QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 15:27)
as rankom plaunu arba vilnos rezimu - tai pasitraukia kazkiek - perku 2 dydziais didesnius - ir paraitau iki keliu skalbimu - paskui jau nebereik raityt - o burbuliuotis - nesiburbuliuoja
Gal esat kas atrade, kur gerom kainom merino vilnos drabužėlių tiek kūdikiams tiek jau paaugisiems vaikiukams nupirkti galima. Suprantu, kad jie pigūs nebus, bet visgi:)
sveikos mamytes, as irgi vilnoniu drabuzeliu fane,mes jau visus metus nesiojam tai labai dziaugiames. tik, kad pas mus labai jau brangu ir nelabai didelis pasirinkimas. cia radau toki tinklapi Vokietijoje http://www.engelchenflieg.de/index.php, tai visko tiek daug ir kazkiek pigiau, bet atsiuntimas 19 euru.
QUOTE(tetuliukas @ 2010 10 29, 01:19) sveikos mamytes, as irgi vilnoniu drabuzeliu fane,mes jau visus metus nesiojam tai labai dziaugiames. tik, kad pas mus labai jau brangu ir nelabai didelis pasirinkimas. cia radau toki tinklapi Vokietijoje http://www.engelchenflieg.de/index.php, tai visko tiek daug ir kazkiek pigiau, bet atsiuntimas 19 euru. nu kad cia visko daug tai tiesa, bet kad pigu, tai nepasakyciau QUOTE(kaktusyte @ 2010 10 29, 11:26) taigi as ir nesakau, kad pigu..juk bet kam aisku, kad ekologiski merino vilnos drabuzeliai nebus pigus. bet lyginant su rasakila tai cia tikrai kazkiek pigiau, pvz. engel firmos 100 proc. vilnos bodis 98/104 ugiui kainuoja 19,90 euru, t.y. 68,65 litu, o rasakiloje vilnoniu bodziu kainos prasideda nuo 83 litu. be to, kaip ir daugelis mamu as perku bodzius bent jau dydziu didesnius, ir mes juos nesiojam kasdien, taip kad man jie labai atsiperka ir zinau, kad vaikui bus visada silta QUOTE(tetuliukas @ 2010 10 29, 14:53) taigi as ir nesakau, kad pigu..juk bet kam aisku, kad ekologiski merino vilnos drabuzeliai nebus pigus. bet lyginant su rasakila tai cia tikrai kazkiek pigiau, pvz. engel firmos 100 proc. vilnos bodis 98/104 ugiui kainuoja 19,90 euru, t.y. 68,65 litu, o rasakiloje vilnoniu bodziu kainos prasideda nuo 83 litu. be to, kaip ir daugelis mamu as perku bodzius bent jau dydziu didesnius, ir mes juos nesiojam kasdien, taip kad man jie labai atsiperka ir zinau, kad vaikui bus visada silta neisizeiskite, tikrai nenorejau jusu uzgauti, bet zinokite ir lietuvoj galima pigiau rasti, juk ne viena rasakila prekiauja QUOTE(kaktusyte @ 2010 10 29, 16:12) neisizeiskite, tikrai nenorejau jusu uzgauti, bet zinokite ir lietuvoj galima pigiau rasti, juk ne viena rasakila prekiauja būk gera papasakok plačiau, kur jų ieškot QUOTE(kaktusyte @ 2010 10 29, 16:12) neisizeiskite, tikrai nenorejau jusu uzgauti, bet zinokite ir lietuvoj galima pigiau rasti, juk ne viena rasakila prekiauja prasom prasom pasidalinti
taip pat prasau mamyciu pasidalinti patirtimi - kurios firmos vilnoniai drabuzeliai geriausiai nesiojasi ir skalbiasi. mano bent jau asmenine patirtimi (isbandziau merino bambino, engel ir Ruskovilla) del bodziuku tai arba engel arba Ruskovilla, nes jie lygiaverciai, o is merino bambino tai jokios demes neimanoma isplauti, gal del to, kad engel ir Ruskovilla gamina is living wool, t.y."gyvos" vilnos, o merino bambino is paprastos jau apdorotos super soft merino wool. ir gal kas zinote, kur galima pigiau nusipirkti drabuzeliu is tos vadinamos gyvos vilnos?
Papildyta: dar sita vilna vadinama vierge wool arba new wool, arba pure wool QUOTE(tetuliukas @ 2010 10 29, 19:07) taip pat prasau mamyciu pasidalinti patirtimi - kurios firmos vilnoniai drabuzeliai geriausiai nesiojasi ir skalbiasi. mano bent jau asmenine patirtimi (isbandziau merino bambino, engel ir Ruskovilla) del bodziuku tai arba engel arba Ruskovilla, nes jie lygiaverciai, o is merino bambino tai jokios demes neimanoma isplauti, gal del to, kad engel ir Ruskovilla gamina is living wool, t.y."gyvos" vilnos, o merino bambino is paprastos jau apdorotos super soft merino wool. ir gal kas zinote, kur galima pigiau nusipirkti drabuzeliu is tos vadinamos gyvos vilnos? Papildyta: dar sita vilna vadinama vierge wool arba new wool, arba pure wool labai gerai nesiojasi Janus ir North66
as apsipirkau Laisves pr.77 Lietuviskas Latviskas trikotazas, labai nebloga parduotuve, yra 100% vilnos apatinio trikotazo ir vaikams ir suaugusiems ir kojiniu labai fainu yra, jos plonos ir su vilna, vyras sake superr
kol kas esu patenkinta, mazosios jau bliuskye viena karta skalbiau tai kaip ir nieko blogo pasakyti negaliu, sau nusipirkau ir ilgom ir berankoviu, nesioju kasdien, labai miela, silta ir isvis nusirengt nesinori, o vyrui nupirkau nepatiko sekmes apsiperkant ir nesiojant QUOTE(kaktusyte @ 2010 11 05, 02:09) as apsipirkau Laisves pr.77 Lietuviskas Latviskas trikotazas, labai nebloga parduotuve, yra 100% vilnos apatinio trikotazo ir vaikams ir suaugusiems ir kojiniu labai fainu yra, jos plonos ir su vilna, vyras sake superr kol kas esu patenkinta, mazosios jau bliuskye viena karta skalbiau tai kaip ir nieko blogo pasakyti negaliu, sau nusipirkau ir ilgom ir berankoviu, nesioju kasdien, labai miela, silta ir isvis nusirengt nesinori, o vyrui nupirkau nepatiko sekmes apsiperkant ir nesiojant ar nesikandžioja vaikiukams? Kas pirkot Rasakiloj, ar nešioja vaikai, nepyksta, kad kanda?
Gera tema
As gavau keels bodziukus ir pedkelnytes,drauge nupirki norvegijoje, eteiketeje raso 100proc merino woll, nesiojas puikiai,s nekanda tikrai, bet va demes neissiplauna niekaip.. Ypac va maziuke viduriavo, suvarem ta bodziuka, n sykiu jau skalbiau vistiek neatsiplauna Bandysiu dar kazko ieskoti. Tikrai super dalykas salmukai QUOTE(Bluebell @ 2010 11 30, 20:43) Gera tema As gavau keels bodziukus ir pedkelnytes,drauge nupirki norvegijoje, eteiketeje raso 100proc merino woll, nesiojas puikiai,s nekanda tikrai, bet va demes neissiplauna niekaip.. Ypac va maziuke viduriavo, suvarem ta bodziuka, n sykiu jau skalbiau vistiek neatsiplauna Bandysiu dar kazko ieskoti. Tikrai super dalykas salmukai as kakiu demes atplaunu itrindama ukiniu muilu su tulzim ir uzpildama verdanciu vandeniu - padeda QUOTE(kaktusyte @ 2010 11 25, 10:56) vakar buvau toj parduotuvej, tai nemaciau internete yra ju psl. jame nera viso asortimento, taciau yra kontaktuose parduotuves tel.tai galima pasiskambinti ir paklausti vakar nupirkau mazajai dar bodziuka ir vyrui maikyte be rankoviu Bandau surasti internetinį tinklapį jų. Gal turit nuorodą. Radau, kad tuo adresu yra parduotuvė jaunylis, šita? Ačiū Papildyta: QUOTE(Kriiste @ 2010 11 30, 21:17) nu visad perku min 2 dydziais didesnius Didesni, bet man tai gaila buvo megztinio, kuris perpus susitraukė per klaidą išskalbus su kitais drabužiais gal 60 laipsnių Suradau jaunylis.lt, bet asortimento vaikiško visai nieko nerodo QUOTE(Angele @ 2010 11 30, 23:33) Bandau surasti internetinį tinklapį jų. Gal turit nuorodą. Radau, kad tuo adresu yra parduotuvė jaunylis, šita? Ačiū Papildyta: Didesni, bet man tai gaila buvo megztinio, kuris perpus susitraukė per klaidą išskalbus su kitais drabužiais gal 60 laipsnių Suradau jaunylis.lt, bet asortimento vaikiško visai nieko nerodo taip Jaunylis
Jaunylije pirkom apatinę ilgom rankovėm maikyte 120-128 cm už 36 Lt. Šalmų sakė po poros savaičių bus
Beje, kokiom spec priemonėm skalbiat? Kur perkat? QUOTE(Acne @ 2010 12 01, 19:46) Jaunylije pirkom apatinę ilgom rankovėm maikyte 120-128 cm už 36 Lt. Šalmų sakė po poros savaičių bus Beje, kokiom spec priemonėm skalbiat? Kur perkat? Naudoju sonet skalbiklį vilnoniams drabužiams. Nuo šiandien Rimi kaip tik ekologiškoms sonett valymo priemonėms 25proc, tik įdomu ar skalbikliams taiko
Sveikos mamytės.
Pasirodo ir Lietuvoi gamina vilnonius rūbelius. Peunuts firma, tik pirkti Norvegijoje, nežinau ar pas mus prekiauja. Tuim apatine maikute ilgom rankovėm, golfiuka esam patenkinti, visai nekanda. Ant golfiuko etiketės, yra ekologiškas ženklas. Nors nėra 100 % vilnos. Didysis taip pat, nenusimauna vilnonių apatinių, 100 % merino vilna. Aš darausi maniakė, vilnelės.
Mano vaikai labai "jautrūs"- tet merino vilnos nesileidžia uždedami, o juk pats didžiausias efektas- tai juos nešioti ant nuogo kūno- tik tada persiduoda visos savybės.
Perskaičiau, kad iš visų vilnų "nekanda" tik kašmyras.Bandžiau ieškoti siūlų, bet išsamiau pasiaiškinus išaiškėjo, kad... ORIGINALAUS ir tikro kašmyro siūlų pas mus nėra (nes 100g kainuoja apie 50lt!).Bandžiau ieškoti internete užsienyje, bet mažiau nei 100euru megztuku neradau.... Bet Vaiku Pasaulio parodoje Bambizzi.lt pamačiau Oscar et Valentine kašmyro gaminius ir nupirkau....Negaliu atsidžiaugti- ir stilingi, ir šilti.Jau mano "liga" užsikrete visos drauges- geriau tureti maziau, bet geresnius. Sutinku,kad 200lt moketi uz megztuka nera mazai, bet baisus ir "vienkartiniai" megztukai Zaroje ar Lindexe kainuoja puse tiek, o kai zinau, kiek kainuoja patys siulai- kaina visai normali. Jei tureciau leliuka- net nedvejociau, mano kaimyne jau menuo tik kasmyriniu slaiuztinuku suneli rengia (tik pampersas, tapukai ir kepuryte), tai juokiasi, kad viena karta investavo, o visu kitu rubeliu jai net nereikia....
Pirkau is Rasakilos vilnos-silko glaustinuke, kelnytes (Engel). Vaikis iskart isimylejo (o nauja ruba uzvilkti siaip sunku).
Kadangi pirkau internetu, tai bijodama pamazinti dydi pirkau tycia didesni (vietoj 86/92, net 96/104). Jau planavau uzsakyti vilnos-silko gaminiu daugiau, tik mazesnio dydzio, nes "apsmukes" i darzeli neis gi. Paskaiciau cia, kad jums susitrauke merilo vilnos gaminiai, tai ir svarstau dabar, gal verta viska visgi pirkt to didesnio dydzio... O gal vilnos-silko gaminiai nesitraukia? Svarstau dar pirkti is ten pat pedkelnes vilnos-medvilnes. Brangu, bet... gal nesiosis geriau. Nes dabar devim paprastas, kur 80proc. medvilne. Toks vaizdelis, kad tos medvilnes po skalbimu keliu lieka labai jau nedaug...ir "sviecia kiaurai" tos pedkelnes. Gal sakau ilgaamziskesnes, patvaresnes butu sios, tai "apsimoketu". Gal kas nesiojot pedkelnes is vilnos-medvilnes? Kaip skalbiat? Ar traukiasi? Ar blunka spalvos? QUOTE(ukutis @ 2011 02 26, 08:24) Kadangi pirkau internetu, tai bijodama pamazinti dydi pirkau tycia didesni (vietoj 86/92, net 96/104). Jau planavau uzsakyti vilnos-silko gaminiu daugiau, tik mazesnio dydzio, nes "apsmukes" i darzeli neis gi. Paskaiciau cia, kad jums susitrauke merilo vilnos gaminiai, tai ir svarstau dabar, gal verta viska visgi pirkt to didesnio dydzio... O gal vilnos-silko gaminiai nesitraukia? Svarstau dar pirkti is ten pat pedkelnes vilnos-medvilnes. Brangu, bet... gal nesiosis geriau. Nes dabar devim paprastas, kur 80proc. medvilne. Toks vaizdelis, kad tos medvilnes po skalbimu keliu lieka labai jau nedaug...ir "sviecia kiaurai" tos pedkelnes. Gal sakau ilgaamziskesnes, patvaresnes butu sios, tai "apsimoketu". Gal kas nesiojot pedkelnes is vilnos-medvilnes? Kaip skalbiat? Ar traukiasi? Ar blunka spalvos? As visada perku kartais net dviem dydziais didesnius rubelius ir tas apsmukimas man zaviai atrodo, maikutes rankoves atraitoju, o apsmukusios virsutines kelnytes man grazu Vilnos-silko, vilnos gaminiai traukiasi, jau patikrinta
pirkau Vilniuje parduotuveje "Jaunylis" laisves pr. vilnoniu rubeliu sau ir vaikiukui ir vyrui, siaip kainos labai geros nesikandzioje ir dar 100% merino vilnute. ir kokybe sakyciau super...mielos prie kuno silta ir gera.
Mano mažasis gavo dovanų HM vilnonių smėlinukų ir plonyčių kelnyčių, labai patiko. Ir kas įdomiausia, skalbdavau skalbimo mašinoje ir nesitraukdavo. Visą žiemą vilkėjo tuos rūbelius
Dabar ieškau plonyčių vilnonių kojinių vaikams už padorią kainą
gal kuri esat pirkus tiesiogiai is janus.no?
isimylejau sias kelnytes ![]()
Mes naudojam Cosilana firmos (Ekomama) maikytes, bodžiukus.
Aš gavau nusipirkti vilnonius trauzus vaikiškus. Dabar studijuoju, ar jie skirti ant pampio dėti ar jau kaip triusikučius dėvėti O gal kam reikia vilnonių drabužių komplekto leliukui nuo 0 iki 6 mėn? Turiu kelnes, liemenę, megztinį, kepurytę žiemai ir bodį. Jei sudomino, kainas ir nuotraukas galim paderinti per až QUOTE(songaila @ 2011 08 25, 08:46) Aš gavau nusipirkti vilnonius trauzus vaikiškus. Dabar studijuoju, ar jie skirti ant pampio dėti ar jau kaip triusikučius dėvėti O gal kam reikia vilnonių drabužių komplekto leliukui nuo 0 iki 6 mėn? Turiu kelnes, liemenę, megztinį, kepurytę žiemai ir bodį. Jei sudomino, kainas ir nuotraukas galim paderinti per až Mes turim kelnaites vilnones,bet jos akivaizdžiai ne ant pamperso dedamos
Ar kuri nors LT parduotuve prekiauja JANUS firmos vilnoniais gaminiais?
Labai giria sia firma, tik niekur nerandu pirkti. QUOTE(Voveriukė @ 2011 10 07, 14:32) Ar kuri nors LT parduotuve prekiauja JANUS firmos vilnoniais gaminiais? Labai giria sia firma, tik niekur nerandu pirkti. ČIA yra, galima pirkti internetu ir jų parduotuvėje Vilniuje
Aciu. Ar Janus vilnoniai drabuziai susitraukia kaip ir kiti?
Nes skaiciui, kad lygtai ne. Tiesiog matavomes 80 dydzio bodziuka ir vaikas skesta, nors medvilninius bodziuks visu firmu jau 80 nesiojame. Ar jis specialiai toks padidintas, taip sakant su rezervu, kad po skalbimo dar susitrauks?
Sveikos,
savaitgali padariau atradima - pasirodo DEVOLD firmos merino vilnos rubeliai siuvami Lietuvoje, Panevezyje. Tai as ten ir apsilankiau Tiesa, ten yra ir gaminiu su "broku", bet as jo kazkaip nepastebejau... o kaina zenkliai mazesne Gaila, kad as pati is Vilniaus ir nezinau kada dar turesiu proga ten uzsukti, o specialiai juk nevaziuosi QUOTE(@IW@ @ 2011 11 01, 23:11) Sveikos, savaitgali padariau atradima - pasirodo DEVOLD firmos merino vilnos rubeliai siuvami Lietuvoje, Panevezyje. Tai as ten ir apsilankiau Tiesa, ten yra ir gaminiu su "broku", bet as jo kazkaip nepastebejau... o kaina zenkliai mazesne Gaila, kad as pati is Vilniaus ir nezinau kada dar turesiu proga ten uzsukti, o specialiai juk nevaziuosi Sveiki, gal galit adresiuką parašyti ar kaip vadinasi parduotuvėlė?
aš taip pat sergu šia manija, tad mažiuko visi apatiniai-naktiniai rūbeliai tik vilnoniniao tokiu metų laiku....
turime keleta 100% apatinių maikučių, kurių vidus - medvilninis, o išorė 100% vilnonė. Tik šiais metais šitą atradimą padariau ir labai džiaugiuosi... vaikas ir basom kojytėm po namus pabėgioja - jokio kosuliuko, jokio snargliuko
Sveikos,
Susidomėjau apatiniais vilnoniais rūbeliais.Nužiūrėjau tokią savo vaikui http://www.rasakila.lt/lt/parduotuve/vaika...neliai-1059.htm Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti dydžius? Ar platūs ar ne?Mano vaikas yra smulkus.Pvz.Pagal UK dydžius, tai nešioja 1,5/2 dydžio marškinėlius-tai tik tik, o 2/3 dydžio truputį rankovės ilgesnės. Ačiū QUOTE(sync @ 2011 11 15, 11:27) Sveikos, Susidomėjau apatiniais vilnoniais rūbeliais.Nužiūrėjau tokią savo vaikui http://www.rasakila.lt/lt/parduotuve/vaika...neliai-1059.htm Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti dydžius? Ar platūs ar ne?Mano vaikas yra smulkus.Pvz.Pagal UK dydžius, tai nešioja 1,5/2 dydžio marškinėlius-tai tik tik, o 2/3 dydžio truputį rankovės ilgesnės. Ačiū Engel'is- pamazintas, mano nuomone. Man labai patinka (kainos ir kokybes santykis ![]() |