Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokiu būdu dažniausiai randamas darbas?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Smurka
http://skelbimas.lt/darbas/

Čia radau puikų puslapiuką su gausybe darbo pasiūlymų. Gal kažkas ras sau tinkamą.

tikiuosi, kad puikiomis nuorodomis ieškantiems darbo Lietuvoje ir užsienyje pasidalins ir kitos
Russne
http://skelbimas.lt/skelbimas/contents.php...Darbas&Gylis=aa

O as kasdien cia knisuosi ir ieskau, gal kam pades. wink.gif Cia viskas vienoje vietoje thumbup.gif
langana
Na, Russne, po tavo nuorodos nebėra ką ir bepridurti laugh.gif Šaunuolė. Matosi, kad ieškotoja su patirtimi thumbup.gif biggrin.gif smile.gif
Russne
QUOTE (langana @ 2004 11 10, 16:36)
Na, Russne, po tavo nuorodos nebėra ką ir bepridurti laugh.gif Šaunuolė. Matosi, kad ieškotoja su patirtimi thumbup.gif biggrin.gif smile.gif

Na aciu wub.gif Bet pati supranti, kad musu mieste tiek mazai skelbiasi internete, kad mazai sansu, ka nors rasti. Cia gal daugiau didmiesciuose ieskancioms darbo ta nuoroda pades thumbup.gif
murzinyte
QUOTE (Russne @ 2004 11 10, 14:03)

O as kasdien cia knisuosi ir ieskau, gal kam pades. wink.gif Cia viskas vienoje vietoje thumbup.gif

Ačiū Russne, - super thumbup.gif thumbup.gif
NERA
O liuks skyrelis, nes kai ieškojau darbuotojos niekaip nesugalvojau į kurį čia skyrelį skelbimuką įdėti thumbup.gif
Lona
Tai gi darbo paieskos sistemos inete:
www.cv.lt
www.cvonline.ltCVBankas
CVMarket

Irasykit ir jus kokias zinot, palengvinkim darbo paieska.
Sara
www.karjeroscentras.lt

www.novalux.lt
Drugelis
http://www.dkc.lt
Russne
Cia viskas vienoj vietoj wink.gif
Lona
QUOTE(Drugelis @ 2005 01 27, 19:13)

Ar cia issisiuncia, man niekaip nejo.
Drugelis
QUOTE(Lona @ 2005 01 28, 18:57)
Ar cia issisiuncia, man niekaip nejo.
*

Atleisk, bet nesupratau tavo klausimo rolleyes.gif
Gal klausei ar CV išsisiunčia pagal darbo pasiūlymą iš to tinklapio, tai taip. Jei ne to, tai patikslink klausimą. Jei žinosiu-atsakysiu smile.gif
FU
ax.gifLietuvos darbo birza ax.gif
subalansuota
http://www.aruodas.lt/siulo/darbas
Lona
QUOTE(Drugelis @ 2005 01 28, 19:38)
Atleisk, bet nesupratau tavo klausimo rolleyes.gif
Gal klausei ar CV išsisiunčia pagal darbo pasiūlymą iš to tinklapio, tai taip. Jei ne to, tai patikslink klausimą. Jei žinosiu-atsakysiu smile.gif
*

Nu užpildžiau cv ir motyvacinį, o kai jau suradau norimą pasiūlymą ir banžiau siųst cv neišsisiuntė, tipo nu žodžiu išvis dingo. Va todėl ir klausiu.
Jau veikia.
simba
Pasidalinkit patirtim, kokiu budu realiausia rasti darba? Manau, kad daug kas isidarbina per pazistamus. Kiti uzmoka specialiom agenturom, kad surastu darba, iesko skelbimu laikrasciuose, skelbia savo CV internete. Idomu, koks budas geriausias g.gif
Moteris
QUOTE(simba @ 2005 02 17, 10:55)
Pasidalinkit patirtim, kokiu budu realiausia rasti darba? Manau, kad daug kas isidarbina per pazistamus. Kiti  uzmoka specialiom agenturom, kad surastu darba, iesko skelbimu laikrasciuose, skelbia savo CV internete. Idomu, koks budas geriausias  g.gif
*

Iškart atmesčiau variantą kažkam mokėti. Rimtos personalo atrankos kompanijos, kurios dirba su solidžiom įmonėm ir turi gerų darbo siūlymų, pinigų iš žmonių neima. Savo laiku aš irgi padovanojau kažkokiai mistinei agentūrai savo tuo metu labai brangių 40Lt. ir gavau porą pasiūlymų būti prekybos agente. Perspektyvos "labai viliojančios" smile.gif Žinau, kad numesdavo jie majaką, ir tu turėdavai perskambinti. Ir tau jie pasiūlydavo pabandyti nueiti pagal kokį laikraštyje išspausdintą skelbimą pabandyti laimės. Žodžiu, pravalas visiškas. Rekomenduojamas, kai jaučiamas pinigų perteklius.
Daugiau visi būdai yra priimtini. Ir nereiktų apsiriboti vieninteliu. Siūlau: tikrinti skelbimus internete, Lietuvos ryte, registruotis įvairiose darbuotojų paieškos duomenų bazėse, pasiskelbti visiems pažįstamiems, ir svarbiausia, nenuleisti rankų smile.gif Asmeniškai aš darbą radau per cvonline thumbup.gif Bet išbandžiau visus įmanomus ir neįmanomus legalius būdus biggrin.gif
murzinyte
Geras rezultatas biggrin.gif doh.gif
simba
Kol kas kaip ir maniau, daugiausia darba randa per pazistamus laugh.gif
dovalu
Isbandysiu visus galimus variantus, isskyrus mokamus. smile.gif
Mytė
Truputį siaubingas rezultatas verysad.gif Vadinasi galima daryti išvadą, kad jei neturi gerų pažįstamų,šansų, kad gausi gerą darbą yra mažai cry.gif
Moteris
Tik jau nedarykit išvadų iš 10 žmonių atsakymų biggrin.gif
Linda
Na as savo pirmus du ilgalaikius darbus (pirmas truko 2 metus, kitame jau virs 8 metu esu) isidarbinau per pazistamus. O i Tupperware, kur dirbu nuo vasaros demonstruotoja (dabar jau grupes vadove) tai gal irgi galima sakyti, kad per pazistamus? Tiesiog pakviete viena drauge i Tupperware vakareli savo namuose, man patiko ir vakarelis, ir indai (labai), paprasiau, kad ir mano namuose ta demonstruotoja surengtu vakareli, po to dar viena, o po to masciau masciau ir sumasciau, kodel gi man paciai nebuti demonstruotoja smile.gif Gal cia ir nelabai patenka i ta kategorija "Per pazistamus", cia gal daugiau kaip "savas verslas" gavosi. Dirbi kada nori, kiek nori.
Willma
atsakiau "kitais budais", nes darba susiradau, nusiuntusi savo CV i imone, kurioje noreciau dirbti ir man paskambino, kai tik buvo reikalingi darbuotojai smile.gif
Lona
As ieskau per interneta, ten pildau visur cv + siuntineju ir dar kalbejau su pazistamais, bet realiausia per ineta. Cia is patirties smile.gif
simba
QUOTE(Willma @ 2005 02 18, 12:43)
atsakiau "kitais budais", nes darba susiradau, nusiuntusi savo CV i imone, kurioje noreciau dirbti ir man paskambino, kai tik buvo reikalingi darbuotojai smile.gif
*

Tai gerai, kad taip tiksliai zinojai ko nori. Kad radai savo svajoniu firma. O kai net pats nezinai, kur noretum dirbti... Man tiktu bet kokia firma, kad tik geros salygos butu. Nes apie firmas gerai neismanau, kad noreciau butent konkrecioje dirbti.
Ieva-Pieva
www.durpius.lt - niekoypatingo, bet gal kam pades mirksiukas.gif
Bishojo
O man darbą surado mokama agentūra. smile.gif Na aš irgi per visur ieškojausi darbo, bet būtent šį darbą surado mokama agentūra, nors negaliu sakyti, kad esu labai jau patenkinta jos darbu. Per visą 4 mėnesių laikotarpį man pasiūlė 6 darbo pasiūlymus (nes buvau griežtai pasakius, kad nedomina pardavėjų, agenčių ir pan. darbai), va draugė, kuri ieškojo bele kokio darbo, pasiūlymų sulaukė blink.gif labai daug smile.gif
Ir štai vienas iš tų agentūros pasiūlytų darbų "užkibo", ir esu žiauriai patenkinta, tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau biggrin.gif
Kalinka
Nei karto neteko įsidarbinti per pažistamus ir visada tik savo jegomis. O pazistami jau su mano pagalba darbinasi smile.gif Tik kai man reikejo darbo pazistamu tiek net neturejau g.gif Jei rimtai, tai visus imanomus ir neimanomus budus panaudojus galima pagreitinti darbo radima. negalima apsiriboti vienu kuriuo, nebent darbo nelabai reikia. CV reik ne tik siusti, bet ir nuolat tureti su savimi sumazinta CV varianta vizitines tipo ir kaisioti ja pazistamiems ir kas galetu buti naudingas ieskant darbo. O kaip ja parasyti, tai jau komercine paslaptis ir ne apie tai klausimas wink.gif
Nelsona
Šiais laikais...1. per gimines. 2.per gerus draugus. 3. per pažįstamų pažįstamus, tarpinei grandžiai pažadant ...šokoladukų 4u.gif
NePastebima
QUOTE(Nelsona @ 2010 02 20, 19:44)
Šiais laikais...1. per gimines. 2.per gerus draugus. 3. per pažįstamų pažįstamus, tarpinei grandžiai pažadant ...šokoladukų 4u.gif
*

Nerašykit nesamonių. Neseniai susiradau darbą per skelbimą, sudalyvavau atrankoj ir laimėjau. Jokių giminių, pažįstamų ar šokoladų.
Ihmantas
QUOTE(NePastebima @ 2010 02 21, 17:35)
Nerašykit nesamonių. Neseniai susiradau darbą per skelbimą, sudalyvavau atrankoj ir laimėjau. Jokių giminių, pažįstamų ar šokoladų.
*

na ne nesamone
mama_x2
MB pusmeti iesko per visus skelbimus, birza ir tt... universitetinis inzinierius, vadovaujama patirtis... nieko...
_Jurgitaaa_
as irgi ieskau darbo... jau 2 metai praejo,o nuolatinio normalaus darbo taip ir neradau sad.gif darosi baisu sad.gif
^Austėja^
QUOTE(Smurka @ 2004 11 10, 12:47)
http://skelbimas.lt/darbas/

Čia radau puikų puslapiuką su gausybe darbo pasiūlymų. Gal kažkas ras sau tinkamą.

tikiuosi, kad puikiomis nuorodomis ieškantiems darbo Lietuvoje ir užsienyje pasidalins ir kitos
*

eik tu sau negaliu patiketi, 1-as variantas pasiteisina, nors as neturiu pazystamu per kuriuos isidarbinciau, bet pasimato kaip cia isidarbinama ir viskas aisku pasidaro lotuliukas.gif
cameron
QUOTE(simba @ 2005 02 18, 11:58)
Kol kas kaip ir maniau, daugiausia darba randa per pazistamus  laugh.gif
*

Prieš kelias savaites buvau dviejų dienų seminare apie darbo paieškas, CV rašymą, pokalbio dėl darbo ypatumus, profesinį įvaizdį ir tt. Tai ten buvo pateikta tokia statistika: 80% darbų yra surandami per pažįstamus ir ryšius. Ir čia ne Lietuvoje, o apskritai išsivysčiusiame pasaulyje.
Bet tai nereiškia, kad per pažįstamus "po blatu" ar pan. Tiesiog pažįsti kažką, kuris žino tavo kvalifikaciją ir pasiūlo tave į darbo vietą arba praneša tau, kad tokioj ir tokioj firmoj ieško žmogaus su tavo įgūdžiais. Vnž pažintys, ryšiai yra be galo svarbūs.

Aš šiuo metu irgi ieškau naujo darbo ir neturiu dayg ryšių. Tad teks spraustis į tuos 20%, kurie darbą susiranda per skelbimus internete, laikraščiuose ir pan. smile.gif
wai2te_m
Darba radau internete, issiunciau CV i parduotuves tinklapi ir mane atrinko, pradirbau 2,5m. Poto isejau, dabar baigsiu mokslus birzeli ir bandysiu ieskoti naujo darbelio. Jau noriu dirbti, tik nezinau kaip seksis paieskose ax.gif
Brigita0329
labukas, gal zinote ar is birzos ismeta, jei iseini is subsidijuojamos vietos savo noru?
zaliaake123
QUOTE(Brigita0329 @ 2011 05 05, 09:28)
labukas, gal zinote ar is birzos ismeta, jei iseini is subsidijuojamos vietos savo noru?
*

Taip, registracija nutraukiama pusei metu verysad.gif
Brigita0329
hmmmm sad.gif o jei iseiciau po triju menesiu, kai subsidija pasibaigus tai ir ismestu? aciu.
zaliaake123
QUOTE(Brigita0329 @ 2011 05 09, 11:43)
hmmmm sad.gif  o jei iseiciau po triju menesiu, kai subsidija pasibaigus tai ir ismestu? aciu.
*

Tik neiseikite paskutine subsidijos diena. Padirbkite truputuka - nors kelias dienas. Tada is naujo galesite registruotis i darbo birza. Registracija bus nauja 4u.gif
sausuolis
Straipsnelis apie darbo paieska ir pokalbius su darbo konsultantais:

http://sausuolis.blogas.lt/ieskome-darbo-4.html#comment-1
Sitram
Dar 3 darbo paieskos portalai:
vilnius.cvzona.lt darbas Vilniuje
kaunas.cvzona.lt darbas Kaune
klaipeda.cvzona.lt darbas Klaipedoje
arba tiesiog www.cvzona.lt
Yra nemazai darbo pasiulymu, motyvaciniu laisku, CV pildymo pavyzdziu, straipsniu idarbinimo tema ir pan. 4u.gif
cvvilnius
QUOTE(Sitram @ 2011 11 10, 19:06)
Dar 3 darbo paieskos portalai:
vilnius.cvzona.lt darbas Vilniuje
kaunas.cvzona.lt darbas Kaune
klaipeda.cvzona.lt darbas Klaipedoje
arba tiesiog www.cvzona.lt
Yra nemazai darbo pasiulymu, motyvaciniu laisku, CV pildymo pavyzdziu, straipsniu idarbinimo tema ir pan.  4u.gif
*

Apsimoka pildyt CV, nes skirtingai nuo kitų portalų darbdaviams yra nemokama, (pvz cvonline ima 600 LT už 1 mėnesį naudojimo), be to jau turim kelis darbuotojus, kuriuos susirado būtent per čia. Tik būkit žmonės, užpildykit normaliai CV.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.