE(nerko @ 2007 09 02, 21:05) ne, europoje dar nebuvau, bet praeita saveite rygoje buvom, tai ten parduotuveje maciau, idomu ar pasirinkimas bus toks pats manau nebus tokio pasirinkimo didelio, kaip Rygoi, EUROPOC PC jau yra žieminukai, mergaitiški gražūs
Mano dukra pernai nesiojo demisezoninius aulinukus Geox, tai nieko blogo negaliu pasakyti, kojos tikrai nedreko, bet jie nera labai silti. Del zieminiu siltumo/drekimo negaliu pasakyti.
Bet viena kuo isitikinau, tai kad neslaptu kojos, reikia batu is GORE-TEX, tai nebent jei sniego per virsu sugebetu prikristi, tada suslaptu
Aš pati nešioju šitos firmos batus. Atsiliepimai patys geriausi. Gaila, tik, kad LT labai sunku rasti mažų vaikiškų dydžių. Tenka iš ebay siųstis.
Mano pupsius nesioja kedukus ir rudeninius aulinukus geox, nu super baciokai
As kaip tik vakar nupirkau savo vaikuciams GEOX avalyne
Nezinau, kas jums ten tas super. Buvom dickiui savo nupirke ir zieminius ir kedus. Tai zieminiai tikrai nesilti, jie gal nepritaikyti musu ziemom, kai taip keiciasi oras. O del kedu - tai uzkniso istraukineti akmenukus is vidpadziu. Ar jums neprilisdavo? Maniskiui tai istisai durdavo kojas. Tai kelis kartus, su adata abu vidpadzius kol isbadai akmenukus - tai uzsiknisti galima. Tad eilini karta grisim prie Ecco, jie kol kas musu nepavede
QUOTE(tigrebuzka @ 2007 09 07, 14:06) Nezinau, kas jums ten tas super. Buvom dickiui savo nupirke ir zieminius ir kedus. Tai zieminiai tikrai nesilti, jie gal nepritaikyti musu ziemom, kai taip keiciasi oras. O del kedu - tai uzkniso istraukineti akmenukus is vidpadziu. Ar jums neprilisdavo? Maniskiui tai istisai durdavo kojas. Tai kelis kartus, su adata abu vidpadzius kol isbadai akmenukus - tai uzsiknisti galima. Tad eilini karta grisim prie Ecco, jie kol kas musu nepavede niu akmenukai prilenda na merginos, buvau aš Žygio batuose išnagrinėjau bačiukus, ištraukiau vidpady vos vos, ir ką gi aš matau : o gi ten tas vidpadis iš atvirkštinės pusės kaip padevėtas, su tušinuku prirašyti vardai kažkokie na išvada: fufliakas kad iki galo isitikinčiau pasikviečiau konsultantę, sakau ar galite man parodyti geox kedukų dėžutę na ir aplamai kokybė jų palygint su mano sūnaus geoxai nieko gero gal todel ir man jie pasirode visiskai nekokubiski,kad jie neaiskios kilmes QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 09:08) gal todel ir man jie pasirode visiskai nekokubiski,kad jie neaiskios kilmes
Vasarai pirkau vaikams Geox basutes. Dukrai Salamander parduotuvėje o sūnui iš Ita-mos. Dukros basutės atlaikė kuo puikiausiai o sūnaus suplyšo
Bet vistik Geoxų turbūt daugiau nepirksiu, nebent kedus, nes Ecco man labiau patinka. O akmenukų prilysdavo tik į basutes, o į mano batelius beveik ne - iš vidinės pusės prilysdavo o ne iš išorinės Va tokie sūnui suplyšo: Žiemai tai tikrai Geoxų nepirkčiau, nes vistik italai gamina
O šitos geros kokybės
Va tokius pirkau Žygio batuose, tik ružavus bet dar nenešiojo:
gražiai atrodo, bet kiek žiūrėjau ten ne oda
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 20:22) aga apie kedukus aš šitie kur pirkau tai tikrai odiniai, nes aš neodinių net nebūčiau pirkus. Odinis viršus pilnai, o vidus vidpadis odinis. Tikrai labai dailūs ir gražiai pasiūti batukai. Mačiau ir kitų gražių modelių bet tik mergaitėms Papildyta: QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 12:17) Būtent šitą modelį aš dar mačiau PC Europa Geox parduotuvėje. Tik kaina ten buvo didesnė QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 22:32) šitie kur pirkau tai tikrai odiniai, nes aš neodinių net nebūčiau pirkus. Odinis viršus pilnai, o vidus vidpadis odinis. Tikrai labai dailūs ir gražiai pasiūti batukai. Mačiau ir kitų gražių modelių bet tik mergaitėms Papildyta: Būtent šitą modelį aš dar mačiau PC Europa Geox parduotuvėje. Tik kaina ten buvo didesnė tai aš tikiu kad tokiu yra pc europoi, tik va nesuprantu kodėl juos parduota vaikiškomis kainomis žygio batuose QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 21:36) tai aš tikiu kad tokiu yra pc europoi, tik va nesuprantu kodėl juos parduota vaikiškomis kainomis žygio batuose Sunku pasakyt QUOTE(migliux @ 2007 09 08, 22:43) Sunku pasakyt aš ir mačiau, mergaitėm gražūs labai buvo rūžavi 69 lt
Aš irgi saviškei nupirkau "Žygio batuose" ilgus purvinai rausvos spalvos aulinius. Rinkausi tarp šitų ir ecco labai panašių. Kaip bebūtų keista, dukra nusprendė, kad geox patogesni ir tiesą pasakius ant kojos gražiau atrodė. Nors kaina labai jau įtartinai maža. Bet kai turim ne vieną porą batų...
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 08, 23:00) Aš irgi saviškei nupirkau "Žygio batuose" ilgus purvinai rausvos spalvos aulinius. Rinkausi tarp šitų ir ecco labai panašių. Kaip bebūtų keista, dukra nusprendė, kad geox patogesni ir tiesą pasakius ant kojos gražiau atrodė. Nors kaina labai jau įtartinai maža. Bet kai turim ne vieną porą batų... niu va man kaina ir užkliuvo labiausiai ir dar tas vidpadis (nž gal čia man taip pakliuvo tos poros kai žiūrėjau ant kitos pusės vidpadžio su tušinuku prirašinėta buvo, patikrinkit savo ) QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 23:02) niu va man kaina ir užkliuvo labiausiai ir dar tas vidpadis (nž gal čia man taip pakliuvo tos poros kai žiūrėjau ant kitos pusės vidpadžio su tušinuku prirašinėta buvo, patikrinkit savo ) Mačiau ir aš, kad prirašinėta. Aišku, kad kažkokie įtartini, bet nedarau problemų, 150 lt. ne 400 :
Mes sia vasara turejom Geox vasarines basutes berniukui. Irgi nusprendziau kita karta grizti prie Ecco ar net Barteku. Nesuplyso, bet susinesiojo tai labai. Gal ir normalu, nes vasariniai batai visada tokie istisom dienom avimi buna. bet pernai tureti Ecco vis tiek siek tiek geresni pasirode.
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 08, 22:38) Pas mane parašyta 36 ar tai 30. Sakau gal čia dydis, nes batai 30 dydžio. Aš irgi dėl to nedariau problemų kaip už tokią kainą, tai bus tikrai ne vieninteliai dukros batai
Nu nemanau kad parduotuve kaip zygio batai noretu tersti savo varda ir pardavineti padirbta avalyne su rimtos firmos vardu kaip GEOX
QUOTE(migliux @ 2007 09 09, 11:13) tikrai nž kaip suprasti aš tikrai nenoriu kažką irodinėti
Aš kai pirkau, mėginau aiškintis, kodėl taip pigu, bet pardavėjos tik pažiūrėjo į mane kaip į beprotę, kuriai batai ne per brangūs, o per pigūs ir pagūžčiojo pečiais
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 09, 11:24) Aš kai pirkau, mėginau aiškintis, kodėl taip pigu, bet pardavėjos tik pažiūrėjo į mane kaip į beprotę, kuriai batai ne per brangūs, o per pigūs ir pagūžčiojo pečiais
O as manau kad zygio batuose ispardavimas senos kolekcijos, tiesa pasakius kaina isties juokinga
Papildyta: Ka tik isnagrinejau batus pirktus zygio batuose, parasyta kad pagaminti vietname, naturli oda tai tikrai, yra tas zenkliukas, istrauliau paduka, nieko ten neprirasyta QUOTE(krauda @ 2007 09 09, 11:44) O as manau kad zygio batuose ispardavimas senos kolekcijos, tiesa pasakius kaina isties juokinga Papildyta: Ka tik isnagrinejau batus pirktus zygio batuose, parasyta kad pagaminti vietname, naturli oda tai tikrai, yra tas zenkliukas, istrauliau paduka, nieko ten neprirasyta nikeo negalvokit QUOTE(Zana4 @ 2007 09 09, 15:26) Ne ne su šitais. Aš pirkau lygiai tokius pat kaip tie chaki tik rūžavus. Va tokios spalvos: geox Beje dabar žiūrėjau kad yra juodi tik jau kaip supratau suaugusiems ar tai paaugliams. O kaina jų parašyta 199 o paskui pasidarė 69 arba 99. Kaip tik šiandien pažiūrėjau. O Geox parduotuvėje yra kedukai su tokiu pačiu paduku bet jau modelis kitas: ![]() Iš mergaitiškų modelių beveik jau nieko nelikę, visi gražūs išpirkti. Anksčiau buvo modelių tokių kurių gali dar ebay rast QUOTE(migliux @ 2007 09 09, 18:08) Ne ne su šitais. Aš pirkau lygiai tokius pat kaip tie chaki tik rūžavus. Va tokios spalvos: geox Beje dabar žiūrėjau kad yra juodi tik jau kaip supratau suaugusiems ar tai paaugliams. O kaina jų parašyta 199 o paskui pasidarė 69 arba 99. Kaip tik šiandien pažiūrėjau. O Geox parduotuvėje yra kedukai su tokiu pačiu paduku bet jau modelis kitas: ![]() Iš mergaitiškų modelių beveik jau nieko nelikę, visi gražūs išpirkti. Anksčiau buvo modelių tokių kurių gali dar ebay rast be ja, kaune su tokiu paduku nemačiau |