Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip sužinoti, kas temos moderatorius?
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2
Šilko Namai
Toks ir mano klausimas- kaip suzinoti kas moderuoja viena ar kita tema ar sriti, jei noreciau kreiptis per AZ .
Ambro
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 09 04, 13:08)
Toks ir mano klausimas- kaip suzinoti kas moderuoja viena ar kita tema ar sriti, jei noreciau kreiptis per AZ .
*

Tituliniame psulapyje po kiekvienu skyrelio pavadinimu matosi ši eilutė: "Forumą prižiūri:..." ir šalia prirašytas moderatorius wink.gif

P.s. prašyčiau temos pavadinimą rašyt LT raidėmis !
kumpis
Sveiki,
O per kiek laiko dazniausiai galima sulaukti atsakymo is mediatoriaus?
As parasiau vakas az vienam is temos mediatoriu.
Aciu
Ambro
Mediatoriaus? g.gif Jei rašei į až, kai gali, atsako. Žiūrint dar, ko klausei rolleyes.gif
kumpis
As teiravausi, ar butu galima istrinti mano zinute skelbimu lentoje, kadangi nenoriu trinti viso savo skelbimo blush2.gif
Ambro
QUOTE(kumpis @ 2007 11 15, 13:39)
As teiravausi, ar butu galima istrinti mano zinute skelbimu lentoje, kadangi nenoriu trinti viso savo skelbimo blush2.gif
*

Kurią žinutę? Gali parašyt į až.
Kolekcionierė
o kai parašyta kad foruma prižiūri moderatoriai,tai į kurį tada kreiptis?
MIKIENĖ
QUOTE(kulebam @ 2007 12 05, 17:18)
o kai parašyta kad foruma prižiūri moderatoriai,tai į kurį tada kreiptis?
*

Į tą kuris tą forumą prižiūri cool.gif
*sanel*
labai greitai sureaguoja, šaunuoliai moderatoriai 4u.gif
Kolekcionierė
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 12 05, 20:46)
Į tą kuris tą forumą prižiūri cool.gif
*

parašyta kad forumą prižiūri moderatoriai,o ne būtent kažkuris,kalbų apie skelbimų lentos skyreli "Kita"
Rasma
QUOTE(kulebam @ 2007 12 07, 14:24)
parašyta kad forumą prižiūri moderatoriai,o ne būtent kažkuris,kalbų apie skelbimų lentos skyreli "Kita"
*

Tada į bet kurį galima, kuris labiausiai patinka smile.gif
Vitulka
vienam subforume, kuris turi moderatorių, nėra tvarkos, nusiunčiau AŽ, bet jokių pasikeitimų neįvyko. Kaip tokį elgesį reiktų suprast? kad moderatoriui jo pareigos visai nerūpi? ax.gif
Ambro
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 20:05)
vienam subforume, kuris turi moderatorių, nėra tvarkos, nusiunčiau AŽ, bet jokių pasikeitimų neįvyko. Kaip tokį elgesį reiktų suprast? kad moderatoriui jo pareigos visai nerūpi?  ax.gif
*

Galima kreiptis į s-moderatorių, jis turi galias tvarkytis visame forume. Gal paprasčiausiai tuo metu to skyrelio moderatorius neprisijungė prie forumo? Negali dėl to jo kaltint rolleyes.gif
Vitulka
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 29, 22:18)
Galima kreiptis į s-moderatorių, jis turi galias tvarkytis visame forume. Gal paprasčiausiai tuo metu to skyrelio moderatorius neprisijungė prie forumo? Negali dėl to jo kaltint rolleyes.gif
*

į s-moderatorių ir kreipiaus, būtent į tą, kuris ir moderuoja tą skyrelį. Ir kai siunčiau AŽ buvo prisijungęs ir po to ne vieną kartą, bet jokių veiksmų schmoll.gif gal nesugeba būt nešališkas g.gif
man labai noris moderatorius AŽ užverst, bet po tokio "tvarkymo" net ranka nekyla schmoll.gif
Cikadelė
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 20:05)
vienam subforume, kuris turi moderatorių, nėra tvarkos, nusiunčiau AŽ, bet jokių pasikeitimų neįvyko. Kaip tokį elgesį reiktų suprast? kad moderatoriui jo pareigos visai nerūpi?  ax.gif

kas čia per subforumas? gal tiesiog nebuvo laiko ir galimybių tvarkyti g.gif
Vitulka
QUOTE(Cikadelė @ 2008 12 31, 22:05)
kas čia per subforumas? gal tiesiog nebuvo laiko ir galimybių tvarkyti g.gif
*

Vyrai ir moterys smile.gif
nežinau, ar neturi laiko, ar noro. Man sunku už moderatorių rašyt. Gal tokios temos, kaip bendraminčiuose, kad yra, moderatoriui atrodo vertingos g.gif
Ambro
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 31, 22:12)
Vyrai ir moterys  smile.gif
nežinau, ar neturi laiko, ar noro. Man sunku už moderatorių rašyt. Gal tokios temos, kaip bendraminčiuose, kad yra, moderatoriui atrodo vertingos  g.gif
*

O gal tiesiog negalėjo įvykdyt jūsų prašymo, nepagalvojot apie tai? g.gif Juk negalim mes tiesiog viską savarankiškai tvarkyt, kaip tik narys paprašo.
Prince
Jus rasete ,kad tituliniame lape yra parasyta kas priziuri,bet as nerandu g.gif
man reikai ,kad isttintu viena zinute mano
ernoja
QUOTE(Prince @ 2009 01 25, 13:45)
Jus rasete ,kad tituliniame lape yra parasyta kas priziuri,bet as nerandu g.gif
man reikai ,kad isttintu viena zinute mano
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...mp;CODE=leaders
Vitulka
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 29, 22:18)
*

QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 05, 17:49)
O gal tiesiog negalėjo įvykdyt jūsų prašymo, nepagalvojot apie tai? g.gif Juk negalim mes tiesiog viską savarankiškai tvarkyt, kaip tik narys paprašo.
*

tai jis turi tas galias ar ne? biggrin.gif
Ambro
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 27, 01:10)
tai jis turi tas galias ar ne?  biggrin.gif
*

Galias turi, bet negali pagal save viską tvarkyt smile.gif Net ir tarp mūsų, moderatorių, yra tam tikros taisyklės, ką mes galim, o dėl ko reik pasitart su kitais, administracija.
agente009
Laba diena, Supermama,
Nežinau, ar ten kreipiuosi, nes iškilo toks klausimas... Jūs uždarote ir moderuojate temas, tad gal galėtumėte sutvarkyti mano skelbimų temelę, nes viena mergina turbūt paklydo ir prikrovė savo darbelių nuotraukų... jaučiuosi nesmagiai verysad.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif

P.s. rašiau į AŽ, tačiau laiškas nenueina, dėžutė pilna.
Ambro
QUOTE(agente009 @ 2009 01 28, 15:01)
gal galėtumėte sutvarkyti mano skelbimų temelę
*

Kurioj čia temoj? Prašom įkelt nuorodą čia arba parašyt į až g.gif Mano až retai kada perpildyta, mat pastoviai pratrinu biggrin.gif
Vitulka
paaiškinimo nesitikiu, nes neįsivaizduoju, koks jis galėtų būt.
šita tema kaip suprantu yra komercija. Parašiau to subforumo moderatorei, bet niekas nuo to nepasikeitė schmoll.gif Aš dar suprasčiau, kad neturi laiko ir pan., peržvelgt forumo, bet kai ant lėkštutės padedi viską ir vis tiek niekas "negirdi", man nesuprantama ax.gif
tai kam tada garsiai šnekama, kad jei matot netvarką ir pan., kreipkitės į moderatorių, jei vis tiek niekas nekreipia dėmesio ir atsiduri durniaus vietoj huh.gif
ernoja
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 14, 15:21)
paaiškinimo nesitikiu, nes neįsivaizduoju, koks jis galėtų būt.
šita tema kaip suprantu yra komercija. Parašiau to subforumo moderatorei, bet niekas nuo to nepasikeitė  schmoll.gif Aš dar suprasčiau, kad neturi laiko ir pan., peržvelgt forumo, bet kai ant lėkštutės padedi viską ir vis tiek niekas "negirdi", man nesuprantama  ax.gif
tai kam tada garsiai šnekama, kad jei matot netvarką ir pan., kreipkitės į moderatorių, jei vis tiek niekas nekreipia dėmesio ir atsiduri durniaus vietoj huh.gif
*

gal tuo metu nebuvo prisijugusi g.gif
nors teko porą kartų rašyt prisijungusiai moderatorei, bet jokios reakcijos nebuvo. Tuo tarpu pora moderatorių atsako ar sutvarko tuoj pat. thumbup.gif
Vitulka
QUOTE(zinulė @ 2009 02 15, 13:10)
gal tuo metu nebuvo prisijugusi g.gif
nors teko porą kartų rašyt prisijungusiai moderatorei, bet jokios reakcijos nebuvo. Tuo tarpu pora moderatorių atsako ar sutvarko tuoj pat.  thumbup.gif
*

tuo metu, nežinau, nežiūrėjau, bet po to buvo.
Tikrai kiti sureaguoja, bet ir tai ne visi schmoll.gif aš suprantu, kad yra subforumų, kuriuose nevisi moderatoriai gali moderuot, bet kai parašai būtent to subforumo moderatoriui ir nereaguoja, tai nesuprantu schmoll.gif
Emmy
Laba vakarą, ieškau Švenčių moderatoriaus (krikštynų skyrelio)?
Vitulka
QUOTE(Emmy @ 2009 03 17, 20:58)
Laba vakarą, ieškau Švenčių moderatoriaus (krikštynų skyrelio)?
*

neturi šitas skyrelis moderatoriaus, bandyk kreiptis į kurį nors iš moderatorių komandos smile.gif
Ambro
Vitulka, ačiū už pagalbą 4u.gif
Tiramiska
Turiu klausimą.
Ar nebus perdaug, jei prašysiu moderatoriaus pakeisti dešimties nuortaukų nuorodas keliose žinutese?
Šiaip jau esu paprašiusi,....bet atsakymo negaunu. Gal perdaug užsiprašiau? g.gif
Ambro
QUOTE(Tiramiska @ 2009 03 24, 21:09)
Turiu klausimą.
Ar nebus perdaug, jei prašysiu moderatoriaus pakeisti dešimties nuortaukų nuorodas keliose žinutese?
Šiaip jau esu paprašiusi,....bet atsakymo negaunu. Gal perdaug užsiprašiau? g.gif
*

Tarkitės asmeniškai su to skyrelio moderatore. Gal ir apsiims rolleyes.gif
Vitulka
čia ne į temą, bet nenorėjau naujos kurtos.
kodėl sustojo Greitojo reagavimo padalinio veikla? biggrin.gif
Rustė
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 17, 12:03)
čia ne į temą, bet nenorėjau naujos kurtos.
kodėl sustojo Greitojo reagavimo padalinio veikla?  biggrin.gif
*

todėl, kad aš buvau netekusi savo kompiuterio (taisė man jį) , laikinai naudojausi MB laptopu, kuriuo per sudėtinga buvo man užsiimti visa ta veikla.

visas veiks.

teoriškai ten visos s-moder turi teises tvarkytis, tad mes kaip nors sutvarkysim smile.gif
Vitulka
ar veikia "Greitojo reagavimo padalinys"? smile.gif
Rustė
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 08, 22:47)
ar veikia "Greitojo reagavimo padalinys"?  smile.gif
*

veikia, tik su nauja tvarka.

paskelbtas temas, ištrina po sutvarkymo.

"ataskaitų" nebus, nes moderatorės priėjo išvados, kad tokiu metodu vistiek matosi kas rašo, ir taip pat sėkmingai galima užsiimti teroru tų narių per AŽ..neva kam skundikauja...
Afrodizija
Rankdarbių skelbimų skyrelyje kai kurios moterys laukia temų patvirtinimo po kelias savaites. Kai kam reikia temą ištrinti. Moderatorės pranešimų gaviklis perpildytas jau kelios dienos (gal savaitės), susiekti neįmanoma. Kai kas bandyti rašyti kitom moderatorėm, atsakymo nesulaukė,
Tvarką žinome: darbas savanoriškas ir neapmokamas, moderatorės turi ir asmeninius gyvenimus, ne tik forumą. Bet vis dėlto, gal kas galėtų šiuo klausimu pagelbėti?
Iš anksto ačiu 4u.gif
Ambro
Pati esu apsikrovusi darbais, kad ne kasdien išgaliu prisijungti prie SM.... nepažadu per vieną dieną, bet pažiūrėsiu tą skyrelį smile.gif
Madmuazelle
Turiu savo temutę skyrelyje "tėvams "ir pasibaigus senai temai jau kelios dienos niekas nepakelia naujosios prie "svarbių". Kreipiausi į moderatores, tačiau jos atsako, kad temą pakelt gali tik SM. Kadangi SM až perpildyta neįsivaizduoju kada mano tema bus pakelta. Gal čia galiu rast pagalbą rolleyes.gif
krb
Neduoda man paskelbti temos skyrelyje "Paslaugos". nezinau kodel, nerandu niekur atsakymo ar paaiskinimo, zinuciu pas mane virs 100, nezinau kur kreiptis......
Vitulka
QUOTE(krb @ 2010 02 19, 15:21)
Neduoda man paskelbti temos skyrelyje "Paslaugos". nezinau kodel, nerandu niekur atsakymo ar paaiskinimo, zinuciu pas mane virs 100, nezinau kur kreiptis......
*

Skyrelyje "Paslaugos" naujos temos netvirtinamos, kol nebus patvirtintos naujos taisyklės.
Tas tęsiasi jau labai seniai ir neaišku, kiek dar reiks laukt smile.gif
Iš savo pusės galiu palinkėt tik kantrybės 4u.gif
Grete123
QUOTE(Ambrozija @ 2007 09 05, 14:27)
Tituliniame psulapyje po kiekvienu skyrelio pavadinimu matosi ši eilutė: "Forumą prižiūri:..." ir šalia prirašytas moderatorius wink.gif
P.s. prašyčiau temos pavadinimą rašyt LT raidėmis !

*

Sveiki,

O jei neparasyta, kaip suzinoti kas priziuri mano tema?Dekui
Svajūnė
QUOTE(Grete123 @ 2010 03 29, 11:35)
Sveiki,

O jei neparasyta, kaip suzinoti kas priziuri mano tema?Dekui
*

Skyrius "Vyrai ir moterys" (kaip suprantu apie šį skyrių kalbate), šiuo metu yra prižiūrimas s-moderatorių Agos, Rasmos ir Ciocios Polios. Parašykite į AŽ vienai jų.
Grete123
QUOTE(Svajūnė @ 2010 03 29, 11:51)
Skyrius "Vyrai ir moterys" (kaip suprantu apie šį skyrių kalbate), šiuo metu yra prižiūrimas s-moderatorių Agos, Rasmos ir Ciocios Polios. Parašykite į AŽ vienai jų.
*

Gaila, bet niekas neatsako sad.gif.
Borzika
QUOTE(Grete123 @ 2010 03 29, 11:35)
O jei neparasyta, kaip suzinoti kas priziuri mano tema?

Šiuo metu skyrelis Vyrai ir moterys neturi 'tiesioginio' moderatoriaus.
Gaila, bet niekas neatsako sad.gif

O su kokia problema kreipėtės?
Grete123
QUOTE(Borzika @ 2010 04 02, 12:39)
Šiuo metu skyrelis Vyrai ir moterys neturi 'tiesioginio' moderatoriaus.

O su kokia problema kreipėtės?
*

Prasiau, kad panaikintu tema.
Borzika
QUOTE(Grete123 @ 2010 04 02, 15:49)
Prasiau, kad panaikintu tema

Belieka palinkėt kantrybės 4u.gif
Grete123
QUOTE(Borzika @ 2010 04 02, 15:56)
Belieka palinkėt kantrybės  4u.gif
*

Tai reiskia, kad to neimanoma padaryti? smile.gif
Borzika
QUOTE(Grete123 @ 2010 04 02, 16:47)
Tai reiskia, kad to neimanoma padaryti?

Tikrai ne mirksiukas.gif

Darsyk pakartosiu - būkim bent šiek tiek kantresni 4u.gif
common sense
Sveiki, neradau kas priziū Vaiko sveikata, subforumas ligos blink.gif
Ačiū už atsakymą
Vitulka
QUOTE(elena1215 @ 2010 06 21, 20:47)
Sveiki, neradau kas priziū Vaiko sveikata, subforumas ligos blink.gif
Ačiū už atsakymą
*

skyrelis be moderatoriaus smile.gif
bet galit kreiptis į bet kurį iš smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.