mano drabužiai,ar skalbiniai,ilgai užsigulėję spintoj,praranda gaivų kvapą (nepaisant kad skalauju su Lenor ar kitu minkštinkliu).Turbūt ne pas mane vieną taip.Girdėjau,kad yra pirkti tokių servetėlių ar kažko panašaus,kurios sudėliojamos tarp skalbinių,rūbų ir padeda ilgai išlaikyti švaros ir gaivumo kvapą.Kadangi pati tokių niekur nemačiau ir nežinau,kur jų teirautis,tai gal patarsite tos,kurios tai žinote?Nebūtinai gal servetėlės,gal yra kokių purškalų ar pan?
neteko naudoti, bet turbut verta isigyti
Galvoju, tai dėl blogo išskalavimo. Pabandyk "babų" metodu- perskalauti, jei skalbi automatine, kokius du kartus, džiovinti lauke. Be kvapiklių-minkštiklių. Nes tas kvapas, įtariu, yra yrančios organikos kvapas, tai kai, pvz. prakaituojam, ne papildomai kvėpinam, o prausiam, ar ne? Mane tai tas kvapas žiauriai nervina, kažkodėl ypač nemalonus. Jei kas taip užsistovi, nešu perskalbt.
galima nusipirkti kvapniu lapeliu ar pagalveliu su zolelemis
Aš tai maximoj išpardavime nusipirkau tokių maišelių su džiovintom gėlėm,tai įdėjau į spintą ir dabar drabužiai kvepia
Canet,tikrai nežinau tų parduotuvių,kur muilus pjausto.Apšviesk.
paprastas ir išbandytas būdas-nusipirk kvapaus muilo, šiek tiek praardyk pakuotes ir įkišk keletą gabalų tarp patalynės ar rankšluosčių į spintą
Dar gali vienkartines nosinaites pakvepnti mėgstamais brangiais -turiu galvoje ilgai išliekančius
Na, kalbėjau ne vien apie patalynę,šiaip apie išplautus drabužius,kurie rodos,tiesiog ,,sudvista" spintoje.Patalynė tai nenorėčiau kad kvepėtų,per stiprus kvapas gali erzinti,o jei dar esi alergiškas,tai negerai.O muilas tai geras variantas drabužių spintai.
geriausia saulės ir vėjo kvapas
na, nebent tokie kvapai būtų, bet čia aš juokais... Dėl kitų skalbinių, rūbų- jie turėtų būt gerai išskalauti, tai pirma, laisvai sukabinti ar sudėti- tai antra. O trečia- spinta irgi reikalauja vėdinimo laiks nuo laiko. Dėl rūbų papildomo kvėpinimo aš tai būčiau atsargi- prikvepinsi kokia "jūros banga", o paskui norėsi priderint kvepalus/ tualvandenį... Gali būt užmušantis "bukietas"
Muilas dar atrodo kandžius atbaido
Hmm,kažin kaip Jūs,gyvendamos butuose ir džiovindamos skalbinius voniose,gaunate tą ,,vėjo ir saulės" kvapą?..
O kaip čia buvo sakyta,kad skalbiniai turi būt laisvai sudėti - ką reiškia laisvai?Na sudėlioti jie pas mane vienas ant kito,iki pat spintos viršaus...Tarpų juk neišeina palikt...
Aš tai nelabai pakenčiu tų visokių papildomų kvapų minkštiklių, o muilo?
Gal dažniau spintą atvirą palaikyti, praverti langą. O drabužius, kuriuos rečiau nešioji(ir skalbi) ant pakabų kabinti- lai kvėpuoja.
As tai nematau jokio kito budo, kaip tik i spinta deti tiktai nedevetus drabuzius (t.y. nedevetus po skalbimo
O kvepiancios serveteles permus ta kvapa, bet nepanaikins
Geriausias būdas yra vėdinimas! Ne veltui ir kaimuose anksčiau žmonės visas spintas ir komodas ištuštindavo ir visus turtus išnešdavo pavasrį ar vasarą į lauką prasivėdinti ant vėjo ir saulės. Ir spintas pravėdindavo, ir kandis taip naikindavo, ir visokie pelėsiai nepuldavo... Na, o mes, susispaudę ankštuose butukuose, kišam kišam į tas spintas viską ir tai dar netelpa!
QUOTE(Rigedora @ 2005 02 28, 13:44) QUOTE(lysa @ 2005 04 08, 15:39) Kaip keista!
O as balkoooono neturiuuuuu
Ir skalbinius dziovinsiu dziovinimo masinoj, ir kvepeeesiu lenoooooru
Susiena, o tu kodel nedziovini balkone ziema? Nu vonioje dziovinti tai jau man kazkaip nelabai...
O mes nusipirkome tokį vandenį.Įpili i lygintuvą , lyginant jis garuoja ir skalbiniai skaniai kvepia
mačiau kažkada Th.Ph., rožių-ramunių ar dar ko, bet pati nebandžiau.
O man patinka Lenoro kvapas
O šiaip tai jei neperskalaučiau minkštikliu, tai labai jaustųsi skalbimo miltelių kvapas. O to labai nepernešu
Tusciu kvepalu buteliukus reikia tarp skalbiniu sudeti, ir tad kvepes.
Mes is kazkokios bobutes Kroatijoje nusipirkom toki levandu koncentrato birzgaliukas. Bet jau kvapas.... Labai aitrus, nors ne megstamiausias, bet ir nesmirda. Kazkai sake reik ilasint kelis laselius i skalbiniu deze, tai visus metus ar pusmeti kvepes.
Zinot as tai pastebejau toki dalyka, kai skalbiau su milteliais buvo kvapas, kurio negalejau pernesti, bet kai isskalbiau su skystu skalbikliu, to kvapo dar nepastebejau
QUOTE(Rigedora @ 2005 02 28, 16:44) paprastas ir išbandytas būdas-nusipirk kvapaus muilo, šiek tiek praardyk pakuotes ir įkišk keletą gabalų tarp patalynės ar rankšluosčių į spintą Dar gali vienkartines nosinaites pakvepnti mėgstamais brangiais -turiu galvoje ilgai išliekančius Ot ir aš panašiai su muilu padariau-nusipirkau labiausiai patinkančio, supjausčiau į gabaliukus ir pridėjau į spintos lentynas ir į komodos stalčius- nu gi pasaka
Yra "Skonis ir kvapas" pirkti medinių rutuliukų. Įdedi tarp drabužių ir kvepia
Eglytek>>>Butinai isbandyk
as taip pat naudoju tuos medinius rutuliukus
Oi merginos reiks išbandyti
mes naudojam,Tide alpine fresh.
super kvapas gaivus
anksciau naudojau specialu gaivikli spintoms,jis yra priklijuojamas ir galima atsukti norima stipruma,bet labai greitai issikvepina, kartais naudoju tuos zele dezutese,kur patalpoms gaivinti buna,visai patinka
o siaip patogiausia ir 2 in 1 gaunasi uzsipirkti daugiau muilo sumetyti i spinta, kai issikvepia sunaudoji ir viskas,ir susitaupo pinigai nenusipirkus gaiviklio ir svarbiausia,manyciau, kuo dazniau vedinti. as, kai tik pasitaiko proga, atidarau visu spintu dureles ir dar skersveji padarau, tai labai gerai issivedina, ypac kai dabar vasarele
O kokioj čia parduotuvėj prikai tą skystį?
O aš nusipirkau muilo kvepiančio, kur sveriamas būna, supjausčiau mažais gabaliukais ir pridėliojau į spintas, stalčius. Jau antras mėnuo viskas kvepia, o muilas neišsikvėpęs dar
Man irgi patinka tie mediniai rutuliukai
Merginos, o kur jus perkate tuos rutuliukus, kokiu kvapu ju buna ir kas kiek laiko reikia pakeisti?
Aga, man irgi labai įdomu, kur gaut tų rutuliukų
o kur Kaune yra pirkti
As tai sveciavausi Vokietijoje pas drauge, tai nusipirkau tokias podiskytes specialiai kabinamas i spinta, tai labai gaivu visada buna nuo ju.
O dar maciau Drogo parduotuvese yra specialiu tokiu dalykeliu kvapui islaikyti, jos berods yra kazkur prie visu tu ambipiuru ir oro gaivikliu sudetos maiseliuose
Aš tai kažkada pripurškiau kvepalų į visas spintas
Reiks būtinai ir man užeiti į "Skonis ir kvapas". Taip norisi, kad ilgiau kvapas laikytųsi
Iš CD Style parduotuvės pagalvėlės su levandų, verbenų kavapu už 23 lt - fantastiškas daiktas.
|