Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d ''Ąžuoliukas''
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4
welisa
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 10, 15:01)
vaikams tikrai gerai , esu visu 100 procentų patenkinta , auklėtojos su kuriomis dirbame nuostabios, veiklos daržas turi, šokiai (papildomas, reikia mokėti), molis, fizinis, muzika, mokėtii už šitus nereikia  man tai labai  thumbup.gif , nes šitus dalykus veda profesionalai, nu o direktorė kaip direktorė, kad ir kokia žiežula būtų bet tvarkosi ji šauniai
*

tai vat, pasiskaicius dar tokius atsiliepimus, isvis suskystu... nu ir kaip mums papulti i sita darza g.gif Antra karta as jau bebijau pas ta direktore eiti doh.gif
Naktibalda
QUOTE(ausritukas @ 2008 10 10, 14:46)
Ir mes 6gr lankome biggrin.gif .Kaip aukletojos ?
*

kad likusi iš mūsų laikų tik viena, bet ji yra pati fainiausia Janina, nu nereali tikrai, labai myli vaikus, švelni tikrai blogo prisiminimo nei vieno thumbup.gif

QUOTE(welisa @ 2008 10 10, 14:50)
tai vat, pasiskaicius dar tokius atsiliepimus, isvis suskystu... nu ir kaip mums papulti i sita darza g.gif Antra karta as jau bebijau pas ta direktore eiti doh.gif
*

manau nebijok mirksiukas.gif , juolab dabar jau spalis turbūt yra atsisijojusių vaikų kurie nelankys, išvyko ar šiaip, vien mūsų grupėje yra 3 ar 4 naujokai, tai manau tikrai nemažai mirksiukas.gif
ausritukas
Janina,man pirma diena kai pamaciau ir pabendravau gera ispudi paliko.Tai neapsirikau taip manydama.
melynajura
Nu va susilaukem savo mazosios brangenybes, tai kai pasiemem gimimo liudijima is kart nuejom uzrasyti i si darzeli. Pasirodo mes jau eilej esame 34 sad.gif tai neaisku ar po metu dar gausim vieta, nes juk grupeje vaiku buna iki 15vaiku. Tikiuosi, kad pateksim, bet dideliu vilciu neturiu, juk kaip sakant esame uz "borto". Tai vat mamytes, net ir is anksto uzrasius negali buti garantuotas, kad gausi vieta, o juk prie pat namu yra, kitur vesti nelabai patogu, o kur garantija, kad kitame darzelyje bus vietos? g.gif
Naktibalda
QUOTE(melynajura @ 2008 11 09, 12:03)
Nu va susilaukem savo mazosios brangenybes, tai kai pasiemem gimimo liudijima is kart nuejom uzrasyti i si darzeli. Pasirodo mes jau eilej esame 34 sad.gif tai neaisku ar po metu dar gausim vieta, nes juk grupeje vaiku buna iki 15vaiku. Tikiuosi, kad pateksim, bet dideliu vilciu neturiu, juk kaip sakant esame uz "borto". Tai vat mamytes, net ir is anksto uzrasius negali buti garantuotas, kad gausi vieta, o juk prie pat namu yra, kitur vesti nelabai patogu, o kur garantija, kad kitame darzelyje bus vietos?  g.gif
*

ta prasme nori vesti metukų neturintį vaiką g.gif , tai man atrodo, kad ten tik nuo 2 priima, nors čia tiklsiai nežinau ax.gif
ausritukas
Sveikos.Priima ir jaunesnius.Mes pradejom eiti 1.9men.Melynajura mes irgi sarase buvo 35 ir36,o papuolem i lopseli daug kas uzsiraso i kelis darzelius .
Naktibalda
QUOTE(ausritukas @ 2008 11 09, 12:28)
Sveikos.Priima ir jaunesnius.Mes pradejom eiti 1.9men.Melynajura mes irgi sarase buvo 35 ir36,o papuolem i lopseli daug kas uzsiraso i kelis darzelius .
*

nu gerai bet 1 ir 9 mėn, bet čia kaip suprantu metukų neturės net, nebent ne taip supratau, gal ji čia paie 2010 metus kalba g.gif
ausritukas
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 09, 14:35)
nu gerai bet 1 ir 9 mėn, bet čia kaip suprantu metukų neturės net, nebent ne taip supratau, gal ji čia paie 2010 metus kalba  g.gif
*

JI turbut apie 2010m.jau kalba .Nesu girdejusi ,kad Klp.butu darzelis kuris priimtu tokius mazus vaikus.
melynajura
QUOTE(ausritukas @ 2008 11 10, 10:15)
JI turbut apie 2010m.jau kalba .Nesu girdejusi ,kad Klp.butu darzelis kuris priimtu tokius mazus vaikus.
*

Matyt nelabai aiskiai parasiau ax.gif Kalbu apie 2010metus, pati vedeja sako, jo pas mus cia daug vaiku, gal pateksit, o gal ir ne. Tai nera labai linksma, kazkaip noretusi tiksliai zinoti, kad vieta darzelyje jau turim. Nes didziaja vedam i "Berzeli", nera labai toli, bet nepatogu. Kai reikia vaziuoti i darba, tai skubi, leki, sustojimo arti nera, vel reikia eiti, daug laiko susigaista. O jei prastas oras, visas perslampi ir pan. Tad noretusi savo mazaja jau vesti prie namu, juk ir mokykla, ir sustojimas cia pat. Turim masina, bet jos juk nevisada vaziuoja blush2.gif

p.s. Ir dar, kur anksciau gyvenom, tai vaikus i lopseli prieme jau nuo metuku, tad ir vedem tokia maza. Kaip dabar pagalvoju, sirdi ziauriai suspaudzia.
Naktibalda
QUOTE(melynajura @ 2008 11 11, 15:39)
Matyt nelabai aiskiai parasiau  ax.gif Kalbu apie 2010metus, pati vedeja sako, jo pas mus cia daug vaiku, gal pateksit, o gal ir ne. Tai nera labai linksma, kazkaip noretusi tiksliai zinoti, kad vieta darzelyje jau turim. Nes didziaja vedam i "Berzeli", nera labai toli, bet nepatogu.  Kai reikia vaziuoti i darba, tai skubi, leki, sustojimo arti nera, vel reikia eiti, daug laiko susigaista. O jei prastas oras, visas perslampi ir pan. Tad noretusi savo mazaja jau vesti prie namu, juk ir mokykla, ir sustojimas cia pat. Turim masina, bet jos juk nevisada vaziuoja  blush2.gif

p.s. Ir dar, kur anksciau gyvenom, tai vaikus i lopseli prieme jau nuo metuku, tad ir vedem tokia maza. Kaip dabar pagalvoju, sirdi ziauriai suspaudzia.
*

nenusiminkit, jei jau užrašė tai greičiausiai papulsit, nes mes kaip 2009 metams užsirašinėjom tai sakė rašysiu tik tiek į eilę kiek ruošiamės priimti, o jei kas atsisakys tai rudenį atlaisvėjus vietai visada atsiras vaikiukas,kuris galės tą vietą užimti, mirksiukas.gif
marecka
Pravargom mes su vyresniuoju su tom eilem, buvau uzrasiusi,kai jam metukai buvo, akd nuo 3m pradesim lankyt, bet eiles niekaip nesulaukem schmoll.gif tai ejau ten vos ne kiekviena menesi myniau slenksti ir pykausi ir graziuoju, kazkaip uzsiutus buvau, tai po to jau vyra siunciau, tai metus taip pravargom, negavom, metus lankem kita darzeli toliau nuo namu ir vis laukem, bet kaip ner vietos taip ner g.gif , bet siemet rudeni vyras nuejo, sako nera vietos, susinervinau, vel pradejom lankyti ana darzeli, nes buvau nusistaciusi,kad is principo nenesiu kysio jokio, o zinojau, kad ten labai megsta situos dalykus, tai jau kai vyrui pasake,kad ir siemet nepatenkam, nusiteikus buvau i savivaldybe vaziuoti aiskintis, bet kaip nekeista pati direktore paskambino ir prieme, matyt laike vietas su kysiais iki paskutiniuju, bet nieks nebeatejo,tai nebeliko ak daryti, nes sekancia diena jai sarasus i savivaldybe pristatyti reikejo g.gif tai ir prieme pagaliau...
tai dabar lankom ir nu ka, darzelis kaip darzelis, o kai kiti gyre,kad superinis, nieko as ten nematau superinio schmoll.gif dar kol pripratom, na bet dabar jau nieko lyg ir ax.gif
o mazaja vos gimus uzrasiau, tai buvom 27-tos, o mazajai buvo vos 2 savaites kai i darzeli uzrasiau doh.gif o priims dvi grupes, tai 30 vaiku, tai jei kas dabar eis, jau vietu kaip ir neber tais metais gimusiems vaikuciams doh.gif kazkokios nesamones schmoll.gif
sotto
QUOTE(marecka @ 2008 12 16, 14:18)
o mazaja vos gimus uzrasiau, tai buvom 27-tos, o mazajai buvo vos 2 savaites kai i darzeli uzrasiau  doh.gif o priims dvi grupes, tai 30 vaiku, tai jei kas dabar eis, jau vietu kaip ir neber tais metais gimusiems vaikuciams  doh.gif kazkokios nesamones  schmoll.gif
*

maniškė mėnesiu vyresnė, tai 17 eilėje ax.gif , oho kiek vaikiukų per mėnesį užsirašė
marecka
QUOTE(buciux @ 2008 12 16, 16:31)
maniškė mėnesiu vyresnė, tai 17 eilėje  ax.gif , oho kiek vaikiukų per mėnesį užsirašė
*

tai gal i viena grupe pateksim ax.gif o pries mus pagal data paziurejau, tai berniuka 4 dienu uzrase jau buvo, geras, ania???
Babaužienė
Mamytės, kurios nešė vokelį gal galėtų parašyti kiek nešė...Man labai smalsu...nes neįsicvaizduoju kiek gali prašyti už vaikelio priėmimą... ax.gif Jei viešai nesinori, bent į až gal galima.Ačiū 4u.gif
Padėkit patenkinti moterišką smalsumą blush2.gif
eris
QUOTE(Babaužienė @ 2009 01 17, 23:36)
Mamytės, kurios nešė vokelį gal galėtų parašyti kiek nešė...Man labai smalsu...nes neįsicvaizduoju kiek gali prašyti už vaikelio priėmimą... ax.gif Jei viešai nesinori, bent į až gal galima.Ačiū 4u.gif
Padėkit patenkinti moterišką smalsumą  blush2.gif
*

Na mano kaimyne nese 500lt
Prieme be eiles mirksiukas.gif
daivasun
Oho kokios sumos blink.gif
Mano dičkis lankė šį darželį, jį užrašiau kai jam buvo vienas metukas, buvau užrašiusi, kad vesiu kai bus 2 metai, bet rudenį neatėjom, o pavasarį į lopšiuką jau vietų nebuvo, o be to mes jau gan dideli buvom. tai papuolėm į didesnių gr. ir kyšio aš nenešiau. Nors žinau, kad pažystami rėmė darželį unsure.gif
O šiaip visai patenkinta darželiu, daug priklauso nuo auklėtojų ir kokie vaikai susirenka.
Dabar mačiau renovavo, tai gražiai atrodo, kalbėjau su auklyte, sakė dabar ir šilta labai.
Babaužienė
O nuo kelių metukų priima į darželį?Užrašiau 1mėn, o norėčiau vesti nuo 2metų, tai kada reikia pasirodyti ir užsiregistruoti.Spalį bus 2 metai?Jau dabar eit ar pavasarį?

Dabar labai gražiai atrodo iš išorės...kaži kaip grupių viduje g.gif
Naktibalda
QUOTE(Babaužienė @ 2009 01 21, 19:39)
O nuo kelių metukų priima į darželį?Užrašiau 1mėn, o norėčiau vesti nuo 2metų, tai kada reikia pasirodyti ir užsiregistruoti.Spalį bus 2 metai?Jau dabar eit ar pavasarį?

Dabar labai gražiai atrodo iš išorės...kaži kaip grupių viduje g.gif
*

viskas gražu ir viduje mirksiukas.gif , grupes suremontuotos laukia dabar grindų eilė mirksiukas.gif ,

tai nebereik jau registruotis pasiskambink nebent ar tebesat eilėje g.gif , bet aš tai rami kažkaip galvoju, kad nieks negali keistis , o jums nepasakė numerio kelinti stovite eilėje g.gif
ViktoOote
Sveikos mamos! 4u.gif galwojau leisti savo vaikuti i sita darzeli, bet mes dar nesam uzsirase... ir jauciu wargiai jau begautume wieta 2011m...
Naktibalda
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 13, 01:09)
Sveikos mamos!  4u.gif galwojau leisti savo vaikuti i sita darzeli, bet mes dar nesam uzsirase... ir jauciu wargiai jau begautume wieta 2011m...
*

manau dar turite šansų , reik nueiti būtinai , nes jei nenueist tai tikrai bus be šansų mirksiukas.gif
flintas

Mes taip pat užsirašę į šį darželį. Dičkė ėjo, tai buvau labai patenkinta. Kiek žinau daug aiklėtojų išėjo.Norėjau paklausti, ar nuo 3m. vaikas eina i lopšelinį ar jau vyresniųjų grupę. Ir kaip auklėtojos? Gal galit parašyti savo nuomonę?

Dėkoju smile.gif
Naktibalda
QUOTE(flintas @ 2009 03 31, 11:15)
Mes taip pat užsirašę į šį darželį. Dičkė ėjo, tai buvau labai patenkinta. Kiek žinau daug aiklėtojų išėjo.Norėjau paklausti, ar nuo 3m. vaikas eina i lopšelinį ar jau vyresniųjų grupę. Ir kaip auklėtojos? Gal galit parašyti savo nuomonę?

Dėkoju smile.gif
*

nuo 3 jau į darželį, jei nuo rudens eisit mūsų auklėtojos papuls jums , superinės moterys thumbup.gif
flintas
QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 31, 13:02)
nuo 3 jau į darželį, jei nuo rudens eisit mūsų auklėtojos papuls jums , superinės moterys  thumbup.gif
*

Man labai smalsu , gal galit pasakyt kokie vardai smile.gif
Užsispyrėlė
Užrašėm ir mes savo mergytę į šį darželį pan lapkričio viduryje ir esam 38.. šansų, kad pakliūsim mažai, tad bandysim rašytis kitur.
laura doro
Sveikutes, mamytes. Mes uzsirasem 2007m, eilej esam 30, yra sansu patekti cool.gif Bet man iskilo blondiniskas klausimas blush2.gif Kai reikes eiti i darzeli, manau rudeni, mums paskambins ir pranes kas kur ir kaip, ar man paciai reik eiti i darzeli dabar ir klausti?
Naktibalda
QUOTE(laura doro @ 2009 05 16, 01:48)
Sveikutes, mamytes. Mes uzsirasem 2007m, eilej esam 30, yra sansu patekti cool.gif Bet man iskilo blondiniskas klausimas blush2.gif Kai reikes eiti i darzeli, manau rudeni, mums paskambins ir pranes kas kur ir kaip, ar man paciai reik eiti i darzeli dabar ir klausti?
*

šiaip aišku geriau pasiskambinti ir pasitkslinti ar neišgaravo vieta netyčia cool.gif , o šiaip tvarka tokia, prieš eidami į daržiuką turėsite turėti gyd pažymą, taigi šiemet darželis pradės po atostogų dirbti rugsėjo 1 dieną berods, tai rugpjūtį sustvarkyt visas pažymas ir jau galėsite eiti 4u.gif , kad kas nors skambintų visgi nesitikėčiau blush2.gif , visgi tai yra jūsų reikalas, o jiems tai jei ne jūs bus kiti cool.gif , todėl branginkit savo vietą biggrin.gif
laura doro
Aciu naktibalda uz atsakyma, as galvoju gal reik neskambinti, o tiesiog nueiti pas vedeja ir pasiklausti. Gal zinote, nuo kada atostogauti darzelis prades?
g.gif
Naktibalda
QUOTE(laura doro @ 2009 05 16, 09:49)
Aciu naktibalda uz atsakyma, as galvoju gal reik neskambinti, o tiesiog nueiti pas vedeja ir pasiklausti. Gal zinote, nuo kada atostogauti darzelis prades?
g.gif
*

jei gerai atsimenu nuo liepos galo berods iki rugsėjo 1, bet reikia tikslinti nes tiksliai datų netaismenu ax.gif
Juurate
mes sia savaite atsikraustem salia sito darzelio, ketinau eiti i ji uzrasyti savo suneli, bet kaip matau mazai sansu ten pakliuti verysad.gif nesu gyvenus siame rajone, gal galit pasakyti koks kitas artimiausias darzelis? ax.gif
Juurate
vis del to surizikavau ir nuejau i Azuoliuka ir gerai padariau, nes atejus mane maloniai prieme sekretore ir uzrase, lankysim si darzeli thumbup.gif
VITAE_e
na taip ir as isirasiau i eile,bet tik 2011m sake gal priims doh.gif ,o kai dar suzinojo kad mes rajoniniai tai isvis pasake esat kaimieciai ir nieko nzn verysad.gif(diskriminacija) ,nebent persirasysim i miesta ir tai neaisku ar bus vietu verysad.gif ,o man reiketu kad nuo 2010m priimtu,nes grizus i darba nebus kam palikt savo zvirblio ta pusmeti,tai va bandysiu eit prasysiu gal vietele atsiras ir be kysio blush2.gif
Juurate
QUOTE(VITAE_e @ 2009 06 28, 19:25)
na taip ir as isirasiau i eile,bet tik 2011m sake gal priims doh.gif ,o kai dar suzinojo kad mes rajoniniai tai isvis pasake esat kaimieciai ir nieko nzn verysad.gif(diskriminacija) ,nebent persirasysim i miesta ir tai neaisku ar bus vietu verysad.gif ,o man reiketu kad nuo 2010m priimtu,nes grizus i darba nebus kam palikt savo zvirblio ta pusmeti,tai va bandysiu eit prasysiu gal vietele atsiras ir be kysio blush2.gif
*

o tai kelinti jus eileje? nes as prasyme parasiau, kad arba nuo 2010, arba 2011 ir man nesake, kad nepriims ax.gif
VITAE_e
nu siaip man nesake nieko kelinti mes eilej,tik sakau tiek tepasake kad reik persirasyt i miesta kad pakliut verysad.gif ,o persirasyt nelabai yra kur unsure.gif
Babaužienė
QUOTE(Naktibalda @ 2009 05 16, 02:14)
šiaip aišku geriau pasiskambinti ir pasitkslinti ar neišgaravo vieta netyčia  cool.gif , o šiaip tvarka tokia, prieš eidami į daržiuką turėsite turėti gyd pažymą, taigi šiemet darželis pradės po atostogų dirbti rugsėjo 1 dieną berods, tai rugpjūtį sustvarkyt visas pažymas ir jau galėsite eiti  4u.gif , kad kas nors skambintų visgi nesitikėčiau  blush2.gif , visgi tai yra jūsų reikalas, o jiems tai jei ne jūs bus kiti  cool.gif , todėl branginkit savo vietą  biggrin.gif
*

Iškilo klausimukas ax.gif

Tai darželis pradeda dirbti nuo rugsėjo 1 ir tik nuo šios datos pradeda formuotis grupės ar kaip? Pvz esam 49(priima 45)..lieka tik tikėtis ,kad 4 tėveliai persigalvos...Pvz o kada yra žinoma kiek tiksliai vaikų pasirodys grupėj?
Tai jau reik tą pažymą mums turėti ar galima bus pasidaryti ir po rugsėjo 1,kai žinosim tiksliai ar priims ax.gif
Ingredd
As uzrasiau i Azuoliuka tik del to kad jis arti namu, nei blogu nei geru atsiliepimu negirdejau..
Uzrasiau pries metus, kai vaikui buvo kazkur puse metuku, sekretore uzregistravo, bet pamirsau kelinti eileje, gal kokie 11, dabar bijau skambinti klausti del eiles, pasakysiu kad nebepamenu tai prigalvos kad kokie 40 ir nepateksim..
mano berniukas gimes kova, tai ir noreciau nuo vasario-kovo leisti tik nesuprantu pagal ka jie renkasi, priiims ar ne, ar tik nuo rugsejo.. g.gif
Babaužienė
QUOTE(Ingredd @ 2009 08 10, 18:27)
As uzrasiau i Azuoliuka tik del to kad jis arti namu, nei blogu nei geru atsiliepimu negirdejau..
Uzrasiau pries metus, kai vaikui buvo kazkur puse metuku, sekretore uzregistravo, bet pamirsau kelinti eileje, gal kokie 11, dabar bijau skambinti klausti del eiles, pasakysiu kad nebepamenu tai prigalvos  kad kokie 40 ir nepateksim..
mano berniukas gimes kova, tai ir noreciau nuo vasario-kovo leisti tik nesuprantu pagal ka jie renkasi, priiims ar ne, ar tik nuo rugsejo.. g.gif
*

Pasakyti,kad esat 40 tikrai negalės,nes esat užregistruoti žurnale...Mums atėjus prie mūsų akių pažiūrėjo ir parodė kelinti eilėj ax.gif
Naktibalda
Uzrasiau pries metus, kai vaikui buvo kazkur puse metuku, sekretore uzregistravo, bet pamirsau kelinti eileje, gal kokie 11, dabar bijau skambinti klausti del eiles, pasakysiu kad nebepamenu tai prigalvos  kad kokie 40 ir nepateksim..
*

QUOTE(Babaužienė @ 2009 08 10, 20:56)
Pasakyti,kad esat 40 tikrai negalės,nes esat užregistruoti žurnale...Mums atėjus prie mūsų akių pažiūrėjo ir parodė kelinti eilėj ax.gif
*

vis kas teisngai babaužienė jau pasakė, tik prieš eidamos į darželį pasidomėkite prieš kleis mėnesius ir pasisakykite, kad tikrai lankysite, mirksiukas.gif , nes taip galit ir iškristi iš eilės, kelis kartus ėjau pasitiklsinti ar mūsų eilė nepradingo , nu žinot... visko šiais laikais gali atsitikti ax.gif
Juurate
*

man irgi palankiau butu pradeti leisti vaika i darzeli vasari, bet kaip suprantu tada i darzeli galetu priimti nebent butu laisva vieta grupeje. o siaip tai grupes sudarinejamos paskutinemis rugpjucio savaitemis. man sake taip ateiti, kai noresim jau vesti i darzeli. o dabar teks apsispresti, ar vesti 1,5, ar 2,5 metuku ax.gif
Gabija 7777
mes lankeme si darzeli schmoll.gif ,bet neilgai,aukletoja yra tokia,kuri su savo problemom ir rupesceis ateina i darzeli,ir vaiku nenuziuri,ir dar ziuri i akis ir meluoja ! ateinu savo vaiko pasiimti ( ramus vaikas mano,paklusnus,niekada nebuvo nusiskundimu,visada tik pagirimai,cia musu antras darzelis) ir neatpazystu,mieguista,vos ant koju pastovi,ziovauja,as klausiu -ar miegojai?aukletoja iskarto uzdare i grupe duris ir sako isigandusi, miegojo,miegojo,aukletoja pasake sendiena viskas buvo gerai,gryzome namo,vaikas taip pradejo verkti kukcioti,as nuraminau vaika,ir kalusiu kas nutiko? sako aukletojos nebuvo grupeja o mane berniukas muse pergalva smarkei su masinele didele, blink.gif as soke vaikas pradejo vemti,nuveziau i ligonine daktarai pasake smegenu sukretimas, gulejom lygonineja,po savaites nuvazevau aciimti dokumentus,ta aukletoja dar apsauke mus,kad ji buvo grupeja kad mes meluojame,aukletoja tikra isterike,ten visi vaikai patvirtino kad aukletojos nebuvo grupeja ir berniukas muse per galva,ir kad tevai sake kad aukletoja palieka vaikus 20 min. ir iseina kaskurtai,
dar vaikui buvo su astriu daiktu badytas veidas,prie akies,kaktoi,nosis,juk pac vaikas sau nebadytu?? blink.gif
Naktibalda
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 21, 11:46)
mes lankeme si darzeli  schmoll.gif ,bet neilgai,aukletoja yra tokia,kuri su savo problemom ir rupesceis ateina i darzeli,ir vaiku nenuziuri,ir dar ziuri i akis ir meluoja ! ateinu savo vaiko pasiimti ( ramus vaikas mano,paklusnus,niekada nebuvo nusiskundimu,visada tik pagirimai,cia musu antras darzelis) ir neatpazystu,mieguista,vos ant koju pastovi,ziovauja,as klausiu -ar miegojai?aukletoja iskarto uzdare i grupe duris ir sako isigandusi, miegojo,miegojo,aukletoja pasake sendiena viskas buvo gerai,gryzome namo,vaikas taip pradejo verkti kukcioti,as nuraminau vaika,ir kalusiu kas nutiko? sako aukletojos nebuvo grupeja o mane berniukas muse pergalva smarkei su masinele didele, blink.gif as soke vaikas pradejo vemti,nuveziau i ligonine daktarai pasake smegenu sukretimas, gulejom lygonineja,po savaites nuvazevau aciimti dokumentus,ta aukletoja dar apsauke mus,kad ji buvo grupeja kad mes meluojame,aukletoja tikra isterike,ten visi vaikai patvirtino kad aukletojos nebuvo grupeja ir berniukas muse per galva,ir kad tevai sake kad aukletoja palieka vaikus 20 min. ir iseina kaskurtai,
dar vaikui buvo su astriu daiktu badytas veidas,prie akies,kaktoi,nosis,juk pac vaikas sau nebadytu?? blink.gif
*

blink.gif tai būtų gerai su pavardėm , nes dabar šakėm ant vandens, manau baisu , kaip tokie dalykai dedasi doh.gif , reiktų žinot mamoms, mums papuolė visos geros neturiu nei vieno nusiskundimo unsure.gif
Gabija 7777
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 21, 10:07)
blink.gif tai būtų gerai su pavardėm , nes dabar šakėm ant vandens, manau baisu , kaip tokie dalykai dedasi  doh.gif , reiktų žinot  mamoms, mums papuolė visos geros neturiu nei vieno nusiskundimo  unsure.gif
*

aukletojos vardas Vida
Naktibalda
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 21, 15:41)
aukletojos vardas Vida
*

siaubas, doh.gif , tokioms tikrai ne vieta dirbti su mažiukais vaikais 4u.gif , o jūs nėjote pas direktorę g.gif manau nepaglostytų už tokį darbą savo darbuotojos unsure.gif
Gabija 7777
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 21, 13:53)
siaubas,  doh.gif , tokioms tikrai ne vieta dirbti su mažiukais vaikais  4u.gif , o jūs nėjote pas direktorę  g.gif manau nepaglostytų už tokį darbą savo darbuotojos  unsure.gif
*

ejome direktore idomi buvo kaip ir nustebus buvo,netykejo kad taip gali ivykti,bet ji pasake kad padarys visu aukletoju susirinkima ir kalbes apie atcakinguma darbe.
Babaužienė
Mus vakar priėmė į lopšiuką...Taigi žiūrėsim kaip bus ten ax.gif Priėmė be jokių kyšių ir panašiai...Kadangi buvom eilėj 49,tai nuteikė kad labai nesitikėtume.....Sakė šiuo metu sekretorė skambina tėveliams,klausia ar eis vaikučiai,dar pasakė,kad pagal įstatymą žiūrės kam pirmenybė....Po trijų valandų paskambino ir pasakė,kad vaikutis vienas išvažiavo į užsienį...eilė pasislinko mūsų naudai thumbup.gif

Visai ta direktorė normali,nei arogantiška...gražiai,maloniai bendravo...viską detaliai paaiškino...kokia tvarka,kaip vaikučiai atrenkami...

Norisi tikėtis,kad ir auklėtojos bus geros grupėje ax.gif

O aš dar norėjau paklausti...Ar yra kokios tėvelių grupės ar panašiai? Ar išsirenka tėveliai tarp savų kokius atsakingus asmenis?
Nes pasiklausius Gabijos 777...kyla klausimas,jei ir kiti tėvai žino apie auklėtojos išėjimus 20min(o tai manau yra nemažai,kai toks būrys vaikiukų)...kodėl nedarė susirinkimo su ta auklėtoja,vedėja...nerašė jokio pareiškimo į švietimo skyrių ir panašiai g.gif
Naktibalda
QUOTE(Babaužienė @ 2009 08 27, 16:04)
Mus vakar priėmė į lopšiuką...Taigi žiūrėsim kaip bus ten ax.gif  Priėmė be jokių kyšių ir panašiai...Kadangi buvom eilėj 49,tai nuteikė kad labai nesitikėtume.....Sakė šiuo metu sekretorė skambina tėveliams,klausia ar eis vaikučiai,dar pasakė,kad pagal įstatymą žiūrės kam pirmenybė....Po trijų valandų paskambino ir pasakė,kad vaikutis vienas išvažiavo į užsienį...eilė pasislinko mūsų naudai thumbup.gif

Visai ta direktorė normali,nei arogantiška...gražiai,maloniai bendravo...viską detaliai paaiškino...kokia tvarka,kaip vaikučiai atrenkami...

Norisi tikėtis,kad ir auklėtojos bus geros grupėje ax.gif

O aš dar norėjau paklausti...Ar yra kokios tėvelių grupės ar panašiai? Ar išsirenka tėveliai tarp savų kokius atsakingus asmenis?
Nes pasiklausius Gabijos 777...kyla klausimas,jei  ir kiti tėvai žino apie auklėtojos išėjimus 20min(o tai manau yra nemažai,kai toks būrys vaikiukų)...kodėl nedarė susirinkimo su ta auklėtoja,vedėja...nerašė jokio pareiškimo į švietimo skyrių ir panašiai g.gif
*

nu va kaip fainai, sakau ne viskas jau taip baisiai kaip kažkas šneka thumbup.gif , tėvų grupės susidaro išrenkamas tėvų komitetas, bet tikrai dabar neverta jaudintis biggrin.gif
Babaužienė
Verta verta...man labai patinka visi organizaciniai dalykai biggrin.gif O jei dar savo vaiko ir kitų mažiukų naudai thumbup.gif

Naktibalda...o gal žinai rugsėjo 1 ateina abi auklėtojos ar viena g.gif
Naktibalda
QUOTE(Babaužienė @ 2009 08 27, 17:37)
Verta verta...man labai patinka visi organizaciniai dalykai biggrin.gif O jei dar savo vaiko ir kitų mažiukų naudai thumbup.gif

Naktibalda...o gal žinai rugsėjo 1 ateina abi auklėtojos ar viena g.gif
*

tai žinok labai gerai, nes dažniausiai visi nori atsifutbolinti, todėl kaip pasiūlys kas nori savanoriai tai ir nesidrovėk biggrin.gif , aš irgi komitete buvau, bet išties mb pagal sąrašą, bet visus darbus man dirbti reikėjo lotuliukas.gif , o į kokią grupę papuolėt g.gif
Babaužienė
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 27, 18:38)
tai žinok labai gerai, nes dažniausiai visi nori atsifutbolinti, todėl kaip pasiūlys kas nori savanoriai tai ir nesidrovėk  biggrin.gif , aš irgi komitete buvau, bet išties mb pagal sąrašą, bet visus darbus man dirbti reikėjo  lotuliukas.gif , o į kokią grupę papuolėt  g.gif
*

Į penktą grupę..tai iš to džiaugsmo nei auklėtojų vardų nepaklausiau,nei kada rinktis rugsėjo 1d ar abi bus auklėtojos ir auklytė(žadu simboliškai gėlių nešti,tai nežinau kiek čia kvietkų pirkti) ax.gif
Naktibalda
QUOTE(Babaužienė @ 2009 08 27, 19:40)
Į penktą grupę..tai iš to džiaugsmo nei auklėtojų vardų nepaklausiau,nei kada rinktis rugsėjo 1d ar abi bus auklėtojos ir auklytė(žadu simboliškai gėlių nešti,tai nežinau kiek čia kvietkų pirkti) ax.gif
*

šiaip būna 3 biggrin.gif , 2 auklėtojos, ir 1 auklytė, pačią pirmąją dieną turėtų būti visos mirksiukas.gif , mes irgi nešim ax.gif
Babaužienė
o kelintą valandą reikia būti rugsėjo 1d.?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.