Toks ir mano klausimas- kaip suzinoti kas moderuoja viena ar kita tema ar sriti, jei noreciau kreiptis per AZ .
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 09 04, 13:08) Toks ir mano klausimas- kaip suzinoti kas moderuoja viena ar kita tema ar sriti, jei noreciau kreiptis per AZ . Tituliniame psulapyje po kiekvienu skyrelio pavadinimu matosi ši eilutė: "Forumą prižiūri:..." ir šalia prirašytas moderatorius P.s. prašyčiau temos pavadinimą rašyt LT raidėmis !
Sveiki,
O per kiek laiko dazniausiai galima sulaukti atsakymo is mediatoriaus? As parasiau vakas az vienam is temos mediatoriu. Aciu
Mediatoriaus?
As teiravausi, ar butu galima istrinti mano zinute skelbimu lentoje, kadangi nenoriu trinti viso savo skelbimo
o kai parašyta kad foruma prižiūri moderatoriai,tai į kurį tada kreiptis?
labai greitai sureaguoja, šaunuoliai moderatoriai
vienam subforume, kuris turi moderatorių, nėra tvarkos, nusiunčiau AŽ, bet jokių pasikeitimų neįvyko. Kaip tokį elgesį reiktų suprast? kad moderatoriui jo pareigos visai nerūpi?
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 20:05) vienam subforume, kuris turi moderatorių, nėra tvarkos, nusiunčiau AŽ, bet jokių pasikeitimų neįvyko. Kaip tokį elgesį reiktų suprast? kad moderatoriui jo pareigos visai nerūpi? Galima kreiptis į s-moderatorių, jis turi galias tvarkytis visame forume. Gal paprasčiausiai tuo metu to skyrelio moderatorius neprisijungė prie forumo? Negali dėl to jo kaltint QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 29, 22:18) Galima kreiptis į s-moderatorių, jis turi galias tvarkytis visame forume. Gal paprasčiausiai tuo metu to skyrelio moderatorius neprisijungė prie forumo? Negali dėl to jo kaltint į s-moderatorių ir kreipiaus, būtent į tą, kuris ir moderuoja tą skyrelį. Ir kai siunčiau AŽ buvo prisijungęs ir po to ne vieną kartą, bet jokių veiksmų man labai noris moderatorius AŽ užverst, bet po tokio "tvarkymo" net ranka nekyla QUOTE(Vitulka @ 2008 12 26, 20:05) vienam subforume, kuris turi moderatorių, nėra tvarkos, nusiunčiau AŽ, bet jokių pasikeitimų neįvyko. Kaip tokį elgesį reiktų suprast? kad moderatoriui jo pareigos visai nerūpi? kas čia per subforumas? gal tiesiog nebuvo laiko ir galimybių tvarkyti QUOTE(Vitulka @ 2008 12 31, 22:12) Vyrai ir moterys nežinau, ar neturi laiko, ar noro. Man sunku už moderatorių rašyt. Gal tokios temos, kaip bendraminčiuose, kad yra, moderatoriui atrodo vertingos O gal tiesiog negalėjo įvykdyt jūsų prašymo, nepagalvojot apie tai?
Jus rasete ,kad tituliniame lape yra parasyta kas priziuri,bet as nerandu
man reikai ,kad isttintu viena zinute mano QUOTE(Prince @ 2009 01 25, 13:45) Jus rasete ,kad tituliniame lape yra parasyta kas priziuri,bet as nerandu man reikai ,kad isttintu viena zinute mano http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...mp;CODE=leaders QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 29, 22:18) Galima kreiptis į s-moderatorių, jis turi galias tvarkytis visame forume. Gal paprasčiausiai tuo metu to skyrelio moderatorius neprisijungė prie forumo? Negali dėl to jo kaltint QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 05, 17:49) O gal tiesiog negalėjo įvykdyt jūsų prašymo, nepagalvojot apie tai? tai jis turi tas galias ar ne?
Laba diena, Supermama,
Nežinau, ar ten kreipiuosi, nes iškilo toks klausimas... Jūs uždarote ir moderuojate temas, tad gal galėtumėte sutvarkyti mano skelbimų temelę, nes viena mergina turbūt paklydo ir prikrovė savo darbelių nuotraukų... jaučiuosi nesmagiai Iš anksto dėkoju P.s. rašiau į AŽ, tačiau laiškas nenueina, dėžutė pilna.
paaiškinimo nesitikiu, nes neįsivaizduoju, koks jis galėtų būt.
šita tema kaip suprantu yra komercija. Parašiau to subforumo moderatorei, bet niekas nuo to nepasikeitė tai kam tada garsiai šnekama, kad jei matot netvarką ir pan., kreipkitės į moderatorių, jei vis tiek niekas nekreipia dėmesio ir atsiduri durniaus vietoj QUOTE(Vitulka @ 2009 02 14, 15:21) paaiškinimo nesitikiu, nes neįsivaizduoju, koks jis galėtų būt. šita tema kaip suprantu yra komercija. Parašiau to subforumo moderatorei, bet niekas nuo to nepasikeitė tai kam tada garsiai šnekama, kad jei matot netvarką ir pan., kreipkitės į moderatorių, jei vis tiek niekas nekreipia dėmesio ir atsiduri durniaus vietoj gal tuo metu nebuvo prisijugusi nors teko porą kartų rašyt prisijungusiai moderatorei, bet jokios reakcijos nebuvo. Tuo tarpu pora moderatorių atsako ar sutvarko tuoj pat. QUOTE(zinulė @ 2009 02 15, 13:10) gal tuo metu nebuvo prisijugusi nors teko porą kartų rašyt prisijungusiai moderatorei, bet jokios reakcijos nebuvo. Tuo tarpu pora moderatorių atsako ar sutvarko tuoj pat. tuo metu, nežinau, nežiūrėjau, bet po to buvo. Tikrai kiti sureaguoja, bet ir tai ne visi
Laba vakarą, ieškau Švenčių moderatoriaus (krikštynų skyrelio)?
QUOTE(Emmy @ 2009 03 17, 20:58) neturi šitas skyrelis moderatoriaus, bandyk kreiptis į kurį nors iš moderatorių komandos
Vitulka, ačiū už pagalbą
Turiu klausimą.
Ar nebus perdaug, jei prašysiu moderatoriaus pakeisti dešimties nuortaukų nuorodas keliose žinutese? Šiaip jau esu paprašiusi,....bet atsakymo negaunu. Gal perdaug užsiprašiau?
čia ne į temą, bet nenorėjau naujos kurtos.
kodėl sustojo Greitojo reagavimo padalinio veikla? QUOTE(Vitulka @ 2009 05 17, 12:03) todėl, kad aš buvau netekusi savo kompiuterio (taisė man jį) , laikinai naudojausi MB laptopu, kuriuo per sudėtinga buvo man užsiimti visa ta veikla. visas veiks. teoriškai ten visos s-moder turi teises tvarkytis, tad mes kaip nors sutvarkysim
ar veikia "Greitojo reagavimo padalinys"?
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 08, 22:47) veikia, tik su nauja tvarka. paskelbtas temas, ištrina po sutvarkymo. "ataskaitų" nebus, nes moderatorės priėjo išvados, kad tokiu metodu vistiek matosi kas rašo, ir taip pat sėkmingai galima užsiimti teroru tų narių per AŽ..neva kam skundikauja...
Rankdarbių skelbimų skyrelyje kai kurios moterys laukia temų patvirtinimo po kelias savaites. Kai kam reikia temą ištrinti. Moderatorės pranešimų gaviklis perpildytas jau kelios dienos (gal savaitės), susiekti neįmanoma. Kai kas bandyti rašyti kitom moderatorėm, atsakymo nesulaukė,
Tvarką žinome: darbas savanoriškas ir neapmokamas, moderatorės turi ir asmeninius gyvenimus, ne tik forumą. Bet vis dėlto, gal kas galėtų šiuo klausimu pagelbėti? Iš anksto ačiu
Pati esu apsikrovusi darbais, kad ne kasdien išgaliu prisijungti prie SM.... nepažadu per vieną dieną, bet pažiūrėsiu tą skyrelį
Turiu savo temutę skyrelyje "tėvams "ir pasibaigus senai temai jau kelios dienos niekas nepakelia naujosios prie "svarbių". Kreipiausi į moderatores, tačiau jos atsako, kad temą pakelt gali tik SM. Kadangi SM až perpildyta neįsivaizduoju kada mano tema bus pakelta. Gal čia galiu rast pagalbą
Neduoda man paskelbti temos skyrelyje "Paslaugos". nezinau kodel, nerandu niekur atsakymo ar paaiskinimo, zinuciu pas mane virs 100, nezinau kur kreiptis......
QUOTE(krb @ 2010 02 19, 15:21) Neduoda man paskelbti temos skyrelyje "Paslaugos". nezinau kodel, nerandu niekur atsakymo ar paaiskinimo, zinuciu pas mane virs 100, nezinau kur kreiptis...... Skyrelyje "Paslaugos" naujos temos netvirtinamos, kol nebus patvirtintos naujos taisyklės. Tas tęsiasi jau labai seniai ir neaišku, kiek dar reiks laukt Iš savo pusės galiu palinkėt tik kantrybės QUOTE(Grete123 @ 2010 03 29, 11:35) O jei neparasyta, kaip suzinoti kas priziuri mano tema? Šiuo metu skyrelis Vyrai ir moterys neturi 'tiesioginio' moderatoriaus. QUOTE Gaila, bet niekas neatsako O su kokia problema kreipėtės? QUOTE(Grete123 @ 2010 04 02, 15:49) Prasiau, kad panaikintu tema Belieka palinkėt kantrybės QUOTE(Grete123 @ 2010 04 02, 16:47) Tai reiskia, kad to neimanoma padaryti? Tikrai ne Darsyk pakartosiu - būkim bent šiek tiek kantresni
Sveiki, neradau kas priziū Vaiko sveikata, subforumas ligos
Ačiū už atsakymą |