Norėčiau paklausti mamyčiu kurios veda savo vaikučius i lopšeli-darželi ąžuoliuka,kaip ten su eilėm,ar sunku ten patekti, kam teikiama pirmenybė? Ir kaip jums šis darzelis,kokie atsilėpimai? Labai bučiau dekinga uz informacija.
Užvakar atvažiavau gyventi į Klaipėdą. Šiandien nuėjau. Užsirašiau. Priėmė be jokių kyšių ir jau kitą savaitę lankyti pradėsim. Tiesa, sakė, kad esame paskutiniai toje grupėje, taigi, gal dabar jau visai vietų nebėra. Po poros savaitėlių parašysiu kaip ten.
QUOTE(d-krall @ 2007 09 07, 14:08) Užvakar atvažiavau gyventi į Klaipėdą. Šiandien nuėjau. Užsirašiau. Priėmė be jokių kyšių ir jau kitą savaitę lankyti pradėsim. Tiesa, sakė, kad esame paskutiniai toje grupėje, taigi, gal dabar jau visai vietų nebėra. Po poros savaitėlių parašysiu kaip ten. Čia tai man įdomu pasidarė
Taip, Jūs teisi. Su lopšiukais tikrai taip ir yra. Nuėjau į kitą darželį-lopšelį, tai iškart pasakė,kad reikėjo prieš 2 metus pasirodyti. O "Ąžuoliuke" iškart pasakiau, kad jai ne 2 metukai, o 2 metukai ir 7 mėnesiai, tai pasiūlė eiti pas darželinukus. Šiaip manoji eis ne į lopšelinukų grupę, nes jai jau 2 metukai ir 7 mėnesiai ir yra labai drąsi ir aktyvi. Vat. O mano draugė savo dukrytę pradėjo leisti į darželį 4 metukų, tai be jokių problemų irgi priėmė iškart. Ir dar su tokia mamyte kalbėjau,tai sakė, kad į kitą darželį Klaipėdoje taip pat priėmė iškart. Matot, daug kas užsirašo prieš keletą metų, o po to išmauna kur užsienin. Aš irgi pataikiau tada, kai vienas berniukas išvažiavo gyventi į kitą miestą. Todėl verta į darželį eiti ne pavasarį ar vasarą, o rudenį, nes tada daug atsiranda vietelių. Man taip pasakojo vieno darželio auklėtoja. Paklausiau jos patarimo ir nuėjau dabar. Net nesvajojau patekti. Buvo maloni staigmena. O kyšio tikrai tikrai nedaviau, nes nemoku jų duoti. Gėda būtų kažkaip.
QUOTE(d-krall @ 2007 09 07, 19:11) Taip, Jūs teisi. Su lopšiukais tikrai taip ir yra. Nuėjau į kitą darželį-lopšelį, tai iškart pasakė,kad reikėjo prieš 2 metus pasirodyti. O "Ąžuoliuke" iškart pasakiau, kad jai ne 2 metukai, o 2 metukai ir 7 mėnesiai, tai pasiūlė eiti pas darželinukus. Šiaip manoji eis ne į lopšelinukų grupę, nes jai jau 2 metukai ir 7 mėnesiai ir yra labai drąsi ir aktyvi. Vat. O mano draugė savo dukrytę pradėjo leisti į darželį 4 metukų, tai be jokių problemų irgi priėmė iškart. Ir dar su tokia mamyte kalbėjau,tai sakė, kad į kitą darželį Klaipėdoje taip pat priėmė iškart. Matot, daug kas užsirašo prieš keletą metų, o po to išmauna kur užsienin. Aš irgi pataikiau tada, kai vienas berniukas išvažiavo gyventi į kitą miestą. Todėl verta į darželį eiti ne pavasarį ar vasarą, o rudenį, nes tada daug atsiranda vietelių. Man taip pasakojo vieno darželio auklėtoja. Paklausiau jos patarimo ir nuėjau dabar. Net nesvajojau patekti. Buvo maloni staigmena. O kyšio tikrai tikrai nedaviau, nes nemoku jų duoti. Gėda būtų kažkaip. Tada viskas suprantama, aš paskaičius pirmąją Jūsų žinutę labai nustebau, nes pamaniau, kad į lopšiuko grupę priėmė, dėl to taip staigiai sureagavau, o po to tik pagalvojau, kad vaikeliui jau dveji su kaupu ir galbūt jau nebe į lopšiuką patekot Dėkoju už atsakymą
Be to, juk ne visuose darželiuose yra lopšelinukų grupės. Gal dar ir todėl taip sunku į jas patekti? Šiaip visada buvau nuomonės, kad su vaiku reikia būti BENT iki triejų metų, o dabar išleisiu net tiek neturinčią. Širdį skauda baisiausiai, bet reikia pinigelių, juk pačios suprantat, o vėl užkrauti močiutei auginti - nei šis, nei tas.
mano dičkis lanko ąžuoliuką esam patenkinti, ir jau mažių užrašiau, bet jau eilės tai
QUOTE(Naktibalda @ 2008 01 25, 18:54) mano dičkis lanko ąžuoliuką esam patenkinti, ir jau mažių užrašiau, bet jau eilės tai Iš kur žinai, kad maistas ne koks, ar dažnai paragauji QUOTE(kavyte @ 2008 02 09, 12:46) nereikia čia ironijos, sprendžiu pagal savo vaiką ir auklėtojų pasisakymus
Be "pakistuku"i Azuoliuka ne nesvajokit
nuejom nedavem-vietu nera nuejom padavem-ir lankom
d-krall, i kokia grupe einat? gal i 5?
Vokelius labiausiai megstanti direktore dirba l.d "Azuoliukas",tik nepamazinkit
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 11:30) Vokelius labiausiai megstanti direktore dirba l.d "Azuoliukas",tik nepamazinkit vienas vaikas mano eina, kitas užrašytas eilėje, nedaviau nei vieno cnt beje vieni pažįstami atsikraustė ir mėgino gauti vietą savo vaikuičmas ,kad ir su labai storu vokeliu, deja vietų nebuvo tai ir negavo, stebuklų jokia vedėja negali padaryti QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 11:40) vienas vaikas mano eina, kitas užrašytas eilėje, nedaviau nei vieno cnt beje vieni pažįstami atsikraustė ir mėgino gauti vietą savo vaikuičmas ,kad ir su labai storu vokeliu, deja vietų nebuvo tai ir negavo, stebuklų jokia vedėja negali padaryti Si vedeja stebuklus daro,pati rasai nuo rytojaus vedant-pasipurtyt reikia,Tai kaip cia vietos atsiranda? Tavo pazistami per mazai nese Kas jau tokio isskirtinio siam darzelyje?as tai nieko nepastebejau...vidus grazus nieko nepasakysi,o isore QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 11:51) Si vedeja stebuklus daro,pati rasai nuo rytojaus vedant-pasipurtyt reikia,Tai kaip cia vietos atsiranda? Tavo pazistami per mazai nese Kas jau tokio isskirtinio siam darzelyje?as tai nieko nepastebejau...vidus grazus nieko nepasakysi,o isore bet aš nenešiau nieko ir manau taip pat apie kitus darželius, jei nori be eilės tai visur purtytis reiks ne tik šitam darželį kada man yra daug jiems yra normaliai QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 12:03) bet aš nenešiau nieko ir manau taip pat apie kitus darželius, jei nori be eilės tai visur purtytis reiks ne tik šitam darželį kada man yra daug jiems yra normaliai Pasikartosiu ,jei neprieme nese nepakankamai na megsta si direktore vokelius labai labai,svarbiausia nepamazint-ima kaip ne paprastam darzelyje QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 12:52) Pasikartosiu ,jei neprieme nese nepakankamai na megsta si direktore vokelius labai labai,svarbiausia nepamazint-ima kaip ne paprastam darzelyje aš jus suprantu, bet iš jos net neėmė ir netikrino pakankamai, nepakankamai atnešė, tiesiog pataikė matyt ant tokio laiko, kad ji negalėjo padaryti šito stebuklo QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 14:33) aš jus suprantu, bet iš jos net neėmė ir netikrino pakankamai, nepakankamai atnešė, tiesiog pataikė matyt ant tokio laiko, kad ji negalėjo padaryti šito stebuklo Jau nebelankom Palyginus su l.d"aitvarelis"tai kaip diena nuo nakties QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 21, 20:05) Jau nebelankom Palyginus su l.d"aitvarelis"tai kaip diena nuo nakties jei jau nebelankot tai kam tiek mėšlo versti QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 21, 21:59) jei jau nebelankot tai kam tiek mėšlo versti "Azuoliuko"direktore kur kas mieliau padeda tiems duodantiems kysi. Neverciu as meslo Imk QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 22, 13:31) "Azuoliuko"direktore kur kas mieliau padeda tiems duodantiems kysi. Neverciu as meslo Imk neginu aš jos, nes beveik nepažįstu QUOTE(Naktibalda @ 2008 04 22, 13:42) neginu aš jos, nes beveik nepažįstu Tai padarysim isvada-jeigu duoda imk,jeigu musa bek QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 04 22, 14:38) :sutinku Geriau jau jos ir nepazint Tai padarysim isvada-jeigu duoda imk,jeigu musa bek ne tave, o ją greičiausiai
mano mergyte lanko si darzeli ir nesiskundziu,aukletojos papuole geros.
beje maitinimas nuo siu mokslo metu labai pasikeite,pagerejo,labai skaniai pagamina,ir vaisiu ivairiu duoda ir saldumynu ir kosiu iv,ir pan... tik siais laikais vaikai labai isrankus tai megsta tai nemegsta,valgo-nevalgo
Sveikute, cia paskaiciau, nors ir senokai diskutuota
QUOTE(melynajura @ 2008 07 31, 13:36) Sveikute, cia paskaiciau, nors ir senokai diskutuota Lopselio 5 grupej aukletojos labai fainos, ypac stasele, paieskot reikia tokiu zmoniu..Ir auklyte superine. Man tai labai patiko, siemet jau kulniuosim i darzelio grupe, matysim kaip ten QUOTE(care @ 2008 08 12, 12:45) Lopselio 5 grupej aukletojos labai fainos, ypac stasele, paieskot reikia tokiu zmoniu..Ir auklyte superine. Man tai labai patiko, siemet jau kulniuosim i darzelio grupe, matysim kaip ten Aciu uz atsakyma. Kai mano aukselis gims eisim uzsirasyt i lopselio grupe, nes dukrytei vietos tai ir neatsirado, tai gal maziukui vieta bus, juk eilej galesim laukti apie du metus QUOTE(care @ 2008 08 12, 12:45) Lopselio 5 grupej aukletojos labai fainos, ypac stasele, paieskot reikia tokiu zmoniu..Ir auklyte superine. Man tai labai patiko, siemet jau kulniuosim i darzelio grupe, matysim kaip ten 6 grupėj irgi fantastiškos auklėtojos, Janina ypač QUOTE(melynajura @ 2008 08 12, 13:44) Aciu uz atsakyma. Kai mano aukselis gims eisim uzsirasyt i lopselio grupe, nes dukrytei vietos tai ir neatsirado, tai gal maziukui vieta bus, juk eilej galesim laukti apie du metus taip ir reikia daryti, savo vaikus abu užrašinėjau kai tik gimė, tai dičkis buvo 23, o mažį šiek tiek anksčiau rašiau tai esam 18
Mes irgi i lopsi uzsirasem kai vaikui buvo tik vienas menuo, buvom eilej 17. Kai atejo laikas, atejom, uzpildem prasyma ir viskas, jokiu kysiu, jokiu pasakymu kad nera vietos ar panasiai. Manau reikia tik laiku nueit tada nesusidaro jokiu problemu,.
QUOTE(care @ 2008 08 13, 13:59) Mes irgi i lopsi uzsirasem kai vaikui buvo tik vienas menuo, buvom eilej 17. Kai atejo laikas, atejom, uzpildem prasyma ir viskas, jokiu kysiu, jokiu pasakymu kad nera vietos ar panasiai. Manau reikia tik laiku nueit tada nesusidaro jokiu problemu,. Ir dar kaip susidaro problemų Ir ko į tą "Ąžuoliuką"visi braunas? Papildyta: QUOTE(maximka @ 2008 05 23, 15:25) mano mergyte lanko si darzeli ir nesiskundziu,aukletojos papuole geros. beje maitinimas nuo siu mokslo metu labai pasikeite,pagerejo,labai skaniai pagamina,ir vaisiu ivairiu duoda ir saldumynu ir kosiu iv,ir pan... tik siais laikais vaikai labai isrankus tai megsta tai nemegsta,valgo-nevalgo maximka QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 18, 21:36) Ir dar kaip susidaro problemų Ir ko į tą "Ąžuoliuką"visi braunas? Papildyta: maximka nesuprantu kas čia juokina arčiau namų tai ir vedam tai vesk į pirmą pagal gerumą, QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 18, 22:54) nesuprantu kas čia juokina arčiau namų tai ir vedam tai vesk į pirmą pagal gerumą, Anoks čia pavydas Kaip tu supranti LAIKU užrašyti trimetį vaiką?ne prieš tris metus,o prieš kiek? Tai "Ąžuoliuko"aplinkiniuose namuose lopšelinio-darželinio amžiaus vaikų knibždėte knibžda Aš ir vedu į patį geriausią QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 21, 12:25) Anoks čia pavydas Kaip tu supranti LAIKU užrašyti trimetį vaiką?ne prieš tris metus,o prieš kiek? Tai "Ąžuoliuko"aplinkiniuose namuose lopšelinio-darželinio amžiaus vaikų knibždėte knibžda Aš ir vedu į patį geriausią iš kur žinai apie lavinimą jei nevedi QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 21, 12:30) iš kur žinai apie lavinimą jei nevedi Bet juk nesakiau ,kad nevedžiau Tai ir sakau jis antras pagal prastumą Neatsakei kada reikia užrašyti trimetį į darželį,ar prieš keturis metus ?? Buvo man taip:eilėje stovėjau 2m 8mėn,ir dar buvau ne iš pirmųjų Palankius "Ąžuoliuką"mes labai nusivylėme jo veikla,skurdžia aplinka,neatsakinga ,mėgstančia kyšius vedėja ,jau nekalbant apie papildomus užsiėmimus QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 21, 14:06) Bet juk nesakiau ,kad nevedžiau Tai ir sakau jis antras pagal prastumą Neatsakei kada reikia užrašyti trimetį į darželį,ar prieš keturis metus ?? man atrodo esu atsakiusi senose savo žinutėse QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 14:16) 6 grupėj irgi fantastiškos auklėtojos, Janina ypač taip ir reikia daryti, savo vaikus abu užrašinėjau kai tik gimė, tai dičkis buvo 23, o mažį šiek tiek anksčiau rašiau tai esam 18 Užrašinėjai kai tik gimė(dičkis)?jis pas tavi gimė jau 7mėn? Papildyta: QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 21, 19:48) man atrodo esu atsakiusi senose savo žinutėse Negeras tas darželis"Ąžuoliukas" QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 29, 21:52) Užrašinėjai kai tik gimė(dičkis)?jis pas tavi gimė jau 7mėn? Papildyta: Negeras tas darželis"Ąžuoliukas" O kodel negeras tas darzelis, kas ten blogai yra QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 08 29, 21:52) nesuprantu ko čia reikia šaipytis QUOTE(melynajura @ 2008 08 30, 12:12) O kodel negeras tas darzelis, kas ten blogai yra normalus daržas, nu iki privataus gal ir toli, bet tikrai bent mums labai geras QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 30, 21:33) nesuprantu ko čia reikia šaipytis normalus daržas, nu iki privataus gal ir toli, bet tikrai bent mums labai geras O einant galima juodint? QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 09 02, 22:16) O einant galima juodint? tai būk maloni pasakyk kokie darželiai yra pirmame 10 klaipėdoje QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 02, 22:26) tai būk maloni pasakyk kokie darželiai yra pirmame 10 klaipėdoje
Nežinau ar tas darželis geras ar blogas,bet i lopšeli prieme bejokiu kyšių.Kai pradesim lankyti tada ir pasakysiu koks tas darželis.
Noriu pasidalinti ir as savo ispudziais. Taciau ne kiek apie pati darzeli, kiek apie direktore. Taip susikloste aplinkybes, kad teko pakeisti gyvenama vieta. Tik atsikrauscius nuejau i sita darzeli. Kadangi prie pat namu, nusprendziau, kad bus labai patogu vedzioti vaika. Pats darzelis is pirmo zvilgsnio man visai patiko, viduj jauku, sutvarkyta, paveikslai ant sienu, dziovintu geliu puokstes koridoriuje. Dabar siltina sienas, keicia langus. Tiesa, lauke kiek skurdoka, vaikams zaisti tera tik smelio dezes. Tai vat, nuejusi susiduriau su direktore, ji manes net i kabineta neileido, uzsipuole, kad vietu nera ir mums besansu pakliuti, nebent ivyktu stebuklas. O tokiu stebuklu galim nesitiketi. Snekejo is aukstai, pakeltu tonu
Papildyta: Noriu dar pridurti, kad vien is direktores apie darzeli negalima spresti. Su vaikuciais bus ne direktore, o aukletojos. QUOTE(welisa @ 2008 10 09, 14:45) Noriu pasidalinti ir as savo ispudziais. Taciau ne kiek apie pati darzeli, kiek apie direktore. Taip susikloste aplinkybes, kad teko pakeisti gyvenama vieta. Tik atsikrauscius nuejau i sita darzeli. Kadangi prie pat namu, nusprendziau, kad bus labai patogu vedzioti vaika. Pats darzelis is pirmo zvilgsnio man visai patiko, viduj jauku, sutvarkyta, paveikslai ant sienu, dziovintu geliu puokstes koridoriuje. Dabar siltina sienas, keicia langus. Tiesa, lauke kiek skurdoka, vaikams zaisti tera tik smelio dezes. Tai vat, nuejusi susiduriau su direktore, ji manes net i kabineta neileido, uzsipuole, kad vietu nera ir mums besansu pakliuti, nebent ivyktu stebuklas. O tokiu stebuklu galim nesitiketi. Snekejo is aukstai, pakeltu tonu Papildyta: Noriu dar pridurti, kad vien is direktores apie darzeli negalima spresti. Su vaikuciais bus ne direktore, o aukletojos. vaje nu ta didrektorė rimtai kažkokia QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 09, 15:47) vaje nu ta didrektorė rimtai kažkokia [COLOR=yellow]tiesiogiai jai nieko nedaviau, nes neprieme i kabineta, o snekejom koridoriuj, neisdrisau koridoriuj. Tik uzsiminiau, kad galetume paremti darzeli[COLOR=yellow]. Gerai, kad prieme mus bent centre i darzeli, tai blogiausiu atveju turesim kur vesti. Bet kaip mane traukia "AZUOLIUKAS" nu nigaliuuuuuu, kazkodel manau, kad mano vaikui cia butu gerai QUOTE(welisa @ 2008 10 10, 13:58) [color=yellow] [COLOR=yellow]tiesiogiai jai nieko nedaviau, nes neprieme i kabineta, o snekejom koridoriuj, neisdrisau koridoriuj. Tik uzsiminiau, kad galetume paremti darzeli[COLOR=yellow]. Gerai, kad prieme mus bent centre i darzeli, tai blogiausiu atveju turesim kur vesti. Bet kaip mane traukia "AZUOLIUKAS" nu nigaliuuuuuu, kazkodel manau, kad mano vaikui cia butu gerai vaikams tikrai gerai , esu visu 100 procentų patenkinta , auklėtojos su kuriomis dirbame nuostabios, veiklos daržas turi, šokiai (papildomas, reikia mokėti), molis, fizinis, muzika, mokėtii už šitus nereikia man tai labai
Sveika Naktibalda.Norejau paklausti i kuria lopselinuku grupe einat ar ejote?
Ir mes 6gr lankome
|