Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip gimė mano stebukliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
stora
sveikos mamytes, kai laukiau savo stebukliuko atejimo, vis skaitinejau cia parasytas istorijas. Iskart po gimdymo nusprendziau ir as parasyti savo istorija. Gimdymo data buvo numatyta spalio 6, bet as tikejausi, kad gims anksciau. Jau nuo rugsejo vidurio vis laukdavau kada suskaus ar nubegs vandenys. Taip belaukiant atejo spalio 5. Prabudau ryte apie 4 val nes suskaudo pilva, nuejusi i tualeta pamaciau, kad siek tiek kraujuoju, apsidziaugiau, prisizadinau vyra ir pasakiau, kad siandien jau tikrai sulauksim savo vaikelio. Kadangi skaudejo neperdaugiausiai, tai vyra isleidau i darba, o pati dar numigau pietu, isskalbiau ir sulyginau vyrui darbinius drabuzius, pridariau valgyti. 7 val vakaro skausmas pasidarė stipresnis, kartojosi kas 10 minuciu, bet kenteti buvo galima. vis laukiau kada bus baisiau ir bijojau nuvaziuoti per anksti, kad kaip kvaileles neisvarytu namo. Grizo vyras, paziurejom televizoriu, 23 val nuejom gult.As jau nebeuzmigau, vis skaiciavau tarpus tarp saremiu. Tai 10, tai 7 minutes. 2,30 val prisizadinau vyra, sakau gal jau vaziuokim. 3,30 val nuvykom i gimdymo namus, gydytoja apziurejo - 6 cm, galvoju valio thumbup.gif .Uzregistravo, prakirpo vandenis, o as prasau kad mane leistu i dzekuzi vonia, sako, kad ko gero jau neleis, bet vistik leido. Pradzioj dar vonioj tarpais tarp saremiu atsipalaiduodavau, bet kuo toliau, tuo baisiau. Paskui tie burbuliukai jau net nervuot pradejo. Gydytoja vis ateina ir kalusia, ar nenoriu kakot, o man toks noras visai nekyla.Vonioj prabuvau gal pora valandu, po to gydytoja liepe lipti ir sedet ant tualeto, o tai jau buvo kosmaras, dar ilgai man tas tualetas buvo kaip kokia kankinimo priemone. Pagaliau sulaukiau momento kai guliau ant stalo, sako kai pajusi, kad nori stent tai stumk, o man tokio noro visai nera, tik supratau kad kai uzeina skausmas ir stumiu, tai tada taip neskauda, dar ant stalo prasikankinau apie valanda ir isgirdau gydytoja sako, mergyte. Kaip gera tada pasidare, pamaciau tokia mazute, grazute. O kai pasvere ir pasake svori tai dar karta istiko sokas 3,956 kg. Gerai kad pries gimdydama nezinojau kokia meskute mano dukryte, butu buve sunkiau gimdyt. dar guledama ant gimdymo stalo pasakiau vyrui, kad ir vel galiu gimdyt, nes nebuvo taip baisu kaip tikejausi. tai stai tokia musu stebukliuko istorija.
Lexana
Smagu, kad lengvai pagimdei. Sekmes auginant mazaja. smile.gif
Artemidė
Sveikinu thumbup.gif Aukit didutes thumbup.gif
evelinka
Sekmes abiems 4u.gif
aurra*
Saunuole thumbup.gif sveikateles tau ir tavo dukrytei wub.gif bei smagaus augimo rolleyes.gif
*ziurkyte*
sveikinu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif , saunuole!
Nledi
Aukit dideles ir sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gili
Aukit didutes, grazus vardas, kaip ir mano sesutes smile.gif
siaulietuke
Faina,kad visoms taip lengvai gimdytusi.
Papildyta:
Kaip fainai.
ViGiDo
ir man taip buvo, irgi lengvai gimdžiau.
o kad visom taip rolleyes.gif

sėkmės jum, aukit dideli ir sveiki wink.gif
Tatli
Pritariu biggrin.gif
*Slapuke*
labai grazi istoirja wub.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.