http://skelbimas.lt/darbas/
Čia radau puikų puslapiuką su gausybe darbo pasiūlymų. Gal kažkas ras sau tinkamą.
tikiuosi, kad puikiomis nuorodomis ieškantiems darbo Lietuvoje ir užsienyje pasidalins ir kitos
http://skelbimas.lt/darbas/
Čia radau puikų puslapiuką su gausybe darbo pasiūlymų. Gal kažkas ras sau tinkamą. tikiuosi, kad puikiomis nuorodomis ieškantiems darbo Lietuvoje ir užsienyje pasidalins ir kitos
http://skelbimas.lt/skelbimas/contents.php...Darbas&Gylis=aa
O as kasdien cia knisuosi ir ieskau, gal kam pades.
Na, Russne, po tavo nuorodos nebėra ką ir bepridurti
Na aciu
Ačiū Russne, - super
O liuks skyrelis, nes kai ieškojau darbuotojos niekaip nesugalvojau į kurį čia skyrelį skelbimuką įdėti
Tai gi darbo paieskos sistemos inete:
www.cv.lt www.cvonline.ltCVBankas CVMarket Irasykit ir jus kokias zinot, palengvinkim darbo paieska.
www.karjeroscentras.lt
www.novalux.lt QUOTE(Drugelis @ 2005 01 28, 19:38) Atleisk, bet nesupratau tavo klausimo Gal klausei ar CV išsisiunčia pagal darbo pasiūlymą iš to tinklapio, tai taip. Jei ne to, tai patikslink klausimą. Jei žinosiu-atsakysiu Nu užpildžiau cv ir motyvacinį, o kai jau suradau norimą pasiūlymą ir banžiau siųst cv neišsisiuntė, tipo nu žodžiu išvis dingo. Va todėl ir klausiu. Jau veikia.
Pasidalinkit patirtim, kokiu budu realiausia rasti darba? Manau, kad daug kas isidarbina per pazistamus. Kiti uzmoka specialiom agenturom, kad surastu darba, iesko skelbimu laikrasciuose, skelbia savo CV internete. Idomu, koks budas geriausias
QUOTE(simba @ 2005 02 17, 10:55) Pasidalinkit patirtim, kokiu budu realiausia rasti darba? Manau, kad daug kas isidarbina per pazistamus. Kiti uzmoka specialiom agenturom, kad surastu darba, iesko skelbimu laikrasciuose, skelbia savo CV internete. Idomu, koks budas geriausias Iškart atmesčiau variantą kažkam mokėti. Rimtos personalo atrankos kompanijos, kurios dirba su solidžiom įmonėm ir turi gerų darbo siūlymų, pinigų iš žmonių neima. Savo laiku aš irgi padovanojau kažkokiai mistinei agentūrai savo tuo metu labai brangių 40Lt. ir gavau porą pasiūlymų būti prekybos agente. Perspektyvos "labai viliojančios" Daugiau visi būdai yra priimtini. Ir nereiktų apsiriboti vieninteliu. Siūlau: tikrinti skelbimus internete, Lietuvos ryte, registruotis įvairiose darbuotojų paieškos duomenų bazėse, pasiskelbti visiems pažįstamiems, ir svarbiausia, nenuleisti rankų
Geras rezultatas
Kol kas kaip ir maniau, daugiausia darba randa per pazistamus
Isbandysiu visus galimus variantus, isskyrus mokamus.
Truputį siaubingas rezultatas
Tik jau nedarykit išvadų iš 10 žmonių atsakymų
Na as savo pirmus du ilgalaikius darbus (pirmas truko 2 metus, kitame jau virs 8 metu esu) isidarbinau per pazistamus. O i Tupperware, kur dirbu nuo vasaros demonstruotoja (dabar jau grupes vadove) tai gal irgi galima sakyti, kad per pazistamus? Tiesiog pakviete viena drauge i Tupperware vakareli savo namuose, man patiko ir vakarelis, ir indai (labai), paprasiau, kad ir mano namuose ta demonstruotoja surengtu vakareli, po to dar viena, o po to masciau masciau ir sumasciau, kodel gi man paciai nebuti demonstruotoja
atsakiau "kitais budais", nes darba susiradau, nusiuntusi savo CV i imone, kurioje noreciau dirbti ir man paskambino, kai tik buvo reikalingi darbuotojai
As ieskau per interneta, ten pildau visur cv + siuntineju ir dar kalbejau su pazistamais, bet realiausia per ineta. Cia is patirties
QUOTE(Willma @ 2005 02 18, 12:43) atsakiau "kitais budais", nes darba susiradau, nusiuntusi savo CV i imone, kurioje noreciau dirbti ir man paskambino, kai tik buvo reikalingi darbuotojai Tai gerai, kad taip tiksliai zinojai ko nori. Kad radai savo svajoniu firma. O kai net pats nezinai, kur noretum dirbti... Man tiktu bet kokia firma, kad tik geros salygos butu. Nes apie firmas gerai neismanau, kad noreciau butent konkrecioje dirbti.
www.durpius.lt - niekoypatingo, bet gal kam pades
O man darbą surado mokama agentūra.
Ir štai vienas iš tų agentūros pasiūlytų darbų "užkibo", ir esu žiauriai patenkinta, tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau
Nei karto neteko įsidarbinti per pažistamus ir visada tik savo jegomis. O pazistami jau su mano pagalba darbinasi
Šiais laikais...1. per gimines. 2.per gerus draugus. 3. per pažįstamų pažįstamus, tarpinei grandžiai pažadant ...šokoladukų
MB pusmeti iesko per visus skelbimus, birza ir tt... universitetinis inzinierius, vadovaujama patirtis... nieko...
as irgi ieskau darbo... jau 2 metai praejo,o nuolatinio normalaus darbo taip ir neradau
QUOTE(Smurka @ 2004 11 10, 12:47) http://skelbimas.lt/darbas/ Čia radau puikų puslapiuką su gausybe darbo pasiūlymų. Gal kažkas ras sau tinkamą. tikiuosi, kad puikiomis nuorodomis ieškantiems darbo Lietuvoje ir užsienyje pasidalins ir kitos eik tu sau negaliu patiketi, 1-as variantas pasiteisina, nors as neturiu pazystamu per kuriuos isidarbinciau, bet pasimato kaip cia isidarbinama ir viskas aisku pasidaro QUOTE(simba @ 2005 02 18, 11:58) Prieš kelias savaites buvau dviejų dienų seminare apie darbo paieškas, CV rašymą, pokalbio dėl darbo ypatumus, profesinį įvaizdį ir tt. Tai ten buvo pateikta tokia statistika: 80% darbų yra surandami per pažįstamus ir ryšius. Ir čia ne Lietuvoje, o apskritai išsivysčiusiame pasaulyje. Bet tai nereiškia, kad per pažįstamus "po blatu" ar pan. Tiesiog pažįsti kažką, kuris žino tavo kvalifikaciją ir pasiūlo tave į darbo vietą arba praneša tau, kad tokioj ir tokioj firmoj ieško žmogaus su tavo įgūdžiais. Vnž pažintys, ryšiai yra be galo svarbūs. Aš šiuo metu irgi ieškau naujo darbo ir neturiu dayg ryšių. Tad teks spraustis į tuos 20%, kurie darbą susiranda per skelbimus internete, laikraščiuose ir pan.
Darba radau internete, issiunciau CV i parduotuves tinklapi ir mane atrinko, pradirbau 2,5m. Poto isejau, dabar baigsiu mokslus birzeli ir bandysiu ieskoti naujo darbelio. Jau noriu dirbti, tik nezinau kaip seksis paieskose
labukas, gal zinote ar is birzos ismeta, jei iseini is subsidijuojamos vietos savo noru?
hmmmm
Straipsnelis apie darbo paieska ir pokalbius su darbo konsultantais:
http://sausuolis.blogas.lt/ieskome-darbo-4.html#comment-1
Dar 3 darbo paieskos portalai:
vilnius.cvzona.lt darbas Vilniuje kaunas.cvzona.lt darbas Kaune klaipeda.cvzona.lt darbas Klaipedoje arba tiesiog www.cvzona.lt Yra nemazai darbo pasiulymu, motyvaciniu laisku, CV pildymo pavyzdziu, straipsniu idarbinimo tema ir pan. QUOTE(Sitram @ 2011 11 10, 19:06) Dar 3 darbo paieskos portalai: vilnius.cvzona.lt darbas Vilniuje kaunas.cvzona.lt darbas Kaune klaipeda.cvzona.lt darbas Klaipedoje arba tiesiog www.cvzona.lt Yra nemazai darbo pasiulymu, motyvaciniu laisku, CV pildymo pavyzdziu, straipsniu idarbinimo tema ir pan. Apsimoka pildyt CV, nes skirtingai nuo kitų portalų darbdaviams yra nemokama, (pvz cvonline ima 600 LT už 1 mėnesį naudojimo), be to jau turim kelis darbuotojus, kuriuos susirado būtent per čia. Tik būkit žmonės, užpildykit normaliai CV. |