Liuks daktaras.gimdziau ir dar gimdysiu.Placiau apie ji aprasiau forume.Visoms rekomenduoju,jei norite jaustis saugios,patirti nestumo malonuma ir ramiai saugiai gimdyti!!!!!!!!!!
QUOTE(paciente @ 2007 09 04, 23:42) Liuks daktaras.gimdziau ir dar gimdysiu.Placiau apie ji aprasiau forume.Visoms rekomenduoju,jei norite jaustis saugios,patirti nestumo malonuma ir ramiai saugiai gimdyti!!!!!!!!!! Gal gali pasakyti, kur šis daktaras dirba, t.y.priima gimdymus?teko pas jį darytis echoskopiją poliklinikoje, paliko gerą įspūdį.
Tikrai nerealus daktaras!!!!!!!!!!!!!!
pirma karta kai papuoliau pas ji, issigandau kad ginekologas mano bus- VYRAS!!! PATIKEKIT GERIAU DAKTRO NET NEISIVAIZDUOJU!!! man gimgyt lygiai po savaites!!! p.s. prisimenu mano vyro reakcija, kada pamate daktara Samera. jo zodziai buvo, man baisu tave isleist viena pas ji, tooooooks vyras!!!! sekmes jums mamytes!!!!
O tai jis ne lietuvis koks tai??? O kur dirba???
niu, dariausi pas jį echo... kažkada
Karta papuoliau pas ji darytis echoskopijos poliklinijkoj, net nezinojau, kad galima pas ji gimdyti,,, reiks gal meginti tartis. kas taretes kiek mokejot?
Kai aš laukiausi, čia prieš penkerius metus, tai šis daktaras buvo praktikantas, bet toks malonus, dėmesingas, truputį nedrąsus. Moterytės jį Bin Ladenu vadino...
Prisiminiau tokį linksmą nutikimą su juo prieš penkerius metus. Atėjau pasitikrinti po gimdymo, kaip visada gydytoja paklausė ar neprieštarausiu, kad mane apžiūrės gyd. Hamoudeh? Iš pradžių apžiūrėjo pati gydytoja ir sako, gimdos kaklelis labai sutrūkinėjęs, matosi kad natūraliai gimdėte. O Hamoudeh šypsosi ir sako, gydytoja, ar jūs nepastebite, kad poniai cezario operacija daryta (randas buvo raudonas, nesugijęs ir pūliuojantis). O ji sako, ot nepastebėjau, kas čia tokio... QUOTE(Kishkute @ 2007 12 28, 19:13) Kai aš laukiausi, čia prieš penkerius metus, tai šis daktaras buvo praktikantas, bet toks malonus, dėmesingas, truputį nedrąsus. Moterytės jį Bin Ladenu vadino... Prisiminiau tokį linksmą nutikimą su juo prieš penkerius metus. Atėjau pasitikrinti po gimdymo, kaip visada gydytoja paklausė ar neprieštarausiu, kad mane apžiūrės gyd. Hamoudeh? Iš pradžių apžiūrėjo pati gydytoja ir sako, gimdos kaklelis labai sutrūkinėjęs, matosi kad natūraliai gimdėte. O Hamoudeh šypsosi ir sako, gydytoja, ar jūs nepastebite, kad poniai cezario operacija daryta (randas buvo raudonas, nesugijęs ir pūliuojantis). O ji sako, ot nepastebėjau, kas čia tokio... joa, labai dėmesingas be to, pažiūrėjau jo darbo grafiką... juk kiekvieną dieną būna polilinikoje... keista..., bet kada jis gali gyimdymus priiminėt?
labai Šaunus gydytojas!
as pas ji patekau nesitarusi, per jo budejima, ir labai apsidziaugiau. Konkretus, kruopstus gydytojas. Gimdziau antakalni, pragulejau 5 dienas, tai tik jis vienintelis atejo po keliu dienu ir apziurejo randa ir kaip traukiasi gimda. Palatos gyd. Lauzikiene per visa ta laika net neprisiliete.
Visa nestuma lankiausi pas Hamoudeh, klausiau, gal dirbat kokioj ligoninej, tai atsake,kad dirbo Universitetinej Antakalnio ligoninej,bet jau nuo nauju metu nebedirba,o norejau tartis su juo
sveikutes,
iki nestumo ir visa nestyuma vaiksciojau pas si puiku gydytoja. Tikrai esu patenkinta jo profesionalumu, demesingumu ir supratimu. Tikrai paprastas ir nuosirdus gydytojas, o beto ir eiliu pas ji beveik nebuna net nezinojau, kad jis ir gymdymus priimineja, nesigyre. buciau susitarus. Jau ant dienu gymdysiu, tai susitariau su Jakiunu antakalnio klinikoj, Hamoudeh pagyre kad gerai pasirinkau
Labutis,
Lankausi ir as pas si gydytoja Seskines poliklinikoj. Tikrai labai profesionalus ir rupestigas gyd. Gal kas is tikruju zinot ar priimineja jis gimdymus ir kur? Nors man dar toli iki to
Merginos, mano viena drauge nori lankyti si gydytoja. Ar kalba jis rusiskai?
mane pas ji uzrase detaliam echoskopavimui.
Pasirode malonus, bet visiskai nesnekus. Jis labai greitai paziurejo, paskaiciavo, sesutei susake man nesuprantamus kodus, nieko nepaaiskino, gal minutele parode man leliu atsukes ekrana ir liepe keltis. Kazkaip truko man paaiskinimo is jo. Ir nuotraukos nedave O dabar mano gine serga, tai is viso neramu, ar viskas ten pas mano maziuka gerai.
Pries keleta dienu teko apsilankyti pas si gydytoja. Registravausi pas ginekologe, tai isivaizduokit kokia buvo staigmena
Tikrai neblogas, jokiu nusiskundimu neturiu
ir aš pas jį lankiausi ir tikrai galiu pagyrti daktaras labai profesionalus ir žino savo darbą, labai aiškiai ir maloniai viską papasakoja paaiškina.
pas si gydytoja patekau labai atsitiktinai, tiesiog, centre, kuriame lankausi, pasikeite gydytojai. Is pradziu buvau gan skeptiskai nusiteikusi (norejau, kad nestumo metu priziuretu ginekologe - moteris), bet kai pamaciau, koks sis gydytojas demesingas, disciplinuotas, kartu ir draugiskas bei malonus, galvoju- visgi kaip smagu kad jis priziuri mano antra nestuma. Pas ji ir gimdyciau, jei jis priiminetu gimdymus Vilniuje, deja.... jis gimdymus priimineja Ukmergeje....
Pradejau pas ji lankytis nesenai. Vaiksciojau pas gydytojus 3 metus ir man niekas nieko nerado ir negalejo paaiskinti priezasties kodel taip yra. Pas ji nuejus - jis viska ka reikejo surado - labai aiskiai paaiskino ir tikiuosi mano bedos greitai baigsis. Esu labai patenkinta siuo gydytoju.
QUOTE(vaidoolia @ 2008 12 09, 18:14) Tai gal pabandyk nuvaziuot pas ji i poliklinika, ar pasiskambink ir pasisnekesi. Mes tikrai nepasakysim priims jis tave ar ne QUOTE(Uksnė @ 2008 12 09, 17:18) Tai gal pabandyk nuvaziuot pas ji i poliklinika, ar pasiskambink ir pasisnekesi. Mes tikrai nepasakysim priims jis tave ar ne tai kad sake pas ji labai dideles eiles
Labai geras gydytojas visom prasmem-ir mandagus, ir savo srities zinovas (mano supratimu). Ir ta dar karta supratau, kai jy, isejus tevystes atostogoms, pakeite jo kolege-nu kaip diena ir naktis.
Gal kuri neseniai gimdete pas ji?
QUOTE(vaidoolia @ 2008 12 09, 17:14) blin,kaip keista.... as su pirmu nestumu pas ji papuoliau,iskarto likau patenkinta prieziura.bet jis man nieko nesake kad jis priimineja gimdimus seip rytoj einu pas ji i konsultacija del 2 nestumo,tai viska isklausinesiu kur dirba ir ar priimineja dar gimdimus ir atejusi viska parasysiu..... seip turiu ji mobilu nuo senu laiku,bet taip nei karto jam nepaskambinau,nes kaip ir reikalo nebuvo o seip labai smagus gydytojas,nu tikrai niekad dar tokiu fainu ne esu maciusi,o grazus koksai QUOTE(mazyle1985 @ 2009 02 10, 10:33) blin,kaip keista.... as su pirmu nestumu pas ji papuoliau,iskarto likau patenkinta prieziura.bet jis man nieko nesake kad jis priimineja gimdimus seip rytoj einu pas ji i konsultacija del 2 nestumo,tai viska isklausinesiu kur dirba ir ar priimineja dar gimdimus ir atejusi viska parasysiu..... seip turiu ji mobilu nuo senu laiku,bet taip nei karto jam nepaskambinau,nes kaip ir reikalo nebuvo o seip labai smagus gydytojas,nu tikrai niekad dar tokiu fainu ne esu maciusi,o grazus koksai Niu tai lauksim žinių, man igi labai įdomu
eisiu 5dny pas jusu isgirta daktariuka... ziuresim kaip jis man ten patiks... tikiuosi priziures mano antrajy mazyly
o gimdyt as nebijau, galiu belenkur... nemegstu pirkti daktaru
labai fainas daktaras, buvau pas ji konsultacijoj labai patiko, saunuolis
ir as buvau pas ji, geras, patiko, labai atsargiai apziurejo, paime citologini meg, net nepajutau, rado cista, uzrase echoskpijai, viska isaiskino, dave dar tf kas kokios gyd.Kazlauskienes konsultacijai kas tokia, gal zinot?
man jis labai patiko!!!!!! QUOTE(pelyyte @ 2009 02 19, 17:39) ir as buvau pas ji, geras, patiko, labai atsargiai apziurejo, paime citologini meg, net nepajutau, rado cista, uzrase echoskpijai, viska isaiskino, dave dar tf kas kokios gyd.Kazlauskienes konsultacijai kas tokia, gal zinot? man jis labai patiko!!!!!! Tai čia tikriausiai ta, kur venerinių ligų ligoninėj (kažkaip panašiai vadinas) dirba? Mane pas ją siuntė kraujo tyrimus darytis, nes poliklinikoj kažkokią nesamonę rado. Bet ten, padarius išsamius tyrimus paaiškėjo, kad su manim viskas gerai QUOTE(Amil'a @ 2009 02 20, 16:03) Tai kad jo Seskines poliklinikoj nebera... QUOTE(mazyle1985 @ 2009 02 11, 13:10) buvau as pas ji snd.... nepriimineja jis dabar gimdimu,vaikus augina,bet sake kad greiciausiai nuo rugsejo vel priimines Ukmergeje.... Tai kur tada ši mergaitė buvo???
Na, gal kuri nors parašys tikslesnę info, kuri tikrai žino...
|