Ąžuoliukas dirba nuo rugpjūčio 16 dienos, šiemet
jo mes nuo 17pradejom pratinti
QUOTE(armi06 @ 2010 08 23, 10:31) kaip idomiai, o kodel man sake nuo 1d beje kaip siam darzeli su ligomis, ar veda sergancius, pvz sloga, koseja? mes kur kita darzeli lankem tai vede nes teveliai saugo darbus, tad jei temperaturos nera tai kaip ir ne liga... gal nuo to o gal ir ne bet mes ziauriai sirgom... QUOTE(Ingredd @ 2010 08 23, 10:33) 1. kaip idomiai, o kodel man sake nuo 1d 2.beje kaip siam darzeli su ligomis, ar veda sergancius, pvz sloga, koseja? mes kur kita darzeli lankem tai vede nes teveliai saugo darbus, tad jei temperaturos nera tai kaip ir ne liga... gal nuo to o gal ir ne bet mes ziauriai sirgom... 1. ar turite garantuotą vietą darželyje, galbūt esate "už brūkšnio" tuomet tenka laukti rugsėjo 1 jei koks vaikiukas neateitų tai papultumėt į jo vietą, jei esate sąrašuose galite eiti jau rytoj pasiėmę pažymą 2. kaip ir visur
Turim garantuota vieta, pasirasem sutarti, siand eisim pazymos..
viskas aisku. o del ligu tai vadinasi kaip ir visur ka cia kovosi, teisingai pasaket kaip su vejo malunais, gerai va kieno vaikiukai stiprus, o kieno ne..vargelis... QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 23, 11:13) ne viena na tikrai čia priklauso nuo tėvų, o abydniausia tiems kas neveda sloguojančio ar kosinčio vaiko, sąžiningai išsigydo ateina ir vėl tas pats, bet sakau čia bergždžias reikalas beje nueikite prieš devynias, nes paskui pažymės kaip nesančius, turėsit pasilabinę eiti namo
o visai dienai paliekat ar kuriam laikui? turiu omeny tuos, kas tik pradeda lankyti lopseli... neisivaizduoju kaip tai daroma
as bent jau dar sia savaite paliksiu iki pietu o kita jau bandysim miegoti,su pazystama kalbejau sake jau daug vaikuciu serganciu kitose grupese vyresneliu,sako langai atidaryti skersvejai,uzdaryti ju negali nes nera kuom kvepuot,poto vaikus susilusius i kiema isveda ir tiek tereikia
gal kurios vaikas lanko 9 lopseline grupe?
mus uzrase i 6 grupe
viskas bus gerai, labai fainos auklėtojos,
mes ir 6grupe lankom
zinoma viskas bus gerai, as bent taip nusiteikus
sveiki, norejau paklausti, o auklytes ten normalios?
tapo ir mano vaikinas Ąžuoliniuku
ir mes lankysim Azuoliuka
Kokiu grafiku aukletojos dirba lopselyje (mes 6 grupej)?
kaip suprantu viena yra pagrindine kita pagalbine
viena iš ryto kita pop peitų, kitą dieną jos keičiasi kas dirbo vakare dirba kitą dieną ryte, viena kažkuri būna daugiau dienų,
pirmadieni auklytes nebuvo (6 gr) gal susirgo, ar ka... o siaip turetu buti
Sveikutės,
Užrašiau savo dukrytę 2012 m. rugsėjui. užrašinėjau, kai mergytei buvo mėnuo ir buvome jau 11 eilėje tuo metu mergaitė būtų beveik 2,5 m. Bet galvoju anksčiau grįšti į darbą, tai gal teks prašytis nuo 1,5 m.... Na tikiuosi mums seksis gerai ir jei prireiks rasim vietų Sėkmės darželinukams
6 grupej karantinas -skarlatina vienas vaikas susirgo..
vedant vaikus esant karantinui ar ne?
sveikos mumis prieme labai greitai pirmadieni uzrasiau vaika ir nuo kitos savaites pradejom lankyti,darzelis patiko,iki tol kol neacitiko nelaime, buvo tokia dienele kai grupeja vaikai buvo vieni ilga laika,tai vienas berniukas mano dukrai taip atidauze galva su didele masina ir su medine kalade, kad mes su smegenu sukretimu gulejome ligonineja,ir daugiau as nei kojos nekelsiu i joki darzeli.as dziaugiuosi kad jums papuole geros aukletojos,ir kad jums viskas gerai,malonu girdeti.
mes persalom ir nuo atntradienio neinam... (6 grupe) net nezinojau, kad karantinas
QUOTE(Shtucka @ 2010 09 30, 09:30) mes persalom ir nuo atntradienio neinam... (6 grupe) net nezinojau, kad karantinas iki spalio 4d, kol kas tik vienas vaikas ir teserga, na bus matyt.. Papildyta: QUOTE(Gabija 7777 @ 2010 09 29, 19:17) sveikos mumis prieme labai greitai pirmadieni uzrasiau vaika ir nuo kitos savaites pradejom lankyti,darzelis patiko,iki tol kol neacitiko nelaime, buvo tokia dienele kai grupeja vaikai buvo vieni ilga laika,tai vienas berniukas mano dukrai taip atidauze galva su didele masina ir su medine kalade, kad mes su smegenu sukretimu gulejome ligonineja,ir daugiau as nei kojos nekelsiu i joki darzeli.as dziaugiuosi kad jums papuole geros aukletojos,ir kad jums viskas gerai,malonu girdeti. kaip ziauru o kaip aukletojos pasiaiskino, kokioje cia grupeje buvo? o dabar mergaitei viskas gerai? kaip ziauru o kaip aukletojos pasiaiskino, kokioje cia grupeje buvo? o dabar mergaitei viskas gerai? [/quote] aukletoja pasake, kad ji visada buvo grupeja,o vaikai visi sake kad aukletojos nebuvo,net viena mociute atejusi pasiimti anukelio lauke 20 min. aukletojos,! 8 grupe. aciu dievui viskas gerai,bet neaisku kaip toliau bus. ta aukletoja mumis uzsipuole ! tikra laukine,as atejusi pasiimti savo vaika- neatpazinau,prisimerkusi apdujusi,mieguista,kai kita diena paskambinau tai aukletojai ir pasakiau kad mano vaika guldo i ligonine,ji su sarkazmu sako : ir kas jai yra?kas nutiko jai?nejau taip blogai? as sokia buvau
Apie sita darzely noriu pasidalinti idomia info. Musu darbuotoja (turim su vyru seimos versliuka) veda vaika i sita darzely, nuolat kazkokiu fintu jai nutinka, tai kokia pazymanetinak tai kas nors dar, nu ten savos taisykles kaip jau supratau. O virsune buvo tai kad gruodzio 31d. kazkur po apie 10h ryte jai skambina aukletoja ir isakmiu balsu liepia pasiimti savo vaika is darzelio, nes susirinko tik 3 vaikai, ji perskambinus visiems tevams kad juos pasiimtu nes del dvieju vaiku buti visa diena jai neapsimoka, taigi tevai turi pasiimti vaikus nes ji einanti namo
O mes atvedem 31 diena i darzeli, bet daugiau grupeje vaiku nebuvo (vedam 8:30-9:00 val), tai ir savojo nepalikom. Tikriausiai visos grupes tevai is darbu pabego, kad nieks daugiau neatvede
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 26, 17:14) Sveikutės, Užrašiau savo dukrytę 2012 m. rugsėjui. užrašinėjau, kai mergytei buvo mėnuo ir buvome jau 11 eilėje tuo metu mergaitė būtų beveik 2,5 m. Bet galvoju anksčiau grįšti į darbą, tai gal teks prašytis nuo 1,5 m.... Na tikiuosi mums seksis gerai ir jei prireiks rasim vietų Sėkmės darželinukams mes ir uzsirasem nuo 2012,bet kol susitvarkem deklaracijas likom 46,tai patikino kad priims,nu ziuresim
Sveikos mamos,norejau pranest,kad tos aukletojos Vidos nebera,kur ivyko incidentas,kad nebuvo grupej ir berniukas sumuse mergaite su masinele,ja atleido!Galime but ramios!
Sveiki, as cia visai kita tema. Gal kas zinot kas noretu keistis is darzelio "Aitvarelis" i darzelio "Azuoliukas" darzelio grupe. Turim vieta Azuokiuke, taciau gyvenam jsau kitur r prie namu yra Aitvarelis, bet cia vietos nera. Gal kas is teveliu lankot si darzeli ir noretumete daryti mainus. Jei taip, mano telefono numeris 860673665.
O 1 gr. tai neblogos aukletojos, mano drauge ten savo vaikuti vede. Zinoma cia kaip kam. QUOTE(Ingredd @ 2010 08 23, 09:33) kaip idomiai, o kodel man sake nuo 1d beje kaip siam darzeli su ligomis, ar veda sergancius, pvz sloga, koseja? mes kur kita darzeli lankem tai vede nes teveliai saugo darbus, tad jei temperaturos nera tai kaip ir ne liga... gal nuo to o gal ir ne bet mes ziauriai sirgom... Naujus(lopšelinukus) vaikučius stengiasi nepriiminėti visų iš karto,nes pradžia visiems sunki..Stengiasi po truputį visus surinkti,nes reikia vaikams padėti adaptuotis...Įsivaizduokit 15vaikų ir visi sumišę,nes viskas nauja,svetima,mamos dingusios.Tai ir pratina po kelis vaikus,kai šie kiek pripranta vėl naujų atveda. Todėl ir paskirsto skirtingas datas. Vienais metais į vieną grupę rugsėjo 1 buvo atvesti visi 15vaikų...tai auklėtojos nespėjo paprasčiausiai visų guosti ..sakė košmaras buvo Papildyta: QUOTE(looovely @ 2011 01 22, 17:13) per porą metų tikrai vienas kitas vaikas išsibraukia iš sarašų..mes buvom kokie 48 ir pakliuvom..bejokių paramų,patys paskambino
|